kylam mamos
Sveikos, jungiuos ir aš į jūsų būrį. Mes rugpjūčio mėnesį pratinomės eit į darželį,o kai pripratom, rugsėjo pradžioj pasigavom slogą ir 3 savaites samdėm auklę. Ryt žadam vėl kulniuot ir, manau, kad teks vėl pratintis po tokios ilgos pertraukos. Galėjom eit ir po savaites, jau buvo sloga praėjus, bet dar stiprinom imunitetą
O gal kas žinot kokią auklę, kuri sutinka būt su vaiku ne pastoviai, o tik tada, kai vaikas nelanko darželio, kai serga?
Sveikos
Ir kaip mažieji jaučiasi darželyje? Mano panelė gerai adaptavosi. Gavo Auklėtoją Jovitą, man pakolkas labai puiki auklėtoja, kitų vardų nežinau bernas sunkiai adaptavosi po visų ligų, nes mums ši savaitė buvo pirmoji šiemet. Jam labai patiko su manim dviese būt Užrašiau savo abu zuikius į šokius QUOTE(šneider @ 2011 10 07, 23:31) Aš kažkur skaičius esu, kad nereikia vaiko apkrauti su papildomais ugdymais iki 5 metų, tai ir nerašiau savojo į šokius. Jei būčiau mačius kad namie labai mėgsta šokt, gal ir būčiau užrašius Na, jei ką kitamet suspėsim užsirašyti o aš nieko neskaičius savo noru nuvedžiau. Šiaip berniuką norėjau vest dėl laikysenos, didesni jie pradeda priešinti labiau. O mergytė gi nuėjo prie kompanijos O gal po mėnesio ir nebeis
O kiek kainuoja šis malonumas, kažkaip dar nespėjau pasidomėti, kokios kainos popamokinės, podarželinės veiklos
Muzkos mokykloj sokiai 40 Lt/men, uzsiemimai 2 kartus per sav, Trepsiuke irgi 40 Lt/men ir 3 uzsiemimai per sav. Taip pat Rolinoj domejausi, ten sportiniai sokiai, kaina 70 Lt ir lyg 4 uzsiemimai per sav. Bet savo bernuzelio taip ir nebeuzrasiau siemet niekur, nes viena bijau dar isleist, o su maza sesute nepalakstysim kartu.
Man patiko kai Klaipedoj darziuka lankem, tai ten paciam darzelyje buvo sokiai, vadove ateidavo, menesiui 20 Lt mokedavom. QUOTE(IngaKo @ 2011 10 08, 10:35) Man patiko kai Klaipedoj darziuka lankem, tai ten paciam darzelyje buvo sokiai, vadove ateidavo, menesiui 20 Lt mokedavom. Tai "Saulutėj" irgi pačiame darželyje šokiai, bent jau pas mano sūnų grupėje po vakarienės, 16 val išeina šokti, ir pasiimti vaiką ne iš grupės, o iš salės reikia.
Gintarelyje, deja, nera
QUOTE(šneider @ 2011 06 18, 12:34) Taip laimejo konkursa kazkoki nepamenu Sveikutes, neperskaiciau visos temos, bet kiek suprantu nelabai kas man ir atsakys, nes pagrinde visos is Saulutes ir Gintarelio, o labai rupi kokius atsiliepimus turite apie Azuoliuko Aldona ir Dalija auklytes is voveriuku grupes? Nu taip sunku persiorentuot nuo lopsiuko auklyciu, bet nors per 3sav adaptavosi maniskis, tik dabar sergam tikiuosi vel nebus viskas is pradziu Kalbejot del bureliu, tai bandziau vesti ir as saviski i Trepsiuka, tai 4 repeticijas paramstem sienas, vienintelis nejo sokti
Sveikos
QUOTE(šneider @ 2011 10 08, 10:21) O kiek kainuoja šis malonumas, kažkaip dar nespėjau pasidomėti, kokios kainos popamokinės, podarželinės veiklos Rolinoj 40Lt ir 3 kartai per savaitę QUOTE(šneider @ 2011 10 08, 12:27) Tai "Saulutėj" irgi pačiame darželyje šokiai, bent jau pas mano sūnų grupėje po vakarienės, 16 val išeina šokti, ir pasiimti vaiką ne iš grupės, o iš salės reikia. Taip pačiame darželyje, Auklėtojos atveda ir ateina pasiimti kitų
Rolinoj 40 Lt? Kai skambinau, sake 70
Kitais metais galvoju saviski ten leist, prie pat namu mums.
