Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lazdynai: Lazdynėlis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
GZA
Mes spali pradejome lankyti Lazdyneli, spali lankem tik savaite ir uzpuole ausu uzdegims su sloga. Gal po menesio sia savaite vel pradejome lankyti ir vel baisi sloga. Beda ta, kad grupeje daug kosinciu ir sloguojanciu vaiku, o manikis uzkratui neatsparus... Gydysimes ir vel bandysime eiti, sergantys vaikai grupeje girdejau daugelio darzeliu problema....Visa laime, kad ko lkas nedirbu ir serganti vaika galiu palaikyti namuose. O ka daryti seimoms, kur ir tetis, ir mama dirba . Tada nezinau...
GZA
Del patekimo i darzeli. Uzsiraseme 2 metu, patekome 4,5metu spalio menesi, nes kazkas kam priklause eiti neatejo, eis kitais metais ar pasirinko kita darzeli. Girdejau, kad ir metu eigoje atsiranda persigalvojusiu, pvz. vaikutis labai serga ir tevai, pasitare su gydytoja atideda lankyma iki kitu metu. Manau, kam priklauso pagal gyvenamaja vieta, gali pasiskambinti ir metu eigoje, o gal atsirado laisva vietele? smile.gif Mes beja niekam nemokejome.
*Liepa18*
QUOTE(GZA @ 2010 09 13, 22:02)
Mus prieme i Kaciuku grupe, ten dar viena vieta liko, mes 24ti, o ima 25 vaikus. Amzius 4-5metai.
*

O toje grupėje tikrai tik 4-5 m. vaikučiai? Nes buvom pas vedėją neperseniausiai, tai sako, kad kaip ir yra laisva vieta pas kačiukus, bet maniškei 3 metukai... g.gif Gal nelabai gerai, kai pati jauniausia bus... Net nebežinau ką ir daryti...
Rittule
QUOTE(tinaby @ 2010 09 19, 23:23)
suprantu, kad darželis ne guminis, visų norinčių nepriims, bet kad tvarkos ir aiškios sistemos priėmime nėra, tai akivaizdu ir dėl to pikta  verysad.gif
*

drinks_cheers.gif

QUOTE(volkiene @ 2010 09 20, 09:23)
ir keisciausia tai, kad as prasau, kad mums priimtu nuo 2011 m., o direktore i zuranala raso nuo 2013-2014. Ji net nepasizymi zurnale, kad mes norim nuo 2011  blink.gif  tai man kazkaip keisti tokie dalykai.
*

drinks_cheers.gif

Mes užrašėme pirmagimę tik jai gimus, apie priėmimą nuo 2 metukų kalbos net nebuvo, 'atsistojome' į eilę 25'ti nuo 2011 m. Artėjant 2010 m. rugsėjui dar bergdžiai bandėme kalbėtis apie patekimą anksčiau, bet kur tau.. galiausiai paaiškėjo, kad jau esame 65'ti ir išvis neaišku ar pateksim blink.gif Taigi, gali man pasakoti kitos mamytės jų gražias istorijas, bet akivaizdu, kad šiame darželyje nera labai skaidrus priėmimo procesas. Sunku, patikėti, kad po mūsų dar buvo užsiregistruota bene 40 vaikų, gimusių irgi 2008, ir kurie turi papildomą privilegiją, t.y. ne tik pirmenybę pagal gyvenamąją vietą.
Dabar dukrytė sėkmingai lanko kitą Lazdynų darželį, esam juo tikrai patenkinti. Klausimas ar eisiu pavasariop kalbėtis su Lazdynėlio direktore, visgi dukra priprato prie auklėtojų, prie draugų.. kitas dalykas - atstumas. Tai pagrindinė priežastis, kodėl norėčiau vesti vaiką į darželį, priklausantį jam pagal gyvenamąją vietą. Nesunku vežioti, gaišti laiką ir stovėti aplinkelio kamščiuose ( doh.gif doh.gif doh.gif ) kol mašina važiuoja.. Dar kitas dalykas - sažininga ir skaidri vaikų priėmimo sistema, gal verta pasidomėti tiesiog taip, pažabojant kai kieno savivaliavimus doh.gif
Sėkmės 4u.gif
*Liepa18*
O gal yra mamų, kurių vaikiukai lanko kačiukų grupę? Norėčiau atsiliepimų apie auklėtojas, kiek realiai vaikų būna pvz. šiuo žiemos metu... Būčiau dėkinga, jei kuri man atrašys smile.gif
Domantomama
Mes lankom Kačiukų grupę nuo rudens, pirmas darželis, pirma grupė. Lankom tris būrelius, labai fainas šokių vadovas. Iš pradžių vaikas sėdėjo ant kilimo, kai kiti šoko, o paskui jis kažkaip buvo pritrauktas ir pradėjo mane, parėjęs namo, mokint čia čia čia. Taipogi dar yra Yamaha, keramika.
Labai patinka, kad atvažiuoja teatrai į darželį.
Kačiukų grupės lauke yra puikus medinis pasibėgiojimams įrenginys, ant ten esančios virvės (kieme nemačiau nei vienam rajone tokios vaikam aikštelės) mano sūnus labai mėgsta karstytis.
Auklėtoja Vita yra griežtoka, tačiau sužiūrinti tvarką, kai kurios mano pažįstamos mamos jai buvo dėkingos už tai, kad vaikas visada su kepure, pirštinėm ir pan.
Po pietų būna jaunutė auklėtoja, kuri jiems palaiko laisvesnę atmosferą ir turi be galo daug kantrybės derėdamasi su vaikais jų užsispyrimuose ko nors nedaryt ar daryt.
Eina vaikai į sporto salę, eina į aktų salę dainuot,tie kurie nori daro darbelius pagal temas.
Grupėje daug vaikų, tačiau dabar gripo metu yra apie keturiolika.
Išmoko sakyt "ačiū", išmoko tvarkytis žaislus, dar drąsiau bendrauja su vaikais, išmoko ir žodį "šūdžiukas, smirdžiukas", "prašau tylos", "užtilk".
Vaikai labai įvairaus amžiaus, pavadinčiau mišria grupe.
Negaliu daug iš jo sužinoti, nes nekalbus jis pas mane. Tačiau kartais ką nors pasako. Vieną kartą sako "Julius valgė sniegą ir sakė man tik nesakyk auklėtojai" . Sakau, "o tu nesakei", atsakė kad ne.
Orune
QUOTE(Rittule @ 2011 01 01, 17:30)

