Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Senoji animacija lietuviškai - 7oji dalis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
byne
Šeštoji tema

Ir vėl pradedam naują temukę ax.gif
byne
Pagaliau parsisiunčiau "Kurmis ir erelis" thumbup.gif . Jei ką domina, galėsiu pasidalint mirksiukas.gif
stebukliukas
sveikos,gal kuri turit filmuka bembis mirksiukas.gif
Donalita
Šaunuolės, jau naują temą atidarėt thumbup.gif
Stebukliuke, Bembio ieškok Naujoj ir Vakarų animacijoj, čia Senoji.
Byne, kelk kurmiuką, norinčių tikrai bus, juk jo gerbėjų tiek daug, o čia toks fainas multikas wub.gif
byne
QUOTE(Donalita @ 2008 01 08, 14:00)
Šaunuolės, jau naują temą atidarėt  thumbup.gif
Byne, kelk kurmiuką, norinčių tikrai bus, juk jo gerbėjų tiek daug, o čia toks fainas multikas  wub.gif

Prašom mirksiukas.gif
Kurmis ir erelis
byne
Dar ax.gif Katino Leopoldo televizorius
byne
QUOTE(tinosiukas @ 2008 01 08, 18:50)

O kaip tu tiek užkrauni vienu metu g.gif
stebukliukas
gal kuri zinot pavadinima filmuko,kur buvo lyg tai gerves su kuodukais ir jas iszude del tu kuoduku g.gif
tinosiukas
QUOTE(byne @ 2008 01 08, 19:53)
O kaip tu tiek užkrauni vienu metu g.gif
*

pasirinkau mega-upload ir palikau krauti per naktį mirksiukas.gif

QUOTE(stebukliukas @ 2008 01 08, 20:26)
gal kuri zinot pavadinima filmuko,kur buvo lyg tai gerves su kuodukais ir jas iszude del tu kuoduku g.gif
*

Man atrodo jis kažkaip panašiai ir vadinosi - kuoduotieji paukščiai ar kuoduotosios gervės g.gif . Dar buvo filmukas mėlynoji paukštė, kur pas žmogelį skrybėlėj paukščiukus perėjo, bet tikriausiai irgi niekas neturit, nes jau būtumėt pasidalinę ax.gif
byne
Labas rytas,
Katino Leopoldo lobis
jurgalu
Labai AČIŪ už Reksą smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
byne
Katinas Leopoldas sapne ir tikrovėje
meridė
Nesuprantu ką darau ne taip, niekaip neįkeliu filmo į 2shared. Arba kai jau būna įsikėlę kokie 20-30% dingsta ten tos eilutės kur eina laikas, įkelti KB ir KB/sec arba va kaip dabar įsikėlė 91% viską rodo tas apačioj eilutes, bet niekas nejuda nei laikas nei KB ir KB/sec. Gal kas paaiškintumėt. g.gif
linaule
QUOTE(byne @ 2008 01 09, 11:01)

o cia rusiski?
byne
Katino Leopoldo lobis
QUOTE(linaule @ 2008 01 09, 11:09)
o cia rusiski?

Taip, bet ten nedaug kalba cool.gif
linaule
QUOTE(byne @ 2008 01 09, 12:34)
Katino Leopoldo lobis

Taip, bet ten nedaug kalba cool.gif
*

as tai turiu visas serijas katino leopoldo lietuviskai biggrin.gif
stebukliukas
linaule,tai gal ikelk lietuviska leopolda ax.gif
balta

Gal galėtumėte parašyti, kokia filmuko, kurį įkeliat kokybė. Būčiau labai dėkinga 4u.gif . Nes dabar turiu parsisiuntus nemažai filmukų, bet kai kurių kokybė labai nuvilia verysad.gif
Geriausiai būtų, aišku, DVD kokybė biggrin.gif
meridė
Nu nežinau iš kelinto karto, bet pavyko. Taigi trys riešutėliai pelenei čia
http://www.2shared.com/file/2697624/cb3f4d...yazolushki.html
stebukliukas
naujojoj ir vakaru animacijoj skaiciau kad jus is senosios animacijos galetumet padet.gal galetumet kas pakviest i torrent.lt,andrius.smilingis@gmail.com
Kenguryte
QUOTE(linaule @ 2008 01 09, 14:26)
as tai turiu visas serijas katino leopoldo lietuviskai biggrin.gif
*

