Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gucio avalynė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4
Daluze 2
Na, žinokit, naujų tai nebeįmanoma gauti - visur išpirkta, kai taip greitai atšilo. Teks laukti... Dar pamiršau parašyti, jei norite pirkti naujus Mažylio ratuose, geriausia užsisakyti iš anksto (norimą dydį ir spalvą), nes jie nedidelius kiekius užsakinėja.
spirga78
Sveikutes! Niekaip neapsisprendziu koki dydi maziukui pirkti... pedutes ilgis 13 cm, noreciau, kad per vasara nesiotu siuos batukus... Nesinori nupirkti kaip tik... Gal patarsit wink.gif Aciu
Vilimukas
QUOTE(spirga78 @ 2011 05 05, 09:13)
Sveikutes! Niekaip neapsisprendziu koki dydi maziukui pirkti... pedutes ilgis 13 cm, noreciau, kad per vasara nesiotu siuos batukus... Nesinori nupirkti kaip tik... Gal patarsit wink.gif Aciu
*

Tai Jus ir nepirkite kaip tik. Perkant batukus reikia, kad nuo ju priekio iki pirstuku butu vietos per vieno pirsto stori (apie 1 cm). Per vasara ta centimetra kojyte ir paaugs. Rudeni gausite pirkti kitus batukus.
spirga78
QUOTE(Vilimukas @ 2011 05 05, 08:12)
Tai Jus ir nepirkite kaip tik. Perkant batukus reikia, kad nuo ju priekio iki pirstuku butu vietos per vieno pirsto stori (apie 1 cm). Per vasara ta centimetra kojyte ir paaugs. Rudeni gausite pirkti kitus batukus.
*

Tai manau tada 23 dydis pats tas butu... Aciu
Vilimukas
QUOTE(Daluze 2 @ 2011 04 23, 15:02)
Atsakymas emb : aišku vasarai su skylutėm ir didelėm. Mes pernai vasarą tokius dėvėjom be kojinyčių, nei prakaitavo nei ką. Likau labai patenkinta.

Šiandien nuvažiavom į Mažylio ratus vėl pirkti vasarai ir ką jūs manot - labai mažai belikę. 24 dydžio - nė vieno. Po Velykų užsakys, o atveš tik gegužės 10 d. Ir dar nuliūdino, kad nuo gegužės 1 dienos pabrangsta 10 litu, kainuos 129 Lt. mad.gif
Gal kas žinote, kur pigiau ir greičiau galima įsigyti 24-25 dydžio.[SIZE=7]

Ir dar noriu pasidalinti patirtimi - kai kurie ortopedai sako, kad šie batukai nelabai tinkami, nes padas minkštas ir užkulnis ne itin kietas, bet mano mažyliui, kuris mėgsta ant pirštų galiukų pavaikščioti,  jie labai tiko. Kai pakeičiau kietesniais, atvirkščiai pradėjo stiebtis. Žiemą su sunkiais batais irgi stiebėsi, o tik apaviau lengvesnius kedukus, laksto patenkintas. todėl ir vėl noriu Guciukų  smile.gif
*

Del prakaitavimo noriu pastebeti, kad, mano nuomone, tai labai prillauso nuo paties vaiko. Taip, kaip ir suauge prakaituoja skirtingai, taip ir maziukai prakaituoja skirtingai. Mano paneles kojytes yra linkusios prakaituoti, todel net su gucio batukais ir didelem skylutem kojyte praikaitavo.
Kadangi nemanau, kad prakaituoja del to, kad batukai butu blogi, savo mergytei planuoju pirkti antrus gucio batukus. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(spirga78 @ 2011 05 05, 10:16)
Tai manau tada 23 dydis pats tas butu... Aciu
*

Manau, kad 23 bus per dideli.
Pazirekite sita dydziu lentele
http://www.mazylioratai.lt/goods;259;;cat,;id,247
spirga78
Manau, kad 23 bus per dideli.
Pazirekite sita dydziu lentele
http://www.mazylioratai.lt/goods;259;;cat,;id,247
*

[/quote]

