Sveiki, siais metais turesim pradinuke. Noretum isgirsti jusu nuomone apie "Sietuvos" mokykla.
Man tai irgi labai aktualu, nes šiemet t.p. turėsiu pirmokėlį. Jau esame paraše prašymą į "Pelėdos" mokyklėlę, bet per atvirų durų dieną taip ir nesigavo apsilankyti
Aš pati mokinuosi Sietuvoje. Ir galiu atsiliepti tik teigiamai. Kiek prisimenu save pradinėse, neturėjau jokių nusiskundimų mokytoja. Kiti vaikai taipogi. Ištikrųjų, su pradinių klasių mokytojomis buvo galima ne tik pasimokyti, bet ir pasišnekėti. Visuomet buvo jaučiamas paskatinimas. Na, vienu žodžiu mokytojos geros. O ir dabar, po pradinės, nusiskundimų mokytojais neturiu. Jei reikės, padės. Svarbu, kad ir pats vaikas jaustų norą mokytis.
O būreliai... Egzistuoja kolektyvas "Siaudelė". Ten vaikus mokina tautinių šokių, dainų. Taip groti; pvz, kanklėmis ar skrabalais. Nesvarbu kokio jie amžiaus. Buvo ir savigynos būrelis. Deja, nebežinau ar dar toks yra. Taip pat yra choras. Vėlesnėsė klasėse dailės būrelis, taipogi, ir choras. Geriau dainuojantys vaikai gali ir solo per kokį koncertuką suskelti. Nežinau, ar kuo nors padėjau, tačiau mano nuomone "Sietuva" liuks mokyklėlė. Sėkmės renkantis.
Sveiki, norėčiau išgirsti nuomonę tėvelių, kurių vaikai šiuo metu mokosi Sietuvos vidurinėje mokykloje, penktoje ir vyresnėse klasėse. Įdomu būtų išgirsti apie tvarką, mokytojus, discipliną, būrelius, vaikų saugumą mokykloje. Kodėl rinkote vaikui šią, o ne kitą mokyklą Justiniškėse. Labai laukiu atsiliepimų.
Labai norėčiau sužinoti Jūsų nuomonę apie Sietuvos vidurinę mokyklą. Mamytės ir tėveliai, kurių vaikai mokosi Sietuvos vidurinėje mokykloje penktoje ir vyresnėse klasėse nepatingėkit, parašykit savo nuomonę apie mokyklą.
Esu visiskai pasimetusi. Nebezinau kur leist vaika i 5 klase Justiniskese. Jis baigia "Peledos" pradine, nieko blogo apie ja neturiu pasakyt. Matyt nuo mokytojos priklauso, as ja labai patenkinta.
Jeigu renkiesi tarp "Taikos" ir "Sietuvos" tai geriau į "Sietuva"..
Pati esu baigus sietuvos m-kla, ir labai dideliu sentimentu jai nejauciu, manau del to, kad mokiausi paskutinius tris metus, o pries tai mokiausi M. Biržiškos, bet tada ji dar buvo dabartiniame Taikos pagrindinės m-klos pastate. Birziskai sentimentus jauciu tik del aplinkos, o siaip sioje m-kloje buvau viena is stipresniu mokiniu, bet kai perėjau i Sietuvos m-kla, nusiritau i paskutinias vietas.
I Sietuva gerai leisti vaika tik del mokytoju, nes pagal mane tikrai gerai ismoko, labai grieztos, disciplinuotos pvz. yra viena anglu mokytoja, tokia uchhh, vienu zodziu kai istojau i kolegija, tai as per anglu klb. neturedau ka veikti, nes per daug viska mokejau. Dar gerai ismoko chemijos, lietuviu klb., vokieciu klb., rusu klb., muzikos, istorijos vienu zodziu yra labai daug superiniu mokytoju, bet del vieno dalyko del ko neleisciau i sia m-kla, tai del aplinkos, paciai m-klai reiketu gero remonto, didesnes apsaugos, ir labiausiai kelia nerima narkotiku platinimas, bet aisku kur jos nera. Pvz. mano vienas klasiokas buvo vos nepagautas su zole rankose. As asmeniskai tai neleisciau i Sietuvos ir nepatingeciau i kokio kito rajono mokykla leisti savo vaika. Bet t.y. tik mano subjektyvi nuomone. Vat dabar daug dirbu ir mokausi, kad savo busimus vaikus galeciau leisti i privacias m-klas. Papildyta: dar pamirsau pasakyti, kad mokytojos tiesiog privercia namuose prie knygu pasedeti, is salies tai atrodo, gal ne kaip, bet kaip gyvenimas parode, vis del to vertejo pasedeti ir pakalti.
ir dar musu klasej buvo 25 mokiniai, tai mums mokytojai prognozavo lapuchu ateiti, taciau is musu gal apie 20 istojo universitetus, jau virs 10 turi bakalauru diplomus, keletas studina magistranturoje.
