Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gargždų darželiai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
*amira*
kylam mamos 4u.gif
jurda
Sveikos, jungiuos ir aš į jūsų būrį. Mes rugpjūčio mėnesį pratinomės eit į darželį,o kai pripratom, rugsėjo pradžioj pasigavom slogą ir 3 savaites samdėm auklę. Ryt žadam vėl kulniuot ir, manau, kad teks vėl pratintis po tokios ilgos pertraukos. Galėjom eit ir po savaites, jau buvo sloga praėjus, bet dar stiprinom imunitetą smile.gif Mes einam į Ąžuoliuką.
O gal kas žinot kokią auklę, kuri sutinka būt su vaiku ne pastoviai, o tik tada, kai vaikas nelanko darželio, kai serga?
virgutej
Sveikos 4u.gif

Ir kaip mažieji jaučiasi darželyje?

Mano panelė gerai adaptavosi. Gavo Auklėtoją Jovitą, man pakolkas labai puiki auklėtoja, kitų vardų nežinau blush2.gif

bernas sunkiai adaptavosi po visų ligų, nes mums ši savaitė buvo pirmoji šiemet. Jam labai patiko su manim dviese būt doh.gif

Užrašiau savo abu zuikius į šokius wub.gif
šneider
QUOTE(virgutej @ 2011 10 07, 21:57)

Užrašiau savo abu zuikius į šokius  wub.gif
*

Aš kažkur skaičius esu, kad nereikia vaiko apkrauti su papildomais ugdymais iki 5 metų, tai ir nerašiau savojo į šokius. Jei būčiau mačius kad namie labai mėgsta šokt, gal ir būčiau užrašius g.gif
Na, jei ką kitamet suspėsim užsirašyti ax.gif
virgutej
QUOTE(šneider @ 2011 10 07, 23:31)
Aš kažkur skaičius esu, kad nereikia vaiko apkrauti su papildomais ugdymais iki 5 metų, tai ir nerašiau savojo į šokius. Jei būčiau mačius kad namie labai mėgsta šokt, gal ir būčiau užrašius  g.gif
Na, jei ką kitamet suspėsim užsirašyti  ax.gif
*

o aš nieko neskaičius savo noru nuvedžiau. Šiaip berniuką norėjau vest dėl laikysenos, didesni jie pradeda priešinti labiau. O mergytė gi nuėjo prie kompanijos smile.gif
O gal po mėnesio ir nebeis g.gif reikia išbandyt 4u.gif
šneider
O kiek kainuoja šis malonumas, kažkaip dar nespėjau pasidomėti, kokios kainos popamokinės, podarželinės veiklos rolleyes.gif
IngaKo
Muzkos mokykloj sokiai 40 Lt/men, uzsiemimai 2 kartus per sav, Trepsiuke irgi 40 Lt/men ir 3 uzsiemimai per sav. Taip pat Rolinoj domejausi, ten sportiniai sokiai, kaina 70 Lt ir lyg 4 uzsiemimai per sav. Bet savo bernuzelio taip ir nebeuzrasiau siemet niekur, nes viena bijau dar isleist, o su maza sesute nepalakstysim kartu.
Man patiko kai Klaipedoj darziuka lankem, tai ten paciam darzelyje buvo sokiai, vadove ateidavo, menesiui 20 Lt mokedavom.
šneider
QUOTE(IngaKo @ 2011 10 08, 10:35)
Man patiko kai Klaipedoj darziuka lankem, tai ten paciam darzelyje buvo sokiai, vadove ateidavo, menesiui 20 Lt mokedavom.
*

Tai "Saulutėj" irgi pačiame darželyje šokiai, bent jau pas mano sūnų grupėje po vakarienės, 16 val išeina šokti, ir pasiimti vaiką ne iš grupės, o iš salės reikia.
IngaKo
Gintarelyje, deja, nera
wilwute
QUOTE(šneider @ 2011 06 18, 12:34)
Jaučiu kokią paramą Ąžuoliukas gavo, kad tiek naujo inventoriaus lauke  g.gif
*

