Niurzgike
2007 05 30, 16:49
Štai receptukas  Jums reikės: vištos kulšelės Įdarui: pievagrybiai morkos česnakas kiaušiniai druska pipirai Eiga. Išimti kaulą iš kulšelių. Jau išdarynėtas kulšeles pamarinuoti majoneze, druskoje, pipiriukuose kol gaminsite įdarą. Įdaras. Sutarkuoti morką ir česnaką, smulkiai supjaustyti pievagrybius, kiaušinius išvirti. Morkas, grybukus pakepinti kol apskrus, po to i dubenėli sumaišyti viską kas skirta įdarui pagardinta prieskoniais ar tik druska ir kimšti kulšeles. Kepti 180 laipsnių karštyje. Skanu su bulvių koše Skanaus
Niurzgike
2007 05 30, 17:54
atsiprašau nepaminėjau per skubėjimą, kad kiašinius sutarkuoti per smulkią tarką.  ir kepti apie valandą
dar vienas receptukas idaryti kulseles,as jas dariau per krikstynas,labai visiem patiko.Reikes vistienos farso,pievagrybiu,fermentinio surio,kiausinis.Isdarineti kulseles,mesyte nuimti nuo kaulo,ir kaula isimti.Ta mesyte smulkiai supjaustyti,sutarkuoti suri,pakepinti svoguna su pievagrybiais,viska sudeti i viena inda ir imusti kiausini,sudeti prieskonius ir viska ismaisyti,Tada prikimsti kulseles ir uztvirtinti mediniais smeigtukais,Ideti i orkaite ir kepti virs valandos
ingapoc
2007 10 02, 15:04
As tai tik viena karta esu darius id.vistu kulseles,tai tiek prisikankinau su tais odeliu lupinejimais ir tt,kad nusprendziau kad sitas patiekalas ne su mano kantrybe
QUOTE(ingapoc @ 2007 10 02, 16:04) As tai tik viena karta esu darius id.vistu kulseles,tai tiek prisikankinau su tais odeliu lupinejimais ir tt,kad nusprendziau kad sitas patiekalas ne su mano kantrybe  tai kad tos odelės ne taip jau sunkiai nusiima  bet kantrybės tai reikia
Receptukai tai "skaniai" skaitosi, bet su kantrybe ir man būtų labai ne kas, jaučiu galiausiai patiekalas evoliucionuotų į vištienos gabaliukų troškinį ar kokią užkepėlę
amadina
2007 10 04, 21:14
Aš irgi maniau, kad kantrybės neužteks, bet iš tikrųjų tai lengvai tos odelės nusilupa O šiaip tai anksčiau buvo atskirai odelių pardavime, dabar jau senokai nemačiau, bet ten tokios įvairių dydžių, ne kulšelių, tik įsukt kažką galima buvo, bet vis vien skanu paivairinimui
Sermuksn_e
2007 10 15, 15:06
QUOTE(amadina @ 2007 10 04, 23:14) Aš irgi maniau, kad kantrybės neužteks, bet iš tikrųjų tai lengvai tos odelės nusilupa O šiaip tai anksčiau buvo atskirai odelių pardavime, dabar jau senokai nemačiau, bet ten tokios įvairių dydžių, ne kulšelių, tik įsukt kažką galima buvo, bet vis vien skanu paivairinimui 
olantukas
2007 10 19, 09:45
Galiu pasakyti, tikrai nesunkiai nusiima odele nuo slauneliu (ketvirciu). As idarytas slauneles ruosiu taip: Pirmiausiai nuimu mesa nuo kaulo, (su peiliu is leto pjaunant palei kauliuka, taip iki galo, po to gale kauliuka nukertu. Kad liktu nekiauras galas.) Po to odele lengvai nusiplesia nuo mesos, uzkisi pirstus tarp mesytes ir odeles ir trauki, nestipriai. Tuomet mesyte sumalu du kartus, pridedu vegetos, pipiriuku, druskytes, petrazoliu... ir pakepintu svogunu. Dar itarkuoju per smulkia tarka zalia morka. Viska suminkau prikemsu odeles, uzlankstau galus, sudedu i aliejum patepta skarda ir kepu orkaiteje, apie 45 min. Jei ruosiu jas saltam uzkandziui, tuomet iskeptas sudedu i padekliuka ir paslegiu truputi ( pvz.: uzdedu lentele su stiklainiu triju l pripiltu vandens) S K A N A U S!!!
