mūsų mažiukas buvo lauktas ir planuotas mažylis.Mano vyras koki pusmetį pats to nejausdamas darė man spaudimą-gatvėje stebėdavo mažylius,vis namie svajodavo kaip gera būtų turėti savo.Aš bijojau atsakomybės,kad neusitvarkysiu,kad neturim pinigu...Bet pagaliau ta diena atejo,vyro gimtadienio proga pamatėm dvi juosteles ir viskas apsivertė aukštyn kojom.Nėštumas buvo lengvas,jokiu nesklandumų,daktarė tik džiaugėsi ir sakė kad jei gimdysiu kaip nešioju tai bus viskas labai šaunu.paskutinis mėnuo ėjo sunkiai-lauke labai karšta,sėdėjau užsidariusi namie,nes lauke oro trukdavo.Išlysdavau tik apžiūrai pas daktarus ar vakare kai pravesdavo išvesdavo vyras pasiganyti. suėjo 39 savaitė.Po apžiūros gydytoja pasake kad kaklelis kaip ir pasiruošes bet gimdymu dar nė nekvepia.Todėl sulaukusi termino turiu varyti i KMUK ir krapštyti nemažą leliuką lauk.Gryžau namo kiek nusiminusi,jau atsibodo laukti,norejau greičiau.MB nusiraminimui pasiūlė "padraugauti".Nakti apėmė keistas jausmas,bet tingėjau keltis.Ryte pamačiau kraują.Truputi išsigandę nulekem i KMUK.Ten pamatavo tonusus-viskas ok,gimdymo veiklos nera,išėjo gleivių kamštis,galiu važiuoti namo.Valio,taip nenorėjau ten pasilikti.Gydytojas tik pasijuoke kad artimiausiom dienom vistiek atvyksiu ir išleido. Tą pačią nakti keliuosi i tuletą,MB jau iš įpročio klausia kas,sakau nieko...ir tą akimirką sustingau-per kojas šliūkštelėjo vanduo.MB šaukiu -arba apsisysiojau arba man nubėgo vandenys.MB šoko iš lovos-laikas.Pagal gydytoju pamokymus atsiguliau kad mažylis teisingai isistatytų,o vyras pasimetes visiškai.Guliu ir komanduoju-renkis,sudėk likusius daiktus,surask man rūbus,privaryk mašiną.O jis šypsosi ir vykdo viską. Ligoninę pasiekėm apie trečią nakties.Ligoninėj buvo netgi kraupiai tylu.Pabandžiau paskandini priimamajį,nes ten nubėgo likę vandenys.Po apžiūros man džiugiai pranešė,kad kaklelio atsidarymas 8 cm,tuoj gmdysim.kaip tai tuoj,man juk nieko neskauda  bet netrukus taip nebegalvojau.skausmas žaibiškai didėjo,nebesinorėjo nieko.Epidūrui jau velu,pasiūlė juoko dujų,bet po penkių minučių išgrūdau visus su visom dujom lauk.MB sėdėjo baltas kaip popierius,gerai kad gimdykloj sienos gelsvos,o tai nerasčiau kur vyras sėdi pačiai jau buvo nejuokinga-kojom tekėjo kraujas,skaudėjo klaikiai.paleidau vyrą,o pati gimdyt.daktarai nedžiugino-kaklelį spazmuoja,vaikas didelis kaži kaip pagimdys,reiks kirpti.Suleido nošpos,atidavė nurodymus kaip gimdyti ir stumiam.Ėjosi sunkiai,stumt neišeina,vaikas neslenka.Daktarė nerimauja.Vėliau vyras pasakojo, kad labai išsigando kai i mano gimdyklą pradėjo lėkti daktarai.Nuspresta isšstumti mažulį.Dviese laikė kojas,dviese spaudė pilva-pagaliau mažiukas pajudėjo.Galvoje buvo tik viena mintis -tuoj plyšiu.Akušerė sako kad jau galvyte išlindo ar matai,o aš tik rėkiu rėkiu.girdžiu dar kad stumk stumk ir...garsus plonas balselis.Skruostais pabiro ašaros,prašau pakviesti vyrą,bet matau jau jį tarpdury.Ašaras braukėm abu. Dabar esam laiminga nedidelė šeimynėlė
Editule
2008 01 04, 09:15
Liuks istorija aukit diduciai ir stipruciai
renkyte
2008 01 04, 09:38
labai grazu...  net siurpuliukai per kuna perejo...
