Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: WC remontas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Furtado
Manau daugelis gyvena standartiniuose butuose ir turi mažą mažytį tualetuką..Kadangi patiems liko tik WC suremontuoti, o ten darbas pats bjauriausias, būtų įdomu, kad pasidalintumėm patirtmi ir nuotraukomis 4u.gif Tad kaip gi jį suremontuoti, kad ta mažytė erdvė atrodytų didesnė??? g.gif
verbus
QUOTE(bzzz... @ 2007 12 30, 18:55)
Manau daugelis gyvena standartiniuose butuose ir turi mažą mažytį tualetuką..Kadangi patiems liko tik WC suremontuoti, o ten darbas pats bjauriausias, būtų įdomu, kad pasidalintumėm patirtmi ir nuotraukomis 4u.gif Tad kaip gi jį suremontuoti, kad ta mažytė erdvė atrodytų didesnė??? g.gif
*

labas,as ir sustojus ties tuo paciu-vonia wc(o jis nei kvadrato nera),tarp kitko ir eiguliu raj,bandau kuo arciau sienos traukti unitaza,nes dabar atsisedus iskart panosej durys.deja foto dar nera-jei turesi savo galgali idet smile.gif
Furtado
QUOTE(verbus @ 2007 12 31, 00:50)
labas,as ir sustojus ties tuo paciu-vonia wc(o jis nei kvadrato nera),tarp kitko ir eiguliu raj,bandau kuo arciau sienos traukti unitaza,nes dabar atsisedus iskart panosej durys.deja foto dar nera-jei turesi savo galgali idet smile.gif
*

OO...jei bus remontas, tai tik vasarą verysad.gif Nors aš ir šiandien jau galėčiau verst, bet pirmiausia reikia MB apipratint su ta mintim smile.gif Mes galvojam irgi kiek įmanoma klozetą stumt į gilumą, kiek galima arčiau sienos, jau kažką sugalvojom su bakeliu, kad gal slėpsim kur toj sienoj. Bet vamzdžiai doh.gif Kas per durniai juos taip išvedžiojo, nesuvokiu doh.gif Kaip juos paslėpt???Be gipso ir plokštės neįsivaizduoju..Vienžo pats šlykščiausias darbas liko. Kai vonia ruošėmės remontuot, galvojau, kad ten bus daug problemų, bet kažkaip viskas sklandžiai ėjosi..
verbus
QUOTE(bzzz... @ 2007 12 31, 12:45)
OO...jei bus remontas, tai tik vasarą verysad.gif Nors aš ir šiandien jau galėčiau verst, bet pirmiausia reikia MB apipratint su ta mintim smile.gif Mes galvojam irgi kiek įmanoma klozetą stumt į gilumą, kiek galima arčiau sienos, jau kažką sugalvojom su bakeliu, kad gal slėpsim kur toj sienoj. Bet vamzdžiai doh.gif Kas per durniai juos taip išvedžiojo, nesuvokiu doh.gif Kaip juos paslėpt???Be gipso ir plokštės neįsivaizduoju..Vienžo pats šlykščiausias darbas liko. Kai vonia ruošėmės remontuot, galvojau, kad ten bus daug problemų, bet kažkaip viskas sklandžiai ėjosi..
*

man pervedziojo vamzdius ir wc ir vonioj,nes ten sake tik laiko klausimas kada subyres jie,bakeli deda virs unitazo auksciau ir truputi i siena-labai viliuos kad viskas bus ok smile.gif
Furtado
QUOTE(verbus @ 2008 01 03, 16:09)
man pervedziojo vamzdius ir wc ir vonioj,nes ten sake tik laiko klausimas kada subyres jie,bakeli deda virs unitazo auksciau ir truputi i siena-labai viliuos kad viskas bus ok smile.gif
*

