Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Luki
O dar gi po O praėjus, berods, apie 12 val terpė tampa rūgštine ir lengviau mergaitę pagaut. Čia skaičiau kitoj temoj, kur mergaičių mamos labai nori biggrin.gif
Ingutevi
QUOTE(Luki @ 2011 06 28, 17:15)
O dar gi po O praėjus, berods, apie 12 val terpė tampa rūgštine ir lengviau mergaitę pagaut. Čia skaičiau kitoj temoj, kur mergaičių mamos labai nori  biggrin.gif
*

Kiausinelis po O buna gyvybingas tik iki paros, tai jei "gaminti" praejus 12 valandu po O - jau vyriskio uodeguotieji gali nebeturet ka apvaisint unsure.gif
Aushrita
QUOTE(Luki @ 2011 06 28, 17:13)
Pažiūrinėk www.fertilityfriend.com bazalinės tempos grafikus pastojusių dėl įdomumo. Yra su mergaitėm per O, po O. Aš kadais pastudijavau iš smalsumo  smile.gif Ten visai įdomu pasiknaisiot.
*

Aciuks paziurinesiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingutevi @ 2011 06 28, 17:14)
Elementarus spermos tyrimas  thumbup.gif
Draugeska mylejosi kelios valandos +/- O gime mergyte. Lauk kantriai gal ir bus mergyte smile.gif
*

Nenori jis darytis, "bailys", sako "kaip as ten i indeli...negaliu" lotuliukas.gif
Na tada vilties yra,nes galejau prisizaist (pazaidem po O kazkur po ~12-24 h ) blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Luki @ 2011 06 28, 17:15)
O dar gi po O praėjus, berods, apie 12 val terpė tampa rūgštine ir lengviau mergaitę pagaut. Čia skaičiau kitoj temoj, kur mergaičių mamos labai nori  biggrin.gif
*

Tai kodel tada irodinejama kad po O tik berniukas gali but g.gif Nes atseit mergaitiski sp...ai ilgiau plaukia iki tikslo tai nebespeja g.gif
Luki
QUOTE(Ingutevi @ 2011 06 29, 22:55)
Kiausinelis po O buna gyvybingas tik iki paros, tai jei "gaminti" praejus 12 valandu po O - jau vyriskio uodeguotieji gali nebeturet ka apvaisint  unsure.gif
*

Tiksliau reikėtų eiti paskaityti pirmą puslapį temos pas planiukes, kur mergaites planuoja. Ten kažkaip panašiai ir vadinasi tema, dabar nepaieškosiu per skubėjimą. Jos ten visokių būdų prisirankioję iš interneto biggrin.gif

QUOTE(Aushrita @ 2011 06 30, 14:18)
Tai kodel tada irodinejama kad po O tik berniukas gali but  g.gif Nes atseit mergaitiski sp...ai ilgiau plaukia iki tikslo tai nebespeja g.gif
*

nes rūgštinėje terpėje berniukiški žūna, taip sako g.gif
Aushrita
QUOTE(Luki @ 2011 07 01, 11:05)
nes rūgštinėje terpėje berniukiški žūna, taip sako  g.gif
*

Vistiek tada nesuprantu kodel po O metodas taikomas bandantiems pagauti berniuka... doh.gif
Luki
QUOTE(Aushrita @ 2011 07 01, 17:59)
Vistiek tada nesuprantu  kodel po O metodas taikomas bandantiems pagauti berniuka...  doh.gif
*

po O... g.gif nežinau g.gif Per O tai tikrai taikomas berniuką planuojant.
Aushrita
QUOTE(Luki @ 2011 07 02, 06:15)
po O...  g.gif  nežinau  g.gif  Per O tai tikrai taikomas berniuką planuojant.
*

Na o jei para po O g.gif As isvis galvojau kad jei per O arba po jos tai 100% bernas,bet turbut klydau g.gif
Luki
QUOTE(Aushrita @ 2011 07 02, 17:20)
Na o jei para po O  g.gif  As isvis galvojau kad jei per O arba po jos tai 100% bernas,bet turbut klydau  g.gif
*

