rutulyte
2011 10 26, 13:37
QUOTE(Elenna @ 2011 10 26, 14:17) as irgi lb kava megau ir geriau kai laukiausi mergytes o seip esu mesaede  ir vyna megstu, bet dabr antars nestumas kai iki nestumo be kavos nergaledavu ne dienos dabar nezinau kaip nukirsta nuo siuo nestumo pradziosnegaliu ne paziuret i kava, net pykina kas cia nutiko ???  girdėjau daug kam nėštumo pradžioje kavos nebesinori ir net pykina nuo jos
karosimi
2011 11 01, 10:58
Sveikutes ,o gal kas galetu imesti kokiu lenteliu pasiskaiciavimui ,labai berniuko reikia.
Lewisia
2011 11 01, 15:22
Man ovuliacija šokinėja.Nors mano ciklas netrumpas 30 /+1,2 ovuliacija dažniausiai būna 14CD, retsykiais 11 CD yra buvę, ir 18 CD.Todėl mergaitę pasigauti būtų gan sunku,galiu net susent begaudydama,koją vis pakiša ta 11-oji ciklo diena,ir deja ji pasitaiko tik retkarčiais, kartą metuose. O kam berniuko reikia,nereik jokių Ciklo skaičiavimų,temp.matavimų,pasižiūrit i kelnaites-šlapia,ir darbuokities.Turiu 3 berniukus iš patirties žinau
QUOTE(Lewisia @ 2011 11 01, 15:22) Man ovuliacija šokinėja.Nors mano ciklas netrumpas 30 /+1,2 ovuliacija dažniausiai būna 14CD, retsykiais 11 CD yra buvę, ir 18 CD.Todėl mergaitę pasigauti būtų gan sunku,galiu net susent begaudydama,koją vis pakiša ta 11-oji ciklo diena,ir deja ji pasitaiko tik retkarčiais, kartą metuose. O kam berniuko reikia,nereik jokių Ciklo skaičiavimų,temp.matavimų,pasižiūrit i kelnaites-šlapia,ir darbuokities.Turiu 3 berniukus iš patirties žinau  Na esant tokiam ciklui tiesiog reikia darytis ovuliacijos testus. Yra 2 variantai, darote ND iki tos dienos, kai OT buna teigimas, arba: darote ND kol OT buna teigimas (reiskia ta diena kai pamatote OT + butini ND) ir sustojate. As dariau antraji varianta: gavosi 2 dienos iki O ir rezultate mergyte
QUOTE(Lewisia @ 2011 11 01, 16:22) Man ovuliacija šokinėja.Nors mano ciklas netrumpas 30 /+1,2 ovuliacija dažniausiai būna 14CD, retsykiais 11 CD yra buvę, ir 18 CD.Todėl mergaitę pasigauti būtų gan sunku,galiu net susent begaudydama,koją vis pakiša ta 11-oji ciklo diena,ir deja ji pasitaiko tik retkarčiais, kartą metuose. O kam berniuko reikia,nereik jokių Ciklo skaičiavimų,temp.matavimų,pasižiūrit i kelnaites-šlapia,ir darbuokities.Turiu 3 berniukus iš patirties žinau  oj net nusjuokiau, paziurejai slapia darbuokis  mes tai taip pabandem kai slapia buvo, kazin ar pavyko broliuka sugaut, taip noretume, bet ovuliacija pajutau skausma sone kita ryta, jei paskubejom, nu bus jau kaip bus  taip noretus kad butu pavyke
Sveikos mergaitės Turiu du sūnelius, dabar planuoju sesutę Noriu. kad patartumėtt, šiandien pasidariau OT- abi juostelės ryškios, ar šiandien dar bandyti su laimu, ar jau sustoti Kiek bandžiau iš tolau, niekaip nepastoju, nes mano gimda užsilenkusi. Noriu jūsų patarimo labai, labai