Sveikos mamytės Apsisprendžiau, eisim į Taikos pagrindinę. Su narkotikais ten dar mokykloj nieko nepagavo ir žmogžudysčių nebuvo.
man teko atlikti praktika sioje mokykloje. kadangi turiu su kuo palyginti (pati esu mokytoja ir maciau "is arti" dar tris mokyklas be sitos), tai savo vaiko uz jokius pinigus ten neleisciau.
jau vien kaip nuteikia purvinos pilkai gelsvos sienos, viskas apgriuve brr... tiesiog nepatingekit pasivaikscioti po kelias mokyklas ir skirtumus pajausit QUOTE(mamytedaiva @ 2007 07 16, 01:02) man teko atlikti praktika sioje mokykloje. kadangi turiu su kuo palyginti (pati esu mokytoja ir maciau "is arti" dar tris mokyklas be sitos), tai savo vaiko uz jokius pinigus ten neleisciau. jau vien kaip nuteikia purvinos pilkai gelsvos sienos, viskas apgriuve brr... tiesiog nepatingekit pasivaikscioti po kelias mokyklas ir skirtumus pajausit Aš manau, kad sienų spalva mokymo kokybei įtakos neturi
Sveikos mamos
O jei rimtai, tai turiu būsimą pirmoką ir jau labai pergyvenu, nežinau kur leisti QUOTE(Strazdute @ 2008 01 21, 12:51) Sveikos mamos O jei rimtai, tai turiu būsimą pirmoką ir jau labai pergyvenu, nežinau kur leisti Pasiremontavo... Manasis pirmokas, tai klasėje tikrai gražu. Mokytoja darbelius vaikų sukabinusi, baldeliai nauji... Galėtų langus naujus susitatyti, bet yra kaip yra... Svarbu, kad dar yra mokytojų iš pašaukimo, kuriems nenusispjaut į vaiko auklėjimą...
Maniskiai taip pat Sietuva lanko, siaip, manau, kad mokykla vidutiniska, nera labai jau sutvarkyta ir nelabai kas tuo tvarkymu uzsiima. O kas del pradinuku mokytoju, tai taip pat visokiu yra. Bet cia juk ir mamos skirtingos, ir ju reikalavimai skirtingi..man is 4 mokytoju viena tik prie dusios..
QUOTE(Rusniukas @ 2008 02 28, 12:33) Maniskiai taip pat Sietuva lanko, siaip, manau, kad mokykla vidutiniska, nera labai jau sutvarkyta ir nelabai kas tuo tvarkymu uzsiima. O kas del pradinuku mokytoju, tai taip pat visokiu yra. Bet cia juk ir mamos skirtingos, ir ju reikalavimai skirtingi..man is 4 mokytoju viena tik prie dusios.. Sutinku su jumis... Bet manau, jei vaikas nesimokys, tai jis nesimokys nesvarbu, ar tai bus aukšto lygio ar vidutinė mokykla.... Su kitomis palyginti negaliu, bet mane ši mokykla tenkina...
Labai noreciau ka nors suzinoti apie Sietuvos mokykla ,kas mokosi septintoje ir aukstesnese klasese.Ar verta eiti.Kaip mokytojai ir apskritai kokia atmosfera mokyklje.
RM
Na, gal kas pakomentuos?..
Sūnus septintokas. Priekaištų mokytojams yra, bet ne todėl, kad jie mokytojai. Mano sūnus turi tam tikrų elgesio sutrikimų, su kuriais sunku mokytojams ("standartiniams", "šabloniniams", ypač "senojo kirpimo"). Tačiau tikrai visi mokytojai kontaktuoja, tariamės kaip dirbti, kokia linkme, kaip skatinti. Komunikacija yra abipusė.
Šiaip mokytojams priekaištų neturiu, tačiau švietimo ministerijoje (tie kurie ruošia programas) rimtai debilai sėdi.
sveikos, mamos, gal zinote, ar zada keisti sita vidurine m-la savo statusa - ar ji liks pagrindine, ar gimnazija, ar vidurine m-la?
Gal kas galit pasidalinti ispudziais apie pradinuku mokytojas - Rasa Bulikiene ir Laima Matijosiene?
