Dabar nesigaudau absoliučiai...
Kiek metų mergaitei? Jei jau turi liemenėles, tai įtrariu, kad ne 7
dabar jai 14
Na čia gal priklauso nuo tavo santykių su seserim ir jos santykių su dukra
šiaip jinai labai gerai bendrauja tiek su manim, tiek su mama. Ji su manim tikrai bendrauja, labai kalbi...
Man atrodo,normalu,kad bręstanti mergaitė taip elgiasi.Joks čia ne ištvirkavimas,tiesiog bunda seksualumas ir viskas ok.
Ačiū jums labai
Šaunu!
Moteros, 14metes dabar jau gimdo vaikus....o cia glosto save. tu nueik i mokykla ir pasiziurek kaip jos atrodo...mazos moteriskes...paziurek kokios kalbos, veiksmai kokie, apsidairyk aplinkui. manau normalu cia viskas, o jei zmogus save liecia tai irgi manau normalu....tu geriau pastebek ko ji ta pilva liecia.... gal?....tpu tpu tpu...
Siaip gali pasisneketi moteriskom temom, tik neprimetinejant savo nuomones, labiau pasistenk isklausyti ja. siuo metu jie ganetinai uzdari, bet snekantis galima rasti daug idomaus ju mintyse. tik bendroje minioje jie arogantiski paaugliai, o snekant is sirdies su kiekvienu, pamatysi,kad slypi jautrus zmogus ieskantis gyvenimo prasmes.Juk moteriskos abi esat,pabandyk rasti bendru temu...manau ju rasi daug
Nu vėl prigąsdinot mane
ksenija, maziau suk galva apie ta mergaiciuke... viskas gerai, manau bet kuris psichologas tau asakytu, jog tai normalu
o pati savęs nepačiupinėji, ką?
Bunda moteriškumas, ką čia daugiau bepasakysi
Just relax
O aš dar noriu patarti pasibelsti prieš įeinant į mergaitės kambarį
Joooo... cia tik save apziurineja 14-mete, o ka kitos 14-metes veikia???
QUOTE(Saja @ 2007 12 29, 20:48)
na ir tegul liečia... Juk jai dabar tooookios hormonų audros...Jūs ką neatsimenate? Na man dar tik 28 aš puikiai pamenu. kiekvieną savaitę patinka vis kitas vaikinas... ir kuo blogesnis, kuo žiauresnis... gerai kad pati buvau anot daugelio "kaip bernas" ir "kabindavau" juos smūgiais į saulės ręzginį
dėl dievo meilės- pasikalbėk su ja kad tai normalu- dar geriau- pasakyk kad tik gerai pažinusi save ji gali galvoti apie kitokius santykius su berniukais. 14m- ką galiu pasakyti- šiais laikais jei ji nekalta mergaitė tai normaliai išsilaikė- jūs ką nežinote kad dabar nekaltybės praradimo vidurkis yra 13m Gražūs apatiniai- juk nebūtinai yra perkami dėl "bernų" kuriems iš tikro yra giliai dzin kur kišti ir kokiais apatiniais tai pridengta. Gražūs apatinukai greičiau yra perkami "dėl mados" ir kitų merginų- nejau nepamenate fizinio lavinimo persirengimo kambario- visos merginos persirenginėja kartu ir tikrai nužiūri viena kitą kokiais apatinais jos apsirengusios. O jei jie madingi ir gražūs tai ir papliurpia kiek mokėjo, kur pirko... Dabar kai pagalvoju- mano puseserei 15- ji atrodo kaip min 19, o kai užsideda akinukus tai ir 22 duotum. Rengiasi madingiau ir gražiau už dabartines 22metes...Apatinius irgi ne bet kokius dėvi: mat vis dar madingas pažemintas juosmuo (nors jau pamažu iš mados traukiasi) taigis stringai- madinga kad matytūsi jog tai stringai (nors ką tik mane apšvietė, kad jie jau nebemadingi ir net kenikia neimk į galvą- paprasčiausiai pasikalbėk su ja apie berniukus ir visus reikalus- jei nuraus- ir tegul, dar geriau papasakok apie savo pirm` kartą, apie visokius dalykėlius, apie nėštumą, ir labiausiai apie nėštumą ir gimdymą... Šios kalbos mane atgrasino nuo visokių santykių iki 20metelių... buvau anot mano vyro "gerai išlaikytas vynas"
teisingai tu sakai, dar nepamirsk,kad jos mamos salia nera, siokia tokia psichologine trauma...jei reikia irodineti ir sau ir kitoms, kad viskas jai gerai...todel ir gal saves isreiskimas per tuos rubus, nera jau labai toks blogas...tegul tik jauciasi laiminga...