Mes užrašėme pirmagimę tik jai gimus, apie priėmimą nuo 2 metukų kalbos net nebuvo, 'atsistojome' į eilę 25'ti nuo 2011 m. Artėjant 2010 m. rugsėjui dar bergdžiai bandėme kalbėtis apie patekimą anksčiau, bet kur tau.. galiausiai paaiškėjo, kad jau esame 65'ti ir išvis neaišku ar pateksim  blink.gif Taigi, gali man pasakoti kitos mamytės jų gražias istorijas, bet akivaizdu, kad šiame darželyje nera labai skaidrus priėmimo procesas. Sunku, patikėti, kad po mūsų dar buvo užsiregistruota bene 40 vaikų, gimusių irgi 2008, ir kurie turi papildomą privilegiją, t.y. ne tik pirmenybę pagal gyvenamąją vietą.
Dabar dukrytė sėkmingai lanko kitą Lazdynų darželį, esam juo tikrai patenkinti. Klausimas ar eisiu pavasariop kalbėtis su Lazdynėlio direktore, visgi dukra priprato prie auklėtojų, prie draugų.. kitas dalykas - atstumas. Tai pagrindinė priežastis, kodėl norėčiau vesti vaiką į darželį, priklausantį jam pagal gyvenamąją vietą. Nesunku vežioti, gaišti laiką ir stovėti aplinkelio kamščiuose ( doh.gif  doh.gif  doh.gif ) kol mašina važiuoja.. Dar kitas dalykas - sažininga ir skaidri vaikų priėmimo sistema, gal verta pasidomėti tiesiog taip, pažabojant kai kieno savivaliavimus  doh.gif
Sėkmės  4u.gif
*

O koki kita darzeli Jusu mazyle siuo metu lanko? rolleyes.gif
Zero
Eina sau, aš apskritai nežinojau, kad vaiką tik gimus reikia į darželį rašyti, o dar ir gyvenamąją vietą žadėjom keisti, tai nežinojau kur atsidursim - niekur ir nerašiau. Dabar atsikėlėm į Bukčius ir skaitau štai kokios bėdos... Dukrytei jau du metukai, tai šansų patekti kaip ir nėra ... verysad.gif
Dangiuks
QUOTE(Zero @ 2011 03 26, 10:02)
Eina sau, aš apskritai nežinojau, kad vaiką tik gimus reikia į darželį rašyti, o dar ir gyvenamąją vietą žadėjom keisti, tai nežinojau kur atsidursim - niekur ir nerašiau. Dabar atsikėlėm į Bukčius ir skaitau štai kokios bėdos... Dukrytei jau du metukai, tai šansų patekti kaip ir nėra ... verysad.gif
*