kadangi baigesi senoji tema užvesiu nauja ir pranešiu mano šiandienos vištienos pietus kokie buvo... taigi krūtinėlė buvo pamušta taip plonai kaip tik imanoma stačiakampio formos pabarstyta druska ir pipirais ir palikta pailset... tada idarui supjaustom kumpio-smulkiai;surio kvadratukais, galima ir sutarkuot, raugintu agurku ir helmans majonezo viska sumaišom dar truputi pipiru ir turim idara. imam krutinele deda gera saukšta įdaro ir užlenkiam voliojam kiausinio plakinį tada dziuveseliuose ir taip du kart. poto apkepam is abieju pusiu gerai ikaitintam aliejuj ir dedam visus kepsnelius i blekute ir kepam orkaitej koki dvidesimt minuciu uždengta. mes valgem su ridikeliu ir agurkeliu salotom ir dar keptom bulvytem
rozarija
2007 12 31, 15:05
Prisiskaiciau,receptuku,nes turiu daug vistienos,tai prisigaminsiu naujemetiniu patiekalu...  aciukas uz nuostabias idejas...
Vilmukx
2007 12 31, 15:28
nezinau ar buvo toks receptukas , bet parasysiu, kaip man labai skanu. makaronai su vistiena. vistienos krutinele supjaustau gabaliukais, tada keptuvej pakepu, idedu smulkiai pjaustytu svogunu, dar patroskinu ir ipilu grietineles ir truputi sojos padazo ,ivairus vistienos prieskonius sudedu, ir palieku troskintis ant mazos ugnies. issiverdu makaronus ir kai jie isverda supilu vistyte ir ismaisau, labai skanu
QUOTE(Vilmukx @ 2007 12 31, 14:28) nezinau ar buvo toks receptukas , bet parasysiu, kaip man labai skanu. makaronai su vistiena. vistienos krutinele supjaustau gabaliukais, tada keptuvej pakepu, idedu smulkiai pjaustytu svogunu, dar patroskinu ir ipilu grietineles ir truputi sojos padazo ,ivairus vistienos prieskonius sudedu, ir palieku troskintis ant mazos ugnies. issiverdu makaronus ir kai jie isverda supilu vistyte ir ismaisau, labai skanu  as dar pridedu pievagrybiu
rozarija
2008 01 02, 13:09
Super  man viskas gavosi,vyras labai jau gyre...  ,tik aisku jusu deka...labiausiai jam patiko vistiena su raugintais kopustais?
Limcamca
2008 01 02, 17:11
QUOTE(doovka @ 2007 12 29, 20:14) kadangi baigesi senoji tema užvesiu nauja ir pranešiu mano šiandienos vištienos pietus kokie buvo... taigi krūtinėlė buvo pamušta taip plonai kaip tik imanoma stačiakampio formos pabarstyta druska ir pipirais ir palikta pailset... tada idarui supjaustom kumpio-smulkiai;surio kvadratukais, galima ir sutarkuot, raugintu agurku ir helmans majonezo viska sumaišom dar truputi pipiru ir turim idara. imam krutinele deda gera saukšta įdaro ir užlenkiam voliojam kiausinio plakinį tada dziuveseliuose ir taip du kart. poto apkepam is abieju pusiu gerai ikaitintam aliejuj ir dedam visus kepsnelius i blekute ir kepam orkaitej koki dvidesimt minuciu uždengta. mes valgem su ridikeliu ir agurkeliu salotom ir dar keptom bulvytem  Visai neblogai
nerkasa
2008 01 03, 16:12
O aš kadangi pradedančioji virtuvėje, paklausiu: kodėl į vištienos blynelius dedasi krakmolas, o ne kokie miltai? Šiandien kepiausi, man koks tai įdomus skonis, nors vaikas valgė net ausys linko. Gal nepripratus prie tokio patiekalo, todėl?
