Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Atsiliepimai apie aukles
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Viskas apie aukles
Pages: 1, 2, 3, 4
pokemonas
Help. O dabar, brangiosios, aš Jus užknisiu. Taigi, pradėjau auklės paieškas ir norėčiau atsiliepimų apie konkrečius žmones (nieko neradau nei baltąjame, nei juodąjame sąraše). Gal pas kurią iš forumiečių dirbo Marytė iš Medeinos gatvės? Labai laukiu atsiliepimų. Ačiū
pokemonas
Dar vienas klausimas. Gal kam teko susidurti su aukle Veronika iš Medeinos gatvės? Jeigu taip - kokie būtų atsiliepimai?
pokemonas
Next - gal kas susidūrėte su aukle Jovita iš Taikos gatvės. Žmonės gerieji, negi aš auklių tundroj ieškau ir visos niekam negirdėtos blink.gif blink.gif blink.gif
pokemonas
Turiu dar vieną kandidatę - Jadvyga, gyvena Sodų gatvėje. Gal ji žiūrėjo kieno nors vaikus?
Natalija.it
O ta Jadvyga kartais ne lenkė?
pokemonas
QUOTE(RamuneA @ 2005 04 01, 12:34)
O ta Jadvyga kartais ne lenkė?
*

Žemaitė, o ką g.gif
Natalija.it
Turėjau tokią Jadvygą lenkę, tai košmaras buvo... Galvojau, gal ta pati.
anna
Na aš irgi prisijungiu prie kausančiųjų,gal kas žinote tokią auklę Daną Jonušienę?gyvena šeškinėjė,dirbusi keletą metų vaikų darželyje.maždaug 55 metų amžiaus.
*penelope*
QUOTE(mamairute @ 2005 03 26, 08:58)
Next - gal kas susidūrėte su aukle Jovita iš Taikos gatvės. Žmonės gerieji, negi aš auklių tundroj ieškau ir visos niekam negirdėtos blink.gif  blink.gif  blink.gif
*

O kas tau pasirodė gal kas su ja negerai? Nes šį savaitgalį aš su ja susitinku pokalbiui, jei mes apie tą pačią kalbame -Jovita 48 m. savo vaikų neturi, is Justiniškių.
*penelope*
QUOTE(anna @ 2005 04 06, 10:42)
Na aš irgi prisijungiu prie kausančiųjų,gal kas žinote tokią auklę Daną Jonušienę?gyvena šeškinėjė,dirbusi keletą metų vaikų darželyje.maždaug 55 metų amžiaus.
*

Na buvo ji pas mane i poklabį dėl darbo atėjusi, bet man nepatiko, šneka tyliai neaiškiai, galūnes nukąsdama, manau kad rusė ar lenkė, nors sąkosi lietuvė. g.gif Nežinau nepatiko ji man kažkuo, ir dar, kai aš ieškojau auklės rugsėjo mėn. tai ji irgi buvo atėjusi, ir dabar , šią savaitę vėl atėjo.Išvada: jei butu patikima, tai kas pusė metų darbo neieškotu.Na,bet čia tik mano asmeninė nuomonė.
pokemonas
QUOTE(*penelope* @ 2005 04 07, 13:53)
O kas tau pasirodė gal kas su ja negerai? Nes šį savaitgalį aš su ja susitinku pokalbiui, jei mes apie tą pačią kalbame -Jovita 48 m. savo vaikų neturi, is Justiniškių.
*

