Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Niekaip neišeina iš virtuvės
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2
RASKYS
NA NEZINAU, AR CIA DZIAUGTIS, AR SKUSTIS, BET MANO 15MEN. PIPIRIUKAS DIDZIAJA DIENOS DALI PRALEIDZIA VIRTUVEJE. AS LABAI DZIAUGIUOSI, KAD VAIKAS VALGO. BET PO SOCIU PIETU PRAEJUS VOS PUSVALANDZIUI JIS VEL VIRTUVEJE IR SU ASAROM VIS AMAM REIKALAUJA. O PILVUKAS DIZDIULIS, I KELNES NETELPA. TIESIOG NEZINAU KA DARYT. KARTAIS DAR DUODU DUONOS AR RIESTAINI, BET BIJAU, JUK PERSIVALGYMAS NERA GERAI. IR NESUPRANTU, AR CIA VAIKAS NEPRIVALGES, AR CIA KOKS NEGERAS YPROTIS NUOLAT KRAMSNOTI. PATARKIT ax.gif
linksmutis
na mano irgi nesiskundzia apetitu mirksiukas.gif , mato kad as ka nors valgau arba tevelis irgi praso mam, nors ir buna po pietu biggrin.gif , bet dazniausiai jei buna pavalges, tai tik tiek kad rankyteje turi atsikanda kelis kasniukus ir numeta ir vel praso ir vel meta doh.gif . bet jei is musu niekas nevalgo, tai jis ir nepraso, o del pilvuko, tai jusu nemanau, kad toks didelis kad kelnyciu nerastumete biggrin.gif , nes juk visu mazu vaiku pilvukai buna didoki tongue.gif
RASKYS
o del pilvuko, tai jusu nemanau, kad toks didelis kad kelnyciu nerastumete biggrin.gif , nes juk visu mazu vaiku pilvukai buna didoki tongue.gif
*

[/quote]

kelnyčių tai yra, as truputėlį pajuokavau. Tik kad neramu dėl to pilvuko, vis atrodo, kad tokį balionėlį vaikui tempia, skauda g.gif
Wiolla
Mano mazius apetitu niekad nesiskusdavo. Beje jam irgi 15 men. Bet kai nustojo valgyti nakti, tai diena pasidare baisu. Nes vis niam ir niam. Pilvas irgi didziulis ir taip pat bijau, kad kas blogai nebutu.
Kodel nieks nepataria ka dare, nejaugi tik mūsų vaikai tokie drakoniukai, o anksciau tokiu nebuvo? cry.gif
Coca - cola
tai gal kokius vitaminus duodat? isduokit paslapti ax.gif
asfaltuota
Mamos, nevarykit Dievo - džiaukites , kad valgo. Kažin ką atiduočiau, kad tik mano valgytų...Net jei valgytų tik pirktinį maistelį , o vienas indelis 10litų kainuotų- džiaugčiausi. Nes kai dėl nuolatinio nevalgymo šiuo metu ligoninėj prie lašalinių prisegta cry.gif cry.gif cry.gif Per savaitę tesugebėjau sumaitinti 10šaukštų sultinio ir vieną indelį aktimelio cry.gif cry.gif cry.gif
JŪS PAČIOS LAIMINGIAUSIOS MAMOS, NES JŪSŲ VAIKAI VALGO...
Wiolla
QUOTE(vobla @ 2005 04 03, 08:13)
Mamos, nevarykit Dievo - džiaukites , kad valgo. Kažin ką atiduočiau, kad tik mano valgytų...Net jei valgytų tik pirktinį maistelį , o vienas indelis 10litų kainuotų- džiaugčiausi.  Nes kai dėl nuolatinio nevalgymo šiuo metu ligoninėj prie lašalinių prisegta cry.gif  cry.gif  cry.gif Per savaitę tesugebėjau sumaitinti 10šaukštų sultinio ir vieną indelį aktimelio cry.gif  cry.gif  cry.gif
*

