mes nuo balandžio pabaigos pradėjome kvietis gandrus
QUOTE(gryneja @ 2010 04 16, 11:55) Suprantama,kad reiketu nepraleisti veltui vaisingu dienu,bet siaip tai manau svarbiausia myletis tada kada nori,ta prasme su malonumu o ne del grynai mechaninio veiksmo..beje labai daznai pasitaiko,kad kuo maziau galvoji apie ta norima rezultata QUOTE(caramelcandy @ 2010 04 16, 13:56) na mergytes uzejau as is kito skyrelio pasilabinti....as turiu problemele mes jau laukiam4 metelius ir nesulaukiam savo zirniuko... QUOTE(lauraz5 @ 2010 05 05, 20:31) na mergytes uzejau as is kito skyrelio pasilabinti....as turiu problemele mes jau laukiam4 metelius ir nesulaukiam savo zirniuko...
Sveikos merginos!
Mes planuojam savo leliuka jau apie metus, Visoms dideliausios sekmes!!! QUOTE(Umaj7** @ 2010 05 08, 12:12) optimaliausia myletis kas 2 diena, vis vien uztaikysi ant ovuliacijos nes spermatozoidai gyvybingi dar 3 paras. Visoms dideliausios sekmes!!! labutis!ir as taip pat girdejau!tagi neprievartaukit saves sekmytes
mes tai taikysim ta pati buda kaip ir su pirmu, t.y. kas antra diena
Mes ND padazninam per O, t.y. kasdien tada... O siaip, kas antra arba kas 2 dieneles manau pats tas...
Oj, aš irgi suku galvą, kaip čia tą lelių prisišaukti
Šiaip bandom jau pusė metų, bet labai jau taip nesistengėm, ir rečiau būdavo ir dažniau. Dabar jau esu prisiskaičius įvairių komentarų, tai nusprendėm "griebti jautį už ragų" ir intensyviau padirbėti
mes savo mazyle sukureme per menesi vaisingu dienu laikotarpiu myledamiesi kasdien
cia turbut kaip kam kimba:-) as kai buvau pas savo gydytoja, tai sake, jog Indijoje net yra tokia kontracepcine apsauga kaip mylejimasis kasdien ir net po kelis kartus:-) nes sako, jog vyro sperma nera produktyvi kai viskas vyksta kasdien (na nespeja ten sveiku ir geru spremiuku prisigaminti):-) geriausia kas dvi tris dienas, kiek jis minejo, o per vaisingas dienas galima ir dazniau...ir akcentavo be viso ko kad butu malonumas, o ne pareiga, nes reikia kudikio...tai va ce turbut kiekvienam individualiai, kada jau Dievulis skirs tada ir ateis ir nieko ce nepakeisime:-)
O as manau, kaip yra lemta taip ir bus, nepriklauso nei nuo mylejimosi daznumo,nei ar tai rytas ar vakaras.As nebent tikiu tik vienu dalyku, kad pastoti trugdo rukymas, tai tikrai mazina vaisinguma ir spermos kokybe. Dirbu su nesciom ir issikalbam kiek laiko planavo vaikely, ar isvis planavo, todel mano tokia nuomone
QUOTE(pandziukas @ 2010 09 14, 17:43) cia turbut kaip kam kimba:-) as kai buvau pas savo gydytoja, tai sake, jog Indijoje net yra tokia kontracepcine apsauga kaip mylejimasis kasdien ir net po kelis kartus:-)
Girdejau ,kad kas planuojant myletis reiketu 2 dienas ,kad pas vyra ten viskas gerai subrestu..
QUOTE(Pugena @ 2010 05 31, 22:16) Oj, aš irgi suku galvą, kaip čia tą lelių prisišaukti Šiaip bandom jau pusė metų, bet labai jau taip nesistengėm, ir rečiau būdavo ir dažniau. Dabar jau esu prisiskaičius įvairių komentarų, tai nusprendėm "griebti jautį už ragų" ir intensyviau padirbėti Geriausia kas dvi dienas ir būtinai valgykit daug baltymų turintį maistą ir nepiktnaudžiaukit saldumynais
as taip pat esu skaiciusi, kad optimaliausia kas dvi dienas
O aš skaičiau čia kažkur lankstinuke (Švedijoje), kad reikia mylėtis kas 4-5 dienas, jog spermiukai pailsėtų ir atsigautų (nežinau nuo ko jie pavargę, gal nuo kelionių ilgų)
na mes bandom antra men pastoti. vaisinga savaite mylimes kas 2 dienas, gal pavyks
|