Aciu Pabandykit, tikrai skanu (tai vienintelis ka gera is uosvio ismokau )
QUOTE(Sparkling @ 2008 03 19, 13:06)
Pasiūlysiu ir aš savo receptuką .
Jums reikės:
vištienos file;
vištienos prieskonių;
2 valg. šaukštai miltų;
2 valg. šaukštai krakmolo;
Padažui:
3 šaukštai išspaustų citrinų sulčių ;
2 šaukštai medaus;
2 šaukštai sojos padažo;
2 šaukštai aliejaus;
8 skiltelės smulkiai supjaustyto česnako.
Vištiena supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais.Į maišelį suberti miltus ir krakmolą, sumaišyti.Tada į miltus ir krakmolą sudėti vištieną ir gerai supurtyti, kad mėsa tolygiai apsivoliotų.Keptuvėje įkaitinti nedidelį kiekį aliejaus,sudėti mėsą ir kepti.
Padažo ingridientus gerai sumaišyti(medų truputį pakaitinu,kad lengviau maišytųsi),supilti ant iškeptos vištienos ir dar kelias minutes pakaitinti.
Galima tiekti su ryžiais,salotomis.
Pirštus apsilaižysit,skanaus
Jums reikės:
vištienos file;
vištienos prieskonių;
2 valg. šaukštai miltų;
2 valg. šaukštai krakmolo;
Padažui:
3 šaukštai išspaustų citrinų sulčių ;
2 šaukštai medaus;
2 šaukštai sojos padažo;
2 šaukštai aliejaus;
8 skiltelės smulkiai supjaustyto česnako.
Vištiena supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais.Į maišelį suberti miltus ir krakmolą, sumaišyti.Tada į miltus ir krakmolą sudėti vištieną ir gerai supurtyti, kad mėsa tolygiai apsivoliotų.Keptuvėje įkaitinti nedidelį kiekį aliejaus,sudėti mėsą ir kepti.
Padažo ingridientus gerai sumaišyti(medų truputį pakaitinu,kad lengviau maišytųsi),supilti ant iškeptos vištienos ir dar kelias minutes pakaitinti.
Galima tiekti su ryžiais,salotomis.
Pirštus apsilaižysit,skanaus
Dariau tokia vistiena skanumelis, visiems laaabai patiko dekui uz toki skanu receptuka
Smagu kad patiko
QUOTE(bazuka @ 2008 01 18, 20:58)
Mano šeimynos mėgstamiausias patiekalas su vištiena su daržovėm
Krūtinėlę kubeliais, užbarstyti pipirų , druskytės , patroškinti ant sviesto ( tik neapskrudinti, bus kieta).Išimti mėsytę iš keptuvės, tada suberti maišelį šaldytų daržovių (aš naudoju kalafiorai ,brokoliai, morkos ), užpilti truputį vandens, patroškinti , kol suminkštės daržovės.Tada į daržoves sudėti vištieną, kelis šaukštus riebesnės grietinės, krapų, petražolių, aišku, paragauti ar netrūksta druskos.Užvirti ir viskas, tik saugoti , kad nesutįžtų daržovės.Valgom su virtom bulvėm.
P.S. proporcijų nesilaikau , mėgstam kai būna daugiau daržovių kai turiu daugiau laiko , naudoju šviežias daržoves
Krūtinėlę kubeliais, užbarstyti pipirų , druskytės , patroškinti ant sviesto ( tik neapskrudinti, bus kieta).Išimti mėsytę iš keptuvės, tada suberti maišelį šaldytų daržovių (aš naudoju kalafiorai ,brokoliai, morkos ), užpilti truputį vandens, patroškinti , kol suminkštės daržovės.Tada į daržoves sudėti vištieną, kelis šaukštus riebesnės grietinės, krapų, petražolių, aišku, paragauti ar netrūksta druskos.Užvirti ir viskas, tik saugoti , kad nesutįžtų daržovės.Valgom su virtom bulvėm.
P.S. proporcijų nesilaikau , mėgstam kai būna daugiau daržovių kai turiu daugiau laiko , naudoju šviežias daržoves
tikrai skanu
Oi nera uz ka cia tiek dekoti .Siaip as cia retai uzsuku, bet daznai i receptus su nuotraukomis. Ten paziurek vis ideda mergaites daug ka is vistienos.as ja ir dazniau nei daznai darau
Sparkling gaminau pagal tavo recepta vistiena,gavosi super
Smagu,kad patiko .
QUOTE(aguonele @ 2008 04 29, 19:26)
As daznai darau a la troskini su vistiena. Uzsimarinuoju slauneliu &co is vakaro (citrinos puse isspaudziu, druskos, cesnako ir vistienos prieskoniu).
