Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lazdynai: Spygliukas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
mintta
Žadu savo mažiuką leisti į šį darželį. Gal galėtų papasakoti kas, kokios auklėtojos lopšelio grupėje dabar yra. Ir apskritai kokia ten situaciją-labai jau neramu, tai norisi kuo daugiau žinoti.
evelinka
QUOTE(mintta @ 2006 01 31, 11:23)
Žadu savo mažiuką leisti į šį darželį. Gal galėtų papasakoti kas, kokios auklėtojos lopšelio grupėje dabar yra. Ir apskritai kokia ten situaciją-labai jau neramu, tai norisi kuo daugiau žinoti.
*

As uzrasiau nuo balandzio 1 dienos, kai zuikiui sukaks metai. O tavo mazius kokio amziaus?
Beje, paskaityk visa tema, tik ji dabar kazko pritilusi g.gif Mamos, kaip jums ten sekasi? Ar vis dar patenkintos lopseliu?

As vesiu i maziausiuju grupe, kurioje dabar yra 9 vaikai (nors sake tiek niekad nebuna). Ta diena, kai nuejau buvo tik 3 tongue.gif . Pasirode, kad auklyte Jurate yra mano sena pazystama. Ir yra tikrai labai silta bei miela mergina ax.gif . Ji laidavo uz aukletoja (gaila, bet nepaklausiau jos vardo - tokia tamsi ~ 30 metu amziaus) sakydama, kad "savo vaiko tikrai nebijociau jai palikt".

Taigi tikrai apsiraminau ir drasiai pasirinkau si darzeli. Liko tik viena salyga ivykdyt - kad maziukas vaiksciotu. Visa kita sake, kad ismoko. Nors ant puoduko mano zuikis jau sedi, tik pats dar nevalgo blush2.gif
mintta
Savo mažių žadu leist nuo gegužės, tik vat ir turim iki to laiko išmokt vaikščiot ir ramiai ant puoduko sėdėt biggrin.gif .
Skaičiau visus pasisakymus, todėl ir įdomu, kaip ten dabar situaciją, labai jau sunku ir neramu leist tokį mažiuką verysad.gif
evelinka
Na ko tai nieks neraso kaip jiems gerai ar blogai "Spygliuke" g.gif tongue.gif 4u.gif

Mintta, o kada gimes tavo zuikis? Mazu i viena grupele pretenduojam mirksiukas.gif ax.gif
Iracka
Sveikos 4u.gif
Mes jau kelis menesius lankom ta darzeli, maziausiuju grupe. Kol kas esam viskuo patenkinti. Auklytes tikrai labai geros. Tik va mano mazyle daznokai sirgt pradejo verysad.gif Lanko tikrai daugiau nei 3 vaikai. Gal tas per tuos didziausius salcius buvo. Tik kad vaikai jau biski smile.gif didesni nei vineriu metuku. Siaip pavasary tai manyciau kad daugumai bus apie 2 metai. Maniske tai is vis dicke jau bus tongue.gif Tai net ir nezinau ka cia daugiau papasakoti g.gif
Siaip i lauka kartais aukletojos galetu vaikus isvest, nes ziema tai is vis neveda. Bet gal tas ir gerai g.gif Nezinau kaip kitose darzeliuose.
Antigonė
Mano maziukas lanko si darzeli smile.gif geros aukletojos,bet buvau viena karta nusivylusi ir pakelusi veja,kai maziukui kalesi dantukai jos nemalsino skausmo ir lauke vakaro,kol as pasirodziau schmoll.gif
Povilas
[FONT=Arial]labas, mamyte. Norejau suzinoti apie kokiu vaistukus jus kalbate. Ar jus tikrai lankote varlyciu grupe?
QUOTE(Goote @ 2006 02 05, 18:35)
Mano maziukas lanko si darzeli smile.gif  geros aukletojos,bet buvau viena karta nusivylusi ir pakelusi veja,kai maziukui kalesi dantukai jos nemalsino skausmo ir lauke vakaro,kol as pasirodziau schmoll.gif
*

Rimukas
QUOTE(Goote @ 2006 02 05, 17:35)
Mano maziukas lanko si darzeli smile.gif  geros aukletojos,bet buvau viena karta nusivylusi ir pakelusi veja,kai maziukui kalesi dantukai jos nemalsino skausmo ir lauke vakaro,kol as pasirodziau schmoll.gif
*

gal tiesiog nepamate spintelej paliktu vaistuku, ar neperspejai, kad kalasi dantukai ir kad pateptu, nes ir paciom aukletojom geriau, kai vaikas ramus, linksmas. Tai nemanau, kad specialiai netepe. Na cia tik mano nuomone, aisku. Nezinau as situacijos 4u.gif
dajolu
*