QUOTE(jutute @ 2011 11 04, 18:59) Sveikos mergaitės Turiu du sūnelius, dabar planuoju sesutę Noriu. kad patartumėtt, šiandien pasidariau OT- abi juostelės ryškios, ar šiandien dar bandyti su laimu, ar jau sustoti Kiek bandžiau iš tolau, niekaip nepastoju, nes mano gimda užsilenkusi. Noriu jūsų patarimo labai, labai na jei mergytes norist, tai jua siandien nuo ND susilaikyciau, nes dideja tikimybe berniukam  sako mergytes reikia kuo toliau nuo ovuliacijos gaudyt  nes jei jus turit sunelius, tai manau dar didesne tikimybe kai ot teigiams berniukui. okiek laiko bandot pastot? o kaip jus sunelius pagavot ar daret ka ypatingo ar dienas taiket metodus kokius ar per ovuliacija ar ne ? galvoju ar tas ovuliacinis metodas kazkiek veiksmingas
QUOTE(Elenna @ 2011 11 04, 19:31) na jei mergytes norist, tai jua siandien nuo ND susilaikyciau, nes dideja tikimybe berniukam  sako mergytes reikia kuo toliau nuo ovuliacijos gaudyt  nes jei jus turit sunelius, tai manau dar didesne tikimybe kai ot teigiams berniukui. okiek laiko bandot pastot? o kaip jus sunelius pagavot ar daret ka ypatingo ar dienas taiket metodus kokius ar per ovuliacija ar ne ? galvoju ar tas ovuliacinis metodas kazkiek veiksmingas  Abu kartus su berniukais pastojau per O, nes man sunku pastoti, nes gimda užsilenkusi, todėl taikau kuo arčiau O Bet jei OT abi ryškios juostelės, tai O bus po paros, ar aš klytu  O kaip manot apie kraujo atsinaujinimą.
QUOTE(jutute @ 2011 11 04, 19:49) Abu kartus su berniukais pastojau per O, nes man sunku pastoti, nes gimda užsilenkusi, todėl taikau kuo arčiau O Bet jei OT abi ryškios juostelės, tai O bus po paros, ar aš klytu  O kaip manot apie kraujo atsinaujinimą.  man kazkaip tik ovuliacijos teorija atrodo dar kazkiek itikinamai, beto ji jum kaip ir pasitvirtina, per O ir turit berniukus  na o tos lenteles skaiciavimai pagal datas ar kraujo atsinaujinimus nu netikiu as kazkaip. beto daug kam tai nepasitvirtina domejaus tuo forumuose atsiliepimus skaiciau, o jei ir pasitvirtina tai manau kad gali but tik sutapimas ir tiek,, o kaip manot mano atveju, mes atlikom ND vidury ciklo 14 diena, ovuliacjia pajutau po 12 val ( skauma sone pilvo apacioj) tai kiek tikimybes kad bus berniukas? ar daugiau sansu berniukui ar mergytei? gal paskubejom ...  lb brolio norim  o jei juosteles ot ryskios tai sako ovuliacija ivyks 24-48 val begyje, bet gali ir skaiciau ir anksciau.
QUOTE(jutute @ 2011 11 04, 18:49) Abu kartus su berniukais pastojau per O, nes man sunku pastoti, nes gimda užsilenkusi, todėl taikau kuo arčiau O Bet jei OT abi ryškios juostelės, tai O bus po paros, ar aš klytu  O kaip manot apie kraujo atsinaujinimą.  As su mergaite pastojau butent taip, kai OT parode 2 ryskias juosteles, ta diena su laimu ND, taip gavosi 2 dienos iki O. Rezultatas mergaite  O per O gaunasi berniukai
QUOTE(Pupale @ 2011 11 05, 11:08) As su mergaite pastojau butent taip, kai OT parode 2 ryskias juosteles, ta diena su laimu ND, taip gavosi 2 dienos iki O. Rezultatas mergaite  O per O gaunasi berniukai  gerai tada pataiket, kiek domejaus jau tos dvi dienos paskutine riba, kad mergyte pagaut, nes jei jau liks tik para sansai dides berniukai, a kas cia zino kiek tos tiesos, matyt dar daugybe kitu papildomu faktoiu kartu viska nulemia, o kaip jau norecia zinot, kas pas mane namelyje gyvena
Jacke28
2011 11 05, 14:35
QUOTE(Pupale @ 2011 11 05, 10:08) ...ta diena su laimu ND... Ka reiskia "su laimu ND"?