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=748442 Aš šitoj temoj 1 psl radau apie tas 12 val. Jos neišsigalvos juk pačios, kažkur tokią informaciją rado smile.gif
Aushrita
QUOTE(Luki @ 2011 07 02, 19:54)
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=748442    Aš šitoj temoj 1 psl radau apie tas 12 val. Jos neišsigalvos juk pačios, kažkur tokią informaciją rado  smile.gif
*

Aha,tik idomu ar kam pasitvirtino tai biggrin.gif Einu paskaityt smile.gif
Ingutevi
QUOTE(Aushrita @ 2011 07 02, 21:19)
Aha,tik idomu ar kam pasitvirtino tai  biggrin.gif  Einu paskaityt  smile.gif
*

Sprendziant is pirmo puslapio 13 rausvu dovaneliu ir 13 zydru + dvynukai hihihi.gif Tai kazin ar labai jau pasitvirtina visi tie budai siekiant rausvu dukryciu lotuliukas.gif
aggree
cia pateikta labai idomi skanuota knygute apie pageidaujama kudikio lyti.
Luki
QUOTE(Ingutevi @ 2011 07 03, 11:02)
Sprendziant is pirmo puslapio 13 rausvu dovaneliu ir 13 zydru + dvynukai hihihi.gif Tai kazin ar labai jau pasitvirtina visi tie budai siekiant rausvu dukryciu  lotuliukas.gif
*

Gal turint kelis sūnus griebiamasi ir šiaudo, o gal kam nors tik tiek ir trūksta, kad pagauti mergaitę , kas čia žino hihihi.gif Gal kad daryk ką nori, loterija biggrin.gif
tuatra
Mano mamos receptas:

Berniukai užsakyti prieš menstruacijas, merginos po jų rolleyes.gif

Mes pirmąjį darysim stebukliuką-nežiniuką arba kaip Dievas duos, o toliau gal išbandysim mamos receptą ax.gif
Aushrita
QUOTE(tuatra @ 2011 07 04, 21:29)
Mano mamos receptas:

Berniukai užsakyti prieš menstruacijas, merginos po jų rolleyes.gif

Mes pirmąjį darysim stebukliuką-nežiniuką arba kaip Dievas duos, o toliau gal išbandysim mamos receptą ax.gif
*

ir ko gero taip ilgaaai nepagausi nieko doh.gif Nes mazai kam O buna po menesiniu iskart arba pries jas ax.gif
samantila
4u.gif Planavom sūnelį, gaudžiau O su O test. ir BT matavau per ovuliaciją tiksliai smileysex.gif , beje man ji lengvai pagaunama nes simptomai labai aiškūs, deja kolkas gyd sūnaus nežada lotuliukas.gif taip kad gali planuot kaip nori jai D duos ir bus, jai ne tai ne....čiagi genetika...mano vyro tėveliui niekaip panos nėjo pagaut, o mums atvirkščiai unsure.gif
Kada nors jai dar planuosim išsitirsim vyro X ir Y kaip jie ten aktyvūs lotuliukas.gif ir kokių besą daugiau lotuliukas.gif , neatmetu fakto, kad ir manęs dalis kaltės gali būt gal labai šarmiška viskas pas mane ir visi Y žūsta o X ne mirksiukas.gif dar nepaminėjau sodos apsiplovimu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aushrita @ 2011 07 04, 10:39)
ir ko gero taip ilgaaai nepagausi nieko  doh.gif  Nes mazai kam O buna po menesiniu iskart arba pries jas  ax.gif
*

bigsmile.gif dėl panų mums pasitvirtina po mėnesinių abi iškart biggrin.gif
Aushrita
QUOTE(samantila @ 2011 07 05, 09:15)
4u.gif Planavom sūnelį, gaudžiau  O su O test. ir BT matavau per ovuliaciją tiksliai smileysex.gif 

