Man tai yra ziauru, kone abortas, tik kad vaisius mazesnis
Buvau ir as girdejus apie tas spirales
Man tai yra ziauru, kone abortas, tik kad vaisius mazesnis
Na čia tai jau tikrai visiška nesąmonė. Man viena moteris pasakojo, kaip jos kaimynė pastojo nešiodama spiralę ir vaikas daunas gimė. Tai manau, kad su spiralėm pradėti eksperimentus dėl dvynukų gimimo tikrai neverta.
Bet juk is kazkur atsirado pirmieji dvynukai
Be to, juk visi pasaulio dvynukai nera gimines. Taip kad sansu 50:50, arba bus dvynukai, arba ne
Na, as tai netikiu abrakadabrom, kad Dievas zmogu sukure.
Na aš čia gal ir ne vietoj savo trigrašį įkišiu
Tos mamytės kurios jau turi vaikelių ir dar nori dvynukų tai tikros šaunuolės
mazoka cia patarimu del dvieju gyventoju vienu metu pilvelyje
QUOTE(glinglingas @ 2005 09 29, 21:54) mazoka cia patarimu del dvieju gyventoju vienu metu pilvelyje O tu drąsi
Sveikutes
Semi, gali ir net labai.
Semi, kiek aš suprantu, tai tikimybė susilaukti dvynių priklauso nuo moters, o ne nuo vyro. Pataisykit mane jei klystu
Na, taip, per moteriska gimine eina genai susilaukti dvynio.
Tai jei mamos tetis is dvyniu- negi mazai sansu, ar cia jau nesiskaito moteriska linija
Sveikos
idomi tema labai. Pas mane pilve dvynukai. Is pradziu galvojau kad nuo stimuliuojanciu, nors gydytoja sake, kad jie man nepadejo, nes per apziuras subrendusiu folikulu nesimate, tuo metu kai jie turejo buti. O vakar suzinojau, kad vyro senelis is dvynuku, ir is tos pacios mamos linijos yra pusbroliai dvyniai. Cia viskas is vyro mamos puses. Pas mus dvyniu laaaaabai toli giminej irgi buta. Va taip. O as niekada gyvenime net nebuvau pagalvojus kad galiu tureti dvynius.
mano mociute is tevo puses turejo dvinukus,bet jie abu mire dar leliukais budami.is mamos puss jos pusbrolis turi dvynukus.
gaunasi kad giminej dvynuku yra,todel ir pas mane sansu yra. oi noreciau labai
Visą laiką maniau,kad dvyniai ateina iš moteriškos linijos
Sveikutės.
Skaitau sau ir galvoju, kas manoj giminej dedasi. Mano mamos mama yra is dvyniu, is mano vyro puses teta turi dvynius(jo mamos sesuo) ir dar kiek zinau, mano prosenelis ne is dvyniu, o is trynuku.
Manyciau daugiau itakos turi moteriska linija, o ne vyriska, tad jei joje buta dvyniu, tuomet ir tikimybe gana didele
QUOTE(Burka @ 2005 10 23, 16:15) Visą laiką maniau,kad dvyniai ateina iš moteriškos linijos Galimas dalykas,kad ir is vyriskos linijos
O tai vyro spermoje, nera jokio genetinio kodo dvynukams?
