Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dovydas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4
Betce
Man tai Labai labai thumbup.gif bet dabar pradejau metytis tarp Dovydo ir Kajaus
Skinte o ka Dovydas Dovidaitis g.gif visai grazu!
ddijana
Man tai labai grazus thumbup.gif
aleairijoj
ir mano sunaus vardas, labai jam tinka.sunui jau 13metu smile.gif uzdejau, nes vardo diena gime smile.gif
dabar ir vardadienis ir gimtadienis kartu biggrin.gif
krema
labai grazus smile.gif
vaiva626
Man gražus, bet jau gana dažnas 4u.gif
Dumza
GRAZUS.
Camana
negrazus blush2.gif
dorblue
QUOTE(tasha @ 2008 01 02, 18:06)
Grazus 4u.gif  Bet labai jau populiarus doh.gif
*

tikrai grazus, bet irgi dabar ant bangos, nors jei pavadinote gi nepakeisit ax.gif dar yra tikimybe, kad uzaugusi vadins Dovce, bent as kur pazistu, tai taip trumpina, ex bet kaip kitus vardus iskraipo doh.gif
Muskatinne
Man gražus vardas smile.gif Bet tokio asmeniškai aš neduočiau, nes labai jau populiarus pasidarė
Ingrida114
Mums su vyru labai grzus buvo, todel ir pavadinom savo auseli Dovydu smile.gif
nepriklausoma
Nuostabus vardukas, mano sūnelis taip pat vardu Dovydas wub.gif
Ritta
mano sunaus vardas irgi Dovydas.
man grazus ir stiprus vardas,nors ispradziu tai senelai priestaravo -tipo zydu karaliaus vardas.
Sis vardas lietuviskai Dovydas.rusiskai- David,o angliskai- Deivyd.bet prasme ta pati.Rinkausi lietuviska varijanta
jitute
man irgi visai nieko jei laukciausi sunaus galvociau apie toki varda visai rolleyes.gif
Aurinija
Aš tai svaigau, kad jei sūnelį turėsiu, tai pavadinsiu Dovydu, o ir mano draugo vardas Dovydas, tai būtų tėčio garbei lotuliukas.gif o draugai jį vadina Doviu arba De, bet man taip nepatinka tie vardų iškraipymai schmoll.gif
kuku1470
gražu, norėčiau tokiu vardu žentelį turėt bigsmile.gif
Dumza
grazus vardas thumbup.gif
-MORTA-
puikus vardas 4u.gif
ELlJA
Na ko čia varot? Negražu gi. Puikus vardas, sveikinu su pasirinkimu. Didingas, stiprus vardas.
mamulka10
QUOTE(Muskatinne @ 2010 02 05, 10:15)
Man gražus vardas  smile.gif Bet tokio asmeniškai aš neduočiau, nes labai jau populiarus pasidarė
*

pritariu drinks_cheers.gif grazus bet labai jau populiarus tapo doh.gif
Ende
Gražus vardas 4u.gif Buvo mūsų sąraše kai sūnaus laukėmės. Na bet gimė ir taip tas vardas netiko jam ax.gif Gal ir gerai, kažkaip darželyje vis su Dovydukais grupėje susiduriame, tai bent nesikartoja...
ziogiukee
nesioju jau po sirdele maziuka ir jau kaip ir su vyru apsisprende kad jeigu berniukas bus DOVYDAS
Ruby Tuesday
Man labai grazus, svarbiausia, kad lietuviskas variantas, man visi Deividai labai nepatinka.
gryneja
Labai grazus vardas thumbup.gif
Soy
Labai grazus
ricasta
Nuostabus vardas, kitas kaip ir netiko sunui biggrin.gif
Nosyte_
Gražus vardas mirksiukas.gif
Realybe
cia tik mano nuomone,bet neduociau lietuviui vaikui zydu karaliaus vardo smile.gif
Tekantisaule
Grazus vardukas. mirksiukas.gif
ugne///
as kaip buvau vaikas jau zinojau kad sunus bus DOVYDAS,man buvo pats graziausias vardas bet ji kaskodel visi vadina DOVIU nu tipo sutrumpintai man toks baisus vardas ir sunus pats pyksta kaip ji taip vadina
VeroniQ
Nieko cia baisus. Vardas labai gražus, ir trumpinimas geras. Jokių zydų nei karalių niekada nepazinojau, o Dovydo varda turintys bernai buvo super.
elelele
Labai gražus vardas thumbup.gif

QUOTE(ziogiukee @ 2010 10 18, 12:46)
nesioju jau po sirdele maziuka ir jau kaip ir su vyru apsisprende kad jeigu berniukas bus  DOVYDAS
*

žiūriu pagal liniuotę visgi ne Dovydas, nors ir berniukas biggrin.gif
bamboocia
Labai patinka vardas Dovydas smile.gif
knielita
Mums grazesnis pasirode Dovydo kitas var. Deividas smile.gif
Tiūtė
Man taip pat Deividas gražiau;)
Ašaka
QUOTE(knielita @ 2011 07 22, 14:26)
Mums grazesnis pasirode Dovydo kitas var. Deividas  smile.gif
*

QUOTE(Tiūtė @ 2011 07 22, 17:55)
Man taip pat  Deividas gražiau;)
*

Varge, varge, atrodo, kad mūsų tautiečiams kalbos jausmas galutinai amputuotas... Daugelyje pasaulio šalių šio vardo forma yra David, Lietuvoje - Dovydas. O supermamytėms gražu "suanglėjęs" hibridas Deividas - angliško tarimo transkribcija su lietuviška galūne, deja...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.