Virgute, aha, ten pas juos Minijos mokykloj 70 Lt.
pasakykit kaip yra? jei as paskambinu ir pranesu kad neis vaikas kelias dienas is eiles i darzeli ar uz tas dienas man moketi reikes? jei per menesi neinam kokias 3d be jokiu daktaro rasteliu, tai kaip su tom dienom del apmokejimo?
QUOTE(*amira* @ 2011 10 11, 11:04) pasakykit kaip yra? jei as paskambinu ir pranesu kad neis vaikas kelias dienas is eiles i darzeli ar uz tas dienas man moketi reikes? jei per menesi neinam kokias 3d be jokiu daktaro rasteliu, tai kaip su tom dienom del apmokejimo? nereikės mokėti tik už ugdymą, bent jau saulutėj taip.
amira, nezinau del mokejimo, dar neissiaiskinau
QUOTE(wilwute @ 2011 10 08, 23:31) Taip laimejo konkursa kazkoki nepamenu Sveikutes, neperskaiciau visos temos, bet kiek suprantu nelabai kas man ir atsakys, nes pagrinde visos is Saulutes ir Gintarelio, o labai rupi kokius atsiliepimus turite apie Azuoliuko Aldona ir Dalija auklytes is voveriuku grupes? Nu taip sunku persiorentuot nuo lopsiuko auklyciu, bet nors per 3sav adaptavosi maniskis, tik dabar sergam tikiuosi vel nebus viskas is pradziu Aš galiu pasakyti QUOTE(šneider @ 2011 10 08, 12:27) Tai "Saulutėj" irgi pačiame darželyje šokiai, bent jau pas mano sūnų grupėje po vakarienės, 16 val išeina šokti, ir pasiimti vaiką ne iš grupės, o iš salės reikia. Labai atsiprašau, kad įkišiu savo nuomonę šiuo klausimu Bet darželyje vykstantys šokiai, tai na... lyg prailginta grupė. Tikrai nenoriu sumenkinti ten dirbančios vadovės, bet metus laiko atlankius, manoji neturėjo ko parodyti. Trepsiuką pradėjo lankyti rugsėjo antroj pusėj, ir štai Kalėdiniam koncerte jau mačiau šokančią savo panelę scenoje.... Tiesiog,tokia mūsų patirtis Aišku, jei rinktis tarp to, kad nieko nelankyti ir lankyti darže, tai taip, aš renkuosi 2 variantą QUOTE(šneider @ 2011 10 16, 15:13) per susirinkimą aiškino, kad jei be priežasties neatvedei vaiko, reikia tik už maistą sumokėti 5,50, o šiaip lankyta diena kainuoja 7,50. Tikrai taip. Jei nelankai darželio ir neturi daktaro pažymos turi sumokėti už maistą. Be daktaro pažymos galioja tėvų kasmetinės atostogos (reikia pristatyti dokumentą tai liudijantį) arba jei tėvai dirba pamaininį darbą. tai už tas dienas, kai yra laisva, ir jei nevedi nereikia mokėti (reikia pristatyti iš darbo). Tai va tiek žinių Labas vakaras. Šimtas metų. Kadangi mergina neina į daržą, tai visai nebeaktualu. TIksliau, buvo nuėjus 1 dieną. To pakako, kad vėl susirgtų. No comments
Ei! Ou! Šauksmas tyruose
Gargžiškiai be diskusijų lanko darželius ir tyli ania QUOTE(wilwute @ 2011 11 10, 22:27) Nu joooo skėlei čia Wilwut Oij beje, o mes šiandien susirinkimą turėjom. Tai man lengvas šokas, kad darže dar nenumatyta karnavalų data. Kalėdų seniai jau beveik visi išgraibstyti, tuoj liksim su ūsuotom ir bazdotom auklėtojom už kalėdų senius. Niu bus faina
Aga, nieko niekas nešneka apie kalėdų vakarėlį
Pas mus per susirinkima jau siek tiek kalbejo apie kaledas. Gintarely Atvirkstuku teatro aktoriai visus renginius veda, tai ir Kaledu senis atvirkstukas bus
O gerai priminet, tik jau nebeiseis paklausti, reiks tetukui liept pabendraut su aukletoja,nes irgi noreciau jau kostiumo paieska uzsiimti
Sveikos
Tai sakė Saulutėj šiemet Atvirkštukų teatras bus, preitais kur Gintarėlyje buvo ir visiems patiko
Gintarelyje Atvirkstukai ir rugsejo 1 svente vede, tikrai smagus tie Atvirkstukai.
