Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lazdynai: Lazdynėlis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ryžulia
O žadėtoji pradinė mokykla šiame darželyje turbūt šiemet taip ir neatsidarys. Gal kas ką nors žinot?
Vyturelis
Cia tik planai...Grandioziniuose planuose yra(ar buvo) ir priestatus statyt,taciau,,....Viso to dar teks palaukt...
Lazdyniete
Turbūt jau nuo kitos savaitės ir aš pradėsiu vesti savo dukrą į "Lazdynėlį", į socializacijos (ar kaip ten jinai smile.gif ) grupę. Ta grupė bus iki pietų miego, nes pasak vedėjos, mažiukams, kurie dar neturi 3 metų (mano mergytei 2.3 m) nėra lovų. Man pasisekė nes mano auklė sutiko dirbti pusę dienos. Aš pati gyvenu Jonažolių gatvėje, dėl to mus priėmė be problemų, bet kaip supratau iš vedėjos kalbų, kurie gyvena, tarkim, šiltnamių gatvėje priimti jau nebus, nes jiems jau nėra vietų g.gif Na matosi, kad ji priiminėja tėvelių, kurie daugiau uždirba, vaikučius, nors mes patys nesame turtuoliai, mokame paskolą ir kaži kiek neuždirbam, bet matyt vedėja masto, kad jei jau apsigyvenai naujam name, tai galėsi būti naudingas jai biggrin.gif Apie patį darželį esu girdėjusi daug gera, tik apie vedėją nelabai kaip atsiliepia, nes ji, matosi, motera nagla, vaidinanti geruolę. Bet iš kitos pusės, jei ne jos toks būdas, darželis nebūtų taip sutvarkytas. Štai ir dabar baigia vienos dalies remontą, kur bus ta socializacijos grupė. Kiek reikės mokėti už tą pusę dienos, dar nežinau, žiūrėsim. Matysim ir kaip seksis mūsų lialiai ten, bet jei kada reikės mokėti 400 Lt, kaip minėjo viena mamytė, tai tada teks ieškotis kitos vietos unsure.gif
maliavka
na nieko nebesuprantu. kai as praeitais metais atejau uzrasyti savo lialiaus i si darza, man vedeja sake, kiek reikes moketi. Apie tai jau rasiau. Dabar skaitau - nieks pvz jokiom aukletojom po 50 Lt nemoka????? Nepagaunu, kodel man ta vedeja taip sake??? Susidaro ispudis, kad norejo atbaidyti (pavyko)...
safarikids
QUOTE(Vyturelis @ 2005 06 10, 00:10)
As tai "skalambiju is savos varpines"...Pradirbau darzelyje 10 meteliu,deja palikau ji pries 4 metus..paskutiniu ziniu nedaug ka zinau,tik tiek,kiek paraso buve koleges zinutemis... Jei uzduosit konkretu klausima-pasiklausiu...
*

Iš profilio matau, kad šiuo metu gyveni Anglijoje. Tai kiek gi ten jūsų iš to daržo į užsienius išlakstė?

QUOTE(Lazdyniete @ 2005 09 14, 09:04)
... tik apie vedėją nelabai kaip atsiliepia, nes ji, matosi, motera nagla, vaidinanti geruolę....
*

Čia tai kaip pirštu į akį. Nagla - čia švelniai pasakyta.

QUOTE(Lazdyniete @ 2005 09 14, 09:04)
Bet iš kitos pusės, jei ne jos toks būdas, darželis nebūtų taip sutvarkytas. Štai ir dabar baigia vienos dalies remontą, kur bus ta socializacijos grupė.
*