Aha ziurinejau del to susisuko jau visai su tais pliusiukais ir minusiukais smile.gif jei 13 cm visa pedute ten dar plius 1.5cm ? tai taip iseina kad 22? idomu kiek pedute paauga maziaus, taip gerai butu kad tiktu visai vasarai...
tuticiukas
mes esame ne is vilniaus, bet vaziuojame speceliai i mazylio ratus gucio batuku pirkti, ten pamatuoja tikslei pedute, ir batukus uzsidedame pasiziurime kaip realei dydis tinka smile.gif nes internetu avalyne pirkti rizikinga, kiekvieno gamintojo dydziai skiriasi, o ir kas parasyta nevisada atitinka rolleyes.gif
Vecekrugkopa
Mamytes, o kur Klaipedoje perkat siuos batukus g.gif
kvietkas
pirkau batukus, kaip pirmuosius batukus dukrytei..man nepatiko todel, kad labai sunku apauti, nes viduje versta oda, tai kol ikisdavau vaiko koja doh.gif be to, reik atlaisvint raistelius norint normaliai ikist koja, tada vel sutraukt, nepatogus uzrisimas, vaikas tuos raistelius atrisineja doh.gif vaiksciot gal ir patogu, negaliu pakomentuot, nes maniske velai pradejo vaikscioti, isaugom tuos batus..bet apavimas schmoll.gif
Daluze 2
idomu kiek pedute paauga maziaus, taip gerai butu kad tiktu visai vasarai...
*

Aišku, nepaguosiu, bet mes pirmuosius Gucio batukus išaugome per nepilnus 2 mėn. Tiesiog per vasarą labai ūgtelėjo pėdutė, nors pirkome 1 cm didesnius. O kai jau rudenį pirkau basutes po namus lakstyti, tai iki pavasario pradžios užteko, taip, kad negali žinoti...
rasiukas16
Kai mes pirkom, pardavejas sake: "Cia jau kaip pasiseks, galit nesiot batukus nuo 1 iki 5 men, priklauso nuo to, ar pataikysit ant pedutes augimo, ar ne." Dabar nesiojam ketvirta menesi, bet jau tuoj reiks naujus pirkt smile.gif
Loretutttia
QUOTE(kvietkas @ 2011 05 12, 23:17)
pirkau batukus, kaip pirmuosius batukus dukrytei..man nepatiko todel, kad labai sunku apauti, nes viduje versta oda, tai kol ikisdavau vaiko koja doh.gif be to, reik atlaisvint raistelius norint normaliai ikist koja, tada vel sutraukt, nepatogus uzrisimas, vaikas tuos raistelius atrisineja doh.gif  vaiksciot gal ir  patogu, negaliu pakomentuot, nes maniske velai pradejo vaikscioti, isaugom tuos batus..bet apavimas schmoll.gif
*

Mes gavom dovanų. Man taip pat nepatiko vien dėl to, kad sunku apauti. O vaikučiui tai turbūt patiko, pati pastebėjau, kad kojytės beveik neprakaitavo.
Ievuuska
Dėl to, kad sunkiai užsimauna, tai tikrai nenorėčiau sutikti. Man būtent vienas iš jų privalumų, kad nesunkiai užsimauna ir labai gerai laikosi ant kojytės.
Mes savo pirmąją porą nešiojom net 7 mėn thumbup.gif , dabar jau žvalgausi didesnių. Man tai batai nr. 1 wub.gif
Rusnee
Turime ir mes Guciukus wub.gif nuostabus batukai thumbup.gif matosi,kad sūneliui patogu su jais vaiksčioti,o ir atrodo ant kojytės thumbup.gif kai išaugsim tikrai pirksim kitus Guciukus wub.gif
virsukalne
Ar vasara su guciukais (su didelemis skylemis) butu per karsta vaikscioti?
Borzika

! 
Dar kartą primename, kad skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami!

Skelbimams yra skirta Skelbimų lenta - prašom ten ir skelbtis.

O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir pan.

gresa
kaip keista, kad kazka sunku apauti, man cia vienas is ju privalumu, kad labai lengvai kojyte ilenda ax.gif buvau cia prisiskaicius blogu komentaru, tai delsiau, nepirkau... dabar gailiuos, nes cia geriausi musu batukai, kokius tik esam tureje smile.gif labai lengvuciai, neprakaituoja kojyte, visa vasara basom devejom, jokiu nutrynimu. kai isaugsim tikrai dar pirksiu ne vienus smile.gif
laumir
nebandem,bet negrazus ax.gif
agpa
user posted image
user posted imageuser posted image

na kaip negrazus? bigsmile.gif
nerealus!
La_ciliegia
Laba diena,

ieškau kompanijos kartu pirkti Gucio batukus. Vienoj vietoj sutariau, kad jei imsiu dvejus tai vieni kainuos 119,97 litai, o įprasta kaina 129 litai. Gal ir daugiau nuleistų jei rasčiau dar daugiau kompanijos, kam reikia.

