Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sporto klubai Marijampolėje
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3
Jolanta2008
Ka manote apie sporto klubus Marijampoleje?Ar yra is ko rinktis?Noriu pradeti sportuoti, bet nezinau kuris sporto klubas butu geras... g.gif
kristutee
labukas, aš lankiau prie spindulio kino teatro kur yra. nes šiaip ir kito nežinau... blush2.gif
tai šiaip visai nieko, tik po to laiko kažkaip nebuvo eiti. bet reikėtų vėl kažkaip sportuot, tik va aš blaškausi tarp vilniaus ir marijampolės, tai man vis nesigauna... sad.gif bet jei nori nuomonės, tai, aš kiek ėjus vilniuje, tai man labiau patikdavo tai, kad būdavo daugiau ką veikti. na žinai, sauna, jacuzzi, baseinas. aš tokia kai prie pritinginčių, tai man tai svarbiausia... ax.gif bet marijampolėj kažkaip drasiau jaučiausia sportuojanti, nėra tokių fifų ateinančių tik pasimaivyti, apskritai, daugiausia vyrai, kurie ten savo raumenyno didinimu užsiėmę, tai buvo drasiau. tik nesupratau sistemos su dušais. nemačiau nei vienos į juos einant g.gif tikriausiai visos varo parustis namo, juk nedidelis miestas. bet aš norėjau eit į dušą ir dėl tos kvailos prižasties, kad nieks neina- nėjau. ir šiaip, iš dušo kažkokios durys kažkur veda, kartą mačiau jas praviras, tai ten kažkokie kedai lyg ir vyriški ir pan. buvau jau nusirengus ir ruošiausi vis dėlto lįsti, bet išsigandau, kad gal ten vyrų persirengimo kambarys... lotuliukas.gif gal net BENDRAS dušas! tai n4jau nesąmonių prisigalvojus lotuliukas.gif ot durna galva doh.gif negali būt, kad bendras dušas, negi su maudymke eit po sporto. bet aš vis kažko prisigalvoju biggrin.gif
Jolanta2008
As labai noriu pradet sportuot, vis nebuvo laiko, o gal tik atideliodavau. blush2.gif
Ir siaip uzsiemimas butu, tik nerandu, kad kas kompanija palaikytu...Ir nezinau kuri pasirinkti sporto kluba...
Zuika27
Eiti gali i mokolu 8 vidurines kluba-faina wink.gif thumbup.gif
kristutee
o kas mokoluose? kur tiksliau, mat aš ne marijampolietė, tai čia nieko nežinau...
o dėl kompanijos, tai visada smagiau, aš mielai prisijungčiau, tik dar nežinau, ar galėsiu tiksliai. čia tik už kokio mėnesio bus žinoma sad.gif
Zuika27
Kas del mokolu.Yra 8-oje vidurineje m-kloje is stadiono puses-uzrasyta TAURO KLUBAS smile.gif Jei ka-rasyk i asm.zin.,nes dar nelabai pagaunu kampa kaip cia ta foruma valdyti blush2.gif
Jolanta2008
o kas mokoluose? kur tiksliau, mat aš ne marijampolietė, tai čia nieko nežinau...
o dėl kompanijos, tai visada smagiau, aš mielai prisijungčiau, tik dar nežinau, ar galėsiu tiksliai. čia tik už kokio mėnesio bus žinoma

Galeciau dar menesi pakenteti, tiek laiko jau atideliojau, manau menesis nieko nepakeistu biggrin.gif
O tu is kur esi siaip?
Jolanta2008
O daugiau kaip matau nuomoniu apie sporto klubus Marijampolėjė nėra...Gaila...
Tuomet gal yra tokiu, kurioms vienoms nedrasu eiti i sporto kluba(nes ir man taip yra)-as labai noreciau palaikyti kompanija. biggrin.gif
Smagiau kai kazkas palaiko.... ax.gif
silverfox
QUOTE(Zuika27 @ 2008 01 07, 18:07)
Eiti gali i mokolu 8 vidurines kluba-faina wink.gif thumbup.gif
*

