Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dovydas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4
helena
Labai gražus, toks vyriškas rolleyes.gif
inore
QUOTE(Obuoliautoja @ 2008 01 10, 22:21)
Man labai grazus...  thumbup.gif
Buvo tarp mano issirinktu ardu suneliui
*

Čia aš truputi ne į temą, bet jau Obuoliautoja tavo vaikučio gražumas. wub.gif wub.gif wub.gif
žibutė
Man labai gražus thumbup.gif
Labanoriska
Dar apie vaikus negalvojau, o jau zinojau, jei bus sunus, vardas bus Dovydas. O kitam sunui nusprendeme varda rinkti is D raides-- juk broliai... drinks_cheers.gif
waiduliux
thumbup.gif man labai gražus
Haske
saunu wub.gif thumbup.gif
snail
man labai grazus vardas thumbup.gif
una-art
Nuostabiai gražus, mano krikšto sūnus DOVYDAS. 4u.gif thumbup.gif
Droo
senas gražus vardas ax.gif
Haske
clap.gif
shara
Grazus vardas wub.gif man patinka.
virgonca
Dovydas labai grazus vardas! man patinka
Haske
QUOTE(virgonca @ 2008 01 11, 17:09)
*

thumbup.gif
vakare555
Labai gražus smile.gif
Haske
QUOTE(vakare555 @ 2008 01 14, 17:16)
Labai gražus smile.gif
*

thumbup.gif
Ilmeriux
Man labai grazus thumbup.gif
aurute1
Gražus vardas thumbup.gif
jurgitagirolaguna
man labai grazus mirksiukas.gif
austeja001
QUOTE(Kristtute @ 2008 01 09, 20:24)
O kodėl jau " blink.gif "
Nieko įžeidžiančio neparašiau, tik teisybę....

Cituoju "Dovydas (12.11, 12.30) – hebrajų (senovės žydų) : „mylimas“

Pasidomėt vardo kilme reikia prieš pavadinant vaiką, o ne tik žiūrėt ar gražiai skamba ar ne....
*

Jei daugiau pasidomėtumėt, tai pamatytumėt, kad apie trečdalis lietuviškų vardų yra hebrajų kilmės, kaip ir labai populiarūs - Tomas, Saulius, Juozas, Jonas ir t.t.... Ir ką?...
Mano sūnus irgi Dovydas - labai gražus vardas ir tinka mano mažyliui, o kai užaugs dar labiau tiks thumbup.gif Yra mylimas ir noriu kad būtų mylimas visą gyvenimą wub.gif Taigi vardo reikšmė labai prasminga mirksiukas.gif
Haske
QUOTE(austeja001 @ 2008 03 13, 12:17)
Jei daugiau pasidomėtumėt, tai pamatytumėt, kad apie trečdalis lietuviškų vardų yra hebrajų kilmės, kaip ir labai populiarūs - Tomas, Saulius, Juozas, Jonas ir t.t.... Ir ką?...
Mano sūnus irgi Dovydas - labai gražus vardas ir tinka mano mažyliui, o kai užaugs dar labiau tiks  thumbup.gif  Yra mylimas ir noriu kad būtų mylimas visą gyvenimą  wub.gif  Taigi vardo reikšmė labai prasminga  mirksiukas.gif
*

thumbup.gif
auksine
grazus vardas, buvo vienas is musu variantu laukiantis, bet atmetem del didelio populiarumo..
angeluxx
QUOTE(shara @ 2008 01 11, 15:21)
Grazus vardas wub.gif man patinka.
*

QUOTE(virgonca @ 2008 01 11, 16:09)
*

QUOTE(vakare555 @ 2008 01 14, 16:16)
Labai gražus smile.gif
*

QUOTE(aaistee @ 2008 01 15, 13:14)
Man labai grazus  thumbup.gif
*

Pritariu,man labai labai gražus vardas,tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
austeja001
QUOTE(auksine @ 2008 03 17, 15:53)
grazus vardas, buvo vienas is musu variantu laukiantis, bet atmetem del didelio populiarumo..
*

Kažkaip renkant vaikams vardus, nesidomėjau statistika. Be to, kad gražus, prasmingas būtų, tiktų prie pavardės, na ir šiaip, aišku, jau gimusiam žmogui tiktų, mums svarbu buvo, kad nebūtų tokių vardų artimųjų, draugų tarpe... Net beveik iš 300 savo mokinių tik 1 Dovydą turiu, todėl man nepasirodė, kad vardas labai populiarus, nors statistika, pasirodo, byloja ką kita ax.gif Na, jei norima vienetinio vardo, reikia sukurti savo thumbup.gif
dijanute
man labai grazus vardas,bet nenorejau savo sunaus pavadinti todel kad gimineje jau yra
remigija35
Man lanbai grazus vardas Dovydas, be to krikscioniskas.. Dovydas buvo nugaletojas, didis karalius pr.kr., kiek pamenu. Vardas tikrai saunus smile.gif
niamniuskyte
Normalus vardas smile.gif
Meggi
nu mum irgi labai grazus thumbup.gif biggrin.gif
Rusniukas
Man vardas labai grazus, toks tikrai vyriskas biggrin.gif , bet visi mano pazistami Dovydai dideli mulkiai buvo, tai ir saviskiam tokio vardo nerinkciau, na, bet cia kaip kaim blush2.gif
yeahva
Labai grazus vardas smile.gif
austeja001
QUOTE(Rusniukas @ 2008 03 18, 15:50)
Man vardas labai grazus, toks tikrai vyriskas biggrin.gif , bet visi mano pazistami Dovydai dideli mulkiai buvo, tai ir saviskiam tokio vardo nerinkciau, na, bet cia kaip kaim blush2.gif
*