Trys dalykai man nepatiko:
1. Pakėlus ragelį, kad užbaubs - aliuo, kai pasakai, kad dėl auklės darbo, iškart labai saldžiai pradeda čiulbėti - taip taip klausau. Nežinau, gal ne nuotaikoj pataikiau.
2. Su rekomendacijom - problema. Dabartinių šeimininkų telefoną duotų tik tuo atveju, jeigu pasakyčiau šimtu procentu, kad imu. Prieš tai buvusių - pametė. Na gal ir tiesa, bet...
3. Nelabai gerai atsiliepia apie dabartinius šeimininkus. Ką aš žinau, gal tikrai nekokie? Ir apie dabar prižiūrimą vaiką nelabai šnekėjo, daugiau kur ir kaip šeimininkai gyvena, kaip jai reikia pinigų buto remontui.
Tai va, nežiūrint šių trijų minusų, gal ir nieko žmogelis, sunku spręsti objektyviai susitikus vieną kartą. Žiūrėk, Penelope, gal Tau kitaip pasirodys. Sėkmės paieškose, būtų labai įdomu sužinoti Tavo nuomonę apie ją.
*penelope*
QUOTE(mamairute @ 2005 04 07, 14:58)
1. Pakėlus ragelį, kad užbaubs - aliuo, kai pasakai, kad dėl auklės darbo, iškart labai saldžiai pradeda čiulbėti - taip taip klausau. Nežinau, gal ne nuotaikoj pataikiau.
2. Su rekomendacijom - problema. Dabartinių šeimininkų telefoną duotų tik tuo atveju, jeigu pasakyčiau šimtu procentu, kad imu. Prieš tai buvusių - pametė. Na gal ir tiesa, bet...
3. Nelabai gerai atsiliepia apie dabartinius šeimininkus. Ką aš žinau, gal tikrai nekokie? Ir apie dabar prižiūrimą vaiką nelabai šnekėjo, daugiau kur ir kaip šeimininkai gyvena, kaip jai reikia pinigų buto remontui.
Tai va, nežiūrint šių trijų minusų, gal ir nieko žmogelis, sunku spręsti objektyviai susitikus vieną kartą. Žiūrėk, Penelope, gal Tau kitaip pasirodys. Sėkmės paieškose, būtų labai įdomu sužinoti Tavo nuomonę apie ją.
*

Dabar galvoju, gal mes ne apie at pacia snekam g.gif , nes toji Jovita šiuo metu dirba, =i8ri mergyte nuo 5 mėn, jai jau 3 metukai ir tik gegužės viduryje bus laisva, nes šeimininkai į užsienį išvažiuoja. šita iš balso labai maloni pasirodė, o dėl algos sakė, kad labai gerai jai moka, net 650 lt! smile.gif
pokemonas
QUOTE(*penelope* @ 2005 04 07, 15:07)
Dabar galvoju, gal mes ne apie at pacia snekam g.gif , nes toji Jovita šiuo metu dirba, =i8ri mergyte nuo 5 mėn, jai jau 3 metukai ir tik gegužės viduryje bus laisva, nes šeimininkai į užsienį išvažiuoja. šita iš balso labai maloni pasirodė, o dėl algos sakė, kad labai gerai jai moka, net 650 lt! smile.gif
*

Ta pati. Anksčiau gaudavo 600 Lt, bet šeiminkai pridėjo 50 Lt už maistą, nes pas juos amžiais nebūdavo ką valgyti. Ir jeigu ją imtum, tai ji ir mestų tarnyba, o šeiminkai į užsienį išvažiuoja balandžio antroj pusėj. Pas mane buvo pasirašius eiti už 600 Lt, nes aš pasakiau, kad pas mane su savo buterbrodais nevaikščios, o valgyti ką nors tikrai ras. Šiaip, kai reikėjo priimti galutinį sprendimą, Jovita buvo viena iš realesnių kandidačių. Parašyk kaip sekėsi
*penelope*
QUOTE(mamairute @ 2005 04 07, 15:17)
Ta pati. Anksčiau gaudavo 600 Lt, bet šeiminkai pridėjo 50 Lt už maistą, nes pas juos amžiais nebūdavo ką valgyti. Ir jeigu ją imtum, tai ji ir mestų tarnyba, o šeiminkai į užsienį išvažiuoja balandžio antroj pusėj. Pas mane buvo pasirašius eiti už 600 Lt, nes aš pasakiau, kad pas mane su savo buterbrodais nevaikščios, o valgyti ką nors tikrai ras. Šiaip, kai reikėjo priimti galutinį sprendimą, Jovita buvo viena iš realesnių kandidačių. Parašyk kaip sekėsi
*