Bet as tai bijau, kad nuo to nuolatinio valgymo, mes nepatektume i ligoninę g.gif
RASKYS
JOKIŲ VITAMINŲ NEDUODU, IŠSKYRUS D IR ŽUVŲ TAUKUS.
IŠ TIKRŲJŲ BIJAU LABAI PRISIKALBĖT, TODĖL BELDŽIU Į STALĄ. KAIMYNŲ MERGYTĖ LABAI SUNKIAI VALGO, TODĖL TIKRAI MANAU, KAD MŪSŲ BĖDA MAŽESNĖ. BET NUOLAT APKRAUT VIRŠKINIMO SISTEMA NĖRA GERAI. O MAŽAS VIS TIEK LIESUTIS, TIK TAS PILVŪZAS blink.gif
Coca - cola
QUOTE(Rasakonte @ 2005 04 03, 17:30)
JOKIŲ VITAMINŲ NEDUODU, IŠSKYRUS D IR ŽUVŲ TAUKUS.
IŠ TIKRŲJŲ BIJAU LABAI PRISIKALBĖT, TODĖL BELDŽIU Į STALĄ. KAIMYNŲ MERGYTĖ LABAI SUNKIAI VALGO, TODĖL TIKRAI MANAU, KAD MŪSŲ BĖDA MAŽESNĖ.  BET NUOLAT APKRAUT VIRŠKINIMO SISTEMA NĖRA GERAI. O MAŽAS VIS TIEK LIESUTIS, TIK TAS PILVŪZAS blink.gif
*

nu labai ydomu ka reiskia 'liesutis' pagal tave? itariu pasakytum svori tai zagtelciau biggrin.gif
RASKYS
QUOTE(zdurela.com @ 2005 04 03, 21:50)
nu labai ydomu ka reiskia 'liesutis' pagal tave? itariu pasakytum svori tai zagtelciau  biggrin.gif
*

TIKRAI NEŽINAU , KIEK SVERIA, VISĄ ŽIEMĄ NEKIŠOME NOSIES Į POLIKLINIKAS. TREČIADIENĮ SKIEPAS, TADA IR PASVERSIME. VAIKAS TIKRAI PRIE LIESESNIŲ, TIESIOG JO TOKS SUDĖJIMAS, ŠAUNA Į ŪGĮ biggrin.gif
Atra
QUOTE(Rasakonte @ 2005 03 22, 22:21)
NA NEZINAU, AR CIA DZIAUGTIS, AR SKUSTIS, BET MANO 15MEN. PIPIRIUKAS DIDZIAJA DIENOS DALI PRALEIDZIA VIRTUVEJE. AS LABAI DZIAUGIUOSI, KAD VAIKAS VALGO. BET PO SOCIU PIETU PRAEJUS VOS PUSVALANDZIUI JIS VEL VIRTUVEJE IR SU ASAROM VIS AMAM REIKALAUJA. O PILVUKAS DIZDIULIS, I KELNES NETELPA. TIESIOG NEZINAU KA DARYT. KARTAIS DAR DUODU DUONOS AR RIESTAINI, BET BIJAU, JUK PERSIVALGYMAS NERA GERAI. IR NESUPRANTU, AR CIA VAIKAS NEPRIVALGES, AR CIA KOKS NEGERAS YPROTIS NUOLAT KRAMSNOTI.  PATARKIT ax.gif
*