Madeiva
2008 01 03, 16:23
QUOTE(doovka @ 2007 12 29, 20:14) kadangi baigesi senoji tema užvesiu nauja ir pranešiu mano šiandienos vištienos pietus kokie buvo... taigi krūtinėlė buvo pamušta taip plonai kaip tik imanoma stačiakampio formos pabarstyta druska ir pipirais ir palikta pailset... tada idarui supjaustom kumpio-smulkiai;surio kvadratukais, galima ir sutarkuot, raugintu agurku ir helmans majonezo viska sumaišom dar truputi pipiru ir turim idara. imam krutinele deda gera saukšta įdaro ir užlenkiam voliojam kiausinio plakinį tada dziuveseliuose ir taip du kart. poto apkepam is abieju pusiu gerai ikaitintam aliejuj ir dedam visus kepsnelius i blekute ir kepam orkaitej koki dvidesimt minuciu uždengta. mes valgem su ridikeliu ir agurkeliu salotom ir dar keptom bulvytem  reikės išbandyti, labai skaniai skamba
Limcamca
2008 01 03, 18:32
QUOTE(nerkasa @ 2008 01 03, 17:12) O aš kadangi pradedančioji virtuvėje, paklausiu: kodėl į vištienos blynelius dedasi krakmolas, o ne kokie miltai? Šiandien kepiausi, man koks tai įdomus skonis, nors vaikas valgė net ausys linko. Gal nepripratus prie tokio patiekalo, todėl? Manyciau krakmolas labiau sulipina nei miltai. Ne taip tyzta.
Vilmukx
2008 01 03, 23:08
as is pirmos temos viskas is vistienos sujungiau du receptus ir gavosi labai skaniai  . kulseles su raugintais kopustais ir su bulvem  , nes kazkuri mama rase, kad jai nesigavo ta vistiena su kopustais tai dariau viska taip. vistiena sumarinavau su prieskoniais ir majonezu, skarda isklojau folija, sudejau kopustus ant virsaus perpjautas bulves, tada vistiena ir uzpyliau vandeniu, kad bulves apsemtu  gavosi skaniai ,ypac kopustai ir draugai isgyre
Mano naujausias patiekalas iš višienos:
Vištienos krūtinėlę išmušu pabarstau druska ir pipirais, dedu į ją banano gabaliukus ir susuku suktinukus (persmeigiu dantų krapštuku, kad neiširtų), pavolioju miltuose ir vos vos apkepu keptuvėje, tada dedu į indą su apelsinų sultimis (spaudžiu pati, nes nežinau ar kitokios tinka), reikia, kad apsemtų, uždengiu folija arba dangčiu ir troškinu apie pusvalandį.
siandienos musu pietus buvo labai paprasti ant sviestuko pakepta gabaliukais pjaustyta krutinele pipiriuku vegetos nors ir nesveika mairunu cesnakiniu pipiru milteliu kai labiau apkepe svogunelio pridejom pakepem tada sauksta dideli miltu paskui pora saukstu kameroj saldyto buljono radom sudejom pridengem ir troskinom paskui pakracius saldytuva atsirado pora saukstu griietines ir ta suejo paskui dar pienelio kad butu skysciau ir dar pakracius kamera atsirado saldytu krapeliu tai is vis man amerika, nes labai megstu ir virtos bulvytes su pomidorais agurkeliais. tai tokie musu saldytuvo apsivalymo vistienos pietus ir svarbiausia pamirsau radom kameroj dar voveraiciu maza maiseli tai ir tos su svogunais kartu krito i keptuve...