Nesusilaikiau ir as neparashiusi... mes su bazine viena menesi turetume gimdyti... balandis dziaugsis keliai vaikuciais- dvynukais
Siaip man buvo didele staigmena kai mociute, suzinojusi kad as laukiuosi dvynuku, pirma karta visai sheimai atvere paslapti, kad jos mociute(reishkia mano propromociute) turejo du kartus po dvynukus (tik lyties neatsimena- ar vienos ar ne)... nes siaip su vyru vis galvojom kad cia bus is dvieju kiaushineliu... o dabar svaigstam kad gal bus ir identishki, ir ishgaravo visos mintys apie porele, nes taip norisi greiciau juo pamatyti kad ir kokios lyties jie bebutu Linkiu ir Jums mergaites susilaukti tiek vaikuciu,kiek tik norite Beje, pasaulyje daugeja dvynuku,ypac po vaistuku, dirbtiniu apvaisinimu, mamos vyresnis amzius... ir kazkas man minejo, kad siaip ju daugeja,tai tikimybe dideja! taip kad reikia tiketi QUOTE(Ram164 @ 2005 10 27, 14:40) Siaip man buvo didele staigmena kai mociute, suzinojusi kad as laukiuosi dvynuku, pirma karta visai sheimai atvere paslapti, kad jos mociute(reishkia mano propromociute) turejo du kartus po dvynukus (tik lyties neatsimena- ar vienos ar ne)... kažkas panašaus ir pas mus mano prosenelė buvo viena iš dvynių, tik pati dvynių nesusilaukė, tuo tarpu jos dvynė sesuo susilaukė dvynių mergaičių ir trynukų- 2 berniukų ir mergaitės. Toliau buvo taip, kad viena mano teta susilaukė mergaitės ir berniuko , o va šių metų vasarą pusbrolis susilaukė dviejų dvynių mergyčių (tik kadangi linija eina iš moteriškosios pusės, manau mūsų šeimos dvynukiškumas tam įtakos neturėjo, nes jo žmona turi dvynius brolius). Taigi išeina, kad mūsų giminėj 4 dvynių poros ir trynukai.Skaičiau, kad dvynukiškumas ateina per motinos pusę ir aktyviausiai pasireiškia trečiai kartais. Tai mūsų atveju taip ir yra. prosenelė pradininkas 1 karta- mano baba 2 karta- mano mama 3 karta- aš aij, teorija teorijai, o aš dar kol nedarė echo galiu pasvaigti, nors manau, kad būtų ir strioko , pagalvojus kaip reiktų du iškart augint
o mano mama iš dvynių... t.y. mano močiutė gimdė dvynukes. Jos neidentiškos. Jei kaip čia visos sakot labiau atsiduoda į trečią kartą tai tada visai neblogai
Sveikutės. As irgi pasipasakosiu, mano močiutė iš mamos pusės viena iš dvynių, taip pat yra dar bent kelios tetos iš dvynių, vyro močiutė turėjo dvynukus (vienas neišgyveno), paskui tas jos(močiutės) sūnus irgi turi dvynukus (mano vyro dėdė). Nu kol kas pas mane vienukė, bet kas keisčiausia as po gimdymo pradėjau jausti ovuliacijas, tai buvo cia vienas tarpas, kai jaučiau, kad vyksta ovuliacija abiejose pusėse, vat....bet po kokių pusės metų baigėsi, daba tik iš vieno kurio nors šono jaučiu ir tai ne kiekvieną mėnesi, bet.... kas žino....
zuikės žinokit turiu tik vienam tačiau tiek iš draugių
antras daugiau toksai mistinis, prietaringas variantas, dar pasakotas, mano tetos, kuri man padovanojo man pusbroli su psuesere, taigi reik savaite saugotis bet kokių santykių su vyrų, tuomet, tą savaite kas vakarą perpjaut per pusę pupą, sakant tris kartus šiuos žodžius "Dvi dalys du pasauliai, du pasaulaii, duok man pupa du vienodus vaikelius", ir paskutinis, kuris gal kiek juokingas atributas, jūsų vyras turi savaite ant savo to daikčiuko užsirišes ir nenusirišt du vilnonius siūlus vieną raudoną, kitą mėlyna ir JOKIU BŪDU NENUSIRIŠTI. Ir tik lemtingą vakara nusirišti ir tuomet susilauksit dvynukų. QUOTE(veikute @ 2005 11 11, 16:01) zuikės žinokit turiu tik vienam tačiau tiek iš draugių antras daugiau toksai mistinis, prietaringas variantas, dar pasakotas, mano tetos, kuri man padovanojo man pusbroli su psuesere, taigi reik savaite saugotis bet kokių santykių su vyrų, tuomet, tą savaite kas vakarą perpjaut per pusę pupą, sakant tris kartus šiuos žodžius "Dvi dalys du pasauliai, du pasaulaii, duok man pupa du vienodus vaikelius", ir paskutinis, kuris gal kiek juokingas atributas, jūsų vyras turi savaite ant savo to daikčiuko užsirišes ir nenusirišt du vilnonius siūlus vieną raudoną, kitą mėlyna ir JOKIU BŪDU NENUSIRIŠTI. Ir tik lemtingą vakara nusirišti ir tuomet susilauksit dvynukų. Labai atsiprašau,bet čia tai tikrai abra kadabra.Mes planavom antrą vaikutį,pastojau gegužę.Po 8sav. darė echoskopiją ir parodė,kad dvynukai,o su tom pupom ar siūlais,tai tikri vėjai... QUOTE(veikute @ 2005 11 11, 05:01) jūsų vyras turi savaite ant savo to daikčiuko užsirišes ir nenusirišt du vilnonius siūlus vieną raudoną, kitą mėlyna ir JOKIU BŪDU NENUSIRIŠTI. Ir tik lemtingą vakara nusirišti ir tuomet susilauksit dvynukų.
