QUOTE(Šardonė @ 2011 08 09, 11:55)
Boruzeliu grupė kokia čia? Lietuvių? Nes aš negavau jokios dar žinutės
Kaip vadinasi lietuviukų grupė?
boruzeliu gr-lenku....o kaip lietuviu vadinasi -nezinau....
Arba aš čia nesuprantu, arba mes nesusikalbam :0 Štai ką radau internete:
"Čia veikia: 3 lopšelio grupės (Malūnėlio, Pieštukų, ,,Ramunėlių) 4 ikimokyklinio ugdymo grupės (Žvaigždučių, Nykštukų, Pelėdžiukų, Bitučių) 4 priešmokyklinio ugdymo grupės (Boružėlių, Varpelių, Pumpurėlių, Drugelių)" Aš klausiu kaip lopšelio lietuvių grupė vadinasi. O Jūs kalbate irgi apie lopšelio lenkų grupę ar priešmokyklinio ugdymo grupę Boružėlės? QUOTE(Šardonė @ 2011 08 09, 19:11) Arba aš čia nesuprantu, arba mes nesusikalbam :0 Štai ką radau internete: "Čia veikia: 3 lopšelio grupės (Malūnėlio, Pieštukų, ,,Ramunėlių) 4 ikimokyklinio ugdymo grupės (Žvaigždučių, Nykštukų, Pelėdžiukų, Bitučių) 4 priešmokyklinio ugdymo grupės (Boružėlių, Varpelių, Pumpurėlių, Drugelių)" Aš klausiu kaip lopšelio lietuvių grupė vadinasi. O Jūs kalbate irgi apie lopšelio lenkų grupę ar priešmokyklinio ugdymo grupę Boružėlės? cia gal praeitu metu duomenys.... Papildyta: [quote=puzik,2011 08 09, 12:04] luks susipazinsim 23 Papildyta:
Cia tikrai ne situ metu info., as buvau pas direktore pasake kad bus boruzeliu grupe
kai buvau pas direktore nedgi maciau musu sarasa 18 vaikuciu 10 berniuku ir 8 mergaites
2-3 metuku vaiku lietuviu grupe vadinasi Pumpureliai.
QUOTE(ania12 @ 2011 08 09, 20:14) gali būt, nes iš Jūsų pokalbių ir to sąrašiuko panašu, kad grupės pavadinimas "eina" nuo lopšiuko iki priešmokyklinės gr. QUOTE(puzik @ 2011 08 09, 20:27) ... kad suzinuoti kokia grupe jus geriau ateikyt i darzeli,arba paskambinkyt ir jums viska paaiskins kai buvau pas direktore nedgi maciau musu sarasa 18 vaikuciu 10 berniuku ir 8 mergaites Na taip, visad skambinuos nei klausinėju forume, bet šiuo metu randamės ne LT, info nėra labai skubi tad ir klausiu čia, visgi skambutis ne centus kainuoja QUOTE(paprastta @ 2011 08 09, 22:20) ačiū už info
Siandien padarem pazyma kad sveika ir gali eiti i darzeli
QUOTE(Šardonė @ 2011 08 10, 22:11) as zinau,bet musus daktare iseis atostogu,o pas kita kuri dirbs uz 2 pries rugsejo pirma bus ziaurios eiles,taigi siom dienom uznesiu ta pazyma i darzeli,kitaip mums neiseina
Ant pazymos neparasyta kad ji galioja 10 dienu. Kai pries mes buvom pas direktore pries menesi,ji pasake kad pazyma turi but ne perseniausia. Ir daktare nieko nesake apie 10 dienu
Na aišku, kaip visad reikalauja, bet niekam nereikalinga. Tai kam dar gaišti laiką
Manau, kad gyd. net neberašo to galiojimo laiko, nes po to tektų labai daug kam pakartotinai ateiti arba poliklinika būtų pergrūsta paskutinėm rugpjūčio sav. QUOTE(ania12 @ 2011 08 11, 17:14) man nieko nepasake, dave pazyma ant jos tik israymo data galiojimo nera , pirmadieni paskambinsiu paklausti ar tiks. bet kai buvau pas direktore pasake kad labai sena nebutu. mes sia savaite ppadarem visus tirimus ir mums israse pazyma
Buvau darzelyje. Direktore pasake, kad 31 d. planuojamas tevu susirinkimas ir tuo paciu susipazinimas su grupemis ir aukletojomis. bus sprendziamas klausimas kuria diena koks vaikas prades lankyti grupe. cia jau grupes viduje spresime....
