Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Erikas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4
TOMIENE
4u.gif
Terija:)
Visai neblogas.Laukiat sunelio?
Ruth
Grazus. O jei dar prisiminti Erikas Marija Remarkas - tai dar graziau. Ir mazybinis grazu - Erikutis.
Isila
Pusė velnio toks vardas, kažkaip nekelia man jokių emocijų
SANTA
grazus
Omrum
Eriiiiiiiikutis..... heart.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
rytoj
Vardas kaip vardas, nieko ypatingo mastau.gif
Vilsen
man tai nelabai,bet cia tik mano nuomone 4u.gif
insi
negražus schmoll.gif
tasha
Mano uosvio suo Eric (tariasi Erik) Ir is vis UK nemazai teko šuneliu Eriko vardu sutikti ax.gif Tai as tikrai savo vaikucio taip nevadinciau schmoll.gif
muminukas
normalus, toks neutralus.
moodring
Man tai labai negrazus vardas. Tokio fyfino ivaizdis iskart pries akis...
HappyAngel
O man labai negražus ax.gif
Altaira
Na šiaip visai nieko, bet gal dėlto, kad primena man pirmąją meilę ax.gif Gražus mirksiukas.gif
***Žaltvykslė
Man tas vardas svetimas labai.Nea. schmoll.gif
grazinutee
Labai grazus vardas wub.gif wub.gif wub.gif
uoga83
Na man tai visai nieko rolleyes.gif
Erikas buvo vienas is variantu sunu pavadinti smile.gif
TOMIENE
anksčiau, net nebūčiau pagalvojusi g.gif , kad galėtų man patikti šis vardas, doh.gif bet kažkur perskaičiau ir taip įstrigo, kad su kiekviena diena darosi vis gražesnis lotuliukas.gif
tik gaila, namiškiams jau labai nepatinka verysad.gif

Erika (02.09), Erikas (02.09, 05.18) – senovės vokiečių: era „garbė“ + richi „galingas“

Papildyta:
ne toks jau ir populiarus, ne iš trumpinio padarytas, gražiai skamba ir mažybinis, graži reikšmė, tarptautinis, iš pažįstamų nėra tokiu vardu ir nekelia jokių asociacijų g.gif mirksiukas.gif
Klaipėda
Toks švelnus vardas. Jei vaikas gims po "aršesniu" zodiako ženklu, tokiu kaip ožiaragis, avinas ar liūtas, tai toks vardas pats tas rolleyes.gif Bet jei po ramiu ženklu, tai šis vardas jam bus per "minkštas". Aš taip manau, bet galiu ir klysti mirksiukas.gif
Zana
Man tai nelabai patika, kai yra ir vyru ir moteru panasus vardai. Erik - vyras, Erika - moteris....Butu kalboje tik vyriskas visai nieko vardas g.gif
Pangasija
visai nieko vardas, tik biški jau atsibodęs ph34r.gif
TOMIENE
4u.gif ax.gif
Amliva
Man grazus,nes tai mano vyro vardas smile.gif
LiLady
Man gražus šis vardas smile.gif Jei turėčiau berniuką būtų šis vardas vienas iš variantų smile.gif
Nostalgija
Normalus
TOMIENE

Erikas (garbė+galingas)

