Ugniukė
2007 12 25, 20:07
SENA TEMA Dalinamės toliau informacija Tik.... greičiausiai ji tėra tik informacija... planuok neplanavęs, kaip pasakytų kelios SM senbuvės, turinčios būrelį žavių sūnelių Taigi svajokim, planuokim, bandykim, bet žinokim, kad variantai gali būti du  , bet kuriuo atveju nusiteikim tam, ir mylėkim, mylėkim, mylėkim augančią savyje gyvybę  .  Nepamirškime, jau vien tai, kad galime turėti vaikutį, yra labai didelis stebuklas  Taigi planuokim, kažkas iš aukščiau pakoreguos mūsų planus
luckyme
2007 12 26, 13:47
skaiciau jusu kitas temeles su visom lentelem skaiciavimais ir tt  pagal viska turetu but mergyte,tikekimes kad taip ir bus
estella
2007 12 26, 14:09
QUOTE(Ugniukė @ 2007 12 25, 20:07) tikra Dievo dovanėlė
Karčiama
2007 12 26, 14:11
pagal visus testus, lenteles, turėtume susilaukt sūnaus, kol kas jį ir gydytoja pranašauja. žiūrėsim kaip čia bus iš tikro
QUOTE(auruciukasss @ 2007 12 26, 13:47) skaiciau jusu kitas temeles su visom lentelem skaiciavimais ir tt  pagal viska turetu but mergyte,tikekimes kad taip ir bus  man irgi rodo mergyte o kaip as jos noreciau
O as dabar visai noreciau berniuko,nagi berniuku mamos,patarkit
Ugniukė
2008 01 21, 12:48
QUOTE(Neryte @ 2008 01 21, 11:39) O as dabar visai noreciau berniuko,nagi berniuku mamos,patarkit  daugumai gaunas tiksliai per O ( man irgi  ). Tai reik ciklo viduryje darbuotis kasdien
QUOTE(Neryte @ 2008 01 21, 11:39) O as dabar visai noreciau berniuko,nagi berniuku mamos,patarkit  tikrai,kad per pacia obuoliacija,kaip as vadinu,gaunasi berniukai  o mes dabar mergyte planuojam,o kas gausis,tai bus viskas labai gerai
Vilytshiukė
2008 01 22, 20:46
Sveikutės, Gal galėtumėte priminti kaip ten yra su tuo metodu, kai vaiko lytis nustatoma pagal tėvų amžių? Ar tėčio, ar mamytės metai turi dalintis iš 4? Kiek prisimenu, tai lyg ir mamos iš 3, o tėčio iš 4. Ar ne taip?
QUOTE(Vilytshiukė @ 2008 01 22, 20:46) Sveikutės, Gal galėtumėte priminti kaip ten yra su tuo metodu, kai vaiko lytis nustatoma pagal tėvų amžių? Ar tėčio, ar mamytės metai turi dalintis iš 4? Kiek prisimenu, tai lyg ir mamos iš 3, o tėčio iš 4. Ar ne taip?  tikrai taip
Unregistered
2008 01 30, 20:39
Dar vienas faktelis naujai atidarytoje temoje  (oj, kaip seniai jau čia buvau - senesnės temos pradžioje  ir viduryje  ): Italijos mokslininkų atliktų tyrimų duomenimis, daugiausia berniukų  yra pradedama rudenį, mergaičių  - pavasarį. Ekspertai mano, kad tuo pasirūpino pati Motulė Gamta. Kadangi naujagimiai berniukai būna gležnesni ir silpnesni nei mergaitės, jie gimsta šiltesniu metų laiku, kai oro sąlygos palankesnės ir tikimybė išgyventi pati didžiausia. Nežinau, kiek tiesos  , o ir info šaltinis toks labai jau  ... Atradau vartydama seną Cosmopolitaną  . Niugi, bet gal kas planuodamas ir tai įtrauks į planus  .
