Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip "užprogramuoti" dvynukus?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Loveco
QUOTE(*chiquita* @ 2011 11 10, 17:56)
Yra taip manoma, bet neįrodyta smile.gif

Kuo esi vyresnė, tuo didesnė daugiavaisio nėštumo tikimybė. Tyrėjai kol kas negali paaiškinti šio fakto priežasties, bet manoma, kad tai kažkaip susiję su hormonų pokyčiais vyresnės moters organizme.

Kuo daugiau kartų buvai nėščia, tuo labiau didėja tikimybė, kad kitas nėštumas bus daugiavaisis. Palyginti su pirmuoju nėštumu, ketvirtojo ar penktojo nėštumo metu dvynių tikimybė išauga keturis kartus.

Jei jau esi pagimdžiusi dvynius, yra du kartus didesnė tikimybė, kad tau ir vėl gims dvyniai.

Šaltinis: http://www.tevu-darzelis.lt/nestumas/strai...laukti-dvynuku/
*

yra dar angliskuose puslapiuose straipsniu, kur rasoma, kad dvyniu tikimybe, be paveldimumo, padidina:
vyresnis amzius;
vyresnis nestumas (t.y. 3,4,5,6 tas nestumai ir t.t.)
ZINDYMAS.

bordo
QUOTE(Loveco @ 2011 11 11, 10:52)
yra dar angliskuose puslapiuose straipsniu, kur rasoma, kad dvyniu tikimybe, be paveldimumo, padidina:
vyresnis amzius;
ZINDYMAS.
*

Netgi zindymas g.gif
miss_
hm, dvynukai butu nieko, taciau manau, tai yra diiidelis darbas, uzauginti abu, vienu metu.... ax.gif
bordo
QUOTE(miss_ @ 2011 11 23, 22:20)
hm, dvynukai butu nieko, taciau manau, tai yra diiidelis darbas, uzauginti abu, vienu metu.... ax.gif
*

Na jo. smile.gif Manau nelabai tinka pasakymas-'' tuo pačiu auginimu'' smile.gif Nes realiai tai vargo juk dvigubai daugiau. Bet tuo pačiu ir džiaugsmo akimirku smile.gif
satellit
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Arya
QUOTE(Loveco @ 2011 11 11, 03:22)
vyresnis amzius;
ZINDYMAS.
*

O, kaip įdomu! O reikia žindymo metu pastoti ar reikia būti daug žindžiusiai? smile.gif Nes žindymo metu pastoti kaip ir sunkiau, nes žindymo hormonai slopina vaisingumą... Pagal pirmus du požymius tikčiau į dvynių motiną, ir šiaip skamba romantiškai, tik neesu tikra ar ir gyvenime viskas taip romantiška kaip atrodo biggrin.gif
bordo
QUOTE(Arya @ 2011 11 28, 19:31)
O, kaip įdomu! O reikia žindymo metu pastoti ar reikia būti daug žindžiusiai? smile.gif Nes žindymo metu pastoti kaip ir sunkiau, nes žindymo hormonai slopina vaisingumą... Pagal pirmus du požymius tikčiau į dvynių motiną, ir šiaip skamba romantiškai, tik neesu tikra ar ir gyvenime viskas taip romantiška kaip atrodo biggrin.gif
*

Na manau ir nuo nusiteikimo daug priklauso smile.gif Jei nori ir lauki tu dviejų kūdikėlių,tai ir jiems gimus į viska lengviau žiūri smile.gif O būna kad kartais ir taip netyčiukas,o čia dar sužinai kad du blink.gif
Lime
QUOTE(Arya @ 2011 11 28, 17:31)
*

biggrin.gif Man kaip tik ši romantika ir nutiko mirksiukas.gif Pastojau su dvynukėm dar tebemaitindama dukrytę, kai jai buvo 1.5 metukų ax.gif
Arya
QUOTE(Lime @ 2011 11 28, 17:09)
biggrin.gif  Man kaip tik ši romantika ir nutiko  mirksiukas.gif Pastojau su dvynukėm dar tebemaitindama dukrytę, kai jai buvo 1.5 metukų  ax.gif
*

Lime, o ar identiškos dvynukės gavosi? ax.gif
Lime
QUOTE(Arya @ 2011 11 29, 00:10)
Lime, o ar identiškos dvynukės gavosi?  ax.gif
*

