Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vilijampolė: l/d "Židinėlis"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ccicyte
QUOTE(Rasvyte @ 2010 08 31, 10:45)
Mes metus lankėme šią grupę. Ji prailginta. Gal norėtusi, kad auklėtojos daugiau užsiimtų, šiaip pirmą kartą pamačius mane truputi nustebino auklėtojos išvaizda blush2.gif Bet paskui pripratau. Vaikai šioje grupėje labiausiai myli auklytę Nijolę. Ji laabai moka užsiimti su vaikais. Ir ji o ne auklėtojos pasitinka ir palydi vaikučius, o ypač tuos kurie sunkiau adaptuojas. Tik viena prasta žinia -  Nijolė visą rugsėjo mėnesį atostogaus.

Nuo rytojaus mes pereiname pas Smalsučius. Gal turit kokių gerų ar nelabai žinių apie šią grupę ax.gif ?
*

api smalsuciu grupe tik laaaabai grai galiu atsilipti.. nuostabios aukltojos Asta ir Giedre, nuostabi seimininkute Siga ir nuostabi aukletoju padejeja Rasele lotuliukas.gif
tikrai labai super thumbup.gif mano pacios mergyte lanko sia grupe ir as esu labai patenkinta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristegri @ 2010 08 08, 21:17)
sveikos, kas lanko "smalsuciu" grupe? kaip aukletojos? cia as apie darzelio grupe 4u.gif
*

viskas thumbup.gif pas smalsucius
bailutyte

tai niekas nieko apie Voveriukus?... jau turejom nuo rugsejo pradet lankyt, bet va apsirgom lengvai tai vis dar namie...
Deep pink
QUOTE(ccicyte @ 2010 09 02, 22:04)
api smalsuciu grupe tik laaaabai grai galiu atsilipti.. nuostabios aukltojos Asta ir Giedre, nuostabi seimininkute Siga ir nuostabi aukletoju padejeja Rasele  lotuliukas.gif
tikrai labai super  thumbup.gif  mano pacios mergyte lanko sia grupe ir as esu labai patenkinta  smile.gif
Papildyta:

viskas  thumbup.gif  pas smalsucius
*

Kaip saunu girdeti thumbup.gif

Mamos,tai kaip ta Rugsejo 1 praejo? mirksiukas.gif Maniske pirma diena kelias valandziukes pabuvo,o sekancia jau pilna dienele buvo,bet jau tetei apsikabinus koja stovejo smile.gif Berniukas kazkoks pribeges padave mano mazajai zaisliuka,o auklyte pasiemus ant ranku nusinese wub.gif Sake labai gera mergyte,miegojo labai saldziai,ant puoduko mokina sedeti,zodziu,ramu man,stebesim kaip toliau smile.gif
kristegri
QUOTE(Deep pink @ 2010 09 05, 18:20)
Kaip saunu girdeti thumbup.gif

Mamos,tai kaip ta Rugsejo 1 praejo? mirksiukas.gif  Maniske pirma diena kelias valandziukes pabuvo,o sekancia jau pilna dienele buvo,bet jau tetei apsikabinus koja stovejo smile.gif Berniukas kazkoks pribeges padave mano mazajai zaisliuka,o auklyte pasiemus ant ranku nusinese wub.gif Sake labai gera mergyte,miegojo labai saldziai,ant puoduko mokina sedeti,zodziu,ramu man,stebesim kaip toliau smile.gif
*

maniške ir lanko šia gupe, as tikrai suzaveta aukletojomis ir šeimininkute, jei atvirai net netikejau,kad tikiu geriu buna mirksiukas.gif mano pasiliko nuo pirmos dienos, skambinau teiravausi norejau pasiimti iki pietu miego, bet deja mirksiukas.gif , maniske pati miegot nuejo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Deep pink
QUOTE(kristegri @ 2010 09 05, 20:50)
maniške ir lanko šia gupe, as tikrai suzaveta aukletojomis ir šeimininkute, jei atvirai net netikejau,kad tikiu geriu buna mirksiukas.gif  mano pasiliko nuo pirmos dienos, skambinau teiravausi norejau pasiimti iki pietu miego, bet deja mirksiukas.gif , maniske pati miegot nuejo thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Saunumelis thumbup.gif Dziaugiuosi neapsirikusi rinkdamasi darzeli ax.gif
Arnika
QUOTE(bailutyte @ 2010 09 05, 10:19)
tai niekas nieko apie Voveriukus?... jau turejom nuo rugsejo pradet lankyt, bet va apsirgom lengvai tai vis dar namie...
*