žinai kol mano buvo mažulis taip pat darė, vis valgyt ir valgyt, seneliai džiaugės - sveikas vaikas blink.gif bet ypročiai ar kaip čia pavadinus ir dabar nepasikeitė, sunkiai telpam į kelnes, turim gerokai virsvorio, jau virtuvę pradėjom rakinti kad nesėdėtų joje....
lota
Ar as dar kazkaip pernelyg naiviai i viska ziuriu, bet man atrodo, kai vaikas jau didesnis ir viska valgo, tai gal galima kazkaip ta jo mityba sureguliuot, kad nenutuktu... Maniskis irgi rajunas, isivaizduoju, koks jis butu, jei as ji blynais, cepelinais ir spurgom maitinciau... Bet as jam vis tai obuoliuka, tai jogurtuka pakisu, kai uzkandziauti nori. O pagrindiniai valgymai irgi "dietiniai": darzovytes, mesyte, vengiam miltu, bulviu, riebalu. Man kazkaip atrodo, kad turinti apetita vaika kaip tik lengviau sveikai maitinti, ju ka duodi, ta valgo, ar as neteisi?
Coca - cola
tai taip, tu teisi, kokia cia gali buti problema kai valgo, jei gali bet ka paduot ir suryja, tai ir duok tai kas sveika, jei nenori tai pabus nevalges irgi gerai. o va kai nieko nevalgo, tai tada pabandyk kokia nors sveika mityba suorganizuot....kanciu keliai be prosvaisciu....ex net nervai ima doh.gif
Vit.Ka
na nzn ka cia ir patart?skysciu reiktu pareguliuot, nes ir jie sotumo suteikia, uzkandziavimui galima pasirinkt lengva maista:darzoves, vaisius(tik ne mcdonalda ir kitu sh...). o tas pilvukas susitrauks, kai raumenukai sustipres. Vat mes tai apetitu skundziames juodai, tiesa, kai atjunkiau , jis siek tiek pagerejo. Bet siaip vistiek galetu dar biski daugiau pavalgyt.sveriam kazkur~13kg, o ugis db90cm. pagal lenteles svoris galetu but didesnis siek tiek . doh.gif
anna
Maniškė labai smulkutė:ir neaukšta,ir sveria nedaug,dabar buvom poliklinikoj 1,4 mėn.tai svėrė 10,5 kg ir 78 ūgio
o valgo-ohoho
svarbiausia-anksčiau buvo nevalgi visai,tik mano papą ir viskas,vėliau kai nujunkiau-pradėjo daugiau valgyti,o dabar kai išėjau į darbą-tai auklė sako,kad nuo šaldytuvo nesitraukia beveik visai,vis ką nors užkandžiaut turi ir pagrindiniams valgymams sukerta didelę lėkštę blink.gif
man dėl to jos pilvo irgi neramu daros-didelis kaip pas voriuką biggrin.gif
aš tai galvoju-gal ji čia nuo streso?? g.gif juk ir žmonės malšina stresą valgydami,tai ir ji-va palikau ją su aukle,ir nervinas vaikas biggrin.gif
mamoolka
QUOTE(anna @ 2005 06 01, 14:35)
Maniškė labai smulkutė:ir neaukšta,ir sveria nedaug,dabar buvom poliklinikoj 1,4 mėn.tai svėrė 10,5 kg ir 78 ūgio
o valgo-ohoho
svarbiausia-anksčiau buvo nevalgi visai,tik mano papą ir viskas,vėliau kai nujunkiau-pradėjo daugiau valgyti,o dabar kai išėjau į darbą-tai auklė sako,kad nuo šaldytuvo nesitraukia beveik visai,vis ką nors užkandžiaut turi ir pagrindiniams valgymams sukerta didelę lėkštę  blink.gif
man dėl to jos pilvo irgi neramu daros-didelis kaip pas voriuką  biggrin.gif
aš tai galvoju-gal ji čia nuo streso?? g.gif juk ir žmonės malšina stresą valgydami,tai ir ji-va palikau ją su aukle,ir nervinas vaikas  biggrin.gif
*