nerkasa
2008 01 04, 17:22
O aš vėl gal ir nelabai į temą, bet kaip "vištai"... Niekad nieko nekepiau folijoje...kokią ją pirkti? Yra dvejopos pas mus pardoj: viena aliuminio, o kita kiek suprantu paprasta. Kokia geriau? O gal ta aliuminio visai netinka? Atsiprašau kad to klausiu čia, bet juk tai ir prie kepimo
QUOTE(nerkasa @ 2008 01 04, 16:22) O aš vėl gal ir nelabai į temą, bet kaip "vištai"... Niekad nieko nekepiau folijoje...kokią ją pirkti? Yra dvejopos pas mus pardoj: viena aliuminio, o kita kiek suprantu paprasta. Kokia geriau? O gal ta aliuminio visai netinka? Atsiprašau kad to klausiu čia, bet juk tai ir prie kepimo  nu jei kepimui kokiu mesyciu tai aliuminio o kokiems sausainukams tai kepimo popierius ir isvis rekomenduociau kepimo maisus ir rankoves
nerkasa
2008 01 05, 12:17
Net neįsivaizduoju kaip atrodo tie maišai ar rankovės, o dar kai dabar ne Lietuvoje ir kalbos nemoku, išvis...nežinočiau kur ieškot net
rozarija
2008 01 06, 23:40
QUOTE(Vilmukx @ 2008 01 04, 01:08) as is pirmos temos viskas is vistienos sujungiau du receptus ir gavosi labai skaniai  . kulseles su raugintais kopustais ir su bulvem  , nes kazkuri mama rase, kad jai nesigavo ta vistiena su kopustais tai dariau viska taip. vistiena sumarinavau su prieskoniais ir majonezu, skarda isklojau folija, sudejau kopustus ant virsaus perpjautas bulves, tada vistiena ir uzpyliau vandeniu, kad bulves apsemtu  gavosi skaniai ,ypac kopustai ir draugai isgyre  Na as giriau si receptuka,bet as kartu netroskinau bulviu o isviriau atskirai,tai irgi neblogai gavosi...
busima_mama
2008 01 15, 10:38
Reikia pagalbos man - po vyro gimtadienio liko mazdaug 1 rukyta vista (mums dviems tiek imt ir suvalgyt nerealu), tai galvoju gal jus pasiulysit, ka su ja daryt. Galvoju siandien raugintu kopustu sriuba isvirt ir dali vistytes i ja idet, bet kur det kita dali??? Patarkit prasau.....
rozarija
2008 01 15, 12:28
Na jei virsi sriuba,tai pasigamink salotas... Salotos su rūkyta višta Ingredientai: 500g virtų bulvių, 250g virtų morkų, 300g marinuotų agurkų, 500g konservuotų žirnelių, 100g obuolių, 500g rūkytos vištos, 500g majonezo. Kaip gaminti? Visas daržoves ir obuolį supjaustyti šiaudeliais, sudėti konservuotus žirnelius. Viską išmaišyti. Nuo rūkytos vištos nulupti odą, išimti kaulus. Mėsą supjaustyti šiaudeliais ir sumaišyti su daržovėmis. Ant viršaus pilti majonezą. Salotas galima puošti žalumynais, apelsino ar obuolio skiltelėmis. Rūkytos vištienos salotos Reikalingi produktai: Karštai rūkyta vištiena, konservuoti ananasai, kukurūzai, graikiniai riešutai, majonezas. Visus produktus supjaustyti kubeliais iki 1 cm dydžio, pagardinti majonezu.
