Skinte o ka Dovydas Dovidaitis
Man tai Labai labai
Skinte o ka Dovydas Dovidaitis
Man tai labai grazus
ir mano sunaus vardas, labai jam tinka.sunui jau 13metu
dabar ir vardadienis ir gimtadienis kartu
labai grazus
Man gražus, bet jau gana dažnas
GRAZUS.
negrazus
Man gražus vardas
Mums su vyru labai grzus buvo, todel ir pavadinom savo auseli Dovydu
Nuostabus vardukas, mano sūnelis taip pat vardu Dovydas
mano sunaus vardas irgi Dovydas.
man grazus ir stiprus vardas,nors ispradziu tai senelai priestaravo -tipo zydu karaliaus vardas. Sis vardas lietuviskai Dovydas.rusiskai- David,o angliskai- Deivyd.bet prasme ta pati.Rinkausi lietuviska varijanta
man irgi visai nieko jei laukciausi sunaus galvociau apie toki varda visai
Aš tai svaigau, kad jei sūnelį turėsiu, tai pavadinsiu Dovydu, o ir mano draugo vardas Dovydas, tai būtų tėčio garbei
gražu, norėčiau tokiu vardu žentelį turėt
grazus vardas
puikus vardas
Na ko čia varot? Negražu gi. Puikus vardas, sveikinu su pasirinkimu. Didingas, stiprus vardas.
Gražus vardas
nesioju jau po sirdele maziuka ir jau kaip ir su vyru apsisprende kad jeigu berniukas bus DOVYDAS
Man labai grazus, svarbiausia, kad lietuviskas variantas, man visi Deividai labai nepatinka.
Labai grazus vardas
Labai grazus
Nuostabus vardas, kitas kaip ir netiko sunui
Gražus vardas
cia tik mano nuomone,bet neduociau lietuviui vaikui zydu karaliaus vardo
Grazus vardukas.
as kaip buvau vaikas jau zinojau kad sunus bus DOVYDAS,man buvo pats graziausias vardas bet ji kaskodel visi vadina DOVIU nu tipo sutrumpintai man toks baisus vardas ir sunus pats pyksta kaip ji taip vadina
Nieko cia baisus. Vardas labai gražus, ir trumpinimas geras. Jokių zydų nei karalių niekada nepazinojau, o Dovydo varda turintys bernai buvo super.
Labai patinka vardas Dovydas
Mums grazesnis pasirode Dovydo kitas var. Deividas
Man taip pat Deividas gražiau;)
QUOTE(knielita @ 2011 07 22, 14:26) QUOTE(Tiūtė @ 2011 07 22, 17:55) Varge, varge, atrodo, kad mūsų tautiečiams kalbos jausmas galutinai amputuotas... Daugelyje pasaulio šalių šio vardo forma yra David, Lietuvoje - Dovydas. O supermamytėms gražu "suanglėjęs" hibridas Deividas - angliško tarimo transkribcija su lietuviška galūne, deja... |