Sveikutės visos. Labai norėčiau kuo daugiau sužinoti apie Medeinos pagrindinę mokyklą. Kas vedate savo vaikučius į šią mokyklą arba kieno vaikučiai jau mokėsi. Taip pat gal kieno nors vaikiukas šiemet baigia ketvirtą klasę ir nuo rugsėjo menesio lieka "laisva" pirmos klasės mokytoja? Labai dėkoju už bet kokią informaciją.
Žinau, kad bus 3 klasės pirmos. Apie mokytojas būsimas dar neturiu info, tik žinau, kad viena daugiau orientuota į sportą, kita- į muziką, o trečia bendrai viskas. Gal dar kas parašys, kieno vaikai ketvirtokai.
Šiaip mokykla tvarkinga ir paliko gerą įspūdį.
Sveikos
As savo mazyle irgi uzrasiau i sia mokykla Man kazkaip nieko neminejo apie sporto ar muzikos pakraipas Man tik sake, kad stengsis paskirstyti klasese po lygiai mergaiciu ir berniuku. mat bus sokiu pamokos. Gal ir gerai Gal yra lankanciu sia mokykla? QUOTE(inguska-voveruska @ 2008 04 12, 16:04) Sveikos As savo mazyle irgi uzrasiau i sia mokykla Man kazkaip nieko neminejo apie sporto ar muzikos pakraipas Man tik sake, kad stengsis paskirstyti klasese po lygiai mergaiciu ir berniuku. mat bus sokiu pamokos. Gal ir gerai Gal yra lankanciu sia mokykla? Yra lankančių Dar labai patiko, kad mokykloj vertinimo sistema - raidelėmis p(puiku), l(labai gerai) ir visokiomis kitokiomis. Ta prasme, atsiverti pažymių knygelę ir viskas aišku kaip vaikui sekasi. O ne tarp kažkokių saulyčių susigaudyt negali... Tiesa mūsų mokytoja - tai ta, kur orientuota į sportą - Aušra. Jai labai gerai su berniukais, ypač superaktyviais, sekasi tvarkytis
Noreciau ir as pakomentuoti apie sia mokykla. Maniskis vaikinas irgi siemet baige jau 4 klases sioje mokykloje. Galiu atsiliepti tik gerais zodziais, ypac apie mokytoja - p.Vida. Tikrai super. O pati mokykla priziureta, tvarkinga, teritorija svari. Yra labai daug ivairiu bureliu. Tikrai labai sauni mokyklele.
labukas
uzrasiau sunu i sia mokykla. mano vaiko mokytoja kol kas pakirta ausra strasunskaite. oj aciu jums labai kad paraset kad su ja viskas gerai!!!! nes as labi nervinausi. aciu jums. jei dar ka zinote parasykite, mano sunus lanko darzeli, ir jo aukletoju vaikai lanke ta mokykla tai visi nerealiai patenkinti, visa mokyklos sitema ir vskuo aplinkui.
O kaip su priėmimu į šią mokyklą, preiš kiek laiko reikia užrašyti, ar žiūri į gyvenamąją vietą, ar yra antra pamaina, ar visi vaikšto iš ryto?
Man irgi idomus tas pats klausimas: pries kiek laiko reikia uzrasyti vaika i mokykla? Gyvename Medeinos gatveje, tai manau, kad priklausome pagal gyvenamaja vieta sitai mokyklai, bet uzrasyti juk vis tiek reikia...?
Dekoju uz atsakyma QUOTE(Ruti @ 2008 10 13, 12:46) Man irgi idomus tas pats klausimas: pries kiek laiko reikia uzrasyti vaika i mokykla? Gyvename Medeinos gatveje, tai manau, kad priklausome pagal gyvenamaja vieta sitai mokyklai, bet uzrasyti juk vis tiek reikia...? Dekoju uz atsakyma labukas uzraso vaikus i pirma klase nuo sausio men. jei vaikui rudeni i mokykla,pries pora metu uzsirasineti nereikia,jei gyvenate prie mokyklos pateksite i ja automatiskai, o kitus vaikucius paskirsto vasaros pabaigoje. tie kurie is kitu rajonu patenka irgi tik veliau apie tai pranesa. vis vaikai mokosi tik i pirma pamaina. kol kas man labai patinka tvarka mokykloje, gal todel kad mokytoja gera:)))spaudzia del mokslu ir gerai sutaria su vaikais. vaikas labai nori eiti i mokykla kasdien laukia rytojaus, nesitikejau tokio rezultato:))))galvojau kad zliumbs kaip darzelyje istisai skaiciavo dienas kiek liko iki savaitgalio. o dabar viskas kitaip. eina dziugiasi ir mokosi.