O kokia jus grupe lankot? Pagal gimimo metus turetu buti varliuku, bet Kajaus vardu berniuko nera g.gif
dajolu
QUOTE(mintta @ 2006 01 31, 12:23)
*

QUOTE(evelinka @ 2006 01 31, 23:58)
As uzrasiau nuo balandzio 1 dienos, kai zuikiui sukaks metai.
Beje, paskaityk visa tema, tik ji dabar kazko pritilusi  g.gif Mamos, kaip jums ten sekasi? Ar vis dar patenkintos lopseliu?

As vesiu i maziausiuju grupe, kurioje dabar yra 9 vaikai (nors sake tiek niekad nebuna). Ta diena, kai nuejau buvo tik 3 tongue.gif . Pasirode, kad auklyte Jurate yra mano sena pazystama. Ir yra tikrai labai silta bei miela mergina ax.gif . Ji laidavo uz aukletoja (gaila, bet nepaklausiau jos vardo - tokia tamsi ~ 30 metu amziaus) sakydama, kad "savo vaiko tikrai nebijociau jai palikt".

Taigi tikrai apsiraminau ir drasiai pasirinkau si darzeli. Liko tik viena salyga ivykdyt - kad maziukas vaiksciotu. Visa kita sake, kad ismoko. Nors ant puoduko mano zuikis jau sedi, tik pats dar nevalgo  blush2.gif
*

Sveikutes 4u.gif

Maniskis lanko sio darzelio maziausiuju varliuku grupe. Ten visi vaikuciai 2004 gimimo. Ir svarbiausia salyga, kad moketu vaikscioti. Jusiskiai greiciausiai iki rugsejo lankys kartu ir jei susidarys 2005 gimimo grupe atskirs vaikus. Nes mums taip buvo, pradejom lankyti pernai geguzi, vaikui buvo metai ir menuo. Visa vasara ejo su didesniais, o nuo rugsejo atskyre.

Aukletoja Evelinka apie kuria rasei - Laima. Ji ir auklyte Jurate yra thumbup.gif mums labai patinka. O kita aukletoja Snieguole maziau pazistam, nes buna tik karta per savaite, bet ir gera.

O valgyt patys ismoksta po truputi ir prie puodu pratina ir piesia, lipdo, eina i muzikos uzsiemimus visi du kartus per savaite t.t.

Kai lauke palankus oras eina du kartus per diena, pries pietus valanadai ir po vakarienes. Dabar ziema neina i lauka. Atrodo galetu, bet kai pagalvoji. Kol visus aprengsi, pirmieji sukais. Ir sugaudyk tokius vaiksciotojus lauke prirengtus meskiukus, kad sniege neissivoliotu.
Iracka
Del muzikos uzsiemimu tai as net ir nezinojau kad lanko blush2.gif biggrin.gif Na ir mamyte doh.gif smile.gif

evelinka
Aciu mamytes uz komentarus 4u.gif

QUOTE(dajolu @ 2006 02 07, 15:06)
Jusiskiai greiciausiai iki rugsejo lankys kartu ir jei susidarys 2005 gimimo grupe atskirs vaikus.
*

Man irgi vedeja ta pati minejo.

Dajolu, norejau paklausti kaip tavasis su "dickiais" lengvai adaptavosi? Ar ne per sunku buvo?
boruzka
QUOTE(evelinka @ 2006 02 04, 23:51)
Na ko tai nieks neraso kaip jiems gerai ar blogai "Spygliuke"  g.gif  tongue.gif  4u.gif

Mintta, o kada gimes tavo zuikis? Mazu i viena grupele pretenduojam  mirksiukas.gif  ax.gif
*

vakar uzrasiau savo mazaja i ta pacia grupe apiekuria kalbi smile.gif eisim nuo geguzhes 1 dienos. ispudi paliko labai gera. vasara zadam eiti po puse dienos kad priprastu o nuo rudens pilna diena. kad vaikscios sulaukusi metuku net neabejoju, nes jau dabar tivrtai stovi ir bando znigsniuoti rolleyes.gif del puoduko seka nebeda ismoks darzelyje
dajolu
QUOTE(Iracka @ 2006 02 07, 16:17)
Del muzikos uzsiemimu tai as net ir nezinojau kad lanko  blush2.gif  biggrin.gif  Na ir mamyte  doh.gif  smile.gif
*

