Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Atsiliepimai apie aukles
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Viskas apie aukles
Pages: 1, 2, 3, 4
*penelope*
Sveikos mamytes.Gal kuri ka girdejote apie aukle Gitana Stankeviciene, gyvena Jeruzaleje Bitininku gatveje, sako ziurejusi vaikiuka Santariskese ir pries savaite likusi be darbo, nes tevai nusprende vaika leisti i darzeli.Buciau labai dekinga uz info 4u.gif
*penelope*
Sveikos mamytes.Gal kuri ka girdejote apie aukle Gitana Stankeviciene, gyvena Jeruzaleje Bitininku gatveje, sako ziurejusi vaikiuka Santariskese ir pries savaite likusi be darbo, nes tevai nusprende vaika leisti i darzeli.Buciau labai dekinga uz info 4u.gif
zhemuoge
Sveikos, mamytės. Gal pas kurią nors iš kauniečių dirbo auklė Valė iš Panemunės? Labai norėčiau sulaukti atsiliepimų. Ačiū iš anksto smile.gif
mykolė
O gal pas ką iš Kauniečių dirbo Lionė Jančiauskienė(bent jau taip prisistatė), gyvena Rasytės g-vėje, pensijinio amžiaus, su akiniais?
Smalsute2
Sveikutes,

Prasau ir as pagalbos, kadangi renkuose aukles ne per pazistamus, o is alio reklamos doh.gif. Gal ka nors zinot ar girdejot apie: Liuda is Lazdynu, Alma is Pilaites, Snaige is Antakalnio, Vida (gyv. prie stoties)? Buciau labai dekinga uz informacija mirksiukas.gif
*penelope*
QUOTE(Smalsute2 @ 2005 09 19, 16:57)
Sveikutes,

Prasau ir as pagalbos, kadangi renkuose aukles ne per pazistamus, o is alio reklamos doh.gif. Gal ka nors zinot ar girdejot apie: Liuda is Lazdynu, Alma is Pilaites, Snaige is Antakalnio, Vida (gyv. prie stoties)? Buciau labai dekinga uz informacija mirksiukas.gif
*

Uzjauciu tave, zinau koks tai sunkus darbas doh.gif
Del Vidos, tai kazkiokia Vida, gyvenanti prie stoties yra itraukta i Juodaji sarasa, pasiskaityk.Nezinau, gal cia ir ne ta, bet del visa ko pasiziurek.O apie kitas negirdejau
Sekmes paieskose 4u.gif
katyte xxx
Sveikos,

apie Vida gyv stoties rajone - parasyta, kad girta atejo vaiko priziureti blink.gif

gal teko ka nors girdeti apie Vida is Baltupiu? siaip labai atrodo faina moteris, bet po visu skaitymu apie aukles, jau baisiu darosi, visai niekuo nebepasitiki doh.gif
Smalsute2
Oi, aukliu paieska daugiau negu kosmaras cry.gif, jau mane neviltis apeme. Perskambinau gal kokiom 40 moteriskiu doh.gif, is ju atsirinkau sesias blink.gif. O dabar ir vel nezinau, ka daryti. Kas is ju kalbu, kai viska pamatysi tik tada, kai prades dirbti...

Apie ta Vida ir as maciau, kad yra sarase, bet ten tiek puslapiu prirasyta, kad nezinau, kur rasti konkrecios situacijos aprasyma...Nes nezinau, ar ten ta pati, ar kita.

Sekmes likimo draugems 4u.gif

Katyte xxx, matau irgi ieskai Baltupiuose. Kazkaip sunku rasti sitoj miesto pusei, bent as kiek ieskojau, tai visoms cia nepatogu.
leuleu
Ta Gitana siūlėsi ir man, bet man ten su patirtim nelabai aišku. Sako, rkomendacijos neturiu, bet galiu gauti. Sakau, man popieriuko nereikia, reikia telefono buvusių šeimininkų, taip ir baigėsi mūsų pokalbis.
*penelope*
QUOTE(leuleu @ 2005 09 23, 21:01)
Ta Gitana siūlėsi ir man, bet man ten su patirtim nelabai aišku. Sako, rkomendacijos neturiu, bet galiu gauti. Sakau, man popieriuko nereikia, reikia telefono buvusių šeimininkų, taip ir baigėsi mūsų pokalbis.
*

