Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Paskutinis mados klyksmas Forume!
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Terija:)
blush2.gif Aš ir nesenai pradėjau rašyt lietuviškom radėm.Jaučiuosi labiau lietuviška blush2.gif ĄŽŪČŠĘŲĖĮ__JĖGA
Lizy
Buciau nieko pries buti madinga, bet gyvenant uzsieny nelabai iseina. 4u.gif
Tikiuosi nepyksit jei rasysiu be nosineliu ir bruksneliu 4u.gif
Levander
QUOTE(Lizy @ 2006 07 22, 23:35)
Buciau nieko pries buti madinga, bet gyvenant uzsieny nelabai iseina. 4u.gif
Tikiuosi nepyksit jei rasysiu be nosineliu ir bruksneliu  4u.gif
*

tai kad galima bet kurią kalbą pasirinkti mirksiukas.gif na, nebent ant klaviatūros nėra lietuviškų raidžių unsure.gif tada jau sunkiau unsure.gif
jolci
Labukas visoms 4u.gif Įsivaizduojat, tik dabar sužinojau, kad galima rašyti forume lietuviškom raidėm doh.gif
Manau, kad SUPER thumbup.gif
Terija:)
QUOTE(Levanderblu @ 2006 07 23, 13:17)
tai kad galima bet kurią kalbą pasirinkti  mirksiukas.gif  na, nebent ant klaviatūros nėra lietuviškų raidžių  unsure.gif  tada jau sunkiau  unsure.gif
*

Labai paprasta, lietuviškas raides gali užsiklijuoti arba užsirašyti su markeriu ax.gif ax.gif
Šypsenėlė24
Aš stengiuosi rašyti lirtuviškomis raidėmis, bet kartais būna, kad per skubėjimą ir susimaišau blush2.gif
*ramunė*
Aš rašau tik lietuviškai nebent gramatinių klaidų priveliu(sumaišau klavišus) blush2.gif
jurguliukas
Aš taip pat rašau tik lietuviškai. Tiesiog nemoku kitaip. Bandžiau rašyti neperjungus kalbos, bet neišėjo, iš įpratimo spaudžiau ant nosinių ir brūkšnelių biggrin.gif
Tall Claretta
I'm trying to find some travel/vacation catalogs... did any of you come across one?
zilile.c
O aš kažkaip iš įpročio vis rašau be visų nosinių ir paukščiukų. Man net greičiau taip ax.gif Manau teks pratintis buti ir man madingai blush2.gif
*liolka*
o aš tai va negaliu niekaip priprast lietuviškas raides naudoti,todel labai daznai pamirštu ir rašau english įsijungus..nu bet sakiau,kad labiau pasistengsiu,nes labai sunku po to vėl lietuviškas raides naudoti..pasku dažnai net suimąstau ar gerai parašiau ar ne.. doh.gif
keas
Aš iš įpročio rašau lietuviškai smile.gif
Vokė
unsure.gif
QUOTE(Aurėja @ 2005 03 22, 13:13)
[font=Geneva]Paskutinis mados klyksmas – nosinės, varnelės, brūkšneliai...
Šį sezoną Forumo mados olimpe karaliauja lietuviškos raidės! Juk neleisi sau atsilikti nuo mados?

Štai keletas pagrindinių supermama.lt sezono mados tendencijų:

Nosinės: Ą,ą, Ę,ę, Į, į, Ų,ų  - triumfuoja elegancija, dvelkia moteriškumu.
Varnelės: Č,č, Š,š, Ž,ž  - rankų darbo detalės, suteikiančios jūsų stiliui savitumo, romantiškumo.
Ū, ū – ypač madingas ir prabangus akcentas.
Ė, ė – spalvinga, linksma, ryšku, nenuobodu! 