Nuuu va ir man tas pats buvo doh.gif Bet išdrįsau ir nuėjau į jau minėtąjį TAURO S.K.
Labai puikus thumbup.gif Treneris thumb_yello.gif Jeigu sugalvosi eit- nesidrovėk, parašyk, palydėsiu, pagelbėsiu ax.gif mirksiukas.gif
kristutee
QUOTE(Jolanta2008 @ 2008 01 08, 10:42)
Galeciau dar menesi pakenteti, tiek laiko jau atideliojau, manau menesis nieko nepakeistu biggrin.gif
O tu is kur esi siaip?
*

oi, nebuvau prisijungus... blush2.gif matai, aš dažnai į vilnių važinėju, mokytis, tai dar nežinau savo tvarkaraščio, todėl negaliu pradėt sportuot, nenoriu mėtytis. bet greit žinosiu biggrin.gif tai galėtume eit kartu, tik aš kartais kokią treniruotę praleisčiau savaitės vidury... ax.gif
o aš druskininkietė šiaip kilimo. bet dabar marijampolėj gyvenu, netoli sūduvos stadiono smile.gif tai bandysim į tą Taurą? o gal jau babandei? ir kaip?
Papildyta:
QUOTE(silverfox @ 2008 01 12, 21:29)
Nuuu va ir man tas pats buvo  doh.gif  Bet išdrįsau ir nuėjau į jau minėtąjį TAURO S.K.
Labai puikus  thumbup.gif  Treneris  thumb_yello.gif  Jeigu sugalvosi eit- nesidrovėk, parašyk, palydėsiu, pagelbėsiu  ax.gif  mirksiukas.gif
*

o kaip puiku! pagalba visada gerai smile.gif tik vat reik prisiruošt, ane, merginos? rolleyes.gif
silverfox
Nereikia jokių prisiruošimų irnesakyk.gif Aš pvz spontaniškai, eidama pro šalį užėjau ir nuo to pradėjau thumbup.gif
Jolanta2008
QUOTE(silverfox @ 2008 01 12, 21:29)
Jeigu sugalvosi eit- nesidrovėk, parašyk, palydėsiu, pagelbėsiu  ax.gif  mirksiukas.gif
*

Butinai parasysiu, nes vienai tikrai nedrasu... ax.gif 4u.gif

[quote=kristutee,2008 01 13, 14:51]
oi, nebuvau prisijungus... blush2.gif matai, aš dažnai į vilnių važinėju, mokytis, tai dar nežinau savo tvarkaraščio, todėl negaliu pradėt sportuot, nenoriu mėtytis. bet greit žinosiu biggrin.gif tai galėtume eit kartu, tik aš kartais kokią treniruotę praleisčiau savaitės vidury... ax.gif
o aš druskininkietė šiaip kilimo. bet dabar marijampolėj gyvenu, netoli sūduvos stadiono smile.gif tai bandysim į tą Taurą? o gal jau babandei? ir kaip?[QUOTE]

Nusprendziau palaukti taves tongue.gif Smagiau dviese... ax.gif biggrin.gif O kuri eiti-pasitarsim ir abi nuspresim...Man didelio skirtumo nera...
silverfox
Tai kur dingo tos entuziastės g.gif
silverfox
Na, matau, kad bendraminčių taip ir nebesulauksiu blush2.gif
hifi
aš einu i tae bo aerobika marijampoleje ax.gif . Ji vyksta 8 -untoje vid m-kloje kiekviena darbo diena 18.30val
Jolanta2008
O as maciau dar kad Marijampoleje pilvo sokiai kazkur vyksta...Labai noreciau... 4u.gif biggrin.gif Tik laikas biski nedekingas...
O siaip tai kadangi nelabai ka radau, kad kartu eitu sportuoti-tai pilnu tempu kiek tik imanoma sportuoju namie vakarais...
Aisku jei atsirastu mergina ar moteris, kuri kad ir dabar sutiktu palaikyti kompanija-butu smagu kartu eiti i sporto kluba... biggrin.gif
Joana1210
QUOTE(Jolanta2008 @ 2008 01 24, 12:24)
O as maciau dar kad Marijampoleje pilvo sokiai kazkur vyksta...Labai noreciau... 4u.gif  biggrin.gif Tik laikas biski nedekingas...
O siaip tai kadangi nelabai ka radau, kad kartu eitu sportuoti-tai pilnu tempu kiek tik imanoma sportuoju namie vakarais...
Aisku jei atsirastu mergina ar moteris, kuri kad ir dabar sutiktu palaikyti kompanija-butu smagu kartu eiti i sporto kluba... biggrin.gif
*

