Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip "užprogramuoti" dvynukus?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
*Violeta*
Buvau ir as girdejus apie tas spirales schmoll.gif
Man tai yra ziauru, kone abortas, tik kad vaisius mazesnis sad.gif
pumpurelis77
Na čia tai jau tikrai visiška nesąmonė. Man viena moteris pasakojo, kaip jos kaimynė pastojo nešiodama spiralę ir vaikas daunas gimė. Tai manau, kad su spiralėm pradėti eksperimentus dėl dvynukų gimimo tikrai neverta.
Onora
Bet juk is kazkur atsirado pirmieji dvynukai smile.gif
Be to, juk visi pasaulio dvynukai nera gimines.

Taip kad sansu 50:50, arba bus dvynukai, arba ne smile.gif
liepsnele
QUOTE(Onora @ 2005 09 28, 14:17)

Be to, juk visi pasaulio dvynukai nera gimines.
*

bet sako, kad visvien visi žmonės giminės biggrin.gif juk visi iš tų pačių kilę ax.gif
Onora
Na, as tai netikiu abrakadabrom, kad Dievas zmogu sukure.
liepsnele
QUOTE(Onora @ 2005 09 28, 17:08)
*

bet vis tiek visi turim bendrus protėvius smile.gif , kažkur juk buvo pradžia, nesvarbu, ar pagal Bibliją, ar Darviną biggrin.gif

Sorry, visai off-topic...
Beta
Na aš čia gal ir ne vietoj savo trigrašį įkišiu blush2.gif , bet aš tai jokiu būdu nenorėčiau dvynukų. Man labai gražu pažiūrėt į dvynukus iš šalies, bet pati tai jau ne schmoll.gif Pirma norėčiau susilaukti vieno vaikelio, o po to galvoti ar aš noriu dvynukų ar ne. Mano viena pusseserė kai laukėsi, sakė labai nusivylusi kai po pirmo echo gydytojas pasakė kad ne dvynukai. Gimė graži mergaitė, tačiau labai nerami. Tai ta mamytė net nenorėjo pagalvot daugiau apie dvynukus blink.gif
Tos mamytės kurios jau turi vaikelių ir dar nori dvynukų tai tikros šaunuolės thumbup.gif . O aš tiek savo jėgom ir kantrybe nepasitikiu kad is karto norėt dvynukų. Nes vienaip vaikelio auginimas atrodo iš šono, o kitaip atrodo ta vaikelio auginimo realybė. mirksiukas.gif
liepsnele
QUOTE(paukstele @ 2005 09 29, 08:30)
O aš tiek savo jėgom ir kantrybe nepasitikiu kad is karto norėt dvynukų. Nes vienaip vaikelio auginimas atrodo iš šono, o kitaip atrodo ta vaikelio auginimo realybė.  mirksiukas.gif
*

žinok, plinai sutinku su savim. Gražu pagrindinai iš šono pažiūrėt drinks_cheers.gif
glinglingas
mazoka cia patarimu del dvieju gyventoju vienu metu pilvelyje smile.gif ash turiu labai judru bernuzeli, bet pasvajoju dabar apie dvynukus rolleyes.gif kaip tik planuoju antra karta pastoti dabar smile.gif mano svajonese yra trys vaikai, bet tikrai nesiryshiu gindyti trecia karta schmoll.gif man baisu pagalvoti kaip antra karta reikes gimdyti doh.gif todel ir svajoju apie dvynius /tiesa sakant ir trys galetu buti biggrin.gif / kaip nors bendrom jegom mamai padedant susitvarkytume biggrin.gif doh.gif /
pesmar
QUOTE(glinglingas @ 2005 09 29, 21:54)
mazoka cia patarimu del dvieju gyventoju vienu metu pilvelyje  smile.gif  ash turiu labai judru bernuzeli, bet pasvajoju dabar apie dvynukus  rolleyes.gif  kaip tik planuoju antra karta pastoti dabar  smile.gif  mano svajonese yra trys vaikai, bet tikrai nesiryshiu gindyti trecia karta  schmoll.gif  man baisu pagalvoti kaip antra karta reikes gimdyti  doh.gif todel ir svajoju apie dvynius /tiesa sakant ir trys galetu buti  biggrin.gif  / kaip nors bendrom jegom mamai padedant susitvarkytume  biggrin.gif  doh.gif  /
*

