Manau daugelis gyvena standartiniuose butuose ir turi mažą mažytį tualetuką..Kadangi patiems liko tik WC suremontuoti, o ten darbas pats bjauriausias, būtų įdomu, kad pasidalintumėm patirtmi ir nuotraukomis
QUOTE(bzzz... @ 2007 12 30, 18:55) Manau daugelis gyvena standartiniuose butuose ir turi mažą mažytį tualetuką..Kadangi patiems liko tik WC suremontuoti, o ten darbas pats bjauriausias, būtų įdomu, kad pasidalintumėm patirtmi ir nuotraukomis labas,as ir sustojus ties tuo paciu-vonia wc(o jis nei kvadrato nera),tarp kitko ir eiguliu raj,bandau kuo arciau sienos traukti unitaza,nes dabar atsisedus iskart panosej durys.deja foto dar nera-jei turesi savo galgali idet QUOTE(verbus @ 2007 12 31, 00:50) labas,as ir sustojus ties tuo paciu-vonia wc(o jis nei kvadrato nera),tarp kitko ir eiguliu raj,bandau kuo arciau sienos traukti unitaza,nes dabar atsisedus iskart panosej durys.deja foto dar nera-jei turesi savo galgali idet OO...jei bus remontas, tai tik vasarą QUOTE(bzzz... @ 2007 12 31, 12:45) OO...jei bus remontas, tai tik vasarą man pervedziojo vamzdius ir wc ir vonioj,nes ten sake tik laiko klausimas kada subyres jie,bakeli deda virs unitazo auksciau ir truputi i siena-labai viliuos kad viskas bus ok QUOTE(verbus @ 2008 01 03, 16:09) man pervedziojo vamzdius ir wc ir vonioj,nes ten sake tik laiko klausimas kada subyres jie,bakeli deda virs unitazo auksciau ir truputi i siena-labai viliuos kad viskas bus ok Mes galvojam, kad kišt už tos "kartoninės" sienos tą bakelį, jį pirkt ale kur būdavo su virvute kur patraukt reikia, bandyt susikonstruot, kaip įmontuojamą. Nes jei pirktumėm pakabinamą visą mechanizmą, tai netik vietos nesutaupom, dar sumažėja
Labai kazko prirasyti apie remonto eiga negaliu - neprofe
Vamzdzius keiteme i plastikinius ir juos paslepeme is gipskartono susuktoje ir veliau plytelemis apklijuotoje dezeje (ten pat paslepti ir skaitikliai). Griauti siena tarp WC ir vonios MB grieztai atsisake,motyvuodamas tuo,kad WC PRIVALO buti atskiroje patalpoje...Gal ir teisus jis buvo ... QUOTE(Kuculis @ 2008 01 04, 22:15) Labai kazko prirasyti apie remonto eiga negaliu - neprofe Vamzdzius keiteme i plastikinius ir juos paslepeme is gipskartono susuktoje ir veliau plytelemis apklijuotoje dezeje (ten pat paslepti ir skaitikliai). Griauti siena tarp WC ir vonios MB grieztai atsisake,motyvuodamas tuo,kad WC PRIVALO buti atskiroje patalpoje...Gal ir teisus jis buvo ... paprastai ir graziai atrodo QUOTE(Kuculis @ 2008 01 04, 22:15) Labai kazko prirasyti apie remonto eiga negaliu - neprofe Vamzdzius keiteme i plastikinius ir juos paslepeme is gipskartono susuktoje ir veliau plytelemis apklijuotoje dezeje (ten pat paslepti ir skaitikliai). Griauti siena tarp WC ir vonios MB grieztai atsisake,motyvuodamas tuo,kad WC PRIVALO buti atskiroje patalpoje...Gal ir teisus jis buvo ... Gražu, mūsų tūlikas panašios konfigūracijos tik gal kiek siauresnis. o gal galit išduot kiek kainavo vamzdžių keitimas ir skaitliukų kilnojimas? dėl to, kad tūlikas su vonia atskirai, pilnai paliko jūsų vyro nuomonę. Pati auginu du berniukus ir dažnai pagalvoju, kad kai jie paaugs pradės eiti į mokyklą - tai ryte negalėsiu net dantų išsivalyti QUOTE(verbus @ 2008 01 06, 17:00) QUOTE(sigita @ 2008 01 06, 17:50) Gražu, mūsų tūlikas panašios konfigūracijos tik gal kiek siauresnis. o gal galit išduot kiek kainavo vamzdžių keitimas ir skaitliukų kilnojimas? Deja,sitoj vietoj nelabai kuo padesiu ,mat vyra turiu statybininka,tai ka pats padare,ka kolegos padejo ,tad realios darbu kainos net nenumanom... QUOTE(Kuculis @ 2008 01 04, 21:15) Labai kazko prirasyti apie remonto eiga negaliu - neprofe Vamzdzius keiteme i plastikinius ir juos paslepeme is gipskartono susuktoje ir veliau plytelemis apklijuotoje dezeje (ten pat paslepti ir skaitikliai). Griauti siena tarp WC ir vonios MB grieztai atsisake,motyvuodamas tuo,kad WC PRIVALO buti atskiroje patalpoje...Gal ir teisus jis buvo ... Nu labai gražu
Gal galit pasakyti kokius WC statot i daugiabuciuose?