iki malonaus susitikimo su 'Pumpureliu' vaikeliu mamomis QUOTE(Lazanzarina @ 2011 08 17, 19:25) Buvau darzelyje. Direktore pasake, kad 31 d. planuojamas tevu susirinkimas ir tuo paciu susipazinimas su grupemis ir aukletojomis. bus sprendziamas klausimas kuria diena koks vaikas prades lankyti grupe. cia jau grupes viduje spresime.... iki malonaus susitikimo su 'Pumpureliu' vaikeliu mamomis aciu uz informacija. iki susimatymo.... QUOTE(Lazanzarina @ 2011 08 17, 17:25) Buvau darzelyje. Direktore pasake, kad 31 d. planuojamas tevu susirinkimas ir tuo paciu susipazinimas su grupemis ir aukletojomis. bus sprendziamas klausimas kuria diena koks vaikas prades lankyti grupe. cia jau grupes viduje spresime.... iki malonaus susitikimo su 'Pumpureliu' vaikeliu mamomis Ačiū už info Tikiuosi , vaikas greitai pritaps/integruosis darželyje ir nereiks darbo pradžios atidėliot
sveikos Mamytes, ar yra tokiu kurie eis i darzeli 2012m rudeni? kada uzsirasete i gabijele ar vejeli, ir ar jau domejotes ar pakliunat i darzeli, kelinti sarase?
QUOTE(oksikc @ 2011 08 31, 13:14) sveikos Mamytes, ar yra tokiu kurie eis i darzeli 2012m rudeni? kada uzsirasete i gabijele ar vejeli, ir ar jau domejotes ar pakliunat i darzeli, kelinti sarase? Dėl sąrašų, tai juos sužinosite tik pavasarį. O skambinėtis ir klausinėt kelinti sarąšuose (dabar) esate nelabai matau tikslo, juk dar daug laiko iki pavasario, dar ta eilė gali keliasdešimt kartų pasikeisti ir nemanau, kad jau dabar pagal prašymus kažkas tas eiles sudarinėja, tiesiog prašymai eilės tvarka numeruojami ir viskas QUOTE(Šardonė @ 2011 08 10, 22:11) Pazyma i darzeli/mokykla galima pasiimti geguzes men, o nunesti rugsejo men. Tuomet nebuna dar eiliu pas gydytojus, o ir ligos, del kuriu vaikas negaletu uzsiimt vienokia ar kitokia veikla ilga laika taip staiga neatsiranda QUOTE(rasiukas16 @ 2011 09 01, 12:01) Pazyma i darzeli/mokykla galima pasiimti geguzes men, o nunesti rugsejo men. Tuomet nebuna dar eiliu pas gydytojus, o ir ligos, del kuriu vaikas negaletu uzsiimt vienokia ar kitokia veikla ilga laika taip staiga neatsiranda Na bet Jūs pati logiškai pagalvokite, kokia prasmės tos pažymos, jei ją galima išsiimti gegužės mėn. Na kad ir pasvers, pamatuos ūgį pvz geg. mėn. tai koks tikslumas bus rugsėji? Pvz. mūsų šeimos gydytoja pamačiusi dukros raudoną gerklytę, nepasirašė med. pažymos, liepė ateiti po savaitės, nes tos pažymos ir yra tikslas, kad vaikas pradėtų lankyti darželį sveikas. QUOTE(oksikc @ 2011 08 31, 14:14) sveikos Mamytes, ar yra tokiu kurie eis i darzeli 2012m rudeni? kada uzsirasete i gabijele ar vejeli, ir ar jau domejotes ar pakliunat i darzeli, kelinti sarase? eiles kilometrines,vaika tik gimusi reikia uzrasyti i darzeli ir sarasai tikrai yra numeruojami mes is "peledziuku" perejom i "drugelius " QUOTE(oksikc @ 2011 08 31, 15:14) sveikos Mamytes, ar yra tokiu kurie eis i darzeli 2012m rudeni? kada uzsirasete i gabijele ar vejeli, ir ar jau domejotes ar pakliunat i darzeli, kelinti sarase? Sveiki,sunus lanko si darzeli,sia vasara uzrasiau ir dukryte Papildyta: QUOTE(*Madmozela* @ 2011 09 01, 17:39) eiles kilometrines,vaika tik gimusi reikia uzrasyti i darzeli ir sarasai tikrai yra numeruojami mes is "peledziuku" perejom i "drugelius " Mes ir pradejom Drugelius lankyti
as dukryte uzrasiau tik gimus 2010 spali... bet dar uzrasiau i Gabijele darzeli, ir jau dabar pasake kad mes nepakliusim kitais metais rudeni, nes jau dabar esam 60... tai ir galvoju pasidometi ir vejeli kokie esam db sarase, nes jei ir kokie 40, tai jau tikrai ir i ji nepakliusime