Papildyta:

bigsmile.gif dėl panų mums pasitvirtina po mėnesinių abi iškart biggrin.gif
*

Na taip bet mazai kam buna Ov po mmm iskart biggrin.gif As tai pvz niekada taip nepagauciau nei X nei Y nes Ov buna daug veliau biggrin.gif O kaip jus saket, bandet per Ov gaminti berniuka,ir naudojot ov.testus,bet tie testai kai parodo teigiama reiskias O bus po 24-36val. taigi galbut visgi per anksti darete namu darbus ax.gif
Luki
QUOTE(Aushrita @ 2011 07 05, 10:31)
Na taip bet mazai kam buna Ov po mmm iskart  biggrin.gif As tai pvz niekada taip nepagauciau nei X nei Y nes Ov buna daug veliau  biggrin.gif

tie testai kai parodo teigiama reiskias O bus po 24-36val.
*

drinks_cheers.gif ir aš manau, kad retai kam, kiek teko išgirst.

visada? g.gif
Birmania
pradžioj galvojau kad norėčiau dukros ,bet dabar jau nesvarbu kas svarbu kad būtų.
mamaana
QUOTE(Luki @ 2011 06 14, 17:47)
Pirmas sutapo, antras pažiūrėsim  smile.gif
*

Paskaiciavau, ir man sutapo su pirmu, gal ir gera skaiciuokle, dabar reikia pabandyti su antru smile.gif tikiuosi bus mergaite smile.gif wub.gif
Aushrita
QUOTE(Luki @ 2011 07 05, 19:47)
visada?  g.gif
*

Nezinau viena mamyte rase kad dare ov testa,parode teigiama,tai ji galvojo kad ov ta diena vyksta,ir bande gamint sunu,o rezultate gavosi-dukra. Tai ir sakau per anksti dare nes O ivyko ne ta diena o para-dvi po testo darymo 4u.gif Dabar jau neberasiu jos pasisakymu ikelt cia
Luki
QUOTE(Aushrita @ 2011 07 05, 23:00)
Nezinau viena mamyte rase kad dare ov testa,parode teigiama,tai ji galvojo kad ov ta diena vyksta,ir bande gamint sunu,o rezultate gavosi-dukra. Tai ir sakau per anksti dare nes O ivyko ne ta diena o para-dvi po testo darymo  4u.gif Dabar jau neberasiu jos pasisakymu ikelt cia
*

Supratau... kažkur radau, kad O vyksta 12 - 44 val po teigiamo OT. Bet daug kur skirtingai rašo tą laiką g.gif
Aushrita
QUOTE(Luki @ 2011 07 07, 14:57)
Supratau... kažkur radau, kad O vyksta 12 - 44 val po teigiamo OT. Bet daug kur skirtingai rašo tą laiką  g.gif
*

na bet reiskias tikrai ne ta pacia diena mirksiukas.gif
Ingutevi
QUOTE(Aushrita @ 2011 07 07, 17:01)
na bet reiskias tikrai ne ta pacia diena  mirksiukas.gif
*

Kodel ne ta pacia? mirksiukas.gif Gali ir ta pacia ivykti mirksiukas.gif Daryt OT rekomenduoja apie pietus, padarei kokia 13 val, pamatei ryskius bruksnelius, jei O ivyks po mazdaug 12 valandu - ir turite O tos dienos nakti mirksiukas.gif Aisku gali ir ivykti po beveik 2 paru, jei uzsites iki didesniojo skaiciaus 48 valandu blush2.gif
Aushrita
QUOTE(Ingutevi @ 2011 07 07, 19:52)
Kodel ne ta pacia?  mirksiukas.gif Gali ir ta pacia ivykti  mirksiukas.gif Daryt OT rekomenduoja apie pietus, padarei kokia 13 val, pamatei ryskius bruksnelius, jei O ivyks po mazdaug 12 valandu - ir turite O tos dienos nakti  mirksiukas.gif  Aisku gali ir ivykti po beveik 2 paru, jei uzsites iki didesniojo skaiciaus 48 valandu  blush2.gif
*