Žinok, pas mane lygiai tas pats. Berniukas smulkių kauliukų, neatrodo apvalutis visai, o jau pilvuka tai konkretų turi ir apetitu nesiskundžia. Valgo tai kaip ir taviškė, pastoviai ką nors kramto, o pagrindinius patiekalus sukerta be problemų. Kažkaip neįsivaizduoju problemos kai vakai nevalgo (reikia nusispjauti per kairį petį smile.gif. Taigi čia tikrai ne stresas, o džiaukimės kad jie valgo ir vitaminų visokių gauna thumbup.gif
san
va pas mus irgi ta "problema" - pagrindinis zodis: "amam".
pilvas kaip kamuolys, zandai (va kaip tik snd giminaite komentaru palaide): nosis is zandu vos kyso, zandai ant peciu pasideje doh.gif
Mama_Tania
As kartais irgi bijau, kad nebutu blogai nuo to persivalgimo. Kadangi, visa diena girdziu amam... amam... Praso valgyti, bet bet ka nevalgys.
Mama_Tania
O sverem 1 m. 3 men. 11 kg, ugis - 78 cm.
Nireglina
Papasakosiu ir aš apie saviškį. Visada buvo labai nevalgus. Šaukštelį maisto įkišdavome tik per kančias. Sulaukus metų apetitas pasitaisė. Paskutiniu metu valgo tiek, kad man net baisu. Kartą pusryčiams suvalgė omletą iš 3 kiaušinių, pietums pusę bulvės ir 1.5 kotleto su virtomis morkomis. Būtų valgęs ir daugiau, bet nedaviau. Jo porcijos mažai kuo skiriasi nuo mano, o jam tik 1.5 metų. Svoris kol kas normalus. Tik turi didžiulį pilvą ir žandus. Kartais pagalvoju, kad tokie valgymo įpročiai gali išlikti visam gyvenimui. Tuomet būtų nekas. Tačiau aš nesiskundžiu. Kai paskaičiau, jog kai kurie vaikeliai dėl nevalgymo guldomi į ligoninę, jungiamos lašelinės, turėčiau tik džiaugtis augindama tokį rajūną. biggrin.gif Beje, jei įdomu, 1.5 metų sveria 13 kg, ūgis 90cm.
Coca - cola
QUOTE(nireglina @ 2005 09 18, 22:51)
Papasakosiu ir aš apie saviškį. Visada buvo labai nevalgus. Šaukštelį maisto įkišdavome tik per kančias. Sulaukus metų apetitas pasitaisė. Paskutiniu metu valgo tiek, kad man net baisu. Kartą pusryčiams suvalgė omletą iš 3 kiaušinių, pietums pusę bulvės ir 1.5 kotleto su virtomis morkomis. Būtų valgęs ir daugiau, bet nedaviau. Jo porcijos mažai kuo skiriasi nuo mano, o jam tik 1.5 metų. Svoris kol kas normalus. Tik turi didžiulį pilvą ir žandus. Kartais pagalvoju, kad tokie valgymo įpročiai gali išlikti visam gyvenimui. Tuomet būtų nekas. Tačiau aš nesiskundžiu. Kai paskaičiau, jog kai kurie vaikeliai dėl nevalgymo guldomi į ligoninę, jungiamos lašelinės, turėčiau tik džiaugtis augindama tokį rajūną. biggrin.gif Beje, jei įdomu, 1.5 metų sveria 13 kg, ūgis 90cm.
*

maniskio ugis toks pat, svoris 12 kg. tik metu jam jau 2.3 doh.gif wub.gif
Afiene
Kai dukra pradejo eiti i darzeli, prasidejo amzinas "as noriu". Ka mato pas kitus, ta griebia (ar neprivalgo ar ka sad.gif ). Atrodo, kaip is vaiku namu pabegusi... Gali kakava gerti, pasiprasyti arbatos, surelio ir desros... Dar keista, kad skrandis tai pakencia ohmy.gif wink.gif
Baltike
O aš auginu du kraštutinumus. Vyresnėlis maistui super išrankus Ir apskritai apetitas ne per didžiausias. O mažėlis, kaip ir daugelio čia rašiųsių - auga su nuolat kartojamu "amam". Išleidę į darželį jau po poros savaičių susidurėme su problemėle - sukirtęs savo porciją iš stalo kaimynų lėkščių maistą ėmė žvejoti. Tuo tarpu dičkis buvo auklėtojų galvos skausmas - per dieną kartais nė šaukštelio maisto neįsiūlydavo. Vėliau vaikas pradėjo mėsą į agurką "farširuoti" ar po garnyru slėpti - tipo, suvalgiau kažkiek... Gal tik po trečio gimtadienio išrankumas kiek mažėti ėmė, tai dabar iš tiesų kiekvienąsyk šį tą į burną įsideda.

