Ką galvojate apie juos.
Gan idomus, bet rėti Lietuvoje vardai.
Ką galvojate apie juos.
Pirmojo tai niekada vaikui neduočiau, antruoju gan daug rusų tautybės moterų pažįstu, bet irgi nelabai
man abu negražus, be to juos išgirdus mintyse iškyla peroksidinės olialia mergaitės
Visai neblogi, dar yra Olesia
Ksenia dabar populiarus rusijoje
nu visai nereti, elementarūs vardai tarp rusakalbių. nesupratau, kuom jau čia jie įdomūs? o kad lt reti, taigi nieko keisto, gi ne rusija čia, tai ir rusai tik tautinė mažuma
Man Ksenija nepatinka, o Oksanu labai daug...
Rusiški vardai, Lietuvoj gimusiam vaikui tokių
Nei vienas
Kažkur skaičiau,kad Ksenija-visai ne rusiškas,o lyg tai žydiškas vardas,tik Rusijoje populiarus.Man šis vardas labai gražus.
Papildyta: Oksana-tai jau labai nepatinka.Jis ne slaviškas,o kažkoks iš tų siauraakių tautų paskolintas-ar kazachų,ar tadžikų... QUOTE(Baukidė @ 2007 12 25, 23:12) na, jei vaiko tėveliai rusai, tai normalu. Man tai pjaunasi lietuviškas vardas su rusiška pavarde Šiaip, vardai kaip vardai, nesigilinau į slaviškus niekada. Nors ksenija gal gražiau skamba
mAN TAI NEI VIENAS NEGRAZUS.. pirmasis tai is vis baisus, o antras tai rusu tautybei, tada gal tiktu,bet man negrazus
Oksana yra ukrainietiškas vardas, sakau, nes patį tokį nešioju
Ksenija man visai įdomus
Oksana ir Ksenija yra tas pats , kiek žinau
bet man labiau patinka Ksenija ,Ksiuša Ksenija, Oksana, čia kaip tarkim, Dmitrij - Mitia, Dima - tas pats QUOTE(Teresa @ 2007 12 25, 09:51) Visada maniau, kad tai du to paties vardo variantai. Daug draugiu Oksanų turėjau, visas maloniniu variantu Ksenijom vadino. Labiau paplitęs tarp rusakalbių. Man gražus rusei mergaitei. Kitu atveju gausis kaip Gintarė Ivanova arba Tatjana Ivanauskaitė (pavyzdžiai iš dangaus, nieko asmeniško). Man tokie derinukai be ryšio. QUOTE(Sommer @ 2007 12 26, 15:03) Kažkur skaičiau,kad Ksenija-visai ne rusiškas,o lyg tai žydiškas vardas Oksana-tai jau labai nepatinka.Jis ne slaviškas,o kažkoks iš tų siauraakių tautų paskolintas-ar kazachų,ar tadžikų... Netiesa QUOTE(raganos_shluota @ 2008 01 08, 22:44) Oksana ir Ksenija yra tas pats , kiek žinau bet man labiau patinka Ksenija ,Ksiuša Ksenija, Oksana, čia kaip tarkim, Dmitrij - Mitia, Dima - tas pats QUOTE(idea fix @ 2008 01 09, 05:44) Visada maniau, kad tai du to paties vardo variantai. Daug draugiu Oksanų turėjau, visas maloniniu variantu Ksenijom vadino. Ksenija ukrainiečių: ksenia vetingumas, vaišingumas Oksana- Ksenija vardo variantas iš ukrainiečių: ksenia vetingumas, vaišingumas
abu vardai-rusiski,bet man jie abu patinka
QUOTE(dana27 @ 2008 01 09, 17:30) abu vardai-rusiski,bet man jie abu patinka Ne rusiški, o ukrainietiški
atsimenu tokia daina buvo: Ksiuš Ksiuš Lsiuša - jubačka iz pliuša
o šiaip, koks skirtumas, jei ir lietuviai taip pavadina, pažįstu lietuvių su rusiškais vardais, gal ir keista, bet jei patinka - kodėl gi ne? Šiaip man Ksenija labai patinka
Man tai Oksana grazus vardas.. geriau jau toks, nei uzsienieciu neistariami lietuviski vardai..
sakyciau,kad derinasi tik su slaviskom pavardem
man abu visai gražūs
Labai idomus ir grazus vardai
ksenija
grazhus tie slavishki vardai, tik aishku su pavarde irgi derinti reiketu. kaip neduochiau savo vaikui vardo fatima (nors ir grazhus, bet musulmonishkas), taip neduochiau ir ksenija , nes nieko bendra su slavais neturiu. nors vardukas superinis
Man, deja, nepatinka nė vienas iš šių
man Oksana labai gražus vardas
Man nepatinka, ypač Ksenija - mintyse iškyla stora spurgų pardavėja su 3 plaukais ant galvos
Man tai kazkaip nelipma
Labai grazus vardas. mano pati geriausia drauge Oksana. Vadinam ja Ksiu. Gal ir ukrainietiskas, bet MANO MANYMU gali but ir tarptautinis. Db ji gyvena Kipre, ruosiasi ten isteket. Tai Ksenija gausis visai graikiskas vardas.
Ir niekada gyvenime nekiltu minciu, kad Oksana - tai pardaveju vardas. Rusiski vardai man negrazus beveik visi....
Ksenija
Pasitaikė įdomus dalykas
Man nepatinka sie vardai
Man irgi sie vardai nelabai
Man gražus Ksenija
Ksenija- nuostabu, Oksana-
QUOTE(Loreta.xooma @ 2010 04 12, 16:53) Man kaip tik tas trumpinys labai negrazus. Vardai grazus, bet tokiu dukrai niekada nesvarstyciau, nes man jie atrodo labiau rusakalbiams tinkami. Dar siandien skaiciau apie viena lietuve mergina, vardu Oksana, kuriai labai jos vardas nepatinka ir ypac todel, kad visi ja laiko ruse. |