Tai va kad niekad negali zinot kada ji ivyks g.gif
Luki
Būtent, negali žinoti tiksliai tos valandos , nebent gyd. stebi ir fiksuoja. Tai išeitų, kad OT padeda nusistatyti laiką kada mylėtis, kad užkibtų vaikas, o mergaitė ar berniukas jau laimės ir atsitiktinumo dalykas tikriausiai biggrin.gif
Aushrita
vat tau ir lyties planavimas lotuliukas.gif
Ingutevi
QUOTE(Luki @ 2011 07 08, 07:27)
Būtent, negali žinoti tiksliai tos valandos , nebent gyd. stebi ir fiksuoja. Tai išeitų, kad OT padeda nusistatyti laiką kada mylėtis, kad užkibtų vaikas, o mergaitė ar berniukas jau laimės ir atsitiktinumo dalykas tikriausiai  biggrin.gif
*

Va butent hihihi.gif vaikiukui ir atsitiktinumui buna palikta laisve thumbup.gif

QUOTE(Aushrita @ 2011 07 08, 09:49)
vat tau ir lyties planavimas  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif
Gabrija
PRASAU PAGALBOS... 4u.gif
Ar gali kas nors paneigti toki skaiciavima? cool.gif
Po vaikelio gimimo datos pvz.: 2006 01 01 visus metus iki 2007 01 01 pastojusi ir pagimdziusi - susilauki priesingos lyties. Jei pagimdai 2007 01 02 - tada jau vel ta pati lytis iki 2008 01 01. ir taip iki begalybes. biggrin.gif
Kiek neskaiciavau draugu ir giminaiciu, sis metodas PASITVIRTINA! rolleyes.gif
Ingutevi
QUOTE(Gabrija @ 2011 07 09, 15:58)
PRASAU PAGALBOS...  4u.gif
Ar gali kas nors paneigti toki skaiciavima?  cool.gif
Po vaikelio gimimo datos pvz.: 2006 01 01 visus metus iki 2007 01 01 pastojusi ir pagimdziusi - susilauki priesingos lyties. Jei pagimdai 2007 01 02 - tada jau vel ta pati lytis iki 2008 01 01. ir taip iki begalybes.  biggrin.gif
Kiek neskaiciavau draugu ir giminaiciu, sis metodas PASITVIRTINA!  rolleyes.gif
*

Nepasitvirtina schmoll.gif ant greicio keli pavyzdziai - 1997 rugsejis mergaite, 1998 lapkritis berniukas, o cia is senesniu - 1978 geguzes 9 mergaite, o 1979 geguzes 11 jau berniukas lotuliukas.gif
Cia kaip su didziuma skaiciavimu - arba pasitvirtins arba ne lotuliukas.gif
Aushrita
Nera isvis tokiu skaiciavimu tik sutapimai,visada yra 50 ant 50 rolleyes.gif
samantila
QUOTE(Aushrita @ 2011 07 04, 22:31)
Na taip bet mazai kam buna Ov po mmm iskart  biggrin.gif As tai pvz niekada taip nepagauciau nei X nei Y nes Ov buna daug veliau  biggrin.gif O kaip jus saket, bandet per Ov gaminti berniuka,ir naudojot ov.testus,bet tie testai kai parodo teigiama reiskias O bus po 24-36val. taigi galbut visgi per anksti darete namu darbus  ax.gif
*

bigsmile.gif namų darbus pradėjom taip tą rytą kai rodė kad jau o tik kitos dienos naktį pradėjom darbuotis tada dar kita naktį ir dar kitą naktį manau tikrai jau pataikiau biggrin.gif na kai bus aiški lytis užsuksiu čia ir patvirtinsiu šitą būdą biggrin.gif ko gero po gimdymo biggrin.gif
Aushrita
QUOTE(samantila @ 2011 07 14, 21:51)
bigsmile.gif namų darbus pradėjom taip tą rytą kai rodė kad jau o tik kitos dienos naktį pradėjom darbuotis tada dar kita naktį ir dar kitą naktį manau tikrai jau pataikiau biggrin.gif na kai bus aiški lytis užsuksiu čia ir patvirtinsiu šitą būdą biggrin.gif ko gero po gimdymo biggrin.gif
*