Įdomiausia, kad skirtingą savo vaikų apetitą aš pastebėjau jau pirmomis gyvenimo paromis. Dabar mažasis valgo dvigubai didesnes porcijas nei vyresnėlis plius mėgsta ir tarp maitinimų paužkandžiauti. O svoriu-ūgiu nuo vyresnėlio tokiame pačiame amžiuje žymiai atsilieka (1,5m. svėrė 11kg ir buvo 83cm, kai 1,5m. būdamas vyresnėlis 12,5kg ir 86cm), nors gimė labai panašūs. Tiesa, kūno sudėjimas abiejų sūnelių panašus. Ir pilvuko-arbūziuko, kaip nekeista, mažius neturi. Na, nebent valandėlę kitą po sočių pietų...

Apibendrindama galiu pasakyti, kad geriau jau valgus vaikas, negu nevalgus. Nors su "valgiukais" irgi savos problemos...
Askita
QUOTE(asfaltuota @ 2005 04 03, 10:13)
Mamos, nevarykit Dievo - džiaukites , kad valgo. Kažin ką atiduočiau, kad tik mano valgytų...Net jei valgytų tik pirktinį maistelį , o vienas indelis 10litų kainuotų- džiaugčiausi.  Nes kai dėl nuolatinio nevalgymo šiuo metu ligoninėj prie lašalinių prisegta cry.gif  cry.gif  cry.gif Per savaitę tesugebėjau sumaitinti 10šaukštų sultinio ir vieną indelį aktimelio cry.gif  cry.gif  cry.gif
*

Turiu patarima tau,nes cia nelabai i tema,atsiprasau iskart.Apetita vaikuciui galima padidinti pvz kepant zuvi tesloje i tesla ipilti truputi alaus....Arba kad ir duoti kelis arbatinius saukstelius alus,zinoma nestipriausio mirksiukas.gif Sekmes!
adrija
QUOTE(Oniukas @ 2006 05 19, 19:51)
Turiu patarima tau,nes cia nelabai i tema,atsiprasau iskart.Apetita vaikuciui galima padidinti pvz kepant zuvi tesloje i tesla ipilti truputi alaus....Arba kad ir duoti kelis arbatinius saukstelius alus,zinoma nestipriausio  mirksiukas.gif Sekmes!
*