O tu drąsi smile.gif .Mane irgi žavi mintis apie du, bet tavo pirmasis dar visiškas vabalėlis, o jei dar 2 ar net 3 ax.gif Bet su kokiom kliūtim nesusidoroja mylinčios mamos...
Semi
Sveikutes 4u.gif As norejau paklausti:Mano mamytes tevas yra is dvyniu,ta prasme jis ir jo sese yra dvyniai(ne zodiaku ax.gif ) Daug kas sako kad man arba mano sesei turetu irgi gimti dvynukai,kaip manot ar taip gali buti? wub.gif
Pavasarinuko leliuko mama- 2006
Semi, gali ir net labai.
Beta
Semi, kiek aš suprantu, tai tikimybė susilaukti dvynių priklauso nuo moters, o ne nuo vyro. Pataisykit mane jei klystu g.gif
Pavasarinuko leliuko mama- 2006
Na, taip, per moteriska gimine eina genai susilaukti dvynio.
Tai jei mamos tetis is dvyniu- negi mazai sansu, ar cia jau nesiskaito moteriska linija g.gif smile.gif
bazinė T
Sveikos
idomi tema labai. Pas mane pilve dvynukai. Is pradziu galvojau kad nuo stimuliuojanciu, nors gydytoja sake, kad jie man nepadejo, nes per apziuras subrendusiu folikulu nesimate, tuo metu kai jie turejo buti.

O vakar suzinojau, kad vyro senelis is dvynuku, ir is tos pacios mamos linijos yra pusbroliai dvyniai. Cia viskas is vyro mamos puses. Pas mus dvyniu laaaaabai toli giminej irgi buta.
Va taip. O as niekada gyvenime net nebuvau pagalvojus kad galiu tureti dvynius.
V&A
mano mociute is tevo puses turejo dvinukus,bet jie abu mire dar leliukais budami.is mamos puss jos pusbrolis turi dvynukus.
gaunasi kad giminej dvynuku yra,todel ir pas mane sansu yra.
oi noreciau labai ax.gif
Burka
Visą laiką maniau,kad dvyniai ateina iš moteriškos linijos g.gif O dabar skaitau,kad ir iš vyriškos blink.gif O mūsų tėveliuko seneliai dvyniai ir viena puskė dvynius turi 4u.gif 4u.gif Tai gal ir mum gali pasisekti wub.gif
aistuzele
Sveikutės.
Skaitau sau ir galvoju, kas manoj giminej dedasi. Mano mamos mama yra is dvyniu, is mano vyro puses teta turi dvynius(jo mamos sesuo) ir dar kiek zinau, mano prosenelis ne is dvyniu, o is trynuku. g.gif
eja
Manyciau daugiau itakos turi moteriska linija, o ne vyriska, tad jei joje buta dvyniu, tuomet ir tikimybe gana didele 4u.gif
*Zavinga*
QUOTE(Burka @ 2005 10 23, 16:15)
Visą laiką maniau,kad dvyniai ateina iš moteriškos linijos g.gif O dabar skaitau,kad ir iš vyriškos blink.gif O mūsų tėveliuko seneliai dvyniai ir viena puskė dvynius turi 4u.gif  4u.gif Tai gal ir mum gali pasisekti wub.gif
*