Yra yra šansų, turbūt neatidžiai temą skaitėt biggrin.gif mirksiukas.gif
erikiuxxx
QUOTE(renaldina @ 2010 09 14, 07:12)
O kuo jis toks superinis ?  g.gif  Pakomentuokit  ax.gif
*

remontu biggrin.gif

tik ne visos mamos supranta ,ne viskas kas auksu ziba yra auksas

svarbiausia yra aukletojos
Dangiuks
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 26, 23:42)
*

Visu 100% sutinku drinks_cheers.gif
-Elegance-
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 26, 22:42)
remontu biggrin.gif

*

Auklėtojos ten geros, bet jų trūksta. Etatai išsidalinti, o žmonių mažai. Jei suserga bent keletas žmonių, tai jau blogai. Pinigus tik į "grožius" kiša, o personalui ir neužtenka.
renaldina
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 26, 22:42)
remontu biggrin.gif

*

drinks_cheers.gif

todel ir esu dekinga Lazdynelio direktorei, kad savo laiku musu neprieme. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

I savo darzeli einam pora minuciu ilgiau, bet labai ten patinka bigsmile.gif ir aplinka ir aukletojos thumbup.gif
GZA
Mano vaikas lanko Kaciuku grupe. Tik dar nedaug to lankymo buvo, lankem rudeni, o dabar pradejom pavasari. Pagrindine beda, kad namie jau nebemiegodavo diena, o darzeli reikia.... Rytais verkia, kad iki miego pasiimciau. Kol kas galeciau pasiimti, bet ruosiuosi i darba, tai darzeli teks buti ne iki 4 val, kaip dabar, o iki 6... Noriu, kad priprastu, susirastu draugu. Tikiuosi pripras. Aukletoja Vita griezta, bet manajam reikia prie tvarkos priprasti, tai gal cia kaip tik jam, nes namie savivale: nenoriu, nedarysiu ir pan..
*Liepa18*
QUOTE(GZA @ 2011 04 20, 10:18)
Mano vaikas lanko Kaciuku grupe. Tik dar nedaug to lankymo buvo, lankem rudeni, o dabar pradejom pavasari. Pagrindine beda, kad namie jau nebemiegodavo diena, o darzeli reikia.... Rytais verkia, kad iki miego pasiimciau. Kol kas galeciau pasiimti, bet ruosiuosi i darba, tai darzeli teks buti ne iki 4 val, kaip dabar, o iki 6... Noriu, kad priprastu, susirastu draugu. Tikiuosi pripras. Aukletoja Vita griezta, bet manajam reikia prie tvarkos priprasti, tai gal cia kaip tik jam, nes namie savivale: nenoriu, nedarysiu ir pan..
*

Auklėtoją Vitą pažįstu dar nuo savo darželio laikų, na man ji tikrai nėra griežta, tik jos balo tonas toks.. Tai gal ir atrodo, kad griežta... smile.gif
Enatukas
Sveikos mamytes,

Mano sunelis irgi lanko sita darzeli, tik Eziuku grupe, kuri yra irengta ne paciam darzelyje, o viename is Pavasario namu irengtame bute. Ir esam be galo patenkinti tiek darzelio vedeja, tiek aukletojomis, tiek darzelio aplinka. thumbup.gif Is pradziu kiek gal ir pergyvenau, kaip cia bus, nes pasirode ir aikstele mazoka, ir del maisto (kadangi ji vezioja is pagrindinio darzelio). Bet kai pamaciau, kaip irengta grupe ir kaip mano vyrukas jauciasi tame darzelyje- nusiraminau 100 proc. Kai nueinu jo pasiimti, tai vos istempiu namo bigsmile.gif Vis praso, kad dar nori pabuti smile.gif Jie ten ir dailes pamokeles turi, ir keramikos, ir i sporto sale eina thumbup.gif O spektakliukai buna vos ne kiekviena savaite smile.gif Galiu pasakyti, kad sitam darzelyje vaikams yra skiriamas tikrai didelis demesys!!!! Kuom esam su vyru labai patenkinti smile.gif Tiesa, musu grupeje teveliai mazdaug kas 2 menesius renkam po 100 Lt, kurie yra skiriami aukletoju motyvacijai ir kanc. prekem, bet kai matai kaip elgiamasi su tavo vaiku, tu pinigeliu tikrai negaila!!!!
Artemidė
QUOTE(Enatukas @ 2011 04 21, 22:33)
Sveikos mamytes,