O sakykite šioje mokykloje yra prailginta grupė?ta prasme vaikus kažkas žiūri iki 17 val?ar baigės pamokos 13 ir čiuožk namo?
QUOTE(anna @ 2008 10 28, 10:35) O sakykite šioje mokykloje yra prailginta grupė?ta prasme vaikus kažkas žiūri iki 17 val?ar baigės pamokos 13 ir čiuožk namo? labukas yra prailginta vaikams pirmokams ir antrokams. iki15 ir 17.50 iki 17.50 kainuoja 200 litu o iki 15 kaina 100 litu/ didesniu vaiku neima. pamokos vyksta iki 12 arba 13 tada dra bureliu pilna:)
ačiūkas labai už informaciją
O sakykite tie vaikučiai, kurie db lanko medeinos pradinę mokyklą, į kurį darželį ėjo?idomu gal yra darželis iš kurio patenka daugiausia vaikų į šitą mokyklą,nes jie jau tokiu atveju ateina susibendravę,nebėra visi svetimi klasėj.domimės kur kitiems metams leisti į paruošiamą
labukas
kaip supratu kad dauguma atejna is adarzelio kur lanko alergiski vaikai. mano vaikas atejo is gabijos darzelio. is musu darzelio atejo apie 6 vaikus tik jie i klases pateko po 2 mazdaug. pagal tevu pageidavima, mes rinkomes pagal mokytoja o ne pagal vaikucius. yra vaiku kurie nelanke darzelio isvis.
O tai čia kuris skaitosi alergiškiems?mes į Gabijėlę jau nepatekom
gal galite kas rekomenduoti mokytoja kitiems metams? Noretusi daugiau zmogisko supratimo, nes vaikas jautrus. Ir idomus tas infomavimas apie priemima vasaros pabaigoje..
Man birželio vidury paskambino ir paklausė ar tikrai lankysim Medeinos mokyklą, kai kas jau anksčiau žinojo kad pateko į mokyklą.
Mes lankėm Aušros darželį, o priima pagal gyvenamą vietą, kaip ir visos mokyklos (bet turbūt visur būna išimčių QUOTE(spaNguolė @ 2008 11 12, 22:25) Man birželio vidury paskambino ir paklausė ar tikrai lankysim Medeinos mokyklą, kai kas jau anksčiau žinojo kad pateko į mokyklą. Mes lankėm Aušros darželį, o priima pagal gyvenamą vietą, kaip ir visos mokyklos (bet turbūt visur būna išimčių Tai jau tikrai buna
O dabartinės pirmokėlių klasės labai didelės? Gal kas patartų kokią pirmokėlių dabartinę mokytoją? Esam priversti keisti gyv. vietą, o kartu ir mokyklą...
QUOTE(vilytte @ 2008 11 28, 11:32) O dabartinės pirmokėlių klasės labai didelės? Gal kas patartų kokią pirmokėlių dabartinę mokytoją? Esam priversti keisti gyv. vietą, o kartu ir mokyklą... sveikos, as tai labi teigiamai galiu atsiliepti apie mokytoja ausra, ji moko 1a klase, tai jau su mokslais spaudzia vaikucius, o jie patenkinti:)) labai priziuri kad mokytusi ir papildomas pratybas sustiprintas daro matematikos ir lietuviu. ausra strasunskaite jos pavarde. labai drausme priziuri. tikrai kiek kalbejau su vaiku tevais tai patenkinti nes del vaiku mokslu esame labai patenkinti!!!
Niugi papasakokit apie būsimų pirmokų (nuo 2009m.) mokytojus?
QUOTE(špulė @ 2008 12 11, 16:41) sveikos, as tai labi teigiamai galiu atsiliepti apie mokytoja ausra, ji moko 1a klase, tai jau su mokslais spaudzia vaikucius, o jie patenkinti:)) mes irgi 1a kl. (Aušrinė mano vaikas)
mano spokas Tomasas, sedi irgi su Tomu:)))
Mergaites, kokia situacija su pamainom,ar tik 1 pamaina visoj mokykloj?
sveikos,
Gal zinote kokios mokytojos paims pirmokelius 2010 m. Ir kokie atsiliepimai bei rekomendacijos butu. Taip pat labai domina ar yra mokykloj logopedas
As irgi labai noreciau suzinoti apie 2010m. pirmokeliu mokytojas. Gal kas is ketvirtokeliu teveliu pasidalintu savo patirtimi .
