Na randu daug pasisakymu apie tai tu mamyciu, kurios pacios maitina. O kaip nemaitinancioms krutimi? Kada jums prasidejo menstruacijos?
niu as savo maziuke maitinau iki vieno menesio. o susirgau 2.5 men po gimdymo.
aš maitinu jau 9 mėn. Pastaruoju metu pieno gerokai sumažėjo, tačiau dar mmm neatėjo
maitinau menesi su vienu ir pusantro su kitu, bet susirgau vienodai, po pacio gimdymo tepliojo 3 savaies o pirmosios menstruacijos menuo po gimdymo, arba kitaip tariant 3 savaites tepe, savaite ne ir tada tikrosios menstruacijos ir siaubingas kiekis
Savo mažiuką maitinau tik vieną savaitę, kadangi dingo pienukas, tačiau, jau sūneliui šeši mėnesiai, o vis dar niekaip nesusergu. Gydytoja sako, kad po gimdymo nusilpęs organizmas. Vitaminus ir maisto papildus geriu saujomis, tačiau niekas nesikeičia. Nežinau ar dar laukti ar vėl kreiptis į gydytoją. Ko gero teks kreiptis, nes jau pradedu nerimaut, gal kas netaip.
na dabar jau ir pati galiu atsakyti i savo klausima
tiesa, 4 savaite buvo pagausejes kraujavimas, tai gydytoja sake, jog gali buti, kad jau tada buvo pirmosios mmm
Nors ir maitinau, vistiek mmm prasidėjo po 6 sav
matinu jau 5,5 menesio ir mmm dar nera. Speju, kad dar artimiausia pusmeti ju ir nebus, nes labai nusilpes organizmas. Taip sakant, dukryte storeja, mamyte lieseja
na as jau 4 beveik menesius maitinu ir nesergu. uztat bijau praziopsoti jei pastosiu nes maitinu nereguliariai darau kartais ilgas pertraukas
4 savaites po gimdymo kraujavau dvi savaites atostogavau ir prasidejo MM o jau kaip as ju laukiau nes su vyru trys savaites po gimdymo pradejom
Papildyta: pamirsau parasyti kad vaikiuko isvis nemaitinau
o as dar maitinu savo mazyle,kartais primaitinu kosyte,bet tai buna retai labai
pati nemaitinau,o mmm prasidejo lygiai po menesio
pirmą mėnesį nutraukinėjau pieną, o po operacijos kraujvo beveik 1.5 mėn., po to tapelis buvo ir vėl kraujavo, tai manau, kad dar nebuvo mėnesinės, o tik valėsi, taigi tokios pirmos gal po 2.5 mėn.
na aš irgi pati nemaitinau, tai man po mėnesio prasidėjo, ir buvo tokios gausios, o paskui kaip laikrodukas ir po šiai dienai tai pat , diena į dieną.o gimdžiau tai prieš 4 metus.
As maitinu jau 2 men ir 15 dienu, dar nesusirgau mm. Tik girdejau, kad dazniausiai jos buna gausios.
na as nemaitinau nes mazoji nevalge is krutines tai nutraukinejan miena jis pradejo mazeti o kai visai pienas dingo tai tada ir susirgau
susirgau po men.,nors maitinau metus laiko sirgau pilnai
susirgau po 2 menesiu nors pati dar po siolei maitinu
kaip gera buvo negalvoti apie tas nelemtas mmm. Man jos buvo kosmaras! Sako, po gimdymo- mmm skausmai sumazeja..
Pries 4 dienas nutraukiau maitinima, nes pienas, kaip ir kitoms, po pientraukio laaabai sumazejo. Tad zaidima "maitinu savo pienuku", deja, baigem ir iskilo klausimas: palauk palauk...tada yra tikimybe vel pastoti! Ir vel bus tos nelemtos mmm. O gal sikart ir "lemtos" Menesiniu dar ner, bet jos ne uz kalnu... Oi, kaip as ju nelaukiu....
o as maitinau pilnu tempu ir atsirado menesine po 2 su puse menesio
Maitinau maziuka vien savo pienu 2 savaites, po to teko primaitinti dali savo pieno ir dali misinuko. PO gimdymo kraujuoti baigiau po 2.5 savaites, o menesines atsirado lygiai po 4 sav po gimdymo.
QUOTE(mamkaV @ 2008 02 12, 19:04) Man taip pat buvo. Maitinau iki 11 mėn., bet nuo 2,5 mėn. pilnu tempu sirgau mmm. O skausmas koks, kai sergi ir maitini vaiką! Ir šiaip keista, kaip mano vaikas tokį neskanų pienuką kas mėnesį pilna burna valgė?
Maitinu metus.Kol kas nesergu ir mm. Tiesa maitnu reguliariai ir daug. Vaikas l.sunkiai atsisako kruties.