Mano sunelis irgi lanko sita darzeli, tik Eziuku grupe, kuri yra irengta ne paciam darzelyje, o viename is Pavasario namu irengtame bute. Ir esam be galo patenkinti tiek darzelio vedeja, tiek aukletojomis, tiek darzelio aplinka. thumbup.gif  Is pradziu kiek gal ir pergyvenau, kaip cia bus, nes pasirode ir aikstele mazoka, ir del maisto (kadangi ji vezioja is pagrindinio darzelio). Bet kai pamaciau, kaip irengta grupe ir kaip mano vyrukas jauciasi tame darzelyje- nusiraminau 100 proc. Kai nueinu jo pasiimti, tai vos istempiu namo bigsmile.gif Vis praso, kad dar nori pabuti smile.gif Jie ten ir dailes pamokeles turi, ir keramikos, ir i sporto sale eina thumbup.gif  O spektakliukai buna vos ne kiekviena savaite smile.gif Galiu pasakyti, kad sitam darzelyje vaikams yra skiriamas tikrai didelis demesys!!!! Kuom esam su vyru labai patenkinti smile.gif Tiesa, musu grupeje teveliai mazdaug kas 2 menesius renkam po 100 Lt, kurie yra skiriami aukletoju motyvacijai ir kanc. prekem, bet kai matai kaip elgiamasi su tavo vaiku, tu pinigeliu tikrai negaila!!!!
*

O kiek vaikučių eina į tą grupę? Aš tai labai norėjau,kad papultų vaikas į patį darželį pagrindinį, bet panašu,kad papulsim tik į naują grupę, kurią taip pat ruošiasi atidaryti kažkuriame name (sakė birželio pradžioje jau žinos,ar atsidaro nauja grupė) . Man tai kažkaip nelabai atrodo ta maža aikšutė, kažkaip netoli gatvė, jokių medžių, tokia plika maža aikštelė doh.gif Įdomu,kiek laiko vaikai praleidžia lauke? Ten gi net pabėgiot dauiau vietos nėra doh.gif Kiek auklėtojų būna?
Dzada
Laba diena,

O kaip papulti i ta darzeli? Gal kas zinot priejima prie direktores? 4u.gif
Rittule
QUOTE(Dzada @ 2011 05 20, 10:28)
Laba diena,

O kaip papulti i ta darzeli? Gal kas zinot priejima prie direktores? 4u.gif
*

įsivaizduoju, kad tik tokiais būdais, kaip ji pati. t.y. nesąžiningais ..atstovėjom 3 metų eilę ir vėl sužinom, kad nepatekom, nors iš sąrašų 'išsibraukia' prieš mus patekęs vaikas.. daugiau nesiplėsiu.. ir kaip pažaboti ta korupcija.. sad.gif
Dangiuks
QUOTE(Rittule @ 2011 05 30, 18:09)
įsivaizduoju, kad tik tokiais būdais, kaip ji pati. t.y. nesąžiningais ..atstovėjom 3 metų eilę ir vėl sužinom, kad nepatekom, nors iš sąrašų 'išsibraukia' prieš mus patekęs vaikas.. daugiau nesiplėsiu.. ir kaip pažaboti ta korupcija.. sad.gif
*

Mes eilėje buvome ketverius metus ir priėmė be jokios korupcijos blush2.gif Gerai, kad aš namie, tai galėjom laukti 4u.gif Bet tikrai, vadinas ne visi patenka tik korupcijos būdu 4u.gif Draugų vaikiukai irgi lanko šį darželį, irgi sulaukė eilės 4u.gif
Ingrele
Sveikos mamytes, as irgi noreciau cia uzrasyti savo vaikuti.
kokia ten tvarka, nes ju svetaineje nieko nerandu.
mirgute
QUOTE(Ingrele @ 2011 06 28, 17:04)
Sveikos mamytes, as irgi noreciau cia uzrasyti savo vaikuti.
kokia ten tvarka, nes ju svetaineje nieko nerandu.
*

Tvarka kaip i visus darzelius
Einate pas direktore, rasote prasyma, kuri turi itraukti i oficialius sarasus.
Ir nuo direktores jau nieko nebepriklauso, visi sarasai eina per savivaldybe
mamaErika
QUOTE(Dangiuks @ 2011 06 15, 14:48)
Mes eilėje buvome ketverius metus ir priėmė be jokios korupcijos blush2.gif  Gerai, kad aš namie, tai galėjom laukti 4u.gif  Bet tikrai, vadinas ne visi patenka tik korupcijos būdu 4u.gif  Draugų vaikiukai irgi lanko šį darželį, irgi sulaukė eilės 4u.gif
*

Mes taip pat sulaukėm savo eilės ir priima nuo šio rudens, taip pat laukėm 4 metus mirksiukas.gif
*Liepa18*
Laba diena,

