Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kol kūdikėlis dar mamytės pilvelyje gyvena
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
pukute m
As daug ka turejau nuo pirmojo,bet vistiek pirkau is anksto bigsmile.gif
Fifux'e
QUOTE(rpusevic @ 2008 01 02, 22:27)
Sveikos, dabar esu  nestuke.gif  25 savaitės, labai norėčiau jau ką nors nupirkti vaikeliui, bet bijau, sako, kad negerai anksčiau laiko pirkti, geriau palaukti, kol gims vaikelis. Ar jus pirkote?
*

nesamone.pirk ir dek viska thumbup.gif smagu juk kudikiukui pirti,deti,ziurineti ir pn...as uz mirksiukas.gif
gabvidas
Girdėtas prietaras,bet aš jo netikėjau ejau ir pirkau,negalėjau susilaikyt nuo šito malonumo,o ir norėjau turėt jau viską susiruošus kai gims vaikas. 4u.gif
tali3
Supirkau visko ko reikejo kudikiui ligoninei likus menesiui iki numatitos gymdymo datos,o visa kita pirko arba vyras kol gulejau ligoninei,arba pati kai jau grizau namuo
nobody
QUOTE(pukute m @ 2008 03 10, 20:00)
As daug ka turejau nuo pirmojo,bet vistiek pirkau is anksto bigsmile.gif
*

ir aš drinks_cheers.gif
Sinderela
Is savo karcios patirties galiu pasakyti kad viska susipirkti verta dar bunant nestuke.gif nes nezinia kaip ir kada 2.gif gali pasibelsti i si pasauli (jokiu budu nenoriu buti cia blogu pranasu bet apie viska verta pagalvoti) o prietarai lieka tik prietarais jei tikesi kad viskas bus gerai tai taip ir bus 4u.gif Sekmes tau
rpusevic
Neįsivaizduoju, kaip išvis galima lauktis kūdikėlio nieko neturint,būti nepasiruošus, man netgi neramu būtų, o jeigu ankščiau nuspres pasirodyti leliukas.O pirkti man maloniau pačiai viską, todėl ir esu jau viskuo apsirūpinusi, nuo sauskelniu iki pientraukio. smile.gif Po pirmojo gimdymo , prisimenu, kad visą savaitę net pajudėti negalėjau, važiavom vežimo pirkti po savaitės, tai visai jėgų neturėjau, o rubeliu draugės atidavė, taigi iš patirties galiu pasakyti, kad geriau viską iš anksto susipirkti, tik kad tie aplinkinių prietarai kartais užknisa, užtai ir neramu būna. schmoll.gif
Rasosmama
As pradejau vaiko kraiteliu rupintis, kai isejau dekretiniu. Po truputi ir susipirkau. Anyta buvo pries, sake, kad kai busiu ligonineje, tai viska supirks. O as norejau, kad pati isrinkciau savo vaikui viska, o ne kazkas kitas pagal savo skoni. doh.gif
Ievosius
Viska susipirkau is anksto nes zinojau kad po to ne noro ne laiko nebus.
Andraja
Is anksto pirkau tik butiniausius daiktelius ir drabuzelius, o didziuosius pirkinius tik nusiziurejome. Kai gime vaikelis, tada is karto ir lovyte, ir vezimeli, ir kedute pirkom.
agute07
Abiem už thumbup.gif bet pirmą kartą laukiantis buvau prisisukusi kaip noriu leliaus lotuliukas.gif ir 8 sav jau daug ką turėjau ir netrukus- atsitiko nelaimė...tai netektį išgyvenau labai sunkiai verysad.gif mėnesį stogas važiavo blink.gif tai antrą kart su pirkimais buvau atsargesnė...todėl manau galbūt iki 12 sav reiktų pastabdyti g.gif
virginija.k
Aš didelę daugumą vaiko kraitelio susipirkau iš anksto bigsmile.gif ir tfu tfu tfu... nieko blogo neatsitiko. Iš anksto apsipirkti daug paprasčiau, nes nors ir visko dabar yra, tačiau gimus vaikeliui ne tas rūpi.