Nu va pasakiau naujiena lotuliukas.gif Pirmadieni ir ketvirtadieni eina i didziaja sale, ten jiem groja muzikos mokytoja, o jie zaidimus zaidzia ir t.t. Na tuos visus kur per Kaledine eglute bande mums parodyti wub.gif

QUOTE(evelinka @ 2006 02 07, 23:37)

Dajolu, norejau paklausti kaip tavasis su "dickiais" lengvai adaptavosi? Ar ne per sunku buvo?
*

Kad mes pataikem labai negeru laiku. Pirma savaite buvo viena aukletoja, kuri isejo atostogu. Tada visa vasara dirbo pavaduojanti, o ant rudens is viso pasikeite ir aukletojos, ir auklyte, ir visi vaikai naujai atejo doh.gif (nes jis vienintelis buvo 2004 gimimo "dickiu" grupeje).

Dvi pirmas dienas buvo nuo pusryciu iki pietu miego, pora dienu pasiimdavau is kart po miego. O tada palikinet pradejau visai dienai. Kazkodel sunkiausiai sekesi priprasti prie paskutiniu pokyciu, nors aukletojos fainiausios thumbup.gif . Bet turbut del to, kad pasikeite ne tik aukletojos bet ir visi vaikai. Budavo naujokai verkia ir jis kartu, naujokai jau buvo apsiprate o jis vistiek verkdavo doh.gif

O su "dickiais" kazkaip gal gerai buvo. Greiciau ismoko pats valgyt. Vasara ugdomosios pamokeles nevykdavo, tai nelabai ir issiskyre. Tik tiek, kad "dickiai" buvo pradeje jau kalbeti po biski, o maniskis kaip varniukas. Bet svarbiausia, kad vaikai neskriaude, aukletojos priziurejo ir tiek.

Viskas bus gerai, nes aukletojos tai thumbup.gif
boruzka
dojalu o kieklaiko buvo tavo suneliui kai pradejo eiti i lopseli ?
zolyte
Sveikos, taip fainai apie spygliuką atsiliepiat. O ką vaikiukas turi mokėt nuo vienerių-valgyt pats, sėdėt ant puoduko ar dar ką? O kaip su sirgimais, nebijot taip anksti leisti?
dajolu
QUOTE(boruzka @ 2006 02 09, 17:50)
dojalu o kieklaiko buvo tavo suneliui kai pradejo eiti i lopseli ?
*

Maniskiui buvo metukai ir menuo.

QUOTE(zolyte @ 2006 02 15, 19:43)
Sveikos, taip fainai apie spygliuką atsiliepiat. O ką vaikiukas turi mokėt nuo vienerių-valgyt pats, sėdėt ant puoduko ar dar ką? O kaip su sirgimais, nebijot taip anksti leisti?
*

Svarbiausia vaikutis turi moketi vaikscioti, o visa kita ismoks darzelyje. Anksti isleidom saviski, nes nebuvo pasirinkimo. Aukle samdyti musu seimai per brangu. O del ligu visko buna, bjauriausia liga - sloga.
zolyte
QUOTE(dajolu @ 2006 02 15, 20:03)
Maniskiui buvo metukai ir menuo.
Svarbiausia vaikutis turi moketi vaikscioti, o visa kita ismoks darzelyje. Anksti isleidom saviski, nes nebuvo pasirinkimo. Aukle samdyti musu seimai per brangu. O del ligu visko buna, bjauriausia liga - sloga.
*

Sveika, reiks pamastyti leisti nuo metuku, nes tos aukles tikrai daug praso. Anksciau buvo 500-600, o dabar be 700-800 neina. O ar reikia is anksto uzsirasyti i lopseli ir kiek menesiui reikia?
ENIGMA
*

O kaip įsivaizduoji skausmo malšinimą darželyje?
Joms apskritai uždrausta vaistus iš tėvų imti ir sudavinėti, tad nelabai suprantu koks priekaištas gali būti g.gif
dajolu
QUOTE(zolyte @ 2006 02 16, 14:42)
Sveika, reiks pamastyti leisti nuo metuku, nes tos aukles tikrai daug praso. Anksciau buvo 500-600, o dabar be 700-800 neina. O ar reikia is anksto uzsirasyti i lopseli ir kiek menesiui reikia?
*

Kaip jau kuriam darzelyje su tuo uzsirasymu. Bent mes nuejome pas Spygliuko direktore treciadieni ir nuo pirmadienio pradejom leisti. Net patys nustebom, kad nera eiliu. O kokia situacija dabar nezinau. Geriau nueik kada pasisneketi ir bus ramu.