Mes einam pas voveriukus, mergaitei labai patinka, auklėtojos man patinka.
Tik vaikų kol kas mažai. Man užkliuvo, kad jie skirtingo amžiaus (mišri grupė). Tai mažesniesiems manau gerai, o didesniems įdomu kaip su mokslais? Ar nesuvaikės? Jau ir taip užtenka, kad namie vaikėja kartu su broliu smile.gif
grazina37
QUOTE(Arnika @ 2010 09 06, 06:37)
Mes einam pas voveriukus,  mergaitei labai patinka, auklėtojos man patinka.
Tik vaikų kol kas mažai. Man užkliuvo, kad jie skirtingo amžiaus (mišri grupė). Tai mažesniesiems manau gerai, o didesniems įdomu kaip su mokslais? Ar nesuvaikės? Jau ir taip užtenka, kad namie vaikėja kartu su broliu  smile.gif
*

sitam darzelyje visos darzelio grupes misrios,didesni mokinasi ,o tuo metu mazesni zaidzia ar piesia
Linike77
QUOTE(Deep pink @ 2010 09 05, 18:20)

Mamos,tai kaip ta Rugsejo 1 praejo? :

Na, mes nuo rugsėjo 1-osios taip pat jau keliaujam į lopšiuką. Dar nepalieku miegoti. Eina noriai. Nuvedu, pabūnu keletą minučių. Kai dėmesys nukrypsta į žaislus - sprūstu pro duris. Žiūrėsim, kaip čia toliau seksis ax.gif
Arnika
QUOTE(grazina37 @ 2010 09 06, 06:42)
sitam darzelyje visos darzelio grupes misrios,didesni mokinasi ,o tuo metu mazesni zaidzia ar piesia
*

Bet viena grupė supratau, kad nemišri - "Žiniukų akademija" berods, vadinasi paruošiamoji. O kitos dvi - "mišri paruošiamoji".
Trepsiuss
QUOTE(kristegri @ 2010 09 05, 19:50)
maniške ir lanko šia gupe, as tikrai suzaveta aukletojomis ir šeimininkute, jei atvirai net netikejau,kad tikiu geriu buna mirksiukas.gif  mano pasiliko nuo pirmos dienos, skambinau teiravausi norejau pasiimti iki pietu miego, bet deja mirksiukas.gif , maniske pati miegot nuejo thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

O ir savų atsirado lotuliukas.gif Tikrai tik pagirti galiu šią grupę thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
grazina37
QUOTE(Arnika @ 2010 09 06, 10:54)
Bet viena grupė supratau, kad nemišri  - "Žiniukų akademija" berods, vadinasi paruošiamoji. O kitos dvi  - "mišri paruošiamoji".
*

ziniuku akademija lanko vaikuciai kurie ruosiasi mokyklai ,tai paruosiamoji grupe ,o visos kitos yra misrios nuo 3-6 metu blush2.gif
Trepsiuss
QUOTE(godukxas @ 2010 08 25, 18:07)
Virginija dirba kodelciukuose smile.gif
*

Godukxai,
Laukiam tavęs Smalsučiuose thumbup.gif
Nežinau, bet vasarą kada atostogavo Smalsučių auklėtojos, mums teko porą savaičių lankyti Kodėlčiukų grupę, tai nelikau sužavėta būtent Virginija schmoll.gif g.gif
Loora
Mes trečiadienį, po ligos, irgi pasirodysim Smalsučiuose 4u.gif
Trepsiuss
QUOTE(Loora @ 2010 09 06, 14:29)
Mes trečiadienį, po ligos, irgi pasirodysim Smalsučiuose  4u.gif
*

thumbup.gif Greičiau pasveikit 4u.gif
Arnika
QUOTE(grazina37 @ 2010 09 06, 12:54)
ziniuku akademija lanko vaikuciai kurie ruosiasi mokyklai ,tai paruosiamoji grupe ,o visos kitos yra misrios nuo 3-6 metu blush2.gif
*