Rašykit. Manau, labiausiai apsimoka vilnietėm, jei būtų norinčių 4u.gif
mumė
Mano vienerių metų panelei gucio batukai siauri. Kojytė nėra labai plati. Apavus batukus, mažylis pirštukas išsikiša kažkaip į šoną. Pirkau internetu ir dabar gaila į balą išmestų pinigų.
Baisa.
Pirkau sunui 19 dydi, tai sedeti vezimelyje gal ir gerai, bet kai po truputi prilaikomas pradejo vaikscioti, tai batai vis krito nuo kojos. Man pasirode, kad jie per siauri g.gif . Daugiau ir nebebandem schmoll.gif
zirzia
siauri blink.gif
gal normaliai koja neįkišta buvo. nes šiaip šitie batukai kaip tik plačiakojams rekomenduojama.
mumė
Rašo, kad platūs, bet realiai mergaitei per siauri. Arba mes gavom kokius brokuotus blink.gif
zirzia
QUOTE(mumė @ 2011 09 24, 19:49)
Rašo, kad platūs, bet realiai mergaitei per siauri. Arba mes gavom kokius brokuotus  blink.gif
*

nu kiek aplinkoje šiuos batus nešioja, tikrai platūs jie g.gif maniškis su frotinėm kojinėm laisvai koją įtalpina, nors ji prie plačiųjų - elefantenai, kaip pvz, per siauri
Grudelis2009
Nusipirkom sendien ir mes guciukus smile.gif tai pirmieji musu guciukai ir tikimes kad visa diena darzelyje budamas su jais sunelis nepavargs...
blondinke
QUOTE(Grudelis2009 @ 2011 09 28, 16:14)
Nusipirkom sendien ir mes guciukus smile.gif tai pirmieji musu guciukai ir tikimes kad visa diena darzelyje budamas su jais sunelis nepavargs...
*

Norim ir mes guciuku. Labai jau grazus. thumbup.gif

Jei kas parduodat 19 dydi, rasykit i AZ
lph22
Parduodu naujus Gucio batukus

Parduodu naujus Gucio batukus, grazios sokolado spalvos su geltonais raisteliais. 19 dydis, yra dezute, kaina 85Lt.

Gucio“batukai siuvami iš minkštos verstos odos. Jie tokie minkšti, kad gali būti dėvimi ant nuogų kojyčių ir jų nenutrins. Ši vaikiška avalynė atitinka visus ortopedinius reikalavimus. Jai suteiktas „Sveikos pėdos“ apdovanojimas.

Batukų privalumai:

1. Sutvirtintas užkulnis.
(patentas NR. 187609)
Užkulnis padeda tvirtai palaikyti kojytę, kad staiga žengus ji nepakryptų.

2. Minkštas ir elastinis padas.
Mažyliui tokiais batukais patogu atistoti, atsitūpti – pėdą lengva sulenkti.

3. Pade įtaisytas supinatorius.
Speciali vidinio pado forma saugo nuo plokščiapadystės.

4. Priekinė batuko dalis platesnė; speciali siūlė saugo pirštukus.
Tai ypač svarbu mažiems vaikams, kurie pradėję vaikščioti nežiūri po kojomis ir nuolat kur nors atsitrenkia kojytėmis.

5. Batukai pritaikyti skirtingoms kojytėms.
Batukai surišami raišteliais, kuriuos galima skirtingai suvarstyti ir surišti, atsižvelgiant į vaiko kojytę. Jie puikiai tinka netgi putlioms mažylių kojytėms, tiems, kurie turi aukštą keltį.

„Gucio“ batukais avi skirtingi vaikai. Tarp jų yra ir garsenybių, pvz., Gwyneth Paltrow ir Chriso Martino dukra Apple.

Foto cia:
http://www.skelbiu.lt/12604290.html

Vilnius

Galiu siusti + siuntimo islaidos:)

Varinija
Man tai patiko,pirkau antragimiui net keleta poru 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*J*N*L*L*M* @ 2011 08 26, 20:20)
nebandem,bet negrazus ax.gif
*

