Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip "užprogramuoti" dvynukus?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
~unique~
Na suprantu, kad tema skamba biski apsurdiskai smile.gif , bet visgi norejau suzinot (gal is mamu, kurios susilauke dvynuku, o gal siaip ka girdejusios yra) ar imanoma kaip nors "susireguliuot" kad gimtu dvynukai? Ir kokie vyryski, ar moteriski genai cia turi lemiama vaidmeni..tai tiek rolleyes.gif
Happymother

manau kad tai genetika .tos kurios turejo giminej dvynuku toms yra didesne tikimybe susilaukti dvynuku.niekaip ju neuzpragramuosi ,tai yra dievo dovana . nebent dirbtinis apvaisimas tada tai tikrai gali gimti dvynukai,trinukai ir keturinukai. lietuvoje gal zinai yra dvi seimos kurios toki dziaugsmeli turi. antroji seima yra mano drauges pazistami tai jie sake gydesi nuo nevaisingumo .gere vaistus.
Libra
Teko dometis ta tema, kadangi pati turiu dvynius. Pas mane berniukai, neidentiski (nepanasus). Tai vat ka issiaiskinau: identiski vaikai paveldimi is tevo puses, neidentiski - is mamos puses. Man echoskopijos metu nustate kad vienas vaikas visa savaite kaip ir vyresnis uz antra blink.gif Tai gali taip buti kad as pastojau jau budama nescia blink.gif blink.gif

Yra toks rusiskas puslapis apie dvynius http://twins.popular.ru/
Daisy
Siaip dvynuku didziausia tikimybe susilaukti jei tavo ar tavo vyro giminej seneliai buvo is dvynuku, dar jei geri vaistus del pastojimo (nezinau kaip tai mediciniskai) bet dazniausiai tada gimsta porele.

wink.gif Bent tokia informacija as girdejau per anatomijos pamokas, bet nesigilinau ar tai tiesa
Kuzia
QUOTE (Libra @ 2004 01 26, 10:36)
identiski vaikai paveldimi is tevo puses, neidentiski - is mamos puses

O as visada galvojau, kad dvyniai buna mamos "nuopelnas" - priklausomai nuo to viena kiausialaste apvaisinama ar dviguba(ar kaip ji ten vadinas)kiausialaste unsure.gif
Angele
Mano mociute is mamos puses pagimde dvejus dvynukus, bet mama ne is poreles, tai tikimybe kaip ir yra. Matysim ateity. biggrin.gif
LINCE
Mano mama iš dvynukių,o man kol kas ir vieno nepavyksta suorganizuot wink.gif
Nei pusseserės,nei sesuo,nei aš kol kas vaikiukų neturim.Būtų linksma,jei kiekviena po porytę pagimdytume..

Nežinau,ar tai būtų galima pavadinti programa,bet didesnė tikimybė pagimdyti dvynius,kai moteris yra vyresnio amžiaus ir daug sykių gimdžiusi.Taigi,Jaunyse,pirmyn-keli normalūs(po vieną) vaikiukai,o jau paskui kaip atpildas už triūsą -gražuoliukai dvynukai. tongue.gif
Bekasė
mano tete yra is dvynuku - t.y mano mociute turejo dvynukus, bet brolis turi viena dukra, o as du, bet ne dvynukus.
Niki
Gerai cia kazkas sake, kad dvynukai dazniausia gali gimti jei seneliai buvo is dvynuku, t.y. anukai atsigimsta i 3 kartos (atgal) zmones, o dar jei geriami vaistai nuo nevaisingumo, o kartais gamta iskrecia poksta laugh.gif Identiski dvyniai buna kai apvaisinama viena kiausialaste 2 spermukais, o ne identiski, kai buna dvi kiausialastes, kurios pas moteri gali subresti ir tuo paciu metu ir keliu dienu skirtumu ir jei jos abi apvaisinamos - dvynukai nepanasus arba porele. O siaip sunku 2 is karto auginti, nebent yra labai ramus. rolleyes.gif
Slyvute
QUOTE (Niki @ 2004 02 18, 09:03)
Identiski dvyniai buna kai apvaisinama viena kiausialaste 2 spermukais