Tikrai taip, kaip "du kibirai vandens" biggrin.gif Darželyje auklėtojos nelabai skiria, seneliai painioja, nors jau po 4,5 metukus turi smile.gif
Arya
QUOTE(Lime @ 2011 11 29, 15:57)
Tikrai taip, kaip "du kibirai vandens" biggrin.gif Darželyje auklėtojos nelabai skiria, seneliai painioja, nors jau po 4,5 metukus turi  smile.gif
*

Aha, tai visgi mano prielaida buvo teisinga biggrin.gif Identiškos - vadinasi kiaušinėlis buvo vienas, paskui pasidalino. Nes svarsčiau ar dėl žindymo slopinamo vaisingumo gali ovuliuoti du kiaušinėlius. Tikriausiai sunkiau. O kiaušinėlio pasidalinimas vargu ar priklauso nuo žindymo hormonų biggrin.gif Gal nuo kitų faktorių?
Lime
QUOTE(Arya @ 2011 11 29, 22:15)
Aha, tai visgi mano prielaida buvo teisinga biggrin.gif Identiškos - vadinasi kiaušinėlis buvo vienas, paskui pasidalino. Nes svarsčiau ar dėl žindymo slopinamo vaisingumo gali ovuliuoti du kiaušinėlius. Tikriausiai sunkiau. O kiaušinėlio pasidalinimas vargu ar priklauso nuo žindymo hormonų biggrin.gif Gal nuo kitų faktorių?
*

Nežinia, kaip ten iš tikrųjų, bet mums tai buvo (ir tebėra rolleyes.gif ) didelis stebuklas wub.gif

Mes tai juokaujam, kad mūsų "užsakymas" susidubliavo arba buvo kiek kitaip suprastas, gi prašėm antro vaikučio, o gavom dar du mirksiukas.gif
jovitukee
ir as noriu dvynuku wub.gif
***LuLu***
QUOTE(jovitukee @ 2011 12 01, 12:26)
*

o kas ju nenori smile.gif manau kiekviena apie tai pasvajojame smile.gif
Lewisia
mano mamos ir tecio gimineje yra bent po keleta poru dvyniu,ir as taip dziaugiausi, kad yra didele tikimybe ir man juos tureti,deja is 3 bandymu mums nepavyko..
twins090611
Nors mano gimenej ir yra dvynuku, bet niekada net nepagalvojau, kad as juos turesiu smile.gif bet turim smile.gif)) ir labai dziaugiames, kad du vienu metu ir ramu smile.gif
olinka
QUOTE(twins090611 @ 2011 12 08, 00:09)
Nors mano gimenej ir yra dvynuku, bet niekada net nepagalvojau, kad as juos turesiu smile.gif bet turim smile.gif)) ir labai dziaugiames, kad du vienu metu ir ramu smile.gif
*

kaip faina, sveikinu
grange
QUOTE(Lewisia @ 2011 12 06, 18:42)
mano mamos ir tecio gimineje yra bent po keleta poru dvyniu,ir as taip dziaugiausi, kad yra didele tikimybe ir man juos tureti,deja is 3 bandymu mums nepavyko..
*

tai kad paveldimumas dar ne didžiausią įtaką turi.
jei tu jau paleisi daugiau nei v ieną kiaušinėlį ir abu bus apvaisinti, va ir dvynukai.
todėl ir didesnis šansas daugiavaikiui nėštumui, kai stimuliuojama ovuliacija, pvz. ar daromas dirbtinis apvaisinimas.
VasarineRD
QUOTE(jovitukee @ 2011 12 01, 11:26)
*

Sunkiau dvynius auginti. Jei vienas verkia tai ir kitas tempia lupa... Jei vienas serga tai ir kitam tikimybe uzsikresti... Pabunda tai ir kita pazadina... Pamaitinimas vel problemele...
Papildyta:
QUOTE(Avieteee @ 2011 12 05, 19:02)
*

schmoll.gif Geriau daugiau bet po vieną 4u.gif Vaikiuka panesiot norisi pamiluot, o cia gerai jei namuose mociuke, o jei viena tai ir verkciau su tais dvynykais turbut apsikabinusi... Sunuka tiek viena tiek kita ir nesiodavau ir knygeles skaiciau ir dainuodavau su dvyneis zymei daugiau problemyciu... Kai mazyli parsiveziau brolis vis knygute kiso ir ant keliu lipo, kad jam paskaityt, kad i ji ziuret, o kai dvynei viskas kartu labai sunku turetu but...
viduku
QUOTE(VasarineRD @ 2011 12 12, 11:31)
Sunkiau dvynius auginti. Jei vienas verkia tai ir kitas tempia lupa... Jei vienas serga tai ir kitam tikimybe uzsikresti... Pabunda tai ir kita pazadina...  Pamaitinimas vel problemele...
Papildyta:

