Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ksenija, Oksana
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Teresa
Gan idomus, bet rėti Lietuvoje vardai.
Ką galvojate apie juos. g.gif
Aga
Pirmojo tai niekada vaikui neduočiau, antruoju gan daug rusų tautybės moterų pažįstu, bet irgi nelabai blush-anim-cl.gif
insi
man abu negražus, be to juos išgirdus mintyse iškyla peroksidinės olialia mergaitės schmoll.gif
eris
Visai neblogi, dar yra Olesia
obelele
Ksenia dabar populiarus rusijoje
*GAILĖ*
nu visai nereti, elementarūs vardai tarp rusakalbių. nesupratau, kuom jau čia jie įdomūs? o kad lt reti, taigi nieko keisto, gi ne rusija čia, tai ir rusai tik tautinė mažuma
Dovyte
Man Ksenija nepatinka, o Oksanu labai daug...
tasha
QUOTE(ingalp @ 2007 12 25, 13:52)
nu visai nereti, elementarūs vardai tarp rusakalbių. nesupratau, kuom jau čia jie įdomūs? o kad lt reti, taigi nieko keisto, gi ne rusija čia, tai ir rusai tik tautinė mažuma
*

drinks_cheers.gif Visiskai pritariu
Baukidė
Rusiški vardai, Lietuvoj gimusiam vaikui tokių schmoll.gif
muminukas
QUOTE(ingalp @ 2007 12 25, 14:52)
*

drinks_cheers.gif
o šiaip Oksana man visai schmoll.gif , o Ksenija kaip slavei tai ok.gif.
Furtado
Nei vienas schmoll.gif
***Žaltvykslė
Kažkur skaičiau,kad Ksenija-visai ne rusiškas,o lyg tai žydiškas vardas,tik Rusijoje populiarus.Man šis vardas labai gražus.
Papildyta:
Oksana-tai jau labai nepatinka.Jis ne slaviškas,o kažkoks iš tų siauraakių tautų paskolintas-ar kazachų,ar tadžikų...
Isila
QUOTE(Baukidė @ 2007 12 25, 23:12)
Rusiški vardai, Lietuvoj gimusiam vaikui tokių schmoll.gif
*

na, jei vaiko tėveliai rusai, tai normalu. Man tai pjaunasi lietuviškas vardas su rusiška pavarde g.gif

Šiaip, vardai kaip vardai, nesigilinau į slaviškus niekada. Nors ksenija gal gražiau skamba g.gif su Oksana asociacijos kyla daugiau blink.gif
muminukas
QUOTE(Isila @ 2007 12 26, 16:01)
na, jei vaiko tėveliai rusai, tai normalu. Man tai pjaunasi lietuviškas vardas su rusiška pavarde  g.gif

*

drinks_cheers.gif ir atvirkščiai. nors taip dažniausiai daro mišriose šeimose. natūralu, kad nori pavadinti bent slavišku vardu, jei pavardė lietuviška, ar atvirkščiai smile.gif
Adilaila
mAN TAI NEI VIENAS NEGRAZUS.. pirmasis tai is vis baisus, o antras tai rusu tautybei, tada gal tiktu,bet man negrazus blush2.gif
dontstop
Oksana yra ukrainietiškas vardas, sakau, nes patį tokį nešioju ax.gif
Žanė
Ksenija man visai įdomus
Zooori
Oksana ir Ksenija yra tas pats , kiek žinau smile.gif
bet man labiau patinka Ksenija

,Ksiuša smile.gif nei Oksana:) Man gražus tarkim smile.gif

Ksenija, Oksana, čia kaip tarkim, Dmitrij - Mitia, Dima - tas pats
idea fix
QUOTE(Teresa @ 2007 12 25, 09:51)
Gan idomus, bet rėti Lietuvoje vardai.
Ką galvojate apie juos.  g.gif
*

Visada maniau, kad tai du to paties vardo variantai. Daug draugiu Oksanų turėjau, visas maloniniu variantu Ksenijom vadino. Labiau paplitęs tarp rusakalbių. Man gražus rusei mergaitei. Kitu atveju gausis kaip Gintarė Ivanova arba Tatjana Ivanauskaitė (pavyzdžiai iš dangaus, nieko asmeniško). Man tokie derinukai be ryšio. g.gif
HappyAngel
QUOTE(Sommer @ 2007 12 26, 15:03)
Kažkur skaičiau,kad Ksenija-visai ne rusiškas,o lyg tai žydiškas vardas
Oksana-tai jau labai nepatinka.Jis ne slaviškas,o kažkoks iš tų siauraakių tautų paskolintas-ar kazachų,ar tadžikų...