O ten visos serijos viename faile? g.gif Aš dabar kažkokį Leopoldą per zMule siunčiuos, bet ten apie 600MB wink.gif

QUOTE(balta @ 2008 01 09, 15:38)
Gal galėtumėte parašyti, kokia filmuko, kurį įkeliat kokybė. Būčiau labai dėkinga  4u.gif . Nes dabar turiu parsisiuntus nemažai filmukų, bet kai kurių kokybė labai nuvilia  verysad.gif
Geriausiai būtų, aišku, DVD kokybė  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif Dar noriu priminti, kad būtų gerai, kad skliausteliuose būtų parašyta, kaip filmukas įgarsintas [LT] ar [RU]. Ačiū wink.gif

QUOTE(meridė @ 2008 01 09, 16:43)
*

O kokia kalba šitas filmukas? g.gif
meridė
Čia ne filmukas, o meninis filmas. Jis yra rusų kalba.
linaule
QUOTE(Kenguryte @ 2008 01 09, 16:53)
O ten visos serijos viename faile?  g.gif  Aš dabar kažkokį Leopoldą per zMule siunčiuos, bet ten apie 600MB wink.gif
drinks_cheers.gif Dar noriu priminti, kad būtų gerai, kad skliausteliuose būtų parašyta, kaip filmukas įgarsintas [LT] ar [RU]. Ačiū wink.gif
O kokia kalba šitas filmukas?  g.gif
*

taip ten visos serijos viename faile(katinas leopoldas)
Papildyta:
gerai pabandysiu ikelt lietuviska leopolda i 2shared com smile.gif
katinas2
Labai aciu byne uz varga ir pastangas,man ir mano dickei Leodopdas rusu kalba netgi labai tinka thumbup.gif
Papildyta:
Dar norejau paklaus kiek isviso tu seriju yra? g.gif
mlimbute
mamos, gal kuri turite labai smagius "importinius" , t.y. ne tarybinius , bet tarybiniais laikais rodytus multikus:
1. man rodos, kad cekiskas. didelis suniukas, dar kazkoki tai varda turejo, ir jo drauge mergaite. suniukas buvo vyrisku flegmatisku bosu igarsintas. pamenu viena serija, kur suniukas sokinejo ant spyruokliu.
2. berniukas ar stilizuotas graztas, kur jam vietoj nosies buvo graztas. pamenu viena serija, kur jis greze kalna, kad galetu traukinys pravaziuoti, dar buvo serija apie rudis ir kt.
Semile
QUOTE(byne @ 2008 01 09, 10:01)

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
stebukliukas
aciu labai uz tris riesutelius pelenei 4u.gif
linaule
QUOTE(stebukliukas @ 2008 01 10, 00:14)
aciu labai uz tris riesutelius pelenei 4u.gif
*

http://www.2shared.com/fadmin/2701164/7bdc...eopoldas_LT.avi
stai leopoldas jau ikeltas!
Kenguryte
QUOTE(linaule @ 2008 01 10, 13:43)

Linaule, admino linką įmetei wink.gif Tai reiškia, kad kas nors gali tyčia ar netyčia paswordą uždėti ir tada babą Leopoldo siuntimuisi 4u.gif
Aš admino linką išsisaugoju, kad ir notpad'e, o įmetu bendrą wink.gif

Leopoldas
linaule
QUOTE(Kenguryte @ 2008 01 10, 13:49)
Linaule, admino linką įmetei wink.gif Tai reiškia, kad kas nors gali tyčia ar netyčia paswordą uždėti ir tada babą Leopoldo siuntimuisi  4u.gif
Aš admino linką išsisaugoju, kad ir notpad'e, o įmetu bendrą wink.gif