QUOTE(gitap @ 2008 01 30, 21:39) Dar vienas faktelis naujai atidarytoje temoje  (oj, kaip seniai jau čia buvau - senesnės temos pradžioje  ir viduryje  ): Italijos mokslininkų atliktų tyrimų duomenimis, daugiausia berniukų  yra pradedama rudenį, mergaičių  - pavasarį. Ekspertai mano, kad tuo pasirūpino pati Motulė Gamta. Kadangi naujagimiai berniukai būna gležnesni ir silpnesni nei mergaitės, jie gimsta šiltesniu metų laiku, kai oro sąlygos palankesnės ir tikimybė išgyventi pati didžiausia. Nežinau, kiek tiesos  , o ir info šaltinis toks labai jau  ... Atradau vartydama seną Cosmopolitaną  . Niugi, bet gal kas planuodamas ir tai įtrauks į planus  . Tiesos 0... Mano abi paneles pagamintos rudeni
Katusik
2008 01 30, 22:55
nežinau, tiesa ar mitas, bet vienam žurnale skaičiau gana garsaus mokslininko pasisakymą, neva būsimo vaiko lytis gali priklausyti nuo to, kiek laiko iki pastojimo nebuvo  tipo, jeigu vyras turi didesnę nei 1,5 mėn. petrauka (JOKIOS ejakuliacijos, jokios masturbacijos, jokios sekso), tai kažkas atsitinka vyriškai chromosomai - ji beveik išnyksta, tad tikimybė susilaukti mergaitės yra beveik 99 proc. turiu kelis pažįstamus, kurie pasigimdė dukras. kai kurie iš jų prisipažino, kad iki TO karto, kai jų damos pastojo, laaaaabai ilgai neturėjo lytinių santykių
Unregistered
2008 01 31, 08:15
QUOTE(Delija @ 2008 01 30, 21:50) Tiesos 0... Mano abi paneles pagamintos rudeni  O kodėl taip kategoriškai?  Juk išimčių visuomet būna  . Beto, ir sakoma, kad "daugiausia"  ...
QUOTE(Delija @ 2008 01 30, 21:50) Tiesos 0... Mano abi paneles pagamintos rudeni  Ir maniskes rudeni
Ugniukė
2008 01 31, 10:57
QUOTE(Katusik @ 2008 01 30, 22:55) nežinau, tiesa ar mitas, bet vienam žurnale skaičiau gana garsaus mokslininko pasisakymą, neva būsimo vaiko lytis gali priklausyti nuo to, kiek laiko iki pastojimo nebuvo  tipo, jeigu vyras turi didesnę nei 1,5 mėn. petrauka (JOKIOS ejakuliacijos, jokios masturbacijos, jokios sekso), tai kažkas atsitinka vyriškai chromosomai - ji beveik išnyksta, tad tikimybė susilaukti mergaitės yra beveik 99 proc. turiu kelis pažįstamus, kurie pasigimdė dukras. kai kurie iš jų prisipažino, kad iki TO karto, kai jų damos pastojo, laaaaabai ilgai neturėjo lytinių santykių  Aš irgi esu apie tai girdėjusi, viena pažįstama pasakojo, kaip jos pusseserė vyrui "nedavė" visą mėnesį, ir .... susilaukė mergytės  Bet greičiausiai sutapimas, nors...
Rasosmama
2008 01 31, 16:58
QUOTE(gitap @ 2008 01 30, 22:39) Dar vienas faktelis naujai atidarytoje temoje  (oj, kaip seniai jau čia buvau - senesnės temos pradžioje  ir viduryje  ): Italijos mokslininkų atliktų tyrimų duomenimis, daugiausia berniukų  yra pradedama rudenį, mergaičių  - pavasarį. Ekspertai mano, kad tuo pasirūpino pati Motulė Gamta. Kadangi naujagimiai berniukai būna gležnesni ir silpnesni nei mergaitės, jie gimsta šiltesniu metų laiku, kai oro sąlygos palankesnės ir tikimybė išgyventi pati didžiausia. Nežinau, kiek tiesos  , o ir info šaltinis toks labai jau  ... Atradau vartydama seną Cosmopolitaną  . Niugi, bet gal kas planuodamas ir tai įtrauks į planus  . O gal ir pasitvirtina sis faktas. As ir mano drauge pradejom savo berniukus rudeni, o kitos dvi pazystamos savo mergaites pavasati. Gal ir sutapimas, bet vilties yra, kad tai itakoja.
Katusik
2008 01 31, 20:48
QUOTE(Rasosmama @ 2008 01 31, 16:58) As ir mano drauge pradejom savo berniukus rudeni, o kitos dvi pazystamos savo mergaites pavasati. o tai ko tada tikėtis toms, kurios pastoja vasarą ir žiemą?