QUOTE(Jacke28 @ 2011 11 05, 15:35) Ka reiskia "su laimu ND"?  Laimas- toks vaisius, zalia maza citrinyte. Jei gerai pamenu imama 50x50 laimo ir vandens, ir ta misinuka ipurskiame i vidu is kart po lytiniu santykiu ir dar karta kiek veliau. Tokiu budu rugstinama terpe, palankesne gaudant mergaite
QUOTE(coco5 @ 2011 11 05, 16:03) Laimas- toks vaisius, zalia maza citrinyte. Jei gerai pamenu imama 50x50 laimo ir vandens, ir ta misinuka ipurskiame i vidu is kart po lytiniu santykiu ir dar karta kiek veliau. Tokiu budu rugstinama terpe, palankesne gaudant mergaite  as ir pirma syk girdziu apie tai, ale bijociau isvis, kad visu nenumarintu ne tik berniuku, arba kad nepakenktu aplamai spermiuku kokybei, ar cia patikima, o ka tada purksti i vidu norint berniuko  ? ir kas nors atsakykit man kaip manot, tokia situacija pas mane kur rasiau, kas labiau tiketina mergyte ar berniukas kad mum uzkibo
QUOTE(Elenna @ 2011 11 05, 16:14) as ir pirma syk girdziu apie tai, ale bijociau isvis, kad visu nenumarintu ne tik berniuku, arba kad nepakenktu aplamai spermiuku kokybei, ar cia patikima, o ka tada purksti i vidu norint berniuko  ? ir kas nors atsakykit man kaip manot, tokia situacija pas mane kur rasiau, kas labiau tiketina mergyte ar berniukas kad mum uzkibo  Norint berniuko laimo iš viso negalima naudoti !!! Nes berniukui pagauti reikia šarminės terpės, o mergaitei - rūgštinės
QUOTE(jutute @ 2011 11 05, 17:34) Norint berniuko laimo iš viso negalima naudoti !!! Nes berniukui pagauti reikia šarminės terpės, o mergaitei - rūgštinės  tiek zinau kad apie tas terpes ir palankuma, kad norint berniuko sarminio tirpalo reik, ale manau ir paprasciausiu muilu uztektu apsipraust juk muilai tai ir yra sarmai, ogi kad kazko I VIDU reiktu purks VA SITA TAI JAU PIRMA SYK GIRDZIU Papildyta:o kaip jus manot ka mums pavyko pagaminti  ?
