Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ištvirkauja..?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
*ksenija*
Dabar nesigaudau absoliučiai... unsure.gif Pas mane dabar gyvena sesers dukra, ji turi atskirą kambarį. Kartą užėjau ir pamačiau, kad ji be maikutės, liečia savo krūtinę ir lyg ir "glosto" savo pilvą blink.gif Ji labai sutriko, tačiau nieko nesakė ir vaidino, jog tiesiog persirenginėja blink.gif Ką daryt? Ar verta jai pasakyt, jog aš supratau ką ji ten darė? Aš bijau, kad ji neprieitų prie dar intymesnių vietų... Be to stalčiuje radau daug peršviečiamų kelnaičių, stringų, nematytų liemenėlių ir visa tai laaaaaaabai moteriška. Aš tokių niekada pas ją nemačiau schmoll.gif Patarkit ką nors, nesusigaudau tokioje situacijoje doh.gif
Saja
Kiek metų mergaitei? Jei jau turi liemenėles, tai įtrariu, kad ne 7 hihihi.gif. Tai gal viskas normalu jos amžiuje? Gal su mergaite geriausiai pakalbėtų jos mama, jei yra tokia galimybė unsure.gif .
*ksenija*
dabar jai 14 unsure.gif Jos mama užsienyje, tik po 5-6mėn. grįšti turi...Na aš ir noriu patarimo-ar man tikrai jai užsimint? Jeigu papasakosiu jos mamai, automatiškai ir ji pati sužinos...Aš nenoriu jai įvaryt streso, nenoriu, kad jai būtų gėda verysad.gif
Saja
Na čia gal priklauso nuo tavo santykių su seserim ir jos santykių su dukra unsure.gif. Jei ir tas ir tas yra tvarkoj, tai geriausia būtų užsiminti seseriai, juk ji turi žinoti, kaip dukra toli nuo jos auga doh.gif. Šiaip manau, kad nieko blogo, kad 14-metė domisi savo kūnu ir nori turėti gražius apatinius, bet gal jau laikas pakalbėti su ja apie santykius su berniukais, apie savigarbą, saugumą ir pan. doh.gif.
*ksenija*
šiaip jinai labai gerai bendrauja tiek su manim, tiek su mama. Ji su manim tikrai bendrauja, labai kalbi... bigsmile.gif Na, paskambinau šiandien seseriai, ji sakė, jog paskambins mergaitei pati, vakare... unsure.gif Žiūrėsim kokia bus mergaitės reakcija blink.gif
***Žaltvykslė
Man atrodo,normalu,kad bręstanti mergaitė taip elgiasi.Joks čia ne ištvirkavimas,tiesiog bunda seksualumas ir viskas ok.
*ksenija*
Ačiū jums labai 4u.gif na kai pati pakliūni į tokią situaciją atrodo viskas kitaip...Iš šono patart lengviau...Ji dabar pradėjo labiau bendraut su manimi, papasakojo, kad ištiesų tik norėjo save apžiūrėti ax.gif O aš iškart puoliau į paniką doh.gif O tie apatiniai jai buvo tiesiog gražūs, jinai pati nusipirko, nes galvojo, kad aš nenupirksiu biggrin.gif Manau, kad su ja pakalbėjo mama, viską paaiškino, pabendravo ir dabar viskas gerai...Eisim pirkt apatinių lotuliukas.gif
Saja
Šaunu! thumbup.gif Kaip gerai, kad jūs bendraujate atvirai ir draugiškai 4u.gif.
nesmerk
Moteros, 14metes dabar jau gimdo vaikus....o cia glosto save. tu nueik i mokykla ir pasiziurek kaip jos atrodo...mazos moteriskes...paziurek kokios kalbos, veiksmai kokie, apsidairyk aplinkui. manau normalu cia viskas, o jei zmogus save liecia tai irgi manau normalu....tu geriau pastebek ko ji ta pilva liecia.... gal?....tpu tpu tpu...
Siaip gali pasisneketi moteriskom temom, tik neprimetinejant savo nuomones, labiau pasistenk isklausyti ja. siuo metu jie ganetinai uzdari, bet snekantis galima rasti daug idomaus ju mintyse. tik bendroje minioje jie arogantiski paaugliai, o snekant is sirdies su kiekvienu, pamatysi,kad slypi jautrus zmogus ieskantis gyvenimo prasmes.Juk moteriskos abi esat,pabandyk rasti bendru temu...manau ju rasi daug mirksiukas.gif
*ksenija*
Nu vėl prigąsdinot mane blink.gif fear.gif
Bonbonke...
doh.gif doh.gif doh.gif nesmerk, sorry bet tau paranoja doh.gif doh.gif
ksenija, maziau suk galva apie ta mergaiciuke... viskas gerai, manau bet kuris psichologas tau asakytu, jog tai normalu
Pangasija
o pati savęs nepačiupinėji, ką?
mamymamy
Bunda moteriškumas, ką čia daugiau bepasakysi smile.gif . Tik džiaugtis reikia, kad ji save bando atrasti per save, o ne per vaikiną.... Nu nežinau, ar jūs panos nuo bachūrų pradėjot save suprasti? Tai labai normalu, juk reikia iš pradžių žinoti, ką tavo kūnas tau pačiai reiškia 4u.gif .