Tai va būtent, mes norim ruoštis mokyklai, prieš tai lankėme kitą darželį irgi su mišriomis grupėmis, tai ten vaikai griežtai atskiriami į priešmokyklinę grupę. Priimami tie, kurie pagal savo amžių yra jai pasiruošę. Buvo net atskira patalpa su stalais mokslams Pvz. jei vaikas gimęs žiemą, turi tikti jo sugebėjimai, ne tik tėvelių noras svarbu.
Žodžiu man atrodo mano mergaitė nuobodžiauja truputį pas Voveriukus blush2.gif
Berniukas pas "Kodėlčiukus", tai ten viskas labai patinka thumbup.gif
grazina37
QUOTE(Arnika @ 2010 09 06, 18:29)
Tai va būtent, mes norim ruoštis mokyklai, prieš tai lankėme kitą darželį irgi su mišriomis grupėmis, tai ten vaikai griežtai atskiriami į priešmokyklinę grupę. Priimami tie, kurie pagal savo amžių yra jai pasiruošę. Buvo net atskira patalpa su stalais mokslams Pvz. jei vaikas gimęs žiemą, turi tikti jo sugebėjimai, ne tik tėvelių noras svarbu.
Žodžiu man atrodo mano  mergaitė nuobodžiauja truputį pas Voveriukus  blush2.gif
Berniukas pas "Kodėlčiukus", tai ten viskas labai patinka  thumbup.gif
*

o tai kodel jos ziniuku grupe nekele?
mano gruodi gimes ,tai norejo i ziniuku grupe kelti ,bet as ji visai is darzelio paemiau ir vedu mokykloje i paruosiamaja
kristegri
QUOTE(Trepsiuss @ 2010 09 06, 13:31)
O ir savų atsirado lotuliukas.gif Tikrai tik pagirti galiu šią grupę thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

oi, kaip faina ir cia Jus susitikti wub.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Arnika
QUOTE(grazina37 @ 2010 09 06, 20:22)
o tai kodel jos  ziniuku grupe nekele?
mano gruodi gimes ,tai norejo i ziniuku grupe kelti ,bet as ji visai is darzelio paemiau ir vedu mokykloje i paruosiamaja
*

Mes persikraustėm ir atėjom iš kito darželio, tai supratau, kad nebuvo vietų Žiniukuose. Tai galvoju pereiti. Buvo minčių ir apie paruošiamąją mokykloje, bet visdelto patogiau abu nuvežti, o ir vėliau galima pasiimti.
Va kaip tik internete rašo, kad pas Žiniukus laisvų vietų atsirado mirksiukas.gif
bailutyte

gal kas paskytu nuo kurios val vaikus ryte galima atvest anksciausiai... ryt tik antra diena eisim, tai uzmirsau snd paklaust... o ar internetini puslapi turi zidinelis?

kristegri
QUOTE(bailutyte @ 2010 09 08, 21:22)
gal kas paskytu nuo kurios val vaikus ryte galima atvest anksciausiai... ryt tik antra diena eisim, tai uzmirsau snd paklaust... o ar internetini puslapi turi zidinelis?
*

aš nevedziau pati,bet aukletoja uzsimine,kad nuo7.
bailutyte

aciu labai, va imk balioneli 4u.gif

kristegri
sveikutes,
kaip sekasi pratinti naujokelius mirksiukas.gif ? ar visi jau su begancia nosyte ax.gif
Linike77
QUOTE(kristegri @ 2010 09 12, 19:49)
sveikutes,
kaip sekasi pratinti naujokelius  mirksiukas.gif ? ar visi jau su begancia nosyte ax.gif
*

Mūsų nosytė jau "ištekėjo". Slogą pasigavom iš antros dienos.
O po savaitės darželi lankymo mums prasidėjo "tikroji adaptacija". PRaeitos savaitės gale, vos įėjus į persirengimo kambarį, pradėdavo verkti, o dabar tik paminiu "darželis" ir į ašaras. Tai rytojaus ryto laukiu su dideliu nerimu. Jau nekalbu apie tai, kad reikia auklėtojai į rankas įduoti rėkiančią, bet dar jeigu iš namų teks verkiančią tempti, tai nežinau, ką reikės daryti.
kristegri
QUOTE(Linike77 @ 2010 09 12, 19:56)
Mūsų nosytė jau "ištekėjo". Slogą pasigavom iš antros dienos.
O po savaitės darželi lankymo mums prasidėjo "tikroji adaptacija". PRaeitos savaitės gale, vos įėjus į persirengimo kambarį, pradėdavo verkti, o dabar tik paminiu "darželis" ir į ašaras. Tai rytojaus ryto laukiu su dideliu nerimu. Jau nekalbu apie tai, kad reikia auklėtojai į rankas įduoti rėkiančią, bet dar jeigu iš namų teks verkiančią tempti, tai nežinau, ką reikės daryti.
*