Zmonyte
2008 01 18, 09:39
QUOTE Reikia pagalbos man - po vyro gimtadienio liko mazdaug 1 rukyta vista (mums dviems tiek imt ir suvalgyt nerealu), tai galvoju gal jus pasiulysit, ka su ja daryt. kazkada taip sprendziau sita problema  is vistienos padariau padaza makaronams  vistiena supjausciau gabaliukais, pakepinau su smulkiai supjaustytu svogunu, paprika, uzpyliau pomidoru padazu, priberiau visokiu prieskoniu ir tada i keptuve suverciau isvirtus makaronus ir viska ismaisiau  mes kai megstam makaronus, tai mums patiko
ggudrute
2008 01 18, 14:49
Nezinau gal jau buvo toks patiekalas As tai is vistienos darau stai toki patiekala: Issiverdu makaronus, bent jau man skaniausiai ir geriausiai gaunasi su makaronais kaspinelio formos.Kol verda makaronai: susipjaustau vistienos krutinele gabaliukais,pabarstau prieskoniu vistienos, pasikepinu, susipjaustau paprika, pievagrybius, morkas(mazais siaudeliais),pabarstau prieskoniu, apsikepinu darzoves. Kai makaronai jau isvire, nupilame vandeni, suberiame juos i katiliuka,sudedame ant makaronu vistiena, darzoves pakepintas, ipilame grietineles, soju padazo, viska ismaisome, ir patroskiname apie 5-10min. Skanaus
Mano šeimynos mėgstamiausias patiekalas su vištiena su daržovėm Krūtinėlę kubeliais, užbarstyti pipirų , druskytės , patroškinti ant sviesto ( tik neapskrudinti, bus kieta).Išimti mėsytę iš keptuvės, tada suberti maišelį šaldytų daržovių (aš naudoju kalafiorai ,brokoliai, morkos ), užpilti truputį vandens, patroškinti , kol suminkštės daržovės.Tada į daržoves sudėti vištieną, kelis šaukštus riebesnės grietinės, krapų, petražolių, aišku, paragauti ar netrūksta druskos.Užvirti ir viskas, tik saugoti , kad nesutįžtų daržovės.Valgom su virtom bulvėm. P.S. proporcijų nesilaikau , mėgstam kai būna daugiau daržovių  kai turiu daugiau laiko , naudoju šviežias daržoves
Almantaitė
2008 01 19, 14:11
QUOTE(nerkasa @ 2008 01 03, 16:12) O aš kadangi pradedančioji virtuvėje, paklausiu: kodėl į vištienos blynelius dedasi krakmolas, o ne kokie miltai? Šiandien kepiausi, man koks tai įdomus skonis, nors vaikas valgė net ausys linko. Gal nepripratus prie tokio patiekalo, todėl? kazkada pritrukusi krakmolo i blynelius idejau miltu, ir nuo siol tik juos ir dedu  siaip skonis skiriasi su miltais, buna toks labiau blyniskesnis  o su krakmolu - kepsniukiskesnis Papildyta:QUOTE(busima_mama @ 2008 01 15, 10:38) Reikia pagalbos man - po vyro gimtadienio liko mazdaug 1 rukyta vista (mums dviems tiek imt ir suvalgyt nerealu), tai galvoju gal jus pasiulysit, ka su ja daryt. Galvoju siandien raugintu kopustu sriuba isvirt ir dali vistytes i ja idet, bet kur det kita dali??? Patarkit prasau.....  is vistos likuciu galima padayti skanu pastetuka : nuimti oda, supjaustyti gabaliukais, prideti prieskoniu, majonezo ir sturinti viska su blenderiu