QUOTE(Šardonė @ 2011 09 01, 16:42) Na bet Jūs pati logiškai pagalvokite, kokia prasmės tos pažymos, jei ją galima išsiimti gegužės mėn. Na kad ir pasvers, pamatuos ūgį pvz geg. mėn. tai koks tikslumas bus rugsėji? Pvz. mūsų šeimos gydytoja pamačiusi dukros raudoną gerklytę, nepasirašė med. pažymos, liepė ateiti po savaitės, nes tos pažymos ir yra tikslas, kad vaikas pradėtų lankyti darželį sveikas. bet mes juk ne geguzes menesi pasemem pazyma o rugpjucio 10, man pasake kad svarbiausia kad pazyma butu nepersena QUOTE(puzik @ 2011 09 05, 09:03) bet mes juk ne geguzes menesi pasemem pazyma o rugpjucio 10, man pasake kad svarbiausia kad pazyma butu nepersena Lyg ankstesniame post'e minėjote gegužės mėn. tai jį kaip pvz ir parašiau
Labas rytas,
mes eisime i Pumpurelius nuo 12 dienos. O jus jau gal pradejote lankyti? QUOTE(paprastta @ 2011 09 07, 09:29) Taip, jau lankome nuo rugsėjo 1 d. Šiandien mačiau, kad vaikiukai jau išvesti į lauką (o kaip tik vakar su kita mama pakalbėjom, kad jau gal galėtų išvesti QUOTE(Šardonė @ 2011 09 07, 08:24) klysti žmogiška Tai ar yra mamyčių, kurios vedate vaikiukus į Pumpurėlių grupę? QUOTE(paprastta @ 2011 09 07, 09:29) QUOTE(Šardonė @ 2011 09 07, 11:03) Taip, jau lankome nuo rugsėjo 1 d. Šiandien mačiau, kad vaikiukai jau išvesti į lauką (o kaip tik vakar su kita mama pakalbėjom, kad jau gal galėtų išvesti mes pradesim lankyt tik nuo 26 d.:-) kol kas atostogaujame pas senele klaipedoj:-)
sveiki,
gal yra vedanciu savo vaikucius i skruzdeliuku grupe? Kokie pirmieji ispudziai? QUOTE(Lazanzarina @ 2011 09 07, 11:07) o gal jus teiravotes aukletojos kaip del tu geleziniu "pribumbasu" esanciu lauke vaikams laipioti? Tikiuosi jie maziesiems grieztai draudzia ant ju lipti, nes musu mazaja jie traukia kaip magnetas, o saugumo nerasta..... Ar lengvai jusu stebuklas adaptavosi darzelyje? Papildyta: QUOTE(Šardonė @ 2011 09 07, 11:03) Taip, jau lankome nuo rugsėjo 1 d. Šiandien mačiau, kad vaikiukai jau išvesti į lauką (o kaip tik vakar su kita mama pakalbėjom, kad jau gal galėtų išvesti o gal jus teiravotes aukletojos kaip del tu geleziniu "pribumbasu" esanciu lauke vaikams laipioti? Tikiuosi jie maziesiems grieztai draudzia ant ju lipti, nes musu mazaja jie traukia kaip magnetas, o saugumo nerasta..... Ar lengvai jusu stebuklas adaptavosi darzelyje? QUOTE(paprastta @ 2011 09 08, 13:39) o gal jus teiravotes aukletojos kaip del tu geleziniu "pribumbasu" esanciu lauke vaikams laipioti? Tikiuosi jie maziesiems grieztai draudzia ant ju lipti, nes musu mazaja jie traukia kaip magnetas, o saugumo nerasta..... Ar lengvai jusu stebuklas adaptavosi darzelyje? Neklausiau, bet kaip tik užvakar(lygtais) mūsų grupę mačiau lauke, ir auklėtoja neleido lipti tais metaliniais"pribumbasais",tik prieidavo vaikas, keldavo koją ant jų ir ji juos nukreipdavo kita linkme, dauguma vaikučių žaidė smėlio dėžėje ar bėgiojo šalia. O dėl adaptacijos, tai tikrai viskas puikiai sekėsi. Aišku grauduliukobuvo pirmą dieną, bet toliau viskas geriau nei aš tikėjausi.Na o va šiandien gavau sms iš auklėtojos, kad pasiimčiau vaiką, nes nepavyksta nuraminti QUOTE(Šardonė @ 2011 09 08, 16:00) Neklausiau, bet kaip tik užvakar(lygtais) mūsų grupę mačiau lauke, ir auklėtoja neleido lipti tais metaliniais"pribumbasais",tik prieidavo vaikas, keldavo koją ant jų ir ji juos nukreipdavo kita linkme, dauguma vaikučių žaidė smėlio dėžėje ar bėgiojo šalia. O dėl adaptacijos, tai tikrai viskas puikiai sekėsi. Aišku