Galimas dalykas,kad ir is vyriskos linijos ax.gif Mano drauge savo giminej neturejo nei vieno dvynio,o is vyro puses buvo dvynukai.Ir rezultatas tas,kad jie taip pat susilauke dvynuku 4u.gif O kad jums gali pasisekti,tai as neabejoju.Svarbiausia reikia tiketi tuom ir neprarasti vilties,nes kartais atsitinka tokiu stebuklu thumbup.gif
bazinė T
O tai vyro spermoje, nera jokio genetinio kodo dvynukams?
Ram164
Nesusilaikiau ir as neparashiusi... mes su bazine viena menesi turetume gimdyti... balandis dziaugsis keliai vaikuciais- dvynukais thumbup.gif
Siaip man buvo didele staigmena kai mociute, suzinojusi kad as laukiuosi dvynuku, pirma karta visai sheimai atvere paslapti, kad jos mociute(reishkia mano propromociute) turejo du kartus po dvynukus (tik lyties neatsimena- ar vienos ar ne)... nes siaip su vyru vis galvojom kad cia bus is dvieju kiaushineliu... o dabar svaigstam kad gal bus ir identishki, ir ishgaravo visos mintys apie porele, nes taip norisi greiciau juo pamatyti kad ir kokios lyties jie bebutu wub.gif tai jei bus vienos lyties- reiks konstruot ir trecia, o gal vel du wub.gif zodziu nezinau kas laukia manes balandzio menesi, bet nuo pat pirmos sekundes kai suzinojau kad laukiusi dvyniu- negaliu net pagalvoti kad galiu lauktis vieno! Visos mintys tik apie du wub.gif
Linkiu ir Jums mergaites susilaukti tiek vaikuciu,kiek tik norite thumbup.gif
Beje, pasaulyje daugeja dvynuku,ypac po vaistuku, dirbtiniu apvaisinimu, mamos vyresnis amzius... ir kazkas man minejo, kad siaip ju daugeja,tai tikimybe dideja! taip kad reikia tiketi 4u.gif
Cikadelė
QUOTE(Ram164 @ 2005 10 27, 14:40)
Siaip man buvo didele staigmena kai mociute, suzinojusi kad as laukiuosi dvynuku, pirma karta visai sheimai atvere paslapti, kad jos mociute(reishkia mano propromociute) turejo du kartus po dvynukus (tik lyties neatsimena- ar vienos ar ne)...
kažkas panašaus ir pas mus 4u.gif
mano prosenelė buvo viena iš dvynių, tik pati dvynių nesusilaukė, tuo tarpu jos dvynė sesuo susilaukė dvynių mergaičių ir trynukų- 2 berniukų ir mergaitės. Toliau buvo taip, kad viena mano teta susilaukė mergaitės ir berniuko , o va šių metų vasarą pusbrolis susilaukė dviejų dvynių mergyčių (tik kadangi linija eina iš moteriškosios pusės, manau mūsų šeimos dvynukiškumas tam įtakos neturėjo, nes jo žmona turi dvynius brolius).
Taigi išeina, kad mūsų giminėj 4 dvynių poros ir trynukai.Skaičiau, kad dvynukiškumas ateina per motinos pusę ir aktyviausiai pasireiškia trečiai kartais. Tai mūsų atveju taip ir yra.
prosenelė pradininkas
1 karta- mano baba
2 karta- mano mama
3 karta- aš biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