Ko kiek menesiui reikia? Moketi? Ziurint kaip lankai, kiek darbo dienu per menesi. Apytiksliai 100 Lt menesiui einant diena dienon. Bet jei kuris is teveliu mokosi dieniniam, tada puse kainos. Arba jei kuris is teveliu dirba pamainini darba ir tada uz nebutas darzely dienas nemokama, pristacius is darbo pazyma. Nes jei nebuvai pateisinamos 3 dienos be priezasties, o taip pazymas reik pristatineti kad sirgai arba kuris tevas atostogavo.
ULTRA VIOLET
QUOTE(dajolu @ 2006 02 07, 15:06)
Sveikutes  4u.gif
Maniskis lanko sio darzelio maziausiuju varliuku grupe. Ten visi vaikuciai 2004 gimimo.
Aukletoja Evelinka apie kuria rasei - Laima. Ji ir auklyte Jurate yra   thumbup.gif  mums labai patinka. O kita aukletoja Snieguole maziau pazistam, nes buna tik karta per savaite, bet ir gera.
O valgyt patys ismoksta po truputi ir prie puodu pratina ir piesia, lipdo, eina i muzikos uzsiemimus visi du kartus per savaite t.t.

*

Labas, dajolu, pasakyk man ar i muzikos uzsiemimus eina visa grupe, ar tik tavo sunus, nes jei taip tai papasakok kokiu salygu reik kad ir as galecaiu saviske nuvesti tenais, ji labai megsta muzika...
ir dar klausimelis tau asmeniskai, ar tavo sunaus vardas kartais ne Lukas, nes nuotraukoj labai i ji panasus, nes pagal amziu jis musu grupeje
dajolu
QUOTE(nosiukas @ 2006 02 24, 13:10)
Labas, dajolu, pasakyk man ar i muzikos uzsiemimus eina visa grupe, ar tik tavo sunus, nes jei taip tai papasakok kokiu salygu reik kad ir as galecaiu saviske nuvesti tenais, ji labai megsta muzika...
ir dar klausimelis tau asmeniskai, ar tavo sunaus vardas kartais ne Lukas, nes nuotraukoj labai i ji panasus, nes pagal amziu jis musu grupeje
*

Labas

na taip musu vaikuciai vienoje grupeje. Dabar nepamenu, kada Lukas buvo darzely per tas ligas. Bet vaiksto jie visi i sale, ten jiems groja, jie ten kazka bando sokti ir t.t. Ir eina pirmadieniais ir ketvirtadieniais. Erika sirgo per eglute, o visi vaikiukai tada bande mums parodyti ka saleje ismoko. Na nezinau nebent dabar nebeina, bet kai prasidejo saltasis laikas ir neidavo i lauka, eidavo i sale. Jei nori parasyk savo mail'a i AZ atsiusiu kelias nuotraukytes. O jus einat i darza?
ULTRA VIOLET
QUOTE(dajolu @ 2006 02 24, 14:44)
Labas
na taip musu vaikuciai vienoje grupeje. Dabar nepamenu, kada Lukas buvo darzely per tas ligas. Bet vaiksto jie visi i sale, ten jiems groja, jie ten kazka bando sokti ir t.t. Ir eina pirmadieniais ir ketvirtadieniais. Erika sirgo per eglute, o visi vaikiukai tada bande mums parodyti ka saleje ismoko. Na nezinau nebent dabar nebeina, bet kai prasidejo saltasis laikas ir neidavo i lauka, eidavo i sale. Jei nori parasyk savo mail'a i AZ atsiusiu kelias nuotraukytes. O jus einat i darza?
*