O kodėl tu jos nepasamdei?
pokemonas
QUOTE(*penelope* @ 2005 04 07, 16:44)
O kodėl tu jos nepasamdei?
*

Jau minėjau prieš tai tris priežastis, kurios galbūt ir nėra esminės. Be to, pasitaikė moteris, kuri man labiau patiko: pati pasikvietė pas save namo, tvarkinga, rekomendacijos superinės, neplepi, vengianti per didelio familiarumo, apie žiūrėtus vaikus pasakojo kaip apie nuosavus anūkus, nuotraukytes jų rodė. Be to, mano lialius ją labai gerai priėmė. Tfu tfu tfu, kad nenušnekėt. Kaip aš tave suprantu...
*penelope*
QUOTE(mamairute @ 2005 04 07, 16:57)
Jau minėjau prieš tai tris priežastis, kurios galbūt ir nėra esminės. Be to, pasitaikė moteris, kuri man labiau patiko: pati pasikvietė pas save namo, tvarkinga, rekomendacijos superinės, neplepi, vengianti per didelio familiarumo, apie žiūrėtus vaikus pasakojo kaip apie nuosavus anūkus, nuotraukytes jų rodė. Be to, mano lialius ją labai gerai priėmė. Tfu tfu tfu, kad nenušnekėt. Kaip aš tave suprantu...
*

Džiaugiuosi, kad tau pasisekė thumbup.gif
Gal gali jos vardą paminėti, nes pas mane irgi viena buvo su visomis nuotraukomis atėjusi, bet deja, atsiliepimai apie ja ne kokie schmoll.gif
pokemonas
QUOTE(*penelope* @ 2005 04 07, 17:02)
Gal gali jos vardą paminėti, nes pas mane irgi viena buvo su visomis nuotraukomis atėjusi, bet deja, atsiliepimai apie ja ne kokie schmoll.gif
*

Marytė, bet ne ta prašlovinta iš Jeruzalės. Ir jinai jau zabyta - sutarėm, kad dirbs pas mane.
pokemonas
QUOTE(*penelope* @ 2005 04 07, 17:02)
*

Klausyk, o ta Jovita sutiktų iš Justiniškių pas Tave į Jeruzalę važinėti?
*penelope*
QUOTE(mamairute @ 2005 04 07, 17:05)
Klausyk, o ta Jovita sutiktų iš Justiniškių pas Tave į Jeruzalę važinėti?
*

Sakė, kad sutiktų, bet prašė jei sutartumėm, kad aš jos palaukčiau iki kol baigs pas tuos šeimininkus dirbti, daug maž iki gegužės vidurio? Jos vardas Jovita Povilauskaitė, ar tikrai ta?
*penelope*
Ką tik pas mane buvo tikia Genutė Kalakauskienė iš Fabijoniškių, sakėsi našlė, jai 50 m., turi savo vaikų ir anūkų, ir kad dirbusi pas Liną, žiūrėjusi mergytę nuo5 mėn. iki 1,5 metukų.
Gal kas nors ją žinote?
pokemonas
QUOTE(*penelope* @ 2005 04 07, 17:21)
Sakė, kad sutiktų, bet prašė jei sutartumėm, kad aš jos palaukčiau iki kol baigs pas tuos šeimininkus dirbti, daug maž iki gegužės vidurio? Jos vardas Jovita Povilauskaitė, ar tikrai ta?
*