Dar būtų gerai, kad jos visi planai ir pirkiniai pasiteisintų. Ar girdėjote kuri istoriją apie krosnį šviežių bandelių kepimui? Ar skanios vaikams bandelės?
stasele
man irgi jau aktuali si tema ir sis darzelis butu labai patogus, pagal gyvenama vieta. bet prisiskaicius pasiurpau.
tik ka skambinau i Vilniaus miesto svietimo skyriu ir issiaiskinau toki dalyka, kad visi lopseliai-darzeliai, iskaitant ir "lazdyneli" privalo priimti vaikus nuo 1 metuku!!! nebent nesusidarytu grupe!!! (vadinasi direktore net neleidzia parasyti prasymo jeigu vaikutis neturi 3metuku, tai savaime aisku, kad grupe niekada ir nesusidarys).
as pasakiau kad jie priima tik nuo 3m. tada man pasake, kad jie pazeidzia istatyma.
mumla
TAI , kad girdejau, kad nuo spalio (T.y. NUO PIRMAD. ) mažiuku grupe jau veiks.
tai as net nežinau, kaip ji gali nepriimti prašymo////
Jo ji kuo toliau, tuo labiau naglėja, bet kur gi žiūri švietimas, negi jokiu skundu ir panašiai negauna///
Lazdyniete
na čia tai geras, kad visi darželiai priima nuo 1 metų smile.gif Mums darželio vedėja, sakė, kad mažiukų grupė į kurią aš dabar vedu savo mažę yra kaip ir nelegali ir tai ji tik būna iki pietų miegelio. Tai kaip čia dabar, kodėl ji nenori priimti vaikų nuo metų g.gif O šiaip tai man kol kas patinka šis darželis, sutvarkytas ir auklėtojos geros, tik mums biški bėda dėl to, kad mažiukus priima nuo 8 valandos ryto, o mums gi į darbus reikia ir aš kurį laiką vedžiau mažę iš ryto į kitą grupę, o paskui ją pasiimdavo jos auklėtoja, bet šią savaitę dukrytė labai verkdavo rytais ir nenorėdavo pasilikti toje grupėjė, nes auklėtojos aiškino, kad vaikui negerai toks tampymas iš grupės į grupę, taigi dabar teks man perslinkti darbo valandas. Gerai kad darbdavys geras ir leido man ateiti į darbą vėliau thumbup.gif
mumla
PRIES DU METUS IR, MAN ATRODO, PREITAIS METAIS TA GRUPE VEIKDAVO NUO 7.30 AR NET NUO 7.00... IR TADA JI VISIEMS SAKYDAVO ,KAD JI NELEGALI TAI KIEK JI METU NELEGALI///////// schmoll.gif
Vate
QUOTE(Lazdyniete @ 2005 10 07, 08:07)
na čia tai geras, kad visi darželiai priima nuo 1 metų  smile.gif Mums darželio vedėja, sakė, kad mažiukų grupė į kurią aš dabar vedu savo mažę yra kaip ir nelegali ir tai ji tik būna iki pietų miegelio. Tai kaip čia dabar, kodėl ji nenori priimti vaikų nuo metų  g.gif  O šiaip tai man kol kas patinka šis darželis, sutvarkytas ir auklėtojos geros, tik mums biški bėda dėl to, kad mažiukus priima nuo 8 valandos ryto, o mums gi į darbus reikia ir aš kurį laiką vedžiau mažę iš ryto į kitą grupę, o paskui ją pasiimdavo jos auklėtoja, bet šią savaitę dukrytė labai verkdavo rytais ir nenorėdavo pasilikti toje grupėjė, nes auklėtojos aiškino, kad vaikui negerai toks tampymas iš grupės į grupę, taigi dabar teks man perslinkti darbo valandas. Gerai kad darbdavys geras ir leido man ateiti į darbą vėliau  thumbup.gif
*

Labas 4u.gif

Man atrodo musu dukros kartu eina i ta grupe (ir musasi tongue.gif ), pries tai kieme smelyje zaide ir nieko, o penktadieni Eva nese Marijai sriuos lekste (drauges gi kaip ne kaip wub.gif ) ir nukrito, su visa sriuba, tai guzas ant kaktos, kaip ragas blink.gif
Bet rasau tau del kitos priezasties, kadangi teko buti prie smelio dezes, norom nenorom maciau tavo aukle, nzn kiek jinai gauna, bet kiek tai bebutu, bent jau lauke jos darbas - niekinis -ateidavo ir tsisesdavo ant suoliuko, Marija pati sau su kitais vaikais varinedavo, gerai,kad kitu vaiku aukles priziuri savus tai ir Marija pasefuodavo, o jusu aukle , sededavo ir snekedavo, kaip koja skauda, kaip sunku ir kaip gerai, kad jau penktadienis, ar kaip gerai, kad jau i darzeli, o mano aukle( jinai kol kas eina kartu su Eva i grupe), sake, kad Marija gal kas musa, nes labai keistai elgiasi mergyte, gasdinasi, sako, nemusk nereikia ir t.t. Galvoju, gal cia jusu aukle ja, nes lauke pastebejau, kad Marija jos prisibijo unsure.gif Dar mano aukle minejo, kad buvo aukle atejusi pasiimti kartu su vienu is tevu (nepamenu su kuriuo), tai seke, tokia energinga, patenkinta- pirma karta ja tokia mate.
Tai va, kadangi mes esame mamos, jauciau pareiga tau apie savo pastebejimus parasyti.
Lazdyniete
Dieve mano, kaip tu mane isgasdinai Vate verysad.gif Jo, mūsų mergicos eina kartu. Na net nežinau ką galvoti dėl auklės. Šiaip anksčiau iš Marijos pusės nepastebėjau, kad ji bijotų auklės ar jos nenorėtų. O kad auklė paskutiniu metu jaučiasi visa nuvargusi tai man ji irgi tai sakė, kad koją skauda. Ji apsidžiaugė, kad jau nereikės Marijos visą dieną žiūrėti, ir dabar aš kaip už pusę dienos ir praktiškai nieko neveikimą (nes po darželio Marija iškart eina miegoti, o paskui jai tik valgyt paruošia ir į lauką išeina) aš jai moku mano galva pakankamai daug. Dabar jau keisti auklės nenoriu, nes Marijai ir taip ganėtinai didelis stresas buvo dėl darželio.
Marija šiaip jau ganėtinai buvo sukonfuzita "voveriukų" grupės į kurią mes ją vesdavom iki šios dienos iš ryto, nes į darbą reikėdavo anksčiau važiuoti (pusvalandžiu anksčiau, kol ateidavo Jolita). Praeitą savaitę ji iš vis isteriškai verkdavo ten paliekama, ir aš pajutau, kad tos grupės auklėtoja nelabai patenkinta, kad mes Mariją ten atvedam, o paskui man tai patvirtino kita auklėtoja. Tai man regis Marija jausdavo, kad ten nelabai kas jos nori, o gal ją ten ir ignoruodavo ir iš tikro ją tai labai paveikė. Šiandien jau vedžiau nuo 8 ir atidaviau Jolitai į rankas, tai Marija nei verkė, nei ką.
O tai ką, Marija mušė Evą? Sakyk, jei tai labai paaštrės, bandysiu kažkaip auklėti Mariją.
Ir DIDELIS AČIŪ, kad parašei savo pastebėjimus smile.gif
maliavka
o tai nera taip, kad jei yra lopselis-darzelis, tai priima nuo 1 m., o jei tik darzelis - nuo 3 m.
Vate
QUOTE(Lazdyniete @ 2005 10 10, 10:32)
Dieve mano, kaip tu mane isgasdinai Vate verysad.gif Jo, mūsų mergicos eina kartu. Na net nežinau ką galvoti dėl auklės. Šiaip anksčiau iš Marijos pusės nepastebėjau, kad ji bijotų auklės ar jos nenorėtų. O kad auklė paskutiniu metu jaučiasi visa nuvargusi tai man ji irgi tai sakė, kad koją skauda. Ji apsidžiaugė, kad jau nereikės Marijos visą dieną žiūrėti, ir dabar aš kaip už pusę dienos ir praktiškai nieko neveikimą (nes po darželio Marija iškart eina miegoti, o paskui jai tik valgyt paruošia ir į lauką išeina) aš jai moku mano galva pakankamai daug. Dabar jau keisti auklės nenoriu, nes Marijai ir taip ganėtinai didelis stresas buvo dėl darželio.
Marija šiaip jau ganėtinai buvo sukonfuzita "voveriukų" grupės į kurią mes ją vesdavom iki šios dienos iš ryto, nes į darbą reikėdavo anksčiau važiuoti (pusvalandžiu anksčiau, kol ateidavo Jolita). Praeitą savaitę ji iš vis isteriškai verkdavo ten paliekama, ir aš pajutau, kad tos grupės auklėtoja nelabai patenkinta, kad mes Mariją ten atvedam, o paskui man tai patvirtino kita auklėtoja. Tai man regis Marija jausdavo, kad ten nelabai kas jos nori, o gal ją ten ir ignoruodavo ir iš tikro ją tai labai paveikė. Šiandien jau vedžiau nuo 8 ir atidaviau Jolitai į rankas, tai Marija nei verkė, nei ką.
O tai ką, Marija mušė Evą? Sakyk, jei tai labai paaštrės, bandysiu kažkaip auklėti Mariją.
Ir DIDELIS AČIŪ, kad parašei savo pastebėjimus  smile.gif
*