Taip laimejo konkursa kazkoki nepamenu smile.gif

Sveikutes,

neperskaiciau visos temos, bet kiek suprantu nelabai kas man ir atsakys, nes pagrinde visos is Saulutes ir Gintarelio, o labai rupi kokius atsiliepimus turite apie Azuoliuko Aldona ir Dalija auklytes is voveriuku grupes? Nu taip sunku persiorentuot nuo lopsiuko auklyciu, bet nors per 3sav adaptavosi maniskis, tik dabar sergam tikiuosi vel nebus viskas is pradziu doh.gif

Kalbejot del bureliu, tai bandziau vesti ir as saviski i Trepsiuka, tai 4 repeticijas paramstem sienas, vienintelis nejo sokti doh.gif , tai nusprendziau kita met bandyt, tai uzrasiau darzelyje i sokius, nes ta pati vadove ateina, tik uzsiemimai vyks 2 kartus.
virgutej
Sveikos 4u.gif

QUOTE(šneider @ 2011 10 08, 10:21)
O kiek kainuoja šis malonumas, kažkaip dar nespėjau pasidomėti, kokios kainos popamokinės, podarželinės veiklos  rolleyes.gif
*

Rolinoj 40Lt ir 3 kartai per savaitę

QUOTE(šneider @ 2011 10 08, 12:27)
Tai "Saulutėj" irgi pačiame darželyje šokiai, bent jau pas mano sūnų grupėje po vakarienės, 16 val išeina šokti, ir pasiimti vaiką ne iš grupės, o iš salės reikia.
*

Taip pačiame darželyje, Auklėtojos atveda ir ateina pasiimti kitų 4u.gif pati mačiau, kitos mamos laukėm prie durų.
IngaKo
Rolinoj 40 Lt? Kai skambinau, sake 70
Kitais metais galvoju saviski ten leist, prie pat namu mums.
virgutej
QUOTE(IngaKo @ 2011 10 09, 16:42)
Rolinoj 40 Lt? Kai skambinau, sake 70
Kitais metais galvoju saviski ten leist, prie pat namu mums.
*

Darželyje 40lt, o ten pas juos kaip supratau 70LT 4u.gif
IngaKo
Virgute, aha, ten pas juos Minijos mokykloj 70 Lt.
*amira*
pasakykit kaip yra? jei as paskambinu ir pranesu kad neis vaikas kelias dienas is eiles i darzeli ar uz tas dienas man moketi reikes? jei per menesi neinam kokias 3d be jokiu daktaro rasteliu, tai kaip su tom dienom del apmokejimo? 4u.gif
šneider
QUOTE(*amira* @ 2011 10 11, 11:04)
pasakykit kaip yra? jei as paskambinu ir pranesu kad neis vaikas kelias dienas is eiles i darzeli ar uz tas dienas man moketi reikes? jei per menesi neinam kokias 3d be jokiu daktaro rasteliu, tai kaip su tom dienom del apmokejimo? 4u.gif
*

nereikės mokėti tik už ugdymą, bent jau saulutėj taip.
*amira*
QUOTE(šneider @ 2011 10 11, 13:17)
nereikės mokėti tik už ugdymą, bent jau saulutėj taip.
*

tai tada kiek tenka moket uz ta diena? gal Gintarelio lankytojos zino 4u.gif
IngaKo
amira, nezinau del mokejimo, dar neissiaiskinau
break
QUOTE(wilwute @ 2011 10 08, 23:31)
Taip laimejo konkursa kazkoki nepamenu  smile.gif

Sveikutes,

neperskaiciau visos temos, bet kiek suprantu nelabai kas man ir atsakys, nes pagrinde visos is Saulutes ir Gintarelio, o labai rupi kokius atsiliepimus turite apie Azuoliuko Aldona ir Dalija auklytes is voveriuku grupes?  Nu taip sunku persiorentuot nuo lopsiuko auklyciu, bet nors per 3sav adaptavosi maniskis, tik dabar sergam tikiuosi vel nebus viskas is pradziu  doh.gif