Tikrai ta pati, gyvena Taikos gatvėje kartu su mama, šviesiais plaukais. Kai aš sakiau, kad laukti negalėsiu, ji sutiko pradėti nuo balandžio vidurio. O Tu ją jau matei gyvai, ar čia info iš bendravimo telefonu? Bet kokiu atveju viską nulems Tavo nuomonė.
pokemonas
QUOTE(*penelope* @ 2005 04 07, 17:24)
Ką tik pas mane buvo tikia Genutė Kalakauskienė iš Fabijoniškių, sakėsi našlė, jai 50 m., turi savo vaikų ir anūkų, ir kad dirbusi pas Liną, žiūrėjusi mergytę nuo5 mėn. iki 1,5 metukų.
Gal kas nors ją žinote?
*

O kas ta Lina?
*penelope*
QUOTE(mamairute @ 2005 04 08, 09:16)
O kas ta Lina?
*

tai vat nezinau kas ta Lina, tik jos mob.telefona turiu, bet tikrai neskambinsiu, nes ta boba man keisat pasirode schmoll.gif
*penelope*
Pirmiausiai pie vaikiuką ne kaip atsiliepė ir pati nekokios išvaizdos, drabužiai smirda pelėsiu, nors sakėsi,kad labai tvarkinga.Ką žinau, bet jei tvarką mylėtų tai pati nesmirdėtų.Tai manu, kad ji nežiūrėjo jokio vaiko, o ta Lina gal jos kokia pažystam g.gif NA, bent man taip pasirodė blink.gif
pokemonas
QUOTE(*penelope* @ 2005 04 08, 09:50)
Pirmiausiai pie vaikiuką ne kaip atsiliepė ir pati nekokios išvaizdos, drabužiai smirda pelėsiu, nors sakėsi,kad labai tvarkinga.Ką žinau, bet jei tvarką mylėtų tai pati nesmirdėtų.Tai manu, kad ji nežiūrėjo jokio vaiko, o ta Lina gal jos kokia pažystam g.gif NA, bent man taip pasirodė blink.gif
*

O Tu pas būsimas aukles pati į svečius nevažiuoji? Aš tai pas visas buvau. Žinai, labai matosi, ar bute prieš dvi dienas generelinė tvarka padaryta, ar žmogus pastoviai tvarkosi. O dar pagalvojau, kad ko jos čia visos pas mane landžios, atvarys išsipraususios išsivėdinusios, ką ten suprasi. Pakalbam ir sakau, kad po poros dienų atvažiuosiu ir sekančią dieną skambinu - aš čia šalia, kaip tik su vaiku, ar galėčiau užsukti. O jeigu jau bijo namo įsileisti, tai... Vieną tai prisigėrusią pagavau - čiut liežuvį verčia ir paisto visokias nesamones. Dėkui SM, prisiskaičiau visokių istorijų, tai įgavau atsargumo, nes šiaip esu gana patiklus žmogus.
*penelope*
Einu, bet tik pas tas, iš kurių renkuosi
anna
Na va parašėt apie tą Daną,man kažko ji irgi tokia keista,aš jos nelabai noriu,vyrui irgi nepatiko,bet nebežinau ką daryti,man jau gegužės 2 į darbą,o auklės vis neturiu,o juk dar vaikas ir priprast turi..
pokemonas
QUOTE(anna @ 2005 04 08, 13:34)
Na va parašėt apie tą Daną,man kažko ji irgi tokia keista,aš jos nelabai noriu,vyrui irgi nepatiko,bet nebežinau ką daryti,man jau gegužės 2 į darbą,o auklės vis neturiu,o juk dar vaikas ir priprast turi..
*