Bulves sudedu i puoda, taip pat morku pripjaustau.Vistiena apvolioju miltuose ir pakepu ant sviesto (apie 15min), tada viska suverciu ant bulviu. Ant virsaus uzdedu smulkiai pjaustyto cesanko, svogunu riekiu, krapu,buljono pora kubeliu ir uzpilu vandeniu bei grietinele. Tusinu gera valanda ant silpnos ugnies. Labai skanu, nors gal ir atrodo riebu, bet taip nera
Siandien kaip tik ir dariau
Bulves sudedu i puoda, taip pat morku pripjaustau.Vistiena apvolioju miltuose ir pakepu ant sviesto (apie 15min), tada viska suverciu ant bulviu. Ant virsaus uzdedu smulkiai pjaustyto cesanko, svogunu riekiu, krapu,buljono pora kubeliu ir uzpilu vandeniu bei grietinele. Tusinu gera valanda ant silpnos ugnies. Labai skanu, nors gal ir atrodo riebu, bet taip nera
Siandien kaip tik ir dariau
Kaip skaniai atrodo
Nieko panašaus anksčiau nedarydavau, būtinai ir man reiks pabandyt
O aš darau tokius labai paprastus kepsniukus - blynelius iš višitenos krūtinėlės:
krūtinėlę susipjaustau nedideliais kubeliais, pamarinuoju su prieskoniais, cesnaku ir majonezu. Tada išsiplaku kiaušinį, įdedu į jį majonezo, krakmolo, tarkuoto sūrio truputį ir tą marinuotą vištieną, ir dar jei trūksta kokių prieskonių truputuką. Viską išmaišau ir dedu po šaukštą (kaip blynus) į keptuvę. Tik reikia labai žiūrėt, kad nepridegtų, nes tas sūris blyneliouse greit kepa O šiaip gaunasi tokie šlapi tie kepsniukai
Merginos noriu su jumis pasidalinti receptuku, kurį radau 15min. laikraštuke.
Vištienos skilveliai su daržovėmis
Vištienos skilvelių
Svogūno
Kelios skiltelės česnako
Cukinija
Poras
Puodelis sultinio
Pusė puodelio grietinėlės
Prieskoniai
Sviesto kepimui
Skilvelius apvirti apie 20min. su druska, pipirais ir lauro lapeliais. Svogūną su česnaku apkepti svieste. Ten pat sudėti tarkuotą morką, supjaustytą cukiniją, bei griežinėliais pjaustytą porą. Įpilti sultinio ir šiek tiek patroškinti. Pridėti prieskonių, sudėti perpus supjaustytus skilvelius ir supilti grietinėlę. Kelias minutes patroškinti ir patiekti į stalą. Puikiai dera su ryžiais.
Vištienos skilveliai su daržovėmis
Vištienos skilvelių
Svogūno
Kelios skiltelės česnako
Cukinija
Poras
Puodelis sultinio
Pusė puodelio grietinėlės
Prieskoniai
Sviesto kepimui
Skilvelius apvirti apie 20min. su druska, pipirais ir lauro lapeliais. Svogūną su česnaku apkepti svieste. Ten pat sudėti tarkuotą morką, supjaustytą cukiniją, bei griežinėliais pjaustytą porą. Įpilti sultinio ir šiek tiek patroškinti. Pridėti prieskonių, sudėti perpus supjaustytus skilvelius ir supilti grietinėlę. Kelias minutes patroškinti ir patiekti į stalą. Puikiai dera su ryžiais.
QUOTE(Sparkling @ 2008 03 19, 13:06)
Pasiūlysiu ir aš savo receptuką .
Jums reikės:
vištienos file;
vištienos prieskonių;
2 valg. šaukštai miltų;
2 valg. šaukštai krakmolo;
Padažui:
3 šaukštai išspaustų citrinų sulčių ;
2 šaukštai medaus;
2 šaukštai sojos padažo;
2 šaukštai aliejaus;
8 skiltelės smulkiai supjaustyto česnako.
Vištiena supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais.Į maišelį suberti miltus ir krakmolą, sumaišyti.Tada į miltus ir krakmolą sudėti vištieną ir gerai supurtyti, kad mėsa tolygiai apsivoliotų.Keptuvėje įkaitinti nedidelį kiekį aliejaus,sudėti mėsą ir kepti.
Padažo ingridientus gerai sumaišyti(medų truputį pakaitinu,kad lengviau maišytųsi),supilti ant iškeptos vištienos ir dar kelias minutes pakaitinti.
Galima tiekti su ryžiais,salotomis.
Pirštus apsilaižysit,skanaus
Jums reikės:
vištienos file;
vištienos prieskonių;
2 valg. šaukštai miltų;
2 valg. šaukštai krakmolo;
Padažui:
3 šaukštai išspaustų citrinų sulčių ;
2 šaukštai medaus;
2 šaukštai sojos padažo;
2 šaukštai aliejaus;
8 skiltelės smulkiai supjaustyto česnako.
Vištiena supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais.Į maišelį suberti miltus ir krakmolą, sumaišyti.Tada į miltus ir krakmolą sudėti vištieną ir gerai supurtyti, kad mėsa tolygiai apsivoliotų.Keptuvėje įkaitinti nedidelį kiekį aliejaus,sudėti mėsą ir kepti.
Padažo ingridientus gerai sumaišyti(medų truputį pakaitinu,kad lengviau maišytųsi),supilti ant iškeptos vištienos ir dar kelias minutes pakaitinti.
Galima tiekti su ryžiais,salotomis.
Pirštus apsilaižysit,skanaus
Vakar dariau vakarienei