Gal atsilieps mamytės, kurių vaikučiai lanko kačiukų grupę...
Maniškė nuo žiemos lanko, bet daug sirgo. Ir aš kažkaip nelabai supratau kiek grupėje tų auklyčių yra..? blush2.gif Rugsėjo 1 norime nešti gėlyčių... Nes kažkaip kartais budavo dvi auklytės kartu su auklėtoja Vita...
Papildyta:
QUOTE(mamaErika @ 2011 08 07, 13:16)
Mes taip pat sulaukėm savo eilės ir priima nuo šio rudens, taip pat laukėm 4 metus  mirksiukas.gif
*

Sveikinu smile.gif
O į kokią grupę eisite, nes žiūriu jūsų mergaitė taip pat 2007 m. gimimo.
angela77
Sveiki,
gal kas lankot nuo siu metu Voveriukus? ax.gif
Karoliute
QUOTE(angela77 @ 2011 09 08, 13:35)
Sveiki,
gal kas lankot nuo siu metu Voveriukus? ax.gif
*

Lankom, bet jau nuo pernai metu ax.gif
angela77
QUOTE(Karoliute @ 2011 09 08, 12:43)
Lankom, bet jau nuo pernai metu  ax.gif
*

Teiraujuosi, nes noriu paklaust nuomones del aukletoju. Kaip suprantu jos jaunos, direktore prase buti atlaidesnems , nes nedidele ju patirtis. Nuo spalio bus aukletoja Sandra, ar praeitais metais ji buvo jusu vaiko aukletoja? smile.gif
*Liepa18*
Maniškė ne voveriukuose, bet manau, kad vaikams tik linksmiau su jaunom auklėtojom.. smile.gif Mūsų jau amžiuje, o popietinė jauna - tai kiek teko matyti vaikai žymiai laimingesni ir linksmesni būna su jauna smile.gif
Karoliute
QUOTE(angela77 @ 2011 09 08, 15:05)
Teiraujuosi, nes noriu paklaust nuomones del aukletoju. Kaip suprantu jos jaunos, direktore prase buti atlaidesnems , nes nedidele ju patirtis. Nuo spalio bus aukletoja Sandra, ar praeitais metais ji buvo jusu vaiko aukletoja? smile.gif
*

Su aukletojom sioj grupej tai buvo problema tiek pernai (nemaza kaita buvo), tiek siemet. Taip, nuo spalio bus Sandra. Ji dirbo ir pernai (pirmi metai), ji stipri kaip muzike, vaikai ja megsta. Dabar yra Ieva, kuri tik siemet pradejo dirbti, taip pat dar ir mokosi, tai popiet jau jos nebuna. Taip, yra pliusu, kad jos jaunos, siuolaikinem pedagoginem ziniom , bet... joms truksta patirties. Blogiausia, kad abi su minimalia patirtim ir neturi is ko mokytis. Dar jei turetu savo vaiku, supratimas butu kitoks, o dabar yra nemazai spragu, kurios ypac islys, kai prasides ligu sezonas. Mano nuomone, kad nors viena aukletoja turetu buti grupeje su patirtim, o dabar pusiau aukletojos, pusiau studentes... O del nuolaidumo tai nesutikciau, nes stipriam darzelyje turi dirbti stiprus zmones smile.gif
angela77
QUOTE(Karoliute @ 2011 09 08, 16:44)
Su aukletojom sioj grupej tai buvo problema tiek pernai (nemaza kaita buvo), tiek siemet. Taip, nuo spalio bus Sandra. Ji dirbo ir pernai (pirmi metai), ji stipri kaip muzike, vaikai ja megsta. Dabar yra Ieva, kuri tik siemet pradejo dirbti, taip pat dar ir mokosi, tai popiet jau jos nebuna. Taip, yra pliusu, kad jos jaunos, siuolaikinem pedagoginem ziniom , bet... joms truksta patirties. Blogiausia, kad abi su minimalia patirtim ir neturi is ko mokytis. Dar jei turetu savo vaiku, supratimas butu kitoks, o dabar yra nemazai spragu, kurios ypac islys, kai prasides ligu sezonas. Mano nuomone, kad nors viena aukletoja turetu buti grupeje su patirtim, o dabar pusiau aukletojos, pusiau studentes... O del nuolaidumo tai nesutikciau, nes stipriam darzelyje turi dirbti stiprus zmones smile.gif
*

as sutinku su sia nuomone, nes sunus siam darzely buvo, tai visos jo aukletojos buvo su patirtim, puikiai tvarkesi tiek su auklejimo problemom, tiek su apsitarnavimo spragom... visko pamokindavo...
o stai dabar jauciasi ne tik ziniu trukumas, kaip su pypliais tvarkytis, bet ir paprastos silumos, sypsenos. Budama grupej ir ganydama savo mergina nugirdau, kaip aukletoja skundesi, kad ''kazkoks kosmaras'' jai su vaikais . schmoll.gif Klausimas, ka ji veikia tada darzely, kazkaip ne savo rogesi sedi...
Stai ir mastau, kas kad grupe grazi, sutvarkyta, jei aukletojoms mano vaikas vargas vargelis, kuri nuolat ganyt reikia, nes ji smarki ir smalsi mergina doh.gif
mamaErika
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 08 30, 10:22)
Sveikinu smile.gif
O į kokią grupę eisite, nes žiūriu jūsų mergaitė taip pat 2007 m. gimimo.
*

