Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: vaikas parduotuvėje
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2
jurgag
Sveikos visos mamytes, noreciau ir pasiguosti ir koki patarima suzinoti, mano maziukui 5 metai, turime didele problema parduotuvese. Jau net nesinorisi ten su vaiku eiti, nes prasideda isterijos priepoliai, jam visko reikia nuperki viena daikta jam reikia ir kito , ir taip buna kad i diena nueini i parduotuve ne viena karta ,tai kiekviena karta iseinant reikia butinai ka nors nupirkti nes prasideda bliovinas ir visiskai i jokias snekas nesileidzia. Bandziau aiskinti kad pinigeliu neturime, kad jau siandiena tau dauk ko nupirkau, bet tik uztenka uzeit kur nors ir vel tas pat is naujo.
laguna
Jo isgazdinai mane. blink.gif
Va sito ir as labiausiai bijau. Kolkas viskas ciki, bet kaip bus toliau?
jurgag
Pas mus tik nesenai tos problemos prasidejo anksciau vaikas kaip vaikas, o dabar nezinau ka ir daryt.
Ute
Pas mus parduotuvėje isterijos priepuolių nebūna. Tiesa, gal būdama trijų vieną kartą panytė graudžiai apsibliovė cry.gif, kad sūrelio gaila (buvo įsitikinusi, kad jos pakilnotam sūreliui labai jau bus liūdna vėl ant lentynos gulėti ).

Bet "zvimbimas" ir tąsymas link šokoladinių kiaušinių tai girdisi be sustojimo.
Laimei, mes dažniausiai į parduotuvę keliaujame trise ir prieš įeinant klausiu: ar lauksi už durų su tėčiu, ar eisi į vidų ir nekaulysi? g.gif Pamąsto, pamąsto ir dažniausiai pasirenka "nekaulyti".

Tokiais atvejais (apskritai, ne parduotuvėje), kai numatau, kad gali prasidėti cry.gif stengiuosi iš anksto užbėgti už akių ir iš anksto aptarti situaciją. Iki šiol tai labiausiai veikiantis metodas.

Akyra
Ech tos isterijos parduotuvese... Pas mus jau ju kol kas nebuna, isradau toki buda. Duodu merginai du litus ir kartu einam apsipirkt. Oi, kaip ji tai ismoko, nereikia brangaus sokolado, geriau muilo burbulu, sasiuvini ir kramtoma issirenka, bet visad manes klausia, ar dar uzteks pinigeliu, ar galiu dar sita sr ana pirkt g.gif As paskaiciuoju, mazdaug, kad "isipaisytu" i tuos du litus ir psio, einam abi prie kasos, ji paduoda savo pirkinius ir pinigelius pardavejai, taip susimoka, o jei dar grazos duoda, tai tokia patenkinta biggrin.gif , o tada as is paskos, uz savo pirkinius susimoku, ir abiem gerai, o jai labai idomu, nes pradejo suprasti, ka ir kiek uz du litus gali nusipirkt 4u.gif
Brno
Su saviškiu esame sutarę, kad parduotuvėje jis gali kiek tik nori apžiūrinėti žaislus, bet mes jų neperkame. Taigi, paslauga už paslaugą: tėveliai kantriai laukia, kol vaikas kokį pusvalandį kiurkso žaislų skyriuje, o vaikas "atsilygina" gražiu elgesiu mirksiukas.gif
Eri-ka
Labas mamytes, na o as turiu 4metuku mergyte tai su ja eidama i parduotuve pamastau ar eiti su ja ar palikti masinoje, nes jei ko labai uzsimano tai jau viskas, atsistos ir stoves kol leisiu pirkini paimti. O kartais viskas okey.
ulija
Na manau kad isterijos parduotuvėje kaip vaikiška liga beveik visi ja praserga.