Mes galvojam, kad kišt už tos "kartoninės" sienos tą bakelį, jį pirkt ale kur būdavo su virvute kur patraukt reikia, bandyt susikonstruot, kaip įmontuojamą. Nes jei pirktumėm pakabinamą visą mechanizmą, tai netik vietos nesutaupom, dar sumažėja
Kuculis
Labai kazko prirasyti apie remonto eiga negaliu - neprofe blush2.gif ,bet galutini varianta galiu prodyti : CIA (gyvenam blokiniame daugiabutyje) . rolleyes.gif
Vamzdzius keiteme i plastikinius ir juos paslepeme is gipskartono susuktoje ir veliau plytelemis apklijuotoje dezeje (ten pat paslepti ir skaitikliai).
Griauti siena tarp WC ir vonios MB grieztai atsisake,motyvuodamas tuo,kad WC PRIVALO buti atskiroje patalpoje...Gal ir teisus jis buvo ... rolleyes.gif
verbus
QUOTE(Kuculis @ 2008 01 04, 22:15)
Labai kazko prirasyti apie remonto eiga negaliu - neprofe  blush2.gif ,bet galutini varianta galiu prodyti : CIA (gyvenam blokiniame daugiabutyje) . rolleyes.gif
Vamzdzius keiteme i plastikinius ir juos paslepeme is gipskartono susuktoje ir veliau plytelemis apklijuotoje dezeje (ten pat paslepti ir skaitikliai).
Griauti siena tarp WC ir vonios MB grieztai atsisake,motyvuodamas tuo,kad WC PRIVALO buti atskiroje patalpoje...Gal ir teisus jis buvo ... rolleyes.gif
*

paprastai ir graziai atrodo smile.gif
sigita
QUOTE(Kuculis @ 2008 01 04, 22:15)
Labai kazko prirasyti apie remonto eiga negaliu - neprofe  blush2.gif ,bet galutini varianta galiu prodyti : CIA (gyvenam blokiniame daugiabutyje) . rolleyes.gif
*

Gražu, mūsų tūlikas panašios konfigūracijos tik gal kiek siauresnis. o gal galit išduot kiek kainavo vamzdžių keitimas ir skaitliukų kilnojimas?

dėl to, kad tūlikas su vonia atskirai, pilnai paliko jūsų vyro nuomonę. Pati auginu du berniukus ir dažnai pagalvoju, kad kai jie paaugs pradės eiti į mokyklą - tai ryte negalėsiu net dantų išsivalyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kol trys vyrai atliks rytinius reikalus tūlike lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kuculis
QUOTE(verbus @ 2008 01 06, 17:00)
paprastai ir graziai atrodo smile.gif
*

aciuks.gif .Mano kredo - grozis yra paprastume ax.gif

QUOTE(sigita @ 2008 01 06, 17:50)
Gražu, mūsų tūlikas panašios konfigūracijos tik gal kiek siauresnis. o gal galit išduot kiek kainavo vamzdžių keitimas ir skaitliukų kilnojimas?

*

Deja,sitoj vietoj nelabai kuo padesiu ,mat vyra turiu statybininka,tai ka pats padare,ka kolegos padejo ,tad realios darbu kainos net nenumanom... doh.gif .
Furtado
QUOTE(Kuculis @ 2008 01 04, 21:15)
*

Nu labai gražu 4u.gif Mes kažką panašaus irgi galvojam,betdar pakolkas vyksta svarstymai kaip, ką, kur.. doh.gif
HARAJUKU
Gal galit pasakyti kokius WC statot i daugiabuciuose?

Man meistrai pareishke, kad butinai reikia WC su 45 laipsniu kampo nuolydziu, nes kitaip teks Wc atitraukt nuo sienos . O ten jau nera kur traukt- nes vietos labai labai mazai

Ar ieshkojot kas tokio tipo Wc ?
Furtado
QUOTE(zavinga akimirka @ 2008 01 25, 00:37)
Gal galit pasakyti kokius WC statot  i daugiabuciuose?

Man meistrai pareishke, kad butinai reikia WC su 45 laipsniu kampo nuolydziu, nes kitaip teks Wc atitraukt nuo sienos . O ten jau nera kur traukt- nes vietos labai labai mazai

*

Na manoi vyra sako,kad imanoma viska padaryti.
O pas mus jau prasidejo WC paruosiamieji darbai 4u.gif
HARAJUKU
Visa beda tame, kad mano Wc kartu su vonia- labai maza. verysad.gif
Visus vamzdzius man pervedziojo ir vistiek padare taip, kad tinka tik tas senovishkas .
O siandien meistras pareishke- STATYKIS NAMA, JEI NORI KAD VISKAS BUTU PAGAL TAVE umn.gif

sigita
QUOTE(zavinga akimirka @ 2008 01 25, 11:51)
Visa beda tame, kad mano Wc kartu su vonia- labai maza.  verysad.gif
Visus vamzdzius man pervedziojo ir vistiek padare taip, kad tinka tik tas senovishkas .
O siandien meistras pareishke- STATYKIS NAMA, JEI NORI KAD VISKAS BUTU PAGAL TAVE  umn.gif
*