O tai jei mums tik 15 mėn.,tai negi to alaus duosi? blink.gif Dar ir kepto maisto nevalgom ax.gif Gal kokių blaivesnių būdų yra? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Askita
QUOTE(adrija @ 2006 05 20, 19:05)
O tai jei mums tik 15 mėn.,tai negi to alaus duosi? blink.gif Dar ir kepto maisto nevalgom ax.gif Gal kokių blaivesnių būdų yra? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Na cia senas budas,bet mums pagelbejo,o alus 4laipsniai,nieko tokio baisaus,beto juk nebuteli duodi gerti,o kelias dienas po kelis saukstukus,nemanau,kad blogai.Beje gydytojai sakiau,ji mane palaike smile.gif .Jei nedrasu,pasikonsultuok su vaikucio gyd.,gal ji ka kita patars.... rolleyes.gif
WildFire
QUOTE(Kontautė @ 2005 03 22, 22:21)
NA NEZINAU, AR CIA DZIAUGTIS, AR SKUSTIS, BET MANO 15MEN. PIPIRIUKAS DIDZIAJA DIENOS DALI PRALEIDZIA VIRTUVEJE. AS LABAI DZIAUGIUOSI, KAD VAIKAS VALGO. BET PO SOCIU PIETU PRAEJUS VOS PUSVALANDZIUI JIS VEL VIRTUVEJE IR SU ASAROM VIS AMAM REIKALAUJA. O PILVUKAS DIZDIULIS, I KELNES NETELPA. TIESIOG NEZINAU KA DARYT. KARTAIS DAR DUODU DUONOS AR RIESTAINI, BET BIJAU, JUK PERSIVALGYMAS NERA GERAI. IR NESUPRANTU, AR CIA VAIKAS NEPRIVALGES, AR CIA KOKS NEGERAS YPROTIS NUOLAT KRAMSNOTI.  PATARKIT ax.gif
*

džiaugtis mirksiukas.gif mes irgi džiaugiamės kad apetitu nesiskundžiam biggrin.gif visad lekia iš paskos į virtuvę šaukdamas amamam, visad lipa į mūsų lėkštes, nors ir ką tik būna pavalgęs, bet nekreipiam dėmesio į tai. Duodam maximalią normą kokią galima duot per parą ir vsio. Ir vaikas iš bado nemiršta dėl to kad negauna tiek kiek norėtų smile.gif

QUOTE(asfaltuota @ 2005 04 03, 09:13)
*

doh.gif doh.gif doh.gif
Annia
na taip, lengva pasakyti duok obuoliuka, jogurteli ar darzove. Taip ir stengiuosi daryti, bet tokiu atveju nei duonos, nei , sviesto, nei batono ir mes negalime valgyti. Nes jei as valgau sumustini ir pamato vaikas tai visus obuolius ir morkas meta per peti ir reikalauja to paties. O tas ,, sveikas,, darzovienes taip sunkiai ragauja, jau sunkiai. kiekviena karta is nauja ragaujo, bet jei pamato koki sausaini ar saldaini tai be jokiu ragavimu reikalauja biggrin.gif Tai mes turbut rekordas 1,7 men apie 16 kg, o gal ir daugiau smile.gif atrodo kaip triju metu, tik veidukas isduoda, kad pyplys
Lauriuka
mes taip pat esam tokie valgiukai,kuri ka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik buvo pavalgius o vistiek siaukia amamam,bet tada as jai duodu ka nors pakramtyti,tada jau lieka patenkinta ir nebesaukia.

Stenkites maziau buti virtuveje,kai vaikas miega tada eikite gaminti valgyti juk visa laika nebunate joje,ir i lauka iseinate
katuksss
Ech ka mes tokia beda turetume, o dabar ka beduodi suvalgo kokius 5 kasnelius ir purto galvyte rekdama ne-ne-ne doh.gif
natasonok
Čia yra straipsnis smile.gif
Straipsnis
mamymamy
Maniškis iki 2 metų kimšo irgi kaip reikalas, ir tas pilvas kaip tėčio pūpsojo neblogas. O dabar sustojo, ir niekaip negaliu priprasti prie to nevalgumo g.gif . Jau reikia ir su šaukštu pasekioti iš paskos, kad nors kiek žmoniškiau pavalgytų verysad.gif .
daimar
pamaciau antraste ir pagalvojau, kad cia kaip tik apie maniske ax.gif
Jeigu tik pamato ka nors valgant doh.gif : mama, niam! (nors pries tai buvo lekste koses suvalgyta)
Nesenai buvom sveciuose, tai viena mamyte stebejosi, kaip vaikas gali savo noru taip mesa valgyti lotuliukas.gif
Beje, nutukti kol kas negresia, nes praktiskai kiek suvalgo, tiek ir i pampersa prikrauna blush2.gif mirksiukas.gif O ir siaip jinai pas mus mazute ir smulkute.
** Svaja**
Maniskis taip pat vis isiziojes varineja ir ziuri ka cia uzkrimtus doh.gif doh.gif bet virtuveje nestoviu ir nesileidziu terorizuojama biggrin.gif biggrin.gif duodu obuoliuka, morka baronkyte...o maistas yra maistas ir jis buna laiku rolleyes.gif rolleyes.gif