Nera uz ka mirksiukas.gif
Kas ten ka musa, tai klausimas tongue.gif , iena karta viena pradeda, kita karta kita, juk vaikai.
Tikiuosi, kad tavo Marijai viskas bus gerai ir pereinamasis laikotarpis praeis sklandziai.
Amžina studentė
Įdomu, buvo skaityt apie šį darželį, nes jį lankė draugės dukrytė ir visada labai teigiamai apie jį atsiliepdavo (nuo šiemet nebelanko, nes išėjo į pirmą klasę) smile.gif Neseniai buvo nuėję į darželį, tai sakė dukra su dideliu džiaugsmu ten ėjo, su džiaugsmu eidavo ir kai lankė mirksiukas.gif Dėl priėmimo tai nežinau, nes jie materialiai labai gerai stovi rolleyes.gif Ką nors nupirkti darželiui jiems ne problema ax.gif Sakė buvo taip, kad draugė buvo komandiruotėj, o vyras pavėlavo atsiimt, tai kai nuėjo visos auklėtojos jau buvo išėję, o mergaitė sėdėjo pas vedėją kabinete smile.gif Draugei sakė, susidaręs toks įspūdis, kad ji pastoviai pasiima vėluojančių tėvų vaikus pas save į kabinetą, o auklėtojas išleidžia namo mirksiukas.gif
Vate
QUOTE(Amžina studentė @ 2005 10 11, 11:24)
Įdomu, buvo skaityt apie šį darželį, nes jį lankė draugės dukrytė ir visada labai teigiamai apie jį atsiliepdavo (nuo šiemet nebelanko, nes išėjo į pirmą klasę)  smile.gif Neseniai buvo nuėję į darželį, tai sakė dukra su dideliu džiaugsmu ten ėjo, su džiaugsmu eidavo ir kai lankė  mirksiukas.gif Dėl priėmimo tai nežinau, nes jie materialiai labai gerai stovi  rolleyes.gif Ką nors nupirkti darželiui jiems ne problema  ax.gif Sakė buvo taip, kad draugė buvo komandiruotėj, o vyras pavėlavo atsiimt, tai kai nuėjo visos auklėtojos jau buvo išėję, o mergaitė sėdėjo pas vedėją kabinete  smile.gif Draugei sakė, susidaręs toks įspūdis, kad ji pastoviai pasiima vėluojančių tėvų vaikus pas save į kabinetą, o auklėtojas išleidžia namo  mirksiukas.gif
*

