Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Darbas
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Konsultacijos šeimos ir darbo teisės klausimais
kregzde
Laba diena,

įmonės, kurioje dirbu nelabai gera finansinė būklė, bijau, kad nebūtų bankrotas (gal ir veltui), o jau norėtume su vyru susilaukti vaikelio, todėl nenoriu keisti darbo, nes gi negražu bus atėjus į naują darbą po 9 mėn. išeiti dekretinių atostogų. Kas būtų, jei įmonė subankutuotų man dar tik besilaukiant? Manęs gi nieks tada nenorės priimti keliems mėnesiams. Ar gaučiau pašalpą ir kokio dydžio?
Gal man reikia ieškotis naujo darbo, o ne planuoti vaikutį. Prašau padėkite, nes man neramu, bent jau nurodykite kur ieškoti atsakymo.
Gedmantas Gedminas
Jums gimdymo ir motinystės atostogos priklausys net jei įmonė suspėtų bankrutuoti. Jums išeinant į "gimdymo biuletenį" pinigus mokės "Sodra" , vaiko gimimo pašalpą ir "Vaiko pinigėlius" mokės pašalpų skyrius. Pirmus metus Jūs gausite savo darbo užmokesčio pirmojo ketvirčio vidurkį, todėl įmonės bankrotas Jūsų neturėtų jaudinti (išskyrus, kad Jūs po vaiko priežiūros atostogų neturėsite garantuotos darbo vietos).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.