Dabar jau einam jau kelias savaites is eiles pfu pfu pfu ramiai nesergam, bet kad Laimos nera, su Jurate tai ji ramiai pasilikdavo, bet su nauja auklyte tai as pergyvenu truputi, kaip ji ten isbus... ax.gif O kaip lukas reagavo?
Iracka
QUOTE(nosiukas @ 2006 03 03, 11:33)
Dabar jau einam jau kelias savaites is eiles pfu pfu pfu ramiai nesergam, bet kad Laimos nera, su Jurate tai ji ramiai pasilikdavo, bet su nauja auklyte tai as pergyvenu truputi, kaip ji ten isbus... ax.gif  O kaip lukas reagavo?
*

Ei!!! Kas cia per naujienos??? Kaip Laimos nera? Ir kokia cia dar nauja auklyte? Musu jau irgi pora savaiciu nebuvo, tai nieko nezinom. Kokie cia dar pasikeitimai? Prasvieskite prasau 4u.gif
burbulyte
QUOTE(Iracka @ 2006 03 03, 11:48)
Ei!!! Kas cia per naujienos??? Kaip Laimos nera? Ir kokia cia dar nauja auklyte? Musu jau irgi pora savaiciu nebuvo, tai nieko nezinom. Kokie cia dar pasikeitimai? Prasvieskite prasau  4u.gif
*

Laimos vaikas serga, todel jos ir nera biggrin.gif O ketvirtadieni susirgo ir Jurates lialius, tai ir atejo nauja auklyte, bet manau, kad viena diena pavadavo ir viska.... ax.gif
ULTRA VIOLET
QUOTE(burbulyte @ 2006 03 05, 11:22)
Laimos vaikas serga, todel jos ir nera  biggrin.gif O ketvirtadieni susirgo ir Jurates lialius, tai ir atejo nauja auklyte, bet manau, kad viena diena pavadavo ir viska....  ax.gif
*

Taip ji sake kad viena diena bus tiktai... ax.gif Pirmadieni bus gal Snieguole, o gal ir Laima jau bus g.gif
dajolu
Neaisku kada griz musu aukletojos g.gif Pirmadieni Lukas pasiliko sunkiai, o siandien jau viskas gerai. Dave bucki ir nuleke pas vaikus. Bet kai palikau savaji buvo tik du vaikai. Mamkos serga jusiskiai?
Iracka
QUOTE(dajolu @ 2006 03 07, 15:23)
Neaisku kada griz musu aukletojos  g.gif Pirmadieni Lukas pasiliko sunkiai, o siandien jau viskas gerai. Dave bucki ir nuleke pas vaikus. Bet kai palikau savaji buvo tik du vaikai. Mamkos serga jusiskiai?
*

Maniske sirgo. Rytoj ruosiames i darzeli. Kazin kaip cia bus jei musu aukletoju nebus g.gif
evelinka
Sveikutes 4u.gif

Na panasu, kad aukletojos jau sugrizo mirksiukas.gif

As nuo kitos savaites jau planuoju (kaip ir galvojau) pradeti leisti savo mazyli i maziausiuju grupele.

Norejau paklaust mamu, kuriu vaikuciai ejo nuo metuku (ar pan.) - ar tvirtai jie tuomet vaiksciojo? Maniskis tai eina isikibes, arba i ranka, kartais ir vienas. Bet tai nera tas tvirtas vaiksciojimas, kai savarankiskai begioja is vienos vietos i kita. Darzely vedeja buvo minejusi, kad salyga, jog vaikas vaiksciotu. Ar buvot kas su tuo susidures? g.gif
Auxelis
Sveikutės visos 4u.gif,

mano kleckamonas taip pat nuo balandžio 1 dienos šuoliuos į šį darželį (bus bičiukui 1 ir 9 mėnesiai), todėl jau dabar labai rūpi KAS? KAIP? (mat vyras važiavo užrašyti, todėl nelabai ir išsiklausinėjo).

* Kiek lošelinukų grupių yra? Kokio amžiaus vaikiukai?
* Kiek grupėse vaikų? Kiek paprasai iš jų lankančių?
* Koks dienos ritmas lopšelyje? Kada valgo, kada miega? Kiek miega? (bandyčiau jau dabar pratinti prie panašaus ritmo ax.gif)
* Kaip su mokinimu sėdėti ant puoduko (mat maniškis atrodo jau daug ką pats gali padaryti, bet va į sauskelnes sysioja ir puodo nepripažįsta doh.gif)
* Kiek ir kokių rūbelių papildomai reikia palikti vaikui (turbūt nuo A iki Z, jei etsitiktų nelaimė kokia)
ir t.t. ir t.t.