Soterija
Aš į dekretą išėjus susipirkau viską savo leliui smile.gif dabar mums 38 savaitė prasidėjo ir mes ramiai laukiam gimimo - tiksliau planinio CZ, kažkaip ramiau, kai viską kartu su vyru susipirkom, nes po gimdymo mano vyriškis sakė visai nenorėtų lakstyti ir viską pirkti lyg akis išdegęs...
Aš pati viską norėjau išrinkti leliukui ir drabužėlius ir patalėlius ir visa kitą...
Na būdama kokių 8-12sav nebūčiau drįsus visko pirkti, nes buvo perisleidimo rizika...
Bet išėjus į dekretą - supratau, kad jau galima mirksiukas.gif
Kiekvienam individuliai manau ateina tas jausmas, kad jau galima wink.gif
*Sigučiux*
As iki 5 men net i pardes neidavau vaiku, i nestukiu uzsukdavau ir viskas, isejus i dekreta pradejau pirkt viska savo mergytei wub.gif
nivea*
Daugiausia apsipirkinejau likus keliom savaitem iki dekreto, kai jau tiksliai zinojau, ko reikes - pasidariau sarasiuka ir palaipsniui pirkau smile.gif
rpusevic
Aš pradėjau pirkti nuo 26sav. ir štai dabar turiu sveiką ir gražų leliuką tongue.gif wub.gif thumbup.gif Taip kad netikėkite prietarais ir pirkite, juk tai tai malonu, patyriau tai pati ir tikrai žinau, kaip faina, o be to kai gims leliukas nelabai ir laiko turėsite lakstymams. schmoll.gif
*ssuzzi*
Pradejau pirkinetis kaskur 35 savaitej,bijojau doh.gif
o rubelius susidejau i komoda tik 40 savaitej smile.gif
laimav
as tai mazai rubeliu tepirkau man daug kas pridovanojo blush2.gif tik pacius pirmus rubelius parsivezimui ir ligoninei nusipirkau jau isejusi i dekreta thumbup.gif o kiti rubeliai jau buvo sudeti i deze bet jokiais prietarais netikejau ir netikiu nes turiu du vaikucius ir abiem rubelius ruosiau is anksto ir nieko blogo nenutiko ax.gif rolleyes.gif
Wagamama
Nesu aš tokia labai jau prietaringa, bet pirkau viską po truputį kai išėjau į dekretą - buvo likęs mėnuo iki gimdymo smile.gif
Jurada
Pirmos kai laukiausi, susipirkau 26 -27 nėštumo savaitėj. Dar daug ką atnešė, pridovanojo, likus 1-2mėn iki gimdymo, ir po jo, aišku. smile.gif Susidėjau likus 3 sav iki gimdymo.
Kai laukiaus antros, kai kas buvo likę iš didžiosios, kai ką padovanojo, atidavė, pirkau ir naujų rūbelių.