Aišku vieni lengviau kitiems būna komplikacijų. Maniškiui buvo priepuoliukas kai Saulėtekyje padarė žaislų lentyną , maniau iš viso nebeisiu ten,bet nieko praėjo.Dabar dažniausiai jau namie aptariam ką pirksim ir prie žaislų jau retai kada sustoja.Tik prasidėjo kiti dalykai ,būtinai reikia pirkti šiūkšlių maišų , pamidorų padažo , duonos ar dar ko nors ko neaptarėm ,bet namie "nėra".Ir parduotuvėje įtikinėju ,kad namie yra ir nereikia pirkti. Vyras jau juokiasi kad vaikinukas ūkiškas pasidarė,o man jau nusibodo. doh.gif
*Malvina*
Matyt mano vaikas supratingas bigsmile.gif , nes kai ateiname prie parduotuves, tai ji mieliau pasilieka lauke pastrakalioti, nei eiti ko kaulyti biggrin.gif
Bet buna isimciu, kai jai tai knygutes, tai surelio reikia... angel.gif Na, jei atsisakau pirkti, tai zubelius sustato tam kartui, bet greit pamirsta... biggrin.gif
JULIJANA
Aš, bijodama tų parduotuvinių isterijų, jau nuo 2-jų metų pradėjau auklėti: jeigu perkam bananą, neperkam ledų; jei šokoladą - neimam sausainių, t.y. perkam tik vieną skanumyną. Dabar duodu litą kasdien "savom išlaidom", o jis jau priėjo išvados, kad sutaupius kelias dienas, visai neblogas daiktas gali išeiti.
gote
Sveikos nu as tokiu problemu neturejau nei su vienu apsipirkt mes vaziuojame visi kartu vaikai perkasi sau ka jie valgys patys (maisto parduotuvese) nes as manau jei jie nusiperka tai ir patys valgo biggrin.gif niekad nebuvo tokiu verkimo kai kitu vaikai . mes kas kaip tai dave esame jiems laisve ka nori ta pasiima cia omenyje del maisto patduotuvese . ir mes taip sutareme ir net zaislu parduotuvese jie tik pazaidzia kiek ten jie nori gal net kartais mes uztrunkame puse valandos 4u.gif atsistoje tai mes nusipirksim kita karta . Aisku dar gali is kilti problemu bet geruoju ir graziuoju galim su vaikais susisneketi reik tik surasti vidury 4u.gif tongue.gif thumbup.gif
JOVITA A.
Mano berniukui greit treji , bet parduotuvėj susitariam gražiuoju, supranta kad galima paimti tik vieną skanėstą , o jeigu labai užsimano kokio nors žaisliuko ir nešasi prie kasos, tiesiog paprašau pardavėjos kad neskanuotų, o jam paaiškinu kad neužteko pinigėlių ax.gif
sirduze
Pas mane su dukra panasi problema buvo, kai jai buvo 3-4 metai. Kai tik prasidedavo isterijos, nors pries tai ir budavom sutare, kad si bei ta galiu nupirkti, bet ne viska, bet tik izengia i parduotuve ir baigiasi susitarimas ir uzsimano VISKO. As nepatingedavau keleta kartu pati neapsipirkus pareiti namo ir tada viena vel nueiti i parduotve apsipirkti. Ir kai jau galutinai isitikinau, kad susitarimas negalioja vos perzengus parduotuves slenksti, as jos visai nesivesdavau ir pro reta primindavau dal ko ji neina i parde. Po kazkiek tai laiko viskas susitvarke, nes kartais jai nepatikdavo ka as parnesu is parduotuves, tai po kazkiek tai laiko pradejom vel eiti kartu, tik jau si karta ji ilgai rinkdavosi, keisdavo patinkama daikta. Isterijos baigesi mirksiukas.gif
Kerli
Maniškis gan paklusnus. Susitarėm, kad atėję į parduotuvę kartą į savaitę nupirksim vieną bet kokį žaisliuką. Tačiau kiekvieną kart apsilankius parduotuvėje už kantrų laukimą kol viską nusiperkam, leidžiam jam išsirinkti šiek tiek saldumynų. Taip ir sutariam wub.gif
gebene
Kol buvo mazas, tai isidedi i vezima ir ramiai vaikstineji, o dabar- visko buna. Bet isterijos priepuoliu kol kas isvengiam smile.gif Labai patiko jo pacio susigalvotas budas: apziuri kokia masina ir pats pasako "rytoj pirksim", o ateje rytoj, vel "rytoj pirksim" lotuliukas.gif Kol supras, aisku g.gif O siaip kiek sunkiau buna, kai prie kasos prieinam, na tai tada jam uzpuola "Butina pirkimo manja", t.y, butinai turi ka nors pirkt, kol as ji ikalbu nieko nepirkt, nes va sakau jau ledu turim, o kartais leidziu gumos kokios paimt. Siaip gan geras vaikas jis toj srity 4u.gif
la vita
QUOTE(Akyra @ 2005 03 22, 12:29)
Duodu merginai du litus ir kartu einam apsipirkt.