Man meistrai pareishke, kad butinai reikia WC su 45 laipsniu kampo nuolydziu, nes kitaip teks Wc atitraukt nuo sienos . O ten jau nera kur traukt- nes vietos labai labai mazai Ar ieshkojot kas tokio tipo Wc ? QUOTE(zavinga akimirka @ 2008 01 25, 00:37) Gal galit pasakyti kokius WC statot i daugiabuciuose? Man meistrai pareishke, kad butinai reikia WC su 45 laipsniu kampo nuolydziu, nes kitaip teks Wc atitraukt nuo sienos . O ten jau nera kur traukt- nes vietos labai labai mazai Ar ieshkojot kas tokio tipo Wc ? Na manoi vyra sako,kad imanoma viska padaryti. O pas mus jau prasidejo WC paruosiamieji darbai
Visa beda tame, kad mano Wc kartu su vonia- labai maza.
Visus vamzdzius man pervedziojo ir vistiek padare taip, kad tinka tik tas senovishkas . O siandien meistras pareishke- STATYKIS NAMA, JEI NORI KAD VISKAS BUTU PAGAL TAVE QUOTE(zavinga akimirka @ 2008 01 25, 11:51) Visa beda tame, kad mano Wc kartu su vonia- labai maza. Visus vamzdzius man pervedziojo ir vistiek padare taip, kad tinka tik tas senovishkas . O siandien meistras pareishke- STATYKIS NAMA, JEI NORI KAD VISKAS BUTU PAGAL TAVE Kaip suprasti, kad tinka tik tas senoviškas? Tipo atgal statyt reikia senąjį? QUOTE(zavinga akimirka @ 2008 01 25, 01:37) Gal galit pasakyti kokius WC statot i daugiabuciuose? Man meistrai pareishke, kad butinai reikia WC su 45 laipsniu kampo nuolydziu, nes kitaip teks Wc atitraukt nuo sienos . O ten jau nera kur traukt- nes vietos labai labai mazai Ar ieshkojot kas tokio tipo Wc ? Ieškojom, labai skurdus pasirinkimas
nu zinokit radau
Baltarusishka Dizainas normalus, tikrai grazesnis nei kinietishkas Mano vonios kambarys kartu su WC bus labai ispudingas- Ravako vonia, Laufen praustuvas ir baltarusishkas puodas , estishki maisytuvai Tautu draugyste greiciau pabaigtu tie meistrai man viska savaitei isvaziuoju, tikiuosi, kad viska padarys gerai ir be mano prieziuros QUOTE(zavinga akimirka @ 2008 01 26, 22:27) nu zinokit radau Baltarusishka Dizainas normalus, tikrai grazesnis nei kinietishkas Mano vonios kambarys kartu su WC bus labai ispudingas- Ravako vonia, Laufen praustuvas ir baltarusishkas puodas , estishki maisytuvai Tautu draugyste greiciau pabaigtu tie meistrai man viska savaitei isvaziuoju, tikiuosi, kad viska padarys gerai ir be mano prieziuros Labai man nepatinka baltarusiški ar rusiški,( nors kokybė sako nebloga) o kito pasirinkimo nėra, reiks vamzdžius keisti, tą nutekėjimą daryti vertikalų ar horizontalų