Ka ka bet su vaikais tai jinai tikrai moka bendrauti thumbup.gif
Lady River
Laba diena,
gal čia yra mamyčių, kurios veda savo vaikučius į Lazdynėlio mažiukų grupę?
Mano mažei pavasarį bus 2 m., tai domiuosi, ar ta grupelė yra tik iki pietų, ar yra ir normalaus laiko lopšelio grupė? Jei taip - tai koks tos grupės darbo laikas, kiek maždaug eina vaikučių?
Ir dar klausimėlis - kokių priemonių ėmėtės, norėdamos, kad jūsų vaikas patektų į šį darželį??? ax.gif
mintta
QUOTE(Lady River @ 2005 11 08, 15:08)
Laba diena,
gal čia yra mamyčių, kurios veda savo vaikučius į Lazdynėlio mažiukų grupę?
Mano mažei pavasarį bus 2 m., tai domiuosi, ar ta grupelė yra tik iki pietų, ar yra ir normalaus laiko lopšelio grupė? Jei taip - tai koks tos grupės darbo laikas, kiek maždaug eina vaikučių?
Ir dar klausimėlis - kokių priemonių ėmėtės, norėdamos, kad jūsų vaikas patektų į šį darželį??? ax.gif
*

kaip aiškino inspektorė-tai jei gyveni šalia ir tau priklauso šis darželis tai privalo priimti. nepriimti gali tik jei nori vesti jau pvz. kitą dieną, o grupės jau pilnai suformuotos ir nėra vietų. tačiau turi užrašyti ir kai atsiras vieta priimti. O dar kitas būdas-kyšiai. Kiek suprantu tai vedėja mėgsta juos
Lady River
Logiška, kad vaikas turėtų lankyti jam artimiausią darželį ax.gif

Bet dar norėčiau paklausti mamyčių, kurios veda savo vaikučius į Lazdynėlio lopšelio grupę?
Ar grupė dirba tik iki pietų, ar yra ir normalaus laiko lopšelio grupė? Jei taip - tai koks tos grupės darbo laikas, kiek maždaug eina vaikučių, ar esate patenkintos sudarytomis vaikui sąlygomis?
Būsiu labai dėkinga, jei atsakysite 4u.gif
Lazdyniete
Aš vedu dukrą į lopšelio grupę. Kad į ją patekti nereikėjo jokių imtis papildomų priemonių smile.gif užrašė ir viskas. Tai vat. Dukra lanko tą grupę iki pietų, bet iš tikro kaip ir anksčiau mums sakė, galima daryti taip, jog vaiką pietų miego paimi namo pamiegoti, o po to vėl gali vesti į darželį. Šiom dienom tai netgi auklėtoja sakė, kad atsirado miegančių vaikučių iš lopšelinukų darželyje ir jei yra noro galima vaiką palikinėti miegoti pietų, tačiau ši grupė dirba tik iki 16 val. sad.gif (todėl aš vedu dukrą tik iki pietų, nes negalim išeiti iš darbų anksčiau nei 17 val.). Žodžiu visumoj ši grupė dirba nuo 8 ryto (ne anksčiau) iki 16 val.
Tikiuosi paaiškinau aiškiai blush2.gif
Lady River
Dėkui, Lazdyniete, už informaciją. Tai taip išeina, kad leidžiant vaiką į šį darželį, dar turi samdyti auklę, kuri paims vaiką prieš ar po pietų miego. O gal čia tokia tvarka, specialiai sukurta 0,5 etato dirbančioms, arba išvis nedirbančioms mamoms g.gif
Na, žodžiu, man netinka, nes dirbam iki 18 val. Va, tau ir darželis arti namų cry.gif
mandalina
mamytes, o ko jus taip prisirisot prie sio darzelio? Juk Lazdynuose yra didelis darzeliu pasirinkimas, kur su priemimu nera jokiu problemu - Pakalnute, Zibute, Spygliukas ir t.t. ir t.t. wink.gif Nenusivilkit. Gal toliau reikes vedzioti, bet vistiek gi vienas rajonas wink.gif Sekmes
Lady River
Na, Bukčių gyventojams tikrai Lazdynėlis patogiausias, gaila, kad tik atstumo, o ne sąlygų, darbo laiko prasme ax.gif
mandalina
QUOTE(Lady River @ 2005 11 18, 11:26)
Na, Bukčių gyventojams tikrai Lazdynėlis patogiausias, gaila, kad tik atstumo, o ne sąlygų, darbo laiko prasme ax.gif
*