*

thumbup.gif aš ir taip darysiu- labai gera priemonė, nors maniškė ir taip supranta kad galima pirkt tik vieną daiktą- nuo pat mažų dienų taip aiškinam. Veikia. O isterijos priepuolių neapturėjom parduotuvėj ir labai dėl to džiaugiuos lotuliukas.gif
kniuksė
O musiskis kol mazesnis buvo tai viskas buvo labai paprasta. Jei jau parduotuveje uzsimanydavo kazko, ko as tikrai nenorejau pirkti, ir matydavau, kad tuoj tuoj prasides bliovimas, as neatiminedavau is jo. Nueidavome i sali ir eidama as jam sakydavau: nusiramink, paklausyk - pakalbekime kaip suauge zmones (tai jam patikdavo labiausiai lotuliukas.gif ), geriau vietoj sito paimame sureli arba sulciu. Tada jis dar dievino surelius... Ir paprastai tai suveikdavo. Jis pats padedavo ta nereikalinga daikta ir nuejes issirinkdavo sureli. O dabar sureliai jam netinka, o parduotuveje reikia visko ir saldainiu ir zaislu schmoll.gif . O jei dar uzeini i antra parduotuve, tai ir ten vel is naujo reikia. Aisku mes tiek neperkame, aiskiname, kad jau pirkome, kad gana ir t.t Ir jis neisterikuoja, bet susinervuoja, supyksta, pasipucia... O ka darysi - toks jau gyvenimas.
SUPER HERA
geriausiai sutarti,kokia dieną bus perkami žaislai ir kiti dalykėliai.prodyti kalendorių,tą dieną nuspalvinti ir jos laukti.o kad gauti-reikia pasikloti kasdiena lova,kitus žaisliukus tvarkyti ir mylėti
Herta
Maniskis tai nieko,parduotuvej isteriju nerodo,bet paciupinet viskas labai idomu,o dar jei mate per reklama tai butinai turi parodyt,kad ji rode per telika.Jei uzsigeidzia zaislo,o kazka naujo jau pirkom si menesi,pasakau,kad pinigeliu nera,reikia uzdirbti.Jis nusiramina...
SERPIENTE
pas mus taip pat egzistavo isterijos parduotuvese...bet vis stengemes kad suvoktu kad nori ko nors tuomet reikia nusipelnyti.......zaislus mes apziurinejam jau ramiai,ir tariames ka pirksim kita kart kai bus geras.....
mes vaziuojam y prekybos centra karta savaitej,apsiperkam maista visai savaitei,taigi vaikiukui ta diena taip pat ka nors nuperkam,tai buna dazniausiai penktadienis,visa savaite jai buna geras mokykloje ir nebunam tureja problemu namuose tuomet uz gera elgesy galim nusipirkt kaska,renkasi ir klausia,,ar tas nebrangus,, jai buna nebrangus tuomet perkam,o jai jis labai nori bet buna brangus,tada pagal kaina skaiciuojam kiek savaiciu turi but geras(na seip pas mus savaitei zaislui skiriama iki 5 €)taigi tai net gavosi labai gera terapija,jau praktiskai metai laiko taip elgiames.....
anksciau mokyklelej labai musdavosi,bet tokiu budu pasiekem kad tokiu problemu praktiskai nebeliko,kambarys taip pat dabar jau pacio tvarkomas...ir kuomet sitaip ,,uzsidirba,, zaisliuka jy labiau saugo,nes jaucia kiek jis brangiai kainavo... smile.gif
Jurgytė
Savo 3 metų panelę stengiuos iškart įsodint į vežimą (kur atsilenkia tokia pasostė), kol nepamatė mašinos (kurios dažniausiai nepastumiu) ar mažo vežimuko biggrin.gif Taip važijnėjam be rūpesčių.
