Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Menstruacijos po gimdymo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
zipzip
Na randu daug pasisakymu apie tai tu mamyciu, kurios pacios maitina. O kaip nemaitinancioms krutimi? Kada jums prasidejo menstruacijos? g.gif ax.gif
Aurelija_
niu as savo maziuke maitinau iki vieno menesio. o susirgau 2.5 men po gimdymo. mirksiukas.gif
zipzip
QUOTE(Aurelija_ @ 2007 12 27, 13:40)
niu as savo maziuke maitinau iki vieno menesio. o susirgau 2.5 men po gimdymo. mirksiukas.gif
*

aciu uz atsakyma ax.gif
auksegi
aš maitinu jau 9 mėn. Pastaruoju metu pieno gerokai sumažėjo, tačiau dar mmm neatėjo g.gif Matyt, kad priklauso nuo organizmo
Jurlin
maitinau menesi su vienu ir pusantro su kitu, bet susirgau vienodai, po pacio gimdymo tepliojo 3 savaies o pirmosios menstruacijos menuo po gimdymo, arba kitaip tariant 3 savaites tepe, savaite ne ir tada tikrosios menstruacijos ir siaubingas kiekis doh.gif , o dar po menesio viskas stojo i savo vezes 4u.gif
matuko mamux
Savo mažiuką maitinau tik vieną savaitę, kadangi dingo pienukas, tačiau, jau sūneliui šeši mėnesiai, o vis dar niekaip nesusergu. Gydytoja sako, kad po gimdymo nusilpęs organizmas. Vitaminus ir maisto papildus geriu saujomis, tačiau niekas nesikeičia. Nežinau ar dar laukti ar vėl kreiptis į gydytoją. Ko gero teks kreiptis, nes jau pradedu nerimaut, gal kas netaip. schmoll.gif
zipzip
na dabar jau ir pati galiu atsakyti i savo klausima tongue.gif man menstruacijos prasidejo kazkur apie 7 savaite po gimdymo blush2.gif sugrizo visi tie ''malonumai'' doh.gif

tiesa, 4 savaite buvo pagausejes kraujavimas, tai gydytoja sake, jog gali buti, kad jau tada buvo pirmosios mmm rolleyes.gif
gupija
Nors ir maitinau, vistiek mmm prasidėjo po 6 sav doh.gif
Bonifacija
matinu jau 5,5 menesio ir mmm dar nera. Speju, kad dar artimiausia pusmeti ju ir nebus, nes labai nusilpes organizmas. Taip sakant, dukryte storeja, mamyte lieseja doh.gif
Rūta bitė
na as jau 4 beveik menesius maitinu ir nesergu. uztat bijau praziopsoti jei pastosiu nes maitinu nereguliariai darau kartais ilgas pertraukas blush2.gif
purple
4 savaites po gimdymo kraujavau dvi savaites atostogavau ir prasidejo MM o jau kaip as ju laukiau nes su vyru trys savaites po gimdymo pradejom smileysex.gif na jau noras man begalinis myletis buvo ir yra blush2.gif tai labai bijau vel uzkibti nes atras nestumas mane labai iskankino nestuke.gif tad kai prasideda menesines man didelis dziaugsmas lotuliukas.gif
Papildyta:
pamirsau parasyti kad vaikiuko isvis nemaitinau verysad.gif
mėlynos_akytės
o as dar maitinu savo mazyle,kartais primaitinu kosyte,bet tai buna retai labai smile.gif .mmm man buvo pasirode antram menesi po gimdymo,po to nieko o va dabar beveik penki ir vel pasirode mmm g.gif keistai kazkaip
eiwile
pati nemaitinau,o mmm prasidejo lygiai po menesio
Dajevu
pirmą mėnesį nutraukinėjau pieną, o po operacijos kraujvo beveik 1.5 mėn., po to tapelis buvo ir vėl kraujavo, tai manau, kad dar nebuvo mėnesinės, o tik valėsi, taigi tokios pirmos gal po 2.5 mėn. g.gif , buvo labai gausios, ir antros labai gausios, žiūrėsim kaip toliau g.gif
juoduke
na aš irgi pati nemaitinau, tai man po mėnesio prasidėjo, ir buvo tokios gausios, o paskui kaip laikrodukas ir po šiai dienai tai pat , diena į dieną.o gimdžiau tai prieš 4 metus.
wilwa
As maitinu jau 2 men ir 15 dienu, dar nesusirgau mm. Tik girdejau, kad dazniausiai jos buna gausios.
viilmute
na as nemaitinau nes mazoji nevalge is krutines tai nutraukinejan miena jis pradejo mazeti o kai visai pienas dingo tai tada ir susirgau
Calmness
susirgau po men.,nors maitinau metus laiko sirgau pilnai
Laura_online
susirgau po 2 menesiu nors pati dar po siolei maitinu g.gif
faustluk
kaip gera buvo negalvoti apie tas nelemtas mmm. Man jos buvo kosmaras! Sako, po gimdymo- mmm skausmai sumazeja..