Man irgi ta pati sake, bet ji man kazkiokia "keista" pasirode- pasakoja, maisosi pasakojimuose. g.gif Tai pasirinkau kita zmogu, kol kas viskas thumbup.gif
Akrila
Jei turit nors menkiausia abejone, ieskokit kitos aukles, nes paprastai mamu sirdeles nujaucia, kas ju vaikuciam geraiusia smile.gif
vaivaj
Gal turit kas ką gero ar bl ogo pasakyti apie Valią iš Viršuliškių (apie 53 m.)ax.gif
knielita
Gal kam teko susidurti su Aldona Januleviciene? Ji man skambinosi del auklytes darbo vaikui susirgus. Anksciau dirbo tuberkuliozes ligonineje, taciau praradus licenzija ieskosi aukles darbo. Veiksmas Kaune.
burbuole
Knielita, o kiek Aldonai metu?
As gavau e-maila nuo kazkokios Aldonos (48 m), dirbusi vaiku darzelyje naktine aukle, uzauginusi savo 2 vaikus gyvena Eiguliuose. Gal kas ka nors zinote apie ja?
Lali
PAs mane neseniai dirbo Rita (Margarita) - 21 metai. Siame forume nickas - Rytu Perlas.
Na, patenkintai tai labai jo darbu buvau... Bet, viena diena ji dingo... schmoll.gif Turejo ateiti pirmadieni, bet sestadieni parase e'meila, kad susirgo ir, kad ji man pranes kai pasveiks... Na, as atidejau visus savo darbus ir pradejau laukti kada ji pasveiks... Praejo savaite, mane jau darbai spaudzia, as skambinau jai i namus - mociute pranese, kad apie ja nieko nezino ir, kad ji Minske schmoll.gif (i minska ji karts nuo karto vazinedavo ir anksciau..). Dabar jau beveik menuo praejo, o is jos jokios zinutes... schmoll.gif nors as kiekviena savaite jos mociutei pranesdavau, kad ji man paskambintu...
Kadangi pirmaja savaite laukiau, kol ji pasveiks, o ne ieskojau kitos aukles, tai paskui niekaip skubiai neradau aukles... Teko mesti mokslus... schmoll.gif schmoll.gif Galejo gi man tiesiai pasakyti, kad is darbo iseina... blink.gif rolleyes.gif

Gal kuri nors ka nors zinote apie RITA (MARGARITA) - 21 metai, auksta, stamboka mergina, ilgais sviesiais plaukais...
astux
NU jo, esu tikra, kad Rytų Perlas yra buvusi Mažulių Deivė. Ji šitam forume tokiu niku figūravo anksčiau. Ji nesėkmingai dirbo pas vieną mamą Bajoruose, parašysiu tau į až jos telefoną, manau ji nesupyks, jei paskambinsi. Istorija apie Minską man jau girdėta. KAžkur turėtų būti forume atsiliepimai ir diskusijos apie MAŽULIŲ DEIVĘ, netingėk paskaityt, bet jau gali ieškoti naujos auklės 4u.gif sėkmės
Nu aferistė ji, negaliu kaip siutas ima:ph34r: , kai tokios pypt pypt čia afišuojasi ir dar mamoms akis drasko gun_bandana.gif
Lali
Blemba, o tokia patikima ta Margarita man atrode... sad.gif Ot, dura... alga zadejau kelti...

Tiesa, ji pas men tik menesi ir pabuvo... Gal nepatiko kameros smile.gif thumbup.gif thumbup.gif
knielita
QUOTE(Rūtulia @ 2005 10 18, 22:09)
Knielita, o kiek Aldonai metu?
As gavau e-maila nuo kazkokios Aldonos (48 m), dirbusi vaiku darzelyje naktine aukle, uzauginusi savo 2 vaikus gyvena Eiguliuose. Gal kas ka nors zinote apie ja?
*

Rūtulia, man regis cia jau kita aukle. Musiskei apie 60-65 m. turetu buti. Nera ji simpatiska. Dazyti gelsvi plaukai su nuaugusiu cheminiu. Juodu piestuku apvestos akys, zema, nera labai stambi. Bet... Man su vyru ko tais ne prie sirdies buvo schmoll.gif
Gal kas zinot apie Jolita 21 m. is silainiu? Sake, kad jau yra dirbusi poroje seimu. Siaip pas mus ji jau savaite dirba. Nieko blogo apie ja negali pasakyti, gal tik gero. Bet viduje butu dar ramiau jei sulaukciau kokiu ziniu apie ja blush2.gif rolleyes.gif
astux
QUOTE(Lali @ 2005 10 20, 18:06)
Blemba, o tokia patikima ta Margarita man atrode... sad.gif Ot, dura... alga zadejau kelti...