Kol nežinojau,kad laukiuosi dvynukų,tai net nežinojau,kad vyro giminėje jų yra buvę,bet seniai.O kad būtų tikrai koks planavimo kalendorius,kada nori-dvynukai,kada nori-mergytė,tai įsivaizduojat,kokia karta užaugtų?Galbūt dauguma norėtų pvz.-mergaičių,tai prigimdytų mergaičių,o ką po18-20 metų darytų tos mergaitės be berniukų?Matyt pati gamta turi savo planus,kaip ir kada,o tu,žmogau,tik retkarčiais tai gali pakoreguoti.O kai vyrui pasakiau apie tuos siūlus,kuriuos kai kur reikia apsivynioti
Noreciau ir as pamatyt kaip mano vyras vaiksto su tais siuliukais
Visa laka norejau tureti 3 vaikus, 1 jau turime betruksta tu kitu 2
Ar yra kokie nors medicininiai budai susilaukti vietoj vieno dvieju (bet ne daugiau
Dirbtinis apvaisinimas
na kartai pasitaiko ir stebuklu, kad gali gimti dvynuki
Pas mane giminėje pilna keistenybių. Mano močiutė iš dvynukų, jos tėvelis iš trynukų, o mano vyro giminėje, teta iš dvynukų, jos vaikai iš dvynukų. Žiūrėsim kas mums gausis
nu jums tai faktas - maziausiai kas laukia tai trinukai
As turiu mergyte ir visai nenoreciau susilaukti dvinuku, nors pagal gimines turime galimybiu
Na aš suprantu kai neturinčios mažylių nori dvynukų (pati irgi pasvajodavau) bet jau dabar tai ir vieno labai gana atrodo (vienu gimdymu
o gal kas zino kur kaune dirbtinai apvaisina ir kiek kainuoja?
as irgi labai labai noriu dvyniu, tik zinau, kad be sansu ju susilaukti, nes nei pas man, nei pas vyra seimoj ju nera... nors sako lyg kazkokia maza maza tikimybe yra....
QUOTE(Lali @ 2006 01 08, 14:29) Visa laka norejau tureti 3 vaikus, 1 jau turime betruksta tu kitu 2 Ar yra kokie nors medicininiai budai susilaukti vietoj vieno dvieju (bet ne daugiau QUOTE(laukine @ 2006 02 09, 23:05) as irgi labai labai noriu dvyniu, tik zinau, kad be sansu ju susilaukti, nes nei pas man, nei pas vyra seimoj ju nera... nors sako lyg kazkokia maza maza tikimybe yra.... nezinau ar nuraminsiu ar pridesiu vilties krisleli, bet galiu papasakoti savo trumpa istorija. Si rudeni istekejau ir su vyru nutarem ilgai neatidelioti vaikiuko planavima. Netrukus po vestuviu vyras turejo isvaziuoti i stazuote 3 menesiam. Man
Mano prosenelė iš dvynukių poros (neidentiškų), teta su dėde dvyniai, ir aš turiu brolį dvynį
Pastebėtas dėsningumas tas, kad patys dvyniai niekada nesusilaukia dvynukų, jie gimsta tiems, kas ne iš dvynių poros. QUOTE(saulala @ 2006 02 11, 02:43) Mano prosenelė iš dvynukių poros (neidentiškų), teta su dėde dvyniai, ir aš turiu brolį dvynį Pastebėtas dėsningumas tas, kad patys dvyniai niekada nesusilaukia dvynukų, jie gimsta tiems, kas ne iš dvynių poros. nesutikciau su tavo teiginiu, kad patys dvyniai negali susilaukti dvyniu. Naujausioje mokslineje literaturoje skelbiama, kad tokia tikimybe tikrai didesne nei tiems, kuriu genealoginiame medyje is vis nera dvyniu (cia pas mus nera, o laukiam dvieju belieka svajoti
Laaaabai norėčiau dvynukų, gaila, kad nėra mūsų giminėj dvynių, tai ir tikimybės kaip ir nėr
neradau tos temeles anksciau. Kol vaikams buvo iki puse metu, buciau pasikvietus aukle pabuti kokiai dienai ar dviem, manau apsigalvotumet
klausykit!!as tai nelabai gaudausi cia... bet tai pas mane prosenele(mano mociutes is mamos puses mama) pagimde dvynukus berniukus, o dar mano puseseres dvynes(tevo brolio dukros).tai man galimybe yra nors kokia?l.noreciau dvynyku labai noreciau poreles...
|