tikiu, kad patogiausias dėl atstumo biggrin.gif Bet šiais laikais keli šimtai metrų ten ar ten tikrai nėra didelis atstumas. O kaip kiti tėvai iš Fabijoniškių į Lazdynus vežioja? Ir nieko. Čia tik pripratimo reikalas. Kiti darželiai šiam rajone tikrai ne blogesni. Aš savo mažę vedu į Pakalnutę (beje, jis, neskaitant Lazdynėlio, yra arčiausiai Bukčių - tik per tiltą reikia pereit) ir esu LAAABAI patenkinta wub.gif
Lazdyniete
Visada norėjau vesti savo vaikus į šį darželį, nes jis ne tik šalia namų, bet ir girdėjau apie jį daug gerų atsiliepimų, kurie vedant dukrą į jį pasitvirtina. 4u.gif Daromi remontai jame, sudėti plastikiniai langai, apšiltinimas padarytas, auklėtojos geros, nepermokam (jei ir duodam papildomai pinigų, tai matosi kur jie panaudojami). Iš tikro nežinau, gal taip yra kai kuriuose kituose Lazdynų darželiuose, bet kiek girdėjau iš kitų mamų, toli gražu ne visuose. Tai tokie tie mūsų motyvai smile.gif
Lady River
Taip, pritariu Lazdynietei, aš irgi daug gero girdėjau apie šį darželį.
Bet man nepatogus lopšelio darbo laikas, tad greičiausiai samdysiu auklę iki kol mergytei sukaks 3 metai, o tada jau keliausim tiesiai į darželį.
Beje, gal žinot, ar šiame darželyje yra mišraus amžiaus grupės ir koks darbo laikas? 4u.gif
spyglele
Mano dukra nuo 2.5 metu lanko Lazdynėlį. Pradėjo nuo tos socializacijos grupės. Kadangi vasarą būna mažiau vaikų, tai ir startavome. Aišku, į darželį ją nuvesdavo auklė, o pasiimdavau ją pati, nes tuo metu lankiau kursus, kurie baigdavosi apie pietus. Tik pasiimant matydavau graudų vaizdą, nes šie vaikai tėvų laukdavo rūbinėje ant patiesto kilimėlio su keletu žaislų,kad netriukšmautų, mat "normalios" grupės vaikai miegodavo. O pervedus į pastovią grupę, viskas susitvarkė. Tik dabar dar stebina toks dalykas, kad lovų grupėje yra gerokai mažiau, nei sąrašinių vaikų. Pvz. 19 lovų yra 24 vaikų grupėje. Gal taip yra normalu? Aišku, visa grupė susirenka tik švenčių progomis. Bet kaip tada guldyti vaikus? Traukti burtus? Nors galiu pasakyti, kad mano dukra noriai eina į darželį, o man patinka auklėtojų darbas.
Lady River
QUOTE(spyglele @ 2005 12 12, 15:06)
šie vaikai tėvų laukdavo rūbinėje ant patiesto kilimėlio su keletu žaislų,kad netriukšmautų, mat "normalios" grupės vaikai miegodavo. .
*

Tikrai keista tvarka blink.gif
O nuo kokio amžiaus vaikas jau gali pretenduoti į "normalią" grupę?
spyglele

Normali - nuo 3 metų. Dukra dar nesulaukus savo 3 metų pakliuvo į grupę, nes jau "adaptavosi" per vasarą. O kaimynė laukė vaiko gimtadienio, nes tik pilnai suėjus 3 metam, po gimtadienio, jai buvo leista atvesti vaiką.
greja
Kazkaip perskaiciau visa Jusu diskusija apie Lazdyneli ir pašiurpau cool.gif Keisciausia, kad bloagiausius atsiliepimus parase tos, kuriu vaikai neina i ta darzeli. tik kazkas-kazkam sake nedasake. Mano dukra eina nuo 3 metuku, dabar jau paruosiamoj grupej. Esu ne tai kad patenkinta, bet galeciau gincytis su bet kuo del sio darzelio. Jau vien tai kad vezam dukra is Jeruzales, daugiau kaip 40 minuciu ir nusukam is kelio kazin kiek kilometru, manau daug ka reiskia. Visu pirma jau kai tik pradejom rinktis darzeli-uztenka paziureti kaip atrodo kitu darzeliu teritorijos blush-anim-cl.gif. Man tada jokio gerumo, kad ten sedi "labai geros"direktores kurios nesugeba issimusti is svietimo ar pabandyti irodyti tevamas, kad ju pinigai eina tik vaikams. Gal direktore kai kada pasirodo pikta, arogantiska ar kazkokia moteris, bet jinai viska daro del darzelio-visos rinkliavos, visi 2% ir tos pačios darzelio irasymo rinklaivos -viska eina i remonta, dazyma ir vaiku salygu gerinima. Ar daug matet visiskai atnaujintu darzeliu-su plastikiniais langais, visikai pakeista virtuves iranga, sarvo durim ? Netgi tai, kad dvi aukletojos grupeje buna zymiai ilgiau nei kituose darzeliuose yra direktores rezultatas. Siemet priesmokyklineje grupeje dirba aukletoja-mokytoja ir aukletojas-vyras, del to kad vaikams geriau kai bendrauja ne vien tik moterimis. Ir siaip noreciau kad parodytu ta zmogu, kuris aprasinejo, kad tevai po 400 Lt i menesi moka g.gif
Vienu zodziu, jei kam reikia ''tikros'', isbandytos informacijos-rasykit.
mintta
QUOTE(greja @ 2006 02 13, 13:43)
Kazkaip perskaiciau visa Jusu diskusija apie Lazdyneli ir pašiurpau cool.gif Keisciausia, kad bloagiausius atsiliepimus parase tos, kuriu vaikai neina i ta darzeli. tik kazkas-kazkam sake nedasake. Mano dukra eina nuo 3 metuku, dabar jau paruosiamoj grupej. Esu ne tai kad patenkinta, bet galeciau gincytis su bet kuo del sio darzelio. Jau vien tai kad vezam dukra is Jeruzales, daugiau kaip 40 minuciu ir nusukam is kelio kazin kiek kilometru, manau daug ka reiskia. Visu pirma jau kai tik pradejom rinktis darzeli-uztenka paziureti kaip atrodo kitu darzeliu teritorijos blush-anim-cl.gif. Man tada jokio gerumo, kad ten sedi "labai geros"direktores kurios nesugeba issimusti is svietimo ar pabandyti irodyti tevamas, kad ju pinigai eina tik vaikams. Gal direktore kai kada pasirodo pikta, arogantiska ar kazkokia moteris, bet jinai viska daro del darzelio-visos rinkliavos, visi 2% ir tos pačios darzelio irasymo rinklaivos -viska eina i remonta, dazyma ir vaiku salygu gerinima. Ar daug matet visiskai atnaujintu darzeliu-su plastikiniais langais, visikai pakeista virtuves iranga, sarvo durim ? Netgi tai, kad dvi aukletojos grupeje buna zymiai ilgiau nei kituose darzeliuose yra direktores rezultatas. Siemet priesmokyklineje grupeje dirba aukletoja-mokytoja ir aukletojas-vyras, del to kad vaikams geriau kai bendrauja ne vien tik moterimis. Ir siaip noreciau kad parodytu ta zmogu, kuris aprasinejo, kad tevai po 400 Lt i menesi moka g.gif
Vienu zodziu, jei kam reikia ''tikros'', isbandytos informacijos-rasykit.
*