QUOTE(Katusik @ 2008 01 31, 20:48) o tai ko tada tikėtis toms, kurios pastoja vasarą ir žiemą?  dvynukų
Unregistered
2008 02 01, 07:49
Arba berniuko, arba mergaitės  .
spaliuxe
2008 02 01, 09:20
labas. Gal galit placiau paaskin apie tuos skaiciavimus,kur amziu dalint reikia, jei mano dalinasi is 3,o vyro is 4,ir dar padalinus mano ir vyro skaiciai vienosi ka visa tai reiskia? Papildyta:ne vienosi o vienodi
QUOTE(spaliuxe @ 2008 02 01, 09:19) labas. Gal galit placiau paaskin apie tuos skaiciavimus,kur amziu dalint reikia, jei mano dalinasi is 3,o vyro is 4,ir dar padalinus mano ir vyro skaiciai vienosi ka visa tai reiskia?  tai reiskia kad tikimybe vienoda, tiek mergaites tiek berniuko
Klajokle
2008 02 01, 11:17
QUOTE(Katusik @ 2008 01 30, 20:55) nežinau, tiesa ar mitas, bet vienam žurnale skaičiau gana garsaus mokslininko pasisakymą, neva būsimo vaiko lytis gali priklausyti nuo to, kiek laiko iki pastojimo nebuvo  tipo, jeigu vyras turi didesnę nei 1,5 mėn. petrauka (JOKIOS ejakuliacijos, jokios masturbacijos, jokios sekso), tai kažkas atsitinka vyriškai chromosomai - ji beveik išnyksta, tad tikimybė susilaukti mergaitės yra beveik 99 proc. turiu kelis pažįstamus, kurie pasigimdė dukras. kai kurie iš jų prisipažino, kad iki TO karto, kai jų damos pastojo, laaaaabai ilgai neturėjo lytinių santykių  Tai norint berniuko reikia kuo dazniau vyrui nuleist...  Reiks turet omeny Tik va as atvirksciai girdejau  Tipo po ilgo susilaikymo berniukai gimsta Papildyta:QUOTE(Katusik @ 2008 01 31, 18:48) o tai ko tada tikėtis toms, kurios pastoja vasarą ir žiemą?  Dvynuku Papildyta:O kaip jums ta formule 49+A+19+M ?Ar atitinka pagal ja vaiko lytis?mano pirmosios tai atitinka...  Paskaiciavau,pagal savo planus ateiciai, tai tureciau susilaukt berniuko
o kokia cia formule? pirma karta matau
ausrytyja
2008 02 07, 19:14
QUOTE(Aiva. @ 2008 02 01, 15:12) o kokia cia formule? pirma karta matau  jei galima, paaiškink šią formulę
QUOTE(ausrytyja @ 2008 02 07, 20:14) jei galima, paaiškink šią formulę  sveikutes mergaiciukes  nepasitikekit iv. lentelem,skaiciavimais ir bla bla bla jei tikrai labai mergyciu norit as apie tai 5 metus info rinkau viska pritaikiau ir auginu 3 berniuka  tiesa pirmi du neplanuoti tad reiktu kitu priemoniu uzsukit i tema turiu 3 berniukus... ten parasyta issamiau
Giedruttte
2008 02 15, 18:01
noretume dabar mergytes... bet kaip gausis taip... nelabai as tikiu, kad nuo ko nors, apart vyro, priklauso kas gausis..
QUOTE(Ugniukė @ 2008 01 31, 11:57) Aš irgi esu apie tai girdėjusi, viena pažįstama pasakojo, kaip jos pusseserė vyrui "nedavė" visą mėnesį, ir .... susilaukė mergytės  Bet greičiausiai sutapimas, nors...  Nesakyčiau, nes būtent tokiu pat principu aš turiu dukrytę.
Ugniukė
2008 02 26, 12:39
QUOTE(ezra @ 2008 02 26, 11:44) Nesakyčiau, nes būtent tokiu pat principu aš turiu dukrytę.   Smagu  O pradėjot prieš ar per Ovuliaciją?
QUOTE(spaliuxe @ 2008 02 01, 09:20) labas. Gal galit placiau paaskin apie tuos skaiciavimus,kur amziu dalint reikia, jei mano dalinasi is 3,o vyro is 4,ir dar padalinus mano ir vyro skaiciai vienosi ka visa tai reiskia? Papildyta:ne vienosi o vienodi  Tada reik ziureti i gimimo menesi, diena ir vakelio pradejimo menesi
conve®se
2008 03 26, 10:39
Sveikutes, nutilus sita temele kazko, o sakyciau gana naudinga yra  tai va, as visada svajojau apie mergyte, bet mano vyras, maciau noretu berniuko, tai sakau, pirma vaikeli reiketu gal pagal jo norus susiorganizuoti  Tai kaip sakykit susiorganizuoti berniuka, nes patarimu daug cia pas jus, bet jie visi tokie skirtingi
QUOTE(blondynka @ 2008 03 26, 12:39) Sveikutes, nutilus sita temele kazko, o sakyciau gana naudinga yra  tai va, as visada svajojau apie mergyte, bet mano vyras, maciau noretu berniuko, tai sakau, pirma vaikeli reiketu gal pagal jo norus susiorganizuoti  Tai kaip sakykit susiorganizuoti berniuka, nes patarimu daug cia pas jus, bet jie visi tokie skirtingi  MB taip nerealiai nori vaikucio, su pavydu i savo draugu vaikus ziuri, taigi, planuojam jau... Kazkaip pirma mintis visada tokia, kad tik aplamai pastoti greitu laiku, o isigilinus visgi jauciu, kad pirma noreciau berniuko. MB paklausiu, tai jis visada sako, kad tik aplamai butu kuo greiciau, nesvarbu kas..  O karta isgirdau, kai jo draugui gime antra dukra jis pasake jam vienam "tai ka, ir vel nedastumei!"
