Mažiukui kol kas nereikia nieko, pavalgo ir miega.
Pasidarė įdomu, kaip užmiega jūsų vaikučiai. Ar reikia kokio nors daikto, be kurio miegelis neateina.
Kai auginau vyresnįjį, jis niekaip neužmigdavo be rankšluostuko. Tai prasidėjo nuo kokio antro mėnesio. Užsitempdavo jį ant akių ir tada miegodavo. Tai tęsėsi iki kokių dviejų metų, po to miegodavo su žaisliuku.
Mažiukui kol kas nereikia nieko, pavalgo ir miega. Pasidarė įdomu, kaip užmiega jūsų vaikučiai. Ar reikia kokio nors daikto, be kurio miegelis neateina. QUOTE(zinulė @ 2008 01 06, 12:07) Kai auginau vyresnįjį, jis niekaip neužmigdavo be rankšluostuko. Tai prasidėjo nuo kokio antro mėnesio. Užsitempdavo jį ant akių ir tada miegodavo. Tai tęsėsi iki kokių dviejų metų, po to miegodavo su žaisliuku. Mažiukui kol kas nereikia nieko, pavalgo ir miega. Pasidarė įdomu, kaip užmiega jūsų vaikučiai. Ar reikia kokio nors daikto, be kurio miegelis neateina. Aha,yra
Kad miegelis ateitu visada turim issimaudyti.Kai jau vonioj pavargsta tada ir uzmiega greiciau.Siaip tai kol uzmiega tai mamos liemenuko nepaleidzia, valgo isikibus ir nebandyk atimti tuoj pareiks nepasitenkinima.
Ir mes labai megstam merliuka paglamzyt
Prieš miegą visad šiltai suvynioju į antklodę, priglaudžiu prie savęs, pamaitinu šiltu pienuku ir valgydama užmiega. Tiesa, kuo toliau, tuo daugiau būna vakarų,kad šis būdas nebepadeda
mano mazylis (jam 4 me.) labai jau megsta buti ant rankyciu,taciau kai miegelio uzsimano tai tik lovytej uzmiega,ir jau butinai turi buti merliukas prie zandelio
mano mazius paskutiniu metu uzmiega isikniaubes i mano delna.as glostau jo kaktyte pries uzmiegant,tai jis po mano delnu ir merkias.kai paguldau i savo lova,tai uzmiega isiremes kaktyte i pagalve.zodziu-reikia,kad butu i kazka isiremus kaktyte.tada
O mes tai turim daug skirtingų užmigimo būdų ir dažniausiai, kol kelių neišbandom, taip ir nežinom, kuris suveiks
Maniškis nuo gimimo užmigdavo tik prie krūties. Nebūtinai čiulpdamas, tiesiog prigludęs
šlovė marliukui
Mano tai abu su merliukais padraugaut mėgėjai
O mūsų karalaitis dabar miega be merliuko, bet apsikabina savo kaldrytės kampą ir įsikniaubia taip kad žiūriu ar galės dar pakvėpuoti
Mums irgi merliukas būtinas
Sakykit, ka su to merliuku daryt reik??? deti ant veido??? noriu pamegint, nes jau rankas skauda nuo tasymo ant ranku
QUOTE(lina.k @ 2008 01 11, 14:52) Sakykit, ka su to merliuku daryt reik??? deti ant veido??? noriu pamegint, nes jau rankas skauda nuo tasymo ant ranku Mes tai išvis be merliuko nė žingsnio. Kai valgom po kakliuku pasidedam, kai pakeliu atsirūgt irgi nenuimu, kad neapipiltų jei kas, o po to tiesiog lieka nosytę ten įkišus. Kvepia merliukas pieneliu
Nei merliuko, nei papkio... Nieko is siu dalyku neima ir nepripazista, o jau tuoj 5 menuo... Pavalgo ( ant ranku ar salia prigulus) ir i lovyte...
QUOTE(Betukas @ 2008 01 11, 16:39) Mes tai išvis be merliuko nė žingsnio. Kai valgom po kakliuku pasidedam, kai pakeliu atsirūgt irgi nenuimu, kad neapipiltų jei kas, o po to tiesiog lieka nosytę ten įkišus. Kvepia merliukas pieneliu as maciau kelis vaikucius kurie miega su merliuku,galvojau kad ir maniskei patiks,bet nee,jei net ir soskes nelabai reik
O mums reikia ir soskes ir merliuko ir dar vezimelije pasupti
as pamaitinusi padedu po kabanciais zaislais,tai mosikuojasi gal koki 20min.tada galiu daryti ka noriu demesio nereikalauja
Maniškis užmiega tik ant rankų
Merliuką tąso kai žaidžia, o neužmiegam be supimų kartais ir soskės reikia
O musu mazyle be kruties neuzmiega - tiek diena, tiek nakti
maniskis tai tik supamas..
maniskis migdosi ivairiai.tiesa nosyte iremti minkstai irgi megejas yra.kol buvo leliukas tai merliuka dedavom,paskui kuri laika nereikejo,o dabar minksta kepuryte atrado ir su ja migdosi.diena vezimuke pavezioju lengvai,pietu ir nakciai keliaujam i lovyte,padedam kepuriuka,paglostom,daznai tenka rankytes palaikyti arba po dekiuku paslepti ir tada uzmiega.tiesa jungiam migduka su lopsinem
maniškis, dienos miegui reikalauja tik soskutės ir merliuko prie žanduko, užsimigdo pats, nereikia nei supti, bet vakare pas maniški užauga ragiukai, tad užmigdyti nakčiai reikia pastangų, tuo užsiima tėtis, guli pas tėtį ant rankų kartu su merliuku ir migdosi, paprastai taip į lovytę jo nenuneši, pradeda ožiuotis, prie supimų nepratinam, nes rankeles jau sopa ir taip nuo dažno kelnojimo, dar padeda lopšinė, kurią aš jam nuniuoju.