g.gif net pavydžiu jums ,kad jus priemė net iš Jeruzalės. Mes tai visai šalia gyvenam, bet kažkaip mums iš kart davė suprast, kad nesam pageidaujami, nes gyvenam senesniuose namuose, o ne naujuose.
greja
Gal reikia atkaklesniam buti? tiesiog eiti ir klausti kada tiksliau paaiskes ar is tikruju grupe uzpildyta. Aisku, kad visi norinciu i darzeli negali priimti jis juk ne guminis, bet kai jau konkrecios grupes sudaromos, tai pirmenybe anksciau uzsirasiusiems.
mintta
QUOTE(greja @ 2006 02 13, 16:39)
Gal reikia atkaklesniam buti? tiesiog eiti ir klausti kada tiksliau paaiskes ar is tikruju grupe uzpildyta. Aisku, kad visi norinciu i darzeli negali priimti jis juk ne guminis, bet kai jau konkrecios grupes sudaromos, tai pirmenybe anksciau uzsirasiusiems.
*

Ėjom, klausėm. Norėjom užsirašyt dar visai mažiukai, o į darželį eit tik po gerų dviejų metų. Taip kad tikrai priežastis buvo ne dėl vietų nebuvimo. Gaila, aišku ir aš norėčiau parašyti tik puikius atsiliepimus apie darželį, nes dėl jo aplinkos tik gerą galiu pasakyti, bet kas liečia vedėją tai po susitikimo likę tik nemalonūs prisiminimai. Kažkaip pasijunti antros rūšies žmogus.
greja
Del vedejos elgesio tikrai nesigincysiu, visi esam zmones. Gal nuotaika ne kokia buvo ar dienos ne tos g.gif
Nuokata
Labas mamytes,gal kam ir patinka sis darzelis,bet man tai ne.Uzrasiau savo dukryte gal menesio,paprase direktore 2%.Suorganizavau savo drauges ir mamos.Kai atejo laikas man i darba eiti,pasiskambinau jai,tai ji mano dukra ikiso i grupe kur iki 14 val.As 3 d.dienom ir vakarais ieskojau,kad pasikalbeti,tai ji man pareiske,kad gal man butu geriau butu kitam darzely.Pasakiau jai,kad kaip 2% imti,tai nesiuntet i kita darzeli.O siandien radau ant lauko duru skelbima,kad paaukotumem 2% tam nuostabiam darzeliui.Nu ir po to pasakykite,kad ji, na nesikeiksiu,nors tikrai noriu.Kaip pasiskaitau,tai is Jeruzales vaikus priima,o tie kurie darzely pro langa mato,tai nepriima,karoce,aferiste.Aciu,kad perskaitet.Tikiuosi,pasimokysite is mano istorijos smile.gif
KAČIUKAS
QUOTE(Nuokata @ 2006 04 14, 19:20)
Labas mamytes,gal kam ir patinka sis darzelis,bet man tai ne.Uzrasiau savo dukryte gal menesio,paprase direktore 2%.Suorganizavau savo drauges ir mamos.Kai atejo laikas man i darba eiti,pasiskambinau jai,tai ji mano dukra ikiso i grupe kur iki 14 val.As 3 d.dienom ir vakarais ieskojau,kad pasikalbeti,tai ji man pareiske,kad gal man butu geriau butu kitam darzely.Pasakiau jai,kad kaip 2% imti,tai nesiuntet i kita darzeli.O siandien radau ant lauko duru skelbima,kad paaukotumem 2% tam nuostabiam darzeliui.Nu ir po to pasakykite,kad ji, na nesikeiksiu,nors tikrai noriu.Kaip pasiskaitau,tai is Jeruzales vaikus priima,o tie kurie darzely pro langa mato,tai nepriima,karoce,aferiste.Aciu,kad perskaitet.Tikiuosi,pasimokysite is mano istorijos smile.gif
*