Just relax smile.gif , gal galima kažką iš savo jaunystės prie progos pašnekėt su mergiote biggrin.gif . Aš prisimenu, kad labai vertinau tokius pokalbius, bet gaila, kad ne su mama g.gif
Saja
O aš dar noriu patarti pasibelsti prieš įeinant į mergaitės kambarį ax.gif.
*Aila*
Joooo... cia tik save apziurineja 14-mete, o ka kitos 14-metes veikia??? g.gif Jos jau buna viska isbandziusios ir dar savo mamoms daug ka galetu patart doh.gif
JM
QUOTE(Saja @ 2007 12 29, 20:48)
O aš dar noriu patarti pasibelsti prieš įeinant į mergaitės kambarį  ax.gif.
*

drinks_cheers.gif as i savo 10 metu sunaus kambari eidama pasibeldziu......juk jis eidamas i musu teveliu miegamaji irgi pasibeldzia,tad jei vaikas turi savo kambari tai JO ERDVE smile.gif ,tad kad nepapulti i nepatogias situacijas vertetu pasibelsti smile.gif Ir kalbetis..kalbetis ir kalbetis smile.gif
Klepesova
na ir tegul liečia... Juk jai dabar tooookios hormonų audros...Jūs ką neatsimenate? Na man dar tik 28 aš puikiai pamenu. kiekvieną savaitę patinka vis kitas vaikinas... ir kuo blogesnis, kuo žiauresnis... gerai kad pati buvau anot daugelio "kaip bernas" ir "kabindavau" juos smūgiais į saulės ręzginį lotuliukas.gif doh.gif Kai dabar pagalvoju keista kad visus dantis turėdavau- nebūdavo dienos kai nesusipešdavau... Merginos man buvo "silpnoji lytis" jų neliesdavau... O čia juk ji tik liečia save. Glostinėja.
dėl dievo meilės- pasikalbėk su ja kad tai normalu- dar geriau- pasakyk kad tik gerai pažinusi save ji gali galvoti apie kitokius santykius su berniukais. 14m- ką galiu pasakyti- šiais laikais jei ji nekalta mergaitė tai normaliai išsilaikė- jūs ką nežinote kad dabar nekaltybės praradimo vidurkis yra 13m doh.gif kažkas baisaus.
Gražūs apatiniai- juk nebūtinai yra perkami dėl "bernų" kuriems iš tikro yra giliai dzin kur kišti ir kokiais apatiniais tai pridengta. Gražūs apatinukai greičiau yra perkami "dėl mados" ir kitų merginų- nejau nepamenate fizinio lavinimo persirengimo kambario- visos merginos persirenginėja kartu ir tikrai nužiūri viena kitą kokiais apatinais jos apsirengusios. O jei jie madingi ir gražūs tai ir papliurpia kiek mokėjo, kur pirko...