Dievulia, labai Jus uzjauciu, labai sunku... tikiuos,kad tai tik praeitis ir ašaros nesikartos... maniske ,tai pasitikrino viena karta, o gal... bet aisku jinai jau didele, susitariam mirksiukas.gif
kristegri
RAMAUS RYTO VISOMS MAMYTEMS IR VAIKIUKAMS!!! ir geros dieneles mirksiukas.gif
Linike77
QUOTE(kristegri @ 2010 09 12, 20:03)
Dievulia, labai Jus uzjauciu, labai sunku... tikiuos,kad tai tik praeitis ir ašaros nesikartos... maniske ,tai pasitikrino viena karta, o gal... bet aisku jinai jau didele, susitariam mirksiukas.gif
*

Ne, kuo toliau, tuo daugiau tų ašarų ir iš namų jau nenori eiti jeigu į "darželį" arba pas "lelias". Tik tiek gerai, kad greitai nurimsta, kai palieku auklėtojai. O kas jai vargšei daugiau belieka... Tikiuosi šis periodas nesitęs labai ilgai...
kristegri
QUOTE(Linike77 @ 2010 09 13, 08:36)
Ne, kuo toliau, tuo daugiau tų ašarų ir iš namų jau nenori eiti jeigu į "darželį" arba pas "lelias". Tik tiek gerai, kad greitai nurimsta, kai palieku auklėtojai. O kas jai vargšei daugiau belieka... Tikiuosi šis periodas nesitęs labai ilgai...
*

verysad.gif verysad.gif aš ir taip tikiuos, mes šiandien ir su garsu... ciut i masina isodinau, tai jau nuotaika apsoliutus š.... suprantu,kad taip turi but, bet kaip liudna, tai ner zodziu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Deep pink
QUOTE(kristegri @ 2010 09 12, 20:49)
sveikutes,
kaip sekasi pratinti naujokelius  mirksiukas.gif ? ar visi jau su begancia nosyte ax.gif
*

biggrin.gif Maniske 3 dienas paejo,tai tempa ir snargliuka turim,bet priimu tai kaip savaime suprantama reiskini pradejus eiti i darzeli doh.gif Gerai,kai yra kas padaboja...Duduoja irgi,bet auklyte greit nuramina.Anadien gryzo su gumbu,auklyte sake,kad ikando,bet i kakta ikasti?.. g.gif Toks gumbiukas,griuvo matyt kur biggrin.gif Ir dar ismoko jau''bajeri'',uzsidengia ausytes ir cypia kiek gerklyte nesa doh.gif lotuliukas.gif
Linike77
QUOTE(kristegri @ 2010 09 13, 08:56)
verysad.gif  verysad.gif  aš ir taip tikiuos, mes šiandien ir su garsu... ciut i masina isodinau, tai jau nuotaika apsoliutus š.... suprantu,kad taip turi but, bet kaip liudna, tai ner zodziu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
*

Tikrai, visa diena sugadinta. Jausmas tai nekoks. O dabar tik ir laukiu darbo pabaigos ir kada galėsiu lėkti pasiimti.
kristegri
QUOTE(Linike77 @ 2010 09 13, 11:02)
Tikrai, visa diena sugadinta. Jausmas tai nekoks. O dabar tik ir laukiu darbo pabaigos ir kada galėsiu lėkti pasiimti.
*

aš tai zinokit ir siuntu ir verkiu ant diedo rekiau,kad išmesiu ji iš namu, nelabai aišku jisai suprato kame reikalas doh.gif , bet gavo.... nu zodziu visas drauges apskambinau, guodimo prisigaudziau ir kvepuoju kazkaip seip ne taip... darbas prablaško. o del gumbo tai jau man nepatinka... rimtai kaip ikasti i kakta??? sveikit, tikekimes nebus daugiau jokiu gumbu pas jus!!!
Linike77
QUOTE(kristegri @ 2010 09 13, 11:07)
aš tai zinokit ir siuntu ir verkiu ant diedo rekiau,kad išmesiu ji iš namu, nelabai aišku jisai suprato kame reikalas  doh.gif , bet gavo.... nu zodziu visas drauges apskambinau, guodimo prisigaudziau ir kvepuoju kazkaip seip ne taip... darbas prablaško. o del gumbo tai jau man nepatinka... rimtai kaip ikasti i kakta??? sveikit, tikekimes nebus daugiau jokiu gumbu pas jus!!!
*

Tikrai, tie kas nepajunta to "malonumo" nuvesti verkiantį vaiką ir įduoti svetimam žmogui, pvz. mūsų vyrai, tai nesupranta, kaip tai sunku. BEt aš sakiau saviškį vistiek pasiųsiu bent vienai dienelei į dar bigsmile.gif želį. Gal visai pasiteisintų mergytės atžvilgiu g.gif
kristegri
QUOTE(Linike77 @ 2010 09 13, 11:17)
Tikrai, tie kas nepajunta to "malonumo" nuvesti verkiantį vaiką ir įduoti svetimam žmogui, pvz. mūsų vyrai, tai nesupranta, kaip tai sunku. BEt aš sakiau saviškį vistiek pasiųsiu bent vienai dienelei į dar bigsmile.gif želį. Gal visai pasiteisintų mergytės atžvilgiu  g.gif
*

aš jau bandziau, tai kadangi maniške ji kur kas daugiau šokdina nei mane, tai buvo labai parstai, aukletoja net nupasakoja kaip tas vyras atrode, baltas, zantikaulis drebet pradejo doh.gif ... papraše jinai jo, išeiti ir tada merginute ir nerenge pati ir greit nuramino... o man tada buvo nepyragai, gavau as.... doh.gif jau tada ir nedirbti man pasiule, o darbely as myliu savo... ir galvoju,kad vaikui darzelio reik, tokia realybe...
grazina37
oi kaip as jus suprantu ,zinau ta begali sirdies skausma ,ta baisu issiskyrima su vaikuciu ,kiekviena karta jei jis verkdavo palikdavau ir eidama pati zliumpdavau ,atrodo dali saves palikdavau ,ir taip greitai as jo pasiilkdavau ,taip namie jo tukdavo,bet gi visi einam i prieki ,turi vaikas bendrauti ismokti apsiginti ar netgi kovoti ,nes visa gyvenima kol busiu gyva nelaikysiu apsikabinusi blush2.gif
zinoma priprato ir veliau liko patenkintas ,bet tik iki pietu ax.gif ,dabar eina su dziaugsmu i mokykla ,tik va ligos vis musu neapleidzia verysad.gif
kristegri
sveikute merginutes,
kaip šiandien rytas? mirksiukas.gif
Linike77
QUOTE(kristegri @ 2010 09 14, 10:51)
sveikute merginutes,
*

Sveikos,
Rytas lygiai toks pats prastas, kaip ir vakar verysad.gif
O vakar diena gera buvo darželyje, viskas ok.
Trepsiuss
QUOTE(kristegri @ 2010 09 14, 10:51)
sveikute merginutes,
*

Sveika,
Manau, kad viskas thumbup.gif Mes vėlavom, atlėkėm apie 9 val., visi sėdėjo, jau po pusryčių, buvo paleista karaokė thumbup.gif ir NEI LIŪDESIO NEI AŠARŲ NEMAČIAU pas nei vieną vaikutį drinks_cheers.gif
kristegri
QUOTE(Trepsiuss @ 2010 09 14, 13:32)
Sveika,
Manau, kad viskas thumbup.gif Mes vėlavom, atlėkėm apie 9 val., visi sėdėjo, jau po pusryčių,  buvo paleista karaokė thumbup.gif  ir NEI LIŪDESIO NEI AŠARŲ NEMAČIAU pas nei vieną vaikutį drinks_cheers.gif
*

super, pas mus ir rytas toks be problemu buvo!!! thumbup.gif kad visi taip!!!
Trepsiuss
QUOTE(kristegri @ 2010 09 14, 14:22)
super, pas mus ir rytas toks be problemu buvo!!! thumbup.gif  kad visi taip!!!
*