schmoll.gif  Geriau daugiau bet po vieną  4u.gif  Vaikiuka panesiot norisi pamiluot, o cia gerai jei namuose mociuke, o jei viena tai ir verkciau su tais dvynykais turbut apsikabinusi... Sunuka tiek viena tiek kita ir nesiodavau ir knygeles skaiciau ir dainuodavau su dvyneis zymei daugiau problemyciu... Kai mazyli parsiveziau brolis vis knygute kiso ir ant keliu lipo, kad jam paskaityt, kad i ji ziuret, o kai dvynei viskas kartu labai sunku turetu but...
*

vargelio nemažai, žinoma, bet nemanau, kad sunkiau nei pametinukus auginti smile.gif kai vienas nori vieno, kitas - kito, vienas valgo viena, kitas - visai ką kitą, vienas dar mielai du kartus per dieną miegotų, kitas vos ne vos užmiega tik kartą...
tokiu atveju, manau, su dvynukais paprasčiau...
ir jokios močiutės ar tetos nepadėjo. po mėnesio vyras išėjo į darbą, ir likau viena smile.gif
taigi vargelio, aišku, sočiai, bet ir džiaugsmas dvigubas wub.gif wub.gif
Maidenana
*

Manau ta, kuri turi trynukus... g.gif

QUOTE(Lewisia @ 2011 12 06, 20:42)
*

Na tu taip, esi rizikos zonoje biggrin.gif Bet dvynukai kazkaip per karta atrodo, kartojasi... Bijau pameluoti. Musu gimineje promociute turejo dvynukus, taciau jau iki mano kartos niekas neturi dar.
VasarineRD
QUOTE(viduku @ 2011 12 12, 15:08)
taigi vargelio, aišku, sočiai, bet ir džiaugsmas dvigubas  wub.gif  wub.gif
*

Vaikai visada diaugsmas čia aš sutinku 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir ar pametinukai ar dvynukai džiaugsmo į namus daug smile.gif Nors man pametinukai but geriau:P Spečiau viena panešiot paaugint...
vanesa9
QUOTE(Avieteee @ 2011 12 05, 18:02)
*

as nenoreciau blush2.gif o sian kaip tik bureja pasake kad mato dvynuku, tikiuosi apsiriko lotuliukas.gif geriau jau vienas, paskui kitas thumbup.gif tecio pusbrolis su pussesere dvynukai, tai tikimybe siokia tokia yra unsure.gif
rircik
o mes ju net neplanavom, net nepagalvojom, kad gali gimti iskart du, o gime wub.gif
ErikaAlgirdasSkaiste
*

as nesvajojiu...kazkaip kartais su vyru pakalbam,o jei du...kas tada..? abu net nusipurtom;) aisku jei butu tai butu nieko nepakeisi,myletai lygei taip pat kaip ir viena ar desimt ju:D bet manau geriau jau po viena augyti...
gatu
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 01 18, 14:22)
as nesvajojiu...kazkaip kartais su vyru pakalbam,o jei du...kas tada..? abu net nusipurtom;)  aisku jei butu tai butu nieko nepakeisi,myletai lygei taip pat kaip ir viena ar desimt ju:D bet manau geriau jau po viena augyti...
*

o is kitos puse, jei baisu pagalvoti, kad du gali gimti iskart, juk galima prisiminti tokius vaikus, kurie yra energingi uz kelis, ir tevai skundziasi, kad vienas vaikas - kaip pilni namai. o kitas ziurek ramus, tai tokiu
Papildyta:
ir keletas namie tas pats kaip vienas hipervaikas...
o ar jus tikit kad vaikai patys issirenka kada ir keliems jiems gimti?
Papildyta:
"o ar jus tikit kad vaikai patys issirenka kada ir keliems jiems gimti?"
sis klausimas skirtas visoms dalyvems 4u.gif
vanesa9
QUOTE(gatu @ 2012 01 19, 14:02)