Priklause mums anciuku, bet priieme anksciau i riesuteliu grupe 4u.gif

Del aukletoju - aisku, patirtis yra patirtis, nei pridesi nei atimsi, bet gal jau turint didele patirti i vaikus ziurima kitaip, nebepastebimos individualios savybes o prilipinamos kazkokios etiketes ("jis toks kaip tas ir tas"), o tai vaikui tikrai ne i nauda. Kiekvienas vaikas yra savitas ir manau ta savituma geriausiai mato nauji zmones 4u.gif Ziuresim kaip mums seksis darzelyje blush2.gif
angela77
QUOTE(mamaErika @ 2011 09 12, 15:03)
Priklause mums anciuku, bet priieme anksciau i riesuteliu grupe  4u.gif

Del aukletoju - aisku, patirtis yra patirtis, nei pridesi nei atimsi, bet gal jau turint didele patirti i vaikus ziurima kitaip, nebepastebimos individualios savybes  o prilipinamos kazkokios etiketes ("jis toks kaip tas ir tas"), o tai vaikui tikrai ne i nauda. Kiekvienas vaikas yra savitas ir manau ta savituma geriausiai mato nauji zmones  4u.gif Ziuresim kaip mums seksis darzelyje  blush2.gif
*

Del "klijuojamu etikeciu" - mano vaikui naujosios auklytes jau dabar kabina etikete: per daug judri, per daug reikia sekti , ka ji veikia ar ko neveikia... O pabuvo darzely tik savaitele po puse dienos. Stai tau ir naujas poziuris i pedagogini darba. lotuliukas.gif Manau, jei nepatinka darbas su vaikais, tai koks vaikas bebutu , su etikete, be etiketes - vis kas nors bus negerai.
labai tikiuosi is spalio men gryztancios aukletojos. Gal patirtis laimes pries jos stoka ax.gif
Gabrieliaus mama
sveikutes, ketinu savo pypli uzrasyti i si darzeli ir kilo klausimas - ar teisingai supratau: siuo metu darzelyje is viso nera aukletoju su patirtim, tik visos jaunutes?
*Liepa18*
Na nežinau, kiek mačiau kitų grupių auklėtojas, tai man taip atrodo, kad kaip tik mažuma tų jaunučių... smile.gif Gal kitos mamos galės kažką pasakyti. Kelios yra dar nuo mano vaikystės laikų net - su milžiniška patirtimi smile.gif
Bet šiaip kodėl daugelis mamų bijo jaunų? smile.gif Mūsų grupėje pagrindinė yra jau brandaus amžiaus - iš mano darželio laikų, o popietinė jauna, bet abi šaunios smile.gif
Gabrieliaus mama
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 10 07, 11:09)
Na nežinau, kiek mačiau kitų grupių auklėtojas, tai man taip atrodo, kad kaip tik mažuma tų jaunučių... smile.gif Gal kitos mamos galės kažką pasakyti. Kelios yra dar nuo mano vaikystės laikų net - su milžiniška patirtimi smile.gif
*