Sveikos mamytes,
Mus labai domintu si mokykla, o ypac dabartiniu 4 - klasiu mokytojos. Kokie butu atsiliepimai, ar reiklios, ar susitvarko su aktyviais vaikais, ar sugeba sudominti. Jei galima tai su vardais, kad butu aiskiau pas ka stengtis patekti. Bet kokie atsiliepimai labai praverstu. Aciu is anksto QUOTE(nelika @ 2009 09 29, 16:33) Sveikos mamytes, Mus labai domintu si mokykla, o ypac dabartiniu 4 - klasiu mokytojos. Kokie butu atsiliepimai, ar reiklios, ar susitvarko su aktyviais vaikais, ar sugeba sudominti. Jei galima tai su vardais, kad butu aiskiau pas ka stengtis patekti. Bet kokie atsiliepimai labai praverstu. Aciu is anksto Ketvirtokų mamytės, aūūūūū... Būrys būsimų pirmokėlių mamyčių, tame tarpe ir aš, labai laukiam informacijos apie mokytojas. Gal kas žinote, nuo pirmadienio (lapkričio 30 d.) jau vyks pamokos, ar dar pratęsė karantiną
Man taip pat butu idomu isgirsti atsiliepimus apie dabartiniu ketvirtoku mokytojas.
Taip pat gal galit parasyt apie prailgintas grupes: ka vaikai veikia, kokios ten mokytojos, ar yra kokie bureliai ir pan.? O kaip maitinimas sioje mokykloje? na nejau niekas cia nesilanko mamos, mielosios, na kas nors, prasau, pasidalinkite info apie dabartiniu ketvirtoku mokytojas. Ir dar. Kaip yra su uzrasymu i mokykla? Ar galima uzrasyti i kelias is karto, o paskui pasirinkti viena, ar ne? QUOTE(nelika @ 2010 01 05, 16:55) na nejau niekas cia nesilanko mamos, mielosios, na kas nors, prasau, pasidalinkite info apie dabartiniu ketvirtoku mokytojas. Ir dar. Kaip yra su uzrasymu i mokykla? Ar galima uzrasyti i kelias is karto, o paskui pasirinkti viena, ar ne? labukas as siandien uzrasiau savo mazaja i sia mokykla. rudeni dvi mokytojos ims vaikus gerda ir svjone. mano duomenimis.Gerda svelnesne, ramesne. apie 45 metus turinti moteriske, Svajone, jauna griestesne labiau reiklaujanti mokslu ir tvarkos. As bandysiu saviske pas pirmaja mokytoja, nes griestumas ne visada jautriam vaikui i nauda. tiek zinau. Jei kas nors smulkiau domina tai klauskit per a.z. mano sunus ten mokosi ir as labai patenkinta, del uzrasymo i kelias mokyklas nieko nezinau tiksliai, bt girdejau kad taip negalima. QUOTE(nelika @ 2010 01 05, 16:55) na nejau niekas cia nesilanko mamos, mielosios, na kas nors, prasau, pasidalinkite info apie dabartiniu ketvirtoku mokytojas. Ir dar. Kaip yra su uzrasymu i mokykla? Ar galima uzrasyti i kelias is karto, o paskui pasirinkti viena, ar ne? mes buvome uzsirase i 4 mokyklas, jokiu problemu. tik po to, kai prieme i labiausiai norima, kitas informavau, kad nelankysime
Pasakykit, norint uzrasyti vaika(prasyma paduoti), kokiu dokumentu reikia?
QUOTE(esheryte @ 2010 01 06, 08:44) labukas reikia vaiko gimimo liudijimo, kur butu asmens kodas. o iki geguzes reikia atnesti 2 nuotraukas ir sveikatos pazyma. del uzsirasymo i kelias mokyklas tai anksciau tikrai galima buvo tai padaryti, dabar nessu tuo tikra. Nes yra bendri sarasai ir tikrina. Pvz i 2 darzelius neduoda uzrasyti vaiko. QUOTE(špulė @ 2010 01 06, 08:02) labukas reikia vaiko gimimo liudijimo, kur butu asmens kodas. o iki geguzes reikia atnesti 2 nuotraukas ir sveikatos pazyma. del uzsirasymo i kelias mokyklas tai anksciau tikrai galima buvo tai padaryti, dabar nessu tuo tikra. Nes yra bendri sarasai ir tikrina. Pvz i 2 darzelius neduoda uzrasyti vaiko. Iki gegužės mėnesio reikia pristatyti sveikatos pažymą Mokykloms tokio reikalavimo nėra
Aciu uz atsakymus.