Dar paieškok
anna
tai ir ieškom biggrin.gif
*penelope*
Man jau šią savaitę reikėjo eiti į darbą, tai kai atleidau auklę, atvažiavop mano mama, bet ji ,deja, jau turi išvažiuoti, tai kol kasauklės neturiu, bet bet kokios ir nenoriu, daug buvo visokių, bet kol kas nei viena nepatinka. sad.gif Bet ieškosiu ,tol kol rasiu tinkamą ir su bet kokia neprasidėsiu, vien tik tam,kad reikia į darbą.
pokemonas
QUOTE(*penelope* @ 2005 04 08, 15:32)
Man jau šią savaitę reikėjo eiti į darbą, tai kai atleidau auklę, atvažiavop mano mama, bet ji ,deja, jau turi išvažiuoti, tai kol kasauklės neturiu, bet bet kokios ir nenoriu, daug buvo visokių, bet kol kas nei viena nepatinka. sad.gif Bet ieškosiu ,tol kol rasiu tinkamą ir su bet kokia neprasidėsiu, vien tik tam,kad reikia į darbą.
*

Kas gi gali čia Tau paprieštarauti - visos norim savo lialiui kuo geresnio žmogaus. Man, pvz būtų giliai dzin visokios smulkios vagystė (kava, skalbimo milteliai...), nors žmonės sako, kad viskas prasideda nuo smulkmenų. Bet va jeigu nuskriaustų mano vaiką - pasigailėjimo nelauk.
*penelope*
QUOTE(mamairute @ 2005 04 07, 14:58)
*

Apie Jovitą nieko gera negaliu pasakyti, nes ji tiesiog pas mane neatvažiavo kaip buvome susitarę, nei paskambimo, nei parašė, o aš jos laukiau visgi , tai nuomonė apie tokį žmogų prasta schmoll.gif , negali būti tikra, kad ir į darbą vieną dieną netvažiuos nieko nepasakius g.gif Tiesa, ji šiandien skambino, bet pasakiau, kad jau turiu auklę.Ir dar, išėjo mano sklebimas ALIO , kad ieškau auklės, tai galiu pasakyti, kad skambina tos pačios moteriškės, kurioms aš praeitą savaitę skambinau, jau kitas iš balso pažystu, kitas - iš telefono numerio.Žodžiu, pasirinkimas prastas. doh.gif
pokemonas
QUOTE(*penelope* @ 2005 04 11, 12:13)
Apie Jovitą nieko gera negaliu pasakyti, nes ji tiesiog pas mane neatvažiavo kaip buvome susitarę, nei paskambimo, nei parašė, o aš jos laukiau visgi , tai nuomonė apie tokį žmogų prasta schmoll.gif , negali būti tikra, kad ir į darbą vieną  dieną netvažiuos nieko nepasakius g.gif  Tiesa, ji šiandien  skambino, bet pasakiau, kad jau turiu auklę.Ir dar, išėjo mano sklebimas ALIO , kad ieškau auklės, tai galiu pasakyti, kad skambina tos pačios moteriškės, kurioms aš praeitą savaitę skambinau, jau kitas iš balso pažystu, kitas - iš telefono numerio.Žodžiu, pasirinkimas prastas. doh.gif
*

Kantrybės, brangioji, kantrybės. Tiesa, kai perskambinau Jovitai pasakyti, kad nesamdysiu (buvau prižadėjus), pokalbis atrodė taip: aš sakau laba diena, jinai labas labas; sakau, kad žadėjau perskambinti, jinai - taip taip, informuoju, kad nesamdysime, iškart - nu ir ką, aš jau miegojau... Paieškok forume, kažkas rekomendavo gerą auklę iš Kalvarijų gatvės, ar tai baltųjų, ar tai juodųjų auklių sąraše, nepamenu tiksliai
*penelope*
QUOTE(mamairute @ 2005 04 11, 15:29)
Kantrybės, brangioji, kantrybės. Tiesa, kai perskambinau Jovitai pasakyti, kad nesamdysiu (buvau prižadėjus), pokalbis atrodė taip: aš sakau laba diena, jinai labas labas; sakau, kad žadėjau perskambinti, jinai - taip taip, informuoju, kad nesamdysime, iškart - nu ir ką, aš jau miegojau... Paieškok forume, kažkas rekomendavo gerą auklę iš Kalvarijų gatvės, ar tai baltųjų, ar tai juodųjų auklių sąraše, nepamenu tiksliai
*