Kuri netingėsit - papasakokit mirksiukas.gif. Rūpi gi man, neišmanėlei viskas viskas ax.gif
evelinka
QUOTE(Auxelis @ 2006 03 14, 22:39)
Sveikutės visos 4u.gif,

mano kleckamonas taip pat nuo balandžio 1 dienos šuoliuos į šį darželį (bus bičiukui 1 ir 9 mėnesiai), todėl jau dabar labai rūpi KAS? KAIP? (mat vyras važiavo užrašyti, todėl nelabai ir išsiklausinėjo).

* Kiek lošelinukų grupių yra? Kokio amžiaus vaikiukai?
* Kiek grupėse vaikų? Kiek paprasai iš jų lankančių?
* Koks dienos ritmas lopšelyje? Kada valgo, kada miega? Kiek miega? (bandyčiau jau dabar pratinti prie panašaus ritmo ax.gif)
* Kaip su mokinimu sėdėti ant puoduko (mat maniškis atrodo jau daug ką pats gali padaryti, bet va į sauskelnes sysioja ir puodo nepripažįsta doh.gif)
* Kiek ir kokių rūbelių papildomai reikia palikti vaikui (turbūt nuo A iki Z, jei etsitiktų nelaimė kokia)
ir t.t. ir t.t.

Kuri netingėsit - papasakokit mirksiukas.gif. Rūpi gi man, neišmanėlei viskas viskas ax.gif

*

Labutis 4u.gif
Galiu papasakot ka pati issiaiskinau, o jau lankanciu vaikiuku mamytes papildys.
* Lopselinuku grupiu yra dvi. Viena 2003 gimimo, o kita (apie kuria pastaruoju metu daugiausiai rasoma) 2004 gimimo. Mes nors ir 2005, eisim i ta pacia. Kaip nuspres po to su ta grupele, priklausys kiek ateis 2005 vaikiuku. Gal atskirs, o gal ir ne.
* Ta i kuria eisit dazniausiai buna 7-8 vaikai. Na pridek dar tavo ir mano, tai dadides ax.gif
* As prie ritmo nuo praeitos savaites jau pratinu. Jis yra toks. 8.45 pusryciai (dazniausiai kose arba omletas), 11.30 pietus (sriubyte, antras), po ju iskart pietu miegelis iki 15 val. Tada 15.30 vakariene (kose, virtinukai, omletas - priklausomai ka dave pusryciams) . Jei truksta maisto, teveliai atnesa vaikui uzkast sausainuku ar pan.
I lauka kol yra salta vaikiukai dazniausiai nevedami. o kai susyla ten praleidzia nemazai laiko.
* Ant puoduko sodina visus po valgiu ir miego. Sako kad pripranta ir daro ziuredami vieni i kitus blush2.gif
* Del rubeliu nezinau g.gif
Beje, turbut vyrui sake, kad pataria paciai po truputi pratint vaikeli. T.y. pradziai palikt po puse dienos, kaip apsipras (mazdaug po savaites) - po visa.

Beje kiek suzinojau sia savaite toj grupej yra karantinas, kuris tesis iki kito antradienio. Kaip suprantu jei paskelbtas karantinas ir jei tavo vaikelis tuo metu sirgo, nors yra pasveikes, negali vesti jo i darzeli iki karanto pabaigos? g.gif Ar taip, mamytes?
evelinka
QUOTE(evelinka @ 2006 03 15, 12:55)
Beje kiek suzinojau sia savaite toj grupej yra karantinas, kuris tesis iki kito antradienio.
*

Del karantino ne taip supratau blink.gif Tiesiog kalbejom kaip apie pavyzdi, o as supratau kad jis yra is tikro blink.gif Sorry uz "subalamutinima"
burbulyte
QUOTE(evelinka @ 2006 03 16, 11:19)
Del karantino ne taip supratau  blink.gif Tiesiog kalbejom kaip apie pavyzdi, o as supratau kad jis yra is tikro  blink.gif Sorry uz "subalamutinima"
*

Is tikro yra tas karantinas, mazyliu grupej verysad.gif
Mano panele eina i ta grupe 4u.gif

