QUOTE(Dryžuota @ 2008 04 02, 14:08)
Gimsta ir pagal grafika
Pvz man i maila ateidavo priminimai apie mano vaisingas dienas, tai mes su vyru tada visiskai nevartojom alkoholio, po
Labai norejau liutuko, taip ir gavosi
QUOTE(Dryžuota @ 2008 04 02, 14:08) Gimsta ir pagal grafika Pvz man i maila ateidavo priminimai apie mano vaisingas dienas, tai mes su vyru tada visiskai nevartojom alkoholio, po Labai norejau liutuko, taip ir gavosi
kasdien, padideja sansai pastoti ir sperma geresne dazniau mylintis
as kazkaip galvoju, kad net ir planuojant nestuma reikia myletis tad, kada norisi. Juk is pareigos tik myletis, tai kazkaip man ne taip atrodo... As labai tikiuosi, kad mums tas netaps darbu... Juk mazylis is meiles turi gimti
Abu kartus gavosi iš karto
Juk is meiles leliukai gimsta
Mums kažkaip savaime gavosi kad ši menesi visa savaite pries O varem kasdien. Gal del to kad prieš tai 2 menesius geriau nakvišu alieju,o sako jo pašalinis poveikis vyro norejimas
QUOTE(blondinas Nr.170 @ 2009 06 29, 04:01) nifiga. As vat savo zmonos visiskai nemyliu...net nemiegam kartu. O ji vis gimdo ir gimdo...kad ja kur perkunas. tai čia, matyt, tavo draugų ir priešų darbas Papildyta: QUOTE(Čeruti @ 2009 06 30, 08:24) Mums kažkaip savaime gavosi kad ši menesi visa savaite pries O varem kasdien. Gal del to kad prieš tai 2 menesius geriau nakvišu alieju,o sako jo pašalinis poveikis vyro norejimas sveikinu Prieš metus persileidau su dvyniais, tai niekas lyg šiol neužkimba, nors
su salyga kad
Neseniai perskaiciau, kad kuo vyras dazniau mylisi, tuo jo sperma kokybiskesne. Tai vadinasi kuo daznesnis mylejimasis padidintu pastojimo galimybe. O kitur raso, kad nuo daznumo nepriklauso. Nesuprantu tu visu moksliniu tyrimu
o tai ne didizausia tikimybe 2dienos pries 14d ir 2 dienos po 14 dienos?
na mes tai mylimes kas antra diena. taciau susidureme su kita problemele. Pasirodo jo pasaitelis plyso
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2009 07 05, 13:01) Neseniai perskaiciau, kad kuo vyras dazniau mylisi, tuo jo sperma kokybiskesne. Tai vadinasi kuo daznesnis mylejimasis padidintu pastojimo galimybe. O kitur raso, kad nuo daznumo nepriklauso. Nesuprantu tu visu moksliniu tyrimu Yra kalba, kad kasdien ejakuliuojant spermatozoidu DNR yra maziau pakenkta, nei ejakuliuojant kas keleta dienu. Bet... kasdien ,,isleidziant" spermos porcija mazeja spermatozoidu kiekis ejakuliate. Taigi optimaliausias mylejimosi daznukas kas antra ar kas trecia diena QUOTE(Linutas @ 2009 07 25, 16:13) Yra kalba, kad kasdien ejakuliuojant spermatozoidu DNR yra maziau pakenkta, nei ejakuliuojant kas keleta dienu. Bet... kasdien ,,isleidziant" spermos porcija mazeja spermatozoidu kiekis ejakuliate. Taigi optimaliausias mylejimosi daznukas kas antra ar kas trecia diena Taip šitą ir aš esu girdėjusi
Reiktu tiek, kad tai nevirstu darbu.
Kadangi pirma menesi nieko neskaiciuojant ir nieko neplanuojant nesigavo, prisiskaiciau patarimu, kad reikia kas antra diena
QUOTE(Lara22 @ 2009 07 08, 14:50) iki siol 3men bandem nepaisydami jokiu O ir pan. po 3men dabar jau pradejau pirkti o testus ir jau pabandem ''pagauti'' spermiuka, tai jau laukiu nesulaukiu ka laikas parodys.