AKSESUARAI: Ši sezoną siūlome ir vieną itin originalią detalę: sugalvokite smagų šūkį-priminimą, raginantį rašyti forume lietuviškomis raidėmis, įsidėkite jį į parašą – sužibėsite savitumu!

www.supermama.lt mados naujienos
*

danuta
muličkos labai atsiprašau, kad ne tokia madinga kaip reiketu,sš rusekalbe,bet pasistengsiu nuo mados neatsilikt doh.gif
Lėja32
Teisinga mada thumbup.gif , aš irgi už lietuviškas raides. drinks_cheers.gif
gele
Velnias, pas mane laptop'as ir as nezinau,kur yra tos lietuviskos raides ant klaviaturos
~Artemidė ~
tongue.gif yra ir ant laptopo mirksiukas.gif
man tenka persijunginėti iš lietuviško į anglišką, tai labai maišosi viskas doh.gif ...broliukas sėdi amerikoje, o ten lietuvybių nėra darbiniame kompe, tai tenka rašyti pe visų lietuvybių...po to sunku vėl pradėti ieškoti visų tų nosinių, varnelių ir pan...bet lietuviškas tekstas tikrai mielesnis akiai...ir širdžiai wub.gif
kavute
Man taip pat labiau patinka skaityti pranešimus,parašytus lietuvių kalba,bet pati nevisada taip rašau,kadangi kai sedžiu ne prie savo kompiuterio,kur nebūna sužymėtos lietuviškos raidės,tai patingiu plavinėt ieškodama,o niekada neįsimenu doh.gif
arabeska
thumbup.gif Kaip smagu esu madinga.... tai visai nesudėtinga mirksiukas.gif
super-krista
PUIKI IDĖJA biggrin.gif

AIŠKU, SUSIDURTA SU SUNKUMAIS bigsmile.gif
1.LIETUVIŠKOJE KLAVIATŪROJE LABAI TRŪKSTA ŠAUKTUKŲ !!!!
2. MANO NEŠIOJAMAME KOMPIUTERYJE LIETUVIŠKOS RAIDĖS DALINASI MYGTUKUS SU SKAIČIAIS g.gif TAD JEI KADA NETYČIOM SUSIPAINIOSIU, TIKIUOSI Į GALVĄ NIEKAS NEPASIŪLYS smile.gif

BET IDĖJA TIKRAI PUIKI
drinks_cheers.gif
thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
4u.gif
Mozart
Už gerą krepšinį
ir už gražias pergales!
Už mylimą Lietuvą
ir už gražiausią lietuvių kalbą!
Rašykime lietuviškomis raidėmis!
Būsime madingos mamytės - SUPERMAMYTĖS!!!
bigsmile.gif

vivaflame
QUOTE(vivaflame @ 2005 08 10, 11:42)
Nu ką, jaučiu reik ir man jungtis prie jūsų, bet aš irgi labai bijau tų klaidelių, kurios visai nerūpi rašant be lietuviškų raidelių, taigis, prašau nepykit jei kada ir įsiveltų kokia nedora klaidžiukė mirksiukas.gif

jungiuos!
*

prisijungiau....net geda, nes taip ir pamirsau.... ax.gif blush2.gif
o is tikruju tai kaip reikia iprasti su tom raidytem Lietuviskom, nes kaip darbe to reikia.....bet tik,kad greiciu be ju gaunas
waidoolka_
Vaje, aš irgi nežinau kaip čia priprast rašyti lietuviškom raidėm doh.gif ale visai neblogai gaunasi thumbup.gif bandysiu ir aš neatsilikti nuo šios mados mirksiukas.gif
supper_mergaite
thumbup.gif mėgstu būti madinga lotuliukas.gif
Meka Pinavija
Aš irgi stengiuosi visada rašyti lietuviškomis raidėmis bigsmile.gif
oriste
sveikos mamytes.
zinote rasyti liet.,pritariu,puiku,bet ne visada iseina tu madu vaikytis.pvz.:musu kompas naujas,nera suzymeta kur kokia raide,tam darbui atlikti laiko papildomo nera.Prie interneto galiu prisesti tik kai vyras grizta po darbo,o tada dar vaika uzmigdyti,nudirbti likusius dienos darbelius,zodziu daug maz 22.30,taip kad dar knaisiotis kur kokia liet raide paslepta,net minciu tokiu nera,dziaugiuosi kad mane dominancius straipsnius galiu godziai paskaityti,o dominanti klausima paskubomis uzduoti....Pykit nepykit,bet ORISTE bus nemadinga.Very sad....... verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
vivaflame
QUOTE(oriste @ 2006 09 03, 10:39)
sveikos mamytes.
zinote rasyti liet.,pritariu,puiku,bet ne visada iseina tu madu vaikytis.pvz.:musu kompas naujas,nera suzymeta kur kokia raide,tam darbui atlikti laiko papildomo nera.Prie interneto galiu prisesti tik kai vyras grizta po darbo,o tada dar vaika uzmigdyti,nudirbti likusius dienos darbelius,zodziu daug maz 22.30,taip kad dar knaisiotis kur kokia liet raide paslepta,net minciu tokiu nera,dziaugiuosi kad mane dominancius straipsnius galiu  godziai paskaityti,o dominanti klausima paskubomis uzduoti....Pykit nepykit,bet ORISTE bus nemadinga.Very sad....... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
*