Erikams vardo skaitmeninės vibracijos pačios geriausios. Pasisekimas - visur. Ypač siekiant kokio nors aukšto tikslo.
Erikų gebėjimai ir talentas pasireiškia jau paauglystėje. Jie gali tapti naujų idėjų pionieriais. Vienu žodžiu nieko nėra, kas būtų nepavaldu jų protui.
Erikai gali įsigyti įvairių profesijų, tik jiems nerekomenduojama tapti pavaldiniais ir užsiimti monotonišku darbu.
Erikų ryšiai su pasauliu labai sudėtingi. Jie labai jautrūs ir pažeidžiami, juos nuskriausti lengva, bet suprasti sunku. Jie retai atvirai pasakoja apie savo bėdas bei siekius. gyvenimiškoji filosofija - paslaptis aplinkiniams. gali pasitikėti vienu vieninteliu žmogumi.
Erikams šeima - geras užnugaris, maloni vieta po varginančios darbo dienos.Namiškiams reikia būti pastabesniems,nes Erikai niekad nereikškia pretenzijų, užgaules paslepia giliai širdyje.
Erikai - idealistai. Jų beveik nedomina būties materialiniai aspektai. jie niekad negalvoja ne tik apie galimybes pakeiti butą į patogesnį, bet gali kartais užmiršti net pavalgyti ar persirengti. Todėl nevedę Erikai dažniausia gyvena su tėvais. juk jie taip reikalauja kasdienio rūpinimosi.
Erikams tinka ruda spalva. jiems ji suteikia komforto pojūtį.
Papildyta:
tai radau internete , gal kam bus naudinga 4u.gif
Papildyta:
jei dar kas žinote kokios nors informacijos apie šį varduką , rašykite būsiu dėkinga smile.gif
TOMIENE
4u.gif ax.gif
Janina
Vienas iš pačių gražiausių vardų ax.gif
Haske
labai man patiko sitas vardas Erikas,bet mano vyrui nepatiko,tai sunu pavadinom Dovydeliu 4u.gif thumbup.gif
TOMIENE
QUOTE(donaciuka @ 2008 01 02, 17:04)
labai man patiko sitas vardas Erikas,bet mano vyrui nepatiko,tai sunu pavadinom Dovydeliu 4u.gif  thumbup.gif
*

man Dovydas ir prie širdies, tik jau pažįstamų sūnelis tokiu vardu 4u.gif
Birbiziukas
puse bėdos toks ax.gif
Semi
Labai grazus vardas,as pati toki suneliui duoti norejau tik su vyru nesutarem dek jo doh.gif
Mirka
normalus g.gif
Geisvilė
Turim 2 dukrytes, pirmosios vardas Erika, išrinko vyras wub.gif Visiem patinka, o vat dėl antrosios vardo ilgai spręst irgi nereikėjo, išrinkau aš, bet vat giminėm ir visiem kitiem jį sunku prisimint, nors jis ir lietuviškas, bet retokas ( Eivilė )
TOMIENE
QUOTE(Geisvilė @ 2008 01 04, 11:28)
Turim 2 dukrytes, pirmosios vardas Erika, išrinko vyras wub.gif Visiem patinka, o vat dėl antrosios vardo ilgai spręst irgi nereikėjo, išrinkau aš, bet vat giminėm ir visiem kitiem jį sunku prisimint, nors jis ir lietuviškas, bet retokas ( Eivilė )
*

man labai gražu kai vaikiukų vardai iš vienodu raidzių prasideda ax.gif o ir vardukas EIVILĖ toks negirdėtas ir įdomus 4u.gif wub.gif
Geisvilė
QUOTE(carolle @ 2008 01 04, 12:26)
man labai gražu kai vaikiukų vardai iš vienodu raidzių prasideda ax.gif  o ir vardukas EIVILĖ toks negirdėtas ir įdomus 4u.gif  wub.gif
*

Tai blush2.gif aš dar ir krikšto vardus suderinau : Erika - Emilija, Eivilė - Elena. man gražu.

Mano galva renkant vardą turit apsispręst patys, juk giminės, draugai gali ne vieną Jūsų pasirinktą vardelį išpeikti. O tai JŪSŲ vaikas, ne kitų, vardą duodat irgi JŪS.

Žinoma yra išimčių, tarkim mano giminės atveju, norėjo pavadint Ąžuoliuku, visi tikrai prieštaravom, teigdami, jog, o jei bus mažiukas, kūdas ir pan, na nebus panašus į Ąžuolą. Pavadino kitu labai gražiu vardeliu, tik gaila, tą berniuką mes jau palaidojom. Db, sodinsim būtent Ąžuoliuką jo AtminimuiBiškį apsižliumbiau cool.gif
TOMIENE
QUOTE(Geisvilė @ 2008 01 04, 16:26)
Tai  blush2.gif  aš dar ir krikšto vardus suderinau : Erika - Emilija, Eivilė - Elena. man gražu.