Na tai lauksim doh.gif biggrin.gif
Amžina studentė
QUOTE("turtinga" @ 2009 04 08, 08:39)
Sveikos, planuojancios Mamytes,

papasakosiu, kaip suplanuoti, tiksliau  - paskaiciuoti, mano kleckiukai:

Dar nuo Babytes laiku turim ginekologe, kuri pazysta jau visa musu karta, jinai ir patare toki skaiciavima.Kai vaikelis gimsta, jo kraujas buna stipriausias ir palaipsniui silpneja,ir stiprumas atsistato mergaitems po treju metu, berniukams - po ketveriu.Vadinasi imame savo ir vyri gimimo datas ir pliusuojame - sau po tris, vyrui - po keturis.Kieno kraujas stipresnis pastojimo (ne gimdymo) metu, tokios lyties ir bus vaikelis.
PVZ.:
Su dukryte pastojau 2008.06.02, o paskaiciavusi buvau dar pries pora metu, kada tai turetu ivykti.
Mano vyro gomimo data 1973.09          Mano - 1981.02
pridedant po 4 metus:      77            + 3 metai:  84
                                      81                              87
                                      85                              90
                                      89                              93
                                      93                              96
                                      97                              99
                                    2001                          2002
                                      05                              05
                                      09                              08

vadinasi mano kraujas 2008m mazdaug vasario - kovo (pagal gimtadieni) menesi - atsinaujino, o vyro dar vis silpnejantis - darom mergyte!!!!

Kad patikrinti skaiciavom visa gimine, ir draugem skaiciavau, praktiskai visada atitinka, isskyrus atvejus, kai pasikeitimo laikas yra apyligis (tada belieka tik speliot).

siaip labai painus metodziukas, ilgai, kol pati isikirtau...
*

Gal ir tiesa g.gif Man abiejų vaikų sutampa smile.gif
☼Granola☼
QUOTE(Amžina studentė @ 2011 08 24, 20:49)
Gal ir tiesa  g.gif Man abiejų vaikų sutampa  smile.gif

O man pirmojo vaiko sutampa, o antro-ne smile.gif
rutulyte
*

man mano vaiko nesutampa schmoll.gif
DINSĖ
*

Man NESUTAMPA smile.gif
vaidoska
QUOTE(DINSĖ @ 2011 08 28, 03:29)
Man NESUTAMPA smile.gif
*

Man taip pat nesutampa .
*Alegria*
Man lentele atitiko biggrin.gif , o jei siemet pastosiu, tai sunu prognozuoja thumbup.gif
robkytexex
O kaip suprasti, jei abiejų kraujas atsinaujino 11 metais?
rutulyte
QUOTE(robkytexex @ 2011 08 31, 08:55)
*

o ką čia išvis suprasti, jeigu tas skaičiavimas jokio tikslumo ir jokios teorijos neatitinka smile.gif
Amžina studentė
QUOTE(robkytexex @ 2011 08 31, 08:55)
*

Taigi reik žiūrėti mėnesį. Dalį metų matomai buvo vieno kraujas šviežesnis, dalį kito. Be to, reik neužmiršt, kad kraujas atsinaujina operacijų, gimdymų metu.
gwidita
QUOTE(Amžina studentė @ 2011 08 31, 18:53)
Taigi reik žiūrėti mėnesį. Dalį metų matomai buvo vieno kraujas šviežesnis, dalį kito. Be to, reik neužmiršt, kad kraujas atsinaujina operacijų, gimdymų metu.
*