QUOTE(Elenna @ 2011 11 05, 17:43) o kaip jus manot ka mums pavyko pagaminti  ? Tai kad nežinau gaminimo istorijos Jei parašytum vyro ir savo gimimo metus ir pradėjimo laiką, galėčiau paskaičiuoti pagal kraujo atsinaujinimą
QUOTE(jutute @ 2011 11 05, 18:53) Tai kad nežinau gaminimo istorijos Jei parašytum vyro ir savo gimimo metus ir pradėjimo laiką, galėčiau paskaičiuoti pagal kraujo atsinaujinimą  as kazkaip del to kraujo nezinau ar tiket, beto ieina ir operacijos prie kraujo atsinaujinimo, reik viska lb tikslai zinot, labiau man prie sirdies ta ovuliacijos diena, tai mum taip gavos kad ND buvo likus 12 val iki ovuliacijos, nd ir po ju praejus 12 mazdaug val apskaiciavau kad ovuliacija greiciausiai ivyko nes pradejo maust desini sona pilvo apacioj ir tai buvo 14 c.d paciam vidury, mano ciklas 28 d o jus minejot kad berniukas butent per ovuliacija ar arti jos pagavot? tai galvoju gal ir mes dar pataikem
Pagal aprašymą turėtų būti berniukas, bet tik spėlionės
QUOTE(jutute @ 2011 11 05, 19:52) Pagal aprašymą turėtų būti berniukas, bet tik spėlionės  tai vat kad tas 50 ant 50 kol daktare patvirtins kas  bet taip noretus kad linktu viskas link broliuko
O kada tau echoskopija
QUOTE(jutute @ 2011 11 06, 17:27) O kada tau echoskopija  as neiskentus nulekiau ana sav buvo 12 sav , variau del to kad rupejo ar viskas gerai tai uzklausiau gal jau mato, sako kad tikrai per anksti, sako vienai 13 sav taip ryskiai mates berniukas ir pasakiau, o per sekanti echo jau pavirto i mergyte, na gal ir taip jei nera jos garantuotos nespelioja, bet jau tikejau gal matys bet ji ir net nesistenge ten kazka iziuret tik surase ka reikejo. o va ateinancia sav bus jau echo pas mano daktare tai jos kaulinsiu kad pasakytu kas ten bent i ka daugiau panasu  o kada jum anksciausiai pasake su berniukais ?
QUOTE(Elenna @ 2011 11 06, 21:44) as neiskentus nulekiau ana sav buvo 12 sav , variau del to kad rupejo ar viskas gerai tai uzklausiau gal jau mato, sako kad tikrai per anksti, sako vienai 13 sav taip ryskiai mates berniukas ir pasakiau, o per sekanti echo jau pavirto i mergyte, na gal ir taip jei nera jos garantuotos nespelioja, bet jau tikejau gal matys bet ji ir net nesistenge ten kazka iziuret tik surase ka reikejo. o va ateinancia sav bus jau echo pas mano daktare tai jos kaulinsiu kad pasakytu kas ten bent i ka daugiau panasu  o kada jum anksciausiai pasake su berniukais ? Su antru pradžioje sakė mergaitė, o vėliau paaiškėjo, kad berniukas O tau bandei su žiedu išsiburti
Jacke28
2011 11 07, 21:57
QUOTE(jutute @ 2011 11 07, 19:23) Su antru pradžioje sakė mergaitė, o vėliau paaiškėjo, kad berniukas O tau bandei su žiedu išsiburti  O man ziedai, visi pozymiai ir pilvo apvalumai, visi nusimanantys sake ir visa kita rode, kad berniukas, o gime mergaite  Nors echo iskart sake kad lygtai mergaite. Papildyta:Kas tas ND? Papildyta:QUOTE(Elenna @ 2011 11 05, 16:43) tiek zinau kad apie tas terpes ir palankuma, kad norint berniuko sarminio tirpalo reik, ale manau ir paprasciausiu muilu uztektu apsipraust juk muilai tai ir yra sarmai, ogi kad kazko I VIDU reiktu purks VA SITA TAI JAU PIRMA SYK GIRDZIU Papildyta:o kaip jus manot ka mums pavyko pagaminti  ? Na labai idomu ka pasakys per echo, bet man atrodo, kad berniukas
QUOTE(jutute @ 2011 11 07, 20:23) Su antru pradžioje sakė mergaitė, o vėliau paaiškėjo, kad berniukas O tau bandei su žiedu išsiburti  aga ir su adata su siulu, tai adata i sonus svyruoja, o ziedas ratu sukas  ir kiek kartu bandziau vis ta pati rodo ir vyras bande su adata tai pirma jam sukos ratu turim mergyte antras dabar kur laukiam i sonus linguoja  a nzn kazin kaip bus, o jus bandet su ziedu ar adata siulu ka jum jie pranasavo ?