Aš galiu pasakyti mirksiukas.gif Labai fainos auklėtojos. Atsakingos, rūpestingos.
šneider
QUOTE(*amira* @ 2011 10 11, 13:27)
tai tada kiek tenka moket uz ta diena? gal Gintarelio lankytojos zino 4u.gif
*

per susirinkimą aiškino, kad jei be priežasties neatvedei vaiko, reikia tik už maistą sumokėti 5,50, o šiaip lankyta diena kainuoja 7,50.
vikuliukas
QUOTE(šneider @ 2011 10 08, 12:27)
*

Labai atsiprašau, kad įkišiu savo nuomonę šiuo klausimu 4u.gif
Bet darželyje vykstantys šokiai, tai na... lyg prailginta grupė. Tikrai nenoriu sumenkinti ten dirbančios vadovės, bet metus laiko atlankius, manoji neturėjo ko parodyti.
Trepsiuką pradėjo lankyti rugsėjo antroj pusėj, ir štai Kalėdiniam koncerte jau mačiau šokančią savo panelę scenoje....
Tiesiog,tokia mūsų patirtis 4u.gif

Aišku, jei rinktis tarp to, kad nieko nelankyti ir lankyti darže, tai taip, aš renkuosi 2 variantą ax.gif

QUOTE(šneider @ 2011 10 16, 15:13)
per susirinkimą aiškino, kad jei be priežasties neatvedei vaiko, reikia tik už maistą sumokėti 5,50, o šiaip lankyta diena kainuoja 7,50.
*

Tikrai taip.
Jei nelankai darželio ir neturi daktaro pažymos turi sumokėti už maistą.

Be daktaro pažymos galioja tėvų kasmetinės atostogos (reikia pristatyti dokumentą tai liudijantį) arba jei tėvai dirba pamaininį darbą. tai už tas dienas, kai yra laisva, ir jei nevedi nereikia mokėti (reikia pristatyti iš darbo).
Tai va tiek žinių 4u.gif

Labas vakaras. Šimtas metų. Kadangi mergina neina į daržą, tai visai nebeaktualu.
TIksliau, buvo nuėjus 1 dieną. To pakako, kad vėl susirgtų.
No comments lotuliukas.gif
vikuliukas
Ei! Ou! Šauksmas tyruose laugh.gif
Gargžiškiai be diskusijų lanko darželius ir tyli ania hihihi.gif
wilwute
QUOTE(vikuliukas @ 2011 11 10, 15:53)
Ei! Ou! Šauksmas tyruose laugh.gif
Gargžiškiai be diskusijų lanko darželius ir tyli ania hihihi.gif
*

Nelankom ir tylim tongue.gif
vikuliukas
QUOTE(wilwute @ 2011 11 10, 22:27)
Nelankom ir tylim  tongue.gif
*

Nu joooo skėlei čia Wilwut tongue.gif

Oij beje, o mes šiandien susirinkimą turėjom. Tai man lengvas šokas, kad darže dar nenumatyta karnavalų data. Kalėdų seniai jau beveik visi išgraibstyti, tuoj liksim su ūsuotom ir bazdotom auklėtojom už kalėdų senius. Niu bus faina cool.gif
simasta
QUOTE(wilwute @ 2011 11 10, 23:27)
Nelankom ir tylim  tongue.gif
*

išsibraukėm ir irgi priverstos tylėt biggrin.gif

Nius gausit kokį tais savo (nebūtinai jūs nuosavą) šaunų tėtuką panaudot Kalėdų senio pareigoms biggrin.gif
šneider
Aga, nieko niekas nešneka apie kalėdų vakarėlį g.gif O aš jau kaip ir kostiumą karnavalinį norėčiau pradėti ruošti, kaip tik Klaipėdoj vienos kniuistukėj užtikau visą stovą vien karnavalinių rūbų, bijau kad neišpirktu visų biggrin.gif
IngaKo
Pas mus per susirinkima jau siek tiek kalbejo apie kaledas. Gintarely Atvirkstuku teatro aktoriai visus renginius veda, tai ir Kaledu senis atvirkstukas bus biggrin.gif O kostiumas karnavalinis savo nuoziura.
wilwute
O gerai priminet, tik jau nebeiseis paklausti, reiks tetukui liept pabendraut su aukletoja,nes irgi noreciau jau kostiumo paieska uzsiimti smile.gif
virgutej
Sveikos 4u.gif