Kartą ji sukėlė šiokią tokią isteriką - išsivedžiau bliaunančią, nes iš principo nepirkau to, ko ji užsimanė, nes jau buvo vieną skanėstą išsirinkusi.
Kitą kartą einant į parduotuvę sakau jai: Ir karto susitariam, ką pirksim - vieną daiktą. nes paskui prasideda "noriu to, noriu ano".
Tai jai labai patiko šis pasakymas tongue.gif Dabar pati prieš einant į pardą sako: kad nebūtų :"noriu to, noriu ano", susitariam, ką pirksim. Ir nuėjusios į parduotuvę iškart pasiimam, ko norim ir viskas good.gif
Žinoma, būna, kad pamato kokį daiktą, labai susidomi. Dažniausiai tai būna kokie saldaniukai įpakuoti žaisle. Tai reik greit susukt kokį atsakymą, kad čia iš tikrųjų yra muilas arba kad čia ne vaikams biggrin.gif
gitule
QUOTE(jolančiukas @ 2006 01 10, 10:51)
thumbup.gif aš ir taip darysiu- labai gera priemonė, nors maniškė ir taip supranta kad galima pirkt tik vieną daiktą- nuo pat mažų dienų taip aiškinam. Veikia. O isterijos priepuolių neapturėjom parduotuvėj ir labai dėl to džiaugiuos lotuliukas.gif
*

Ir man labai thumbup.gif si ideja. Nors isterijos priepuoliu parduotuvese mes neapturejom, bet vaikas zinos kad viskas kainuoja ir pirks uz savo pinigelius smile.gif
mamsik
pritariu bigsmile.gif
milabra
Aš gal baisi mama, bet niekad nieko nepirkdavau vaikui, jei nebuvau to numačiusi - nei sūrelio, nei sulčių. Jokių pakaitalų - tipo, neverk, to nepirksiu, davaij ką nors kito paimam. blink.gif Čia vistiek išeina, kad vaikas laimėjo, ir kad jo kaprizas nors dalinai, bet buvo patenkintas. Isterijų pas mus nebuvo, maniškė neisterikuoja, ji pasipučia, jei kas ne pagal ją. Va tik ta mama akla, nemato, kad vaikas kažko labai nori rolleyes.gif
Topotuna
su dukra parduotuvėjė aš neturiu jokių problemų. Būna iš anksto pasakau, kad einam į parduotuvę, bet pirksim tik tai, kas būtina, o daugiau nieko nepirkinėsim. Ir ji tada derasi, kad eis tik pasižiūrėti, ko galbūt norės kitą kartą. O jei perkam, tai žino, kad tai bus tik vienas daiktas ir tas pats nebrangus. dabar kas savaitę gauna 3 lt, už kuriuos gali pirkti tai ką nori.
Taip pat esam sutarusios, kad žaislai perkami tik žaislų parduotuvėje ir iš anksto sugalvojus ko nori. Tada einam pasižiūrėti, kiek tas žaislas kainuoja. Jei iki 20 lt, tai perkam iš karto, jei daugiau - tai taupom. O taupo atsisakydama visokių smulkmenų, kurios yra galbūt momentinė užgaida - tada sakau ar tikrai nori šito, ar atidedam pinigėlius taupomam žaislui. Tada ji turi pasirinkimo teisę, kas labai veiksminga, nes tai nėra suaugusių primesta nuomonė, o jos pasirinkimas, ką ji labai vertina ir pabrėžia.
rasike
man niekad su mažuoju,kuriam irgi greit bus 5 metai,neiškyla problemų parduotuvėje.. jis žino,kad negalim sau visko leisti nusipirkti,kad ir kaip norime.. tai kažkaip ramiai iš jos išeiname
laurapas
Nu jo, cia tai problemele. Jeigu ir pats neina i parduotuve, o kas nors is musu seimos vaziuoja apsipirkti, tai vis praso "kazka" nupirkti. Aisku net nesvarbu ka, bet tai turi buti "kazkas" smile.gif O jeigu einam kartu tai irgi reikia tai to, tai ano, taciau bandau viska paaiskinti kad negalima kiekviena karta pirkti to, ko uzsimano, susideram kad pirksim viena, taciau nebrangu daikta, tai vis issirinkes klausia: ar sitas nebrangus. Issirinkti leidziu ~ uz 2lt, o kas liecia maista, tai leidziu pasirinkti ka nores valgyti. Kazkaip susitariam, bet kartais buna ir asaru.