nes perskaiciusi tema susidariau ispudi, kad cia beveik vien jaunutes smile.gif todel ir kilo naturalus klausimas smile.gif na gal daugiau bus pasisakanciu mamu, idomu butu pries uzrasant susizinoti
Artemidė
Sveikos 4u.gif Mes irgi lankom voveriukų grupę. Na, žinokit, man irgi nelabai pasirodė tos jaunos auklėtojos. Ir tikrai ne todėl,kad jos jaunos, kaip tik galvojau, kad jaunos turės daugiau kantrybės, bus tokios naujoviškos, ne tarybinės, bet kai pamačiau kaip bendrauja su vaikais tikrai nelabai man jos pasirodė. Vaikų nesuvaldo, pasimetę, nemoka nei nukalbinti, nei nukreipti dėmesio kai to reikia, net nesigilina dažniausiai į vaikus, mato juos kaip "bendrą bandą", toks vaizdas, kad jos mano,jog jų pagrindinė užduotis, kad vaikai "nenusisuktų sprando". Taigi kiekvienam vaikui reikia nusišypsoi, pakalbinti, pasigilinti į jį, o jos tik "gano" juos. Kita problema, kai vaikai neklauso - nemoka jų suvaldyti, o vaikai greitai pamato,kad su jomis galima elgtis bet kaip. Nu žodžiu "žioplokos" tokios. Labai norėčiau, kad bent vieną ten su patirtim priimtų. g.gif
mumla
QUOTE(Artemidė @ 2011 10 13, 00:47)
Sveikos 4u.gif  Mes irgi lankom voveriukų grupę. Na, žinokit, man irgi nelabai pasirodė tos jaunos auklėtojos. Ir tikrai ne todėl,kad jos jaunos, kaip tik galvojau, kad jaunos turės daugiau kantrybės, bus tokios naujoviškos, ne tarybinės, bet kai pamačiau kaip bendrauja su vaikais tikrai nelabai man jos pasirodė. Vaikų nesuvaldo, pasimetę, nemoka nei nukalbinti, nei nukreipti dėmesio kai to reikia, net nesigilina dažniausiai į vaikus, mato juos kaip "bendrą bandą", toks vaizdas, kad jos mano,jog jų pagrindinė užduotis, kad vaikai "nenusisuktų sprando". Taigi kiekvienam vaikui reikia nusišypsoi, pakalbinti, pasigilinti į jį, o jos tik "gano" juos. Kita problema, kai vaikai neklauso - nemoka jų suvaldyti, o vaikai greitai pamato,kad su jomis galima elgtis bet kaip. Nu žodžiu "žioplokos" tokios. Labai norėčiau, kad bent vieną ten su patirtim priimtų.  g.gif
*

Tai, kad jau beveik visos su patirtimi ir tikrai nesenos-ne tarybines jau isejo ir dirba sau ramiai kitose istaigose 4u.gif 4u.gif

Artemidė
QUOTE(mumla @ 2011 10 16, 02:31)
Tai, kad jau beveik visos su patirtimi ir tikrai nesenos-ne tarybines jau isejo ir dirba sau ramiai kitose istaigose  4u.gif  4u.gif
*

Tai aš ir sakau,kad ne senos, bet voveriukuose, viena kaip ir turi vienų metų patirtį,o kita, kaip supratau, jokios.
mumla
QUOTE(Artemidė @ 2011 10 16, 21:08)
Tai aš ir sakau,kad ne senos, bet voveriukuose, viena kaip ir turi vienų metų patirtį,o kita, kaip supratau, jokios.
*

JO, be komentaru, ka cia ir bepridursi.... grupeje tikrai turi vienas pedagogas buti su patirtimi, kitas gali but ir be ir komanda bus tikrai gera ax.gif
Zip
Sveikos 4u.gif

aš dar tik nestuke.gif bet jau domiuosi darželiu, esančiu Jonažolių g. (Lazdynėlio darželio Ežiukų grupė, berods).

Ar gerai supratau: dėl priėmimo reikia kreiptis į Lazdynėlio direktorę ir jau kai prieisim eilę, tai nebūtinai pateksim į Ežiukų grupę, kuri yra arčiausiai mūsų pagal gyvenamą vietą? g.gif
isr
QUOTE(Zip @ 2011 10 23, 12:21)
Sveikos  4u.gif

aš dar tik  nestuke.gif bet jau domiuosi darželiu, esančiu Jonažolių g. (Lazdynėlio darželio Ežiukų grupė, berods).

Ar gerai supratau: dėl priėmimo reikia kreiptis į Lazdynėlio direktorę ir jau kai prieisim eilę, tai nebūtinai pateksim į Ežiukų grupę, kuri yra arčiausiai mūsų pagal gyvenamą vietą?  g.gif
*

Labas, tikrai nebutinai pateksit i sia grupe.
Dangiuks
Sveikos  4u.gif

aš dar tik  nestuke.gif bet jau domiuosi darželiu, esančiu Jonažolių g. (Lazdynėlio darželio Ežiukų grupė, berods).