Dabar kai pagalvoju- mano puseserei 15- ji atrodo kaip min 19, o kai užsideda akinukus tai ir 22 duotum. Rengiasi madingiau ir gražiau už dabartines 22metes...Apatinius irgi ne bet kokius dėvi: mat vis dar madingas pažemintas juosmuo (nors jau pamažu iš mados traukiasi) taigis stringai- madinga kad matytūsi jog tai stringai (nors ką tik mane apšvietė, kad jie jau nebemadingi ir net kenikia blink.gif ) prie labai pažeminto liemens neužsidėsi bet kokių apatinių- jie irgi turi būti žemučiai, ir vis tik jie kyšos... Tai ir rūpinasi mergina gal kad jei jau kyšos tai bent jau su pasididžiavimu lotuliukas.gif cool.gif
neimk į galvą- paprasčiausiai pasikalbėk su ja apie berniukus ir visus reikalus- jei nuraus- ir tegul, dar geriau papasakok apie savo pirm` kartą, apie visokius dalykėlius, apie nėštumą, ir labiausiai apie nėštumą ir gimdymą... Šios kalbos mane atgrasino nuo visokių santykių iki 20metelių... buvau anot mano vyro "gerai išlaikytas vynas" lotuliukas.gif ir jau kaip bijojau nėštumo tai... oi.oi.oi
nesmerk
teisingai tu sakai, dar nepamirsk,kad jos mamos salia nera, siokia tokia psichologine trauma...jei reikia irodineti ir sau ir kitoms, kad viskas jai gerai...todel ir gal saves isreiskimas per tuos rubus, nera jau labai toks blogas...tegul tik jauciasi laiminga... 4u.gif buk jai atlaidesne....juk ir mes buvom mazos... 4u.gif
Schroedingers Cat
Noriu tik pareikšt savo nuomonę, bet manau, kad jei 14-metė "save liečia" tai net labai normalu. Kiekviena bręstanti mergaitė turi apsiprasti su savo besikeičiančiu kūnu ir išmokti jį pamilti, netgi atrasti savo seksualumą. Tai neišvengiama ir jau geriau "tai" daro pati nei su berniukais (ar kitom mergaitėm...). Iš tiesų mokslininkų įrodyta, kad masturbacija paauglystėje reiškia gerą seksualinį gyvenimą užaugus. taip, kad nėra ko nerimauti.
Furtado
QUOTE(Frinja @ 2008 02 02, 22:02)
Noriu tik pareikšt savo nuomonę, bet manau, kad jei 14-metė "save liečia" tai net labai normalu. Kiekviena bręstanti mergaitė turi apsiprasti su savo besikeičiančiu kūnu ir išmokti jį pamilti, netgi atrasti savo seksualumą. Tai neišvengiama ir jau geriau "tai" daro pati nei su berniukais (ar kitom mergaitėm...). Iš tiesų mokslininkų įrodyta, kad masturbacija paauglystėje reiškia gerą seksualinį gyvenimą užaugus. taip, kad nėra ko nerimauti.
*

Bet liesti, tai nereiškia masturbuotis smile.gif
Kas čia bologo, kad vaikas save tyrinėja???Tai yra visiškai normalu, jai yra įdomus kūnas, kuris keičiasi 4u.gif Mes visos(neabejoju, kad visos) paauglystėj lietėm save, žiūrinėjom prieš veidrodį 4u.gif
Schroedingers Cat
QUOTE(bzzz... @ 2008 02 03, 12:14)
Bet liesti, tai nereiškia masturbuotis smile.gif
Kas čia bologo, kad vaikas save tyrinėja???Tai yra visiškai normalu, jai yra įdomus kūnas, kuris keičiasi 4u.gif Mes visos(neabejoju, kad visos) paauglystėj lietėm save, žiūrinėjom prieš veidrodį 4u.gif
*