As kiek suprantu, identiski dvyniai gimsta, kai vienu spermatozoidu apvaisinta kiausialaste pasidalina i dvi vienodas, bet gal ir klystu g.gif
Libra
Manau kad neklysti. Kai man gime dvyniai, tai daktaras sake kad jie turejo 'SKIRTINGUS NAMUKUS" smile.gif
Drakulaite
Libra, o taviskiai panasus? (beje gal tu esi Libra ir take? wink.gif
man irgi idomi tema apie dvynukus, nes man dvynukai kazkokia mistika, jie isiskiria is visu vaiku kazkuo...ka tik jie vieni supranta-na sakoma kad jie super gerai vienas kita jaucia ir siaip kazkokia telepatija tarp ju-as nezinau nesu is dvyniu
o stai vienoj knygoj skaiciau kad dvyniu genas persiduoda per treciaja linija t.y pvz pagal ta teorija man turetu gimti dvynukai, nes mano prosenele buvo is dvynuku (dvi mergaites), jos sesuo ta is dvynukiu taip pat pagimde dvi mergaites dvynes...taigi 1.mano senele 2. mano mama 3.as....pagal viska tai man kliuva ta dvyniu dinastija....tik kad kiek zinau visada jei yra gime dvyniu tai tik po dvi mergaites....
na,ziuresim...man visai patiktu---dvi mergaites nail.gif nail.gif
cha cha cha thumbup.gif
Libra
Jo, as Libra visur ir cia ir take. laugh.gif
o maniskiai tai visiskai skirtingi, prie vieno zmones tiesiog limpa. jeigu vaziuojam troleibuse, tai jis su puse keleiviu bendrauja laugh.gif o kitas kazkoks uzdaras. sunku su juo susisneketi. Be ir ugis, ir akiu spalva ir veido bruozai skirtingi, net nepasakysi kad broliai.
Keiti
Mano mociute visada sako, kad eikia daug valgyti "dvigubu produktu" - kiausiniu su dviem tryniais, suaugusiu vaisiu, darzoviu tada gims dvynukai... thumbup.gif Nezinau ar padeda, bet tokia jau ta liaudies ismintis smile.gif smile.gif smile.gif
Jotokara
QUOTE (Kari @ 2004 03 11, 12:07)
Mano mociute visada sako, kad eikia daug valgyti "dvigubu produktu" - kiausiniu su dviem tryniais, suaugusiu vaisiu, darzoviu tada gims dvynukai... thumbup.gif Nezinau ar padeda, bet tokia jau ta liaudies ismintis smile.gif smile.gif smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu rodos "dvigubo" niekad nevalgydavau biggrin.gif biggrin.gif , o turiu dvynukus. thumbup.gif
Is tikruju, tai mociute mano turejo dvynukus 2.gif 2.gif , ir ji turejo poryte.Paskui teta is tos dvynuku porytes irgi pagimde poryte. Tai visi ir man sake, kad turesiu poryte. smile.gif
O turiu du grazuoliukus berniukus, kaip kazkas minejo is "SKIRTINGU NAMUKU", truputi panasus, bet neidentiski.
Rucelie
Sveikutes,
pirma gal papasakosiu savo seimos istorija... tai vat. mano senelis, t.y. tecio teis, buvo is dvynuku. jam gime taip pat dvynukai, t.y. mano tetis su broliu. dabar mano tecio dvynys brolis turi dvynukus... grazu, ar ne? o kas manes laukia? blink.gif kaip manote? blink.gif
kazkodel itariu, kad isvengti neiprastai didelio pilvelio nestuke.gif sansu turiu mazai... ar ne?
gal kas turite kokios nors informacijos, kiek genetika itakoja dvyniu atsiradima, o kiek tai lemiama atsitiktinumo?
dekui biggrin.gif
Iva
Ruselie laugh.gif laugh.gif laugh.gif kaip cia iseina kad siandien visuose temuose tau atsakineju wink.gif

