Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: pagaliau į darželį
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
Betukas
mirksiukas.gif sveiki.kaip vaiką gražiuoju parsivesti iš darželio?patyriau šoką...vos pirmą kartą nuėjome į darželį susipažinti su aplinka, aš savo mažės negalėjau ištemti namo...isterija nežmoniška, kokios dar nėra buvę gyvenime.jau bijau pagalvoti apie rytojų...
JULIJANA
Ateik jos pasiimti visai vėlai, kai jau kiti vaikai bus išėję namo. Kažin, ar ji viena labai norės ten būti. Va, bėda tada, kai jie ryte nenori į tą darželį eiti.
Odre
Mums irgi taip buvo. Ryte palikdavau klykiančią, kad nenori pasilikt, o vakare klykiančią išsitempdavau namo. Bet viskas baigėsi, kai apsiprato, kažkur po mėnesio-pusantro.
Laisvė
Manau, kad po savaitės darželio euforija išblės ir vaikas, vos pamatęs tarpdury mamą, puls į jos glėbį. Na, o jei susižavėjimas nepraeis, leisk pabūti ilgiau ir be vaikų - nebaisiai smagu vienai žaisti...
Mano mergučė irgi pirmą savaitę stūmė mane, vedančią ją namo. Po savaitės jau už rankos tempė kuo skubiau lauk.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.