QUOTE(Miuzetė @ 2008 01 27, 14:25) Labai man nepatinka baltarusiški ar rusiški,( nors kokybė sako nebloga) o kito pasirinkimo nėra, reiks vamzdžius keisti, tą nutekėjimą daryti vertikalų ar horizontalų Jei tik galit- zinoma, kad darykit kitoki nuleidima. Tai bent jau normalu WC puodu pasirinkima turesit. O ne toki kaip mano- pasirinkimas tarp Baltarusishku ir kinietishku Man nors ir pervedziojo visa vamzdyna- nieko kito padaryti negalejo - nei pakabinamo, nei vertikalaus, nei horizontalaus nebent dar sutikciau ir kaimynams suremontuoti vonia su wc
Galit nepergyvent pastato bentkoki klozeta
Viskas, pas mane jau kluzas stovi, nors dar nepritvirtintas, bet reikaliuka atlikt galima
QUOTE(zavinga akimirka @ 2008 01 25, 10:51) Visa beda tame, kad mano Wc kartu su vonia- labai maza. Visus vamzdzius man pervedziojo ir vistiek padare taip, kad tinka tik tas senovishkas . O siandien meistras pareishke- STATYKIS NAMA, JEI NORI KAD VISKAS BUTU PAGAL TAVE Koks ten meistras, kad negalėjo padaryt normaliai?Maniskis tikrai toli grazu neėsantecnikas, bet padare taip, kad uzsidetumem klozetą normalų. Bet vargo tai nemažai buvo, kol tą trišakį iškalė nu ka as zinau, ka as zinau del to WC- meistriukai sake, kad tas WC stovas stovi pas kaimynus nors .... prastam sokejui ir kiausiniai trukdo nu bet zinokit man jau dzin- kad tik greiciau viskas baigtus
nesuprantu kas per namaelis ten pas jus
QUOTE(Signa... @ 2008 02 05, 10:44) nesuprantu kas per namaelis ten pas jus QUOTE(Zana4 @ 2008 02 06, 00:58) na zinai,as tai nieko ten neraukiu
Na mano WC kaip ir baigta, truksta keliu detaliu, bet dedu
QUOTE(bzzz... @ 2008 05 07, 20:55)
Musų WC
QUOTE(bzzz... @ 2008 05 07, 22:55) labai idomiai apsvietimas issprestas QUOTE(rut79 @ 2008 05 08, 14:59) atrodo tikrai graziai
Labutis
Dabar jau man darosi aktuali tema, nes žadam pradėti tvarkyti tualetą Ir kur būtų platus klozetų pasirinkimas, nes senukuose nieko neišsirinkau
Irise yra tikrai neblogas pasirinkimas klozetu
QUOTE(braskute_v @ 2008 07 15, 08:42) Ir kur būtų platus klozetų pasirinkimas, nes senukuose nieko neišsirinkau Nors ir nereikia kluziko jau, bet kažkada buvom užsukę į Duschy, ten už MacDonaldo..Pasigailėjau tikrai, kad neužsukom anksčiau, kai remontavom.. QUOTE(isdykusS @ 2008 08 05, 02:03) Miela, jauku ir grazu Labai domina va tokie kaip jusu pakabinami tualetai.. Sakykit, jei mano vyras sveria apie 105kg, ar nenuluztu tas tualetas?
mano čekiškas Jika klozetas...