Aš maitinau iki 7 mėn. su puse, pirmą kartą susirgau po 5 mėn. su puse ir visai negausiai
Iki 3men maitinau pati,nuo 3men vaikas atsisake kruties,tai vargau nusitraukinedama diena,o nakti tiko papulis.Nusitraukinejau iki 9men,o naktim maitinu iki siol.Mmm pasirode,tik kai vaikui buvo beveik 11men
kiek pasiskaitinejau, tai turbut ner ko pergyvent man. turbut ir as nusilpus... maitinau 3 men. dabar jau perejom prie misinio, bet dar nesulaukiau mm
as ismaitinau pirma men o veliau pasibaige MP o kita men susirgau
na pilnai as maitinau tik dvi savaites,paskui iki 2 men primaitindama dar nusitraukinejau,bet dar nesuejus mazyliui 2men jau susirgau
Maitinau pati, truputi teko primaitinti, bet menstruacijos prasidėjo iš karto po to kai nustojau kraujuoti po gimdymo. Tikslios, gausios, bet neskausmingos. Tik strėnas pamaudžia pries dieną. jau nebemaitinu, bet mmmm tokios pat, net krūtys nepabrinksta.
Maitinau gal 1,5 mėn.
maitinau pati 2 menesiukus, o susirgau lygei po menesiuko
Pirmąją dukrą maitinau iki 1,5 mėn. ir nutraukus žindymą už mėnesio atsiraso mmm.
Antrąją dukrą žindžiau iki beveik 2 metų, sužinojusi, kad laukiuosi, nujunkiau. Pradėjau sirgti praėjus 3-4 mėn. po gimdymo. Dabar vis dar žindau, po gimdymo praėjo 5,5 mėn. Ir va kelias dienas taip keistai patepliojo, tarsi išskyros su kraujo gyslelėmis. Įtariu, kad mmm buvo, nes ir pilvuką tempė, maudeno. QUOTE(Faustikas @ 2008 02 12, 15:28) Pries 4 dienas nutraukiau maitinima, nes pienas, kaip ir kitoms, po pientraukio laaabai sumazejo. Tad zaidima "maitinu savo pienuku", deja, baigem ir iskilo klausimas: palauk palauk...tada yra tikimybe vel pastoti! Ir vel bus tos nelemtos mmm. O gal sikart ir "lemtos" Menesiniu dar ner, bet jos ne uz kalnu... Oi, kaip as ju nelaukiu.... TAi Jus gavojat kad zindymas pasaugo nuo nestumo???? Ar as tiesiog netaip supratau.... Papildyta: mums jau beveik 8 me, o mmmm taip ir nera
Nu labas mamukai
Ilindau ir as cia paskaitinet kaip ten su tom mmm po gimdymo Na as po gimdymo kraujavau labai trumpai, kazi ar savaite buvo, nes man atliko gimdos valyma, uztat ir baigesi kraujavimas, tik isskyros buvo, bet kraujo ne
Nors maitinau pati man prasidejo 7 sav. po gimdymo
pagaliau ir as sulaikiau savo mmm!!!
po 8 menesiu, tada nutraukiau maitinima, ir vel jos pradingo....
o as savo mmm labai laukiu jau kazkur menesis kaip nemaitinu ir vis dar nesulaukiu
QUOTE(Sparkling @ 2008 02 18, 12:15) Maitinau gal 1,5 mėn. tai vat mane irgi pykina tai neramu man, bet jeigu taip buna tai gal ir man viskas gerai bus Papildyta: QUOTE(Lexana @ 2008 02 19, 14:41) Pirmąją dukrą maitinau iki 1,5 mėn. ir nutraukus žindymą už mėnesio atsiraso mmm. Antrąją dukrą žindžiau iki beveik 2 metų, sužinojusi, kad laukiuosi, nujunkiau. Pradėjau sirgti praėjus 3-4 mėn. po gimdymo. Dabar vis dar žindau, po gimdymo praėjo 5,5 mėn. Ir va kelias dienas taip keistai patepliojo, tarsi išskyros su kraujo gyslelėmis. Įtariu, kad mmm buvo, nes ir pilvuką tempė, maudeno. as cia biski ne i tema, bet kaip jum taip pavyko pirmaja ir treciaji pagimdyti ta pacia diena
Maitinau dukrytę 1 mėn. Dar po mėnesio prasidėjo mmm. Bet gana gausios skausmingos ir ilgos... jau visa savaitė ir dar nesibaigia... gal kam dar taip buvo...kažkaip keista nes anksčiau mmm būdavo max 3 dienas
Sveikos! Maitinu MP jau 3 mėnesius, o vakar atsirado kažkokių patepliojimų... Tiesa pilvą ir strėnas jau apie savaitę maudė, tai musėt ir aš sulaukiau... Tik keista - man prieš nėštumą mmm būdavo ilgos (minimum7 dienas) ir gausios. Beje daktaras išrašant iš gimdymo namų perspėjo kad saugočiaus, nes ne visoms maitinimas MP padeda!
maitinau tik dvi savaites ir susirgau po dvieju menesiu
pries tris men. baigiau maitint mmm dar nera
man 6sav. po gimdymo jau, 3sav. kaip nemaitinu, bet mmm nesulaukiu
Man mmm atsirado 6 men po gimdymo, nors dar maitinau
As pati visai nemaitinau tai mmm prasidejo po pusantro men.
Oi oi oi... jau praejo beveik 6 men o menesiniu dar nera
Gal yra kam taip buve, kad nebuvo ar nera menesiniu? ka jum dare? ar gali padaryti gygytojas... gal galit pasidalinti savo patirtimi... Aciu! |