vida/d
gal tema jau senoka,bet negaliu nepasisakyti.Su maniskiu broblema ieiti i bet kokia parduotuve nuo tada kaip atsisakem vezimo.t.y.nuo 1.8m.jis bega bet kur,nori imti ar ismetyti is lentynu produktus ar kitus daigtus.Dabar jam2.9m bet nesikeicia.Visko nori nors aiskinu,kad ti viena ar du daigtus ar skanestus galime siandien nupirkti.Tada prasideda rekimas isterijos arba tiesiog sprunka begti nuo manes doh.gif doh.gif doh.gif Dabar as vengiu eiti su juo i parduotuve motyvuodama,kad negraziai elgiasi
noanoa
Musiskis tai niekada nepraso pirkti zaislu,nes ir taip perdaug ju turi(daug gavo"palikimo"is draugu uzsienyje),tai nebent megsta parduotuvej apziureti ir konstatuoti fakta,kad jis visus turi 4u.gif .Na neturi jis visko,bet stengiames,kad izvelgtu panasumus tarp panasaus modelio zaislu.Bet prisigalvoja,kad jam reikia gumos,saldainiu,saulegrazu ir panasiai.seniau budavo sunkoka,nes pasiima1daikta,po to kita.Bet tada kazkur paskaiciau,kad reikia susitart pirkti tik 1daikta.Tai taip ir darom,jei pasiima sokoladini kiausini,o po to griebia guma-tai kiausini liepiam padeti.Tada susimasto ir pasirenka ta,kurio labiau reikia smile.gif .Problemu buna tik kai nusivedam pavargusi,tada jau sunku ka ir besutart.
Papildyta:
O jus nebandet savo vaiko i prekiu vezima sodinti?Tada negales lakstyti po visa parduotuve ir imti prekiu.Mes saviski tai taip ir "apribojam".Jis nenori sedeti prekiu vezimo specialiai irengtoje "keduteje"vaikui,bet sedi tiesiog vezime.Siaip tai mieliau lakstytu po parduotuve,bet neleidziam.Kai neiseidavo susitart,keleta kartu paaukojau apsipirkima ir nieko nepirkus isvaziavau is parduotuves.Mes ilga laika gyvenom Danijoj,tai tokia ideja "pasigavau"is daniu biggrin.gif .Jei jau nepavyksta susitart su vaiku,tai imi ir isvaziuoji is parduotuves be prekiu.Mums toks budas padejo,net buvau pamirsusi,kad taip dareme biggrin.gif ,nes tai buvo pries metus,butent kai nebenorejo savo vezimelyje sedeti.
Riole
pas mus kai buvo mazdaug 2,5 - 3 metukai buvo sita problemele..bet gan neilgai...buvo grieztai paimtas vaikas i raga rolleyes.gif paprasciausiai jeigu pradedavo zirsti tai isvis nieko nebudavo perkama...arba jei sugalvodavo imesti kazka nepasiklausus i krepseli..sito irgi daikto nepirkdavome o liepdavome padeti i vieta...nusileisti nenusileisdavome jokiais budais...
o dabar viskas ciki...pries ka nors paimdama paklausia..isteriju jokiu..nes zino kitaip bus nekas ax.gif
Šalia
Oi, kaip as jus visas suprantu... Laukiu nesulaukiu, kol manasis paaugs ir, tikiuosi, bus galima susitarti.