Svarstome, ar geriau i Zemynos pagrindine leisti, ar i Sietuvos? Sietuvos atrodo labiau zmogiska, bet skurdoka, o Zemynos stovi stipriau, bet ziuri i tevus ir vaikus praktiskiau Keista, kad Sietuvoje nera pradinuku prailgintu grupiu? negi neatsiranda vaiku, kuriu tevai negali paimti vaiku po 12 val. QUOTE(mlimbute @ 2011 02 21, 11:56) Gal kas galit pasidalinti ispudziais apie pradinuku mokytojas - Rasa Bulikiene ir Laima Matijosiene? Svarstome, ar geriau i Zemynos pagrindine leisti, ar i Sietuvos? Sietuvos atrodo labiau zmogiska, bet skurdoka, o Zemynos stovi stipriau, bet ziuri i tevus ir vaikus praktiskiau Keista, kad Sietuvoje nera pradinuku prailgintu grupiu? negi neatsiranda vaiku, kuriu tevai negali paimti vaiku po 12 val. Trumpai atsakysiu: 1. Rasa Bulikienė - super mokytoja, mokytoja iš didžiosios raidės ir mokytoja iš pašaukimo: kuria vaikams eiles, piešia pati ir piešimo būrelius veda, vaikai dalyvauja tarptautinėse parodose ir laimi prizų... Visi vaikai sužiūrėti ir suskaičiuoti. Man ,kaip mamai, ramu Laima Matijošienė irgi šauni mokytoja, gal tik kiek tiksliųjų mokslų pakraipos... 2. apie Žemyną nieko nežinau. Buvo norinčių išeiti į Taikos mokyklą, bet visgi liko "sietuvoj"... 3. kiek žinau prailgintos yra, bet gal šiuo metu nebepaklausios...
Ačiū IlonaMutis už info!
Sekretorė mokyklos sakė, kad jei susidarys bent 12 mokiniai, tik tada galės būti prailginta grupė. Mano sūnūs ir tiksliems mokslams gabus, ir menams, ir sportas patinka, toks įviariapusis, sunku apsispręsti, kuri būtų geriau. labai gaila, kad nėra keramikos būrelio, sūnui labai patinka. Kam aktuali info - kovo 10 d. ketvirtadienį 8.00 val. ir 8.55 val. vyks atviros pamokos, kur būsimi pirmokų tėveliai galės sudalyvauti šių dviejų mokytojų vedamose pamokose. Būtinai nueisiu, sudalyvausiu, gal bus lengviau apsispręsti, jei jau tikrai į šitą m-lą leisime. Gal kuri savo vaiką leidžia į krepšinio treniruotes? Kas veda užsiėmimus? Mes darželyje lankome SKM krepšinio treniruotes, tai metodika labai patinka. Gal netyčia ir šitoje m-loje SKM veda užsiėmimus? QUOTE(mlimbute @ 2011 02 21, 18:27) Ačiū IlonaMutis už info! Sekretorė mokyklos sakė, kad jei susidarys bent 12 mokiniai, tik tada galės būti prailginta grupė. Mano sūnūs ir tiksliems mokslams gabus, ir menams, ir sportas patinka, toks įviariapusis, sunku apsispręsti, kuri būtų geriau. labai gaila, kad nėra keramikos būrelio, sūnui labai patinka. Kam aktuali info - kovo 10 d. ketvirtadienį 8.00 val. ir 8.55 val. vyks atviros pamokos, kur būsimi pirmokų tėveliai galės sudalyvauti šių dviejų mokytojų vedamose pamokose. Būtinai nueisiu, sudalyvausiu, gal bus lengviau apsispręsti, jei jau tikrai į šitą m-lą leisime. Gal kuri savo vaiką leidžia į krepšinio treniruotes? Kas veda užsiėmimus? Mes darželyje lankome SKM krepšinio treniruotes, tai metodika labai patinka. Gal netyčia ir šitoje m-loje SKM veda užsiėmimus? Mano mergina darželyje SKM krepšinį irgi lankė.... Sietuvoj, kiek žinau, tokio nėra... Yra liaudies šokiai, kovos menai (miksas krepšinio, dziudo, futbolo, sumo, bokso, dar ten kažko O į atviras pamokas tikrai labai rekomenduoju, kad susidarytumėt SAVO nuomonę ir išvengtumėte visokių spekuliacijų... QUOTE(mlimbute @ 2011 02 21, 10:56) Gal kas galit pasidalinti ispudziais apie pradinuku mokytojas - Rasa Bulikiene ir Laima Matijosiene? Svarstome, ar geriau i Zemynos pagrindine leisti, ar i Sietuvos? Sietuvos atrodo labiau zmogiska, bet skurdoka, o Zemynos stovi stipriau, bet ziuri i tevus ir vaikus praktiskiau Keista, kad Sietuvoje nera pradinuku prailgintu grupiu? negi neatsiranda vaiku, kuriu tevai negali paimti vaiku po 12 val. mano vaikas mokosi pas Rasą Bulikienę. Ji tikrai šauni mokytoja ir labai geras žmogus. Bus labai gaila skirtis pavasarį...