aij, teorija teorijai, o aš dar kol nedarė echo galiu pasvaigti, nors manau, kad būtų ir strioko , pagalvojus kaip reiktų du iškart augint 4u.gif bet ir džiaugsmas dvigubas
Fay
o mano mama iš dvynių... t.y. mano močiutė gimdė dvynukes. Jos neidentiškos. Jei kaip čia visos sakot labiau atsiduoda į trečią kartą tai tada visai neblogai thumbup.gif, nes aš dvynių ypač pirmagymių nelabai norėčiau... schmoll.gif Nes aš buvau labai nerami ir mama per mane naktim nemiegojo blush2.gif, tai bijau kad ir mano pirmasis(-oji) gali būt irgi neramus(-i)... cry.gif O dar jeigu du... unsure.gif Sutikčiau su dviem jei jie būtų angel.gifangel.gif ir kai vienas mokintusi vaikščiot, kad kitas jam irgi padėtų friends.gif, o ne griautų žemyn, ir t.t. ir t.t.
Marcelė
Sveikutės. As irgi pasipasakosiu, mano močiutė iš mamos pusės viena iš dvynių, taip pat yra dar bent kelios tetos iš dvynių, vyro močiutė turėjo dvynukus (vienas neišgyveno), paskui tas jos(močiutės) sūnus irgi turi dvynukus (mano vyro dėdė). Nu kol kas pas mane vienukė, bet kas keisčiausia as po gimdymo pradėjau jausti ovuliacijas, tai buvo cia vienas tarpas, kai jaučiau, kad vyksta ovuliacija abiejose pusėse, vat....bet po kokių pusės metų baigėsi, daba tik iš vieno kurio nors šono jaučiu ir tai ne kiekvieną mėnesi, bet.... kas žino....
veikute
zuikės žinokit turiu tik vienam tačiau tiek iš draugių gathering.gif patirties žinau, kad tai daugiausiai lemią, kurį mėnesį pradėsi ir kaip pradėsi, suprantat, geriausia yra 12 m pradėti dvynukus, ir reik pradėt naudojantis gylumine ta pozą, kai kojos ant vyro pečių tuomet, didžiausia galimybė, kad reikiamai viskas bus...
antras daugiau toksai mistinis, prietaringas variantas, dar pasakotas, mano tetos, kuri man padovanojo man pusbroli su psuesere, taigi reik savaite saugotis bet kokių santykių su vyrų, tuomet, tą savaite kas vakarą perpjaut per pusę pupą, sakant tris kartus šiuos žodžius "Dvi dalys du pasauliai, du pasaulaii, duok man pupa du vienodus vaikelius", ir paskutinis, kuris gal kiek juokingas atributas, jūsų vyras turi savaite ant savo to daikčiuko užsirišes ir nenusirišt du vilnonius siūlus vieną raudoną, kitą mėlyna ir JOKIU BŪDU NENUSIRIŠTI. Ir tik lemtingą vakara nusirišti ir tuomet susilauksit dvynukų. 000054.gif
pupuliuk
QUOTE(Onora @ 2005 09 28, 17:08)
*

Pritariu 4u.gif Kas cia yra kad mane ant tokiu temu traukia,nors seimoj nera ju,bet taip pat KT geriu.nu ar neprisiskaitysiu tik paskui
(mirtise)
QUOTE(veikute @ 2005 11 11, 16:01)
zuikės žinokit turiu tik vienam tačiau tiek iš draugių  gathering.gif patirties žinau, kad tai daugiausiai lemią, kurį mėnesį pradėsi ir kaip pradėsi, suprantat, geriausia yra 12 m pradėti dvynukus, ir reik pradėt naudojantis gylumine ta pozą, kai kojos ant vyro pečių tuomet, didžiausia galimybė, kad reikiamai viskas bus...
antras daugiau toksai mistinis, prietaringas variantas, dar pasakotas, mano tetos, kuri man padovanojo man pusbroli su psuesere, taigi reik savaite saugotis bet kokių santykių su vyrų, tuomet, tą savaite kas vakarą perpjaut per pusę pupą, sakant tris kartus šiuos žodžius "Dvi dalys du pasauliai, du pasaulaii, duok man pupa du vienodus vaikelius", ir paskutinis, kuris gal kiek juokingas atributas, jūsų vyras turi savaite ant savo to daikčiuko užsirišes ir nenusirišt du vilnonius siūlus vieną raudoną, kitą mėlyna ir JOKIU BŪDU NENUSIRIŠTI. Ir tik lemtingą vakara nusirišti ir tuomet susilauksit dvynukų. 000054.gif
*