As irgi ieskau kompanojos ax.gif biggrin.gif
Pradejau eiti i kluba Kauno g., ten, kur antram aukste, bet vienai nelabai jauku ir nesmagu g.gif
Gal jungiames drauge mirksiukas.gif
Jolanta2008
QUOTE(Joana1210 @ 2008 01 24, 22:35)
As irgi ieskau kompanojos  ax.gif  biggrin.gif
Pradejau eiti i kluba Kauno g., ten, kur antram aukste, bet vienai nelabai jauku ir nesmagu  g.gif 
Gal jungiames drauge  mirksiukas.gif
*

As uz thumbup.gif Smagu butu, o kuriom dienom tu eini?Bet as galeciau tik po darbo, na mazdaug 17:30 galetumem jau pradet sportuot, jei tau tiktu...
Joana1210
QUOTE(Jolanta2008 @ 2008 01 25, 09:45)
As uz thumbup.gif Smagu butu, o kuriom dienom tu eini?Bet as galeciau tik po darbo, na mazdaug 17:30 galetumem jau pradet sportuot, jei tau tiktu...
*

As irgi einu po darbo. Apie puse sesiu-sesta.
O dienu kuriom eit, tai taip grieztai nenusistacius, tik treciadieniais ne.
Tai susitartume, kad abiem patogiau butu cool.gif
Jolanta2008
QUOTE(Joana1210 @ 2008 01 25, 13:31)
As irgi einu po darbo. Apie puse sesiu-sesta.
O dienu kuriom eit, tai taip grieztai nenusistacius, tik treciadieniais ne.
Tai susitartume, kad abiem patogiau butu  cool.gif
*

Kada einam?O jei antradieni susitiktumem prie klubo?Tik as dar ten nebuvus, blush2.gif gal pirmiausia man reiktu issipirk abonenta ar kaip? g.gif smile.gif
Joana1210
QUOTE(Jolanta2008 @ 2008 01 25, 16:02)
Kada einam?O jei antradieni susitiktumem prie klubo?Tik as dar ten nebuvus,  blush2.gif gal pirmiausia man reiktu issipirk abonenta ar kaip? g.gif  smile.gif
*

OK, susitinkam tada antradieni. bigsmile.gif
O abonimenta nusipirksi atejus, nera reikalo is anksto, manau, pirkti schmoll.gif
Jolanta2008
Parasiau tau asmeniskai zinute, tikiuosi gavai... smile.gif
Neprasta
Ir kaip sportuojančioms sekasi, parašykit kuri nors,nes aš ir noriu eit sportuot bet bijau kad nieko nesugebėsiu ir tik gėda bus blush2.gif doh.gif
amale24
Aš taip pat jau seniai vis ruošiuos ir ruošiuos pradėti sportuoti, bet .........vienai liūdna, o savo draugužių neprikalbinu verysad.gif
Tai vaikelių vyrai nepasilieka, tai vėl kokios bėdos doh.gif
Tesa.
Na ir as jungiuosi prie jusu merginos smile.gif jau nuo ateinancio pirmadienio t.y. nuo vasario 25d. zygiuosiu i sporto kluba taciau as einu i ta kuris man arciau namu, o arciausiai gaunasi Kauno g. esantis sveikatingumo centras tas antrame aukste. As jau ir seniau buvau ji lankius tik man vienas minusiukas yra, kad treneris daugiau info galetu suteikti kaip ir ka geriau patobulinti na aisku gal ir paciai reiketu daugiau klausineti na ziuresim kaip si karteli bus smile.gif
Tai va jei kas jau ten lankotes rytais tai sutiksit ir mane smile.gif nes sportuoti ruosiuosi nuo 8 val. ryto.
pookutis
La smile.gif as cia naujokė Marijampolėje, tai irgi ieškau, kur galėčiau sportuoti fitness4.gif Kaip tas "Tauras"? Ten treniruokliai tik ar yra ir kokia sauna karsta.gif baseinas gal ?

Kokios kainos abonimentų? Šiandien bandžiau jiems prisiskambinti pasiteirauti - be šansų doh.gif matyt labai sportuoja visi showoff.gif
Daske
QUOTE(pookutis @ 2008 02 26, 18:56)
La  smile.gif  as cia naujokė Marijampolėje, tai irgi ieškau, kur galėčiau sportuoti  fitness4.gif  Kaip tas "Tauras"? Ten treniruokliai tik ar yra ir kokia sauna karsta.gif baseinas gal ?