Kaip suprasti, kad tinka tik tas senoviškas? Tipo atgal statyt reikia senąjį?
Miuzetė
QUOTE(zavinga akimirka @ 2008 01 25, 01:37)

*

Ieškojom, labai skurdus pasirinkimas verysad.gif
HARAJUKU
nu zinokit radau clap.gif

Baltarusishka lotuliukas.gif bet tikiuosi viskas bus su juo gerai
Dizainas normalus, tikrai grazesnis nei kinietishkas

Mano vonios kambarys kartu su WC bus labai ispudingas- Ravako vonia, Laufen praustuvas ir baltarusishkas puodas , estishki maisytuvai doh.gif

Tautu draugyste thumbup.gif

greiciau pabaigtu tie meistrai man viska

savaitei isvaziuoju, tikiuosi, kad viska padarys gerai ir be mano prieziuros

Miuzetė
QUOTE(zavinga akimirka @ 2008 01 26, 22:27)
nu zinokit radau  clap.gif

Baltarusishka  lotuliukas.gif bet tikiuosi viskas bus su juo gerai
Dizainas normalus, tikrai grazesnis nei kinietishkas

Mano vonios kambarys kartu su WC bus labai ispudingas- Ravako vonia, Laufen praustuvas ir baltarusishkas puodas , estishki maisytuvai  doh.gif

Tautu draugyste  thumbup.gif

greiciau pabaigtu tie meistrai man viska

savaitei isvaziuoju, tikiuosi, kad viska padarys gerai ir be mano prieziuros
*

Labai man nepatinka baltarusiški ar rusiški,( nors kokybė sako nebloga) o kito pasirinkimo nėra, reiks vamzdžius keisti, tą nutekėjimą daryti vertikalų ar horizontalų g.gif
HARAJUKU
QUOTE(Miuzetė @ 2008 01 27, 14:25)
Labai man nepatinka baltarusiški ar rusiški,( nors kokybė sako nebloga) o kito pasirinkimo nėra, reiks vamzdžius keisti, tą nutekėjimą daryti vertikalų ar horizontalų  g.gif
*

Jei tik galit- zinoma, kad darykit kitoki nuleidima. Tai bent jau normalu WC puodu pasirinkima turesit.

O ne toki kaip mano- pasirinkimas tarp Baltarusishku ir kinietishku lotuliukas.gif
Man nors ir pervedziojo visa vamzdyna- nieko kito padaryti negalejo - nei pakabinamo, nei vertikalaus, nei horizontalaus verysad.gif , nes stovas yra pas kaimynus doh.gif nu ir daugiabutis doh.gif
nebent dar sutikciau ir kaimynams suremontuoti vonia su wc lotuliukas.gif
Juodzke
Galit nepergyvent pastato bentkoki klozeta biggrin.gif jie gal tik tyngi perdarinet vamzdzius ir tt, yra tokiu kur uzsimauna isviso nesimato to islindimo vamzdis is grindu smile.gif reikai tik meistrus patyrusius turet, nes yra tokiu kur pirma kart mato ta vonia arba pagal rusa daro viska cool.gif
Furtado
Viskas, pas mane jau kluzas stovi, nors dar nepritvirtintas, bet reikaliuka atlikt galima biggrin.gif Mano auksarankis MB perdare vamzdzius, ir kluzikas jmau stovi normalus 4u.gif
Furtado
QUOTE(zavinga akimirka @ 2008 01 25, 10:51)
Visa beda tame, kad mano Wc kartu su vonia- labai maza.  verysad.gif
O siandien meistras pareishke- STATYKIS NAMA, JEI NORI KAD VISKAS BUTU PAGAL TAVE  umn.gif
*