*Svajone*
2011 11 07, 21:58
QUOTE(Jacke28 @ 2011 11 07, 22:57) Kas tas ND? Papildyta:Namų darbai  Oi merginos smagu planuot,bet kas skirta tą ir turėsi,aš jau kažkaip nelabai tikiu į tuos paskaičiavimus 1-as planuotas,bet visiškai nesvarbi lytis 2-as planuotas,bet visiškai nesvarbi lytis 3-as planuotas,skaičiuotas mergytės formulėm 4-as planuotas ovuliacijos pagrindu pastojimas dvi dienos iki O 5-as planuotas dar iš toliau O pagrindu,pastojimas 5-ios dienos iki O rezultatas penki berniukai  tad mielos nežinau kuom ir tikėti  aš jau vargu ar bebandysiu,bet tik su Laimu bandyčiau mergytę gaudyt ir iki O kuo toliau
Jacke28
2011 11 07, 22:01
QUOTE(*Svajone* @ 2011 11 07, 21:58) Namų darbai  Aciu, kad apsvietet mane - neismanele
QUOTE(Jacke28 @ 2011 11 07, 22:57) O man ziedai, visi pozymiai ir pilvo apvalumai, visi nusimanantys sake ir visa kita rode, kad berniukas, o gime mergaite  Nors echo iskart sake kad lygtai mergaite. Papildyta:Kas tas ND? Papildyta:Na labai idomu ka pasakys per echo, bet man atrodo, kad berniukas  butu labai fainai  laukiuu to echo pas savo daktaryte taip noriu kad pasakytu - berniukas labiausiai laukiu tai kad paskytu kas aplamai, nes jau is galvos neiseina kas ten kas ten , zinociau tai bent ramiau gyvenciau, galvos nesukciau kasdien
Jacke28
2011 11 07, 22:09
QUOTE(Elenna @ 2011 11 07, 22:04) butu labai fainai  laukiuu to echo pas savo daktaryte taip noriu kad pasakytu - berniukas labiausiai laukiu tai kad paskytu kas aplamai, nes jau is galvos neiseina kas ten kas ten , zinociau tai bent ramiau gyvenciau, galvos nesukciau kasdien  Prasau ir mus informuoti, kai bus aisku  As labai daug ir zinau, kad susilauke berniuko kai ND vyko per ovuliacija
QUOTE(Jacke28 @ 2011 11 07, 23:09) Prasau ir mus informuoti, kai bus aisku  As labai daug ir zinau, kad susilauke berniuko kai ND vyko per ovuliacija  ok, butinaj, tik viena diena galvoju kad berniukas kita kad jau mergyte  viena kart galvoju gal paskubejom ir per anksti juk sako net diena po ovuliacijos geriau berniukui, kita syk galvoju gal ir pataikem, nes drauge 1 d pries ovuliacija sake dare ND ir buvo berniukas nu zodziu neiseina is galvos abu nestumus dabar lyginu tai yra ir skirtumu ir panasumu, vienas kad mesa valgau ir noriu o su dukryte negalejau net paziuret i ja, kitas pilvo forma apvalesne ir auksciau kazkaip nori augt, su pirmaja buvo lb zemai ir atsikises i prieki, oda su mergyta svytejo pati isgrazejau, dabar spuogai nori lyst
Jacke28
2011 11 07, 23:11
QUOTE(Elenna @ 2011 11 07, 23:06) ok, butinaj, tik viena diena galvoju kad berniukas kita kad jau mergyte  viena kart galvoju gal paskubejom ir per anksti juk sako net diena po ovuliacijos geriau berniukui, kita syk galvoju gal ir pataikem, nes drauge 1 d pries ovuliacija sake dare ND ir buvo berniukas nu zodziu neiseina is galvos abu nestumus dabar lyginu tai yra ir skirtumu ir panasumu, vienas kad mesa valgau ir noriu o su dukryte negalejau net paziuret i ja, kitas pilvo forma apvalesne ir auksciau kazkaip nori augt, su pirmaja buvo lb zemai ir atsikises i prieki, oda su mergyta svytejo pati isgrazejau, dabar spuogai nori lyst  Man atrodo, kad pataiket, nes ir girdejau, kad diena pries ovuliacija drauge dare ir bernuzelis. O del tu nestumu - tai kitai draugei buvo visiskai skirtingi nestumai, veido oda, maistas, pilvo apvalumai ir abu bernai