QUOTE(šneider @ 2011 11 11, 13:44) Aga, nieko niekas nešneka apie kalėdų vakarėlį Jap Jap, teisingai sako Virgutej, pas mum bus Atvirkštukai. Bet man nemačiusiai, už programą 8lt daugokai atrodo Tema tai laisva QUOTE(IngaKo @ 2011 11 11, 21:38) Pas mus per susirinkima jau siek tiek kalbejo apie kaledas. Gintarely Atvirkstuku teatro aktoriai visus renginius veda, tai ir Kaledu senis atvirkstukas bus Kada pas jus bus? Pas mum gruodžio 15d.
Na mūsų grupei bus ryt susirinkimas dėl kalėdų, tai viską iš pirmų lūpų sužinosiu
na kaip mamytės, ar jau kalėdinės nuotaikos?
Mano sūnus nuo gruodžio 1 prasirgo, tai tik ryt į darželį. Nebenori eiti, tingės keltis, ot dudų ryt ryte bus QUOTE(vikuliukas @ 2011 12 14, 13:29) Vis nesėkmingai laukiam adenoidų operacijos Ai karoč gal jai kokia alergija iššaukia tas ligas? Maniškiui rado alergiją tai kiekvieną dieną geriam vaistus ir rezultatas Mažoji po šventės vakar buvo labai patenkinta. Patiko mums tie personažai, visai negazdino vaikų. Tik vienas berniukas verkė, visi kiti dalyvavo aktyviai. Keist kad lopšelyje taip būtų Sveikos
Mes ir po kalėdų eglutės darželyje. Nors mano sūnus bene drąsiausias grupėje, prie kalėdų senio net nėjo, visą laiką prie manęs prilipęs buvo. Galvoju gal kad aš buvau atėjus, gal reikėjo tečiui eiti
Jei kam aktualu Saulutes darzelyje lopsyje yra 2 vietos atsilaisvinusios
Ir kur dingo Gargzdu mamuciukai, bene uzsalo?
Sveikos mamos
Vis galvoju, ar vedė kas vaikus į darželį per šalčius? Aš jau nuo trečiadienio nevedu. Buvau su automobiliu iki parduotuvės nuvažiavusi su didžiuoju, tai kol iš mašinos išlipom ir į parduotuvę nuėjome, vaikas žandus nušalo, jau nuo penktadienio raudoni jie QUOTE(šneider @ 2012 02 06, 17:56) Sveikos mamos Vis galvoju, ar vedė kas vaikus į darželį per šalčius? Aš jau nuo trečiadienio nevedu. Buvau su automobiliu iki parduotuvės nuvažiavusi su didžiuoju, tai kol iš mašinos išlipom ir į parduotuvę nuėjome, vaikas žandus nušalo, jau nuo penktadienio raudoni jie Mes irgi nuo treciadienio sedejom namuose Na is darbeliu ant sienos, supratau, kad lanke vaikai kai kurie
O mes jau 4 savaite pradejom namu rezima
Kažin kaip su mokėjimu bus už tas dienas, kai dėl šalčių nevedėm
Aj tai neskambinsiu gyditojai, gal ir pas mus tas pats bus.
mes namie nuo gruodzio 17
|