Koks ten meistras, kad negalėjo padaryt normaliai?Maniskis tikrai toli grazu neėsantecnikas, bet padare taip, kad uzsidetumem klozetą normalų. Bet vargo tai nemažai buvo, kol tą trišakį iškalė
HARAJUKU
g.gif g.gif g.gif
nu ka as zinau, ka as zinau del to WC- meistriukai sake, kad tas WC stovas stovi pas kaimynus lotuliukas.gif , o pas mane stovi ventiliacijos stovas ir todel nieko kitaip negali padaryti, todel baisiu vamzdziu suslepti negalejo , nes ir sienos plonytes, nu ir vienos problemos vienos bedos tam mano bute

nors .... prastam sokejui ir kiausiniai trukdo sokiai.gif

nu bet zinokit man jau dzin- kad tik greiciau viskas baigtus
Signa...
nesuprantu kas per namaelis ten pas jus g.gif Kaip suprasti WC stovas pas kaimynus? Gal cia as tokia stupid.gif kad nesuprantu. Mes tai kai susiradom sent.,tai jis sako gerai viska pajungsim sutvarkysim mirksiukas.gif (mes statem masazini dusa ir WC pakabinama)Tai kai atejo tas sant.,mums ir pareiske dusa kaip nors o wc tai as tokio nemates dar lotuliukas.gif tai mano vyras viska dare o sant. buvo kaip pagalbinis asmuo biggrin.gif
Zana4
QUOTE(Signa... @ 2008 02 05, 10:44)
nesuprantu kas per namaelis ten pas jus  g.gif  Kaip suprasti WC stovas pas kaimynus? Gal cia as tokia  stupid.gif kad nesuprantu. Mes tai kai susiradom sent.,tai jis sako gerai viska pajungsim sutvarkysim  mirksiukas.gif (mes statem masazini dusa ir WC pakabinama)Tai kai atejo tas sant.,mums ir pareiske dusa kaip nors o wc tai as tokio nemates dar  lotuliukas.gif tai mano vyras viska dare o sant. buvo kaip pagalbinis asmuo  biggrin.gif
*

biggrin.gif cia tai geras ... o kaip pakabinamas wc, ar sudetinga ji ten patiems pasidaryti? na jai meistriukas nelabai gaudesi, tai vargu manau blush2.gif mes kaip tik norime we remontuoti naujai biggrin.gif
Signa...
QUOTE(Zana4 @ 2008 02 06, 00:58)
biggrin.gif  cia tai geras ... o kaip pakabinamas wc, ar sudetinga ji ten patiems pasidaryti? na jai meistriukas nelabai gaudesi, tai vargu manau  blush2.gif  mes kaip tik norime we remontuoti naujai  biggrin.gif
*

na zinai,as tai nieko ten neraukiu lotuliukas.gif bet kai vamzdziai buvo pravesti,tai mano vyriukas p0ora valandu pavargo prie to WC ir pastate.Visos instrukcijos kaip ka daryti buvo prie WC,paskui jau kai apdirbo gipsu karkasa ta,tai ant tokiu varstu uzmove wc ir tiek ziniu.Ai ten dar mums jis laseti biski per tuos varstus pradejo,tai santechnikas maste maste g.gif vyras paeme aliejum patepe ir uzsiriso visi lasejimai biggrin.gif
Furtado
Na mano WC kaip ir baigta, truksta keliu detaliu, bet dedu 4u.gifWC
emrata
QUOTE(bzzz... @ 2008 05 07, 20:55)
*

thumbup.gif thumbup.gif labiausiai patiko apsvietimo ideja
rut79
Musų WC 4u.gif

user posted image
emrata
QUOTE(rut79 @ 2008 05 08, 12:59)
Musų WC  4u.gif

*

jaukus kampelis smile.gif
undi
QUOTE(bzzz... @ 2008 05 07, 22:55)
*

labai idomiai apsvietimas issprestas thumbup.gif
Furtado
QUOTE(rut79 @ 2008 05 08, 13:59)
Musų WC  4u.gif

*

Labai grazi plyteliu spalva mirksiukas.gif 4u.gif
O kad jus zinotumet, kodel tas apsvietimas lotuliukas.gif ...Ten vamzdynas blink.gif
elwa
QUOTE(rut79 @ 2008 05 08, 14:59)
Musų WC  4u.gif