BUVO LABAI NEMALONU TAI SKAITYTI, NES Į ŠĮ DARŽELĮ TEKO VESTI NE VIENĄ VAIKĄ.
KIEK ŽMONIŲ TIEK IR NUOMONIŲ, TOKIEMS KAIP JŪS BUS VISUR NEGERAI.
O KAS DĖL 2 PROCENTŲ, TAI NUEIKITE Į BAŽNYČIĄ, TEN TAIP PAT MIELAI JUOS PRIIMS, NORS JŪS JOS IR NELANKYSITE, TIESIOG REIKALAUJA DUOTI. O BE TO TIE PROCENTAI NEIŠ MŪSŲ KIŠENĖS, O IŠ VALSTYBĖS. O JEI JAU IR PAUKOJOTE DARŽIALIUI, TAI TIKRAI NE VEDĖJOS KIŠENEI, O VAIKAMS. O KAS DĖL GRUPĖS Į KURIA PATEKOTE, TAI MANAU, KAD JŪSŲ VAIKUI BŪTŲ IR YRA LABAI NAUDINGA, NES TOKIEMS MAŽIEMS VAIKAMS YRA DAR NEREKOMENDUOTINA LIKTI TAIP ILGAI, KIEK JŪS NORĖTUMĖTE. NA NEBENT JUMS NERŪPI JŪSŲ VAIKAS. blush2.gif
Vyturelis
nespejau pareplikuot i anksciau buvusia zinute-kaciukas suspejo anksciau...Kad jau paskambinus "ikiso" i grupe-tai as stebuklu palaikyciau,o ne piktinciaus,zinodama kas ir kaip vyksta darzelyje..kazkada as viriau visoj toj virtuvej(paprasciau pasakius dirbau) beveik desimt metu...
Butumet mate darzeli pries 10-13 metu..taip nekabetumet,Nuokata.
Nuokata
QUOTE(KAČIUKAS @ 2006 04 18, 13:13)
BUVO LABAI NEMALONU TAI SKAITYTI, NES Į ŠĮ DARŽELĮ TEKO VESTI NE VIENĄ VAIKĄ.
KIEK ŽMONIŲ TIEK IR NUOMONIŲ, TOKIEMS KAIP JŪS BUS VISUR NEGERAI.
O KAS DĖL 2 PROCENTŲ, TAI NUEIKITE Į BAŽNYČIĄ, TEN TAIP PAT MIELAI JUOS PRIIMS, NORS JŪS JOS IR NELANKYSITE, TIESIOG REIKALAUJA DUOTI. O BE TO TIE PROCENTAI NEIŠ MŪSŲ KIŠENĖS, O IŠ VALSTYBĖS. O JEI JAU IR PAUKOJOTE DARŽIALIUI, TAI TIKRAI NE VEDĖJOS KIŠENEI, O VAIKAMS. O KAS DĖL GRUPĖS Į KURIA PATEKOTE, TAI MANAU, KAD JŪSŲ VAIKUI BŪTŲ IR YRA LABAI NAUDINGA, NES TOKIEMS MAŽIEMS VAIKAMS YRA DAR NEREKOMENDUOTINA LIKTI TAIP ILGAI, KIEK JŪS NORĖTUMĖTE. NA NEBENT JUMS NERŪPI JŪSŲ VAIKAS. blush2.gif
*

Jus perskaitykite atidziau,as parasiau,kad atejo laikas eiti i darba man,o tai reiskia kad suejo vaikui 3 metukai,kai ateina laikas,kad jau nebegali sedeti namie,o reikia uzdirbineti pinigus!!! Ir kaip jus galite rasyti,nepazistant manes,kad man gal nerupi mano vaikas!Atvirksciai rupi,del to ir norejo jai geresnio darzelio!
O vytureliui pasakyciau,jei jums reiktu po savaites iseit i darba,kuri dirbate iki 17 val.O grupe iki 14 val.Ir nera kam vaiko paimt,nei seneliu,nei vyro,as paziureciau kokiu stebuklu jus laikytumete priemima i si darzeli!
Vyturelis
QUOTE(Nuokata @ 2006 05 06, 07:50)
Jus perskaitykite atidziau,as parasiau,kad atejo laikas eiti i darba man,o tai reiskia kad suejo vaikui 3 metukai

jei jau vaikui suejo treji-reikejo rupintis darzeliu jau anksciau,nei reikalas prispaude..negi nezinoma padetis Vilniaus darzeliuose? Ir nepyk tu taip-labai jau piktai parasei,tai ir susilaukei tokio atsako...Padiskutuokim taikiai...
KAČIUKAS
KAIP GERAI, KAD RŪPI VAIKAS. smile.gif TAD PAIEŠKOKITE AUKLĖS, KAD PO PIETŲ PRIŽIŪRĖTŲ. IR PROBLEMŲ PAKANKAMAI TURITE, KAIP IR VISI, BET NEREIKIA NIEKADOS IEŠKOTI ATPIRKIMO OŽIŲ. NES KAIP ŠAUKSI TAIP IR ATSILIEPS. O PYKTI NĖRA KO, NES NEĮMANOMA VISŲ TĖVŲ PATENKINTI NORUS, DARŽELIS IR TAP PERPILDYTAS. O KAI ATEIS LAIKAS, TIKRAI IR JŪSŲ VAIKAS PATEKS Į ILGIAU DIRBANČIĄ GRUPĘ 4u.gif
GileBite
Net abstulbau perskaicius tokius atsiliepimus apie si darzeli. Mano dukra 4 metai lanko si darzeli, simet iseina i mokykla, o po metu leisiu sunu. Ir as patenkinta nerealiai tokiu darzeliu. Nezinau, kas ten ka moka, bet dukra lanko geriausia "Reisuteliu" grupe. Rinkliava papildoma i menesi 10 litu ir tai kas gali. Daugiau nieko. O simet per Kaledas labai realiai visi pajutom labdarai skirtu 2 proc. verte. Kaledu svente, isvyka i teatra, dovaneles kiekvienam vaikui, ir dovanos kiekvienos grupes berniukams ir mergaitems buvo nupirktos is tu 2 pros. fondo.J eigu ankstesniais metais viskas kainuodavo apie 50 Lt, tai simet nieko. Tik aukletojom sumetem po 20 litu, juk patiems smagiau bent kaip atsidekoti uz puiku darba. Ir tikrai norisi paskirti tuos 2proc., kai jauti realia nauda ir matai pasikeitimus darzelyje. O is kitos puses darzelis ne guminis. Uzjauciu vedeja, kai negali visu norinciu priimti. Bet mes labai dziaugiames, o gyvenam beje Jeruzalej, tik dirbam Lazdynuose, taip patogiau nuvezti ir pasiimti vaika, kai darzelis prie darbo. Tiek atsiliepimu is turinciu nemenka praktika sio darzelio lankyme.
flamingo
As pati tame darzelyje buvau. tais laikais jis jau buvo tipo "prestizinis". is bet kur nepriimdavo, tik kurie dirbo "siltnamiuose".gal tik vienas kitas papuldavo.
tas pats ir dabar isliko, tik tiems kuriu pinigines storesnes.
paziurekit kokiom masinom vaikus ten veza.