tu nepergyvenk, as prisijungia, bet irgi nevykdau sito reikalo
zodziu kaip kam patogiau
mirksiukas.gif

tik labai jau idomu, o kodel be vyro negali prie neto prisijungt?
blink.gif tongue.gif g.gif
ziza
Pradžioje tik buvos sudėtingiau rašyt lietuviškai, nes pripratimas labai daug duoda, bet dabar net e-mailus rašau lietuviškai, ko seniau tikrai nedarydavau smile.gif
Vipera
QUOTE(oriste @ 2006 09 03, 10:39)
sveikos mamytes.
zinote rasyti liet.,pritariu,puiku,bet ne visada iseina tu madu vaikytis.pvz.:musu kompas naujas,nera suzymeta kur kokia raide,tam darbui atlikti laiko papildomo nera.Prie interneto galiu prisesti tik kai vyras grizta po darbo,o tada dar vaika uzmigdyti,nudirbti likusius dienos darbelius,zodziu daug maz 22.30,taip kad dar knaisiotis kur kokia liet raide paslepta,net minciu tokiu nera,dziaugiuosi kad mane dominancius straipsnius galiu  godziai paskaityti,o dominanti klausima paskubomis uzduoti....Pykit nepykit,bet ORISTE bus nemadinga.Very sad....... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
*

Gal ir ne mano reikalas, bet mane irgi labai suintrigavai, kodel tik vyrui grizus? ax.gif
dagne
Na šiame forume aš naujokė bet man ir priimtina nauja mada rašyti su varnelėmis ir nosinėmis thumbup.gif
Papildyta:
Ir labai smagu kad tiek nedaug reikia kad galėtum būti madinga smile.gif
emsi
Labadiena, ar galėčiau ir aš įsijungti į lietuvių bendruomenę? biggrin.gif Juk smagu būti lietuviais, o dar smagiau lietuvaitėmis thumbup.gif
dovilka
As irgi noreciau prisijungti 4u.gif
Papildyta:
Oij,neperskaiČiau visko nuo pradŽiŲ blush2.gif
Palaukau lietuvybĖs idĖjĄ!!! drinks_cheers.gif
rusnemi
Puiku thumbup.gif , aš ir už lietuvišką šriftą, nors taip ir daug sudėtingiau. tongue.gif
Latelle
QUOTE(emsi @ 2006 09 13, 14:54)
Labadiena, ar galėčiau ir aš įsijungti į lietuvių bendruomenę? biggrin.gif Juk smagu būti lietuviais, o dar smagiau lietuvaitėmis thumbup.gif
*

blink.gif
.vilma.
as ir uz lietuviska srifta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Camile
Ir aš thumbup.gif
Kotre
na ir as buciau UZ lietuviska srifta biggrin.gif bet mamos, jus turit tas lietuviskas raideles ant klaviaturos??? nes bandyt prisiminti, kur kuri nosine ar kt. raide pakavota.. doh.gif
mielai neatsiliksiu nuo mados, kai turesiu atitinkamai "madinga" kompa 4u.gif
mylu-mylu
QUOTE(SuperDuper @ 2006 09 25, 20:22)
na ir as buciau UZ lietuviska srifta biggrin.gif  bet mamos, jus turit tas lietuviskas raideles ant klaviaturos??? nes bandyt prisiminti, kur kuri nosine ar kt. raide pakavota..  doh.gif
mielai neatsiliksiu nuo mados, kai turesiu atitinkamai "madinga" kompa  4u.gif
*