QUOTE(*Svajone* @ 2011 11 07, 22:58) Namų darbai  Oi merginos smagu planuot,bet kas skirta tą ir turėsi,aš jau kažkaip nelabai tikiu į tuos paskaičiavimus 1-as planuotas,bet visiškai nesvarbi lytis 2-as planuotas,bet visiškai nesvarbi lytis 3-as planuotas,skaičiuotas mergytės formulėm 4-as planuotas ovuliacijos pagrindu pastojimas dvi dienos iki O 5-as planuotas dar iš toliau O pagrindu,pastojimas 5-ios dienos iki O rezultatas penki berniukai  tad mielos nežinau kuom ir tikėti  aš jau vargu ar bebandysiu,bet tik su Laimu bandyčiau mergytę gaudyt ir iki O kuo toliau  skaitau skaitau ir negaliu patiket, rimtaj 5 berniukai  ir niekaip tarp ju ta mergyte neisipaise, nu nesitiki net ...  ir 5 dienos iki O ir vistiek broliukas  , isivaizduoju kaip noretut mergytes, bet matyt tie vyriski spermiukai ant tiek stiprus, arba jau taip lemta  mano mociute 3 sunus is eiles gimde o va 4 dukryte(mano mamyte) vistiek pagavo. gal jusu yra spontanine ar kaip ten ovuliacija kad buna papildomai dar subrandintu kiausineliu ir nezinia kada tiksliai ivyko apvaisinimas. o kad mum taip iseitu berniukas sysik
Atlantida
2011 11 08, 20:42
Sveikutes, noreciau pasidalint patirtim, kad pagal ovuliacija tikrai galima padidinti tikimybe susilaukt norimos lyties vaiko. Musu dukra buvo pradeta 11 ciklo diena, o sunus - per pacia ovuliacija, 14 ciklo diena.
Sekmes visoms.
*Svajone*
2011 11 09, 08:49
QUOTE(Elenna @ 2011 11 08, 15:10) skaitau skaitau ir negaliu patiket, rimtaj 5 berniukai  ir niekaip tarp ju ta mergyte neisipaise, nu nesitiki net ...  ir 5 dienos iki O ir vistiek broliukas  , isivaizduoju kaip noretut mergytes, bet matyt tie vyriski spermiukai ant tiek stiprus, arba jau taip lemta  mano mociute 3 sunus is eiles gimde o va 4 dukryte(mano mamyte) vistiek pagavo. gal jusu yra spontanine ar kaip ten ovuliacija kad buna papildomai dar subrandintu kiausineliu ir nezinia kada tiksliai ivyko apvaisinimas. o kad mum taip iseitu berniukas sysik  Tikrai sunku patikėti,kad iš tiek kartų nė vienos mergytės  Bet negaliu slėpti,kad dukrytės labai norim,tiek vyras ir tiek aš  tik dabar negalim daugiau planuoti,nei finansiškai,nei būsto atžvilgiu  Bet savyje dar turiu viltį,kad turėsiu dukrytę apsuptą broliukų,nepaisant to ko žmonės prišneka apie tokias''nurašytas''šeimas ir jeigu pavyks pradėti namo statybas pavasarį ir įsikelti į erdvų namą tikiu,kad Svajonė ateis O jums palinkėsiu pirmiausia sveikučio vaikučio,o antrame plane turėti taip trokštamą sūnelį
akire100
2011 11 09, 09:52
QUOTE(Atlantida @ 2011 11 08, 21:42) Sveikutes, noreciau pasidalint patirtim, kad pagal ovuliacija tikrai galima padidinti tikimybe susilaukt norimos lyties vaiko. Musu dukra buvo pradeta 11 ciklo diena, o sunus - per pacia ovuliacija, 14 ciklo diena. Sekmes visoms. O aš galiu paneigti šitą teoriją. Puikiai visada jaučiau kiekvienos ovoliacijos dieną. Ir abu vaikai buvo pradėti būtent tą dieną.Tikėjomės bent vieno sūnaus, bet turime dvi šaunias mergaites. Čia turbūt galioja tik viena taisyklė - visiškas atsitiktinumas.