*

atrodo tikrai graziai thumbup.gif kaip speju visas vamzdynas pasislepes uz sieneles.. Man idomu ar surezget kokia technologija avarijos atveju??? g.gif N g.gif Mes pas save zadam remontuoti wc ir norejom taip pat viska slept, bet va nesenai mus istiko avarija... verysad.gif prakiuro ten tokia slangute... tai galvojam sios minties atsisakyt... nes kaip po to sutvaktyt jei vel prireiks.. g.gif
braskute_v
Labutis 4u.gif
Dabar jau man darosi aktuali tema, nes žadam pradėti tvarkyti tualetą 4u.gif Kadangi vyras daug dirba, tai viską turiu pati nuspręsti kas ir kaip. Todėl prašau patarti visų žinančių ar galinčių patarti, kokius vamzdžius svarbu pakeisti tualete. Mat, mano vyras trumpai pareiškė, kad špižiniai ir taip yra labai geri doh.gif Bet norisi jei daryti, tai ir pasidaryti bigsmile.gif O gal tirkai vamzdyno neverta keisti? g.gif
Ir kur būtų platus klozetų pasirinkimas, nes senukuose nieko neišsirinkau unsure.gif Gražūs euroliuxe wub.gif , o kur dar galima pasižvalgyti? blush2.gif
emrata
Irise yra tikrai neblogas pasirinkimas klozetu
isdykusS
Musų WC  4u.gif
*

Miela, jauku ir grazu wub.gif
Labai domina va tokie kaip jusu pakabinami tualetai.. Sakykit, jei mano vyras sveria apie 105kg, ar nenuluztu tas tualetas? blush2.gif
Furtado
QUOTE(braskute_v @ 2008 07 15, 08:42)
Ir kur būtų platus klozetų pasirinkimas, nes senukuose nieko neišsirinkau  unsure.gif  Gražūs euroliuxe  wub.gif , o kur dar galima pasižvalgyti?  blush2.gif
*

Nors ir nereikia kluziko jau, bet kažkada buvom užsukę į Duschy, ten už MacDonaldo..Pasigailėjau tikrai, kad neužsukom anksčiau, kai remontavom.. doh.gif Man ten tikrai buvo gražių klozetų
Signa...
QUOTE(isdykusS @ 2008 08 05, 02:03)
Miela, jauku ir grazu wub.gif
Labai domina va tokie kaip jusu pakabinami tualetai.. Sakykit, jei mano vyras sveria apie 105kg, ar nenuluztu tas tualetas? blush2.gif
*

lotuliukas.gif cia geras buvo lotuliukas.gif nemanau kad nuluztu,pas mus irgi pakabinamas vc tai dar niekas nenuluzo,o buvo atsisede ir "simtinukai" 4u.gif o seip man atrodo buna parasytra koki svori atlaiko prie paciu vc g.gif
baltažiedė
mano čekiškas Jika klozetas...
meistas jį patarė 2000 m., kai dariau remontą, pirkti, nes kažkaip jo bakelio vandens vidurius galima keisti
mano namas senas, vanzdynas senas... sako nuo rūdžių bakelio vidus greit išruduos ir brangų klozetą reiks keisti.
ir ką manote?
jis buvo labai teisus, nors ir laikau tuos rudis naikinanačius muiliukus ir pilu kažkokius skysčius ir tabletes metu, jau žadu kažkokią detalę keisti 3 kartą, bet ji kainuoja tik apie 10 lt
ABocius

truksta lentynos laikrasciams susidet lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
eveliuks
QUOTE(ABocius @ 2008 09 03, 00:05)
truksta lentynos laikrasciams susidet  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Aš labai tokio norėjau bet vyras užprotestavo kad nesaugu ir gali išklibt blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(HARAJUKU @ 2008 01 25, 01:37)

*

O mes nusipirkom WC nepasitarę su meistrais,net nepagalvojom kad gali netikt.. Tai teko atitraukt nuo sienos kad susijungtu vamzdynas verysad.gif ,gaila nes sumažėjo vietos verysad.gif
Rubin'e
Sveikos 4u.gif
pas mus irgi didysis remontas vyksta, buto duris, langus, radiatorius naujus jau turim, dabar vamzdyno eile atejo. Santechnikas sake sudes visus naujus plastikinius vamzdzius, desim kabinama wc. Tik pradzioj dar reik isgriaut tulike sena siena, uz kurios vamzdziai suslepti, pastatysim nauja, tik jau kiek arciau bloko, tikimes vietos nors kiek laimeti.
O skaitliukai jau perkeliami uz tos sienos, kur griausim (o buvo po vonia beveik ikisti). Taip kad prie skaitikliu teks brautis is koridoriaus.
smelita
QUOTE(Rubin'e @ 2008 09 22, 12:50)
Sveikos  4u.gif
pas mus irgi didysis remontas vyksta, buto duris, langus, radiatorius naujus jau turim, dabar vamzdyno eile atejo. Santechnikas sake sudes visus naujus plastikinius vamzdzius, desim kabinama wc. Tik pradzioj dar reik isgriaut tulike sena siena, uz kurios vamzdziai suslepti, pastatysim nauja, tik jau kiek arciau bloko, tikimes vietos nors kiek laimeti.
O skaitliukai jau perkeliami uz tos sienos, kur griausim (o buvo po vonia beveik ikisti). Taip kad prie skaitikliu teks brautis is koridoriaus.
*