Nerealiai grazus wub.gif !Todel ir populiarus visame pasaulyje,siuti rankom,naturalios medziagos,ergonomiski,kvepuojantis,...visi privalumai mirksiukas.gif
svirpile
abejojau dėl jų kol nepaėmiau į rankas pačiupinėti (daug lengvesni ir lankstesni nei atrodo) ir pamatuoti ant kojytės:) o tada jau įsimylėjau wub.gif gal žinot iki kokio dydžio jų būna?
agpa
kai pirkau pirmaja pora, iskart paklausiau iki kokio dydzio turi smile.gif
iki 28!
svirpile
valio valio:)
babania
draugė dukrai pirkusi gucio, tai man ne schmoll.gif Gerai, kad pati nesurizikavau, nes planavau internetu pirkti. Ten gražūs pasirodė, priliaupsinti labai jau, o realybėje man vat ne ir viskas 4u.gif
Chenelle
Mums nepasiteisino.. Gaila, nes man jie atrode mieli. Gal del to, kad mano mazylio kojyte platoka. Sunkiai ikisdavau, daznai jie nukrisdavo. Padas neatitiko jo kojytes, sonai tikrai neprilaike kulniuko, nes buvo minksti. Gal kai tvirciau vaikscios bus kitaip smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kvietkas @ 2011 05 12, 23:17)
pirkau batukus, kaip pirmuosius batukus dukrytei..man nepatiko todel, kad labai sunku apauti, nes viduje versta oda, tai kol ikisdavau vaiko koja doh.gif be to, reik atlaisvint raistelius norint normaliai ikist koja, tada vel sutraukt, nepatogus uzrisimas, vaikas tuos raistelius atrisineja doh.gif  vaiksciot gal ir  patogu, negaliu pakomentuot, nes maniske velai pradejo vaikscioti, isaugom tuos batus..bet apavimas schmoll.gif
*

Pritariu kiekvienam zodziui. Mums tas pats, kol ikisdavau reikedavo net istraukt raisciukus, o kol vel viska sutvarkydavau, vaikui atsibosdavo ax.gif
Giedrija
O Kaune prekiauja jais kur nors? 4u.gif
zirzia
QUOTE(Giedrija @ 2012 02 23, 17:10)
O Kaune prekiauja jais kur nors?  4u.gif
*

prekiauja.

http://www.tavovaikams.lt/gamint/lt/14/vai...-batukai/guccio

jie randasi Jurbarko gatvėj. tik pravažiavus lituanikos tiltą po dešine (jei važiuojnt nuo senamiesčio link slabotkės)
karalaiti
Sveikos. O man batukai sitie super 4u.gif Mes jau trecius juos perkam dukrai, su skylutem ir nesiojam sau patenkinti 4u.gif
Muniukee
QUOTE(karalaiti @ 2012 02 28, 17:48)
Sveikos. O man batukai sitie super 4u.gif Mes jau trecius juos perkam dukrai, su skylutem ir nesiojam sau patenkinti 4u.gif
*

O nesiojat kambary ar? g.gif 4u.gif
bluepoint
mano vaikinas darželyje juos avi ir atsisako autis kitais, nors turimus jau išaugo doh.gif nupirkau basutes ir negalim uždėt...
zweika
O ar kokybiski tie batukai? Ar greitai nenusidevi?
Siukas4
Keistas mamos palyginimas, kad labai sunku apauti, bet vaikstant nukrenta g.gif Musu kojyte gan plati, bet labai puikiai juos apaunu, gal jusu vaikuciui labai pedutes prakaituoja ir slapiu neina apauti? Nes priezasties nelabai suprantu, nes apauti juos uztrunku kelias sekundes rolleyes.gif
Nusideveti tai nusidevi jie gan stiprokai, pati odele, bent jau musu nusidevejo, bet nieko keisto kai trinam po namus jau kokie geri 4 men. Pirkau gerokai didesnius jam tai pusmeciui drasiai uzteks. Nors buvo dideli, bet labai puikiai pavaiksciojo ir vaiksto iki siol smile.gif Skalbimas irgi paprastas, ne karta imeciau is kjalbimo masina tai viskas puikiai issiplauna ir odyte atsigauna smile.gif
O del patogumo tai neisivaizduoju patogesniu batu vaikui kolkas ypatingai po namus.
Mistika123
Labai faini batukai, tik greitai nusidėvi ir negražiai žiūris
neringushka
Sveikos,
Gal kas pirkote šiuos batukus Lenkijoje? Neįsivaizduoju, kur ieškoti tokių parduotuvių - gal patarsit?
Vienus Gucio'us jau sunešiojom, norim daugiau smile.gif
Vyras dažnai važiuoja, tai gal nupirktų už padorią kainą g.gif
karalaiti
QUOTE(Muniukee @ 2012 03 01, 00:50)
O nesiojat kambary ar?  g.gif  4u.gif
*

ziema namie nesiojom, pavasari rudeni lauke, geri tie batukai... 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.