yra , yra tikimybe, mano tevas is dvyniu, nors tas antras mire per gimdyma, dar jis turejo dvi seses dvynukes, irgi mire, pokario metas buvo, dar jis turi viena sese ir priedo ju giminej labai daug dvyniu, taip buvau nusiteikusi irgi dvyniams, o dar kai pilvas didejo ne pagal plana, mes su vyru juokemes kad ka cia dvynukai, bus trynukai , vienas nestumas- trys vaikai , bet gime vienas, laukim kito, ziuresim kas bus, bet genetikai sako kad jeigu mamos giminej yra dvynuku, ypac jeigu keleta tai visko gali but, arba nebuti
Potrė
"...bet genetikai sako kad jeigu mamos giminej yra dvynuku, ypac jeigu keleta tai visko gali but, arba nebuti "

o kazin jei tecio gimineje yra dvyniu? g.gif mano vyro tetis is dvyniu
Rucelie
Kazko tais mano kompas durnavoja g.gif
labai malonu, kad atrasineji, gal bendramintes busim drinks_cheers.gif
blink.gif vaje, tai sakai visko gali nutikt? butu man, pirmas pilvelis, ir keli spardukai ohmy.gif ar besusitvarkyciau? ale cool keli, ypac jei poriuke wub.gif
Aga
QUOTE (Rucelie @ 2004 04 10, 16:47)
Sveikutes,
pirma gal papasakosiu savo seimos istorija... tai vat. mano senelis, t.y. tecio teis, buvo is dvynuku. jam gime taip pat dvynukai, t.y. mano tetis su broliu. dabar mano tecio dvynys brolis turi dvynukus... grazu, ar ne? o kas manes laukia? blink.gif kaip manote? blink.gif
kazkodel itariu, kad isvengti neiprastai didelio pilvelio nestuke.gif sansu turiu mazai... ar ne?
gal kas turite kokios nors informacijos, kiek genetika itakoja dvyniu atsiradima, o kiek tai lemiama atsitiktinumo?
dekui biggrin.gif

Nu man kazkaip is tavo situacijos matosi,kad daugiau vyriskajai pusei tenka dvynukai: senelis is dvynuku,jis turejo dvynukus,tevo brolis,tai gal pagal visa sita piramide butu didesne tikimybe tavo broliui (jei toki turi) dvynukai.Nors aisku yra ir tau tikimybe didele thumbup.gif
astaria
Rucelie, thumbup.gif kaip nuostabu thumbup.gif
Aš tai svajoju apie dvynius, bet mano giminėj tik prosenelė turėjo dvynukus (ir lygtai ne vienus g.gif ) tik jie neišgyveno. sad.gif Daugiau niekam nepasisekė.
Gal, sakau, iš trečio karto man pavyks? g.gif
Rucelie
Turbut labai sunku toooooki giga pilva nesiot nestuke.gif su dviem...
o brolio, deja, deja, neturiu - esu vienatine biggrin.gif tai ar neteks man ta garbe - du kliackucius vienu sykiu? rolleyes.gif kai jau vyra pritravinsiu pagamint, aisku biggrin.gif
ENIGMA
QUOTE (spring @ 2004 04 10, 15:52)
"...bet genetikai sako kad jeigu mamos giminej yra dvynuku, ypac jeigu keleta tai visko gali but, arba nebuti "

GALI, NES pAS MUS SEIMOJ DVYNIAIS NET NEKVEpIA, O SESERS DRAUGO TETIS IS DVYNIU, O DABAR MANO SESUO LAUKIASI DVYNIU... nestuke.gif nestuke.gif
astaria
Aš jau norėčiau, tik kad vyras nepasirašo.... sako, užteks jau.
Bet turiu vilties jį įkalbėti po metų ar kitų.
Iš draugų tarpo aš vienintelė turiu du 2.gif , tai ir taip jaučiuosi nusipelniusi taisant Lietuvos demografinę padėtį...
Rucelie
Astaria, o tu kaip nors svelnumu, meilumu... wink.gif as jau saviski itikinau - nusprendem - darysim per savo vestuviu metines biggrin.gif vaziuosim kur romantiskai pailset, o tokiose romantinese kelionese, ziuriu, daug kam uzkimba mazuteliai biggrin.gif
nesulaukiu jau to rugpjuciu... unsure.gif
ilja
QUOTE (spring @ 2004 04 10, 16:52)