Novely
Mums daug padėjo ilgas taupymas kilimui į princesės kambarį. žinoma kambarys buvo remontuojams tą laiką ir kai baigėm iš kart važiavom pirkti, nors tų pinigėlių dar nebuvo pakankamai, bet mažoji suprato, kad negalima ko nori nusipikti čia ir dabar rolleyes.gif

gal pravers, sėkmės 4u.gif
daniele
Mano suneliui irgi greit bus 5 m., bet tfu-tfu parduotuveje ramus, praso krepse panesioti, o nepirkti kazka. Dar pries ejdama,as visada prasau, kad jis man primintu ka reikia nupirkti, kad pajustum, kad jau didelis. Tai jis i parda eina, kaip mano padejejas. Mama, to nepamirs, arba o to vakarienei nereikia, o to mes dar turim? biggrin.gif
Novely
QUOTE(daniele @ 2007 03 26, 13:40)
Mano suneliui irgi greit bus 5 m., bet tfu-tfu parduotuveje ramus, praso krepse panesioti, o nepirkti kazka. Dar pries ejdama,as visada prasau, kad jis man primintu ka reikia nupirkti, kad pajustum, kad jau didelis. Tai jis i parda eina, kaip mano padejejas. Mama, to nepamirs, arba o to vakarienei nereikia, o to mes dar turim? biggrin.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir maniškė patarimus žarsto ką reikia valgyt pirkti, bet po jos "mamyte, tikrai suvalgysim" labai daug keliauja į šiukšliadėžę... doh.gif
mūsų šeimos klaida - apsipirkinėjam alkani po darbų tongue.gif
carvalho
QUOTE(Riole @ 2007 03 13, 16:37)
pas mus kai buvo mazdaug 2,5 - 3 metukai buvo sita problemele..bet gan neilgai...buvo grieztai paimtas vaikas i raga  rolleyes.gif paprasciausiai jeigu pradedavo zirsti tai isvis nieko nebudavo perkama...arba jei sugalvodavo imesti kazka nepasiklausus i krepseli..sito irgi daikto nepirkdavome o liepdavome padeti i vieta...nusileisti nenusileisdavome jokiais budais...
o dabar viskas ciki...pries ka nors paimdama paklausia..isteriju jokiu..nes zino kitaip bus nekas  ax.gif
*

va va , mes irgi grieztai "prilaikydavom", tai dabar jokiu problemu nekyla, jei buvo geras, gauna koki bonusa, jei buvo ozys ilindes-negauna biggrin.gif gal lupa kartais patempia, bet jokiu isteriju nebuna schmoll.gif jei pradeda niurzget, kad "man nieko nenupirkai", iduodu i rankas pieno pakeli, ir sakau: "cia tau, kad flakius valgyt galetum"...Jam toks variantas tinka mirksiukas.gif
mik
mano vaikui 5 metai,kazkaip mes irgi susitariam graziuoju kad pirksim tik ta ar ana mirksiukas.gif be jokiu isteriju bigsmile.gif
vida/d

Papildyta:
O jus nebandet savo vaiko i prekiu vezima sodinti?Tada negales lakstyti po visa parduotuve ir imti prekiu.Mes saviski tai taip ir "apribojam".Jis nenori sedeti prekiu vezimo specialiai irengtoje "keduteje"vaikui,bet sedi tiesiog vezime.Siaip tai mieliau lakstytu po parduotuve,bet neleidziam.Kai neiseidavo susitart,keleta kartu paaukojau apsipirkima ir nieko nepirkus isvaziavau is parduotuves.Mes ilga laika gyvenom Danijoj,tai tokia ideja "pasigavau"is daniu biggrin.gif .Jei jau nepavyksta susitart su vaiku,tai imi ir isvaziuoji is parduotuves be prekiu.Mums toks budas padejo,net buvau pamirsusi,kad taip dareme biggrin.gif ,nes tai buvo pries metus,butent kai nebenorejo savo vezimelyje sedeti.
*

[/quote]
Tai kad jau isbandytas metodas blink.gif anksciau tai gelbedavo,bet dabar jis tiesiog islipa is vezimo,nes nori pats vienas dideli vezima stumti ir neleidzia padeti vairuoti,o juk PC daug zmoniu ir ``grybaut`` su vezimu vienam neleisi,tada ir prasideda doh.gif jis aplamai nori viska daryti vienas
Ambro
Visko būna parduotuvėj, priklauso nuo vaikučių nuotaikos doh.gif Dažniausiai mažius sėdi vežime ir priiminėja prekes (delioja po savo kojomis), dičkis pasirenka, kokį maistą pirksim tongue.gif Baisiausia būna IKI, kai jie pasigriebia abu po mažą vežimėlį ir laksto po pardę doh.gif blink.gif ....
