Kutuliukas
2005 02 10, 13:52
darzelis yra Barsausko gatveje - "Šaltinelis", taciau vaikucius ten tik nuo 3 metu priima, na su didelem islygom kartais padaro nuolaida ir nuo 2,3metuku...Ir uzsirasyti labai is anksto reikia.. Jei nori, kad eitu vaikas i darzeli, visu pirma ir pati turesi lankyti kursus, kur tave supazindins su valdorfo sistema, kad veliau nesakytum, kad patekai i sekta, nes remiasi tokia pasauleziura, kuria vadina antroposofine, o i ja is tiesu telpa ir krikscionybe, ir reinkarnacija ir visokie feng shui elementai - zodziu rinkinukas ... O jei i visas antroposofijas nesigilint  , viskas ten tikrai grazu, tikrai geras darzelis: naturalios medziagos, pavasarines keliones upe, muges, gausybe svenciu ir geros auklėtojos.
SuperMama
2005 03 22, 14:51
Alchemie
2005 03 22, 16:20
Reikia dar paklausti, ar darzelis turi atostogu, nes Vilniuje kur lankeme tai buvo savaite rudens atostogu, dvi savaites ziemos atostogu ir savaite pavasario, o nuo Joniniu is viso iki rugsejo nebedirba..kur nori vaika, ten dek
Mažulėlė
2005 03 23, 20:22
Darželyje yra tik vasaros atostogos, kai darželis nedirba vasarą 1-2 mėn., bet tada siūloma tėvams pasirinkti kitą darželį, su kuriuo iš anksto susitariama dėl vaikų priėmimo QUOTE(Alchemie @ 2005 03 22, 16:21) Reikia dar paklausti, ar darzelis turi atostogu, nes Vilniuje kur lankeme tai buvo savaite rudens atostogu, dvi savaites ziemos atostogu ir savaite pavasario, o nuo Joniniu is viso iki rugsejo nebedirba..kur nori vaika, ten dek 
Renaciux33
2006 07 30, 15:00
gal kas zinote apie vaiku darzeli "saltinelis"
padabadam
2006 07 30, 18:46
Kaip tik juo domejausi. Gyvenam netoli sio darzelio, norejau, kad mano vaikas ji lankytu, bet nieko neiseis, kaip supratau. Sunui tuoj 3 metukai, o eileje reiktu laukti 2-3metus, taigi jam tada jau beveik i mokykla laikas bus. Norintiems buti priimtiems reikia rasyti prasyma darzelio direktorei. Direktore atostogauja iki rugpjucio 10 dienos. Adresas: Barsausko g. 84, telefonas 837 451426. Tai tiek zinau. Sekmes
motinyte
2006 07 31, 21:31
siaubas tokios eilės.taaij vadinasi reikia vaikutį užrašyti į darželį vos gimusį
arjadeva
2006 07 31, 22:39
QUOTE(motinyte @ 2006 07 31, 21:31) siaubas tokios eilės.taaij vadinasi reikia vaikutį užrašyti į darželį vos gimusį  taip eilės tai nerealios, bet juk ir darželis  .. ne veltui čia taip ..  mes irgi ten norime, jau užsirašę, bet dar toli ta eilė, irgi per vėlai sugalvojom
Renaciux33
2006 08 03, 16:14
[mes tai jau uzraseme vaika i si darzeli ziema, kai jam buvo tketuri men, bet noretume suzinoti apie ji placiau
arjadeva
2006 08 04, 23:34
QUOTE(Renaciux33 @ 2006 08 03, 16:14) [mes tai jau uzraseme vaika i si darzeli ziema, kai jam buvo tketuri men, bet noretume suzinoti apie ji placiau siūlyčiau paskaityti čia http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=413 , vistiek ka nors gero rasite ir gal dar čia kažką  .. : http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=20903ir apskritai visose temose turbūt kur darželiai su keliomis valdorfo grupėmis galima paskaityti ..
Raminta*
2006 08 22, 01:46
Kas leidžiat vaikus į šį darželį parašykit, kokios auklėtojos geriausios. Man Jūratė labai miela  , bet girdėjau, kad ji mažai dirba su vaikais, nes turi kitų pareigų.
Mažulėlė
2006 08 30, 09:21
Jūratė yra direktorės pavaduotoja ir auklėtoja metodininkė, grupėje kasdien dirba po 3,5 val. į dieną QUOTE(Raminta* @ 2006 08 22, 02:46) Kas leidžiat vaikus į šį darželį parašykit, kokios auklėtojos geriausios. Man Jūratė labai miela  , bet girdėjau, kad ji mažai dirba su vaikais, nes turi kitų pareigų.