Mano uosvis irgi is dvyniu. Kai tik pagalvoju apie nesuma,tai is karto du vaikucius "matau", daznai net sapnuoju dvynukus. Reikes neuzilgo patikrinti ar teisybe mano pasamone sako. Nors mane mama itikineja, kad tai yra tik mano isitikinimas smile.gif , bet as labi noreciau, kad ne tik isitikinimas tai butu wink.gif
saltrune
Mano tėčio mam turėjo net tris dvynukų poras, bet karo- pokario metais išgyveo tik viena porelė, jos sesuo taip pat turėjo dvynukus. Iš mamos pusės berods prosenėlė turėjo dvynius, vyro močiutė yra iš dvynių. Visada šiek tiek bijojau tos genetikos- ir šio nėštumo pradžioj , atrodo, buvo dvyniai- bent jau pagal pirmąsias dvi echo taip atrodė, bet paskaudėjo, kiek pakraujavau- ir beliko vienas sad.gif . Gydytoja sako, gerai, kad anksti tai įvyko (apie 7 sav.), nes tada antrasis nejaučia įtakos. Nors 100 proc. kad tikrai buvo du, nieks neduoda. Tai tikiuosi ir laukiu bent vieno žmogučio clap.gif .
Šiaip daugiavaisis nėštumas pavojingas tiek kūdikiams, tiek pačiai motinai- mano draugė neseniai pagimdė trynukes thumbup.gif , tai jos gimdymas jai pačiai labai komplikavosi sad.gif ...
Germante
Mano uosvis turi dvyne seseri, mano mamos sesuo turi dvynius berniukus, o tevo sesuo dvynes mergaites biggrin.gif . Tai mano sansai susilaukti dvynuku matyt, pakankamai realus biggrin.gif . Ka gi, geguzes 6 diena eisim skanuotis - pamatysim... smile.gif
liepsnele
Tiesą sakant, tai negirdėjau tokios info. Kiek iš pažįstamų, vartojusių KT, pastojo, visos turi po vieną mažylį, ne daugiau. Paprastai dvynukų ir daugiau vaikučių tikimybę padidina ovuliaciją skatinantys hormonai, o ne slopinantys hormonai, kaip kad KT...
kasiopeja
QUOTE (Rucelie @ 2004 04 27, 08:03)
unsure.gif As kazkur girdejau, kad pastojus iskart po KT nutraukimo, didele tikimybe susilaukti daugiau nei vieno 2.gif 2.gif o kur girdejau - nezinau unsure.gif

Aš irgi tą patį girdėjau. Sako, kad kol vartoji KT, kiaušidės pailsi, o nutraukus - puola dirbti ir daug kiaušinėlių prigamina rolleyes.gif
doki
Kada dažniausiai gimsta dvynukai? Mano vyras yra iš dvynukų, tik gimė vienas kitas nešgyveno sad.gif Jo giminei labai daug dvynukų, jo motinai buvo dvynukai, jo teta pagimdė dvynukes. Bet tetos dukros ne...Ar yra galimybė kad pas manę bus dvynukai? Ar didesnė tikimybė bus pas mūsų vaikus?
Asticus
laba,
seip tai sako kas antrai kartai dazniausiai buna, bet visko gal pasitaiko...
mano senelis buvo is dvynuku, tai ir sese mano pagimde dvynukus...bet jei giminej yra dvynuku, visada tikimybe yra turet dvynukus manau smile.gif
mamaite
Girdėjau, kad dvynukai gimsta kas antroje kartoje, tad jūsų vaikams jau galėtų gimti. Nei mano , nei vyro giminėje dvynukų nebuvo, tačiau aš pastojau pirmą mėnesį nutraukus gerti kontraceptines tabletes. Aš galvoju, kad todėl subrendo iškart du kiaušinėliai ir vaikai skirtingų lyčių.
ignė
QUOTE(mamaite @ 2005 03 17, 15:14)
Girdėjau, kad dvynukai gimsta kas antroje kartoje, tad jūsų vaikams jau galėtų gimti. Nei mano , nei vyro giminėje dvynukų nebuvo, tačiau aš pastojau pirmą mėnesį nutraukus gerti kontraceptines tabletes. Aš galvoju, kad todėl subrendo iškart du kiaušinėliai ir vaikai skirtingų lyčių.
*