QUOTE(pinkee @ 2008 01 04, 00:57) Mano naujausias patiekalas iš višienos: Vištienos krūtinėlę išmušu pabarstau druska ir pipirais, dedu į ją banano gabaliukus ir susuku suktinukus (persmeigiu dantų krapštuku, kad neiširtų), pavolioju miltuose ir vos vos apkepu keptuvėje, tada dedu į indą su apelsinų sultimis (spaudžiu pati, nes nežinau ar kitokios tinka), reikia, kad apsemtų, uždengiu folija arba dangčiu ir troškinu apie pusvalandį. nuostabus receptukas  ,tik mano manymu, nereiketu tiek ilgai troskinti, nes mesa bus sausoka as vistienos krutinele ruosiu taip: nemusta  vistienos krutineles file pjaunu per puse, itrinu ivairiais prieskoniais(imbieru, mairunu, pipirais, druska,siek tiek cinamono) trumpai apkepu is visu pusiu, sutarkuoju 2-3 morkas (kuo daugiau tuo skaniau) sudedu i puoda, pilu vandens, kad bent puse visko apsemtu ar daugiau ir patroskinu/paverdu uzdengtame puode nuo 7 ik 12 min. priklausomai krutineles dyzdio. patiekalo skoni galima keisti, dedant ivairiu priedu, as katrais dedu brokoliu, svogunu, dziovintu slyvu arba tiesiog daug zalumynu (petrazoliu su krapais). skanu valgyti su ryziais, ar tiesiog lengvom salotom. niam niam
Pasiulysiu ir as viena "iseigini" receptuka su vistiena Ismusu vistienos krutineles gabaliukus, tada juos marinuoju pvz. sodriame raudoname vyne, sojoje, idedu pipiriuku, druskytes pagal skoni. I vidu vynioju sauleje dziovintus pomidorus (buna pirkti stiklainiukuose, uzpilti aliejumi), kaparelius ir mocarelos suri. Vyska suvynioju, sutvirtinu mediniais smeigtukais ir dedu i orkaite. Patiekti galima ir su trupuciu ryziu, bet as dazniausiai dedu tik juostelemis pjaustyta raudona paprika  . Lekste puosiu tirstos konsistencijos sojos padazu, likusiais kapareliais, mazais marinuotais svoguniukais (man ypac neblogi paruosti balzamiko acte). Svarbiausia gerai ismarinuoti mesa, nes kitaip ji gali buti be skonio - tada nepades ne jokie egzotiski priedai
rozarija
2008 01 22, 14:14
QUOTE(lajla @ 2008 01 21, 13:09) Pasiulysiu ir as viena "iseigini" receptuka su vistiena Ismusu vistienos krutineles gabaliukus, tada juos marinuoju pvz. sodriame raudoname vyne, sojoje, idedu pipiriuku, druskytes pagal skoni. I vidu vynioju sauleje dziovintus pomidorus (buna pirkti stiklainiukuose, uzpilti aliejumi), kaparelius ir mocarelos suri. Vyska suvynioju, sutvirtinu mediniais smeigtukais ir dedu i orkaite. Patiekti galima ir su trupuciu ryziu, bet as dazniausiai dedu tik juostelemis pjaustyta raudona paprika  . Lekste puosiu tirstos konsistencijos sojos padazu, likusiais kapareliais, mazais marinuotais svoguniukais (man ypac neblogi paruosti balzamiko acte). Svarbiausia gerai ismarinuoti mesa, nes kitaip ji gali buti be skonio - tada nepades ne jokie egzotiski priedai  Netradicinis patiekaliukas,reiktu savaitgali pabandyti...
Mano salotos su vietienos krutinele reikes: vistienos krutinele ( perku jau iskepta parduotuvej) poro majonezo lukstentu saulegrazu kiniska salota citrinpipiriu paruosimas: saulegrazas pakepinti keptuveje, visa kita supjaustyti ir sumaisyti su majonesu, pabarstyti citrinpipiriu. galimos variacijos: deti ryziu, cukinijos, konservuotu kukuruzu, raugintu agurku receptas gime po didelio baliaus, kai liko visokiu maisto likuciu Mano pacios megztamiausios salotos, pasidarau didziausia bliuda ir valgau 2 dienas
GRAŽINA25
2008 01 29, 15:08
as bandysiu vistiena su pievagrybiais , jai pavyks parasysiu