sis klausimas skirtas visoms dalyvems  4u.gif
*

as tikiu drinks_cheers.gif nuo likimo nepabegsi kaip sakant smile.gif
gatu
QUOTE(vanesa9 @ 2012 01 19, 15:25)
as tikiu  drinks_cheers.gif  nuo likimo nepabegsi kaip sakant  smile.gif
*

nezinau, kai kitoms, bet man daznai reikia ieskot aukso vidurio tarp persistengimo (kai galvoji, kad viskas priklauso nuo taves, tavo noru ir idetu pastangu kiekio) ir tarp visisko atsipalaidavimo, kai leidi viskam teket sava vaga. vis dar nezinau, ar kazkuris is siu keliu yra teisingesnis ar turi but vidurkis, ar visko po truputi. o gal maziau galvot.. ax.gif
mano mociute mate mama su trynukiu vezimeliu, priejo ir pasake: "viespatie, kokia jus rami, kaip jums tai pavyksta?" o ji atsake "o jeeeetau, ramiiii??" ir sake, kad matyt susitiko tokiu momentu, o taip tai nebuna nuobodu, ir kudikystej tai praktiskai reikedavo triju zmoniu priziuretoju. o dabar pvz kai maitina (jos jau nebe kudikiai), tai kaip pauksteliams i snapelius su saukstu ratu lesina thumbup.gif
gatu
QUOTE(vanesa9 @ 2012 01 19, 15:25)
as tikiu  drinks_cheers.gif  nuo likimo nepabegsi kaip sakant  smile.gif
*

bet kaip cia yra, kad kai kurios savo likima nujaucia is anksto, o kitos nori ko kito, gauna, kas atseit "lemta" ir tik tada supranta, kad taip turi buti.. del dvynuku, yra tokiu, kurios sako, kad visad ju norejo, svajojo, ju ir laukiasi. kitos net negalvojo, suzino, kad bus dvynukai ir labai apsidziaugia, o kitos nori nori svajoja skaito, suzino kad vienas, ir dziaugiasi tuo, kas gimsta. kaip zinot kuri esi tu? ax.gif lotuliukas.gif
robkytexex
QUOTE(rircik @ 2012 01 18, 10:06)
o mes ju net neplanavom, net nepagalvojom, kad gali gimti iskart du, o gime wub.gif
*

Kokie jūs laimingi žmonės wub.gif iškart du ir dar skirtingų lyčių, fantastiška laimė 4u.gif
Amellia
Visuomet apie dvynukus svajojau, bet dabar svarbiausia nors vieno sulaukt wub.gif
Nerutia
QUOTE(rircik @ 2012 01 18, 11:06)
*

Pavydėtina laimė.. 4u.gif
Pingvinukas
Dvyniai mano svajonė wub.gif
Maidenana
QUOTE(gatu @ 2012 01 19, 15:02)
sis klausimas skirtas visoms dalyvems  4u.gif
*

nelabai... baisu ziureti kaip merginos su nevaisingumu kovoja. ir ne tik del ju bedu, del vyru bedu irgi. kai kurios desimtmecius skaiciuoja. o jeigu sedeti ir laukti, kada gi tas vaikas mus pasirinks, kai vyro spermogramoje vieni nuliai, o pas mane prolaktinas uz visu imanomu ribu ir polipas gimdoje - tai galiu laukti nelaukiusi. O pagerus vaistu ir atlikus proceduras sansai tureti vaiku zenkliai padideja.. ir ne tik vieno galima susilaukti, o ir dvynuku, trynuku.. iskas priklauso nuo stimuliaciju.. mirksiukas.gif mano paskutinieji buvo dvynukai.
vylabusle
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 11, 18:02)
mano paskutinieji buvo dvynukai.
*

O jie... gimė? unsure.gif
Maidenana
QUOTE(vylabusle @ 2012 03 11, 18:48)
O jie... gimė?  unsure.gif
*

ne-a.. pabego 8 savaiciu..
vylabusle
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 11, 19:02)
ne-a.. pabego 8 savaiciu..
*

Gaila labai. verysad.gif Mano pirmasis (ir kol kas vienintelis) žirniukas irgi pabėgo panašiu metu, gal anksčiau šiek tiek - septintos savaitės vidury gal...