Mamaite, pasidalink, ar labai sunku auginti du. As irgi dabar geriu KT po nesekmingo nestumo ir gydytoja vis buria, kad bus du. O as ju prisibijau... Atrodo, kad tada kazkuri nuskriausi demesiu....
Burbulytis
Liuks tema! As tai irgi be galo svajoju apie dvynukus, manau, kad bus kaip lemta buti is tiesu, nes teoriniai sansai mano menki, is vyro puses jokiu dvyniu, o promociutes broliai dvyniai. As tai labai svajoju ir labai domiuosi viskuo kas apie dvynukus, gal net per daug, nes kol kas dar i nesilaukiu blush2.gif
egliuzke
O aš bijau dvynukų ar susitvarkysiu su jeis unsure.gif ar spėsiu abiems įtikti ir t.t.
o man tikimybė kad gims dvynukai labai didelė ax.gif , nes mano vyro tėvas iš dvynukų o uošvienės ten kašurioj kartoj ir buvo dvyniai. Kadangi man pačiai pastoti nepavyks reiks vaistukų pagalba, o jūs pačios žinot kiek dažniausei subresta kiaušinėlių blush2.gif blush2.gif
egliuzke
Nu geras baijrelis dabar buvo aš čia jums rašau ir vyras priėjo, sako tu ką dvynukų nenori, sakau aš bijau kaip juos išlaikyt reikės, sako o jei tu antrą kartą nebepastosi sakau bus vienas tada, o jis man tarpktiko aš tijų vaikų noriu,
o aš šeip net nepagalvojau apie tris g.gif man nors vieną užmegst verysad.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif wub.gif wub.gif wub.gif
mamaite
Tikra teisybė, pasigimdai du ir ramu, draugės turi po vieną ir sako , kad labai sunku prisiruošti ir apsispręsti antram kartui, nes didysis vargas išvargtas ir vėl iš naujo reikia pradėti...O kai manęs gatvėj klausdavo, ar sunku auginti du, aš atsakydavau - o vieną ar lengva? Pirmus tris metus dar gyvenom vieno kambario bute, tai galit įsivaizduoti, vienas miega, kitas žaidžia, trečias nori žiūrėti televizorių, ketvirtas mokosi kalbėti...Abiejų tėvai gyvena už šimto kilometrų, auklei gaila pinigų, tuo labiau, kad pati sėdėjau namie. Prisimenu, dažnai su vyru kalbėdavom, kad blogiau jau nebebus, tik geriau.Mano močiutė ir dabar dar stebisi, kad mes vieni, be jokios pagalbos juos užauginom.Tiktai neišsigąskit, džiaugsamas tikrai atperka visus vargus. Mūsų gydytojas kiekvieną kartą klausdavo, vargo ar džiaugsmo daugiau, tai maždaug iki pusės metų buvo daugiau vargo...O dabar vyras visiems sako, kad buvo visai nesunku. Viskas užsimiršo!
doki
Mes irgi abu labai norim dvynukų, vyras tik kai kalba užeina apie vaikus tai tik apie dvynukus ir šneka. Aš tai kažkaip trijų vaikų norečiau biggrin.gif O šiaip mano giminei kiek žinau dvynukų nėra unsure.gif už tai vyro daug. Aišku irgi bijau kaip čia du iškart, ir gal sunku bus ir vargo dvigubai daugiau, bet užtad kiek laimės ir džiaugsmo irgi gi dvigubai rolleyes.gif Bet aš labiausiai norečiau mergitės ir berniuko, tada būtų išvis liuks thumbup.gif
zzoja
Dvynukai JEGA!! Buvau dvynukiu aukle Amerikoje, kai pradejau jas ziuret buvo be savaites 3 men. Ju tevai dirbo, tai sededavau su jomis nuo 8 ryto iki 6 vakaro. Fantastiska stebeti, kaip du is paziuros vienodi zmoguciai charakteriais vystosi visiskai skirtingi ir saviti wub.gif wub.gif wub.gif . Aisku, buvo sunku, ypac kad jos nemiegodavo ilgojo miegelio, tik pavalgiusios nusmigdavo 20 min., o maitint tai atskirai abi reikia, tai kol antra pavalgo, pirma jau pamiegojus biggrin.gif .. buvo ir tokiu atveju, kai abi isiverkia ir nebezinai kaip jas nuramint, tai verkdavom tryse biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Bet daug linksmiau, nei sedint namie su vienu vaikeliu, nors reik pripazint, daug maziau intymumo su kiekvienu is ju atskirai sad.gif . Girdejau, kad jei maitini krutimi, tai reik abu is kart.. tik sitai mane nelabai dziugitu, nes tikrai noreciau dvyniu. Ziuresim, nes giminej ju turim thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sadi
Nu, bliamba ir as dabar jau noriu dvynuku wub.gif Mano vyro mama turejo broli ir sese dvynukus tik jie mire per kara verysad.gif Bet siaip gaunasi kad musu karta kaip tik ir gali susilaukt thumbup.gif Nors vyro brolis turi tik viena g.gif Gal mum pasiseks?