Tai sakė Saulutėj šiemet Atvirkštukų teatras bus, preitais kur Gintarėlyje buvo ir visiems patiko smile.gif
IngaKo
Gintarelyje Atvirkstukai ir rugsejo 1 svente vede, tikrai smagus tie Atvirkstukai.
vikuliukas
QUOTE(šneider @ 2011 11 11, 13:44)
Aga, nieko niekas nešneka apie kalėdų vakarėlį  g.gif O aš jau kaip ir kostiumą karnavalinį norėčiau pradėti ruošti, kaip tik Klaipėdoj vienos kniuistukėj užtikau visą stovą vien karnavalinių rūbų, bijau kad neišpirktu visų  biggrin.gif
*

Jap Jap, teisingai sako Virgutej, pas mum bus Atvirkštukai. Bet man nemačiusiai, už programą 8lt daugokai atrodo cool.gif Na bet tikiuosi, nenuvils ax.gif
Tema tai laisva mirksiukas.gif Oij bendriau, gal tik mūsų grupėj nebus kažkokio konkretaus vaidinimo.

QUOTE(IngaKo @ 2011 11 11, 21:38)
Pas mus per susirinkima jau siek tiek kalbejo apie kaledas. Gintarely Atvirkstuku teatro aktoriai visus renginius veda, tai ir Kaledu senis atvirkstukas bus biggrin.gif O kostiumas karnavalinis savo nuoziura.
*

Kada pas jus bus?
Pas mum gruodžio 15d. biggrin.gif Nu dar ilgiau būt laukę, būtumėm va jau paskutinį lapkričio savaitgalį galėję prasivest karnavalą lotuliukas.gif doh.gif
šneider
Na mūsų grupei bus ryt susirinkimas dėl kalėdų, tai viską iš pirmų lūpų sužinosiu biggrin.gif
jovana
QUOTE(vikuliukas @ 2011 11 16, 20:43)
Pas mum gruodžio 15d.  biggrin.gif  Nu dar ilgiau būt laukę, būtumėm va jau paskutinį lapkričio savaitgalį galėję prasivest karnavalą  lotuliukas.gif  doh.gif
*

doh.gif lotuliukas.gif anksčiau pradėsi - ilgiau švęsi tongue.gif
šneider
na kaip mamytės, ar jau kalėdinės nuotaikos?

Mano sūnus nuo gruodžio 1 prasirgo, tai tik ryt į darželį. Nebenori eiti, tingės keltis, ot dudų ryt ryte bus doh.gif
wilwute
QUOTE(šneider @ 2011 12 11, 20:02)

Mano sūnus nuo gruodžio 1 prasirgo, tai tik ryt į darželį. Nebenori eiti, tingės keltis, ot dudų ryt ryte bus  doh.gif
*

Maniškis irgi serga, tai iki karnavalo ir nebesirodysim doh.gif
vikuliukas
QUOTE(šneider @ 2011 12 11, 20:02)

Mano sūnus nuo gruodžio 1 prasirgo, tai tik ryt į darželį. Nebenori eiti, tingės keltis, ot dudų ryt ryte bus  doh.gif
*

Mano sėdi nuo lapkričio pab namie cool.gif Ir eis tik į karnavalą, šiemet į daržą jau nebeis. Tik po naujų kažakada cool.gif
šneider
QUOTE(vikuliukas @ 2011 12 13, 12:13)
Mano sėdi nuo lapkričio pab namie  cool.gif  Ir eis tik į karnavalą, šiemet į daržą jau nebeis. Tik po naujų kažakada  cool.gif
*

Taip smarkiai sergat?
vikuliukas
QUOTE(šneider @ 2011 12 13, 11:21)
Taip smarkiai sergat?
*

Vis nesėkmingai laukiam adenoidų operacijos doh.gif Jau 3 datos atšauktos wacko.gif Vis serga, o serga ji visad ne trumpiau nei 2sav.
Ai karoč dirol.gif laugh.gif
virgutej
QUOTE(vikuliukas @ 2011 12 14, 13:29)
Vis nesėkmingai laukiam adenoidų operacijos  doh.gif  Jau 3 datos atšauktos wacko.gif Vis serga, o serga ji visad ne trumpiau nei 2sav.
Ai karoč  dirol.gif laugh.gif
*

gal jai kokia alergija iššaukia tas ligas? Maniškiui rado alergiją tai kiekvieną dieną geriam vaistus ir rezultatas thumbup.gif nesakau kad nebesergam, bet daug lengviau.