Taigi, apačioje įjunk įkonėlę LT ir naudok lietuviškus rašmenis. 1-ą, 2-č, 3-ę, 4-ė, 5-į, 6-š, 7-ų, 8-ū, +-ž ax.gif mirksiukas.gif
Kotre
QUOTE(Sraigyte @ 2006 09 26, 07:26)
Taigi, apačioje įjunk įkonėlę LT ir naudok lietuviškus rašmenis. 1-ą, 2-č, 3-ę, 4-ė, 5-į, 6-š, 7-ų, 8-ū, +-ž  ax.gif  mirksiukas.gif
*

tiek aš suprantu smile.gif tik nėra patogu kaskart ieškoti,kur čia ta lietuviška raidele, jei ji klaviatūroj nepažymėta doh.gif vat šiaip ne taip rašau lietuviškai, bet sugaištu gerokai ilgiau ax.gif
renault19
QUOTE(SuperDuper @ 2006 09 28, 14:04)
tiek aš suprantu smile.gif tik nėra patogu kaskart ieškoti,kur čia ta lietuviška raidele, jei ji klaviatūroj nepažymėta doh.gif  vat šiaip ne taip rašau lietuviškai, bet sugaištu gerokai ilgiau  ax.gif
*

nusipirk lipdukus lietuviškų raidžių ir uzsiklijuok(daugiau 5 lt nekainuos)
issigraviruok lt raides(kainuos brangiau)
na galu gale nusipirk klava su lt raidėm bigsmile.gif

Lotari
na visos knygutės neperrašynėsiu, bet vaikiųkoj knygutei radau apie lietuviškas raideles eilėraštuką:
žąsis prabilo ga ga ga
jau kaip būtų knygos pabaiga
bet dar į jūs raidelės žiūri
kurios po vieną keistą ženklą turi.
įsidėmėti nesunku;
jos keturios- Ą, Ę, Į, Ų
su nosinėmis!! ga ga ga
užtat joms nebaisi sloga

4u.gif
Zana4
smagu, labai! thumbup.gif tik pas mane neinstaliuota lietuvi_ kalba kompiuter_:hm
Lotari
tai greičiau susitvarkyk, ir laukiam lietuviškų raidyčių
Kotre
QUOTE(renault19 @ 2006 09 28, 17:46)
*

Aha, kadaise ant kito kompo buvau užsiklijavus raideles bigsmile.gif O klavą neišeis pakeisti, pas mane laptopas. Užtat bent šioj temoj pasipraktikuoju lietuviškoj rašyboj biggrin.gif
angeluxx
QUOTE(renault19 @ 2006 09 28, 17:46)
*

Taip pritariu,reikia tik noro.Juk taip skaityti daug maloniau.
gathering.gif
neringyte
ir aš jungiuosi prie jusu biggrin.gif
Paranormali
QUOTE(uups @ 2005 03 22, 13:45)
nieko gero... is uzsienio bus neimanoma skaityt cry.gif  (darbe staigiai galva nusuktu, jei instaliuotum lietuviskus sriftus i bedro naudojimo kompus). Nors, antra vertus, gal ir gerai g.gif  darbe teks darbus dirbt mirksiukas.gif
*

lotuliukas.gif Pas manes irgi greitai darbe pagautu, nes viena lietuve esu tik. na ka as nemadinga.......
Ir lipduku UK nerasiu niekur pirkti. Kai nauja tema atidarau kopinu raides is kitur 4u.gif
tetukas000
Esame lietuviai, todėl privalome rašyti lietuviškai. Prancūzai, na ir kitos save gerbiančios tautos tikrai nešvepluoja. 4u.gif
Plunksnele007
Blogai, kad nevisur lietuviškos raides įskaitomos, o šiaip aišku, kad su lietuviškom raidėm geriau ir suprantamiau smile.gif
wilda
QUOTE(SuperDuper @ 2006 10 04, 19:13)
Aha, kadaise ant kito kompo buvau užsiklijavus raideles bigsmile.gif  O klavą neišeis pakeisti, pas mane laptopas. Užtat bent šioj temoj pasipraktikuoju lietuviškoj rašyboj biggrin.gif
*

Prie laptopo irgi galima prijungti klavą , tik reik perkant paprašyti, kad ji būtų su USB jungtimi (kištuku).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.