Kai mes pradejom eit i darza, tai jau vaiksciojom gerai. Siaip toj grupej mazuliuku nera, visi laksto kaip vejukai, zaidzia, duksta jau kai velniukai biggrin.gif
Aukseli toje grupeje yra 8 vaikuciai, bet dazniausiai tiek nebuna 4u.gif
Nestis i darza reikia: ranksluostuka veidukui ir uzpakaliukui smile.gif seilinuka, pizama, tapkutes, pampu, jei naudojat, atrodo viskas g.gif
Auxelis
Burbulyte, kaip auklėtojos? Ar vaikams patinka?
burbulyte
QUOTE(Auxelis @ 2006 03 16, 19:02)
Burbulyte, kaip auklėtojos? Ar vaikams patinka?
*

Aukletojos geros, vaikams patinka mirksiukas.gif
Saulyčiukas
Mamytės, gal galit nušviesti mane, kokia dabar lopšelinukų grupėj situacija - ar daug ten vaikučių? Reikia labai staigiai rasti darželį, prie namų visiškai jokių šansų, o šis darželis pakeliui į vyro darbą Lazdynuose. Kaip manot, ar yra šansų pakliūti dabar, nelaukiant rudenio? Kaip kalbėtis su vedėja, ar ji prielanki dovanėlėms ir pan. Aš visada pasisakiau prieš visokius vokelius, bet jau dabar mums bėda ir visai nežinau, ką daryt verysad.gif
mintta
QUOTE(Saulyčiukas @ 2006 03 31, 15:06)
Mamytės, gal galit nušviesti mane, kokia dabar lopšelinukų grupėj situacija - ar daug ten vaikučių? Reikia labai staigiai rasti darželį, prie namų visiškai jokių šansų, o šis darželis pakeliui į vyro darbą Lazdynuose. Kaip manot, ar yra šansų pakliūti dabar, nelaukiant rudenio? Kaip kalbėtis su vedėja, ar ji prielanki dovanėlėms ir pan. Aš visada pasisakiau prieš visokius vokelius, bet jau dabar mums bėda ir visai nežinau, ką daryt  verysad.gif
*

Manau, kad nueisit ir pakliūsit. Kai ėjau užrašyti, užrašė iš kart ir kaip supratau gali pradėt eit kai tik nori. Jokių vokelių nešt nereikėjo ir vedėja labai maloni.
Saulyčiukas
QUOTE(mintta @ 2006 04 03, 10:58)
Manau, kad nueisit ir pakliūsit. Kai ėjau užrašyti, užrašė iš kart ir kaip supratau gali pradėt eit kai tik nori. Jokių vokelių nešt nereikėjo ir vedėja labai maloni.
*

Labai ačiū 4u.gif bet mes jau radom darželį thumbup.gif lankysim Pakalnutę ax.gif
boruzka
O maniske dar nevaiksto sad.gif tai jauciu eisim prasyti kad musu vieta palaikytu truputi. nors dar visas menesisi priesh akis . mes rasemes nuo geguzes 1 dienos g.gif savaitgali vaziuosiu i gariunus tai jau galvojau pizamyte nupirkti ale s[eju kad neverta dar
ULTRA VIOLET
Sveikutes mamytes 4u.gif
Gal kas gali pasakyti kur dingo musu lopselinuku akletoja? g.gif
Kaip sekasi musu grupiokams? As dabar dirbu tai mazai bespeju pasneketi su mamytemis, gal kas atsiliepsit?
boruzka
nosiuk aukletojos vasara atostogauja 4u.gif maniske jau vaiksto bet dar netvirtai.labai atsargi panele. tik pamato kazka ant zemes jau geriau nuropos negu apeis aplinkui.manau kad bent rugsejo 1-majai jau tvirtai begiosim unsure.gif
alfija
QUOTE(Saulyčiukas @ 2006 03 31, 15:06)
Mamytės, gal galit nušviesti mane, kokia dabar lopšelinukų grupėj situacija - ar daug ten vaikučių? Reikia labai staigiai rasti darželį, prie namų visiškai jokių šansų, o šis darželis pakeliui į vyro darbą Lazdynuose. Kaip manot, ar yra šansų pakliūti dabar, nelaukiant rudenio? Kaip kalbėtis su vedėja, ar ji prielanki dovanėlėms ir pan. Aš visada pasisakiau prieš visokius vokelius, bet jau dabar mums bėda ir visai nežinau, ką daryt  verysad.gif
*

galiu rekomenduoti Riešutėlį,nepaisant visų ditirambų Spygliukui,jo nerekomenduočiau visiškai niekam.
geluta
QUOTE(alfija @ 2006 06 18, 20:56)
nepaisant visų ditirambų Spygliukui,jo nerekomenduočiau visiškai niekam.
*