Tiesa, ji pas men tik menesi ir pabuvo... Gal nepatiko kameros smile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

biggrin.gif biggrin.gif geras, juk ji net temą pati paskelbė apie diktofonus ir videokameras. Taip prieš jas buvo thumbup.gif thumbup.gif Išryškinta thumbup.gif
pokemonas
QUOTE(Lali @ 2005 10 20, 06:25)
PAs mane neseniai dirbo Rita (Margarita) - 21 metai. Siame forume nickas - Rytu Perlas.
Na, patenkintai tai labai jo darbu buvau... Bet, viena diena ji dingo... schmoll.gif  Turejo ateiti pirmadieni, bet sestadieni parase e'meila, kad susirgo ir, kad ji man pranes kai pasveiks... Na, as atidejau visus savo darbus ir pradejau laukti kada ji pasveiks... Praejo savaite, mane jau darbai spaudzia, as skambinau jai i namus - mociute pranese, kad apie ja nieko nezino ir, kad ji Minske  schmoll.gif  (i minska ji karts nuo karto vazinedavo ir anksciau..). Dabar jau beveik menuo praejo, o is jos jokios zinutes...  schmoll.gif  nors as kiekviena savaite jos mociutei pranesdavau, kad ji man paskambintu...
Kadangi pirmaja savaite laukiau, kol ji pasveiks, o ne ieskojau kitos aukles, tai paskui niekaip skubiai neradau aukles... Teko mesti mokslus... schmoll.gif  schmoll.gif  Galejo gi man tiesiai pasakyti, kad is darbo iseina...  blink.gif  rolleyes.gif
Gal kuri nors ka nors zinote apie RITA (MARGARITA) - 21 metai, auksta, stamboka mergina, ilgais sviesiais plaukais...
*

Panašu, kad jai vieta juodajame sąraše...
astux
QUOTE(mamairute @ 2005 10 21, 09:42)
Panašu, kad jai vieta juodajame sąraše...
*

drinks_cheers.gif
Romasis
gal kas pazistami su Evelina is zirmunu
IngaKate
Gal kas gali papasakoti apie Laimą iš Šilainių? Gyvenančią prie poliklinikos. Dabar prižiūri berniuką prie Girstupio. g.gif
tet0kas
QUOTE(gamitys @ 2005 06 01, 22:20)
Sveiki,

Esu nukentėjęs tėvelis. Papildysiu juodųjų auklių sąrašą dar viena aukle, kurios testavimas brangiausiai kainavo mano mažyliui. Ech.. Noriu įspėti jus apie itin blogą auklę, kuri traumuoja mūsų mažylius: nuolatos gąsdina, kad jei nedarys to ar kito, ar priešingai darys – tai muš vaiką (nuolatos gąsdina kad muš, ir muša). Sunku buvo patikėti, kad ji tokia baisi, bet kai mažylio elgsena pasikeitė: jis pasidarė irzlus, dirglus, nustojo kalbėti (“pabaisa” neleisdavo jam kalbėti, rėkdavo iš karto ant jo), blogai naktimis pradėjo miegoti, mums trūko kantrybė ir mes ją pradėjome sekti. Mama negalėjo žiūrėti, apsiverkė po 20 minučių, o aš neigiamų emocijų sukeltą energiją nukreipiau į informacijos apie ją paviešinimą.

Iš karto po atsisveikinimo su ja, mažylis pradėjo elgtis kaip įprastai – tikiuosi, kad ji daugiau niekam nepakenks. Ji pavojinga tuo, kad sudaro apie save geros auklės įspūdį: apie save yra labai geros nuomonės ir prašo daug didesnio, nei vidutinio auklės atlyginimo. Kaip ją atpažinti:

Prisistato kaip Genutė (Genovaitė Butkienė, gim. Radviliškio raj., 1955 02 05), 2005 m. gyveno L. Giros g., Fabijoniškėse, Vilnius. Apie savo patirti teigia, kad užaugino 7 berniukus, kad dirba jau 14 metų su vaikais, turi daug rekomendacijų. Mėgstama frazė apie savo darbštumą “pirmoj vietoj žiūriu vaiką, kiek yra salygų aš nepalieku šiukšlyno po savęs” (mol jei ko ir nesutvarkys – tai tik iš meilės, rūpestingumo), pabrėžia kad su vaikais “skaitom knygutes, dėliojam žaisliukus”, nors ištikrųjų nieko nežaidžia – tik mums grižtant iš darbo “dėl akių” pažaidžia. Giriasi apie savo profesionalumą, nekukli, daug ir skardžiai šneka. Nors nesmagu apie tai rašyti, bet ji taip pat turi problemų su sveikata (sunku/nemėgsta lankstytis, taip pat nekenčia lyginti (ir nelygina) vyriškų marškinių – teigia, kad jai labai nepatinka lygintuvo karštis). