Ka manote apie sporto klubus Marijampoleje?Ar yra is ko rinktis?Noriu pradeti sportuoti, bet nezinau kuris sporto klubas butu geras...
labukas, aš lankiau prie spindulio kino teatro kur yra. nes šiaip ir kito nežinau...
tai šiaip visai nieko, tik po to laiko kažkaip nebuvo eiti. bet reikėtų vėl kažkaip sportuot, tik va aš blaškausi tarp vilniaus ir marijampolės, tai man vis nesigauna...
As labai noriu pradet sportuot, vis nebuvo laiko, o gal tik atideliodavau.
Ir siaip uzsiemimas butu, tik nerandu, kad kas kompanija palaikytu...Ir nezinau kuri pasirinkti sporto kluba...
Eiti gali i mokolu 8 vidurines kluba-faina
o kas mokoluose? kur tiksliau, mat aš ne marijampolietė, tai čia nieko nežinau...
o dėl kompanijos, tai visada smagiau, aš mielai prisijungčiau, tik dar nežinau, ar galėsiu tiksliai. čia tik už kokio mėnesio bus žinoma
Kas del mokolu.Yra 8-oje vidurineje m-kloje is stadiono puses-uzrasyta TAURO KLUBAS
QUOTE o kas mokoluose? kur tiksliau, mat aš ne marijampolietė, tai čia nieko nežinau... o dėl kompanijos, tai visada smagiau, aš mielai prisijungčiau, tik dar nežinau, ar galėsiu tiksliai. čia tik už kokio mėnesio bus žinoma Galeciau dar menesi pakenteti, tiek laiko jau atideliojau, manau menesis nieko nepakeistu O tu is kur esi siaip?
O daugiau kaip matau nuomoniu apie sporto klubus Marijampolėjė nėra...Gaila...
Tuomet gal yra tokiu, kurioms vienoms nedrasu eiti i sporto kluba(nes ir man taip yra)-as labai noreciau palaikyti kompanija. Smagiau kai kazkas palaiko.... QUOTE(Jolanta2008 @ 2008 01 08, 10:42) Galeciau dar menesi pakenteti, tiek laiko jau atideliojau, manau menesis nieko nepakeistu O tu is kur esi siaip? oi, nebuvau prisijungus... o aš druskininkietė šiaip kilimo. bet dabar marijampolėj gyvenu, netoli sūduvos stadiono Papildyta: QUOTE(silverfox @ 2008 01 12, 21:29) Nuuu va ir man tas pats buvo Labai puikus o kaip puiku! pagalba visada gerai
Nereikia jokių prisiruošimų
QUOTE(silverfox @ 2008 01 12, 21:29) Butinai parasysiu, nes vienai tikrai nedrasu... [quote=kristutee,2008 01 13, 14:51] oi, nebuvau prisijungus... o aš druskininkietė šiaip kilimo. bet dabar marijampolėj gyvenu, netoli sūduvos stadiono Nusprendziau palaukti taves
Tai kur dingo tos entuziastės
Na, matau, kad bendraminčių taip ir nebesulauksiu
aš einu i tae bo aerobika marijampoleje
O as maciau dar kad Marijampoleje pilvo sokiai kazkur vyksta...Labai noreciau...
O siaip tai kadangi nelabai ka radau, kad kartu eitu sportuoti-tai pilnu tempu kiek tik imanoma sportuoju namie vakarais... Aisku jei atsirastu mergina ar moteris, kuri kad ir dabar sutiktu palaikyti kompanija-butu smagu kartu eiti i sporto kluba... QUOTE(Jolanta2008 @ 2008 01 24, 12:24) O as maciau dar kad Marijampoleje pilvo sokiai kazkur vyksta...Labai noreciau... O siaip tai kadangi nelabai ka radau, kad kartu eitu sportuoti-tai pilnu tempu kiek tik imanoma sportuoju namie vakarais... Aisku jei atsirastu mergina ar moteris, kuri kad ir dabar sutiktu palaikyti kompanija-butu smagu kartu eiti i sporto kluba... As irgi ieskau kompanojos Pradejau eiti i kluba Kauno g., ten, kur antram aukste, bet vienai nelabai jauku ir nesmagu Gal jungiames drauge QUOTE(Joana1210 @ 2008 01 24, 22:35) As irgi ieskau kompanojos Pradejau eiti i kluba Kauno g., ten, kur antram aukste, bet vienai nelabai jauku ir nesmagu Gal jungiames drauge As uz QUOTE(Jolanta2008 @ 2008 01 25, 09:45) As uz As irgi einu po darbo. Apie puse sesiu-sesta. O dienu kuriom eit, tai taip grieztai nenusistacius, tik treciadieniais ne. Tai susitartume, kad abiem patogiau butu QUOTE(Joana1210 @ 2008 01 25, 13:31) As irgi einu po darbo. Apie puse sesiu-sesta. O dienu kuriom eit, tai taip grieztai nenusistacius, tik treciadieniais ne. Tai susitartume, kad abiem patogiau butu Kada einam?O jei antradieni susitiktumem prie klubo?Tik as dar ten nebuvus,
Parasiau tau asmeniskai zinute, tikiuosi gavai...
Ir kaip sportuojančioms sekasi, parašykit kuri nors,nes aš ir noriu eit sportuot bet bijau kad nieko nesugebėsiu ir tik gėda bus
Aš taip pat jau seniai vis ruošiuos ir ruošiuos pradėti sportuoti, bet .........vienai liūdna, o savo draugužių neprikalbinu
Tai vaikelių vyrai nepasilieka, tai vėl kokios bėdos
Na ir as jungiuosi prie jusu merginos
Tai va jei kas jau ten lankotes rytais tai sutiksit ir mane
La
Kokios kainos abonimentų? Šiandien bandžiau jiems prisiskambinti pasiteirauti - be šansų QUOTE(pookutis @ 2008 02 26, 18:56) La Kokios kainos abonimentų? Šiandien bandžiau jiems prisiskambinti pasiteirauti - be šansų Einu i Taura senoje ketvirtukeje cia peis iki didelę abonimentas 40 litu yra dusas sekmes sportuojant
sveikos marijampolietes,
as lankiau treniruoklius "vaivorykstes" darzelio rusy, tik nelb man ten patiko.gal pati aplinka ar kad labai daug zmoniu susirinkdavo ir beveik nebudavo vietos apsisukt.ir isvis man treniruokliai ne prie sirdies o tam tauro klube vien tik treniruokliai ar yra ir aerobika? QUOTE(pyragiuke @ 2008 03 02, 16:26) sveikos marijampolietes, as lankiau treniruoklius "vaivorykstes" darzelio rusy, tik nelb man ten patiko.gal pati aplinka ar kad labai daug zmoniu susirinkdavo ir beveik nebudavo vietos apsisukt.ir isvis man treniruokliai ne prie sirdies o tam tauro klube vien tik treniruokliai ar yra ir aerobika? o kur čia tas pilvo šokis? kelintadieniais ir už kiek? labai įdomu.. o fifų nemanau, kad prieis, o jei ir prieis, juk pilvo šokį gali šokti bet kokia figūra. o pilvukas, manau, net privalumas... Papildyta: QUOTE(tesa20 @ 2008 02 19, 19:28) Na ir as jungiuosi prie jusu merginos Tai va jei kas jau ten lankotes rytais tai sutiksit ir mane kaip sekasi? man ten irgi pritrūko informacijos...
Kristutee man tai puikiai sekas, si karteli tai sudare man treniruociu programele aisku uz ja reikejo susimoketi 30 lituku, bet vertejo
O kas del pilvo sokiu ar aerobikos tai uzsisemimai vyksta taip pat tam sporto centre, na prie spindulio kino teatro tik kiek kainuoja tai jau nezinau turetumet pacios uzbegti ir pasiteirauti QUOTE(tesa20 @ 2008 03 14, 11:05) Kristutee man tai puikiai sekas, si karteli tai sudare man treniruociu programele aisku uz ja reikejo susimoketi 30 lituku, bet vertejo O kas del pilvo sokiu ar aerobikos tai uzsisemimai vyksta taip pat tam sporto centre, na prie spindulio kino teatro tik kiek kainuoja tai jau nezinau turetumet pacios uzbegti ir pasiteirauti aha
man šiandien aktyvo diena, pradedu eiti į sporto klubą ten prie Spindulio kino teatro
o i ji vien del treneriu neiciau
O čia visi minėti klubai Marijampolėj bendri ? Į kurį iš jų chebra renkasi rimtai sportuoti o ne pasipuikuoti ? Žiauriai noriu vėl į sportą grįžt, dabar palei Marijampolę gyvenam (Baraginės km.), tik šiuo metu lialiuką turim, tai biški kaip ir stabdis, bet kogero jei rimtai prisiversčiau, tai gal ir rasčiau išeitį. Tai ar yra koks nors klubas su sauna ar visuose Marijampolėj tik bendri dušai?
sakykit merginos, kiek kainuoja abonementas tam klube prie spindulio?
Aš eidavau i klubą,esantį proftecninių bendrabučio rūsyje.Ten treneris super.Jei dar kada sportuosiu,tai tik ten
gaivinam temą, meragitės
aš ir vėl užsimaniau eit sportuot, bet vėl nžn kur... va, kažką perskaičiau antram psl apie tae bo... susidomėjau beje, gal kas vandens aerobiką lankot, nes iir ten norėčiau... tik labai gaila, kad tam baseine (apie mokolus kalbu), nėra treniruoklių ir šiaip salės, būtų kaip sporo klubas normalus. o dabar tik baseinas gal kur žada pradėt ką lankyt nuo naujų metų?
marijampolė, matyt, intensyviai švenčia kalėdas...
Marijampolė čia
kristutee, aš irgi vėl noriu sportuot
na va, aš irgi ten esu buvus. o kada dabar ruošies eiti? rytais ar vakarais? aš tai dar noriu į kokią aerobiką pastrikinėt
lada diena,
as irgi ruosiuosi eit sportuot artimiausiu metu. planuoju eit i buvusi zibureli
Sveikos merginos. Aš irgi noriu eit sportuot, bet į aštuntukės "Taurą"
O kur tas ziburelis yra, nes ir ruosiuosi pradeti sportuoti
O gal žinot sporto klubo "tauras" esančio mokoluose telefoną ?
gal kas einat i pilvo sokius kolegijos saleje?gal kas girdejote ka nors apie trenere?
radau laikrasti, skambinau, tai sake treciadieniais apie 18.30val.pirmas kartas nemokamai leidzia ateiti pabandyt.
man tai laikas nelabai tinka, bet noreciau nueit:(
viskas, reik nueit! gaila, kad tik vieną dieną per savaitę
|