Buciau nieko pries buti madinga, bet gyvenant uzsieny nelabai iseina.
Tikiuosi nepyksit jei rasysiu be nosineliu ir bruksneliu
Labukas visoms
Manau, kad SUPER
Aš stengiuosi rašyti lirtuviškomis raidėmis, bet kartais būna, kad per skubėjimą ir susimaišau
Aš rašau tik lietuviškai nebent gramatinių klaidų priveliu(sumaišau klavišus)
Aš taip pat rašau tik lietuviškai. Tiesiog nemoku kitaip. Bandžiau rašyti neperjungus kalbos, bet neišėjo, iš įpratimo spaudžiau ant nosinių ir brūkšnelių
I'm trying to find some travel/vacation catalogs... did any of you come across one?
O aš kažkaip iš įpročio vis rašau be visų nosinių ir paukščiukų. Man net greičiau taip
o aš tai va negaliu niekaip priprast lietuviškas raides naudoti,todel labai daznai pamirštu ir rašau english įsijungus..nu bet sakiau,kad labiau pasistengsiu,nes labai sunku po to vėl lietuviškas raides naudoti..pasku dažnai net suimąstau ar gerai parašiau ar ne..
Aš iš įpročio rašau lietuviškai
QUOTE(Aurėja @ 2005 03 22, 13:13) [font=Geneva]Paskutinis mados klyksmas nosinės, varnelės, brūkšneliai... Šį sezoną Forumo mados olimpe karaliauja lietuviškos raidės! Juk neleisi sau atsilikti nuo mados? Štai keletas pagrindinių supermama.lt sezono mados tendencijų: Nosinės: Ą,ą, Ę,ę, Į, į, Ų,ų - triumfuoja elegancija, dvelkia moteriškumu. Varnelės: Č,č, Š,š, Ž,ž - rankų darbo detalės, suteikiančios jūsų stiliui savitumo, romantiškumo. Ū, ū ypač madingas ir prabangus akcentas. Ė, ė spalvinga, linksma, ryšku, nenuobodu! AKSESUARAI: Ši sezoną siūlome ir vieną itin originalią detalę: sugalvokite smagų šūkį-priminimą, raginantį rašyti forume lietuviškomis raidėmis, įsidėkite jį į parašą sužibėsite savitumu! www.supermama.lt mados naujienos
muličkos labai atsiprašau, kad ne tokia madinga kaip reiketu,sš rusekalbe,bet pasistengsiu nuo mados neatsilikt
Teisinga mada
Velnias, pas mane laptop'as ir as nezinau,kur yra tos lietuviskos raides ant klaviaturos
man tenka persijunginėti iš lietuviško į anglišką, tai labai maišosi viskas
Man taip pat labiau patinka skaityti pranešimus,parašytus lietuvių kalba,bet pati nevisada taip rašau,kadangi kai sedžiu ne prie savo kompiuterio,kur nebūna sužymėtos lietuviškos raidės,tai patingiu plavinėt ieškodama,o niekada neįsimenu
PUIKI IDĖJA
AIŠKU, SUSIDURTA SU SUNKUMAIS 1.LIETUVIŠKOJE KLAVIATŪROJE LABAI TRŪKSTA ŠAUKTUKŲ !!!! 2. MANO NEŠIOJAMAME KOMPIUTERYJE LIETUVIŠKOS RAIDĖS DALINASI MYGTUKUS SU SKAIČIAIS BET IDĖJA TIKRAI PUIKI
Už gerą krepšinį
ir už gražias pergales! Už mylimą Lietuvą ir už gražiausią lietuvių kalbą! Rašykime lietuviškomis raidėmis! Būsime madingos mamytės - SUPERMAMYTĖS!!! QUOTE(vivaflame @ 2005 08 10, 11:42) Nu ką, jaučiu reik ir man jungtis prie jūsų, bet aš irgi labai bijau tų klaidelių, kurios visai nerūpi rašant be lietuviškų raidelių, taigis, prašau nepykit jei kada ir įsiveltų kokia nedora klaidžiukė jungiuos! prisijungiau....net geda, nes taip ir pamirsau.... o is tikruju tai kaip reikia iprasti su tom raidytem Lietuviskom, nes kaip darbe to reikia.....bet tik,kad greiciu be ju gaunas
Vaje, aš irgi nežinau kaip čia priprast rašyti lietuviškom raidėm
Aš irgi stengiuosi visada rašyti lietuviškomis raidėmis
sveikos mamytes.
zinote rasyti liet.,pritariu,puiku,bet ne visada iseina tu madu vaikytis.pvz.:musu kompas naujas,nera suzymeta kur kokia raide,tam darbui atlikti laiko papildomo nera.Prie interneto galiu prisesti tik kai vyras grizta po darbo,o tada dar vaika uzmigdyti,nudirbti likusius dienos darbelius,zodziu daug maz 22.30,taip kad dar knaisiotis kur kokia liet raide paslepta,net minciu tokiu nera,dziaugiuosi kad mane dominancius straipsnius galiu godziai paskaityti,o dominanti klausima paskubomis uzduoti....Pykit nepykit,bet ORISTE bus nemadinga.Very sad....... QUOTE(oriste @ 2006 09 03, 10:39) sveikos mamytes. zinote rasyti liet.,pritariu,puiku,bet ne visada iseina tu madu vaikytis.pvz.:musu kompas naujas,nera suzymeta kur kokia raide,tam darbui atlikti laiko papildomo nera.Prie interneto galiu prisesti tik kai vyras grizta po darbo,o tada dar vaika uzmigdyti,nudirbti likusius dienos darbelius,zodziu daug maz 22.30,taip kad dar knaisiotis kur kokia liet raide paslepta,net minciu tokiu nera,dziaugiuosi kad mane dominancius straipsnius galiu godziai paskaityti,o dominanti klausima paskubomis uzduoti....Pykit nepykit,bet ORISTE bus nemadinga.Very sad....... tu nepergyvenk, as prisijungia, bet irgi nevykdau sito reikalo zodziu kaip kam patogiau tik labai jau idomu, o kodel be vyro negali prie neto prisijungt?
