Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Utenos medicina
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Gydymo įstaigos ir gydytojai
portugale
peržvelgiau visas temas ir neradau nė vienos, kur būtų kalbama apie medikus dirbančius Utenoje. Mamos, pasidalinkime patirtimi ax.gif
daika
smile.gif nežinau kaip kitiems, bet man tai labai nepasisekė su utenos medikais.
kristinka
kol kas nenugyde g.gif dar utenos medikai,o jai kas rimciau ,tai kreipiames kitur bigsmile.gif
mamakristute
Gal parekomenduotumete vaiku gydytoja utenoje.
Jurga 251
tragedija o ne daktarai visi skirtingas diagnozes nustato
malvea
siaip as jais nesiskundziau kol gimdziau, o gimdziau prie Stonio, tai jus net neisivaizduojat,,,,,
Vilkute
QUOTE(mamakristute @ 2008 06 07, 17:10)
Gal parekomenduotumete vaiku gydytoja utenoje.
*

Mano vaikų yra gyd. Mišinytė. Tikrai esu patenkinta ja. Rūpestinga, atsakinga, niekada nepažiūrės į ligoniuką pro pirštus. Buvo atvejis, kai ji atostogavo, o 10 mėn. sūnelis stipriai susirgo (Rota virusas). Tai nenoriu prisiminti to laiko. nežinau pavardžių kiek gydytojų kviečiausi, bet sūnus vos nemirė, kol iš kelinto karto "neužtaikėm' ant normalios ir kuri iš karto diagnozavo ligą ir suteikė skubią pagalbą.

QUOTE(malvea @ 2008 06 26, 11:18)
siaip as jais nesiskundziau kol gimdziau, o gimdziau prie Stonio, tai jus net neisivaizduojat,,,,,
*

Aš irgi prie jo gimdžiau, bet jį žinodama, sugebėjau su juo susitvarkyti lotuliukas.gif
erioske
Mes lankomės pas Kriščiūnienę. Negaliu pasakyti nieko bloga apie ją. Girdėjau, kad Jankauskienė nevisada atėjusi lankyti lėliuko jį apžiūri.

O dėl gimdymo - manau Vadapolienė yra verta dėmesio.
burbuliukas:)
Del gimdymo tai likau labai nepatenkinta Blaziene, o vaiko gydytoja - Jankauskiene. Dideliu nusiskundimu ja neturiu. rolleyes.gif
goya
Buvom Utenoje svečiuose, netikėtai vaikutis sublogavo, nulėkėm šeštadienio rytą į priėmimo sk., nusiuntė pas vaikų gyd. kuri šeštadienį dar dirbo. Tokia sena, su kuodu, pavardės tikrai nebepamenu, dialogas buvo toks: "skubu, mano darbo laikas baigiasi, na nuraminkite tą vaiką, ko jis taip verkia?!" Pakraupau, blink.gif pasiėmiau vaiką ir be diagnosės tiesia į santariškes ...........
Kitą kart manau nebeieškosiu pirminės pagalbos, o taupydama laiką ir sveikatą tiesiai į Vln.
skorpea
tureciau pasakyti kad utenoje reiketu atleisti stoni.. jis man vos vaiko neprazude... gimdyme buvau patenkinta vadapoliene ji neipiniu lauk nei ka stonio klaidas taise ir prieziura buvo toke kad tikrai atsidekot norejau pati o gydytoja man tai puiki yra dirmiene... smile.gif
Laimonaa2
Kas liecia gimdima tai Vadopoliene tikrai gera. O kas liecia vaiku gyditojus tai Jankauskiene siaip Maloni gyditoja,bent jau mums buvo,as viresneli pas ja vedziojau,o kas liecia naujagymius tai jau tikrai net nepasiziurejo i kudiki pirma karta atejusi.tik vienu atveju ji man patiko, kad niekada neskuba kisti antibijotiku,tik krastutiniu atveju juos priraso. O dabar lankomes pas Masiulioniene ir del jos neturiu nusiskundimu.
Kiek teko lankytis pas gyditojus tai baisiai nepatiko Lastauskiene ir Kazickiene
twix'e
QUOTE(goya @ 2009 01 22, 13:28)
Buvom Utenoje svečiuose, netikėtai vaikutis sublogavo, nulėkėm šeštadienio rytą į priėmimo sk., nusiuntė pas vaikų gyd. kuri šeštadienį  dar dirbo. Tokia sena, su kuodu, pavardės tikrai nebepamenu,  dialogas buvo toks: "skubu, mano darbo laikas baigiasi, na nuraminkite tą vaiką, ko jis taip verkia?!" Pakraupau,  blink.gif pasiėmiau vaiką ir be diagnosės tiesia į santariškes ...........
Kitą kart manau nebeieškosiu pirminės pagalbos, o taupydama laiką ir sveikatą tiesiai į Vln.
*

