QUOTE(Daske @ 2010 04 29, 07:37)
o siaip daug buna zmoniu ?
Nelabai kur randu informacijos apie tenisa marijampoleje, o labai noreciau pasimokyti pazaisti
QUOTE(Inga654 @ 2010 05 25, 11:12) Nelabai kur randu informacijos apie tenisa marijampoleje, o labai noreciau pasimokyti pazaisti O jūs vietinė? Jei taip, tai gal pati žinote Mokoluos (prieš pat kalną lipant į monolitus) yra aikštelė, bet ji lauke, neuždara ir šiaip, kaip mačiau daug kas žaidžia parke, bet jau su savo įranga.
Sveikos. sianden buvau nuvykus i tauro kluba lietuvininku gatveje. bet jis kazkaip keistai dirba nuo 9 iki 12 ir nuo 17 iki 21 tai zinoma nieko neradau. NOrejau paklausti per langa macaiu tokia maza sale su keliais treniruokliais tai ten viskas kas ten yra ? ar yra daugaiu tu treniruokliu ? nes kardio tai tik dviracius minamus maciau
QUOTE(ievuttee @ 2010 06 09, 13:38) Sveikos. sianden buvau nuvykus i tauro kluba lietuvininku gatveje. bet jis kazkaip keistai dirba nuo 9 iki 12 ir nuo 17 iki 21 tai zinoma nieko neradau. NOrejau paklausti per langa macaiu tokia maza sale su keliais treniruokliais tai ten viskas kas ten yra ? ar yra daugaiu tu treniruokliu ? nes kardio tai tik dviracius minamus maciau ten tik sales dalis o taip dirba visada vasaros metu nes klijentu maziau
sveikos visos norincios sportuoti merginos
QUOTE(blondinuke666 @ 2010 06 19, 21:16) sveikos visos norincios sportuoti merginos Tikrai atsidaro nuo liepos 1 ? Nes ju puslapi nieko neraso. O gal zinai, koks bus darbo grafikas? Nes tarkim Tauras diena nedirba, tik ryte ir vakare. QUOTE(Daske @ 2010 06 09, 13:50) ten tik sales dalis o taip dirba visada vasaros metu nes klijentu maziau Sveikos, o gal žinote, kokios yra kainos "Tauro" sporto klube? Ar studentams nuolaidas daro? Papildyta: QUOTE(charaiveti @ 2010 06 26, 14:50) gal galėtumėte parašyti, kas žinote, koks tikslus adresas to klubo?
prades dirbti nuo 7 dienos yra ant sporto klubo duru parasyta
Daske ziuriu reklamuoji
šiandien pirma diena sportavau "taure" aštuntukėj
bet geriausias Tauro sporto klubas yra prie "profkės"
Tai va, vakar buvom nueje i ta Tauro kluba Mokoluose. Buvom apie 16.30, tai man pasirode, kad nemazai tuo metu zmoniu buvo. Kadangi mes planuojam kartu su vyru issipirkti abonenta, tai jam 60 lt, man 55lt, jei norim eit i dusa, dar po 10lt. Kadangi mes nesportave, tai pirmiem kartam rekomendavo ateiti apie 19 val, kad galetu daugiau mum skirti demesio, ir viska parodyti. Apsilankymu kiekis nenormuojamas.
Tai mes snd kaip ir planuojam pirma karta apsilankyti, nors prisipazinsiu kad nedrasu:geda2: Vakar dar vaziavau aprangos ieskot, nes kaip nesportuojanti, tai nieko tinkamo neturejau
"Tauro" kl. Lietuvninku gatveje 65 Lt menesiui, idomu kodel Mokoluose pigiau
Gal kas žino ar Marijampolėje vyksta bodyflekso užsiėmimai kur nors?
|