O siaip visada labai zvengdavau is savo drauges kuri sakydavo - isivaizduok, viena karta niescia, vienas gimdymas ir iskarto DU vaikai smile.gif Kaip taupai laiko wub.gif
LiVo
Sveikos, aš irgi iš tų, kurios nori, o gal tiksliau pasakius norėjo dvynukų, nes dabar vienos man per akis biggrin.gif
o šiaip tai aš suprantu, kad dvynių didesnė tikimybė, kad susilauks moterys iš kurių giminės pusės buvo dvynių, nes vyras tai gali apvaisinti, kad ir 1 mlj kiaušinėliuų iš karto, bet deja ju subrendusių buna dažniausiai 1 smile.gif
leana
na mergaites,jus ir drasios thumbup.gif ziuriu,visos taip dvynuku norit.man tai labai grazu,bet kai pagalvoju apie ju auginima,tai gal geriau po keliu metu antra vaikeli pasigimdyt,nes ir viena sunku priziuret.gerai,jei vaikiukai ramus bus,o jei abiems pilvo diegliukai bus doh.gif
Burbulytis
QUOTE(leana @ 2005 03 31, 15:46)
na mergaites,jus ir drasios thumbup.gif ziuriu,visos taip dvynuku norit.man tai labai grazu,bet kai pagalvoju apie ju auginima,tai gal geriau po keliu metu antra vaikeli pasigimdyt,nes ir viena sunku priziuret.gerai,jei vaikiukai ramus bus,o jei abiems pilvo diegliukai bus doh.gif
*

Vakar Paryziuj maciau vaizdeli: jaunute mamyte, ir trys vaikai, visi pameciui, nuo 4 metu pradedant ir mazesni, tai vaizdelis...Vienas mazas bega i autobuso gala, kitas dar vezime verkia, trecia nulipa pati jau nuo vezimo, zaislu prikrauta, vaikai duksta...Jauciu, vakare ta mamyte saunuole prigula, ir uzmiega is karto... blink.gif As tai niekaip nesuprantu, kaip dvynukus maitina, gi jei ne abu is karto, tai tik ir maitinti turetum, bent pradzioj, daugiau nieko...O kaip is karto, neisivaizduoju...
La Loba

O aš tikiu,kad kai pastosiu pas mus bus dvynukai ax.gif vyras nuo pat planavimo pradžių apie tai tauškėjo doh.gif jo sesė turi dvynukus smile.gif o kadangi darysim vasarą IVF,tai didelė tikimybė,kad gali but DU thumbup.gif wub.gif na,bet labai labai džiaugsiuosi,jei bus ir vienas angelėlis,kad tik butų wub.gif vyras trynukų bijo biggrin.gif biggrin.gif
Mide
as ir esu girdėjusi, kad antroj kartoj būna dvynukai. tai ir man tada "gresia", iš draugo pusės buvo dvynukų. oi kaip smagu būtų.bet kartu ir baisu.pirmo leliaus besilaukdama nežinai ką su juo daryti, o čia iš karto du thumbup.gif
oksė
[SIZE=7][COLOR=red]