revenage
2008 03 26, 18:42
QUOTE(Delija @ 2008 01 30, 21:50) Tiesos 0... Mano abi paneles pagamintos rudeni  o mes trys seserys pagamintos pavasari  ir mano dukra pavasari pradeta buvo QUOTE(Ugniukė @ 2008 01 31, 11:57) Aš irgi esu apie tai girdėjusi, viena pažįstama pasakojo, kaip jos pusseserė vyrui "nedavė" visą mėnesį, ir .... susilaukė mergytės  Bet greičiausiai sutapimas, nors...  pas mus irgi toks pat 'sutapimas'
Ugniukė
2008 03 27, 16:51
QUOTE(vaidoose @ 2008 03 26, 18:42) pas mus irgi toks pat 'sutapimas'  o tai jūs specialiai "susilaikėt", nes norėjot mergytės  ?
QUOTE(vaidoose @ 2008 03 26, 19:42) o mes trys seserys pagamintos pavasari  ir mano dukra pavasari pradeta buvo pas mus irgi toks pat 'sutapimas'  O mano sesers abu sunus pagaminti pavasari  O as pati pagaminta rudeni
Geriuke
2008 03 30, 01:46
Labutis visoms www.ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.pl Cia reikia parasyti kada planuoji savo leliuka,poto savo gimimo data ir busimo tevelio.Ismeta lentele,koki menesi,kokia tikimybe kas gims.Pabandykit idomumo deliai.
blondinas Nr.16
2008 03 30, 03:23
kazkas nori mergaites... kazkas nori berniuko. Jeigu gamta isiklausytu i jusu durnus norus butu visiskas chaosas... Kadangi jusu blevyzgos vaiko lyties nepakeis, siulau iseti: pasikeist netinkamos lyties naujagimiais. Nepatiko vaiko lytis. Susiradai kita tokia pacia. Ir apsikeitei. Mazi vaikai vis vien panasus kaip kinieciai. Nieks ir nepastebes...
QUOTE(blondinas Nr.16 @ 2008 03 30, 04:23) kazkas nori mergaites... kazkas nori berniuko. Jeigu gamta isiklausytu i jusu durnus norus butu visiskas chaosas... Kadangi jusu blevyzgos vaiko lyties nepakeis, siulau iseti: pasikeist netinkamos lyties naujagimiais. Nepatiko vaiko lytis. Susiradai kita tokia pacia. Ir apsikeitei. Mazi vaikai vis vien panasus kaip kinieciai. Nieks ir nepastebes... Nu bet tau pilieti tikrai su smegenim ne viskas tvarkoj  Tave pati gimusi reikejo pakeist i mergyte, nes vyras ne vyras jei trinasi po bobiskus pletkavojimu skyrelius ! Gal tau zmona nusilengvint neduoda ir jau smegeneles uzspaustos iki negalejimo? Nors gerai pamascius, tai toks kaip tu tikrai negaletu turet zmonos, nei viena i toki neziuretu....
hefaiste
2008 03 30, 13:52
QUOTE(Delija @ 2008 03 30, 13:26) Nu bet tau pilieti tikrai su smegenim ne viskas tvarkoj  Tave pati gimusi reikejo pakeist i mergyte, nes vyras ne vyras jei trinasi po bobiskus pletkavojimu skyrelius ! Gal tau zmona nusilengvint neduoda ir jau smegeneles uzspaustos iki negalejimo? Nors gerai pamascius, tai toks kaip tu tikrai negaletu turet zmonos, nei viena i toki neziuretu....