Vėtružė
2006 09 06, 17:11
darželis, Auklėtojos nuostabios, mano vaikas lankė šį darželį......... Jam dabar jau 11 metų, jis penktokas, bet vis prisimenas darželį.....Prisiminimai labai šilti ir gražūs....... Kas gyvena netoli, tikrai rekomenduoju.
garbaniukee
2008 04 24, 10:00
ar yra mamu, kuriu vaikai lanko si darželi? pasidalinkite patirtimi...
djMatushka
2008 09 21, 12:13
QUOTE(garbaniukee @ 2008 04 24, 11:00) ar yra mamu, kuriu vaikai lanko si darželi? pasidalinkite patirtimi... mano sūnus lanko šį darželį. esam labai patenkinti. nors vežiojam kiekviebą dieną iš kito miesto galo, bet dar neteko dėl to gailėtis - kaip ne kaip vaikas ten didžiausią savo dienos dalį praleidžia. Mūsų auklėtojos Ilona ir Vytautė. Labai geras derinys - viena su jau didele labai patirtimi, kita tik neseniai pradėjusi dirbti, bet labai atitinka darželio dvasią. Papildomų pinigėlių duodame dar po 50 litų į mėnesį, bet vėlgi kai matau, kad jie ten vėjais neleidžiami tai negaila. vaikai tikrai jaukiai gyvena, yra keramikos studija, visokius dalykelius jie ten daro ir pan. Dar kiek žinau, jie jau vienas vaikukas iš šeimos eina, tai broliams ir sesėms priklauso be eilės
noreciau paklausti del maitinimo siame darzeli,kaip jis,ar vaikai noriai valgo?
mergicalinsa
2009 03 24, 16:26
as gyvenu netoli Šaltinelio darželio - aplinka ten graži, naturali. esu užrašius ten savo abu vaikucius tik nežinia ar rudeniop pavyks ten leisti vyresneli, kuriam jau trys metukai - mat eile didele, o uzsirasem tik pernai rudeni.
Agniska
2009 03 25, 21:16
O sakykit,kiek šitas gėris kainuoja?
galiu pasakyti,kad direktore tikrai taktiska,simpatiska ,maloni moteris-sitame darzeli ir dirbantys kitoki zmones nei paprastame-tolerantiskesni,siltesni.-is mano lupu ne liaupses kazkam-tiesiog susiduriau su tuo
galiu pasakyti,kad istojimo mokestis yra 500lt.!!!!!kiekviena menesi renka po 50lt.aukletojos keiciasi arba nera kam,, vaduoti,,(cia 4 grupeje).labai malonios, nes reikia moketi tuos pinigus kiekviena menesi.del uzsiemimu_tai visai nebuna spektakliuku,kur kituose darzeliuose i savaite bent po viena.bet cia buna isvykos su tevais i gamta,ypac i rumsiskes.o del tu 50lt.,tai jie vaiku lavinimui tikrai neskiriami.siais metais net mores per uzgavenes nesugebejo padaryt.grupeje visi kartu nuo 3 iki 7metu vaikai,tai tie vyriasni tik tyciojasi is tu maziasniu.pareina vaikas namo ir verkia,kad ji pravardziuoja mazium.tie vyriasni net nepristoja maziausiu,nes jiems neidomu.tai vaikui nera gerai.o siaip tai nesu patenkinta,tik gaila tu500lt.cia as neviena tokia nepatenkinta ,yra ir daugia mamu.
Agniska
2009 03 29, 10:56
QUOTE(sesele @ 2009 03 29, 01:27) galiu pasakyti,kad istojimo mokestis yra 500lt.!!!!!kiekviena menesi renka po 50lt.aukletojos keiciasi arba nera kam,, vaduoti,,(cia 4 grupeje).labai malonios, nes reikia moketi tuos pinigus kiekviena menesi.del uzsiemimu_tai visai nebuna spektakliuku,kur kituose darzeliuose i savaite bent po viena.bet cia buna isvykos su tevais i gamta,ypac i rumsiskes.o del tu 50lt.,tai jie vaiku lavinimui tikrai neskiriami.siais metais net mores per uzgavenes nesugebejo padaryt.grupeje visi kartu nuo 3 iki 7metu vaikai,tai tie vyriasni tik tyciojasi is tu maziasniu.pareina vaikas namo ir verkia,kad ji pravardziuoja mazium.tie vyriasni net nepristoja maziausiu,nes jiems neidomu.tai vaikui nera gerai.o siaip tai nesu patenkinta,tik gaila tu500lt.cia as neviena tokia nepatenkinta ,yra ir daugia mamu. Tai kiek supratau įstojimas 500lt,o po to kas mėn po 50lt?Ar gerai supratau?