QUOTE(akire100 @ 2011 11 09, 10:52) O aš galiu paneigti šitą teoriją. Puikiai visada jaučiau kiekvienos ovoliacijos dieną. Ir abu vaikai buvo pradėti būtent tą dieną.Tikėjomės bent vieno sūnaus, bet turime dvi šaunias mergaites. Čia turbūt galioja tik viena taisyklė - visiškas atsitiktinumas. vo matai kaip buna  planuok skaitos neplaneves  o koks jusu ciklas kiek dienu, 28?
Mes tai turim 2 sūnus su vyru,vienas mano iš pirmos santuokos kitas vyro irgi iš kitos santuokos. Laaaabai norėjom mergaitės,ir bandžiau ta reikala,kad prieš ovuliacija mergaitė,per ir po- berniukas. ND buvo 3 dienos prieš O,ir vistiek gavosi berniukas  Nzn,sakom bandysim dar. Kažkokiu reikės pasiskaityti dar naujų metodų,gal kas nors suveiks
QUOTE(bordo @ 2011 11 10, 18:38) Mes tai turim 2 sūnus su vyru,vienas mano iš pirmos santuokos kitas vyro irgi iš kitos santuokos. Laaaabai norėjom mergaitės,ir bandžiau ta reikala,kad prieš ovuliacija mergaitė,per ir po- berniukas. ND buvo 3 dienos prieš O,ir vistiek gavosi berniukas  Nzn,sakom bandysim dar. Kažkokiu reikės pasiskaityti dar naujų metodų,gal kas nors suveiks  kuo toliau tuo labiau istikinu kad ir tas pries ar po ovuliacijos nera jau taip garantuota.. tiesiog belieka ramiai laukti. o 3 dienos tai jau daugoka, bet tada dar daugiau reiskias reik nei 3. man mociute kitaip pasakojo o kazkur tas metodas ir aprasytas bei visaj priesingas ovuliacijos, kad po menesiniu iskart berniukai o kuo toliau ciklui einant jau mergaites. a jau nzn susipainiojau visaj tarp tu prognoziu visu ir skaiciavimu.  jie dievulis taip duos taip bus gerai
Tai mes iš pradžiu bandėm ND daugiau dienu prieš O,bet tada niekas neužkibo,tai aš vis mažinau tas dienas  Na žodžiu... Aš irgi jau nebežinau kuom betikėt ir ka bebandyt  Bet perskaičiau žurnale,kad nesenai futbolininko Bekhemo šeima, kurie prieš tai turėjo 3 sūnus susilaukė mergaitės,tai mane kažkaip guodžia ta žinia. Rašė,kad jo žmona,irgi taikė visokius metodus,ir pagal kraujo grupes,ir pagal maista...