Buvo blogiau su antruoju ...tas nevealge nieko doh.gif doh.gif
inga-uk
QUOTE(Kontautė @ 2005 03 22, 19:21)
*

dive, kad man butu tokios problemos as sokineciau iki dangaus, thumbup.gif kad tik vaikas valgytu, negi gaila, bigsmile.gif o dabar as saviskei nieko neikisi verysad.gif
Wildberry
Pas mus panaši problemytė,tik,kad nedėl didelio valgymo,bet labai jau nekantrantravimo doh.gif
Tik užstatau puodą virt iškart am am,rodo į savo kėdutę,kad sėst reikia,jau duok valgyt doh.gif O kaip tu vaikui paaiškinsi,kad dar iki valgymo toli gražu unsure.gif
*baRboSa*
Manoji ir vis kramsnoja,bet as tai tik dziaugiuosi smile.gif .O stai su vyresneliu yra problemu,sedi prie to stalo ,visi seniai pavalgo,o jis dar ne.Taip ir darzelyje,vaikai laksto,jis valgo smile.gif .Nezinau,manoji tik akeles pramerkia jau ir niam praso biggrin.gif
jolka31
mano dukryte taip pat is tu pavalganciu, pazaidzia ziurek kelias minutes ir lekia virtuve prie saldytuvo, niam , niam reikalaudama doh.gif ,as jai tada koki obuoliuka paduodu, duoniuka ar pan. smile.gif , dideles bedos nedarau, tikiuosi isaugs 4u.gif . o normalu maista gauna savo laiku ir viskas ok. thumbup.gif
zeneta
QUOTE(jolka31 @ 2008 02 08, 16:14)
mano dukryte taip pat is tu pavalganciu, pazaidzia ziurek kelias minutes ir lekia virtuve prie saldytuvo, niam , niam reikalaudama doh.gif ,as jai tada koki obuoliuka paduodu, duoniuka ar pan. smile.gif , dideles bedos nedarau, tikiuosi isaugs  4u.gif . o normalu maista gauna savo laiku ir viskas ok. thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Maniškis irgi rajūnas ir tai pat darau mirksiukas.gif 14 kg ir 84 cm ūgis doh.gif
Liūdesytė
oi kaip pažįstama man ši temelė doh.gif
Aš net pas kokį daktarą susiruošiau vaiką nuvežt..
Na,normalų maistą, aišku jigauna savo laiku, bet tarpuose užkandžiauja.
Mes turim ir kitą bėdelę esam labai alergiškos, tai valgom toli gražu ne viską, tame tarpe ir kviečių negalim taigi visi miltiniai atkrenta.. Ir vis dėlto, esam labai storuliukės apie 16kg jei ne daugiau, kelnes tinkamas nupirkti sunku rolleyes.gif
Jeigu kam pagelbės galiu parašyti dienos meniu:
pusryčiai 6valgomieji šaukštai avižinės košės
pietus dažniausiai lenkiškas balandėlis vaikiško dydžio, aišku, pusė bulvės ar troškintų daržovių
pavakariai varškėtis, varškė arba 200g kefyro su bananu ir bruknėm
vakare mišinukas 200g
tarpuose nesibaigiantys obuoliai doh.gif kokie max 3 per dieną
Baigiu iš proto išsikraustyt nuo to baisinio noro obuolių, kartais ruginį duoniuką duodu doh.gif
Nevalgom jokių bulkų baronkų, saldumynų, o svoris kaip auga taip auga.. negi nuo obuolių? g.gif
Aišku geriau, kad valgo nei nevalgo, tikiuosi, kad išaugs...
karoliukas
Mano kleckutis jau ko ko,bet pavlgit labai megsta,is virtuves sunkei iseina,stovi pri saldytuvo ir vis amam amam,jei pamato kad pasiemu puoda irgi iskart amam pasiima sakute,atsiseda i savo kedute irjau laukia tongue.gif ,valgo daugiau uz savo didziaja sesute.Bet kadbutu storuliukas tai nepasakyciau,sveriam 12kg.700g.
NiBiRu
Mnoji atsibunda su žodžiais niama niama...užmiega kąnors bekramsnodama...aš džiaugiuosi...ji užkandžiauja kukurūzais nesaldžiais, duoniukais, vafliukais arbatiniais , vaisiais, aviečių turiu užsišaldžiusi, labai jas mėgsta, kiaurą dieną kramto...nestorėja...
pamaiva-22
QUOTE(Kontautė @ 2005 03 22, 21:21)
*