Labai norėčiau dvynukų wub.gif Mano vyro tėvas - iš dvynių poros, bet daugiau iš šeimos-giminaičių nieko dvyniško. Mano mamos mama gimdė 13 vaikų, nei vienos porelės tarp jų nebuvo, mano tėvo tėvai gimdė 5, taip pat be dvynių... Tai tikimybė labai jau nedidelė mums dvynukų sulaukti... Bet labai norisi. O norisi, žinot, iš tingumo - noriu, kad nereikėtų dukart išnešiot biggrin.gif Ir šiaip, dvyniai ar pametinukai yra gerai, nes: 1) žais vienas su kitu vietoje to, kad tėvus blaškytų; 2) turės daug bendrų interesų, iš karto namuose - geriausią draugą.

jei nepavyks dvynukai, bandysime kuo mažesnio amžiaus skirtumo vaikelius "gamint". smile.gif Turiu 5 metais vyresnę seserį, labai tuo džiaugiuosi, bet įsivaizduoju, kaip smagu savo amžiaus brolį ar sesę turėti.

Taip kad trokštam dvynukų... bet kol kas, deja, ir vieno lipdymas nepasiseka. verysad.gif
Mrs.
Dvynukai g.gif taip, viena kart nescia, bet didesnis pilvas, sunkiau mamai, daugiau visokiu riziku, vaikai mazesnio svorio gimsta. Man i darba reiketu grizt po puses metu, manau zymiai sudetingiau butu du maziukus kazkam kitam palikt. Pametinukai thumbup.gif mes su broliu pametinukai, visa gyvenima didele meile, bet ir konkurencija ne mazesne. Noreciau, bet vel, ka daryt del darbo...
vylabusle
QUOTE(Mrs. @ 2012 03 11, 19:48)
Dvynukai  g.gif taip, viena kart nescia, bet didesnis pilvas, sunkiau mamai, daugiau visokiu riziku, vaikai mazesnio svorio gimsta. Man i darba reiketu grizt po puses metu, manau zymiai sudetingiau butu du maziukus kazkam kitam palikt. Pametinukai  thumbup.gif mes su broliu pametinukai, visa gyvenima didele meile, bet ir konkurencija ne mazesne. Noreciau, bet vel, ka daryt del darbo...
*

Man su darbu pasisekė - nenormuota diena, galėsiu metų amžiaus kartą per savaitę vyrui paskirti, o pati beveik visus reikalus namuose tvarkyt.

Na, žinoma, aš norėčiau dvynukų sveikų, kad būtų tvirti ir stiprūs. Iš esmės nėra man tiek svarbu, ar dvyniai, ar pametinukai, bet dvynukams yra šiaip gerai, jie turi ypatingą ryšį... Turėjau pažįstamų porą porų dvynukių merginų - net per atstumą jaučia, kad vienai kas negerai, supranta iš pusės žodžio viena kitą, o kartais netgi kalba unisonu. biggrin.gif
Mrs.
Jeigu skatinsi O tai gal ir gausi dvynius... ypac injekcijomis - dvyniu sansai - 30%. Bet tada padideja sansai ir trynukams ir daugiau... nemanau, kad to noretum.
vylabusle
QUOTE(Mrs. @ 2012 03 19, 06:04)
Jeigu skatinsi O tai gal ir gausi dvynius... ypac injekcijomis - dvyniu sansai - 30%. Bet tada padideja sansai ir trynukams ir daugiau... nemanau, kad to noretum.
*

Mano O pati, berods, vyksta... Bent jau pagal BT taip atrodo, hormoninių tyrimų nesidariau. Tai paliksime gamtai spręsti, kuo mus apdovanoti - dvyniais ar vienu, svarbiausia, kad tik sveiki būtų. smile.gif
vanesa9
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 11, 17:02)
nelabai... baisu ziureti kaip merginos su nevaisingumu kovoja. ir ne tik del ju bedu, del vyru bedu irgi. kai kurios desimtmecius skaiciuoja. o jeigu sedeti ir laukti, kada gi tas vaikas mus pasirinks, kai vyro spermogramoje vieni nuliai, o pas mane prolaktinas uz visu imanomu ribu ir polipas gimdoje - tai galiu laukti nelaukiusi. O pagerus vaistu ir atlikus proceduras sansai tureti vaiku zenkliai padideja.. ir ne tik vieno galima susilaukti, o ir dvynuku, trynuku.. iskas priklauso nuo stimuliaciju..  mirksiukas.gif mano paskutinieji buvo dvynukai.
*

cia buvo kalbama apie abu sveikus partnerius, o ne apie turincius problemu mirksiukas.gif o turintiems bedeliu, kaip tu ir sakai, gali sedet ir laukt, kaip nesulauksi taip nesulauksi unsure.gif
Maidenana
QUOTE(vylabusle @ 2012 03 11, 19:25)
Gaila labai.  verysad.gif  Mano pirmasis (ir kol kas vienintelis) žirniukas irgi pabėgo panašiu metu, gal anksčiau šiek tiek - septintos savaitės vidury gal...

