Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikiukas negali užmigti be...
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3, 4
varhay
be soskes ir merliuko- nezinau kaip atpratint nuo siu gerybiu reikes doh.gif
V&A
triju soskiu ir teletabio doh.gif lotuliukas.gif
linosska
Be soskės ir savo suniuko biggrin.gif
Jiesia
Na, musu zuikiui jau tuoj bus puse metuku. Dabar uzmiega gana lengvai su meskiuku. Pavalgo, panesioju dainuodama lopsine, kad atsirugtu, ir i lovyte. Jei labai pavarges uztenka ant soniuko pasisukt, apsikabint meskiuka, ir miega. Jei nelabai pavarges arba nebuna nurimes, tai pasimala kuri laika.
Bet iki 4 men buvo tikras vargas- diena miegodavo tik masinos kedutej. O vakarais migdymas kartais uztrukjdavo iki 2,5 val. Dizdiausia beda budavo tame, kad niekaip nemokedavo saves nuraminti- kojom ir rankom taip makaluodavo, kad dar labiau save iaudrindavo. Ir tada daryk ka nori. Dabar, jei turesiu antra vaika, butinai vystysiu miegui. O kazkur knygoj skaiciau, kad tarp 4- 6 men kudikiai patys mokosi save uzmigdyti. Tik reikia duot jiem sansa. Man suveike. Pirma karta praverke gal 1,5 val., kai paguldziau i lovyte. Stovejau salia ir dainavau. Po to karto paskui kazkaip nebuvo taip sunku. cool.gif
ruoniukas
be muzikos niekaip schmoll.gif
S.N.A.S
QUOTE(jolo @ 2008 07 30, 14:38)
drinks_cheers.gif  Pas mus irgi tas pats. ik galvoju kaip bus, kai reiks maitinimą nutraukti  unsure.gif
*

Aš ir ankščiau baisiai pergyvenau, kaip atsprasim ,kaip užmigsim ir t.t. Bet štai vieną vakarą nedaviau papulio, nes išgėrus buvau biški, kitą vakarą jis jau nelabai prisiminė, o trečią vakarą jau specialiai prie savęs nesiimiau ir sekantį vakarą jis turbūt jau pamiršęs buvo assa.gif vat taip greit mes įpratom miegot be papuko mamytės..
Paskui etapas buvo,kai neužmigdavom be soskės.. karsta.gif kaip ilgai jis truko bevaž vorš virš dviejų metukų netyčiom atpratom..
dabar jau neužmiega be Meilės Trikampio per Tango tv...o kaip pyksta mūsų tėtis, kad tas Triakmpis kasdien prieš užmiegant pas mus... hihihi.gif
deimi
Negalim uzmigti be tecio ar mamos ranku ir arbatos gerimo is buteliuko. Soskes neciulpiam nuo 6 men.tai nusiraminam ir uzmiegam gerdamos silta arbatele.
Idda
Be arbatos buteliuko doh.gif
MagnolijaB
Kažkaip keista, bet maiškė diena (dar du kartus meigam) ramiausiai užmiega atsigerus iš vieno papuko, o vat naktiniam miegui išgeria visą pieną, paskui "šoka" lovoj, galiausiai nurimsta atsigula tarp mūsų su vyru įsikimba man į plaukus ir žiūrėdama televizorių užmiega. Nakti pabudus irgi geriausias vaitas plaukai mano
naitas
mano dvimetukas miega su mašinom rankose. galima paimti tik tada, kai "atsileidžia".
o 3 mėn berniukas užmiega pats. tik spėk jam lovą paklot karsta.gif
5 metų - su knygute, su šuniuku ir dinozauru.