Pasidžiaugiau ir sulaukiau auklėtojos skambučio verysad.gif Vaikas serga doh.gif
Užkrės man ir mažę namie....ui kaip negerai g.gif doh.gif
kristegri
QUOTE(Trepsiuss @ 2010 09 14, 16:56)
Pasidžiaugiau ir sulaukiau auklėtojos skambučio verysad.gif Vaikas serga doh.gif
Užkrės man ir mažę namie....ui kaip negerai g.gif  doh.gif
*

eik tu sau, varkšiukas verysad.gif !!! kaip gaila, tai kas nutiko? sveikit kuo greiciau!!!!
godukxas
QUOTE(Trepsiuss @ 2010 09 14, 16:56)
Užkrės man ir mažę namie....ui kaip negerai g.gif  doh.gif
*

Sveikit greiciau wub.gif Sveikatytes tavo sunuciui 4u.gif 4u.gif
Trepsiuss
QUOTE(godukxas @ 2010 09 15, 14:51)
Sveikit greiciau wub.gif Sveikatytes tavo sunuciui 4u.gif  4u.gif
*

Sūnutis su tėveliu jau guli ligoninėje doh.gif Bijau, kad man su mažaja nereiktų paskui bėgti g.gif
Linike77
QUOTE(Trepsiuss @ 2010 09 16, 23:58)
Sūnutis su tėveliu jau guli ligoninėje doh.gif Bijau, kad man su mažaja nereiktų paskui bėgti g.gif
*

O kas nutiko, kad net ligoninės prisireikė?
Mes tik su sloga ir kosuliu "pradžiai" prasisukom lotuliukas.gif
kristegri
QUOTE(Trepsiuss @ 2010 09 16, 23:58)
*

eik tu sau....kaip blogai verysad.gif ryte dar lyg kaip buvau pas tave, blogai taip nebuvo.... varksiukas, kodel ligonine?
Trepsiuss
QUOTE(kristegri @ 2010 09 17, 10:15)
eik tu sau....kaip blogai verysad.gif  ryte dar lyg kaip buvau pas tave, blogai taip nebuvo.... varksiukas, kodel ligonine?
*

Sveikutė,
Įtaria siaubingą ligą doh.gif Arba angina arba ta liga, tai jau NEDUOK DIEVE doh.gif
Žiūrėsim kas pasitvirtins?
kristegri
QUOTE(Trepsiuss @ 2010 09 17, 10:17)
Sveikutė,
Įtaria siaubingą ligą doh.gif Arba angina arba ta liga, tai jau NEDUOK DIEVE doh.gif
Žiūrėsim kas pasitvirtins?
*

laukiu iš taves ziniu labai verysad.gif tikiuosi ne tai g.gif
Trepsiuss
QUOTE(kristegri @ 2010 09 17, 15:05)
laukiu iš taves ziniu labai verysad.gif  tikiuosi ne tai g.gif
*

doh.gif Tai doh.gif doh.gif doh.gif BŪKLĖ SUNKI, iš proto baigiu išeiti doh.gif verysad.gif
Loora
QUOTE(Trepsiuss @ 2010 09 17, 15:10)
doh.gif Tai doh.gif  doh.gif  doh.gif BŪKLĖ SUNKI, iš proto baigiu išeiti doh.gif  verysad.gif
*

Nežinau kas tai per liga, bet stiprybės Jums 4u.gif . Mano bernaitis kai pradėjo lankyt darželį po poros savaičių pasigavo Noro virusą. Teko ir reanimacijoj pagulėt. Sveikatytės ir nepasiduokit blogoms mintims 4u.gif
Linike77
doh.gif Tai doh.gif  doh.gif  doh.gif BŪKLĖ SUNKI, iš proto baigiu išeiti doh.gif  verysad.gif
*

Šiaip jei tai infekcinė liga, mums, einantiems į tą patį darželį, gal kaip tik būtų geriau žinoti. Aišku, jeigu tai ne per daug asmeniška blush2.gif
kristegri
*

sveikatytes Jums!!! wub.gif laikykis!!!
Trepsiuss
QUOTE(Linike77 @ 2010 09 17, 15:51)
Šiaip jei tai infekcinė liga, mums, einantiems į tą patį darželį, gal kaip tik būtų geriau žinoti. Aišku, jeigu tai ne per daug asmeniška  blush2.gif
*

Vat ir man svarbu būtų žinoti nuo kurio vaiko jis užsikrėtė mirksiukas.gif
Vaikas užsikrėtė prieš tris savaites, o tik dabar liga pasireiškė g.gif
Pasveiks vaikas ir bus pagrieštinta sergančių vaikų kontrolė, nes čia jau per daug doh.gif
BUS PASKELBTAS KARANTINAS Smalsučių grupėje bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.