QUOTE(pinkee @ 2008 01 03, 23:57) Mano naujausias patiekalas iš višienos: Vištienos krūtinėlę išmušu pabarstau druska ir pipirais, dedu į ją banano gabaliukus ir susuku suktinukus (persmeigiu dantų krapštuku, kad neiširtų), pavolioju miltuose ir vos vos apkepu keptuvėje, tada dedu į indą su apelsinų sultimis (spaudžiu pati, nes nežinau ar kitokios tinka), reikia, kad apsemtų, uždengiu folija arba dangčiu ir troškinu apie pusvalandį.  koks idomus receptas, neiko panasau nebuvau valgius... vistiena, bananai ir apelsinu sultys...  gal ir skanu
eladzius
2008 02 06, 17:36
QUOTE(pinkee @ 2008 01 04, 01:57) Mano naujausias patiekalas iš višienos: Vištienos krūtinėlę išmušu pabarstau druska ir pipirais, dedu į ją banano gabaliukus ir susuku suktinukus (persmeigiu dantų krapštuku, kad neiširtų), pavolioju miltuose ir vos vos apkepu keptuvėje, tada dedu į indą su apelsinų sultimis (spaudžiu pati, nes nežinau ar kitokios tinka), reikia, kad apsemtų, uždengiu folija arba dangčiu ir troškinu apie pusvalandį. atrodo skaniai,bet kai paragavau ji baliuje,tai nezinojau kur dingt,net vyras ,kuris daug valgo ,kai pasiule antra pakartot pasake ,kad sotus.poto "apkalbejo'' beveik visi,kad nuo to saldumo net bloga buvo.cia patiekalas saldaus megejams
Mergaitės, gal galit pasiūlyti kokiu receptėliu iš vištienos odelių? Žinau, kad kažkur seniau skaičiau, bet dabar nerandu. O taip jas mėgstu, tai dabar specialiai nusipirkau ir galvoju, kaip skaniau paruošti
Calmness
2008 02 11, 16:49
o man patinka troskinti sparneliai apkepu sparnelius keptuveje,i puoda idedu vistienos sultinio pipiru,druskos ,lauro lapelis, morku nemazai,cesnako pora skilteliu ir vandens ant dugno.Troskinti 30 min. ant zemos ugnies.Man asmeniskai tai
Lalaila_Vln
2008 02 11, 17:25
QUOTE(popuri @ 2008 02 07, 11:05) Mergaitės, gal galit pasiūlyti kokiu receptėliu iš vištienos odelių? Žinau, kad kažkur seniau skaičiau, bet dabar nerandu. O taip jas mėgstu, tai dabar specialiai nusipirkau ir galvoju, kaip skaniau paruošti  turiu nusikopijavus toki recepta, bet pati jo dar nebandziau Pasidarau įdarą tokį kaip balandėliams[faršas,virti ryžiai,svogūniukas,prieskoniai] ir suku į vištienos odeles[jas reikia palaikyti su prieskoniais:pipiriuku,druskyte,višt.prieskoniais ir česnaku].Suktinukus dėti į aliejumi pateptą skardą ir į orkaitę.Iškepa per kokį 20-30min.,odelė apskrunda ir skonis fantastiškas.Pabaigoj dar galima užtarkuoti sūrio
«gėlytė»
2008 02 13, 15:01
Kiek visokių čia skanių receptų, būtinai reiks išbandyti  Gal turi idėjų, ką skanaus galima pasigaminti iš vištienos ketvirčių? Nesu labai patyrusi kulinarė, todėl būčiau labai dėkinga už pasiūlymus
amileta
2008 02 13, 15:11
[quote=Lalaila_Vln,2008 02 11, 18:25] turiu nusikopijavus toki recepta, bet pati jo dar nebandziau Pasidarau įdarą tokį kaip balandėliams[faršas,virti ryžiai,svogūniukas,prieskoniai] ir suku į vištienos odeles[jas reikia palaikyti su prieskoniais:pipiriuku,druskyte,višt.prieskoniais ir česnaku].Suktinukus dėti į aliejumi pateptą skardą ir į orkaitę.Iškepa per kokį 20-30min.,odelė apskrunda ir skonis fantastiškas.Pabaigoj dar galima užtarkuoti sūrio [/quote esu darius tikrai skanu.galima ryziu ir nedet. galima dar idet paprikos ar grybu