Sveiki, su tais dvynukais tai keblus dalykas, mano draugų jū dvi, vyro brolis ir sesuo dvyniai, mano tetos, mamos seserys dvynės, pusbrolis turi dvynius, tai kiek daug, o kol kas man taip nepasisekė. Brt kaip mama ir anyta sako šansų daug tai nežinau ar džiaugtis ar liūdėt. girdėjau kad norint dvynukų reikia valgyti mėsą su obuoliais, lašiniu su braškėm, atrodo fu, o kas ten žino gal padeda. friends.gif
jėga
QUOTE(LINCE @ 2004 01 26, 15:04)
Nežinau,ar tai būtų galima pavadinti programa,bet didesnė tikimybė pagimdyti dvynius,kai moteris yra vyresnio amžiaus ir daug sykių gimdžiusi.Taigi,Jaunyse,pirmyn-keli normalūs(po vieną) vaikiukai,o jau paskui kaip atpildas už triūsą -gražuoliukai dvynukai. tongue.gif
*

blink.gif blink.gif Geras blink.gif Nu jo, po 4 bernų dar 2 gavau dvynių pavidale doh.gif Turiu pasakyt, kad niekada apie tai negalvojau, nesvajojau, ir giminėj nebuvo schmoll.gif Tiesa, maniškiai neidentiški schmoll.gif rolleyes.gif
O dar girdėjau, kad daugiavaisis nėštumas būna ne tik po gydymo hormonais, bet ir po paprastų KT vartojimo mirksiukas.gif Mano atvejis blush2.gif Staiga nutraukiau KT ir tą patį mėn. sulaukiau 2.gif 2.gif
Fiona
Faina tema thumbup.gif
Aš pastaruoju metu irgi apie tai masčiau, kas būtų jeigu būtų... unsure.gif O pamasčiau dėl to, kad geriu vaistus ovuliacijai stimuliuoti. O kad tai didina tikimybę aš neseniai tesužinojau unsure.gif . Su gydytoja apie daug ką kalbamės, bet apie tai, kad taip gali nutikti, ji manęs neįspėjo biggrin.gif Kai užsiminiau apie tai vyrui, jis kelias sekundes negalėjo žodžio pratarti, po to pradėjo juoktis ir pasakė, kad dvigubai ir džiaugtųsi biggrin.gif Tikymybės jomis ir telieka, o man svarbu nors dar vieną mažyli kaip nors susiorganizuoti cool.gif

Šią vasarą bekeliaudami buvome sutikę švedų šeimą, auginančią identiškas TRYNUKES wub.gif wub.gif wub.gif Gal kokių ketverių metukų amžiaus... Nu žinokit, negalėjau akių atitraukti wub.gif Baltapūkės, aprengtos vienodomis suknutėmis, atrodė, kad akyse trejinasi doh.gif Mama visai neatrodė suvargusi, anaiptol, jos visos trys tiek tarpusavyje užsiėmę, kažką tik šnabšdasi apsikabinę, kikena, laksto, žaidžia, pačios viena kitai auklėmis pabūna biggrin.gif

Burbulytis
QUOTE(skriste @ 2005 07 22, 14:23)
O kaži spiralė gali įtakoti dvynukus g.gif
*

Tikrai nepadidina sansu...Gi reik paklaust daktaru, kaip veikia spirale. Jei visgi ivyksta apvaisinimas bunant su spirale (o taip buna neva daznai), tai dazniausiai vaisius zusta kai yra dar mazas nestumas, kodel nezinau, nepamenu, kaip gydytojas aiskino, tai pakankamai kraupu. Jei pastebima, tai kartais vaikutis isgyvena, bet rizikuoti...Mano klasiokes mama, garsi ginekologe, aiskino, kad gali spirales dalis iaugti i vaisiaus kuna. Moterys dazniausiai net nezino, atseit, pasireiskia kazkokiu uzdegimu, ir nusprendziama, kad spirale netinka ar panasiai, o dazniausiai taip atsitinka del nestumo, kuris nutruksta esant su spirale. Man kai papasakojo apie si buda daktaras, pamaniau, kad spirale gali detis tik tos, kurios nezino kaip viskas vyksta. Tiesa, as nezinau, kaip ten yra, sakau ka girdejau is 2 skirtingu gydytoju. Nemanau, kad daug sansu nesiojant spirale sulaukti dvyniu, ar po spirales...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.