Na, aš ištikrųjų jau radau auklę, man ją rekomendavo pažystami, bet ačiū už rūpestį 4u.gif
pokemonas
QUOTE(*penelope* @ 2005 04 11, 17:43)
Na, aš ištikrųjų jau radau auklę, man ją rekomendavo pažystami, bet ačiū už rūpestį  4u.gif
*

Sėkmės Tau ir Tavo kleckui 4u.gif
*penelope*
QUOTE(mamairute @ 2005 04 12, 09:36)
Sėkmės Tau ir Tavo kleckui 4u.gif
*

Jums irgi sėkmės 4u.gif ir , kad Jūsų auklė būtų thumbup.gif Parašyk kada kaip su ja seksis mirksiukas.gif
pokemonas
QUOTE(*penelope* @ 2005 04 12, 10:17)
Jums irgi sėkmės 4u.gif ir , kad Jūsų auklė būtų thumbup.gif Parašyk kada kaip su ja seksis mirksiukas.gif
*

Būtinai, nes nerimauju tai labai - tiek visko prisiskaičiau SM, kad net mano laki vaizduotė tiek nesukurtų. Naktim sapnuoju.
*penelope*
QUOTE(mamairute @ 2005 04 12, 15:59)
Būtinai, nes nerimauju tai labai - tiek visko prisiskaičiau SM, kad net mano laki vaizduotė tiek nesukurtų. Naktim sapnuoju.
*

Puikiai Tave suprantu man tas pats, vat artėja pirmadienis kai pradės dirbti naujoji auklė, tai nerimas tik auga auga g.gif , nors ji man įspūdį gerą paliko, o kaip bus pažiūrėsim.Aš optimistė -VISKAS BUS GERAI thumbup.gif Ir visoms mamytėms to linkiu, nes kai apie blogą galvoji, tai blogai ir nutinka, todėl reikia tikėti, kad bus viskas gerai, bet statyti kameras diktofonus ir pan., kad įsisitikinti jog viskas gerai mirksiukas.gif
Fanta
Gal kas girdejot apie MARGARITA is Gelezinio vilko gatves? Na pagal viska tai neturejot girdeti, nes ji, pasak jos, 9 metus isdirbo pas kailiu salono NIJOLES anukus. Rode ir nuotraukas, kad patiketume biggrin.gif Faina bobike!
pokemonas
QUOTE(Fanta @ 2005 04 14, 07:23)
Gal kas girdejot apie MARGARITA is Gelezinio vilko gatves? Na pagal viska tai neturejot girdeti, nes ji, pasak jos, 9 metus isdirbo pas kailiu salono NIJOLES anukus. Rode ir nuotraukas, kad patiketume biggrin.gif Faina bobike!
*

O tu paprašyk tėvelių telefono, kad žinotum tėvelių nuomonę
Fanta
QUOTE(mamairute @ 2005 04 14, 11:13)
O tu paprašyk tėvelių telefono, kad žinotum tėvelių nuomonę
*