Susidėti į ligoninę nespėjau, tik išsiskalbiau, nes mažoji labai netikėtai paskubėjo beveik 5 savaitėlėm wub.gif Buvo šokas, tai diktavau brangiajam ir mamai, kur kas padėta, kokius rūbus atnešti doh.gif
Ir dabar tikrai žinau, kad geriau anksčiau, nes gimdymas nenuspėjamas dalykas.Gerai jaučiausi per visą antrą nėštumą, o va 2 dienos prieš netikėtą gimdymą patepliojau - ir gimdymas. wub.gif 4u.gif
drugelisxxx
Iš patirties sakau, kad kuo anksčiau, tuo geriau, aš vis laukiau, vis tie prietarai, likus dviem savaitėm iki gimdymo su vyru nuvažiavome apsipirkti - drabužėliai, lovytė, patalai, buteliukai, pampersai ir t.t. ir tai nenusipirkom visko, nes tiesiog pavargau, o ką jūs manot, iš apsipirkimų tiesiai į gimdymo namus, mažius nusprendė ateiti anksčiau. Taigi, vietoj to, kad vyras būtų kartu su mumis, buvo priverstas lakstyti po parduotuves ir vaistines užsiėmęs už galvos - kaip atrodo tie įdėkliukai į liemenėlę, kas per anspeniai, kokias sauskelnes pirkti.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Taigi geriau po truputį ir be jokio lakstymo, streso ir pan. dalykų mirksiukas.gif
rpusevic
QUOTE(drugelisxxx @ 2008 06 19, 14:04)
Iš patirties sakau, kad kuo anksčiau, tuo geriau, aš vis laukiau, vis tie prietarai, likus dviem savaitėm iki gimdymo su vyru nuvažiavome apsipirkti - drabužėliai, lovytė, patalai, buteliukai, pampersai ir t.t. ir tai nenusipirkom visko, nes tiesiog pavargau, o ką jūs manot, iš apsipirkimų tiesiai į gimdymo namus, mažius nusprendė ateiti anksčiau. Taigi, vietoj to, kad vyras būtų kartu su mumis, buvo priverstas lakstyti po parduotuves ir vaistines užsiėmęs už galvos - kaip atrodo tie įdėkliukai į liemenėlę, kas per anspeniai, kokias sauskelnes pirkti.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Taigi geriau po truputį ir be jokio lakstymo, streso ir pan. dalykų mirksiukas.gif
*

mirksiukas.gif Pritariu viskam, kas čia pasakyta.
Jureka
as neskubejau visko pirkti labai anksti, o taip norejosi, labai buvo sunku susilaikyti ir praeiti pro sali, vis guode mintis kad dar spesim. Kai baigesi gulimas rezimas 22 sav. tada pradejau pirktis po trupuciuka daiktus i ligonine, 8 men. nusipirkom visko ko reikejo maziukui, dabar su nekantrumu laukiam savo stebukliuko thumbup.gif
Beautiful Life
Mes beveik viska dukrytei supirkm iki jos atejimo i si pasauli 4u.gif
27 sav. buvo pirmas pirkinis - vezimelis, tiesiog pasitaike labai geras pasiulymas, o paskui, kai buvau jau dekretinese po truputi supirkom visus reikiamus daiktus, kad nereiketu lakstyti po parduotuves ir rinktis paskubomis biggrin.gif .
O prietarai, taip ir lieka prietarais lotuliukas.gif , kas nori tas tiki... 4u.gif
Gėlėta
Aš ir nesilaikiau to prietaro - negalima pirkti negimusiam schmoll.gif Čia labai malonus procesas wub.gif Abu kartu gavus dekreto pinigėlius nupirkau viską, nes prieš tai jau buvau apžiūrėjusi, kas, kur ir kaip. O paskui buvo labai ramu mirksiukas.gif turiu viską, galiu bet kada važiuot ir gimdyti. Manasis tikrai nebūtų supirkęs, ko reikia ax.gif
Zuikis-Puikiss
apsipirkinejom apsipirkinejom biggrin.gif neimanoma praeiti pro parduotuve ar vaiku skyriu smile.gif
nanainis
nemazai susipirkom, bet is didesniu pirkiniu tik vezima ir auto kedute, visa kita pirksiu kai grisiu i LT arba grizusi i UK biggrin.gif nemanau, kad noresiu namie po gimdymo ilgai sedet, tai leisiu sau malonuma apsipirkinedama rolleyes.gif
erikiuxxx
viska jau susipirkau , dar iki maziuko gimstant biggrin.gif
siaip daug ka isigyjau net iki 6men doh.gif
nijako
apsipirkom, kai pilvelio gyventojui buvo 8 men.