Leopoldas
*

tikiuosi kad taip niekas nepadarys kitasyk zinosiu!
Donalita
Kažkas kažkada klausė apie multiką, kur seniai besmegeniai dainuoja: "my tajem, tajem, tajem, tečiom, tečiom, tečiom, čerez minutku stanem ručjom, ručjom, ručjom"
Štai šitas, jei atidarys, dabar kiek suprantu ten vyksta atnaujinimo darbai, o gal serveris dažnai grybauja. Jei reikia, sakykit. Kai parsitempsiu, patalpinsiu į 2shared

solnyshko.i.snezhnye.chelovechki Ru
linaule
QUOTE(linaule @ 2008 01 10, 13:43)
http://www.2shared.com/fadmin/2701164/7bdc...eopoldas_LT.avi
stai leopoldas  jau ikeltas(susimaisiau ne sita nuoroda o zemiau)
*

http://www.2shared.com/file/2701164/493b70...opoldas_LT.html
cia nuoroda katino leopoldo lt
cora
byne, kiek yra Katino Leopoldo serijų? Aš pati turiu 9 .
linaule
QUOTE(linaule @ 2008 01 10, 16:04)

visos serijos viename faile thumbup.gif
Donalita
QUOTE(cora @ 2008 01 10, 13:17)
*

Čia rodo, kad yra 11
http://multiki.arjlover.net/multiki/
byne
QUOTE(meridė @ 2008 01 09, 15:43)

Labai ačiū 4u.gif .
QUOTE(cora @ 2008 01 10, 15:17)

Ir aš tiek pat mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(katinas2 @ 2008 01 09, 16:37)
Labai aciu byne uz varga ir pastangas,man ir mano dickei Leodopdas rusu kalba netgi labai tinka  thumbup.gif
Papildyta:
Dar norejau paklaus kiek isviso tu seriju yra? g.gif

nėr už ką mirksiukas.gif . Aš turiu 9
tinosiukas
QUOTE(Donalita @ 2008 01 10, 15:48)
Kažkas kažkada klausė apie multiką, kur seniai besmegeniai dainuoja: "my tajem, tajem, tajem, tečiom, tečiom, tečiom, čerez minutku stanem ručjom, ručjom, ručjom"
Štai šitas, jei atidarys, dabar kiek suprantu ten vyksta atnaujinimo darbai, o gal serveris dažnai grybauja. Jei reikia, sakykit. Kai parsitempsiu, patalpinsiu į 2shared

solnyshko.i.snezhnye.chelovechki Ru
*

Aš norėjau šito filmuko, būčiau labai dėkinga jei pasidalintum kai parsisiųsi mirksiukas.gif ax.gif

QUOTE(cora @ 2008 01 10, 16:17)
*

Aš turiu 11 serijų ax.gif
byne
Labas rytas,
QUOTE(tinosiukas @ 2008 01 10, 22:10)
Aš turiu 11 serijų  ax.gif

Pasidalink ir su mumis blush2.gif . Man rodos dauguma neturi, tos " interviu" ir "garbė ar šlovė" g.gif
tinosiukas
QUOTE(byne @ 2008 01 11, 09:44)
Labas rytas,

Pasidalink ir su mumis blush2.gif . Man rodos dauguma neturi, tos " interviu" ir "garbė ar šlovė" g.gif
*

Aš turiu tokias serijas:
Auksinė žuvelė, Automobiliai, Gimtadienis, Interviu, Kerštas, Lobis, Pasivaikščiojimas, Poliklinika, Sapne ir realybėje, Televizorius, Vasara
Aiku prieš kiekvieną pradžioj dar reiktų rašyti "Katino Leopoldo..." biggrin.gif
byne
QUOTE(tinosiukas @ 2008 01 11, 10:58)
Aš turiu tokias serijas:
Auksinė žuvelė, Automobiliai, Gimtadienis, Interviu, Kerštas, Lobis, Pasivaikščiojimas, Poliklinika, Sapne ir realybėje, Televizorius, Vasara
Aiku prieš kiekvieną pradžioj dar reiktų rašyti "Katino Leopoldo..."  biggrin.gif