O siaip darzelis tikrai geras..
Nuokata
Kaciukas, maziau cia aiskint reikia. As pries einant i darzeli 3 kartus buvau pas direktore ir primindavau apie save, ji pasake, kad tikrai priimsim, jokiu problemu. As turiu SAVO NUOMONE,o tu turek savo. Jei jusu vaikai lanko si darzeli, saunu.
As parasiau kaip buvo man,ir nereikia cia puldineti.
MICIUS
QUOTE(Nuokata @ 2006 05 19, 15:08)
Kaciukas, maziau cia aiskint reikia. As pries einant i darzeli 3 kartus buvau pas direktore ir primindavau apie save, ji pasake, kad tikrai priimsim, jokiu problemu. As turiu SAVO NUOMONE,o tu turek savo. Jei jusu vaikai lanko si darzeli, saunu.
As parasiau kaip buvo man,ir nereikia cia puldineti.
*

KAS ČIA KĄ PULDINĖJA g.gif NEREIKIA NESAMONIŲ RAŠYTI blink.gif
Nuokata
As parasiau savo nuomone, o i jus man ....
Vyturelis
na gi baikit...ne apie tai tema...Parasykit kas gero/negero..ir jei nesinori plestis -laukit sviezesniu potyriu-tada ir pasikalbesim..

As vedziau vyrasneli ten-vaikas dar ir dabar ,kiekviena vasaro,pareiskia nora aplankyt aukletojas ir darzeli...Man paciai mielas personalas,kvapnus vrtuves kvapai,zalia,neperkrauta aplinka-visai nepanasus i tai ka as pati patyriau savo vaikysteje...

rasykit ispudzius,o negincus del nuomoniu...
Penepopė
As buvau siame darzely, gyvenu Bukciuose, sunu norejau leist nuo rudens, tai direktore pareiske, cia vienas dalykas, kuris labiausiai pribloske mane-norejo, kad as zmogu pasamdyciau langus suremontuot. Tai cia zmogiska!!! As sutinku aukletojoms moket, nu bet samdyt zmogu. Itariu reikia kazkur kreiptis.
MICIUS
QUOTE(Penepope @ 2006 08 06, 16:16)
As buvau siame darzely, gyvenu Bukciuose, sunu norejau leist nuo rudens, tai direktore pareiske, cia vienas dalykas, kuris labiausiai pribloske mane-norejo, kad as zmogu pasamdyciau langus suremontuot. Tai cia zmogiska!!! As sutinku aukletojoms moket, nu bet samdyt zmogu. Itariu reikia kazkur kreiptis.
*

TAI GAL TAU PASIŪLĖ TIESIOG PADĖTI IR PRISIDĖTI PRIE LANGŲ REMONTO, KAD VAIKAMS, TIEK RI TAVO VAIKUI BŪTŲ ŠILČIAU?
GAL NE TAIP SUPRATAI.... biggrin.gif
NES MES KAI LEIDOME SAVO, TAI VISUOMET STENGĖMĖS PRISIDĖTI IR PADĖTI VISKUO, KAD TIK VAIKUI BŪTŲ GERAI IR NIEKO NETRŪKTŲ. NES YRA DARŽELIŲ KURIOSE NEIKAM NEĮDOMU, KAIP JAUČIASI TAVO VAIKAS, AR JAM BUS ŠILTA ŽIEMĄ IR PAN. O ŠIAME DARŽELYJE VAIKAS YRA VISŲ SVARBIAUSIAS, DĖL TO IR STENGIASI, KAD BŪTŲ KUO GERIAU, TENKA IR TĖVAMS PRISIDĖTI.
leonel
Gal kas galit pasakyt savo nuomones apie konkrecias aukletojas???
Labai rupi.... smile.gif
MICIUS
QUOTE(leo11 @ 2006 08 29, 15:38)
Gal kas galit pasakyt savo nuomones apie konkrecias aukletojas???
Labai rupi.... smile.gif
*

PVZ, KURI DOMINA?
leonel
QUOTE(MICIUS @ 2006 09 02, 06:29)
PVZ, KURI DOMINA?
*

Negaliu pasakyt, kuri konkreciai rupi, tiesiog apskritai domiuosi darzeliu, o ypac pedagogemis... Jei nesunku, MICIAU, gal gali bent kelias, tas kurias zinai apibudinti?
Labai aciu... smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.