neringuter
as nepirkau nieko iki paskutiniu savaiciu, o poto susipirkau tik ta , ko reik i ligonine veztis, ir nesigailiu, nes poto visko vyras parupindavo tongue.gif
vaivos juosta
Pirkau. Ir pirkčiau, jei vėl gandrai aplankytų. smile.gif
fainulkina
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 07 21, 22:06)
Pirkau. Ir pirkčiau, jei vėl gandrai aplankytų.  smile.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Nepirkau tik lovelės ir vežimėlio.. Buvau juos tik nusižiūrėjusi, vyras nupirko kol gimdymo namuose buvom. O visus kitus daiktukus jau nuo 15 savaitės pradėjau pirkinėtis rolleyes.gif
Ledine shirdis
as pirkau biggrin.gif ir lovyte ir vezimeli viska iki gimdymo susipirkom biggrin.gif m
linytes
aš pirkau iki gimimo, kad nereiktų po to lakstyti, o ir kainas tada lengviau paderinti-kur pigiau randi, ir erki
Jasper
Rūbelius, higienos priemones, vonios reikmenis nupirkau apie 36 savaitę, lovytę, vonelę, vežimėlį - 38 savaitę. Vienintelis prietaras, kurio laikiausi, tai lovytę pastatėm ir surinkom tik gimus dukrai.
Dany
viska pirkinejau nuo 24 nestumo savaites-ir rubelius,ir hig prekes...viska viska.Ir sati mano mazikei jau beveik 1men-ir dar nieko neprireike dapirkt,tik pampersus tongue.gif
Nuokata
Viską pirkom, priėmėm dovanų kai nėščia buvau smile.gif Nuo pirmo iki paskutinio mėnesio lotuliukas.gif Ir lovytę pastatėm apie 38-39 sav. smile.gif
nesekme
as pradejau apsipirkinet kai nestumas buvo ipusejes.kol negime dukra tol nezinojau ko laukiu,bet visi kazkodel mane itikino,kad gims berniukas todel dauguma rubeliu ir net vezimeli pirkau melyna,o prietara as suprantu taip,kad kai per anksti suruosi kraiteli ir nestumas nesibaigia gimdymu mamai labai skaudu buna ziuret i tuos daigtus.
Barlamėja
Viska pirkau is anksto, lovyte 4 nestumo menesi, vezimeli 5 nestumo menesi, tiesiog pasiule ir paemiau, pagalvojau kad paskutinius menesius gal blogai jausiuos ir nebus kada rupintis, prietarais netikiu, is visu prietaru kuriu nepaklausiau (o ju buvo begale) issipilde tik vienas, kaip sakoma " jei nekirpsi plauku nestumo metu - vaikutis gims ilgais plaukais ir blakstienomis, taip ir buvo,plauku nekirpau - dukryte gime su tikrais labai tankiais ir ilgais plaukuciais beiblakstienomis, bet cia manau tik sutapimas biggrin.gif
elenuxus
Pradejom apsipirkineti kai i dekretines isejau, nenorejau pasilikti paskutinei dienai, nes pakankamai sunkiai judedavau, einant reikdavo kartais net prisesti pailseti.Susipirkom rubelius, higienos reikmenis.Tada per skelbimus radom lovyte pigiau ir kai kokios 38 sav.buvo sustatem.Labai budavo gera praeinant papurenti kaldryte, paglostyt mazytes kojinytes... blush2.gif
Carevna
Prikau viską ko maniau, kad prireiks kai išėjau į dekretines, nes paskui jau ir taip vos pukšėjau, vasarą karšta buvo kojos pabrinkę dar kažkur tampytis nebuvo didelio noro, viską susipirkom iki gimdymo, o paskui jau buvo likę tik lelių parsivežt, aišku po to dar prireikė visokių menkniekių, bet jau nereikėjo sukt galvos nei dėl vežimo nei dėl lovyčių, o tarkim palikt vyrui apsipirkinėjimą kol aš ligoninėj būsiu tai tas pat kas nieko nenusipirkt biggrin.gif biggrin.gif