Netiesa rolleyes.gif

QUOTE(raganos_shluota @ 2008 01 08, 22:44)
Oksana ir Ksenija yra tas pats , kiek žinau smile.gif
bet man labiau patinka Ksenija

,Ksiuša smile.gif nei Oksana:) Man gražus tarkim smile.gif
Ksenija, Oksana, čia kaip tarkim, Dmitrij - Mitia, Dima - tas pats

drinks_cheers.gif

QUOTE(idea fix @ 2008 01 09, 05:44)
Visada maniau, kad tai du to paties vardo variantai. Daug draugiu Oksanų turėjau, visas maloniniu variantu Ksenijom vadino.

drinks_cheers.gif

Ksenija – ukrainiečių: ksenia „vetingumas, vaišingumas“
Oksana- Ksenija vardo variantas iš ukrainiečių: ksenia „vetingumas, vaišingumas“
Dany
abu vardai-rusiski,bet man jie abu patinka mirksiukas.gif
HappyAngel
QUOTE(dana27 @ 2008 01 09, 17:30)
abu vardai-rusiski,bet man jie abu patinka mirksiukas.gif

Ne rusiški, o ukrainietiški rolleyes.gif
Zooori
atsimenu tokia daina buvo: Ksiuš Ksiuš Lsiuša - jubačka iz pliuša smile.gif

o šiaip, koks skirtumas, jei ir lietuviai taip pavadina, pažįstu lietuvių su rusiškais vardais, gal ir keista, bet jei patinka - kodėl gi ne? smile.gif
Šiaip man Ksenija labai patinka smile.gif
Leblon
Man tai Oksana grazus vardas.. geriau jau toks, nei uzsienieciu neistariami lietuviski vardai..
ooo
sakyciau,kad derinasi tik su slaviskom pavardem ax.gif ir man asmeniskai, su olialia mergaitem nesiasocijuoja ax.gif
l'eau
man abu visai gražūs rolleyes.gif
Bahara
Labai idomus ir grazus vardai smile.gif
holi
ksenija wub.gif

grazhus tie slavishki vardai, tik aishku su pavarde irgi derinti reiketu. kaip neduochiau savo vaikui vardo fatima (nors ir grazhus, bet musulmonishkas), taip neduochiau ir ksenija , nes nieko bendra su slavais neturiu. nors vardukas superinis 4u.gif
nendrelė
Man, deja, nepatinka nė vienas iš šių schmoll.gif
fellapart
man Oksana labai gražus vardas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Noelė
Man nepatinka, ypač Ksenija - mintyse iškyla stora spurgų pardavėja su 3 plaukais ant galvos g.gif
kiaula
Man tai kazkaip nelipma smile.gif ksenija asocijuojas su serialu "ksena, pricese karzyge" ar pan., o oksana su pardaveja kazkodel smile.gif
vikulia 84
Labai grazus vardas. mano pati geriausia drauge Oksana. Vadinam ja Ksiu. Gal ir ukrainietiskas, bet MANO MANYMU gali but ir tarptautinis. Db ji gyvena Kipre, ruosiasi ten isteket. Tai Ksenija gausis visai graikiskas vardas. rolleyes.gif
Ir niekada gyvenime nekiltu minciu, kad Oksana - tai pardaveju vardas. cool.gif
Baužiukas
schmoll.gif

Rusiski vardai man negrazus beveik visi....
Lobis
Ksenija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Cornelia.B.
Pasitaikė įdomus dalykas biggrin.gif Mano antras vardas yra Ksenija wink.gif O mamos vardas Oksana biggrin.gif biggrin.gif man abu vardai gražūs
Maran
Man nepatinka sie vardai schmoll.gif
Dzindzilina
Man irgi sie vardai nelabai schmoll.gif , bet gal konkreciam zmogui ir tiktu g.gif
Loreta.xooma
Man gražus Ksenija smile.gif Ypač kai trumpina Ksiuša
***Žaltvykslė
Ksenija- nuostabu, Oksana- schmoll.gif
Musetti
QUOTE(Baužiukas @ 2010 03 01, 16:14)
schmoll.gif Rusiski vardai man negrazus beveik visi....
*

galetument nors pasidomet pries rasant tai doh.gif
Ruby Tuesday
QUOTE(Loreta.xooma @ 2010 04 12, 16:53)
Man gražus Ksenija smile.gif Ypač kai trumpina Ksiuša
*

Man kaip tik tas trumpinys labai negrazus.

Vardai grazus, bet tokiu dukrai niekada nesvarstyciau, nes man jie atrodo labiau rusakalbiams tinkami. Dar siandien skaiciau apie viena lietuve mergina, vardu Oksana, kuriai labai jos vardas nepatinka ir ypac todel, kad visi ja laiko ruse.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.