Pries 4 dienas nutraukiau maitinima, nes pienas, kaip ir kitoms, po pientraukio laaabai sumazejo. Tad zaidima "maitinu savo pienuku", deja, baigem ir iskilo klausimas: palauk palauk...tada yra tikimybe vel pastoti! Ir vel bus tos nelemtos mmm. O gal sikart ir "lemtos" tongue.gif Po Cezario patariama 6 sav nesimyleti. Mums 5-ta sav., noras atsiranda, bet iskyla klausimas: ar jau cia taip labai saugotis? ar dar ne? Nebemaitinu. Gal dar naudotis proga? Ir daznai tongue.gif
Menesiniu dar ner, bet jos ne uz kalnu... Oi, kaip as ju nelaukiu....
mamkaV
o as maitinau pilnu tempu ir atsirado menesine po 2 su puse menesio
ledukelt
Maitinau maziuka vien savo pienu 2 savaites, po to teko primaitinti dali savo pieno ir dali misinuko. PO gimdymo kraujuoti baigiau po 2.5 savaites, o menesines atsirado lygiai po 4 sav po gimdymo.
Vien Tik
QUOTE(mamkaV @ 2008 02 12, 19:04)
o as maitinau pilnu tempu ir atsirado menesine po 2 su puse menesio
*

Man taip pat buvo. Maitinau iki 11 mėn., bet nuo 2,5 mėn. pilnu tempu sirgau mmm. O skausmas koks, kai sergi ir maitini vaiką! Ir šiaip keista, kaip mano vaikas tokį neskanų pienuką kas mėnesį pilna burna valgė? g.gif
jutyte
Maitinu metus.Kol kas nesergu ir mm. Tiesa maitnu reguliariai ir daug. Vaikas l.sunkiai atsisako kruties.
tigruj
Aš maitinau iki 7 mėn. su puse, pirmą kartą susirgau po 5 mėn. su puse ir visai negausiai smile.gif o dabar dar vis nesusergu antra karta, nors jau 2 mėnesiai praejo, vaje vaje kaip neramu g.gif
enriga
Iki 3men maitinau pati,nuo 3men vaikas atsisake kruties,tai vargau nusitraukinedama diena,o nakti tiko papulis.Nusitraukinejau iki 9men,o naktim maitinu iki siol.Mmm pasirode,tik kai vaikui buvo beveik 11men blink.gif Ir iki nestumo nesiskundziau nei gausa,nei skausmais,bet po gimdymo menesines isvis baika buvo tongue.gif O antruju kolkas dar nera g.gif
praeive
kiek pasiskaitinejau, tai turbut ner ko pergyvent man. turbut ir as nusilpus... maitinau 3 men. dabar jau perejom prie misinio, bet dar nesulaukiau mm
gintaryte001
as ismaitinau pirma men o veliau pasibaige MP o kita men susirgau blush2.gif ax.gif
mikki
na pilnai as maitinau tik dvi savaites,paskui iki 2 men primaitindama dar nusitraukinejau,bet dar nesuejus mazyliui 2men jau susirgau doh.gif
evelina
Maitinau pati, truputi teko primaitinti, bet menstruacijos prasidėjo iš karto po to kai nustojau kraujuoti po gimdymo. Tikslios, gausios, bet neskausmingos. Tik strėnas pamaudžia pries dieną. jau nebemaitinu, bet mmmm tokios pat, net krūtys nepabrinksta.
zipzip
QUOTE(evelina @ 2008 02 17, 17:27)
Tikslios, gausios, bet neskausmingos. Tik strėnas pamaudžia pries dieną.
*