QUOTE(Elenna @ 2011 11 10, 19:44) kuo toliau tuo labiau istikinu kad ir tas pries ar po ovuliacijos nera jau taip garantuota.. tiesiog belieka ramiai laukti. o 3 dienos tai jau daugoka, bet tada dar daugiau reiskias reik nei 3. man mociute kitaip pasakojo o kazkur tas metodas ir aprasytas bei visaj priesingas ovuliacijos, kad po menesiniu iskart berniukai o kuo toliau ciklui einant jau mergaites. a jau nzn susipainiojau visaj tarp tu prognoziu visu ir skaiciavimu.  jie dievulis taip duos taip bus gerai  Nedaug liko ir bus aišku
QUOTE(bordo @ 2011 11 10, 20:07) Tai mes iš pradžiu bandėm ND daugiau dienu prieš O,bet tada niekas neužkibo,tai aš vis mažinau tas dienas  Na žodžiu... Aš irgi jau nebežinau kuom betikėt ir ka bebandyt  Bet perskaičiau žurnale,kad nesenai futbolininko Bekhemo šeima, kurie prieš tai turėjo 3 sūnus susilaukė mergaitės,tai mane kažkaip guodžia ta žinia. Rašė,kad jo žmona,irgi taikė visokius metodus,ir pagal kraujo grupes,ir pagal maista... ir pagal koki metoda jai pasiteisino, as ir skaiciau apie juos, fainai galvoju sulauke savosios vistiek Papildyta:QUOTE(jutute @ 2011 11 10, 20:08) Nedaug liko ir bus aišku  nu jauciu dar menesiukas geras, jau iki Kaledu turetume zinot  , nes daktares uzklausiau kada ji galetu anksciausiai pasakyt, tai sake ji nemegsta labai is ankstiniu prognoziu ir tuo klausimu nenori klaidint, tai sake 16-18 sav. dabar echo bus sestadieni nu turiu sirdy vilties gal kazka iziures ir dabar ir nereiks to menesio laukt, su mintim kas ten  o jei kas po menesio jau daug maz tikrai bus aisku
[quote=Elenna,2011 11 11, 00:26] ir pagal koki metoda jai pasiteisino, as ir skaiciau apie juos, fainai galvoju sulauke savosios vistiek Papildyta:Aha fainai  Kiek supratau jie viska kartu bande,bet labiausiai tikejos pagal krauja. Kazkaip ten buvau skaicius-jei moters kraujas jaunesnis- mergaite,ar atvirksciai dabar nepamenu
Parašykit kam atitiko kūdikio lytis pagal kraujo atsinaujinimą
QUOTE(jutute @ 2011 11 11, 20:01) Parašykit kam atitiko kūdikio lytis pagal kraujo atsinaujinimą  Aha,man irgi idomu butų
Jacke28
2011 11 12, 18:00
QUOTE(Elenna @ 2011 11 10, 22:26) nu jauciu dar menesiukas geras, jau iki Kaledu turetume zinot  , nes daktares uzklausiau kada ji galetu anksciausiai pasakyt, tai sake ji nemegsta labai is ankstiniu prognoziu ir tuo klausimu nenori klaidint, tai sake 16-18 sav. dabar echo bus sestadieni nu turiu sirdy vilties gal kazka iziures ir dabar ir nereiks to menesio laukt, su mintim kas ten  o jei kas po menesio jau daug maz tikrai bus aisku  Ar iziurejo lyti?
QUOTE(Jacke28 @ 2011 11 12, 19:00) Ar iziurejo lyti?  sake baigt juokus, ka ten pamatysi kai abu vienodi , sako zmogutis mazesnis uz delna gyvai paemes sako neuziuretum nes reikia gerai isiziuret o cia per ekrana seselius tikrai sako patikek nei mergytes nei berniuko neziuretum...tai va lauksim kaledu, seip daugelis geguzinuku kuriom jau ir 13-14-15 sav buvo echo jom ir nepasake kas ten  dar ne viena nezinom lyties  o man sake lygiai 13 sav dabar
gwidita
2011 11 13, 12:46
o kazin kai daro tuos genetinius tyrimus,nemato-nenustato lyties kaip nors per krauja ar panasiai
.sniege.
2011 11 13, 13:18
QUOTE(gwidita @ 2011 11 13, 12:46) o kazin kai daro tuos genetinius tyrimus,nemato-nenustato lyties kaip nors per krauja ar panasiai  matau kad gal pilvelyje , koki buda naudojot mergytes gamybai
admin*1
2011 11 13, 13:18
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|