Laba diena,
Esu Taikos pagrindinės mokyklos mokytoja Aušra Šidlauskienė. Šiais metais išleidžiu aštuntokus ir kitais metais turėsiu penktokus. Norėjau pakviesti į atvirų durų dieną, kuri vyks balandžio 7 d.. Šiais metais planuojamos 5- ų klasių auklėtojos: 1. Kristina Greičienė 2. Rasa Žukauskienė 3. Aušra Šidlauskienė 4. Rima Kireilienė 5. Kristina Kutiščieva Jei yra klausimų, su mielu noru atsakysiu. Iki QUOTE(aididi @ 2011 03 07, 18:52) Laba diena, Esu Taikos pagrindinės mokyklos mokytoja Aušra Šidlauskienė. Šiais metais išleidžiu aštuntokus ir kitais metais turėsiu penktokus. Norėjau pakviesti į atvirų durų dieną, kuri vyks balandžio 7 d.. Šiais metais planuojamos 5- ų klasių auklėtojos: 1. Kristina Greičienė 2. Rasa Žukauskienė 3. Aušra Šidlauskienė 4. Rima Kireilienė 5. Kristina Kutiščieva Jei yra klausimų, su mielu noru atsakysiu. Iki Sveiki, sakykite, o koks tikslas tos atvirų durų dienos, juk auklėtoją ne patys rinksimės... Kaip suprantu, ji bus paskirta visai klasei ir tiek. ar aš klystu? QUOTE(Daluze 2 @ 2011 03 09, 17:31) Sveiki, sakykite, o koks tikslas tos atvirų durų dienos, juk auklėtoją ne patys rinksimės... Kaip suprantu, ji bus paskirta visai klasei ir tiek. ar aš klystu? Laba diena, Kada komplektuojama naujos klasės iš pradinių mokyklų, tai dažniausiai ateina branduolys arba jungiamos dvi klasės. Tačiau dažnai atsitinka taip, kad suformuotose klasėse yra mažiau nei trisdešimt mokinių. Atėję pavieniai mokinukai turi galimybę pasirinkti auklėtoją. Komplektuojant klases, administracija visada atsižvelgia į tėvų pageidavimus. Į atvirų durų dieną ateiti, mano nuomone, yra verta. Jūs ir Jūsų vaikai turės galimybę savo akimis pamatyti iš arti mokyklą, apžiūrėti kabinetus, pabendrauti su mokytojais dalykininkais. Tėvams yra atsakoma į visus kilusius klausimus.
Gal kuri is mamu zinote del pradinuku: ar buna ekskursijos, isvykos pradinukams (nuo pt pirmu klasiu)?
Mes ir planuojame į "Sietuvą" eiti, bet tik po 3 m.
QUOTE(IlonaMutis @ 2011 02 21, 17:58) Trumpai atsakysiu: 1. Rasa Bulikienė - super mokytoja, mokytoja iš didžiosios raidės ir mokytoja iš pašaukimo: kuria vaikams eiles, piešia pati ir piešimo būrelius veda, vaikai dalyvauja tarptautinėse parodose ir laimi prizų... Visi vaikai sužiūrėti ir suskaičiuoti. Man ,kaip mamai, ramu Laima Matijošienė irgi šauni mokytoja, gal tik kiek tiksliųjų mokslų pakraipos... 2. apie Žemyną nieko nežinau. Buvo norinčių išeiti į Taikos mokyklą, bet visgi liko "sietuvoj"... 3. kiek žinau prailgintos yra, bet gal šiuo metu nebepaklausios... Manau, kad kiek zmoniu, tiek nuomoniu, man asmeniskai mokytoja Matijosiene - mokytoja is didziosios raides, beje ji ne tiksliuju mokslu pakraipos, cia kita mokytoja, mokytoja Matijosiene labiau humanitare. Mokytoja Rasa..super dailes mokytoja.. QUOTE(vilke_ziema @ 2011 03 30, 22:07) Manau, kad kiek zmoniu, tiek nuomoniu, man asmeniskai mokytoja Matijosiene - mokytoja is didziosios raides, beje ji ne tiksliuju mokslu pakraipos, cia kita mokytoja, mokytoja Matijosiene labiau humanitare. Mokytoja Rasa..super dailes mokytoja.. Šaunu, kad ir šiais laikais "atrandame" mokytojų iš didžiosios raidės. QUOTE(Nakviša @ 2011 05 10, 14:12) Labai įdomu - o kokiu principu bus prieita iki progimnazijos? neberinks kažkokių klasių? ir progimnazija tai iki kurios klasės? - 8 kl paskutinė turės būti? Ačiū už paaiškinimus - mums taip pat labai aktualu