Tai reiktų interviu ir kerštas. Ne taip buvau pasakius blush2.gif
stebukliukas
GAL KURI TURIT FILMUKUS MAN ATRODO VADINAS PAVOGTAS VEIDAS,TEN RODE KAD RAGANA DAVE MERGAITEI PAZIURET I VEIDRODI IR JOS APSIMAINE VEIDAIS,IR DAR ALI BABA IR 40 PLESIKU? g.gif
Kenguryte
Linaule, gal gali papasakoti apie Leopoldą, įgarsintą lietuviškai?
Aš parsisiunčiau iš zMule, bet pats pirmas Leopoldas kažkoks keistas, plastilininis blink.gif Ar tai pieštas, nesuprasi g.gif
Gal pas tave kitoks Leopoldas? g.gif
linaule
QUOTE(Kenguryte @ 2008 01 11, 21:55)
Linaule, gal gali papasakoti apie Leopoldą, įgarsintą lietuviškai?
Aš parsisiunčiau iš zMule, bet pats pirmas Leopoldas kažkoks keistas, plastilininis  blink.gif  Ar tai pieštas, nesuprasi  g.gif
Gal pas tave kitoks Leopoldas?  g.gif
*

nu taip ten rodo auksine zuvele,o toliau kitus grazius rodo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(stebukliukas @ 2008 01 11, 20:21)
GAL KURI TURIT FILMUKUS MAN ATRODO VADINAS PAVOGTAS VEIDAS,TEN RODE KAD RAGANA DAVE MERGAITEI PAZIURET I VEIDRODI IR JOS APSIMAINE VEIDAIS,IR DAR ALI BABA IR 40 PLESIKU? g.gif
*

pamenu ta filmuka bet gaila neturiu ,gal kas turit mergos?gal kas zinot kaip vadinas?alibaba turiu rusiskaai va radau gal atsisiusiu jis vadinas pakeistas veidas bet rusiskas verysad.gif
stebukliukas
QUOTE(linaule @ 2008 01 11, 22:50)
nu taip ten rodo auksine zuvele,o toliau kitus grazius rodo  smile.gif
Papildyta:

pamenu ta filmuka bet gaila neturiu ,gal kas turit mergos?gal kas zinot kaip vadinas?alibaba turiu rusiskaai va radau gal atsisiusiu jis vadinas pakeistas veidas bet rusiskas verysad.gif
*

LINAULE,TAI GAL GALI IKELT ALI BABA ir jei atsisiusi ta PAKEISTAS VEIDAS,nes vaikystej kai maciau man jis tiek patiko,busiu tau labai dekinga,tiks ir rusiskai mirksiukas.gif
byne
Labas rytas, tinosiuk, gal tada gali įkelt tas dvi Leopoldo serijas - interviu ir kerštas g.gif blush2.gif
linaule
QUOTE(stebukliukas @ 2008 01 12, 10:04)
LINAULE,TAI GAL GALI IKELT ALI BABA ir jei atsisiusi ta PAKEISTAS VEIDAS,nes vaikystej kai maciau man jis tiek patiko,busiu tau labai dekinga,tiks ir rusiskai mirksiukas.gif
*

gerai ikelsiu alibaba ir 40 plesiku,dar ikelsiu katino leopoldo interviu ir kerstas(ru)
Papildyta:
QUOTE(linaule @ 2008 01 12, 12:13)
gerai ikelsiu alibaba ir 40 plesiku,dar ikelsiu katino leopoldo interviu ir kerstas(ru)
*

stai alibaba http://www.2shared.com/file/2708690/b189f1...ation_Rus.htmla
Papildyta:
QUOTE(byne @ 2008 01 12, 10:39)
Labas rytas, tinosiuk, gal tada gali įkelt tas dvi Leopoldo serijas - interviu ir kerštas g.gif  blush2.gif
*

KATINO LEOPOLDO INTERVIU
http://www.2shared.com/file/2708715/8f8e51..._Interview.html
linaule
QUOTE(linaule @ 2008 01 12, 12:38)
Papildyta:

stai alibaba http://www.2shared.com/file/2708690/b189f1...ation_Rus.htmla
Papildyta:

KATINO LEOPOLDO INTERVIU
http://www.2shared.com/file/2708715/8f8e51..._Interview.html
*

KATINO LEOPOLDO KERSTAS(RU)
http://www.2shared.com/file/2708847/90dd37...opoldamult.html
stebukliukas
linaule,o to pakeistas veidas ar dar neparsisiuntei?
linaule
QUOTE(stebukliukas @ 2008 01 12, 22:12)
linaule,o to pakeistas veidas ar dar neparsisiuntei?
*

nu dar neparsisiunciau ir visai niekas neror siust!reiks palaukt!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.