Mažoji po šventės vakar buvo labai patenkinta. Patiko mums tie personažai, visai negazdino vaikų. Tik vienas berniukas verkė, visi kiti dalyvavo aktyviai. Keist kad lopšelyje taip būtų smile.gif Beje ir ant kelių po to beveik visi sėdosi fotografuotis smile.gif

Sveikos 4u.gif

šneider
Mes ir po kalėdų eglutės darželyje. Nors mano sūnus bene drąsiausias grupėje, prie kalėdų senio net nėjo, visą laiką prie manęs prilipęs buvo. Galvoju gal kad aš buvau atėjus, gal reikėjo tečiui eiti g.gif
wilwute
Jei kam aktualu Saulutes darzelyje lopsyje yra 2 vietos atsilaisvinusios 4u.gif , nes paciai labai reikia, bet Azuoliuke rolleyes.gif
Jurgisius
Ir kur dingo Gargzdu mamuciukai, bene uzsalo? g.gif
šneider
Sveikos mamos 4u.gif

Vis galvoju, ar vedė kas vaikus į darželį per šalčius?

Aš jau nuo trečiadienio nevedu.

Buvau su automobiliu iki parduotuvės nuvažiavusi su didžiuoju, tai kol iš mašinos išlipom ir į parduotuvę nuėjome, vaikas žandus nušalo, jau nuo penktadienio raudoni jie doh.gif Tai daugiau nosies į lauką nekišam ax.gif
Jurgisius
QUOTE(šneider @ 2012 02 06, 17:56)
Sveikos mamos  4u.gif

Vis galvoju, ar vedė kas vaikus į darželį per šalčius?

Aš jau nuo trečiadienio nevedu.

Buvau su automobiliu iki parduotuvės nuvažiavusi su didžiuoju, tai kol iš mašinos išlipom ir į parduotuvę nuėjome, vaikas žandus nušalo, jau nuo penktadienio raudoni jie  doh.gif  Tai daugiau nosies į lauką nekišam  ax.gif
*

Mes irgi nuo treciadienio sedejom namuose smile.gif bet snd jau iskeliavo i darza, tokia patenkinta biggrin.gif
Na is darbeliu ant sienos, supratau, kad lanke vaikai kai kurie smile.gif
wilwute
O mes jau 4 savaite pradejom namu rezima doh.gif doh.gif sergam vel atkrentam, zodziu pasaka be galo doh.gif
šneider
Kažin kaip su mokėjimu bus už tas dienas, kai dėl šalčių nevedėm g.gif Galvoju ar skambinti gydytojai kad išrašytu pažymą g.gif
virgutej
QUOTE(šneider @ 2012 02 07, 13:51)
Kažin kaip su mokėjimu bus už tas dienas, kai dėl šalčių nevedėm  g.gif Galvoju ar skambinti gydytojai kad išrašytu pažymą  g.gif
*

Auklėtoja sakė kad už nieką nereikės mokėti, nes galvojau kad tik už maitinimą nereikės 4u.gif
Jurgisius
QUOTE(virgutej @ 2012 02 07, 14:55)
Auklėtoja sakė kad už nieką nereikės mokėti, nes galvojau kad tik už maitinimą nereikės  4u.gif
*

Mums taip pat aukletoja sake, kad duos parasyt prasymukus kad nelankem del salciu smile.gif
šneider
Aj tai neskambinsiu gyditojai, gal ir pas mus tas pats bus.
*amira*
mes namie nuo gruodzio 17 doh.gif pasveikom dvi dienos sausio i darzeli ir atkrito doh.gif ryt jau vedu.... tikiuosi baigsis tie salciai ri atei spavasaris pagaliau wub.gif o del mokejimo, skaiciau Gintarelio tinklalapyje kad neva prasymus reikai del salcio rasyti tai labai tikiuosi kad tokius duos.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.