Tikriausiai Kazickienė biggrin.gif Mūsiškė. Nieko gero ir labai blogo negaliu pasakyt apie ją... Pati prašiau ir prašau tyrimų, pati klausinėju, nes ji tik apžiūri ir viskas. Va praeitą savaitę buvom, tai paprašiau kraujo tyrimo, bet man atšovė, kad mums dar nepriklauso g.gif
Elitute
Musu gydytoja Jankauskiene, nusiskundimu neturiu. Ji tikrai neraso antibiotiku iskart, tuo ji man patinka. Abu naujagimius apziurejo puikiausiai.
Laura2
Mano dukrytei paskyre gydytoja Masiulioniene, net nezinau kas per daktare blush2.gif
buvo atejusi iskart kita diena kai parsivezem namo, tai nieko tokia pasirdoe maloni moteris!
liepe daug klausineti, kas tik neaisku ir klausti, net klausimus uzsirasyt liepe. tik viena beda kad ji krasuonoj kazkur dirba ne poliklinikoj, tai jei kokie tyrimai tai teks varyt i poliklinika doh.gif
xrenatax
gimdziau prie Dumses, likau lb patenkinta ax.gif
kas del vaiku pediatru, tai lankomes pas Misinyte, kaip ir ne bloga gyd., tik kaip man nepatinka visu beveik gyd. pirmoje vietoje susirgus antibu kisimas doh.gif
dilailaila
Naujagimį namuose apžiūrėjo Kazickienė.
pasirodė tokia maloni, rūpestinga, vis gyrė, kad viską darau gerai, moku susitvarkyti su vaiku.
bet atrodo būsiu padariusi didelę klaidą pas ją "prisirašiusi" poliklinikoje.
Gal nuotaika prasta pasitaikė, gal krūvis diedelis,
bet rimtai svarstau ar neperbėgti pas kitą pediatrą.

Rimtų sveikatos problemų kaip ir neturime,
bet visgi norisi, kad bendravimas būtų kitoks.
twix'e
QUOTE(dilailaila @ 2011 10 04, 13:05)

Rimtų sveikatos problemų kaip ir neturime,
bet visgi norisi, kad bendravimas būtų kitoks.
*

Kas nepatiko? Mes ir šiandien pas ją buvom, reikėjo tik siuntimo, tai turėjau diktuoti ką jame rašyti doh.gif biggrin.gif Gerai, kad retai lankytis tenka (tfu tfu tfu) ax.gif
dilailaila
O mums tik keli mėnesiai -
Kol sueis metukai priklausytų dažniau lankytis - pasveria, paklauso plaučių ir t.t.
bet, kad aš ir pati matau, kad vaikas sveikas, svoris auga, nekosti, nesloguoja.
Galiu knygose pasiskaityti ką vaikas pagal amžių jau turėtų mokėti ir sugebėti. Nepataria ten man nieko, ko pati nežinočiau, tik pliusiuko reikia, atseit lankėmės.

Kol kas tfu-tfu-tfu sveikučiai.
Tik va prasideda gripų ir kitokių virusų laikas -
tame tvakiame vaikų konsultacijos laukiamajame tik jų ir tegali pasigauti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.