o man po gimdymo kaiptik atvirksciai - dar labiau skauda nei anksciau verysad.gif
mammka
Maitinau gal 1,5 mėn. doh.gif .Mnesinės prasidėjo po 8 sav. Jokių skausmų,jokių nemalonių jausmų.Bet apsidžiaugiau per anksti verysad.gif .Praėjus nemažai laiko,tapo,dar baisesnės nei kada nors buvo.Gausios,skausmingos,ilgos.Be to dar pykint pradeda prieš savaitę doh.gif .
sanidiki
maitinau pati 2 menesiukus, o susirgau lygei po menesiuko smile.gif
Lexana
Pirmąją dukrą maitinau iki 1,5 mėn. ir nutraukus žindymą už mėnesio atsiraso mmm.
Antrąją dukrą žindžiau iki beveik 2 metų, sužinojusi, kad laukiuosi, nujunkiau. Pradėjau sirgti praėjus 3-4 mėn. po gimdymo.
Dabar vis dar žindau, po gimdymo praėjo 5,5 mėn. Ir va kelias dienas taip keistai patepliojo, tarsi išskyros su kraujo gyslelėmis. Įtariu, kad mmm buvo, nes ir pilvuką tempė, maudeno. g.gif O kaip normalios mmm buvo pasirodžiusios praėjus dviems mėnesiams po gimdymo ir po to nebuvo iki praėjusios savaitės patepliojimų.
t_alina
QUOTE(Faustikas @ 2008 02 12, 15:28)
Pries 4 dienas nutraukiau maitinima, nes pienas, kaip ir kitoms, po pientraukio laaabai sumazejo. Tad zaidima "maitinu savo pienuku", deja, baigem ir iskilo klausimas: palauk palauk...tada yra tikimybe vel pastoti! Ir vel bus tos nelemtos mmm. O gal sikart ir "lemtos" tongue.gif Po Cezario patariama 6 sav nesimyleti. Mums 5-ta sav., noras atsiranda, bet iskyla klausimas: ar jau cia taip labai saugotis? ar dar ne? Nebemaitinu. Gal dar naudotis proga? Ir daznai tongue.gif
Menesiniu dar ner, bet jos ne uz kalnu... Oi, kaip as ju nelaukiu....
*

TAi Jus gavojat kad zindymas pasaugo nuo nestumo????
Ar as tiesiog netaip supratau....
Papildyta:
mums jau beveik 8 me, o mmmm taip ir nera 4u.gif maitinu pati, o gal skirtumas gali buti del pacio gimdymo,kas gimde naturaliai ir po cezario? blush2.gif
zipzip
QUOTE(t_alina @ 2008 02 20, 16:38)
maitinu pati, o gal skirtumas gali buti del pacio gimdymo,kas gimde naturaliai ir po cezario? blush2.gif
*

skirtumas tame, kiek ilgai maitini savo pienu smile.gif kuo anksciau baigi, tuo greiciau mmm ateina ax.gif (na dazniausiai taip )
zuikyte
Nu labas mamukai 4u.gif

Ilindau ir as cia paskaitinet kaip ten su tom mmm po gimdymo g.gif , nes atrodo aktuali ir man si temute patapo. Ir kiek supratau tai cia neturi itakos nei maitinimas, nei kaip gimdei, viskas labai individualu ir priklauso nuo kiekvienos organizmo bigsmile.gif

Na as po gimdymo kraujavau labai trumpai, kazi ar savaite buvo, nes man atliko gimdos valyma, uztat ir baigesi kraujavimas, tik isskyros buvo, bet kraujo ne schmoll.gif Maitinu dukriuka savo pienu ir va jau praejo 7sav ir pasirode kraujas, tai itariu kad cia tos nelemtos mmm prasidejo doh.gif Nors niekada man jos nebuvo gausios ir skausmingos, bet vistiek niekas ju nelauke ir neprase, kad taip greit ateitu doh.gif Taip tikejaus, kad dar galesiu pasidziaugt tuo nerupestingu gyvenimeliu be mmm, bet deja... verysad.gif
gggiedrex
Nors maitinau pati man prasidejo 7 sav. po gimdymo verysad.gif
t_alina
pagaliau ir as sulaikiau savo mmm!!!
po 8 menesiu, tada nutraukiau maitinima, ir vel jos pradingo....
Ilmeriux
o as savo mmm labai laukiu jau kazkur menesis kaip nemaitinu ir vis dar nesulaukiu ax.gif jau pradedu nerimauti galvoju testa pasidaryt. Ar cia normalu g.gif
Ilmeriux
QUOTE(Sparkling @ 2008 02 18, 12:15)
Maitinau gal 1,5 mėn. doh.gif  .Mnesinės prasidėjo po 8 sav. Jokių skausmų,jokių nemalonių jausmų.Bet apsidžiaugiau per anksti  verysad.gif .Praėjus nemažai laiko,tapo,dar baisesnės nei kada nors buvo.Gausios,skausmingos,ilgos.Be to dar pykint pradeda prieš savaitę  doh.gif .
*