Labai atsiprašau,bet čia tai tikrai abra kadabra.Mes planavom antrą vaikutį,pastojau gegužę.Po 8sav. darė echoskopiją ir parodė,kad dvynukai,o su tom pupom ar siūlais,tai tikri vėjai... thumbup.gif
Meila
QUOTE((mirtise) @ 2005 11 24, 11:27)
Labai atsiprašau,bet čia tai tikrai abra kadabra.Mes planavom antrą vaikutį,pastojau gegužę.Po 8sav. darė echoskopiją ir parodė,kad dvynukai,o su tom pupom ar siūlais,tai tikri vėjai... thumbup.gif
*

O tai kas lėmė Jums dvynukus g.gif Ar šiaip pavyko ax.gif
Viotinola
QUOTE(veikute @ 2005 11 11, 05:01)
jūsų vyras turi savaite ant savo to daikčiuko užsirišes ir nenusirišt du vilnonius siūlus vieną raudoną, kitą mėlyna ir JOKIU BŪDU NENUSIRIŠTI. Ir tik lemtingą vakara nusirišti ir tuomet susilauksit dvynukų. 000054.gif
*

megalol.gif megalol.gif megalol.gif nu ir fainas abra kadabra. Pamatytų mane vyras su tais siūlais, sekundžių reikalas ir sėdėčiau šaltam balkone - atvėsimui .
megalol.gif megalol.gif megalol.gif
(mirtise)
Kol nežinojau,kad laukiuosi dvynukų,tai net nežinojau,kad vyro giminėje jų yra buvę,bet seniai.O kad būtų tikrai koks planavimo kalendorius,kada nori-dvynukai,kada nori-mergytė,tai įsivaizduojat,kokia karta užaugtų?Galbūt dauguma norėtų pvz.-mergaičių,tai prigimdytų mergaičių,o ką po18-20 metų darytų tos mergaitės be berniukų?Matyt pati gamta turi savo planus,kaip ir kada,o tu,žmogau,tik retkarčiais tai gali pakoreguoti.O kai vyrui pasakiau apie tuos siūlus,kuriuos kai kur reikia apsivynioti blink.gif ,tai jis sako:kad būtų patikimiau reikia visąkamuoliuką siūlų apsivynioti biggrin.gif
Mulan
QUOTE(Viotinola @ 2005 11 25, 23:10)
megalol.gif  megalol.gif  megalol.gif  nu ir fainas abra kadabra. Pamatytų mane vyras su tais siūlais, sekundžių reikalas ir sėdėčiau šaltam balkone - atvėsimui .
megalol.gif  megalol.gif  megalol.gif
*

drinks_cheers.gif Mano vyras irgi lauk išvytų, jei paprašyčiau užsivynioti tuos siūlukus biggrin.gif biggrin.gif Sakytų pirma atsivėsink galvelę, o tai SM visai uždrausiu lankytis tongue.gif
Burka
Noreciau ir as pamatyt kaip mano vyras vaiksto su tais siuliukais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Lali
Visa laka norejau tureti 3 vaikus, 1 jau turime betruksta tu kitu 2 smile.gif Noriu dvynuku. Bet patys tu dvynuku tikrai nesusikomplektuosim, nes seimose nei as ji, nei pas mane dvyniu nera ir nebuvo...
Ar yra kokie nors medicininiai budai susilaukti vietoj vieno dvieju (bet ne daugiau smile.gif )?
hereja
Dirbtinis apvaisinimas unsure.gif
gidryte
na kartai pasitaiko ir stebuklu, kad gali gimti dvynuki smile.gif pavyzdziui mno menedzere, kur dirbo laukiasi dvynuku, jai buvo sokas, nes pas ja nei pas vyra gimineje, niekas neatsimena, kad butu gime dvynukai kada nors biggrin.gif tai va kartais pasitaiko, bet manau, kad greiciausiai tai tik atsitiktinumas, ir manau tada kai to labai nenori, nes ji su vyru jau turi du vaiku, ir kai suzinojo, kad laukiasi dvynuku tai sake, kad nuo kedes vos nenukrito abu lotuliukas.gif tai va reiskia reikia nenoret lotuliukas.gif is tikro tai ir as noreciau dvynuku tongue.gif
aistuzele
Pas mane giminėje pilna keistenybių. Mano močiutė iš dvynukų, jos tėvelis iš trynukų, o mano vyro giminėje, teta iš dvynukų, jos vaikai iš dvynukų. Žiūrėsim kas mums gausis biggrin.gif
Lali
nu jums tai faktas - maziausiai kas laukia tai trinukai smile.gif