Pradžioje tik buvos sudėtingiau rašyt lietuviškai, nes pripratimas labai daug duoda, bet dabar net e-mailus rašau lietuviškai, ko seniau tikrai nedarydavau
QUOTE(oriste @ 2006 09 03, 10:39) sveikos mamytes. zinote rasyti liet.,pritariu,puiku,bet ne visada iseina tu madu vaikytis.pvz.:musu kompas naujas,nera suzymeta kur kokia raide,tam darbui atlikti laiko papildomo nera.Prie interneto galiu prisesti tik kai vyras grizta po darbo,o tada dar vaika uzmigdyti,nudirbti likusius dienos darbelius,zodziu daug maz 22.30,taip kad dar knaisiotis kur kokia liet raide paslepta,net minciu tokiu nera,dziaugiuosi kad mane dominancius straipsnius galiu godziai paskaityti,o dominanti klausima paskubomis uzduoti....Pykit nepykit,bet ORISTE bus nemadinga.Very sad....... Gal ir ne mano reikalas, bet mane irgi labai suintrigavai, kodel tik vyrui grizus?
Na šiame forume aš naujokė bet man ir priimtina nauja mada rašyti su varnelėmis ir nosinėmis
Papildyta: Ir labai smagu kad tiek nedaug reikia kad galėtum būti madinga
Labadiena, ar galėčiau ir aš įsijungti į lietuvių bendruomenę?
As irgi noreciau prisijungti
Papildyta: Oij,neperskaiČiau visko nuo pradŽiŲ Palaukau lietuvybĖs idĖjĄ!!!
Puiku
as ir uz lietuviska srifta
Ir aš
na ir as buciau UZ lietuviska srifta
mielai neatsiliksiu nuo mados, kai turesiu atitinkamai "madinga" kompa QUOTE(SuperDuper @ 2006 09 25, 20:22) na ir as buciau UZ lietuviska srifta mielai neatsiliksiu nuo mados, kai turesiu atitinkamai "madinga" kompa Taigi, apačioje įjunk įkonėlę LT ir naudok lietuviškus rašmenis. 1-ą, 2-č, 3-ę, 4-ė, 5-į, 6-š, 7-ų, 8-ū, +-ž QUOTE(Sraigyte @ 2006 09 26, 07:26) Taigi, apačioje įjunk įkonėlę LT ir naudok lietuviškus rašmenis. 1-ą, 2-č, 3-ę, 4-ė, 5-į, 6-š, 7-ų, 8-ū, +-ž tiek aš suprantu QUOTE(SuperDuper @ 2006 09 28, 14:04) tiek aš suprantu nusipirk lipdukus lietuviškų raidžių ir uzsiklijuok(daugiau 5 lt nekainuos) issigraviruok lt raides(kainuos brangiau) na galu gale nusipirk klava su lt raidėm
na visos knygutės neperrašynėsiu, bet vaikiųkoj knygutei radau apie lietuviškas raideles eilėraštuką:
žąsis prabilo ga ga ga jau kaip būtų knygos pabaiga bet dar į jūs raidelės žiūri kurios po vieną keistą ženklą turi. įsidėmėti nesunku; jos keturios- Ą, Ę, Į, Ų su nosinėmis!! ga ga ga užtat joms nebaisi sloga
smagu, labai!
tai greičiau susitvarkyk, ir laukiam lietuviškų raidyčių
QUOTE(renault19 @ 2006 09 28, 17:46) nusipirk lipdukus lietuviškų raidžių ir uzsiklijuok(daugiau 5 lt nekainuos) issigraviruok lt raides(kainuos brangiau) na galu gale nusipirk klava su lt raidėm Aha, kadaise ant kito kompo buvau užsiklijavus raideles
ir aš jungiuosi prie jusu
QUOTE(uups @ 2005 03 22, 13:45) nieko gero... is uzsienio bus neimanoma skaityt Ir lipduku UK nerasiu niekur pirkti. Kai nauja tema atidarau kopinu raides is kitur
Esame lietuviai, todėl privalome rašyti lietuviškai. Prancūzai, na ir kitos save gerbiančios tautos tikrai nešvepluoja.
Blogai, kad nevisur lietuviškos raides įskaitomos, o šiaip aišku, kad su lietuviškom raidėm geriau ir suprantamiau
QUOTE(SuperDuper @ 2006 10 04, 19:13) Aha, kadaise ant kito kompo buvau užsiklijavus raideles Prie laptopo irgi galima prijungti klavą , tik reik perkant paprašyti, kad ji būtų su USB jungtimi (kištuku). |