Ar gerai supratau: dėl priėmimo reikia kreiptis į Lazdynėlio direktorę ir jau kai prieisim eilę, tai nebūtinai pateksim į Ežiukų grupę, kuri yra arčiausiai mūsų pagal gyvenamą vietą?  g.gif
*

bet gi ir pats pagrindinis darželis ten visiškai šalia tų dviejų grupių Jonažolių g. blush2.gif 4u.gif
Zip
QUOTE(isr @ 2011 10 30, 18:04)
Labas, tikrai nebutinai pateksit i sia grupe.
*

Dėkui 4u.gif

QUOTE(Dangiuks @ 2011 10 30, 18:23)
bet gi ir pats pagrindinis darželis ten visiškai šalia tų dviejų grupių Jonažolių g. blush2.gif  4u.gif
*

Bet atsiliepimai apie grupių auklytes skirtingi mirksiukas.gif
tinaby
QUOTE(Zip @ 2011 10 31, 08:20)
Bet atsiliepimai apie grupių auklytes skirtingi  mirksiukas.gif

Tai jei norėsite savo vaikiuką leisti į darželį nuo 2 m., jo nepriims į grupę, kur vaikai 6 m. O ir auklėtojos - išleidžia vieną grupę į mokyklą, o po to būna visaip: ar vėl pradeda nuo mažiausiųjų, ar į kitą grupę eina, pvz. pakeičia kurią išėjusią...
upucka
Sveikos  4u.gif

*

Dar didelis klausimas ar jus apskritai priims i si lopseli-darzeli! Mes esam uzsirase kai maziui buvo tik 2 men. Direktore sake, kad priims kai mums bus 3,5 metu ir tai su klaustuku! Tai, kad jeigu neturite jokiu privilegiju isskirus gyvenamaja vieta tai jusu vietoje nesvajociau apie si darzeli. Aisku, atsistoti i eile reikia, bet ir galvokit apie kita alternatyva. sad.gif
Kristina79
Norėčiau pasakyti visoms mamytėms - šis darželis tikrai geras, labai rūpinasi vaikais, jų interesais ir t.t... tik ten dirbanti administracija (su direktore priešaky) velnio nešta ir pamesta:)))
-Elegance-
QUOTE(Kristina79 @ 2012 03 09, 22:09)
Norėčiau pasakyti visoms mamytėms - šis darželis tikrai geras, labai rūpinasi vaikais, jų interesais ir t.t... tik  ten dirbanti administracija (su direktore priešaky) velnio nešta ir pamesta:)))
*

Darželis geras, pritariu. Bet jei vaikas "nepatogus", t.y. nelabai gerai jaučiasi darželyje, kartais rodo kaprizus, nelabai kam rūpi. Nebent šeimininkutėms... Beje, labai žiūrima į tai, kur dirba tėvai. Nuo to priklauso ir požiūris į vaiką. Čia daugiau direktorės požiūris...
Elee
Na vaikas mano į darželį šį neina, bet labai artima giminė darželio direktorė, manau išsilavinusi moteris ji labai, iš tikro protinga, pavyzdys gyvas jos anūkas,kaip vaikas yra išauklėtas gerai ir tikrai protingas, šį savaitgalį vos ne išsižiojus klausiau kaip jis kalba :)Ir man duoti patarimai vertingi smile.gif Kiek žinau lygiai taip ir su vaikais grupėse yra dirbama . Vienoj grupėj mano teta dirba, be galo miela moteris, švelnesnės moters turbūt nesu sutikus ir kažin ar sutiksiu smile.gif Kiek esu girdėjus iš aplinkinių, iš giminių ir pan,tai darželis tikrai geras smile.gif
aurella
Nuo rudens eisime i si darzeli, "Kaciuku" grupe. Gal kas lankete sia grupe ir zinote kokios sios grupes aukletojos?
Smagu skaityti gerus atsiliepimus, arba tiesiog atsiliepimus apie pati darzeli, o ne tik apie direktore smile.gif
Idomu butu suzinot patirti mamyciu, kaip vyko adaptacija siame darzelyje 4u.gif
*Liepa18*
QUOTE(aurella @ 2012 05 03, 16:46)
Nuo rudens eisime i si darzeli, "Kaciuku" grupe. Gal kas lankete sia grupe ir zinote kokios sios grupes aukletojos?
Smagu skaityti gerus atsiliepimus, arba tiesiog atsiliepimus apie pati darzeli, o ne tik apie direktore smile.gif
Idomu butu suzinot patirti mamyciu, kaip vyko adaptacija siame darzelyje  4u.gif
*

Mano mergina lanko kačiukų grupę smile.gif Tik va bėda, kad dažnai serga - niekaip nesiseka lankyti normaliai... Auklėtojos tai viena vyresnio amžiaus - Vita, kita jaunutė. O pačią Vitą aš nuo vaikystės pamenu. Tai nežinau, man ji patinka. Jauna taip pat normali, moka su vaikais užsiimti.. smile.gif Gal čia kitų mamų yra, kurių vaikai tą pačią grupę lanko...
Šiaip mano panelė tiesiog veržiasi į darželį, kaip į šventę eina, kai gali. Nuo pirmos dienos jai viskas ten patiko smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.