g.gif ne nu as netikiu, kad dirbtinis apvaisinimas man belieka.....
FDS
QUOTE(aistuzele @ 2006 01 09, 18:15)
Pas mane giminėje pilna keistenybių. Mano močiutė iš dvynukų, jos tėvelis iš trynukų, o mano vyro giminėje, teta iš dvynukų, jos vaikai iš dvynukų. Žiūrėsim kas mums gausis biggrin.gif
*

Tavo galimybes fantastiskos 4u.gif
Beja, as ir labai noriu dvynuku ax.gif
Ramacka
As turiu mergyte ir visai nenoreciau susilaukti dvinuku, nors pagal gimines turime galimybiu schmoll.gif Mes irgi planuojame tureti trejetuka, tik kad paskutinis vaikutis butu tikras pagrandukas, gal kokiu 6 metuku skirtumu wub.gif blush2.gif
Zaiza
Na aš suprantu kai neturinčios mažylių nori dvynukų (pati irgi pasvajodavau) bet jau dabar tai ir vieno labai gana atrodo (vienu gimdymu mirksiukas.gif ) nes jei dabar laukčiausi dvinių tai... unsure.gif džiaugčiausi be galo wub.gif wub.gif bet ir nerimaučiau doh.gif būna situacijų kai ir vieno per akis o jei čia du blush2.gif
laukinuke
o gal kas zino kur kaune dirbtinai apvaisina ir kiek kainuoja?
laukine
as irgi labai labai noriu dvyniu, tik zinau, kad be sansu ju susilaukti, nes nei pas man, nei pas vyra seimoj ju nera... nors sako lyg kazkokia maza maza tikimybe yra.... blush2.gif
Auksiuke
QUOTE(Lali @ 2006 01 08, 14:29)
Visa laka norejau tureti 3 vaikus, 1 jau turime betruksta tu kitu 2 smile.gif Noriu dvynuku. Bet patys tu dvynuku tikrai nesusikomplektuosim, nes seimose nei as ji, nei pas mane dvyniu nera ir nebuvo...
Ar yra kokie nors medicininiai budai susilaukti vietoj vieno dvieju (bet ne daugiau smile.gif )?
*

QUOTE(laukine @ 2006 02 09, 23:05)
as irgi labai labai noriu dvyniu, tik zinau, kad be sansu ju susilaukti, nes nei pas man, nei pas vyra seimoj ju nera... nors sako lyg kazkokia maza maza tikimybe yra....  blush2.gif
*