Noriu tik pareikšt savo nuomonę, bet manau, kad jei 14-metė "save liečia" tai net labai normalu. Kiekviena bręstanti mergaitė turi apsiprasti su savo besikeičiančiu kūnu ir išmokti jį pamilti, netgi atrasti savo seksualumą. Tai neišvengiama ir jau geriau "tai" daro pati nei su berniukais (ar kitom mergaitėm...). Iš tiesų mokslininkų įrodyta, kad masturbacija paauglystėje reiškia gerą seksualinį gyvenimą užaugus. taip, kad nėra ko nerimauti.
QUOTE(Frinja @ 2008 02 02, 22:02) Noriu tik pareikšt savo nuomonę, bet manau, kad jei 14-metė "save liečia" tai net labai normalu. Kiekviena bręstanti mergaitė turi apsiprasti su savo besikeičiančiu kūnu ir išmokti jį pamilti, netgi atrasti savo seksualumą. Tai neišvengiama ir jau geriau "tai" daro pati nei su berniukais (ar kitom mergaitėm...). Iš tiesų mokslininkų įrodyta, kad masturbacija paauglystėje reiškia gerą seksualinį gyvenimą užaugus. taip, kad nėra ko nerimauti. Bet liesti, tai nereiškia masturbuotis Kas čia bologo, kad vaikas save tyrinėja???Tai yra visiškai normalu, jai yra įdomus kūnas, kuris keičiasi QUOTE(bzzz... @ 2008 02 03, 12:14) Bet liesti, tai nereiškia masturbuotis Kas čia bologo, kad vaikas save tyrinėja???Tai yra visiškai normalu, jai yra įdomus kūnas, kuris keičiasi žinau, tačiau iš to žodžio temos pavadinime "ištvirtkauja" aš supratau, kad būtent masturbacija yra kas neramina autorę. atsiprašau jei ne taip supratau. bet kokiu atveju liesti save yra tik dar nekalčiau QUOTE(*ksenija* @ 2007 12 27, 03:49) Dabar nesigaudau absoliučiai... Na manau , kad čia nieko blogo nėra
quote=Sommerregen,2007 12 27, 22:56]
Man atrodo,normalu,kad bręstanti mergaitė taip elgiasi.Joks čia ne ištvirkavimas,tiesiog bunda seksualumas ir viskas ok. [/quote] QUOTE(Saja @ 2007 12 28, 02:04) QUOTE(nesmerk @ 2007 12 28, 21:44) Moteros, 14metes dabar jau gimdo vaikus....o cia glosto save. tu nueik i mokykla ir pasiziurek kaip jos atrodo...mazos moteriskes...paziurek kokios kalbos, veiksmai kokie, apsidairyk aplinkui. manau normalu cia viskas, o jei zmogus save liecia tai irgi manau normalu....tu geriau pastebek ko ji ta pilva liecia.... gal?....tpu tpu tpu... Siaip gali pasisneketi moteriskom temom, tik neprimetinejant savo nuomones, labiau pasistenk isklausyti ja. siuo metu jie ganetinai uzdari, bet snekantis galima rasti daug idomaus ju mintyse. tik bendroje minioje jie arogantiski paaugliai, o snekant is sirdies su kiekvienu, pamatysi,kad slypi jautrus zmogus ieskantis gyvenimo prasmes.Juk moteriskos abi esat,pabandyk rasti bendru temu...manau ju rasi daug sekmes
ksenija, matai kas keisčiausia, kad tai nėra tavo vaikas. jei būtų tavo, tikrai manau žinotum,kaip elgtis
ksenija, netrukdyk mergaitei atrasti savo seksualumo
|