vaivos juosta
2007 12 29, 20:29
gal, kad buvo pavasaris
.. gal, kad buvo labai tikėta
.. gal, kad buvo labai norėta
.. gal, kad daug verkta
. Daug prašyta
. Daug melstasi
. Daug svajota
. Daug žvakių sudeginta
. gal, kad taip buvo lemta
Buvo gegužis. Žydintis, kvepiantis. Už dviejų savaičių rengėmės savo vestuvėms. Ėjau paskutiniam suknelės pamatavimui. Niekaip nesupratau, kodėl per krūtinę taip ankšta juk prieš pora savaičių buvo gerai
Ir galva svaigdavo ( maniau nuo alyvų  ). Ašaros riedėjo, kai svečiai vestuvių dieną paminėdavo susilaukti vaikučių. Nežinojo jie, kad stengiamės jau 4 metai
. Vyras tik suspausdavo mano ranką savo delne
. Buvom stiprūs savo svajone.... Po šventės praėjo savaitė. Vis tiek galva svaigsta, nors alyvos jau ir nužydėjo. Gal čia nuo petunijų, svyrančių balkone? Vis tik testas perkamas. Išlydžiu ryte vyrą visai parai į budėjimą, o pati į vonią. Galva tuščia. Minties jokios. Tyla. Rytas dar ankstus. Ir dvi juostelės. Verkiu. Virpu. Šypsausi. Šypsausi kaimynams, sutiktiems laiptinėje, kiemsargiui, Maximos pardavėjai. Ir šypsodamasi laukiu kito ryto. Čia šypsenos jau dvi. Tais metais mūsų vasara buvo pati gražiausia, ruduo spalvingas eidavom abu per parką,lapai šnara, vyras šalia manęs toks išdidus, kaip sultonas. Ir žiema tokia tikra su minus 30 šalčio, kad net radiatoriai Telšiuose sproginėjo. Sausio 19-tai buvo paskirta operacijos diena. Išvažiavom anksti, tamsu, šalta. Tylėjom iki pat Kauno. O paskui viskas taip greitai vyro bučkis, durys užsidaro, balta operacinė. Keletas minučių ir akušerės balsas - Mergytė. Bet jau ir gražuolė
.. Bučiuoju mažą nosytę ir verkiu verkiu
. Koridoriuje pasitinka spindinčios vyro akys ir šnabždesys ar tu matei, kokia ji graži ? O nosytę matei? Kaip mano. O ar žinai, kas mergytę prausė? dainininkė Anželika Petrikytė. O ar žinai, kokį vardą duosim? patį gražiausią . Jau nuo pat pradžių žinojau, kad bus tėčio lepūnėlė. Dabar mūsų stebuklui jau beveik du. Turi mylintį tėtį, mylinčią mamą ir angelą sesutę Vaivutę, kuri vasarą nuo debesėlio siųs spindulėlius, rudenį braidys krintančiuose lapuose, žiemą pačia gražiausia snaige nusileis ant delno, o pavasarį sužydės žibute
.
vokietuke
2007 12 29, 20:58
jatau kokia grazi istorija...
pasaka1
2007 12 29, 21:15
Tokia gražiai paslaptinga istorija...  Labai gražu. Tėveliai šaunuoliai stipruoliai, kad nepalūžo. Didžiausios sėkmės Jums
Grazi istorija. Ir tos eiles pradzioje Teko nemazai iskesti.. Sekmes jums
labai grazu  aukit ir stiprekit
Labai grazi istorija  Nuosirdziai sveikinu
Calmness
2007 12 30, 11:58
superrrrrr
Bagyrute
2007 12 30, 21:13
Grazu. Silta.
jetau, kaip gražiai žodžiais išsakytas laukimas  kad aš taip mokėčiau  .... Stiprybės ir begalinės laimės Jūsų šeimai  ......
kumpiene
2007 12 31, 15:58
Labai grazu... smagu, kad nepasidavet... sekmes
Fenomenali
2008 01 01, 14:43
labai šilta istorija
Labai jauki, maloni skaityti istorija. Paslaptingai viskas skamba, tarsi gilus skausmas susilietų su dar didesniu gyvenimo džiaugsmu.