Mano galva renkant vardą turit apsispręst patys, juk giminės, draugai gali ne vieną Jūsų pasirinktą vardelį išpeikti. O tai JŪSŲ vaikas, ne kitų, vardą duodat irgi JŪS.

Žinoma yra išimčių, tarkim mano giminės atveju, norėjo pavadint Ąžuoliuku, visi tikrai prieštaravom, teigdami, jog, o jei bus mažiukas, kūdas ir pan, na nebus panašus į Ąžuolą. Pavadino kitu labai gražiu vardeliu, tik gaila, tą berniuką mes jau palaidojom. Db, sodinsim būtent Ąžuoliuką jo AtminimuiBiškį apsižliumbiau cool.gif
*

aš ir tokios nuomonės, visai nenoriu populiariaus vardo, o mums kaip tik tokie ir siūlomi, jiems dabar gražu, bet nepagalvoja apie pasekmes ir pan. jei klasėje sėdės keli vaikai su tokiu vardu doh.gif mano vyro prosenelės vardas ELENA,labai apsidžiaugtų, jei duotume tokį krikšto varduką, beje jis man ir labai wub.gif bet ERIKA IR ERIKAS dabar yra pirmoj vietoj, nežinia kaip bus toliau rolleyes.gif
TOMIENE
ax.gif
Geisvilė
QUOTE(carolle @ 2008 01 04, 19:53)
aš ir tokios nuomonės, visai nenoriu populiariaus vardo, o mums kaip tik tokie ir siūlomi, jiems dabar gražu, bet nepagalvoja apie pasekmes ir pan. jei klasėje sėdės keli vaikai su tokiu vardu doh.gif  mano vyro prosenelės vardas ELENA,labai apsidžiaugtų, jei duotume tokį krikšto varduką,  beje jis man ir labai wub.gif  bet ERIKA IR ERIKAS dabar yra pirmoj vietoj, nežinia kaip bus toliau rolleyes.gif
*

Elena mąsčiau pirmą dukrytę pavadint, bet išgirdau trumpinant LENA, deja nepatiko, vyro buvusioji buvo tokiu pat vardu, tai ačiū nereikia biggrin.gif

o varduką tikrai išsirinksit, pasirinkit keletą, o kai gims vaikiukas matysit iškart, kuris tinka. mirksiukas.gif

mano vyras taip darė, pirmai dukrytei rinkosi jis iš 2 variantų :Erika ir Roberta, kai jau padėjo man ant krūtinės, tyliai paklausiau, tai koks bus vardas, jis atsakė " bus ERIKA". TAIP IR LIKO 4u.gif
indre*
Erikas labai gražus vardas... wink.gif
rrrxxx
Erikas, labai grazus vardas. Jei bus berniukas noreciau , kad butu Erikas. Kol kas jokie kiti vardai nelimpa smile.gif
aisste
Erikas grazus vardas smile.gif
TOMIENE
4u.gif
E&E
LB GRAZUS VARDAS 4u.gif
TOMIENE
QUOTE(E&E @ 2008 02 01, 23:18)
LB GRAZUS VARDAS  4u.gif
*

niu, jau ilgokai mano nuomone nesikeicia del sio varduko, jei gims berniukas tikriausiai taip ir pavadinsim wub.gif wub.gif wub.gif
vaivos juosta
O man nelabai......
Egle is Vilniaus
Labai grazus wub.gif wub.gif wub.gif
Mano brolis Erikas biggrin.gif
Kastanke
Labai fainas vardas thumbup.gif
Lulutu
Neblogas vardas, bet manau, kad atsibodes ax.gif
TOMIENE
QUOTE(Lulutu @ 2008 02 07, 14:49)
Neblogas vardas, bet manau, kad atsibodes  ax.gif
*

cia tikriausiai kaip kam , kai pas mus aplinkui nera tokiu vardu pazistamu, tai mums ir neatsibodes mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.