As irgi taip galvoju. Paziuresim ka pasakys!
Fanta
Neilgai pasidziaugem sita Margarita cry.gif cry.gif Vakar buvo pirmoji diena, kai ji pas mus dirbo, o vakare drebanti ji man paskambino ir pasake, kad jos dukra papuole i avarija ir ji turi islekti i Kauna cry.gif cry.gif Kaip gaila! Ir dukros, ir aukles, kokios mes ieskojom ir radom cry.gif Taigi jeigu kada si moteriske pas ka kreiptus del darbo, galiu pasakyti, kad nors trumpai, bet buvau ja labai patenkinta. Buvom pas ja namuose, laaaabai svaru, tvarkinga, ir pas mus vakar viska sutvarke. Oi kaip gaila cry.gif cry.gif
Rutaza
Pusiau per pazistamus susiradau viena aukle Jadvyga is Seskines g. Buvau pas ja nuomuose, ji buvo pas mane. Is pat pradziu suzavejo tvarkingumas jos namuose. Taciau po apsilankymo pas mane, ji man pradejo kelti itarimu. Pastoviai akcentuoja tai, kad be galo myli vaikus, nemegsta gerti, neruko, kiekviena diena maudosi po dusu ir t. t. Ji jau 8 men. nedirba, motyvuodama tuo, jog iesko patikimu, rimtu seimininku ir jai darbas tik malonumas. Teigia, jog pinigu jai nereikia, taciau kalbedama visuomet pabrezia ju trukuma. Negaliu apie ja pasiteirauti zmoniu, pas kuriuos ji anksciau dirbo, nes esa jie yra isvaziave i Amerika. Ji turi drauge Dana, kuri priziuri berniuka Rugiu g. Gal kas nors ka nors girdejote ar zinote apie p. Jadvyga? Be galo neramu palikti savo vaika nepazistamam zmogui...
Aidar
QUOTE(Rutaza @ 2005 04 20, 11:51)
Pusiau per pazistamus susiradau viena aukle Jadvyga is Seskines g. Buvau pas ja nuomuose, ji buvo pas mane. Is pat pradziu suzavejo tvarkingumas jos namuose. Taciau po apsilankymo pas mane, ji man pradejo kelti itarimu. Pastoviai akcentuoja tai, kad be galo myli vaikus, nemegsta gerti, neruko, kiekviena diena maudosi po dusu ir t. t. Ji jau 8 men. nedirba, motyvuodama tuo, jog iesko patikimu, rimtu seimininku ir jai darbas tik malonumas. Teigia, jog pinigu jai nereikia, taciau kalbedama visuomet pabrezia ju trukuma. Negaliu apie ja pasiteirauti zmoniu, pas kuriuos ji anksciau dirbo, nes esa jie yra isvaziave i Amerika. Ji turi drauge Dana, kuri priziuri berniuka Rugiu g. Gal kas nors ka nors girdejote ar zinote apie p. Jadvyga? Be galo neramu palikti savo vaika nepazistamam zmogui...
*

Zinai, pas mane irgi buvo atejusi (nemanau, kad ta pati) akcentavo, kad labai myli vaikus ir t.t. ir pan. Nezinau kodel, bet man tokios pasitikejimo nekelia. Iš turetų keleto auklių susidariau nuomonę tokią, kad kuo labiau tik atėjusi puola prie vaiko ir rodo jam "savo meilę" ir meilę vaikams, tuo prastesnė auklė.
*penelope*
QUOTE(Aidar @ 2005 04 22, 13:11)
Zinai, pas mane irgi buvo atejusi (nemanau, kad ta pati) akcentavo, kad labai myli vaikus ir t.t. ir pan. Nezinau kodel, bet man tokios pasitikejimo nekelia. Iš turetų keleto auklių susidariau nuomonę tokią, kad kuo labiau tik atėjusi puola prie vaiko ir rodo jam "savo meilę" ir meilę vaikams, tuo prastesnė auklė.
*

Pritariu Tau 100 procentų!Tikrai, iš tų "saldžių" auklių nieko gera nelauk schmoll.gif kalbu iš patirties doh.gif
Limcamca
Gal kas ka nors girdejo apie Nijole Markeviciute is Justiniskiu Ir Ala is Gabijos g. ?
gamitys
Sveiki,

Esu nukentėjęs tėvelis. Papildysiu juodųjų auklių sąrašą dar viena aukle, kurios testavimas brangiausiai kainavo mano mažyliui. Ech.. Noriu įspėti jus apie itin blogą auklę, kuri traumuoja mūsų mažylius: nuolatos gąsdina, kad jei nedarys to ar kito, ar priešingai darys – tai muš vaiką (nuolatos gąsdina kad muš, ir muša). Sunku buvo patikėti, kad ji tokia baisi, bet kai mažylio elgsena pasikeitė: jis pasidarė irzlus, dirglus, nustojo kalbėti (“pabaisa” neleisdavo jam kalbėti, rėkdavo iš karto ant jo), blogai naktimis pradėjo miegoti, mums trūko kantrybė ir mes ją pradėjome sekti. Mama negalėjo žiūrėti, apsiverkė po 20 minučių, o aš neigiamų emocijų sukeltą energiją nukreipiau į informacijos apie ją paviešinimą.