Kaip supratau nuo kitu metu planuojama neformuoti 9 klasiu, progimnazija nuo 1-8kl
Sveikos mamytes. Pati baigiau sita mokykla. cia tikrai yra pakankamai daug stipriu mokytoju anksciau buvo dar daugiau. apie pradinuku mokytojas galiu pasakyt tik tiek, kad iki sios dienos atsimenu su meile savo pirmaja mokytoja laima matijosiene. Esu jai labai labai dekinga
Sveikos
Labas
mano antrokė mokosi šioje mokykloje - galiu šiek tiek padėti su informacija Pradinukai mokosi pirmame aukšte, atskirai nuo dičkių - atskiri ir tualetukai, ir rūbinėlės, ir sporto salė. Kontaktuoja su dičkiais tik tada, kai eina į bufetą, į tikybą arba dabar jau keliaudami į anglų k. pamoką. Mokykla vidutiniška tvarkos ir aplinkos atžvilgiu - pedagogų kolektyvas draugiškas, pradinukų mokytojos tikrai šaunios. Mes dvejojome dėl šios mokyklos, bet ją pasirinkome dėl puikios mokytojos - tai vaikui svarbiausia - plius nedidelių klasių - dabar pas maniškę tik 17 vaikų Kad dičkiai skriaustų mažius - bent mes nesusidūrėme - pagrindinis karas vyksta tarp pačių mažių Prailginta grupė formuojama kiekvienais metais, jei būna pakankamas skaičius norinčių tėvų - bet kažkaip man atrodo ji vis nesusirenka... (gal klystu Nežinau nieko dėl mokyklos ateities - kažkaip niekas aiškiai nepasako... - labai tikiuosi, kad ji bus pagrindinė (iki 9 kl.)
Na,kaip ir normali mokykla
O jums kuriais metais į mokyklą? po kelių metų? tada apgalvočiau mokytojas
Jau kitais metais mano ''bachuras''bus pirmokas
nieko blogo negaliu apie sia mokykla parasyti,dukra eina i 4 klase,tik nemegsta anglu kalbos ,arba mokytojos( o taip tai viskas gerai,daug draugiu baige sita mokykla,tai anksciau anglu kalbos mokytoja buvo labai stipri,tai visos zino gerai anglu kalba,mokykla ,kaip supratau pagal drauges ne is silpnesniu
Na nebūčiau tokia tikra...
Pradinis etapas šioje mokykloje tikrai puikus (na išimtis gal tik kelios mokytojos...), bet va toliau tai abejotina. Labai jau daug buvusių mokytojų perėjo į kitas mokyklas-gimnazijas dirbti - įdomu kodėl? Mano antrokei mokytoja jau dabar tylomis pataria nuo 5 kl. keliauti kažkur kitur............. bet va kur?
Laba diena,
po mėnesio persikraustome tad jau dabar renku informaciją apie Justiniškėse esančias mokyklas. Šiuos metus, 4 klasę, pabaigsime dar esamoje mokykloje, bet nuo 5 klasės jau norėtųsi kur nors arčiau namų, nes vaikui važinėti 10 km į kitą Vilniaus galą tikrai nebus patogu. Labai domina ar šioje mokykloje yra matematinė klasė? Ar visi vaikai mokosi vienodu lygiu? Taip pat gal kas girdėjote kada numatoma atvirų durų diena? Neradau tokios info mokyklos svetainėje.. Mazule, kaip manote, kodėl Jūsų mokytoja Jums siūlo rinktis kitą mokyklą 5 klasei? QUOTE(Potrė @ 2012 01 15, 18:17) Dėl matematinės klasės tikrai nieko nežinau... ir abejoju, ar yra kažkoks skirstymas į tokias klases 5-8 kl. etape Mokytoja mums siūlo galvoti todėl, kad mergaitė turi gerą galvą Mums dar toli kažką galvoti - mes tik 2 kl. - matysim pagal situaciją - man irgi būtų daug patogiau, jei maniškė baigtų čia 8 kl ir tada į gimnaziją P.S. atvirų dienos berods būna balandžio mėn. |