tai vat mane irgi pykina tai neramu man, bet jeigu taip buna tai gal ir man viskas gerai bus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lexana @ 2008 02 19, 14:41)
Pirmąją dukrą maitinau iki 1,5 mėn. ir nutraukus žindymą už mėnesio atsiraso mmm.
Antrąją dukrą žindžiau iki beveik 2 metų, sužinojusi, kad laukiuosi, nujunkiau. Pradėjau sirgti praėjus 3-4 mėn. po gimdymo.
Dabar vis dar žindau, po gimdymo praėjo 5,5 mėn. Ir va kelias dienas taip keistai patepliojo, tarsi išskyros su kraujo gyslelėmis. Įtariu, kad mmm buvo, nes ir pilvuką tempė, maudeno. g.gif O kaip normalios mmm buvo pasirodžiusios praėjus dviems mėnesiams po gimdymo ir po to nebuvo iki praėjusios savaitės patepliojimų.
*

as cia biski ne i tema, bet kaip jum taip pavyko pirmaja ir treciaji pagimdyti ta pacia diena thumbup.gif dar taip nebuvau girdejus, kad broliai ta pacia diena gimtu
gggiedrex
QUOTE(aaistee @ 2008 04 11, 22:34)
o as savo mmm labai laukiu jau kazkur menesis kaip nemaitinu ir vis dar nesulaukiu  ax.gif  jau pradedu nerimauti galvoju testa pasidaryt. Ar cia normalu  g.gif
*

Siaip tai normalu bet jei testa pasidarysi juk niekas per galva neduos lotuliukas.gif ziurek gal jau ir sveikint reikes 4u.gif
bercike
Maitinau dukrytę 1 mėn. Dar po mėnesio prasidėjo mmm. Bet gana gausios skausmingos ir ilgos... jau visa savaitė ir dar nesibaigia... gal kam dar taip buvo...kažkaip keista nes anksčiau mmm būdavo max 3 dienas g.gif
Liunte
Sveikos! Maitinu MP jau 3 mėnesius, o vakar atsirado kažkokių patepliojimų... Tiesa pilvą ir strėnas jau apie savaitę maudė, tai musėt ir aš sulaukiau... Tik keista - man prieš nėštumą mmm būdavo ilgos (minimum7 dienas) ir gausios. Beje daktaras išrašant iš gimdymo namų perspėjo kad saugočiaus, nes ne visoms maitinimas MP padeda!
bimkutele
maitinau tik dvi savaites ir susirgau po dvieju menesiu ax.gif
giedrute25
pries tris men. baigiau maitint mmm dar nera
Primadona-A
man 6sav. po gimdymo jau, 3sav. kaip nemaitinu, bet mmm nesulaukiu verysad.gif
Dovidenija
Man mmm atsirado 6 men po gimdymo, nors dar maitinau blink.gif
g.daiva
As pati visai nemaitinau tai mmm prasidejo po pusantro men. ax.gif
l.j
Oi oi oi... jau praejo beveik 6 men o menesiniu dar nera verysad.gif Savo pienu nemaitinu jau virs 3 menesiu (leliukas atsisake tiek zisti tiek gerti nutraukta) laktacija sustabdziausu gyd, israsytais vaistukais...menesines neatsiranda verysad.gif Gyd sake ju gali nebuti iki 6 men, bet kazkaip keistai man tai skamba, o jei neatsiras tai lepe ateiti...
Gal yra kam taip buve, kad nebuvo ar nera menesiniu? ka jum dare? ar gali padaryti gygytojas...
gal galit pasidalinti savo patirtimi...

Aciu!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.