O gal zinot ar Medeinos mokykla neperpildyta? QUOTE(Upokšnis @ 2010 01 06, 09:16) Iki gegužės mėnesio reikia pristatyti sveikatos pažymą Mokykloms tokio reikalavimo nėra mokykla nustato kiek klasiu formuos. jei formuoja 2 klases, kaip bus medeinoje. tai nepadarys klasiu po 35 asmenys. o bus pagal istaymus 25-24 vaikai. tai jei vietiniu vaiku bus daug tai tikrai neima jei neprikalusai teritorijai. as nepriklausau taj mokyklai ir man buvo pasakyta priemimi tvarka. Del pazymu yra taip. kad kiti pristato ir veliau, iki rugsejo 15. bet mokyklos direktorius man uzsimine kad jie praso kad tevai atnestu iki geguzes men. QUOTE(špulė @ 2010 01 08, 10:44) mokykla nustato kiek klasiu formuos. jei formuoja 2 klases, kaip bus medeinoje. tai nepadarys klasiu po 35 asmenys. o bus pagal istaymus 25-24 vaikai. tai jei vietiniu vaiku bus daug tai tikrai neima jei neprikalusai teritorijai. as nepriklausau taj mokyklai ir man buvo pasakyta priemimi tvarka. Del pazymu yra taip. kad kiti pristato ir veliau, iki rugsejo 15. bet mokyklos direktorius man uzsimine kad jie praso kad tevai atnestu iki geguzes men. Musu namas siai mokyklai irgi deja nepriklauso Idomiausia tai, kad ten kur mes priklausome, bus tik 1 klase formuojama Visiskai nebezinau, ka toliau daryt QUOTE(Ruti @ 2010 01 15, 15:16) Musu namas siai mokyklai irgi deja nepriklauso Idomiausia tai, kad ten kur mes priklausome, bus tik 1 klase formuojama Visiskai nebezinau, ka toliau daryt labas,' mera ko nervuotis, manau paims i medeina. Tik nueikite ir pasiteiraukite dar karta po poros men. QUOTE(špulė @ 2010 01 15, 14:18) labas,' mera ko nervuotis, manau paims i medeina. Tik nueikite ir pasiteiraukite dar karta po poros men. Manot As sunerimau, kai suzinojau, kad pernai Medeinoje buvo formuojamos trys klases, o ten, kur mes priklausom, 2 klases, taigi siemet musu gatveje net 2 klasemis maziau
Praeitą savaitę buvau Aušros pradinėje mokykloje ( Medeinos 5, šalia Medeinos pradines mokyklos) tai įspūdį paliko labai gerą, beje ir mano kaimynės mergaitė ten baigia 4 klases, tai labai patenkinti. Tai va ,nors mes priklausome Medeinos mokyklai, tačiau širdis labiau linksta prie Aušos mokyklos. Prašymą priėmė, o atsakymas priimti ar ne bus birželio 1dieną.
Kiek girdėjau atsiliepimų, tai Aušros mokykla silpnesnė negu Medeinos
QUOTE(Laisva1 @ 2010 01 25, 13:57) Praeitą savaitę buvau Aušros pradinėje mokykloje ( Medeinos 5, šalia Medeinos pradines mokyklos) tai įspūdį paliko labai gerą, beje ir mano kaimynės mergaitė ten baigia 4 klases, tai labai patenkinti. Tai va ,nors mes priklausome Medeinos mokyklai, tačiau širdis labiau linksta prie Aušos mokyklos. Prašymą priėmė, o atsakymas priimti ar ne bus birželio 1dieną.
Na, jus mane nustebinote, kad Aušra silpnesne. Gal galetumete smulkiau parasyti kokios toje mokykloje problemos?
QUOTE(Laisva1 @ 2010 01 26, 12:05) Na, jus mane nustebinote, kad Aušra silpnesne. Gal galetumete smulkiau parasyti kokios toje mokykloje problemos? Mes nelankom Aušros, einam į Medeinos. Atsiliepimų girdėjau iš kitų mokyklų mokytojų, kad vaikai iš Aušros yra silpniau pasiruošę negu Medeinos. Bet žinoma, negali visiem vaikam taikyti. Pvz. Aušroj skaniau gamina valgyt negu Medeinoj, Aušroj gražesnė salė. Bet pernai 1-okams nebuvo choreografijos, buvo 2 kūno kultūros pamokos, Medeinoj 1 k.kultūra, 1 choreografija. Vienos nuomonės nebus, visur yra ir pliusų ir minusų |