meistas jį patarė 2000 m., kai dariau remontą, pirkti, nes kažkaip jo bakelio vandens vidurius galima keisti mano namas senas, vanzdynas senas... sako nuo rūdžių bakelio vidus greit išruduos ir brangų klozetą reiks keisti. ir ką manote? jis buvo labai teisus, nors ir laikau tuos rudis naikinanačius muiliukus ir pilu kažkokius skysčius ir tabletes metu, jau žadu kažkokią detalę keisti 3 kartą, bet ji kainuoja tik apie 10 lt QUOTE(rut79 @ 2008 05 08, 14:59) truksta lentynos laikrasciams susidet QUOTE(ABocius @ 2008 09 03, 00:05) Aš labai tokio norėjau bet vyras užprotestavo kad nesaugu ir gali išklibt Papildyta: QUOTE(HARAJUKU @ 2008 01 25, 01:37) Gal galit pasakyti kokius WC statot i daugiabuciuose? Man meistrai pareishke, kad butinai reikia WC su 45 laipsniu kampo nuolydziu, nes kitaip teks Wc atitraukt nuo sienos . O ten jau nera kur traukt- nes vietos labai labai mazai Ar ieshkojot kas tokio tipo Wc ? O mes nusipirkom WC nepasitarę su meistrais,net nepagalvojom kad gali netikt.. Tai teko atitraukt nuo sienos kad susijungtu vamzdynas
Sveikos
pas mus irgi didysis remontas vyksta, buto duris, langus, radiatorius naujus jau turim, dabar vamzdyno eile atejo. Santechnikas sake sudes visus naujus plastikinius vamzdzius, desim kabinama wc. Tik pradzioj dar reik isgriaut tulike sena siena, uz kurios vamzdziai suslepti, pastatysim nauja, tik jau kiek arciau bloko, tikimes vietos nors kiek laimeti. O skaitliukai jau perkeliami uz tos sienos, kur griausim (o buvo po vonia beveik ikisti). Taip kad prie skaitikliu teks brautis is koridoriaus. QUOTE(Rubin'e @ 2008 09 22, 12:50) Sveikos pas mus irgi didysis remontas vyksta, buto duris, langus, radiatorius naujus jau turim, dabar vamzdyno eile atejo. Santechnikas sake sudes visus naujus plastikinius vamzdzius, desim kabinama wc. Tik pradzioj dar reik isgriaut tulike sena siena, uz kurios vamzdziai suslepti, pastatysim nauja, tik jau kiek arciau bloko, tikimes vietos nors kiek laimeti. O skaitliukai jau perkeliami uz tos sienos, kur griausim (o buvo po vonia beveik ikisti). Taip kad prie skaitikliu teks brautis is koridoriaus. MES SKAITLIUKUS SUDEJOM I SIENA.IR UZSIDENGIA PLYTELE.LABAI LIUKS.PATARIU
Gal kas gali mane pakonsultuoti: ar imanoma plyteles perfuguoti? T.y. jeigu jau yra plyteles sudetos su nepatinkanciu glaistu, ar yra tam kokia nors iseitis be visu plyteliu lupimo ir klijavimo is naujo? aciu!!!
QUOTE(rut79 @ 2008 05 08, 14:59) Sveiki, labai grazus sitas wc kambarys. O kokios cia plyteles? Grazus spalvinis derinukas
mes irgi žadam keist klozetą, nes senasis l.daug vandens išnaudoja. Norėčiau, kad būtų kuo mažiau išraitymų, t.y. jo valymas lengvesnis. Gal kas matėt kur tokių? Mačiau Senukuose, bet lenkų gamybos. Kažkaip nepatikima
labukas!!!!
oi kaip senai sioje temutej kas besilanke!!!as irgi esu WC "dizaino" paieskose, tulikas mazas, vamzdziu belenkiek, slepsim po plokstemis viska QUOTE(French @ 2010 10 11, 18:27) Gal kas gali mane pakonsultuoti: ar imanoma plyteles perfuguoti? T.y. jeigu jau yra plyteles sudetos su nepatinkanciu glaistu, ar yra tam kokia nors iseitis be visu plyteliu lupimo ir klijavimo is naujo? aciu!!! Ką turit omeny :perfuguoti"? Aš taip pat turiu problemų su plytelėmis - gavosi negražus plytelėmis klijuotos sienos ir lubų suvedimas (dėl kreivų sienų ir lubų). Lieka negražūs nelygūs tarpai. Oij čia mano galvos skausmas. Papildyta: QUOTE(Sesita @ 2011 09 09, 13:28) Ką turit omeny :perfuguoti"? Aš taip pat turiu problemų su plytelėmis - gavosi negražus plytelėmis klijuotos sienos ir lubų suvedimas (dėl kreivų sienų ir lubų). Lieka negražūs nelygūs tarpai. Oij čia mano galvos skausmas.
Sveiki,
musu wc maziukas ir visas israizgytas vamzdziais, ar imanoma juos paslepti, kokia mazdaug kaina? |