QUOTE(popuri @ 2008 02 07, 10:05) Mergaitės, gal galit pasiūlyti kokiu receptėliu iš vištienos odelių? Žinau, kad kažkur seniau skaičiau, bet dabar nerandu. O taip jas mėgstu, tai dabar specialiai nusipirkau ir galvoju, kaip skaniau paruošti  Jei odelės nemažos, galima "įpakuoti" bulvių košės ar tarkuotas bulves paruoštas panašiai kaip vėdarams, tik šiek tiek nusunkus. Ir iškepti ta gėrį orkaitėj
maprigo
2008 02 26, 19:10
sveikutes, gal kas zinote kaip pasigaminti makaronus su vistiena kur dabar tieka Cili'akuose? na suprantu, akd ten makarona, paprikos, cukinijos (atrodo, tik nesuprantu kaip jos apdorotos) bet is ko padazas? dievinu sita patiekaliuka, galeciau valgyt ir valgyt, tik kad namie butu pigiau padaryt. idedu nuoroda, apie ka tiksliai kalbu: http://www.cili.lt/uzsakymai/lt/meniu.detail/998arba http://www.cili.lt/uzsakymai/lt/sys.meniu/10 astuntas nuo virsaus busiu dekinga uz pagalba
Pasiūlysiu ir aš savo receptuką  . Jums reikės: vištienos file; vištienos prieskonių; 2 valg. šaukštai miltų; 2 valg. šaukštai krakmolo;
Padažui: 3 šaukštai išspaustų citrinų sulčių ; 2 šaukštai medaus; 2 šaukštai sojos padažo; 2 šaukštai aliejaus; 8 skiltelės smulkiai supjaustyto česnako.
Vištiena supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais.Į maišelį suberti miltus ir krakmolą, sumaišyti.Tada į miltus ir krakmolą sudėti vištieną ir gerai supurtyti, kad mėsa tolygiai apsivoliotų.Keptuvėje įkaitinti nedidelį kiekį aliejaus,sudėti mėsą ir kepti. Padažo ingridientus gerai sumaišyti(medų truputį pakaitinu,kad lengviau maišytųsi),supilti ant iškeptos vištienos ir dar kelias minutes pakaitinti. Galima tiekti su ryžiais,salotomis. Pirštus apsilaižysit,skanaus
Girinukė
2008 03 19, 14:27
Nezinau koks skonis bet labai graziai atrodo
QUOTE(Sparkling @ 2008 03 19, 14:06) Pasiūlysiu ir aš savo receptuką  . Jums reikės: vištienos file; vištienos prieskonių; 2 valg. šaukštai miltų; 2 valg. šaukštai krakmolo;
Padažui: 3 šaukštai išspaustų citrinų sulčių ; 2 šaukštai medaus; 2 šaukštai sojos padažo; 2 šaukštai aliejaus; 8 skiltelės smulkiai supjaustyto česnako.
Vištiena supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais.Į maišelį suberti miltus ir krakmolą, sumaišyti.Tada į miltus ir krakmolą sudėti vištieną ir gerai supurtyti, kad mėsa tolygiai apsivoliotų.Keptuvėje įkaitinti nedidelį kiekį aliejaus,sudėti mėsą ir kepti. Padažo ingridientus gerai sumaišyti(medų truputį pakaitinu,kad lengviau maišytųsi),supilti ant iškeptos vištienos ir dar kelias minutes pakaitinti. Galima tiekti su ryžiais,salotomis. Pirštus apsilaižysit,skanaus   aciu uz receptuka  jau dabar lekiu daryt  visus produktus turiu  aciuuuu
QUOTE(fatima74 @ 2008 03 19, 16:24)  aciu uz receptuka  jau dabar lekiu daryt  visus produktus turiu  aciuuuu vakariene super.tikrai ir pirstus laizem  vyras net keliskart pabuciavo uz skania vakariene  darykit ir jus
QUOTE(fatima74 @ 2008 03 19, 18:46) vakariene super.tikrai ir pirstus laizem  vyras net keliskart pabuciavo uz skania vakariene  darykit ir jus   MB tai nemegsta visokiu mano "sedevru" .Bet sitas ir jam labai patinka. Saunu,kad patiko
|
|