grauduliukobuvo pirmą dieną, bet toliau viskas geriau nei aš tikėjausi.Na o va šiandien gavau sms iš auklėtojos, kad pasiimčiau vaiką, nes nepavyksta nuraminti Jus saunuoliai, kad jau ir miegate. O grauduliuko manau dar bus ir ne karta, sunkiausia yra su tuo susitaikyti, kol galiausia mazieji pradeda galvoti, kad ir jie cia eina i darba kaip ir teveliai Laukiam ir mes savo pradzios. O jus po keliu dienu jau likote pietu miegeliui? QUOTE(paprastta @ 2011 09 08, 16:05) Penktą dieną liko miegoti. Tai tas miegas truko 1 val. o po to nebepavyko užmigti, buvo ašaryčių, nes norėjo miego (turim kvailą įprotį, pati kalta esu, kad po 1 val pabunda, o aš paguliu šalia jos kol vėl užmiega, tai ir darželyje to pačio nori) QUOTE(Šardonė @ 2011 09 08, 21:10) Penktą dieną liko miegoti. Tai tas miegas truko 1 val. o po to nebepavyko užmigti, buvo ašaryčių, nes norėjo miego (turim kvailą įprotį, pati kalta esu, kad po 1 val pabunda, o aš paguliu šalia jos kol vėl užmiega, tai ir darželyje to pačio nori) vat turbut jie visi skaniau miega kai mama salia aciu uz info.... iki malonaus susirasymo.....
kas lanko Boruzeliu gr,maximoje 40 proc nuolaida zaislams,gal reikia surinkti pinigeliu ir zaislu nupirkti,nes ten, man atrodo, beveik nera su kuom zaist????ka manote???
Pumpureliai, o ka jus manote del zaislu papildymo?
QUOTE(Šardonė @ 2011 09 20, 15:50) Juk per susirinkimą buvom apkalbėję, kad reikia nupirkti žaislų, tik nesutarėm po kiek metamės, nes auklėtoja siūlė po 50 lt, bet taip ir liko klausimas, kurį turėtų išspręsti tėvų komitetas. o komitetas negali priversti visu teveliu mestis, nes vieni sutinka, o kiti ne.. vat ir lieka siulymas, kad kiekviena seima sprendzia individuliai, bet kai taip viskas neapibrezta kol kazkokia suma susirinks, teks laukti kitu akciju Gaila kad mes cia tik dviese sioje grupeje diskutuojame QUOTE(paprastta @ 2011 09 20, 21:10) o komitetas negali priversti visu teveliu mestis, nes vieni sutinka, o kiti ne.. vat ir lieka siulymas, kad kiekviena seima sprendzia individuliai, bet kai taip viskas neapibrezta kol kazkokia suma susirinks, teks laukti kitu akciju Gaila kad mes cia tik dviese sioje grupeje diskutuojame trise tik si klausima geriau aukletojai uzduot? siulau surink po kokius 15-20 lt ir pirkt. tegul kas nors is tevu komiteto apskambina visasgrupes mamas ir suzino kiek mesrealiai turesim pinigeliu irtada manaureikia eitir pirkt kol akcija yra QUOTE(paprastta @ 2011 09 20, 21:10) o komitetas negali priversti visu teveliu mestis, nes vieni sutinka, o kiti ne.. vat ir lieka siulymas, kad kiekviena seima sprendzia individuliai, bet kai taip viskas neapibrezta kol kazkokia suma susirinks, teks laukti kitu akciju QUOTE(Lazanzarina @ 2011 09 20, 23:36) tik si klausima geriau aukletojai uzduot? siulau surink po kokius 15-20 lt ir pirkt. tegul kas nors is tevu komiteto apskambina visasgrupes mamas ir suzino kiek mesrealiai turesim pinigeliu irtada manaureikia eitir pirkt kol akcija yra Na taip, negalimos jokios rinkliavos darželyje, bet jei žaislų nėra tai juk MŪSŲ vaikučiams liūdniau. O kai su auklėtoja kalbėjau apie tuos 50 lt, tai ji man pasakė, kad tėvų komiteto dabar reikalas susisiekti ir susitarti su tėvais po kiek metamės žaislams, ar nesimetam ir pan. Kas yra tėvų komitete tai nelabai pamenu, pamenu tik vieną mamytę, bet jos niekad nesutikau darželyje. Beje, šiandien mačiau, kad susirinkimas su direktore rugsėjo 29 d.,
praeitais metais metemes po 50 lt zaislams
tai nepasirode itin daug deja, brangus zaislai |