Iš karto po atsisveikinimo su ja, mažylis pradėjo elgtis kaip įprastai – tikiuosi, kad ji daugiau niekam nepakenks. Ji pavojinga tuo, kad sudaro apie save geros auklės įspūdį: apie save yra labai geros nuomonės ir prašo daug didesnio, nei vidutinio auklės atlyginimo. Kaip ją atpažinti:

Prisistato kaip Genutė (Genovaitė Butkienė, gim. Radviliškio raj., 1955 02 05), 2005 m. gyveno L. Giros g., Fabijoniškėse, Vilnius. Apie savo patirti teigia, kad užaugino 7 berniukus, kad dirba jau 14 metų su vaikais, turi daug rekomendacijų. Mėgstama frazė apie savo darbštumą “pirmoj vietoj žiūriu vaiką, kiek yra salygų aš nepalieku šiukšlyno po savęs” (mol jei ko ir nesutvarkys – tai tik iš meilės, rūpestingumo), pabrėžia kad su vaikais “skaitom knygutes, dėliojam žaisliukus”, nors ištikrųjų nieko nežaidžia – tik mums grižtant iš darbo “dėl akių” pažaidžia. Giriasi apie savo profesionalumą, nekukli, daug ir skardžiai šneka. Nors nesmagu apie tai rašyti, bet ji taip pat turi problemų su sveikata (sunku/nemėgsta lankstytis, taip pat nekenčia lyginti (ir nelygina) vyriškų marškinių – teigia, kad jai labai nepatinka lygintuvo karštis). Reikli pinigams, be 750 – 800 lt nesitikėkite, kad pas jus dirbs ilgesnį laiką. Tačiau ar kas leistų ir už dyką traumuoti savo vaiką?

Jos paskutinis mob. telefonas - žinoma gali būti pasikeites (868010297, kitaip užrašius 8 680 10297, dar kitaip (8*680) 1 02 97).

Auklė, aukle Genute, G.Butkienė, Genovaite Butkiene, G. Butkiene, smurtas, žala, juodas aukliu sarasas, juodas auklių sąrašas sarašas.

------------------------------------------------------------
Kadangi vadovaujantis įstatymais mes neturime teisės platinti asmens nuotraukų o juolabiau paso nuotraukų be asmens sutikimo, nuotraukas ištryniau.

Moderatorė Auges
geniukas
Sveikos,
Ieškau ir aš auklės savo džiaugsmeliui, bet kuo daugiau skaitau, tuo baisiau darosi. Noriu pasiteirauti, gal kas ką girdėjote apie Viktoriją Šerpetienę? ir Danutę (taip vadinasi Kaune, gyvena Partizanų gale) arba Dalią (taip vadinosi kai dirbo Vilniuje, Antakalnyje) g.gif
Ausyte1
Kažkaip neradau tokios temos kur būtų aptarinėjamos auklės, kurios nėra gal super geros (jų į baltą sąrašą neįrašysi), nėra labai blogos (juodajam sąrašui taip pat netinka), todėl užvedu naują temą, kurioje galima būtų aptarinėti konkrečias aukles.
Ausyte1
Ruošiuosi susitikti su aukle vardu VIDA, jai 40 metų, gyvena kažkur už Fabijoniškių, link Tarandės/Avižienių. Sakė, kad dirbusi jau keliose šeimose. Todėl įdomu būtų sužinoti, gal pas kažkurią iš jūsų dirbo? Papasakokit apie ją...
Ačiū 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.