Taip kad trokštam dvynukų... bet kol kas, deja, ir vieno lipdymas nepasiseka.  verysad.gif
*

tai nueikite i klinika. tuo paciu priduosi prolaktina ir progesterona. Nes jeigu PRL aukstas tu ir nepastosi, nes jis slopina ovuliacija. Tuo paciu ir dvynukus aptarsite.

QUOTE(vanesa9 @ 2012 03 21, 13:05)
cia buvo kalbama apie abu sveikus partnerius, o ne apie turincius problemu  mirksiukas.gif   o turintiems bedeliu, kaip tu ir sakai, gali sedet ir laukt, kaip nesulauksi taip nesulauksi  unsure.gif
*

sorry, netelpu as i 'sveikus partnerius'. atsiprasau, kad atsakiau. mes su vyru, tikriausiai ilgai laikeme, kol vaikas pats pasirinks kada gi jam cia ateiti, bet vat gydytojai kazkaip ir susisake, kad galite ir nelaukti. gerai, kad as iki klimakso dar nepalaukiau. beje, nei viena negali 100% zinoti, ar ji 'sveika partnere' ir ar jos partneris 'sveikas'.
vylabusle
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 25, 18:23)
tai nueikite i klinika. tuo paciu priduosi prolaktina ir progesterona. Nes jeigu PRL aukstas tu ir nepastosi, nes jis slopina ovuliacija. Tuo paciu ir dvynukus aptarsite.
sorry, netelpu as i 'sveikus partnerius'. atsiprasau, kad atsakiau. mes su vyru, tikriausiai ilgai laikeme, kol vaikas pats pasirinks kada gi jam cia ateiti, bet vat gydytojai kazkaip ir susisake, kad galite ir nelaukti. gerai, kad as iki klimakso dar nepalaukiau. beje, nei viena negali 100% zinoti, ar ji 'sveika partnere' ir ar jos partneris 'sveikas'.
*

Mjo, Maidenana, ačiū už "optimizmą". Mano bazalinė temperatūra ir ciklo pastovumas verčia mane manyti, kad su hormonais viskas normalu, ir ginekologė nerekomendavo jų tirtis. Ureaplasmą jau išsigydžiau. Ir, turėdama šansus natūraliai pastoti ir išnešioti, manyčiau, būtų per desperatiška ovuliacijos skatinimais versti organizmą gaminti papildomų kiaušinėlių.

O jums linkiu sėkmės nelaukiant mirksiukas.gif
olinka
sveikutes,
pas mane giminej neprisimenu kad butu dvynuku, bet as visa laika nuo pauglystes ar tai nujauciu ar labai noriu dvynuku, ir tiesios visad matau save motina dvynuku mergyciu ar mergaites ir berniuko, gal tai nuojauta?
Mrs.
Na tai gal taip ir bus... O jeigu ir ne, tai nereikia per daug ant to "uzsiciklinti." Jeigu lengvai pastoji, planuok pametinukus, ir bus beveik tas pats.
Maidenana
QUOTE(vylabusle @ 2012 03 25, 21:39)
Mjo, Maidenana, ačiū už "optimizmą". Mano bazalinė temperatūra ir ciklo pastovumas verčia mane manyti, kad su hormonais viskas normalu, ir ginekologė nerekomendavo jų tirtis. Ureaplasmą jau išsigydžiau. Ir, turėdama šansus natūraliai pastoti ir išnešioti, manyčiau, būtų per desperatiška ovuliacijos skatinimais versti organizmą gaminti papildomų kiaušinėlių.

O jums linkiu sėkmės nelaukiant  mirksiukas.gif
*

Tai mano BT irgi gera, ciklas laikrodinis. bet vat PRL buvo uzkiles. Nu bet nesvarbu. Na, jeigu nori dvynuku, tai reikes skatinti, jeigu tinka pametinukai - tai irgi gerai, aisku, organizmui butu geriau pailseti kazkiek laiko po pirmo nestumo, nu bet jau..
O tu kiausineliu - apie milijona turi.. Jeigu dygsta 1 per menesi.. Argi gaila?

Aciu uz sekmes palinkejima...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.