omny
Su pirmaja lialia pradejau kaupti rubelius gal nuo kokiu 4-5 men. Stengiausi pirkti tinkamus ir mergytei ir berniukui. bigsmile.gif O turbut nuo pirmu dienu kai suzinojau akd laukiuosi analizawau ko reiks ko noresiu nusipirkti ir tikrai pradejau gan anksti - ir aciu diewuj nereikejo gailetis o tik dziaugtis. Nes daug graziu daiktu nusipirkau SM skelbimu lentoje. mirksiukas.gif O kaip zinia norimo daikto kartais reikia ilgokai paieskoti ir palaukti cia - taciau islaukiau ir nusipirkau butent to ko noriu tik uz puse kainos thumbup.gif O wezimeli ir lowyte nusipirkau jau kokiam 7-8 men nes pabijojau kad nesuplanuosi to gimimo tai geriau buti pasiruosus, nei kad nusiuntus wyra i parduotuwe pripirktu ko jau turiu ar nereikia lotuliukas.gif

Manau tie prietarai yra atsirade is skaudziu isgywenimu ir apsisaugojimo atweju duoti kaip patarimai - geriau reikejo palaukti, arba palauk paziurek kaip bus unsure.gif bet juk wisur nera 100% taisykliu kaip butu geriau. rolleyes.gif
Editukė
Apsipirkinėti pradėjau išėjusi į dekretą.Šitas procesas teikė didžiulį malonumą biggrin.gif Paskui namie dėliodavau,glostydavau tuos mažyčius gražučius rožinius rūbelius ir vis galvodavau,kad dar reikia jų nusipirkti ,nes gali neužtekti 4u.gif Tikrai geras jausmas biggrin.gif
^Braškytė^
QUOTE(Editukė @ 2008 09 29, 21:52)
Apsipirkinėti pradėjau išėjusi į dekretą.Šitas procesas teikė didžiulį malonumą biggrin.gif Paskui namie dėliodavau,glostydavau tuos mažyčius gražučius rožinius rūbelius ir vis galvodavau,kad dar reikia jų nusipirkti ,nes gali neužtekti 4u.gif Tikrai geras jausmas biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif as ir taip pat ...
pirkau todel kad labai mylejau ir laukiau thumbup.gif
elenuxus
drinks_cheers.gif
ILGAPLAUKE
Pirkau tik reikalingiausius daiktelius 4u.gif
Raske80
Mes irgi ruosemes is anksto mazyles atejimui,juk malonu kai gimus maziui gali rupintis tik juo wub.gif
Silvy
As spalio pirma i dekreta isejau,tai ir nudumiau i Kotryna iskart,pripirkau sliauztu,siaustinuku,pizamyciu ir etc.Uzsisakem is usa esam ir vezima,lopsius,lovytes savo vaikiukams,liko higienos reikmenys,vonele.As kazkaip noriu viska kuo greiciau susipirkt ir butinai pati,mano pilvas su dviem mazyliais viduje milziniskas ir as jau dabar sunkokai judu,veliau neisivaizduoju saves lakstancios po parduotuves g.gif
Ramasta
pirkausi viską iš eilės ko tik reikėjo, būdama 5 mėn nestuke.gif nusipirkau lovytę tongue.gif
Jūja
Taip, ruošiausi iš anksto. Visus drabužėlius susipirkuųs išsiskalbiau, išsilyginau ir į spintą susidėjau biggrin.gif . Lovytę paskutinę savaitę pasiruošiau, pasiklojau pataliukus ir uždengiau užtiesalu, kad nedulkėtų. Daug ką gavom iš draugų, tai irgi iš anksto pasiėmėm 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.