Geriuke
2008 03 30, 17:49
QUOTE(Delija @ 2008 03 30, 12:26) Nu bet tau pilieti tikrai su smegenim ne viskas tvarkoj  Tave pati gimusi reikejo pakeist i mergyte, nes vyras ne vyras jei trinasi po bobiskus pletkavojimu skyrelius ! Gal tau zmona nusilengvint neduoda ir jau smegeneles uzspaustos iki negalejimo? Nors gerai pamascius, tai toks kaip tu tikrai negaletu turet zmonos, nei viena i toki neziuretu.... Saqunuole Delija Labai sutinku su tavo mintim  Kaip suprantu cia tas pilietis pastoviai visoms nerviukus gadina Paprasciausiai gal ignoruokim toki zmogu ir paciam pabos cia lankytis,nes niekas nekreips i ji demesio  Man tai kazkoks nenormalus jis atrodo,nes normalus,suauges vyras taip nekledes  O sitas kazkoks(kaip mano busimas vyras sako)NEDADARYTAS
Sigeita
2008 03 30, 19:36
sveikutes, mes savo bernuzelius pagaminom rudeni ir po susilaikymo! zinau, kad antraji pagaminom per O, nors gal ir pirmasis bus per O (paziurejau i kalendoriuka ir vaiko gimimo data) o sita formulyte 49+ t.t. pirmaji apskaiciavo gerai, o antrasis turejo but mergyte sitam psl http://www.tvoybaby.org/ sumokejau pinigelius ir 81% apskaiciavo, kad jei darytume liepos men vel berniukas butu. o vat ill.ru raso, kad liepos men geras metas mergyte daryt... ech, kuom cia daba tiket? o tep mergytes noris...
blondinas Nr.17
2008 03 30, 19:40
QUOTE(Sigeita @ 2008 03 30, 20:36) sveikutes, mes savo bernuzelius pagaminom rudeni ir po susilaikymo! zinau, kad antraji pagaminom per O, nors gal ir pirmasis bus per O (paziurejau i kalendoriuka ir vaiko gimimo data) o sita formulyte 49+ t.t. pirmaji apskaiciavo gerai, o antrasis turejo but mergyte sitam psl http://www.tvoybaby.org/ sumokejau pinigelius ir 81% apskaiciavo, kad jei darytume liepos men vel berniukas butu. o vat ill.ru raso, kad liepos men geras metas mergyte daryt... ech, kuom cia daba tiket? o tep mergytes noris...  o ka raso www.baba-dura. ru?
Geriuke
2008 03 30, 21:14
QUOTE(blondinas Nr.17 @ 2008 03 30, 18:40) o ka raso www.baba-dura. ru? O www.baba-dura.ru raso,kad tamsta esate IDIOTAS
Sigeita
2008 03 30, 21:35
QUOTE(odeta28 @ 2008 03 30, 21:14) O www.baba-dura.ru raso,kad tamsta esate IDIOTAS  va, va, cia jau tikrai, lenteleje ir man ta pati parase
QUOTE(odeta28 @ 2008 03 30, 22:14) O www.baba-dura.ru raso,kad tamsta esate IDIOTAS  QUOTE(Sigeita @ 2008 03 30, 22:35) Ir ne siaip sau Idiotas, bet Idiotu Idiotas, nedadarytas rimtai ir visa koks labaaaai nekoks  Fu, net supykino pabandzius isivaizduot kaip jis atrodo.....
QUOTE(Delija @ 2008 03 30, 22:30) Ir ne siaip sau Idiotas, bet Idiotu Idiotas, nedadarytas rimtai ir visa koks labaaaai nekoks  Fu, net supykino pabandzius isivaizduot kaip jis atrodo.....  Oi ta Delija
nekreipkit demesio i ta isigimeli  matyt jaucia malonuma cia rasinedamas
Ugniukė
2008 03 31, 09:39
Moderatoriai galėtų ir baninti tokius blondinus Kaip suprantu, tas pats blondinas užsiregistravęs ne vienu vardu  Bent jau aš narių sąraše radau 10 nickų blondinas ir 3 neblondinas, kurių rašomos žinutės įvairiose temose tokio pačio lygmens
Jolita Mc'r
2008 03 31, 15:38
QUOTE(Ugniukė @ 2008 03 31, 11:39) Moderatoriai galėtų ir baninti tokius blondinus Kaip suprantu, tas pats blondinas užsiregistravęs ne vienu vardu  Bent jau aš narių sąraše radau 10 nickų blondinas ir 3 neblondinas, kurių rašomos žinutės įvairiose temose tokio pačio lygmens   jis cia tas pats, nes ji vis pasalina is forumo, tai jis kitu nr registruojasi (1,2,3....)
|
|