Mums jau beveik 8,5 mėn., o migdomės prie papuko, jokių soskių, jokių merliukų nepripažįsta
QUOTE(Meina @ 2008 01 19, 09:53) Mums jau beveik 8,5 mėn., o migdomės prie papuko, jokių soskių, jokių merliukų nepripažįsta mano zirniukas ir nepripazista jokiu skudureliu, merliuku. pabandziau kelis kartus duot, bet kai tik turi dingsta noras miegot, ciulpia, zaidzia, urzgia
Mano mazyle uzmigdavo nakciai pavalgiusi prie kruties, o dabar jau beveik savaite valgo valgo, po to pradeda verkti, steneti ir tenka viska uzbaigti ilgu nesiojimu... Gal kai susitvarkys viduriai, vel ramiai uzmigs prie kruties.
QUOTE(rava @ 2008 02 01, 16:56) Mano mazyle uzmigdavo nakciai pavalgiusi prie kruties, o dabar jau beveik savaite valgo valgo, po to pradeda verkti, steneti ir tenka viska uzbaigti ilgu nesiojimu... Gal kai susitvarkys viduriai, vel ramiai uzmigs prie kruties. Mano mazyle tokio pat amziaus, ar tikrai pilvukas? Putimai tokio amziaus jau kaip ir turetu buti susitvarke O nuo triju menesiu tarsi kas vaika butu sukeite... Nakciai dar siaip taip sukaupe visa kantrybe stengiames islaikyti ta pacia tvarka, o diena net supimai ant ranku nepadeda... Uzmiega tik siek tiek paverkus, tiksliau paklykus, kai paskutines jegas atiduoda... Ir nors tu ka... Tikimes, kad dygsta dantukai, nes daugiau jau nzn...
Maniškiu žindukas ir merliukas geriausi draugai užmigimui - tik paduodi, ir akytės merktis pradeda
Mano kleckui vis dar geriausiads migdukas MP
Užmiega tik su soskyte.
O mano dukrytė soskės neima, ir merliukų nepripažista su jais tik žaidžia, o užmiegam su papuku.
QUOTE(Minlina @ 2008 02 02, 00:22) Iki triju menesiu uzmigdavo be dideliu pastangu - diena budavo ivairiai, bet nesunkiai, nakciai - lovyteje viena po paskutinio valgymo (pratinau nuo pat pirmu dienu). Merliukas irgi draugas O nuo triju menesiu tarsi kas vaika butu sukeite... Nakciai dar siaip taip sukaupe visa kantrybe stengiames islaikyti ta pacia tvarka, o diena net supimai ant ranku nepadeda... Uzmiega tik siek tiek paverkus, tiksliau paklykus, kai paskutines jegas atiduoda... Ir nors tu ka... Tikimes, kad dygsta dantukai, nes daugiau jau nzn... Noriu pasidziaugti, kad sita sunkuji etapa berods isgyvenome, nors dantukai ndar neisdygo, bet dabar nakciai vel be dideliu sunkumu uzmiega lovyteje, nes taip pratinome praktiskai nuo gimimo, o diena vezimelyje su soskiuku ir merliuku. Aisku, paniurzga, bet vistiek slove merliukams QUOTE(Meina @ 2008 01 19, 10:53) Mums jau beveik 8,5 mėn., o migdomės prie papuko, jokių soskių, jokių merliukų nepripažįsta mums jau 11-as ir miegam tik su papuku burnytej, ai dar kartais lauke pamiega vezime, bet paskutiniu metu jau reik viska ziuret kur mama veza, kas pro sali eina ir pan. Kai pradejo dantukai dygti pradejo keltis kas 3 val nakti diena uzmiega labai lengvai, bet vakare jau turim pavargti, prabunda po kelis kartus kol iminga... QUOTE(zinulė @ 2008 02 13, 22:01) Papildyta: QUOTE(Minlina @ 2008 02 14, 13:28) Noriu pasidziaugti, kad sita sunkuji etapa berods isgyvenome, nors dantukai ndar neisdygo, bet dabar nakciai vel be dideliu sunkumu uzmiega lovyteje, nes taip pratinome praktiskai nuo gimimo, o diena vezimelyje su soskiuku ir merliuku. Aisku, paniurzga, bet vistiek slove merliukams smagu kad nors kaimynka ramiai miega
mes jau ne mazi,bet mano uzmigdavo kai paglostydavau galvyte prie smilkinio,tada greit atsipalaiduoja.dar paniuniuodavau lopsine.
Mums reikia vienos pasakos, kurią visuomet baigiu "...pasakėlės pabaiga" ir "lūžta"
mano abu mazyliai uzmiega tik su savo megstamais minkstai zaisliukais
Vyresnioji negali užmigti be pasakos ir mylimo žaisliuko, tie žaislai dažnai keičiasi, nes turi nemažai
Na o mažylė užmiega prie papuko
musiske neuzmigtu be merliuko ir tucio
Mano dukriukas negali uzmigti be mamytes rankytes
Ale iki metukų ir mums merliukas buvo šventas daiktas
vyresnioji mėgdavo supdama vežimėlyje užmigti,tada perkeli į lovytę,vidurinioji kai jai glostai nugarytę arba galvytę,o mažasis draugavo su rankšluosčiu-tuo pačiu didžiausiu
o mes negalim uzmigti be mamos papuko
Na o mano mazoji negali be savo buteliuko, merliuko kazkaip nuo gimimo nemego, o nuo supimo ant rankuciu atpratinau nuo 5 men
Neužmigtų be mamos ar tėčio piršto ir tutės
|