na tai jei po cezario man praejo 4 metai ?tai kaip db man skaiciuot ta kraujo atsinaujinima doh.gif
mano 1982-04-18
MB 1975-04-06
kiek beskaiciavau man vis MB kraujas jaunesnis doh.gif arba as kazka ne taip skaiciuoju ax.gif
Amžina studentė
Nu nesu aš specė, bet jūsų išeina metų senumo, jei atsižvelgt į cezarį. Jei neatsižvelgt, tai 2 su viršum. O TB 5 mėn. senumo. Tai taip, pagal šitą teoriją būtų berniukas bigsmile.gif
sigullka
4u.gif Šiaip vaiko lytis priklauso nuo vyro, gali planuot kiek nori, o gausis taip tie tiek... mirksiukas.gif
loreta311
QUOTE(sigullka @ 2011 09 01, 09:40)
4u.gif Šiaip vaiko lytis priklauso nuo vyro, gali planuot kiek nori, o gausis taip tie tiek... mirksiukas.gif
*

As irgi taip sakau ax.gif
50/50 tikimybe 4u.gif
gwidita
QUOTE(Amžina studentė @ 2011 09 01, 09:19)
Nu nesu aš specė, bet jūsų išeina metų senumo, jei atsižvelgt į cezarį. Jei neatsižvelgt, tai 2 su viršum. O TB 5 mėn. senumo. Tai taip, pagal šitą teoriją būtų berniukas  bigsmile.gif
*

ojetus tu mano marija doh.gif nenoriu jau berniuku lotuliukas.gif
man iskaiciuokit mergaite biggrin.gif
nu as kiek beskaiciavau palei ta krauja tai vis berniukai...man jau ju gana biggrin.gif turiu 2 ir noriu mergaites tongue.gif
jei kas turesit trecia mergaite o as trecia berniuka ,apsimainysim mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Amžina studentė
QUOTE(gwidita @ 2011 09 01, 13:25)
ojetus tu mano marija doh.gif nenoriu jau berniuku lotuliukas.gif
man iskaiciuokit mergaite biggrin.gif
nu as kiek beskaiciavau palei ta krauja tai vis berniukai...man jau ju gana biggrin.gif turiu 2 ir noriu mergaites tongue.gif
jei kas turesit trecia mergaite o as trecia berniuka ,apsimainysim mirksiukas.gif  lotuliukas.gif
*

Už 2 metų, kai tik bus praėję 6 metai nuo Cezario smile.gif Tada ir ir atsižvelgiant į operacijas/gimdymus ir neatsižvelgiant Jūsų kraujas bus jaunesnis už TB mirksiukas.gif Bet už pasekmes neatsakau lotuliukas.gif Dar klausimas, ar TB neturėjo operacijų...
gwidita
QUOTE(Amžina studentė @ 2011 09 01, 16:50)
Už 2 metų, kai tik bus praėję 6 metai nuo Cezario  smile.gif Tada ir ir atsižvelgiant į operacijas/gimdymus ir neatsižvelgiant Jūsų kraujas bus jaunesnis už TB  mirksiukas.gif Bet už pasekmes neatsakau  lotuliukas.gif Dar klausimas, ar TB neturėjo operacijų...
*

atsakysi atsakysi mirksiukas.gif biggrin.gif jei berniukas auginsi tu lotuliukas.gif juokauju zinoma tongue.gif
MB pries kokia 18 metu buvo operacija g.gif
ama3
QUOTE(Euforija911 @ 2010 03 27, 14:19)
user posted image
Nezinau ar man iseis bet va bandau ideti sita lentele.
Papildyta:
Paaiskinsiu kaip ja naudotis.Lenteles virsuje parasyti pastojimo metai,o sone menuo kuri pastojote,butina zinoti tiklu menesi kada pradejote savo stebukla ir tada jau ziurit kas bus..smile.gif
*

Man sutapo biggrin.gif
emile3
QUOTE(ama3 @ 2011 09 02, 14:40)
Man sutapo biggrin.gif
*

Suptrmaja man neatitiko turiu vilti kad neatitiks ir su atru
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.