Kokios kainos abonimentų?  Šiandien bandžiau jiems prisiskambinti pasiteirauti - be šansų  doh.gif  matyt labai sportuoja visi  showoff.gif
*

Einu i Taura senoje ketvirtukeje cia peis iki didelę abonimentas 40 litu yra dusas mirksiukas.gif tenai treniruokliai svarbiausia super trenerė thumbup.gif thumbup.gif
sekmes sportuojant thumbup.gif thumbup.gif
pyragiuke
sveikos marijampolietes,
as lankiau treniruoklius "vaivorykstes" darzelio rusy, tik nelb man ten patiko.gal pati aplinka ar kad labai daug zmoniu susirinkdavo ir beveik nebudavo vietos apsisukt.ir isvis man treniruokliai ne prie sirdies schmoll.gif as geriau pastrikineju pagal muzika lotuliukas.gif buvau sugalvojus pradet mokytis pilvo soki, bet pagalvojau kad prieis ten fifu pasipuikuot savo kudom figurom ir kazkaip persigalvojau...
o tam tauro klube vien tik treniruokliai ar yra ir aerobika?
kristutee
QUOTE(pyragiuke @ 2008 03 02, 16:26)
sveikos marijampolietes,
as lankiau treniruoklius "vaivorykstes" darzelio rusy, tik nelb man ten patiko.gal pati aplinka ar kad labai daug zmoniu susirinkdavo ir beveik nebudavo vietos apsisukt.ir isvis man treniruokliai ne prie sirdies schmoll.gif  as geriau pastrikineju pagal muzika lotuliukas.gif buvau sugalvojus pradet mokytis pilvo soki, bet pagalvojau kad prieis ten fifu pasipuikuot savo kudom figurom ir kazkaip persigalvojau...
o tam tauro klube vien tik treniruokliai ar yra ir aerobika?
*

o kur čia tas pilvo šokis? kelintadieniais ir už kiek? labai įdomu.. g.gif
o fifų nemanau, kad prieis, o jei ir prieis, juk pilvo šokį gali šokti bet kokia figūra. o pilvukas, manau, net privalumas... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tesa20 @ 2008 02 19, 19:28)
Na ir as jungiuosi prie jusu merginos smile.gif jau nuo ateinancio pirmadienio t.y. nuo vasario 25d. zygiuosiu i sporto kluba taciau as einu i ta kuris man arciau namu, o arciausiai gaunasi Kauno g. esantis sveikatingumo centras tas antrame aukste. As jau ir seniau buvau ji lankius tik man vienas minusiukas yra, kad treneris daugiau info galetu suteikti kaip ir ka geriau patobulinti na aisku gal ir paciai reiketu daugiau klausineti na ziuresim kaip si karteli bus smile.gif
Tai va jei kas jau ten lankotes rytais tai sutiksit ir mane smile.gif nes sportuoti ruosiuosi nuo 8 val. ryto.
*

kaip sekasi? man ten irgi pritrūko informacijos... rolleyes.gif
Tesa.
Kristutee man tai puikiai sekas, si karteli tai sudare man treniruociu programele aisku uz ja reikejo susimoketi 30 lituku, bet vertejo smile.gif
O kas del pilvo sokiu ar aerobikos tai uzsisemimai vyksta taip pat tam sporto centre, na prie spindulio kino teatro tik kiek kainuoja tai jau nezinau turetumet pacios uzbegti ir pasiteirauti biggrin.gif
kristutee
QUOTE(tesa20 @ 2008 03 14, 11:05)
Kristutee man tai puikiai sekas, si karteli tai sudare man treniruociu programele aisku uz ja reikejo susimoketi 30 lituku, bet vertejo smile.gif
O kas del pilvo sokiu ar aerobikos tai uzsisemimai vyksta taip pat tam sporto centre, na prie spindulio kino teatro tik kiek kainuoja tai jau nezinau turetumet pacios uzbegti ir pasiteirauti  biggrin.gif
*

aha thumbup.gif labai gerai, reiks pasiteirauti! gal ir man vėl jį pradėt lankyti... g.gif tu ryte, ane? tikriausiai nedaug žmonių būna rytais. o aš tikrai galiu, nes mazgė 6 keliasi, tai po to vis tiek nėr ką veikt.... ax.gif močiutė gali pažiūrėt valandėlę kokią..
agnek
man šiandien aktyvo diena, pradedu eiti į sporto klubą ten prie Spindulio kino teatro lotuliukas.gif
Daske
o i ji vien del treneriu neiciau doh.gif doh.gif net begimo takeliu ijungti nemoka verysad.gif liepe begti ant neijungto tai cia treneris doh.gif doh.gif
Juritele
QUOTE(Daske @ 2008 04 03, 20:39)
o i ji vien del treneriu neiciau  doh.gif  doh.gif net begimo takeliu ijungti nemoka verysad.gif liepe begti ant neijungto tai cia treneris doh.gif  doh.gif
*