Agniska
2009 03 30, 12:17
QUOTE(sesele @ 2009 03 30, 00:48) Ačiū
Violetke
2009 04 20, 12:22
Pasiskambinus i si darzeli suzinojau kad eile pakliuti pas juos yra nei daug nei mazai 4-5 metai.  Nu jau atsiprasau,  bet cia gal ir sveiko proto ribas perzengia tokios eiles. Vadovaujantis jomis tai ne tik kad tik ka gimusi, bet dar ir nepradeta vaika reiketu i toki darzeli uzrasyt.  Mazdaug kokie du metai iki gimimo.
neteisybe.uzrasai po gimimo ir po 3 metu jau zygiuoji
lekstina
2009 04 28, 13:43
Mes uzsirasem 9 men., tai 3.5 m. jau eile turetu buti atejusi, bent jau taip kalbejom su direktore.
condoleeza
2009 04 28, 15:24
QUOTE(sesele @ 2009 04 28, 00:14) neteisybe.uzrasai po gimimo ir po 3 metu jau zygiuoji  Na, kad nežygiuoji... Aš savo merginą užrašiau tuoj po gimimo ir šiemet, t. y. po trejų metų nebepatekom  . Priima mažai, o norinčiųjų eilė  Pasak vedėjos, kitąmet jau tikriausiai turėtume patekti.
Violetke
2009 05 03, 11:26
QUOTE(sesele @ 2009 04 28, 00:14) neteisybe.uzrasai po gimimo ir po 3 metu jau zygiuoji  Kaip neteisybe? Skambinau ir kalbejau su pacia direktore. Cia jos zodziai buvo. Paieskosim kitu darzeliu, kuriuose eiles "tik" kokie 2 metai.
O paskaiteles tevams lanket? keik zinau tai yra privaloma, nes jei tevai nebaigia paskaiteliu kurso tai nepriima..  o ju ten 10 berods.. nu mes uzsirasem pries du metus, ryt reiks nuvaziuot pasidomet, gal jau eile priejo o idomu, kaip vaikai pietu miega? tie didesnieji jei kartu, tai gal jie jau nemiega.. nu idomu visa tvarka ir dienotvarke, gal kas papasakos.
miega visi kartu ir dideli ir mazi.eina miego apie13val ir jau keltis leidzia tik apie 15.30. tai tiesiog baisu tiek isulet.
O ar tos paskaitėlės tėvams nemokamos? Ir gal kas iš praktikos galėtų papasakoti apie šio darželio auklėjimo metodiką, ar ji tikrai skiriasi nuo kitų, kuo konkrečiai? Ir as yra tokių, kas į šį darželį papuolė be kyšio? (Aš pati prieš dvidešimt metų lankiau šį darželį, bet dabar manau jau ten viskas pasikeitę).
gal butu nauju atsiliepimu apie si darzeli?  ir ar butina vaikam pietu miegot ten? o jei vaikas nemiegantis pietu jau? ir isvis, kazkaip labai mazai diskusiju apie sii darzeli
QUOTE(Axxa @ 2009 07 05, 21:25) O ar tos paskaitėlės tėvams nemokamos? Ir gal kas iš praktikos galėtų papasakoti apie šio darželio auklėjimo metodiką, ar ji tikrai skiriasi nuo kitų, kuo konkrečiai? Ir as yra tokių, kas į šį darželį papuolė be kyšio? (Aš pati prieš dvidešimt metų lankiau šį darželį, bet dabar manau jau ten viskas pasikeitę). mes papuolem be kysio. bet registravomes gal 3 men, o nuo 3 metu jau keliavom QUOTE(Vilke @ 2009 08 18, 23:54) gal butu nauju atsiliepimu apie si darzeli?  ir ar butina vaikam pietu miegot ten? o jei vaikas nemiegantis pietu jau? ir isvis, kazkaip labai mazai diskusiju apie sii darzeli  bent jau kol kas darzelyje tokia tvarka, kad miega visi. Nemiegoti neleidzia. Musu grupes priesmokyklinukus, kurie jau nenoredvo miegoti tevai pasiimdavo iki pietu miego. Manau, kad tvarka tokia, nes nera kur ir su kuo buti vaikams, kurie nemiega, nes jei jie zaidzia grupeje, tai vis tiek viskas girdidi ir kitiems sunkiau uzmigti. be to jei kazkam leidzia nemiegoti, tada nori ir kiti
Muniukee
2009 11 12, 23:45
QUOTE(Agniska @ 2009 03 29, 11:56) Tai kiek supratau įstojimas 500lt,o po to kas mėn po 50lt?Ar gerai supratau?  O gal zinote, kokiu pagrindu renkamas tas istojimo mokestis?  As kazkaip nelabai supratau, ar sis darzelis privatus, ar valstybinis? Ir gal yra daugiau lankanciu? labai noretusi isgirsti daugiau atsiliepimu
Daratele
2009 11 13, 20:52
Nesvaikit apie istojimo mokescius ju kauno darzeliuose nera
Muniukee
2009 11 13, 22:54
QUOTE(Daratele @ 2009 11 13, 21:52) Nesvaikit apie istojimo mokescius ju kauno darzeliuose nera  O tai gal zinote, kiek reikia siame darzelyje moketi???