HATA
maniskei jau sesti greitai bet ziuriu sita problemele atsinaujina 2 metuku buvo jei mama ko nenuperka zyze rekia isterika g.gif o pro sali zmones eina pagaili ir nuperka arba duoda nesuprantu kam tai daryt jei reikia mes irgi jai perkam.....netoleruojiu zmoniu tokio elgesio kam? sendien irgi (sesi greitai) nieko negavo isterika kando iranka pro duris lauk is parduotuves lauke stovi ir rekia ejio zmogeliukas ledu gavo tada sipsena iki ausu ir pareia namo patenkinta.as tam vyriokui sakau kad nereikia nupirksiu kada reikes jis neima .pasakiau as jai kad menesi jiokiu saldumynu negaus o ji man :vis tiek man duos teta ar dede .aiskini kad negrazu bet nereguoja ...... as tik vieno visu paprasysiu jei vaikas (svetimas)zirzia prie parduotuves nepirkinekit ir neduokit nieko nes paskui problemos buna(tevams) doh.gif
naitas
QUOTE(HATA @ 2007 06 23, 17:58)
g.gif o pro sali zmones eina pagaili ir nuperka  arba duoda  nesuprantu kam tai daryt jei reikia mes irgi jai perkam.....

... as tik vieno visu paprasysiu  jei vaikas (svetimas)zirzia prie parduotuves nepirkinekit ir neduokit nieko  nes paskui problemos buna(tevams) doh.gif
*

Čia taip LT buvo? Kažko nesu mačiusi tokių scenų. Bet labai suprantu Tave.
Aišku, svetimi "geriečiai" negali kištis į tokius dalykus schmoll.gif Nes taip sumenkinama mama ar tėvas, na tas, kuris kažko neleidžia vaikui. Gerai tam "geriečiui" - sumaišė protelį vaikui su savo gerumu, ir nuėjo. O tėvams ką daryt?
Vaikas šantažuoja, ar kaip čia vadinas...
Maniškiai dar nerėkia parduotuvėj. Bet jau ruošiuos, ruošiuos.. ax.gif
HATA
na zinoma kad LT tongue.gif netgi sostinej ir kas svarbiausia nebe pirma karta doh.gif
naitas
QUOTE(HATA @ 2007 06 23, 21:47)
na zinoma kad LT tongue.gif netgi sostinej ir kas svarbiausia nebe pirma karta doh.gif
*

Yasno... Vadinas, kažkoks budintis gerietis gadina Jumi gyvenimą topsecret.gif
Paslaptingoji
jei vaikas praso sulciu,ar surely,na kad ir baronku kokiu,man negaila,nu as tai imu sau ka noriu(sausainiuku,ar alucio)tai kazkaip draust vaikui pasirinkt man atrodo neteisnga.bet va problema su tais zaislais-saldainiais kur prie kasu buna.ir kainuoja jie 6lt,ar daugiau.koks nesamoningas mikimauzas su neaiskiais saldainiais viduj,va cia tai naudos nulis doh.gif todel as naudoju ta varianta,kad reikia rinktis ir jei jau nusiprkom ledu tai daugiau nieko.seip nors koky maza saldumyna visad leidziu issirinkt wub.gif
norita
maniškis klykė ir krito 2,5metųvieną kartą. Išėjo iš parduotuvės rėkiantis, rėkė iki namų, namuose gavo blyną blush2.gif ir isterijų nėra po šiai dienai. dabar jei pasakau perkam vieną daiktą, tai išsirenka vieną,nors nuomonė parduotuvėj dvidešimt kartų keičiasi. Kartais bando pasiderėt, kad gal tris perkam, bet aš nusileidžiu retai. Juk į parduotuvė einam kartais po kelis kartus per dieną
Terė
Pas mus isterijų būna, bet labai retai. Sūnui 4,5 m tai, kai nori kelių daiktų parduotuvėje, tai irgi liepiam išsirinkti kurį nors vieną. Ir dar, jei nori kokio jau rimtesnio žaislo (kaina virš 20 lt), tai gi nepirksi kas dieną arba savaitę naujo, tai mums dažniausiai padeda susitarimas, kad reikia kokios nors progos (gimtadienio, vėlykų, kalėdų ir t.t) tam žaislui nupirkti. Ir tai padeda. Po kiek laiko jau reikia kitų žaislų, nes apie pirmuosius jau būna pamiršęs. Aišku mes jų nuperkam, bet tikrai ne tonom, nors jo kambarys, tai tikrai pilnas žaislų.