Visa tai dar apjungia mano kasvakarinis dainavimas.
Kaip ir labai paprasta. Tačiau... tai 5 metai tokio lengvo "arešto" - be dainelių nemiega. Kol išdainuoju kokia 10-15, pati nusilesu. Taigi, visi bredai pitai, andželinos, grožio peiliai, meilės ir broliai - praktiškai nematyti...
kami1
mum jau greit 8 men. o uzmiegam tik prie kruties valgydamos, tiek diena, tiek nakti doh.gif
Lineja 29
Be merliuko ir ciulptuko doh.gif blush2.gif
Jūja
Be merliuko ir kokio minkšto žaisliuko. O prieš savaitę dar ir soskiuko reikėdavo ax.gif
Indre
Maniškiai be merliuko negalėjo net pagalvoti apie miegą doh.gif biggrin.gif Būdavo įkiša nosį ir staigiai sminga, o be merliuko kuičiasi, spardosi ir visaip itaip išsidirbinėja doh.gif
Gėlėta27
Be savo skurliuko ne pro kur neuzmiega, kuicias, o istrynes nosyte i ji sminga dazniausiai iskart biggrin.gif
ingakyca
Anksčiau nieko nereikėdavo kai eidavo miegot, nei merliukų, nei soskių, na bet dabar be mažiausiai 5 mašinyčių į lovą neina doh.gif Išsirikiuoja eile šalia savęs, užkloja dar jas ir tada pats ramiai užmiega biggrin.gif
Gabred
Mūsų mažylis tikrai neužmigtų paliktas vienas, taigi aš sėdžiu prie lovelės ir glostau jam galvytę wub.gif , žinoma ir soskiuko mums dar reikia, bet tik kol užmiegam ax.gif
Braškutė
reikia kokio nors marliuko, kakaliulio kaip jis vadina smile.gif
Edeta
Be merliuko ir čiulptuko niekaip neužmiega, gavęs savo "ramintojėlius" iškart nulūžta,nereikia nei šalia būti,nei supti rolleyes.gif
Brooke
QUOTE(ingakyca @ 2008 11 01, 06:58)
Anksčiau nieko nereikėdavo kai eidavo miegot, nei merliukų, nei soskių, na bet dabar be mažiausiai 5 mašinyčių į lovą neina  doh.gif Išsirikiuoja eile šalia savęs, užkloja dar jas ir tada pats ramiai užmiega  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif
Kam mašinytės, kam lėlytės biggrin.gif Manoji irgi visas lėles ir pliušiukus suguldo, ir tik tada pati gulasi. Kai buvo mažesnė nieko nereikėdavo, nes prie nieko nepratinom. Manau, tų čiulptukų ir merliukų labiau reikia mamytėms, negu vaikučiams biggrin.gif
editaja
QUOTE(stela3468 @ 2008 07 25, 19:16)
Na o mano mazoji negali be savo buteliuko, merliuko kazkaip nuo gimimo nemego, o nuo supimo ant rankuciu atpratinau nuo 5 men
*

o vat papasakok kaip atpratinai g.gif
aaushra
Be čiulptuko smile.gif
neju
QUOTE(kami1 @ 2008 10 10, 12:35)
mum jau greit 8 men. o uzmiegam tik prie kruties valgydamos, tiek diena, tiek nakti  doh.gif
*

Mes taip pat, tik kad vyresni esam ax.gif
linuciuke
Abu neužmiega be televizoriaus unsure.gif o mažius dažniausiai dar kanors pasigriebia, nesvarbu ką, mašiną, knygutę, sesės lėlytę, sulčių buteliuką ...
lawwra_a
Na mes dar mažučiai, bet nebeužmiegame be arbatos...jau kai miegas mus ruošiasi aplankyti, paguldau, patraukia arbatos ir jau miegų karalystėje thumbup.gif
martulia
O mes negalime uzmigti be MP arba be mamos plauku 4u.gif
indruliukeee
Mum po kol kas nereikia nieko smile.gif
alize
maniske tik maitinama uzminga ir dar butinai reikia merliuko doh.gif to, kur pienukas lasa maitinant... tada uzsidengia veiduka ir miega
Raile
doh.gif
QUOTE(kami1 @ 2008 10 10, 12:35)
mum jau greit 8 men. o uzmiegam tik prie kruties valgydamos, tiek diena, tiek nakti  doh.gif
*

Mano mazulei jau 1,2m, bet uzmiegam tik "ant papuko" doh.gif Uzmigdyti kitaip as nesugebu schmoll.gif , matyt, pienuka jaucia mirksiukas.gif Vyrui ir broliukui pavyksta ant ranku panesiojus uzmigdyt thumbup.gif , bet tik ne man verysad.gif
*AJR*
maniskis uzmiega isikibes i ranka, gniauzo, glosto mano ranka, po to uzmiega ir paleidzia smile.gif
anikka
Vyresnele neuzmiega be silkines skareles, kuria turi jau 4 metus. Turi ja tik lovoje, nes jau perkalbejau, kad ji didele, ir negrazu kad nesioja su savimi, tai palieka lovoje. Ir dar kiekviena vakara uosto mano plaukus. ax.gif

o mazoji..... doh.gif be skuduro neuzmiega...nesuprantu kas darosi su mano mergaitemis doh.gif . Viena nors su silkine, malonia skarele, o ta kita su storu, pukuotu medziagos gabalu, kuri viena karta kai surado, tai viskas doh.gif ir pabandyk atimk doh.gif , dar ir ciulpt ji pradejo doh.gif o ciulptuko neima schmoll.gif

lotuliukas.gif bet nieko, isgyvensim.
mergelė-širdelė
be Avento tuscio buteliuko unsure.gif unsure.gif
alinata
be mamos doh.gif ir pieno buteliuko doh.gif
renatakuz1
QUOTE(asta.m @ 2009 02 23, 13:15)
maniskis uzmiega isikibes i ranka, gniauzo, glosto mano ranka, po to uzmiega ir paleidzia smile.gif
*