MES SKAITLIUKUS SUDEJOM I SIENA.IR UZSIDENGIA PLYTELE.LABAI LIUKS.PATARIU
French
Gal kas gali mane pakonsultuoti: ar imanoma plyteles perfuguoti? T.y. jeigu jau yra plyteles sudetos su nepatinkanciu glaistu, ar yra tam kokia nors iseitis be visu plyteliu lupimo ir klijavimo is naujo? aciu!!! 4u.gif
Pakalnute26

Sveiki,

labai grazus sitas wc kambarys. O kokios cia plyteles? Grazus spalvinis derinukas drinks_cheers.gif
jurda
mes irgi žadam keist klozetą, nes senasis l.daug vandens išnaudoja. Norėčiau, kad būtų kuo mažiau išraitymų, t.y. jo valymas lengvesnis. Gal kas matėt kur tokių? Mačiau Senukuose, bet lenkų gamybos. Kažkaip nepatikima g.gif Kažkas minėjo, kad IRIS yra g.gif
slitka
labukas!!!!

oi kaip senai sioje temutej kas besilanke!!!as irgi esu WC "dizaino" paieskose, tulikas mazas, vamzdziu belenkiek, slepsim po plokstemis viska doh.gif noriu kazkokiu lentyneliu, bet norisi kazko idomesnio, o ne vien tik virs bakelio susidet ploviklius doh.gif , gaila, kad tik viena foto cia maciau sad.gif ech ieskau toliau!
Sesita
QUOTE(French @ 2010 10 11, 18:27)
Gal kas gali mane pakonsultuoti: ar imanoma plyteles perfuguoti? T.y. jeigu jau yra plyteles sudetos su nepatinkanciu glaistu, ar yra tam kokia nors iseitis be visu plyteliu lupimo ir klijavimo is naujo? aciu!!! 4u.gif
*

Ką turit omeny :perfuguoti"?

Aš taip pat turiu problemų su plytelėmis - gavosi negražus plytelėmis klijuotos sienos ir lubų suvedimas (dėl kreivų sienų ir lubų). Lieka negražūs nelygūs tarpai. Oij čia mano galvos skausmas. doh.gif Plytelių lupti nesinori...pakabinamų lubų taip pat - ne schmoll.gif . Gal kokių idėjų? blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Sesita @ 2011 09 09, 13:28)
Ką turit omeny :perfuguoti"?

Aš taip pat turiu problemų su plytelėmis - gavosi negražus plytelėmis klijuotos sienos ir lubų suvedimas (dėl kreivų sienų ir lubų). Lieka negražūs nelygūs tarpai. Oij čia mano galvos skausmas.  doh.gif Plytelių lupti nesinori...pakabinamų lubų taip pat - ne  schmoll.gif . Gal kokių idėjų?  blush2.gif
*

doh.gif Nepažiūrėjau, kad čia 100 m senumo postas, na, bet vistiek, jei atsilieptų forumietė Frech ir papasakotų, kaip išspendė savo problemą, būtų malonu 4u.gif
slitka
QUOTE(Sesita @ 2011 09 09, 13:33)
doh.gif Nepažiūrėjau, kad čia 100 m senumo postas, na, bet vistiek, jei atsilieptų forumietė Frech ir papasakotų, kaip išspendė savo problemą, būtų malonu  4u.gif
*

abejoju ar atsilieps smile.gif geriau rasyk jai i AZ
airise
Musų WC  4u.gif

user posted image
*

Labai graži plytelių spalva.Kokios jos čia yra ,kieno gamybos? Ir klozetas dailus,man tokia forma patinka,kaip vadinasi ,koks?
doh.gif sena nuotrauka,bet gal atsiliepsi?
aaSTaa
Sveiki,
musu wc maziukas ir visas israizgytas vamzdziais, ar imanoma juos paslepti, kokia mazdaug kaina?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.