kaip sudetinga viskas
Gal kam pravers:
"Natūralus žmogaus apvaisinimas prasideda spermatozoidams patekus į vaginą lytinio akto metu. Spermatozoidai migruoja per gimdos kaklelį ir gimdos gleivinę į kiaušintakius, kur susitikus kiaušialąstę įvyksta apvaisinimas. Po apvaisinimo embrionas kiaušintakiais grįžta į gimdą ir implantuojasi. Dėl fiziologinių pokyčių normalaus menstruacinio ciklo metu didžiausia tikimybė pastoti yra likus 6 dienoms iki ovuliacijos, o ypač 2 dienoms iki ovuliacijos. Yra žinoma, kad oocitas yra gyvybingas iki 24 val. po ovuliacijos, o spermatozoidų gyvybingumas išlieka net 7 dienas po ejakuliacijos, o kartais ir ilgiau. Taigi, esant retiems lytiniams santykiams, pastojimo galimybė labai maža. Jei lytiniai santykiai yra retesni nei 1 kartą per savaitę tikimybė pastoti per 6 mėnesius sudaro tik 17 %. Coitus kas 2-3 dienas padidina natūralaus pastojimo tikimybę. Specialiai pasirinktas lytinių santykių laikas ovuliacijos metu yra netikslingas, nes nustatant tikslų ovuliacijos laiką gaunama 2-3 dienų paklaida, be to toks planavimas gali sukelti stresą." ir daugiau dar galit pasiskaityti siame puslapyje: http://www.vaisingumas.lt/index.php?lng=lt&... QUOTE(^Vakarė^ @ 2009 12 07, 17:21) Gal kam pravers: "Natūralus žmogaus apvaisinimas prasideda spermatozoidams patekus į vaginą lytinio akto metu. Spermatozoidai migruoja per gimdos kaklelį ir gimdos gleivinę į kiaušintakius, kur susitikus kiaušialąstę įvyksta apvaisinimas. Po apvaisinimo embrionas kiaušintakiais grįžta į gimdą ir implantuojasi. Dėl fiziologinių pokyčių normalaus menstruacinio ciklo metu didžiausia tikimybė pastoti yra likus 6 dienoms iki ovuliacijos, o ypač 2 dienoms iki ovuliacijos. Yra žinoma, kad oocitas yra gyvybingas iki 24 val. po ovuliacijos, o spermatozoidų gyvybingumas išlieka net 7 dienas po ejakuliacijos, o kartais ir ilgiau. Taigi, esant retiems lytiniams santykiams, pastojimo galimybė labai maža. Jei lytiniai santykiai yra retesni nei 1 kartą per savaitę tikimybė pastoti per 6 mėnesius sudaro tik 17 %. Coitus kas 2-3 dienas padidina natūralaus pastojimo tikimybę. Specialiai pasirinktas lytinių santykių laikas ovuliacijos metu yra netikslingas, nes nustatant tikslų ovuliacijos laiką gaunama 2-3 dienų paklaida, be to toks planavimas gali sukelti stresą." ir daugiau dar galit pasiskaityti siame puslapyje: http://www.vaisingumas.lt/index.php?lng=lt&... dekui uz nuoroda
Neseniai skaičiau vienos vaisingumo konsultantės interviu, kad norint pastoti reikia mylėtis ne rečiau kaip tris kartus per savaitę. Ir kad dauguma jos klientu, kurie skundžiasi negalintys pastoti.. paprasčiausiai nepakankamai dažnai tuo užsiima
QUOTE(Kreziukas @ 2009 12 02, 18:18) Kadangi pirma menesi nieko neskaiciuojant ir nieko neplanuojant nesigavo, prisiskaiciau patarimu, kad reikia kas antra diena saunuoliai, bet mums kazkaip nesigauna, vis kazkaip norisi pasistengt,kad tik is uzkibtu, bet kaip nera, taip nera.Ir nemoku nesistengt QUOTE(Lara22 @ 2009 07 08, 16:50) Jei tavo ovuliacija ivyksta 14d tada taip, iki jos ir ta diena, didziausia tikimybe. bet ovuliacija nebutinai vyksta 14d, pas kiekviena skirtingai. nesunku suzinot kuria diena vyksta, matuojant BT, ir zymint i grafika. O vat jau po ovuliacijos tai jau tikrai nebereiketu stengtis, nepastosi
man gine sake, kad vertetu pabandyti kas antra diena, nes spermiukai nukeliave tiek tikrai isgyvena o vyras nauju spes prigaminti
QUOTE(rozerozyte @ 2010 01 12, 11:04) saunuoliai, bet mums kazkaip nesigauna, vis kazkaip norisi pasistengt,kad tik is uzkibtu, bet kaip nera, taip nera.Ir nemoku nesistengt o kiek laiko jus jau bandot pagaut?nes jusu istorija grynai atitinka musu tai vyras man sako tikrai uzkibs, bet mane tai jau panika ima tai sakiau pradesiu pirkt ovuliacijos testus ir ziuresiu kaip bus
Sveikos merginos. Aš esu naujoke
Papildyta: Na aš jus visas suprantu. Man atrodo kad reikia atsipalaiduoti ir negalvoti apie tai. Bet tai padaryti labai sunku, kai mintys visada tik apie tai ir sukasi QUOTE(jurgita* @ 2010 03 08, 20:13) Sveikos merginos. Aš esu naujoke Papildyta: Na aš jus visas suprantu. Man atrodo kad reikia atsipalaiduoti ir negalvoti apie tai. Bet tai padaryti labai sunku, kai mintys visada tik apie tai ir sukasi Sutinku su jūsų nuomone, mes kai planavom ir labai norėjom, ir tik apie tai galvojom, skaičiavomės vaisingas dienas, ir gaminom, gaminom
Turiu dvi mazyles ir su abiejom teko palaukti kol uzkibs, tad galiu pasidalinti patirtimi. Pirmiausia isitikinau, kad kuo labiau stengiesi, tuo ilgiau nieko nepavyksta. Tad didziausias patarimas - nesusikoncentruoti tik ties tuo, kad reik pastoti, reik pastoti ....
