Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: mano mazyli,begalo laukiu tawes
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Haske
mano mazyli,nepyk,bet tu del mano kaltes gimei dar nesavo noru.Bet tiesiog taip beprotiskai norejau tawe pamatyti 4u.gif pabuciuoti heart.gif pasakyti au kaip as myliu tawe blush2.gif
as labai norejau kad tu gimtum birzeli,o jau buvo birzelio pabaiga,o taip nemegstu to liepos menesio doh.gif 4u.gif mes su vyru birzelio 29 d pasimilejom,taip ir pagreitinau tawo gimima doh.gif na bet aciu dievuliui kad viskas gerai baigesi ,o buwo taip sunku cry.gif tik daktares deka tu likai su mumis mazyli,daktare tiesiog paspaude man pilva kad greiciau isvystum si pasauli ir kad tau nieko nenutiktu,nes butum uzduses cry.gifcry.gifcry.gif MYLIU TAWE MAZYLI wub.gif
RedMa
Sveikinu sulaukus savo maziuko wub.gif Viskas gerai, kas gerai baigiasi mirksiukas.gif 4u.gif
joločka
Svarbu, kad viskas gerai thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
*sony*
labai trumpa istorija,galėtų būti ir daugaiu blush2.gif bet vistiek sveikinam su visa šeima su MAŽYLIO atėjimu thumbup.gif smile.gif
rence*
Trumpai glaustai... mirksiukas.gif Sekmes jums wub.gif
Haske
aciu visiems 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif mes db labai laimingi tongue.gif thumbup.gif
tasha
Labai trumpai, bet svarbiausia, kad abu sveiki 4u.gif Aukit sveikuciai ir diduciai 4u.gif
Haske
4u.gif wub.gif
Amiletta
Keista istorija. blink.gif
Jurzuk
Puikiai tave suprantu, man taip pat buvo begalinis noras greičiau pagimdyti, tik man nuolat priešlaikinis grėsė. Tad pamenu vieną dieną neatlaikiau tos įtampos ir stipriai paverkiau. Po kokių 7 valandų prasidėjo sąrėmiai. Manau tiek ir treikėjo mums.
Aukit sveiki ir stiprūs 4u.gif
Haske
aciukas 4u.gif wub.gif
Linusikas
Sėkmės, aukit ir stiprėkit 4u.gif
Emerencija
QUOTE(Amiletta @ 2007 12 29, 13:21)
Keista istorija.  blink.gif
*

man irgi ji kazkokia keistoka pasirode mastau.gif
Nekenciu liepos menesio... pasimylejom su vyru... gimei birzeli... nu keista, tokos padrikos mintys ax.gif
Abo
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Čia gal apie kokią lėlytę kalba eina, blyn kad prisijuokiau laugh.gif
marina77
kazkaip keistai sudeliota viskas lyg butu rasius maza mergaite unsure.gif
Haske
aciu 4u.gif
feličitaaaaa
lotuliukas.gif
Haske
4u.gif wub.gif thumbup.gif
Haske
dekui 4u.gif thumbup.gif wub.gif
Haske
QUOTE(Linusikas @ 2008 01 01, 22:53)
*

aciu 4u.gif
MO
vaikai ateina tada, kada JIE nori mirksiukas.gif 4u.gif
Haske
QUOTE(Linusikas @ 2008 01 01, 22:53)
*

dekui wub.gif
NaiLi
sveikinu. ir sekmes jums. svarbiausia kad viskas gerai baigesi 4u.gif wub.gif
E_vyta
grazi bet trumpa istorija biggrin.gif sveikinu pagausejus seimynai aukit dideli ir stiprus 4u.gif
Haske
kaskokie jus nesupratingi schmoll.gif verysad.gif
Papildyta:
nemegstu as tu ilgu pasokojimu,cia parasiau trumpai ir tikrai kai kam aisku,ir suprantamai,nepatinka neskaityk
evilish
wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.