O prekybos centruose, tai sūnus irgi sėdi prekių vežime. Jis pats to nori, nes pavargsta vaikštinėti. O man nuo to tik geriau ir ramiau. Aišku kartais "pareguliuoja" ką nupirkti...
Meril
Turbut ir pats geriausias vaikas kazkada parduotuveje uzsioziuoja.. unsure.gif Manoji siaip tikrai gera, mes esam susitare, kad parduotuveje jai galima nusipirkti kazko 1: sokoladuka, zaisliuka, knygele. Tai ji paima kanors, jei vaiksciodama pamato kanors idomesnio ar skanesnio, padeda i vieta, ka turi paemusi, ir renkasi kita. Aisku, ne visada perkam, jei nori saldainio, primenu, kad dar namie turi, jei kokio zaislo, primenu, kad panasu turime, tai ji sako: as tik pasiziuresiu.. Ir kartais, kai ji visiskai nieko nepraso parduotuveje, as jau pati pasiulau, gal nori ko.. smile.gif Sakysit, sauni mergyte?... Buvo... Iki uzvakar.. Nuejom i parduotuve, na uzsireike jai kinderio, o neseniai atsventem gimtadieni, saldainiu namie pilna doh.gif Nesutinku pirkt. Tai ji pareiske: tada as nusizudysiu blink.gif Del kinderio doh.gif
O vakar vel uzsukome i parduotuve su konkreciu tikslu - pirkau jai ledu. Ir tada prie kasos viena panasaus amziaus mergaite kaip ji labai oziavosi, verke, mama ja bare. Mano dukryte stebejo ta scena. O veliau mudvi pasikalbejome, abi nusprendeme, kad labai negraziai atrodo, kai vaikuciai taip isterikuoja. Labai tikiuosi, kad ji padarys isvadas ir nenores taip pati atrodyti..
Kaja888
Kažin jeigu tokį būdą išbandžius kaip šitam filmuke? lotuliukas.gif
http://www.2flashgames.com/f/f-Shopping-Te...antrum-3405.htm
Meril
QUOTE(laurala @ 2007 07 05, 13:51)
Kažin jeigu tokį būdą išbandžius kaip šitam filmuke?  lotuliukas.gif
*

Girdejau - padeda thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif Bet reikia isdristi ax.gif
Staigmena
DEŠIMT BALŲ FILMUKUI thumbup.gif MŪSŲ MERGAITĖ KAŽKAIP D thumbup.gif DAR TOKIŲ PROBLEMŲ NEKELIA BET TURIM KITĄ BĖDĄ g.gif MĖGSTA PREKYBOS CENTRE NUO MŪSŲ PABĖGTI blink.gif IR GERAI JEI NETOLI doh.gif JAU NEŠIOJA APYRANKĘ ANT RANKOS SU VARDU IR MŪSŲ TELEFONO NUMERIU doh.gif IR U-TENKA TIK SEKUNDĖS doh.gif BUVO KAŽKADA ISTERIJA biggrin.gif PIRMĄ SYKI KRITO ANT ŽEMĖS AKROPOLY IR ĖMĖ RĖKTI blink.gif O MES -DIDIEJI PEDAGOGAI biggrin.gif -VISIŠKAI ŠĮ FAKTĄ PRAIGNORAVOM IR TOLIAUS ĖJOM NUMATYTU MARŠRUTU blush2.gif mirksiukas.gif IR BEJE TAI BUVO GERDOS PASKUTINĖ ISTERIJA NES JI ATSIKĖLĖ IR PASIVIJO MUS IR BE KAPRIZŲ APSIPIRKINĖJAM IKI ŠIOL NET NEREIKIA TARTIS AR KĄ NORS JAI PIRKSIME thumbup.gif
R03
QUOTE(laurala @ 2007 07 05, 14:51)
Kažin jeigu tokį būdą išbandžius kaip šitam filmuke?  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif ploja.gif čia tai geras būdas,tik reikia drąsos.Nu bet man atrodo jei greitu laiku neisaugs is tu isterijos priepuolių,reikes išbandyt.Aišku be kritimo ant žemes stengsimės:hihihi:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.