Na, žinokit, naujų tai nebeįmanoma gauti - visur išpirkta, kai taip greitai atšilo. Teks laukti... Dar pamiršau parašyti, jei norite pirkti naujus Mažylio ratuose, geriausia užsisakyti iš anksto (norimą dydį ir spalvą), nes jie nedidelius kiekius užsakinėja.
Sveikutes! Niekaip neapsisprendziu koki dydi maziukui pirkti... pedutes ilgis 13 cm, noreciau, kad per vasara nesiotu siuos batukus... Nesinori nupirkti kaip tik... Gal patarsit
QUOTE(spirga78 @ 2011 05 05, 09:13) Sveikutes! Niekaip neapsisprendziu koki dydi maziukui pirkti... pedutes ilgis 13 cm, noreciau, kad per vasara nesiotu siuos batukus... Nesinori nupirkti kaip tik... Gal patarsit Tai Jus ir nepirkite kaip tik. Perkant batukus reikia, kad nuo ju priekio iki pirstuku butu vietos per vieno pirsto stori (apie 1 cm). Per vasara ta centimetra kojyte ir paaugs. Rudeni gausite pirkti kitus batukus. QUOTE(Daluze 2 @ 2011 04 23, 15:02) Atsakymas emb : aišku vasarai su skylutėm ir didelėm. Mes pernai vasarą tokius dėvėjom be kojinyčių, nei prakaitavo nei ką. Likau labai patenkinta. Šiandien nuvažiavom į Mažylio ratus vėl pirkti vasarai ir ką jūs manot - labai mažai belikę. 24 dydžio - nė vieno. Po Velykų užsakys, o atveš tik gegužės 10 d. Ir dar nuliūdino, kad nuo gegužės 1 dienos pabrangsta 10 litu, kainuos 129 Lt. Gal kas žinote, kur pigiau ir greičiau galima įsigyti 24-25 dydžio.[SIZE=7] Ir dar noriu pasidalinti patirtimi - kai kurie ortopedai sako, kad šie batukai nelabai tinkami, nes padas minkštas ir užkulnis ne itin kietas, bet mano mažyliui, kuris mėgsta ant pirštų galiukų pavaikščioti, jie labai tiko. Kai pakeičiau kietesniais, atvirkščiai pradėjo stiebtis. Žiemą su sunkiais batais irgi stiebėsi, o tik apaviau lengvesnius kedukus, laksto patenkintas. todėl ir vėl noriu Guciukų Del prakaitavimo noriu pastebeti, kad, mano nuomone, tai labai prillauso nuo paties vaiko. Taip, kaip ir suauge prakaituoja skirtingai, taip ir maziukai prakaituoja skirtingai. Mano paneles kojytes yra linkusios prakaituoti, todel net su gucio batukais ir didelem skylutem kojyte praikaitavo. Kadangi nemanau, kad prakaituoja del to, kad batukai butu blogi, savo mergytei planuoju pirkti antrus gucio batukus. Papildyta: QUOTE(spirga78 @ 2011 05 05, 10:16) Manau, kad 23 bus per dideli. Pazirekite sita dydziu lentele http://www.mazylioratai.lt/goods;259;;cat,;id,247
Manau, kad 23 bus per dideli.
Pazirekite sita dydziu lentele http://www.mazylioratai.lt/goods;259;;cat,;id,247 [/quote] Aha ziurinejau del to susisuko jau visai su tais pliusiukais ir minusiukais
mes esame ne is vilniaus, bet vaziuojame speceliai i mazylio ratus gucio batuku pirkti, ten pamatuoja tikslei pedute, ir batukus uzsidedame pasiziurime kaip realei dydis tinka
Mamytes, o kur Klaipedoje perkat siuos batukus
pirkau batukus, kaip pirmuosius batukus dukrytei..man nepatiko todel, kad labai sunku apauti, nes viduje versta oda, tai kol ikisdavau vaiko koja
idomu kiek pedute paauga maziaus, taip gerai butu kad tiktu visai vasarai...
Aišku, nepaguosiu, bet mes pirmuosius Gucio batukus išaugome per nepilnus 2 mėn. Tiesiog per vasarą labai ūgtelėjo pėdutė, nors pirkome 1 cm didesnius. O kai jau rudenį pirkau basutes po namus lakstyti, tai iki pavasario pradžios užteko, taip, kad negali žinoti...
Kai mes pirkom, pardavejas sake: "Cia jau kaip pasiseks, galit nesiot batukus nuo 1 iki 5 men, priklauso nuo to, ar pataikysit ant pedutes augimo, ar ne." Dabar nesiojam ketvirta menesi, bet jau tuoj reiks naujus pirkt
QUOTE(kvietkas @ 2011 05 12, 23:17) pirkau batukus, kaip pirmuosius batukus dukrytei..man nepatiko todel, kad labai sunku apauti, nes viduje versta oda, tai kol ikisdavau vaiko koja Mes gavom dovanų. Man taip pat nepatiko vien dėl to, kad sunku apauti. O vaikučiui tai turbūt patiko, pati pastebėjau, kad kojytės beveik neprakaitavo.
Dėl to, kad sunkiai užsimauna, tai tikrai nenorėčiau sutikti. Man būtent vienas iš jų privalumų, kad nesunkiai užsimauna ir labai gerai laikosi ant kojytės.
Mes savo pirmąją porą nešiojom net 7 mėn
Turime ir mes Guciukus
Ar vasara su guciukais (su didelemis skylemis) butu per karsta vaikscioti?
kaip keista, kad kazka sunku apauti, man cia vienas is ju privalumu, kad labai lengvai kojyte ilenda
nebandem,bet negrazus
![]() na kaip negrazus? nerealus!