Mano dukryte lygiai taip pat, be mamos rankos niekaip neuzmiega, tik paduodu ranka ir vaikas ramus ramus ir miega... smile.gif
Renatele J
Mes tai visada pasiguldome salia zuikuti, be jo ne tik kad neuzmiegame, bet ir nevaziuojame niekur. 4u.gif
SeRi
Mano berniuksciui greitaio bus 13 metu,o pries miega visuomet pasileidzia pasaku kasete biggrin.gif .Tik praso,kad niekam nesakyciau tongue.gif
zuikai
Mūsų mergytė susiguldo bent tris žaislus minkštus. Visus apsikabina, užsikloja. Dar kartais sako pasupk blink.gif Anksčiau kai mažesnė buvo, tai čiulptukas, paskui ir kaldrytės kampas. na ir dabar pakramto kartais biggrin.gif
goya
Mums reikia pasakos.............
neringuša
Kol buvo mazyte, reikdavo pienelio, o dabar tai mamos mazojo pirsto doh.gif net nakti kartais prabunda ir praso mama duok liabu liabu ( tai reiskia duok pirstuka) ax.gif
Beautiful Life
Dukryte sunkiai uzmiega be pagalvytes, tik uzsimano miegucio is karto griebia ja ir bando gultis biggrin.gif , jeigu vaziuojam i svecius, visada ta pagalve su savim vezames biggrin.gif
lelllyte
mes visada pasiimam suniuka , merliuka ir soske ir labai greitai uzmiega o jei dar atsiguli salia tai vaiko kaip nerasta
~mama mia~
kolkas mums nieko neprisireikia, negali be manes uzmigt, reikia kad pasilenkus prie lovytes pastoveciau, ir pirstuka duociau palaikyt. Neseniai MB migde tai verke kol as neatejau doh.gif wub.gif
Idda
Mano tai siuo metu neuzmiega be vandens gertuves, minksto suniuko ir anciuko doh.gif
Naminė
Maniškį reik vežimuke užsupt,ant rankų netinka.Labai neramiai miega tai kai pabusdavo naktim taiptik nutildavo,kitaip rėkia ant viso namo.Priprato,o dabar sunku atpratint,pats lipa ir sako a-a pupa
CarpeDiem
Mums jau 2metukai ir mes iki siol uzmiegame teveliu lovoje ant mamytes rankos (kaires butinai), siaip galim ir paprastai ant pagavytes atsigulti (nors mieliau, kai mamytes ranka po galva biggrin.gif ) Ir svarbiausias dalykas- viena maziuko rankyte bus ant mamytes pilvo!!! doh.gif "Ti-ti"- taip vadina, kai iesko bambos... "Kur ti-ti, kur ti-ti???" Ir rades patenkintas uzmiega!!!! mirksiukas.gif
Tiesa pasakius, kartais vargina ir tai, kad musu lovoje uzmiega (ir dar nakti ateis pora kartu, perlips is savo lovytes), ir kad vis ta pilva krapsto.. Bet kartais pagalvoju, kaip visdel to yra malonu, kaip mazasis apkabina uz kaklo ir miega (taip buna ne visada, bet paskutiniu laiku paglostes pilvuka vis dazniau apkabina ir uzmiega)... Atrodo tie vaikai taip greitai auga, siandien toks , ryt jau anoks.. greit pabegd ne tik kad i savo lovyte, bet net i savo kambari, gal tada ir ilgiesimes svelnu mazu rankyciu apkabinimo ir butuku pries naktele ir noresis, kad vel maziukai pirstukai ieskotu mamytes pilvuko! 4u.gif
demo versija
abu vaikai nebuvo priprate prie jokiu daiktu,užmigdydavau pati šalia gulėdama
Orfeja
na o pas mus visa miegojimo istorija ax.gif
kai gime, kazkury laika tik ant ranku valgydamas, po to surado nauja mada - loveleje besupant ir mamytei soske laikant, kad neishpjautu blush2.gif
buvo ir taip, kad ateina mzdaug laikas miegoti, pagulgydavau i lovele, karusele virsh galvytes paleisdavau suktis ir groti Mocarta, Vivaldi ir pats uzmigdavo 4u.gif
o dabar vyriukui jau 5 men, soskes nebeima, merliuko net nebandziau deti, loveleje irgi netinka, tai vezimelyje valgant is buteliuko smile.gif
buna jei prabunda, nera buteliuko, zirzti pradeda, bet vel buteliuka paduodu ir miegam toliau bigsmile.gif
idomu kas toliau laukia mirksiukas.gif
Lotyna
Oho, pas mus tai miegas sventas dalykas nuo pat gimimo iki siol thumbup.gif
Uzmigtu bet kur, jei tik laikas miegojimui ateina smile.gif
kruopa
Pas mus irgi visa miego istorija biggrin.gif
Kai gime uzmigdavo tik nesiojama. O nesiot reikdavo ilgai
Nuo kokio 3-4 menesio uzmigdavo tik suvystyta ir panesiota
Apie 6 menesi jau nebereikejo vystyti, buvo ipratus uzmigti lovytej
Gulejom ligoninej tai iprato uzmigti prie papulio ir taip iki siol. Nori miegot, papulis ir akytes iskart uzsimerkia biggrin.gif
mamkexx
Musu miega su migduku ir paciu geriausiu draugu - meskinu smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.