kodėl? unsure.gif
alfija
QUOTE(geluta @ 2006 06 19, 09:44)
kodėl?  unsure.gif
*

turim skaudžią,karčią patirtį ir su darželio auklėtoja ir su direktore ir su metodininke,auklėtoja su kuria susidūrėm,čia forume nėra minima.Nežinau ar dar dirba,bet yra vienintelis mąstantis ir toks aiškiai sveikas žmogus,tai seselė ir dar dirbanti š,bent jau dirbo seniau šeimininke-Virginija,nu ir aišku muzikos vadovė.Jei labai domina smulkmenos,į až,gal ir galiu parašyti.
Ingakalnis
as taip pat plnuoju savo vaika nuo ugsejo isleisti i si darzeli,bet jam tada bus tik 1,1m tai net nzn... o kaip riesutelyje ar yra tokiu mazuliu grupe?
LSim
Sveikos mamytes, aš savo mažių į spygliuką pradėjau vesti nuo gegužės, labai norėčiau alfija, kad papasakotum kas tau tame darželyje taip nepatiko, nes kol kas dar tik pratinames, gal tada ir neverta. Jei tau nesunku parašyk... 4u.gif Nes mažius kažko ir nelabai noriai eina. g.gif
Paloma:)
QUOTE(alfija @ 2006 06 19, 22:24)
turim skaudžią,karčią patirtį ir su darželio auklėtoja  ir su direktore ir su metodininke,auklėtoja su kuria susidūrėm,čia forume nėra minima.Nežinau ar dar dirba,bet yra vienintelis mąstantis ir toks aiškiai sveikas žmogus,tai seselė ir dar dirbanti š,bent jau dirbo seniau šeimininke-Virginija,nu ir aišku muzikos vadovė.Jei labai domina smulkmenos,į až,gal ir galiu parašyti.
*

labai apmaudu,kad nesutarimai su viena is aukletoju,paliko bloga ispudi apie visa kolektyva.Darzelyje dirba beveik 20 pedagogiu,nemanau,kad padoru teigti,jog tarp ju nera mastanciu zmoniu.Dristu priminti,kad visu likusiu vaiku teveliai palaike aukletoja ir visi sekmingai lanko lig siol.Na, omazuliu mamas noriu nuraminti:lvarliuku aukletojos ir auklyte yra be galo svelnios ir rupestingos.Na,o kad nelabai nori eiti,tai juk jie dar visai mazuciai,ir mama atstot bet kokiai aukletojai sunku,o kai tu leliu yra10 ir daugiau,pamastykit pacios...
LSim
Suprantu Paloma, kad vaikų daug ir aukletojoms sunku, kad visų kaip namie neprižiūrės, aš tik paprasčiausiai domiuosi bigsmile.gif . Kol kas nieko blogo negaliu pasakyti apie aukletojas ir tikiuosi neteks.
Ačiu alfija.
alfija
QUOTE(Paloma:) @ 2006 06 20, 16:05)
labai apmaudu,kad nesutarimai su viena is aukletoju,paliko bloga ispudi apie visa kolektyva.Darzelyje dirba beveik 20 pedagogiu,nemanau,kad padoru teigti,jog tarp ju nera mastanciu zmoniu.Dristu priminti,kad visu likusiu vaiku teveliai palaike aukletoja ir visi sekmingai lanko lig siol.Na, omazuliu mamas noriu nuraminti:lvarliuku aukletojos ir auklyte yra be galo svelnios ir rupestingos.Na,o kad nelabai nori eiti,tai juk jie dar visai mazuciai,ir mama atstot bet kokiai aukletojai sunku,o kai tu leliu yra10 ir daugiau,pamastykit pacios...
*

jei norite pasakyti ką nors asmeniško visada prašau,galit rašyti į až.
Paloma:)
QUOTE(alfija @ 2006 06 20, 18:20)
jei norite pasakyti ką nors asmeniško visada prašau,galit rašyti į až.
*

visiskai nieko asmenisko,tik skaudu,kai del keliu zmoniu nuomoniu susikirtimo skaudinami tie,kurie visai niekuo deti,t.y. aukletojos ,dirbancios kitose grupese ir dirbancios nuosirdziai,ne veltui sakoma,kad saukstas deguto ir medaus statine pagadina.Linkiu Jums sekmes ir tik geranorisku aukletoju.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.