Mažulėlė
2010 04 06, 08:07
QUOTE(Daratele @ 2009 11 13, 20:52) Nesvaikit apie istojimo mokescius ju kauno darzeliuose nera  Stojamasis mokestis šiame darželyje yra, tai mokestis bendrijai, kuri rūpinasi vaikų gerbūviu darželyje. QUOTE(Neziniuke81 @ 2009 11 13, 22:54) O tai gal zinote, kiek reikia siame darzelyje moketi???  Mėnesinis mokestis kaip ir visuose valstybiniuose darželiuose.
Ar teisingai suprantu, kad šiame darželyje vaikai visai nežaidžia su žaisliukais, o tik su buitiniais ir šiaip mediniais daiktais? Ar šiame darželyje tik mišrios grupės, t.y. ir 3 ir 5-6 m. vaikučiai vienoje grupėje?
Muniukee
2010 05 04, 00:04
QUOTE(Axxa @ 2010 05 03, 14:30) Ar teisingai suprantu, kad šiame darželyje vaikai visai nežaidžia su žaisliukais, o tik su buitiniais ir šiaip mediniais daiktais? Ar šiame darželyje tik mišrios grupės, t.y. ir 3 ir 5-6 m. vaikučiai vienoje grupėje? Man atrodo, kad su zaislais zaidzia, tik kad tie zaislai daugiau is naturaliu medziagu pagaminti (medis, linas, vilna, molis ir pan.) Bet gal kas mane pataisys, nes nesu zinove...  O del grupiu man irgi idomu...
rieduliukas
2010 08 04, 13:35
QUOTE(Neziniuke81 @ 2010 05 04, 00:04) Man atrodo, kad su zaislais zaidzia, tik kad tie zaislai daugiau is naturaliu medziagu pagaminti (medis, linas, vilna, molis ir pan.) Bet gal kas mane pataisys, nes nesu zinove...  O del grupiu man irgi idomu...  kai buvau užrašyti savo mergytę į šį darželį, tai apsilankaiu vienoje grupėje.. vaikai su žasislais tikrai žaidžia, tik kad tie žaislai medinukai o dėl grupių nieko negaliu pasakyti
ingusiia
2010 10 13, 15:59
renku ir as savo mazei darzeli, nusiziurejau saltineli, idomu butu suzinoti naujasnes informacijos kaip ten dabar  koks stojimo mokestis, kaip pakliuvot ir t. t. QUOTE(rieduliukas @ 2010 08 04, 14:35) kai buvau užrašyti savo mergytę į šį darželį, tai apsilankaiu vienoje grupėje.. vaikai su žasislais tikrai žaidžia, tik kad tie žaislai medinukai o dėl grupių nieko negaliu pasakyti na ir kaip pakliusit ar ne? kiek zinau ten vaikuciai tik nuo triju metuku priimami,kazin o jei siek tiek jaunesni ima ar ne?
rieduliukas
2010 10 15, 10:38
QUOTE(ingusiia @ 2010 10 13, 15:59) renku ir as savo mazei darzeli, nusiziurejau saltineli, idomu butu suzinoti naujasnes informacijos kaip ten dabar  koks stojimo mokestis, kaip pakliuvot ir t. t. na ir kaip pakliusit ar ne? kiek zinau ten vaikuciai tik nuo triju metuku priimami,kazin o jei siek tiek jaunesni ima ar ne?  išaiškės manau pavasarį dabr kiek susigaudau sistemoje tai ant ribos taip kad žiūrėsim... galima gi užrašyt (bent jau mačiau) nu vidurio metų ar kada sueina tie 3 metukai... nes tik nuo 3-jų skaitosi darželinukas, o iki 3 lopšelinukas bet jei tik keli mėnesiai tai manau nebėda... paprasčiausia nueit į vietą ir pašnekėt.
Mažulėlė
2011 09 30, 09:58
QUOTE(ingusiia @ 2010 10 13, 15:59) kiek zinau ten vaikuciai tik nuo triju metuku priimami,kazin o jei siek tiek jaunesni ima ar ne?  Nuo šių metų rugsėjo darželyje veikia jau ir lopšelio grupės.
|
|