maniske irgi rekia kaip isbadejes afrikos vaikas, skirtumas tik toks,kad parekavus ir sukelus visus ant koju..ji pasiplauna ir nikeo nevalgo doh.gif
Auksesmama
Manoji taip pat megsta uzkandziauti,tai suriukas,jogurtukas,desrele,vafliukas,sausainukas,bet kai reikia rimciau valgyt,tai yra problemu doh.gif schmoll.gif
Dianaa
mano mazylis taip pat is virtuves neiseina, pavalgo koses ir vel dairosi po kiek laiko, tai duodu i rankytes kriauses, obuoliuka arba banana, nekemsu jokiu sausainuku ir duonytes g.gif smile.gif
mylimuke
Mūsų tai visaip. Kartais nė šaukšto neįkiši. O va kai suaugę visi valgo, ir dar kai ant kelių sėdi, tai ohoho kiek galėtų suvalgyt, lupa iš rankų viską ir visko nori biggrin.gif ir šiaip dienų būna, kai vis kažko nori.
mamiux
buvo ir mums toks noras uzejes apie 18 men.. doh.gif ....bet praejo biggrin.gif
panele lele
Sveikos mamytės. Nežinau čia bėda ar ne? Mano sūnus 1m.10men.valgo ištisai,nera storas,judrus labai, bet valgo ir valgo. Jau draugai ir gyminės šaiposi, kad tas vaikas alkanas pastoviai. Žėk sukerta sriubytės, paskui duok dešrytės, o tada sausainio, paskui surelio, vėl silkės, bandelės ir t.t. Viskas "eina".
Kas blogiausia kad pats dabar atsidaro šaldytuvą ir ima, jei nepasieke, tai rėkia kol išreke. Kartais ir gult eidamas praso duonytes ar sausainio, tai guledamas suvalgo ir užmiega.
Nesuprantu kur jam telpa? ar negali būti paskui problemu su skrandžiu? Ar daugiau yra tokiu vaikučiu kaži? g.gif
domina
maniskiui 1 m. 9 men., bet jis turi valgymo rezima. Nors kartais pavalges papraso dar ko nors. Dazniausiai praso ipilti jam atsigerti. Bet tokiu nuolatiniu valgymu ir kramtymu pas ji nera. Net nezinau, ka patarti. O ka vaiko pediatre sako? Gal pabandyk paklausti.
panele lele
Na kaip sūnus eina į darželį tai tikriausiai režimas ir yra, juk negauna užkandėlių. Bet savaitgali tai baisu. O geriausia lauke bunam, tai jis rankinę mano plešia valgyt prašo. Na žinoma ne kiek valgyti o ko skanaus, bet visvien bunam visada po valgio. Na žodžiu apžoriukas tikras. unsure.gif .reiks tikrai pas daktare pasikonsultuot.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.