Pritariu, renkant vardą svarbu ir tai, kad nežinoti jokių "mulkių" tokiu vardu doh.gif Analogiškai mums atkrito vardas Adolis tongue.gif Dovydų visai nepažįstame - jokių asociacijų todėl neturim ax.gif
kukuruze7
man labai fainas vardas!pati apie toki galvociau suneliui good.gif
Casual
QUOTE(muminukas @ 2008 01 02, 21:11)
ne paskutinis, dar temos tik pradžia  tongue.gif bet tavo antrai pastraipai pritariu - tikrai nereikia atskiros temos  schmoll.gif
o Jonas vis tiek gražesnis first.gif didis.gif
*

Man irgi- Jonas - daug daug grazesnis vardas mirksiukas.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
vaidoskaa
pries 5 metus buvo retas vardas,ir pats graziausias smile.gif
Piktukė
Labai grazus vardas smile.gif
Haske
ax.gif
Lina.Marija
Labai grazus thumbup.gif
Keiti
QUOTE(donaciuka @ 2008 01 05, 20:32)
nemanau kad kas ziuri ar populairus ar ne,as asmeniskai ziuriu kad grazus ir kad man  ir tetukui patiktu ir tiek g.gif
*

Labai daug kas žiūri, koks vardo dažnumas. Kai dar laukiausi, tai nėštukių temose diskutuodavom apie vardukus, vienas iš pirmųjų kriterijų buvo dažnumas.

QUOTE(donaciuka @ 2008 01 08, 17:10)
kas kam blink.gif
*

Tuštybės mugė, autorė ploja kiekvienam pagyrusiam vardą ir stebisi iš forumiečių, kurios pasako kitokią nuomonę lotuliukas.gif Tai jeigu jau nenori kritikos, nekurk temos, nes kiekvienas turi teisę pasakyti savo nuomonę, jeigu jo klausia. Gal tada geriau buvo pradiniame temos poste klausti taip: "Kam patinka vardas Dovydas?". Tiesiog nesuprantu autorės pozicijų g.gif
velniukste23
labai labai grazus vardas si turiu net savo sarasiukyje 3 vietoj isirasius ax.gif blush2.gif
tauromama
mirksiukas.gif
O mano berniuko vardas Tauras.... ir man jis pats graziausias....
*ELANA*
Dovydas-siaip sau dirol.gif ,o vat pvz. mano vaiko vardas DEIVIDAS didis.gif ,man asmeniskai graziau skamba nail.gif
austeja001
QUOTE(renatosik @ 2008 09 12, 10:25)
Dovydas-siaip sau dirol.gif ,o vat pvz. mano vaiko vardas DEIVIDAS didis.gif ,man asmeniskai graziau skamba nail.gif
*

Deividas - angliškas Dovydo variantas 4u.gif Vardo reikšmė ir kilmė ta pati. Man abu vardai gražūs smile.gif
*ELANA*
QUOTE(austeja001 @ 2008 09 12, 11:36)
Deividas - angliškas Dovydo variantas  4u.gif  Vardo reikšmė ir kilmė ta pati. Man abu vardai gražūs  smile.gif
*

na jo 4u.gif ...bet Deividas svelniau kazkaip ax.gif
fainulkina
QUOTE(renatosik @ 2008 09 12, 16:14)
na jo 4u.gif ...bet Deividas svelniau kazkaip ax.gif
*

O dar gražiau Damjanas, ar kaip jis ten.. lotuliukas.gif Beje,Dovydas labai gražus vardukas 4u.gif
*ELANA*
QUOTE(fainulkina @ 2008 09 12, 16:38)
O dar gražiau Damjanas, ar kaip jis ten.. lotuliukas.gif  Beje,Dovydas labai gražus vardukas  4u.gif
*

tease.gif
jurgota
Super vardas, ir trumpinys gražus Dovas thumbup.gif
ciuke
Labai nusibodes, ir grozio neizvelgiu g.gif
Haske
kiek zmoniu tiek ir nuomoniu thumbup.gif drinks_cheers.gif
baste
Man gražus wub.gif
Kudle
as ,kai rinkau savo beibiui varda, tai visai neziurejau ar jis popularus ar ne, man ir vyrui tiko ir patiko ir kai davem jam Dovydo varda, tai ji isivaizdavau ,kad bus raumeningas, aukstas ,grazus vaikinas toks ir tapo dabar jam 21 metai ir vardu nesiskundzia
saulyte2
QUOTE(*ELANA* @ 2008 09 12, 10:25)
*

O MAN DEIVIDAS PER DAUG TOKS LEPUS VARDAS, O DOVYDAS SKAMBA ISDIDZIAI thumbup.gif didis.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.