Nori nenori pradzioje planavimo, tuo labiau su pirmu vaikeliu, ir skaiciuoji tas dienas, ir galvoji kaip cia padaryti,kad greiciau pastoti.. Juk nepades tie patarimai, kad atsipalaiduokite ir negalvokite apie tai.
As su savo pirmu angeliuku pastojau is pirmo karto, kai pasiskaiciavom dienas ir nesisaugojom vaisingiausiomis.. Ir galvojau apie tai myledamasi, netgi zinau kuria tiksliai diena pastojau. Ir dabar galvoju ir skaiciuoju dienukes, tai ziuresim kaip si karta bus.. Bet nori nenori, is minciu to ismesti neiseina, kada noras labai stiprus..
Girdejau, kad viena gydytoja is Klaipedos pataria myletis 3 kartus per diena visa savaite. Asmeniskai tai as netikiu tokiu jos mokymu, nes ji nemate mano nestumo kai jau buvau nescia ir jai apie tai pasakiau:) Bet va nuomoniu yra ir tokiu apie mylejimosi dazni.
Stai ka radau internete:
Naujausi moksliniai tyrimai nustatė, kad susilaikymas 4 dienas ir ilgiau mažina sėklos vaisingumą, o dažnesni lytiniai santykiai didina pastojimo galimybę. Per kiekvieną parą sveikam vyrui pasigamina apie 100 milijonų spermatozoidų, taigi jei vyras per parą turės kelis lytinius santykius ir patirs kelias erekcijas, sėkla išliks vaisinga. QUOTE(Aisy @ 2010 03 29, 14:05) Stai ka radau internete: Naujausi moksliniai tyrimai nustatė, kad susilaikymas 4 dienas ir ilgiau mažina sėklos vaisingumą, o dažnesni lytiniai santykiai didina pastojimo galimybę. Per kiekvieną parą sveikam vyrui pasigamina apie 100 milijonų spermatozoidų, taigi jei vyras per parą turės kelis lytinius santykius ir patirs kelias erekcijas, sėkla išliks vaisinga.
mylėtis reikia visada, bet kai vaisingos dienos YPAČ
myletis reikia visada...
Suprantama,kad reiketu nepraleisti veltui vaisingu dienu,bet siaip tai manau svarbiausia myletis tada kada nori,ta prasme su malonumu o ne del grynai mechaninio veiksmo..beje labai daznai pasitaiko,kad kuo maziau galvoji apie ta norima rezultata
Na zinot, cia tik savo pasipasakosiu istorija. Va si menesi jau taip intensyviai
QUOTE(gryneja @ 2010 04 16, 11:55) Suprantama,kad reiketu nepraleisti veltui vaisingu dienu,bet siaip tai manau svarbiausia myletis tada kada nori,ta prasme su malonumu o ne del grynai mechaninio veiksmo..beje labai daznai pasitaiko,kad kuo maziau galvoji apie ta norima rezultata Visiškai pritariu
isiterpsiu ir as, taip smagiai diskutuojat apie ND darima
Ir nereikia skaiciuoti,, tai reikia daryti visa cikla. REGULIARIAI kas 2-3 dienas. Visom linkiu megautis ND ir kuo greiciau prisikviesti maziukus QUOTE(neirida @ 2010 04 18, 19:02) isiterpsiu ir as, taip smagiai diskutuojat apie ND darima Ir nereikia skaiciuoti,, tai reikia daryti visa cikla. REGULIARIAI kas 2-3 dienas. Visom linkiu megautis ND ir kuo greiciau prisikviesti maziukus bet jei prasausi pro vaisingas dienas irgi rezultatu jokiu nebus QUOTE(Mazulytee @ 2010 04 18, 22:18) bet jei prasausi pro vaisingas dienas irgi rezultatu jokiu nebus vaisingos dienos trunka kiek? Na 2~5 dienas, per visą ciklą mylintis reguliariai kaip rekomenduoja, kas 2-3 dienos - vistiek pataikysi, o ir streso nesukelsi nei sau nei vyrui, kad mol "dabar jau gaminam"
svarbu nepadauginti...nereikia labai daznai..bet kai vaisingos dienos tada matyt tenka jau padirbeti...
Aisku myletis nereikia pagal grafika, bet nesutiksiu su kazkieno nuomone, kad vaisingu dienu gaudymai kelia stresa
Mano ciklas nereguliarus, tad kol nematavau BT ir nesidariau OT kiekviena menesi stresuodavau ir sugadinau begales nestumo testuku, kol pagaliau sulaukdavau mm (cia kol neplanavau) Dabar viskas ramu, aisku betkokiu atveju galvoju apie vaikuti, pasitaiko, kad mintis nuklysta ir Seip nieko nepasikeite, mylimes kaip ir mylejomes (kartais kas diena, ir kelis kartus per diena, kartais ir petraukele padarom) pagal nora ir aistra, tik nesisaugom Ziuresim kokiu duos rezultatu |