BAISU TIKRAI TADA doh.gif
goshke
O čia visi minėti klubai Marijampolėj bendri ? Į kurį iš jų chebra renkasi rimtai sportuoti o ne pasipuikuoti ? Žiauriai noriu vėl į sportą grįžt, dabar palei Marijampolę gyvenam (Baraginės km.), tik šiuo metu lialiuką turim, tai biški kaip ir stabdis, bet kogero jei rimtai prisiversčiau, tai gal ir rasčiau išeitį. Tai ar yra koks nors klubas su sauna ar visuose Marijampolėj tik bendri dušai? blush2.gif Pasidalinkit įspūdžiais, taip įdomu... 4u.gif
kerynea
sakykit merginos, kiek kainuoja abonementas tam klube prie spindulio? smile.gif ir gal zinot kiek kainuoja vuenkartinis apsilankymas? wink.gif
adrija
Aš eidavau i klubą,esantį proftecninių bendrabučio rūsyje.Ten treneris super.Jei dar kada sportuosiu,tai tik ten 4u.gif
kristutee
gaivinam temą, meragitės wink.gif

aš ir vėl užsimaniau eit sportuot, bet vėl nžn kur...
va, kažką perskaičiau antram psl apie tae bo... susidomėjau smile.gif
beje, gal kas vandens aerobiką lankot, nes iir ten norėčiau... tik labai gaila, kad tam baseine (apie mokolus kalbu), nėra treniruoklių ir šiaip salės, būtų kaip sporo klubas normalus. o dabar tik baseinas sad.gif

gal kur žada pradėt ką lankyt nuo naujų metų?
kristutee
marijampolė, matyt, intensyviai švenčia kalėdas...
miss_cherie
Marijampolė čia 4u.gif
kristutee, aš irgi vėl noriu sportuot bigsmile.gif ruošiuosi eiti i "žiburėlį" fitness4.gif esu ankščiau lankius, man patiko. kerynea, tada mokėjau apie 90 Lt kaip ir blush2.gif sportavau ryte.
kristutee
na va, aš irgi ten esu buvus. o kada dabar ruošies eiti? rytais ar vakarais? aš tai dar noriu į kokią aerobiką pastrikinėt smile.gif
*curly*
lada diena,
as irgi ruosiuosi eit sportuot artimiausiu metu. planuoju eit i buvusi zibureli smile.gif
miss_cherie
QUOTE(kristutee @ 2008 12 30, 15:18)
na va, aš irgi ten esu buvus. o kada dabar ruošies eiti? rytais ar vakarais? aš tai dar noriu į kokią aerobiką pastrikinėt smile.gif
*

Rytais mirksiukas.gif
Manęs aerobika dabar netraukia ax.gif Nors lankiau kažkadauser posted image
afra1441
Sveikos merginos. Aš irgi noriu eit sportuot, bet į aštuntukės "Taurą" smile.gif Nes aerobiką lankiau, bet kažkaip labiau traukia į normalų sporto klubą.Gal kas norit prisidėt? ax.gif
KERERA
O kur tas ziburelis yra, nes ir ruosiuosi pradeti sportuoti lotuliukas.gif
hifi
O gal žinot sporto klubo "tauras" esančio mokoluose telefoną ? smile.gif
jouou27
gal kas einat i pilvo sokius kolegijos saleje?gal kas girdejote ka nors apie trenere?
kristutee
QUOTE(jouou27 @ 2009 02 08, 00:29)
gal kas einat i pilvo sokius kolegijos saleje?gal kas girdejote ka nors apie trenere?
*

čia kur taip? bigsmile.gif kada vyksta, kiek kainuoja? labai noriu... ax.gif
jouou27
radau laikrasti, skambinau, tai sake treciadieniais apie 18.30val.pirmas kartas nemokamai leidzia ateiti pabandyt.
man tai laikas nelabai tinka, bet noreciau nueit:(
kristutee
viskas, reik nueit! gaila, kad tik vieną dieną per savaitę sad.gif nei ką išmoksi taip, nei kuom pagelbės tas pilvo šokis sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.