Emerencija
2008 01 02, 11:29
Paslaptinga ir tuo paciu labai grazu Sekmes jums
vaivos juosta
2008 01 02, 14:27
Ačiū visoms paskaičiusioms  . Beje, gimdžiau KMUK.
Labai miela istorija, bet "Nežinojo jie, kad stengiamės jau 4 metai
. Vyras tik suspausdavo mano ranką savo delne
. Buvom stiprūs savo svajone...." šitoj vietoj net ašarą nubraukiau, koks stiprus tikėjimas ir palaikymas vienas kito  Sėkmės.
labai grazi, silta istorija... sekmes jums
vaivos juosta
2008 01 04, 12:03
Nuostabi istorija
Jurgachka
2008 01 05, 17:57
Nepaprastai grazu  Saunuoliai jus su vyru  Sekmes
Vajetau, kaip gražiai parašyta  Sėkmės jums didžiulės
vaivos juosta
2008 01 05, 21:19
Daviau vakar vyrui paskaityt, tai sakė : "žinojau, kad esi prie meno, bet kad tiek.... "
Justynka
2008 01 05, 23:00
Labai labai silta istorija  Kuo geriausios kloties jums
Egluzhė
2008 01 05, 23:58
Jaudina ir graudina  Aukit, stiprekit ir tikekit sviesesniu rytojum
JuokInga
2008 01 06, 02:03
Labai gražu, šilta, miela, jausminga  Jei tavo mergytė perskaitys šitą istoriją suaugusi, labai didžiuosis savo Mama. Ir jos stiprybe, tikėjimu. Tu šaunuolė ir tikrai labai kūrybinga. Lauksim būsimos gimdymo istorijos, kuri turės laimingą pabaigą ir atneš mamytei palaimą ir begalinį džiaugsmą. Su geriausiais linkejimais
be galo grazu!
krystiana
2008 01 06, 13:27
*Rykliukė*
2008 01 06, 15:33
Labai jaukiai ir siltai parasyta.
vaivos juosta, jaučiu daug meilės ir šilumos tavyje - sėkmės jūsų šeimai
mickute7
2008 01 06, 19:13
Gražu  net apsižliumbiau Smagu kaip išsipildo svajonės  Sėkmės
daliuka
2008 01 07, 01:08
Sužavėta ir......apsižliumbus
mmamuliuke
2008 01 07, 06:55
mama_inga
2008 01 07, 10:28
kokia silta istorija  laimes jums ir viso ko geriausio
Sveikinu Esi šauni, stipri mama Lauksim antros- gal broliuko, gal sesutės istorijos... LAIKYKITES QUOTE(JuokInga @ 2008 01 06, 03:03) Jei tavo mergytė perskaitys šitą istoriją suaugusi, labai didžiuosis savo Mama. Ir jos stiprybe, tikėjimu. Kaip protingai parašyta Aš taipogi esu parašius savo gimdymo istoriją ir tik dabar susimąsčiau, kad gal tikrai mano dukrai, kai ji jau bus suaugusi ir pati gimdys, taipogi bus įdomu skaityti Savo atėjimo į pasaulį pasakojimą
Pikta voverė
2008 01 08, 15:42
Nu kaip patiko tavo gimdymo istorija Tai laukiam dabar jau kitos istorijos, linkiu sulaukti sūnelio arba dukrytės arba dviejų iš karto. Viskas įmanoma
agnuska
2008 01 09, 12:12
 taip gražiai ir šiltai parašyta sekmės didžiausios visai šeimynai
trumpa, bet tuo pačiu ir labai išsami, graži bei tyra istorija  sveikinu su laimėjimu
darbo metu vos verkti nepradejau labai silta istorija
vaivos juosta
2008 01 10, 12:29
Amiletta
2008 01 10, 15:58
Labai labai gražu.  Gražios mintys.
loret30
2008 01 11, 20:11
 Tikrai,ne veltui apdovanojimą gavai,ir aš prisijungiau prie apsižliumbimo SĖKMĖS TAU IR STIPRYBĖS,lauksim sekančios istorijos su tokia pat laiminga ir gražia pabaiga.
Nuostabi istorija. Šilta, jauki, tokia tikra... Sekmės jūsų nuostabiai šeimai
vaivos juosta
2008 01 12, 15:20
Ačiū, mamos  .
|
|