Laba diena,
ieškau kompanijos kartu pirkti Gucio batukus. Vienoj vietoj sutariau, kad jei imsiu dvejus tai vieni kainuos 119,97 litai, o įprasta kaina 129 litai. Gal ir daugiau nuleistų jei rasčiau dar daugiau kompanijos, kam reikia. Rašykit. Manau, labiausiai apsimoka vilnietėm, jei būtų norinčių
Mano vienerių metų panelei gucio batukai siauri. Kojytė nėra labai plati. Apavus batukus, mažylis pirštukas išsikiša kažkaip į šoną. Pirkau internetu ir dabar gaila į balą išmestų pinigų.
Pirkau sunui 19 dydi, tai sedeti vezimelyje gal ir gerai, bet kai po truputi prilaikomas pradejo vaikscioti, tai batai vis krito nuo kojos. Man pasirode, kad jie per siauri
siauri
gal normaliai koja neįkišta buvo. nes šiaip šitie batukai kaip tik plačiakojams rekomenduojama.
Rašo, kad platūs, bet realiai mergaitei per siauri. Arba mes gavom kokius brokuotus
Nusipirkom sendien ir mes guciukus
Parduodu naujus Gucio batukus
Parduodu naujus Gucio batukus, grazios sokolado spalvos su geltonais raisteliais. 19 dydis, yra dezute, kaina 85Lt. Guciobatukai siuvami iš minkštos verstos odos. Jie tokie minkšti, kad gali būti dėvimi ant nuogų kojyčių ir jų nenutrins. Ši vaikiška avalynė atitinka visus ortopedinius reikalavimus. Jai suteiktas Sveikos pėdos apdovanojimas. Batukų privalumai: 1. Sutvirtintas užkulnis. (patentas NR. 187609) Užkulnis padeda tvirtai palaikyti kojytę, kad staiga žengus ji nepakryptų. 2. Minkštas ir elastinis padas. Mažyliui tokiais batukais patogu atistoti, atsitūpti pėdą lengva sulenkti. 3. Pade įtaisytas supinatorius. Speciali vidinio pado forma saugo nuo plokščiapadystės. 4. Priekinė batuko dalis platesnė; speciali siūlė saugo pirštukus. Tai ypač svarbu mažiems vaikams, kurie pradėję vaikščioti nežiūri po kojomis ir nuolat kur nors atsitrenkia kojytėmis. 5. Batukai pritaikyti skirtingoms kojytėms. Batukai surišami raišteliais, kuriuos galima skirtingai suvarstyti ir surišti, atsižvelgiant į vaiko kojytę. Jie puikiai tinka netgi putlioms mažylių kojytėms, tiems, kurie turi aukštą keltį. Gucio batukais avi skirtingi vaikai. Tarp jų yra ir garsenybių, pvz., Gwyneth Paltrow ir Chriso Martino dukra Apple. Foto cia: http://www.skelbiu.lt/12604290.html Vilnius Galiu siusti + siuntimo islaidos:)
abejojau dėl jų kol nepaėmiau į rankas pačiupinėti (daug lengvesni ir lankstesni nei atrodo) ir pamatuoti ant kojytės:) o tada jau įsimylėjau
kai pirkau pirmaja pora, iskart paklausiau iki kokio dydzio turi
iki 28!
valio valio:)
draugė dukrai pirkusi gucio, tai man ne
Mums nepasiteisino.. Gaila, nes man jie atrode mieli. Gal del to, kad mano mazylio kojyte platoka. Sunkiai ikisdavau, daznai jie nukrisdavo. Padas neatitiko jo kojytes, sonai tikrai neprilaike kulniuko, nes buvo minksti. Gal kai tvirciau vaikscios bus kitaip
Papildyta: QUOTE(kvietkas @ 2011 05 12, 23:17) pirkau batukus, kaip pirmuosius batukus dukrytei..man nepatiko todel, kad labai sunku apauti, nes viduje versta oda, tai kol ikisdavau vaiko koja Pritariu kiekvienam zodziui. Mums tas pats, kol ikisdavau reikedavo net istraukt raisciukus, o kol vel viska sutvarkydavau, vaikui atsibosdavo
O Kaune prekiauja jais kur nors?
QUOTE(Giedrija @ 2012 02 23, 17:10) prekiauja. http://www.tavovaikams.lt/gamint/lt/14/vai...-batukai/guccio jie randasi Jurbarko gatvėj. tik pravažiavus lituanikos tiltą po dešine (jei važiuojnt nuo senamiesčio link slabotkės)
Sveikos. O man batukai sitie super
mano vaikinas darželyje juos avi ir atsisako autis kitais, nors turimus jau išaugo
O ar kokybiski tie batukai? Ar greitai nenusidevi?
Keistas mamos palyginimas, kad labai sunku apauti, bet vaikstant nukrenta
Nusideveti tai nusidevi jie gan stiprokai, pati odele, bent jau musu nusidevejo, bet nieko keisto kai trinam po namus jau kokie geri 4 men. Pirkau gerokai didesnius jam tai pusmeciui drasiai uzteks. Nors buvo dideli, bet labai puikiai pavaiksciojo ir vaiksto iki siol O del patogumo tai neisivaizduoju patogesniu batu vaikui kolkas ypatingai po namus.
Labai faini batukai, tik greitai nusidėvi ir negražiai žiūris
Sveikos,
Gal kas pirkote šiuos batukus Lenkijoje? Neįsivaizduoju, kur ieškoti tokių parduotuvių - gal patarsit? Vienus Gucio'us jau sunešiojom, norim daugiau Vyras dažnai važiuoja, tai gal nupirktų už padorią kainą |