Trumpa grazi istorija  Sveikinu sulaukus sunelio
ritoolia
2008 01 04, 11:01
Ir man siurpuliukai perbego per kuna... Graziai parasei.
kaip grazu  ir siurpuliukai perejo ir asarele nubraukiau  sveikinu
Sandrulia
2008 01 04, 11:05
Net susigraudinau  ta akimirka, kai vaikelis užgimsta - stebuklinga Linkiu tapti DIDELE laiminga šeima tik pirma vyrą prie atloriaus nutysk
Super  Ir Sandruliai pritariu
Kaip gražu
super istorija cia Manciui nuo Evutes
O po to jau dukrytes linkiu...
marina77
2008 01 04, 12:22
saunuole labai grazei parasei
 Saunuole
Grazi istorija..Baltai pavydziu kad taip lengvai ir neskausmingai 8cm kaklelis atsidare, pasirodo ir taip buna, o tuo labiau primakartem. Sekmes jums
Labai grazi istorija  Saunuole
zose gargasaite
2008 01 04, 19:29
graziai aprasyta istorjia
kumpiene
2008 01 05, 13:35
Sveikinu susilaukus vaikiuko  Sekmes auginant
aciu uz grazius zodzius  kaip brasta linki-kita konstruosim mergyte
joločka
2008 01 20, 19:30
LauraSim
2008 01 24, 23:09
Labai graziai parasyta, net sirdy suvirpejo...  linkiu kad kita kart pavyktu sumeistrauti dukryte  mamai gimtadienio proga
Andraja
2008 02 22, 15:58
Labai grazi istorija  Su visais priverstiniais stumimais primena mano istorija
inguliuxs
2008 03 04, 13:45
grazu  , net asara isspaudziau  ir siurpuliukai kunu perbego. cia tau uz stiprybe
 grazi istorija  sekmes jums
Labai gražu
LaUra:)
2008 03 12, 13:03
as irgi net asarele nubraukiau  ,sveikinu,sauni itorija,as gimdysiu geguzio menesi,tai pasiskaicius istoriju tai baisu nezinau ar istversiu
nu saunuoliai tu ir tavo vyras! Linkejimai Mantukui Beje mano sunelio vardas irgi Mantas ir gime jis panasiu laiku kaip taviskis,tik keliom dienom anksciau.
gedra1978
2008 03 12, 16:58
QUOTE(LaUra:) @ 2008 03 12, 13:03) as irgi net asarele nubraukiau  ,sveikinu,sauni itorija,as gimdysiu geguzio menesi,tai pasiskaicius istoriju tai baisu nezinau ar istversiu  niekur nesidesi,istversi tikrai  galvosi tik apie tai kad tuojpamatysi savo zuikuti QUOTE(deluxe @ 2008 03 12, 14:35) nu saunuoliai tu ir tavo vyras! Linkejimai Mantukui Beje mano sunelio vardas irgi Mantas ir gime jis panasiu laiku kaip taviskis,tik keliom dienom anksciau. oooo kaip faina QUOTE(gedra1978 @ 2008 03 12, 16:58)  nu manes neveze kazkaip,labai nenorejau apsvaigti ir norejau vaikscioti.gal sekanti karta labaiu patrauksiu
Nu labai grazi istorija, sekmes
***zanute***
2008 05 09, 13:21
Grazi istorija  Tikri saunuoliai  Graziai vyra sulyginai su siena  Aukit sveikuciai
astaa_pasta
2011 10 24, 07:12
grazu
|
|