nezinau ar nuraminsiu ar pridesiu vilties krisleli, bet galiu papasakoti savo trumpa istorija. Si rudeni istekejau ir su vyru nutarem ilgai neatidelioti vaikiuko planavima. Netrukus po vestuviu vyras turejo isvaziuoti i stazuote 3 menesiam. Man 2.gif planavimo atidejimas atrode nezmoniskai ilgas laikotarpis, nu bet... Planavom taip: "jau kai gris, tai imsimes rimtu veiksmu" wub.gif Pries pat isvaziuojant vyrui pasimylejom... Buvo vos kelios dienos po menesiniu pabaigos. Nieko nesitikejau, nes iki ovuliacijos dar tolokai atrode. Tiesa, mano ciklas trumpas. Vyras isvaziavo. Likau viena laukti jo kantriai. Ir.... viena diena nesulaukiau menesiniu. bigsmile.gif Pasidariau spinteleje uzsilikusi nestumo testa. Ziuriu ir savo akim netikiu. II. Ryskios abi. Nuejau pas gydytoja, nors menesines velavo vos 4 dienas ir ...op- gydytoja patvirtina- laukiuosi clap.gif: Kupina dziaugsmo laukiau griztancio vyro, nes norejau pranesti sia zinia ziuredama jam i akis... Pranesiau. Laimingas be galo... As irgi... Per Kaledas pranesem tevam apie ta dziugia naujiena. Visi tevai be galo laimingi. Mes irgi. Po kaledu nuejom daryti echoskopo- galvoju vyras pirma karta pamatys musu kleckiuka 2.gif Laukiu, nekantrauju pamatyti mazyte plakancia sirdele. Ir.... pamatom jas dvi wub.gif wub.gif Neitiketina. Dziaugsmo, baimes, laimes 100 kartu daugiau nei tiketasi. O galimybes tureti dvynius nebuvo. Nei mano, nei vyro giminej dvyniu nera schmoll.gif schmoll.gif Ir galvok ka nori... Tiesiog, Dievulis taip sugalvojo.... tongue.gif Sekmes ir Jums, svajojanciom apie dvynius mirksiukas.gif
Aga
QUOTE(laukinuke @ 2006 02 09, 21:48)
o gal kas zino kur kaune dirbtinai apvaisina ir kiek kainuoja?
*

Kaina 8 000 - 14 000 Lt. daro Vaisingumo klinika ir Motina ir vaikas.
Papildyta:
Garantijų, kad pastosi iš pirmo karto jokių, gal 40-20 procentų nebent tikimybės.
saulala
Mano prosenelė iš dvynukių poros (neidentiškų), teta su dėde dvyniai, ir aš turiu brolį dvynį wub.gif Čia viena giminės linija (iš mamos pusės).

Pastebėtas dėsningumas tas, kad patys dvyniai niekada nesusilaukia dvynukų, jie gimsta tiems, kas ne iš dvynių poros.
Auksiuke
QUOTE(saulala @ 2006 02 11, 02:43)
Mano prosenelė iš  dvynukių poros (neidentiškų), teta su dėde dvyniai, ir aš turiu brolį dvynį  wub.gif  Čia viena giminės linija (iš mamos pusės).

Pastebėtas dėsningumas tas, kad patys dvyniai niekada nesusilaukia dvynukų, jie gimsta tiems, kas ne iš dvynių poros.
*

nesutikciau su tavo teiginiu, kad patys dvyniai negali susilaukti dvyniu. Naujausioje mokslineje literaturoje skelbiama, kad tokia tikimybe tikrai didesne nei tiems, kuriu genealoginiame medyje is vis nera dvyniu (cia pas mus nera, o laukiam dvieju 2.gif 2.gif).
belieka svajoti mirksiukas.gif
joločka
Laaaabai norėčiau dvynukų, gaila, kad nėra mūsų giminėj dvynių, tai ir tikimybės kaip ir nėr verysad.gif
arulis
neradau tos temeles anksciau. Kol vaikams buvo iki puse metu, buciau pasikvietus aukle pabuti kokiai dienai ar dviem, manau apsigalvotumet biggrin.gif
mambo
klausykit!!as tai nelabai gaudausi cia... bet tai pas mane prosenele(mano mociutes is mamos puses mama) pagimde dvynukus berniukus, o dar mano puseseres dvynes(tevo brolio dukros).tai man galimybe yra nors kokia?l.noreciau dvynyku labai noreciau poreles... rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.