žinau, tačiau iš to žodžio temos pavadinime "ištvirtkauja" aš supratau, kad būtent masturbacija yra kas neramina autorę. atsiprašau jei ne taip supratau. bet kokiu atveju liesti save yra tik dar nekalčiau smile.gif
Austuzele
QUOTE(Frinja @ 2008 02 03, 23:02)
žinau, tačiau iš to žodžio temos pavadinime "ištvirtkauja" aš supratau, kad būtent masturbacija yra kas neramina autorę. atsiprašau jei ne taip supratau. bet kokiu atveju liesti save yra tik dar nekalčiau smile.gif
*

O net jei ir masturbavosi? kas čia tokio?
tongue.gif
FloraPg
QUOTE(*ksenija* @ 2007 12 27, 03:49)
Dabar nesigaudau absoliučiai...  unsure.gif Pas mane dabar gyvena sesers dukra, ji turi atskirą kambarį. Kartą užėjau ir pamačiau, kad ji be maikutės, liečia savo krūtinę ir lyg ir "glosto" savo pilvą  blink.gif Ji labai sutriko, tačiau nieko nesakė ir vaidino, jog tiesiog persirenginėja  blink.gif Ką daryt? Ar verta jai pasakyt, jog aš supratau ką ji ten darė? Aš bijau, kad ji neprieitų prie dar intymesnių vietų... Be to stalčiuje radau daug peršviečiamų kelnaičių, stringų, nematytų liemenėlių ir visa tai laaaaaaabai moteriška. Aš tokių niekada pas ją nemačiau  schmoll.gif Patarkit ką nors, nesusigaudau tokioje situacijoje  doh.gif
*

Na manau , kad čia nieko blogo nėra rolleyes.gif Tiesiog nori save pažinti ir tiek . Nemanau , kad ji masturbuojasi schmoll.gif . O dėl tų kelnaičių , stringų ir liemenėlių tai tiesiog čia jos pačios reikalas jai ji tokių nori tegu ir turi tuo labiau jai ji paauglė doh.gif blush2.gif
mamyteerika
quote=Sommerregen,2007 12 27, 22:56]
Man atrodo,normalu,kad bręstanti mergaitė taip elgiasi.Joks čia ne ištvirkavimas,tiesiog bunda seksualumas ir viskas ok.
*

[/quote]

QUOTE(Saja @ 2007 12 28, 02:04)
Šaunu! thumbup.gif Kaip gerai, kad jūs bendraujate atvirai ir draugiškai  4u.gif.
*

drinks_cheers.gif

QUOTE(nesmerk @ 2007 12 28, 21:44)
Moteros, 14metes dabar jau gimdo vaikus....o cia glosto save. tu nueik i mokykla ir pasiziurek kaip jos atrodo...mazos moteriskes...paziurek kokios kalbos, veiksmai kokie, apsidairyk aplinkui. manau normalu cia viskas, o jei zmogus save liecia tai irgi manau normalu....tu geriau pastebek ko ji ta pilva liecia.... gal?....tpu tpu tpu...
Siaip gali pasisneketi moteriskom temom, tik neprimetinejant savo nuomones, labiau pasistenk isklausyti ja. siuo metu jie ganetinai uzdari, bet snekantis galima rasti daug idomaus ju mintyse. tik bendroje minioje jie arogantiski paaugliai, o snekant is sirdies su kiekvienu, pamatysi,kad slypi jautrus zmogus ieskantis gyvenimo prasmes.Juk moteriskos abi esat,pabandyk rasti bendru temu...manau ju rasi daug mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif
sekmes
JulieTa
ksenija, matai kas keisčiausia, kad tai nėra tavo vaikas. jei būtų tavo, tikrai manau žinotum,kaip elgtis rolleyes.gif dabar manau pasitikėk savo nuojauta, ir stebėk toliau mirksiukas.gif
renaciukas2
QUOTE(Saja @ 2007 12 29, 23:48)
O aš dar noriu patarti pasibelsti prieš įeinant į mergaitės kambarį  ax.gif.
*

thumbup.gif
saturno_sesely
ksenija, netrukdyk mergaitei atrasti savo seksualumo mirksiukas.gif 4u.gif nieko čia blogo. vieni žmonės turi didesnį seksualumą, kiti mažesnį. gal pas ją daug visokių minčių, ir jeigu ji jas slopins tai bus tik blogiau.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.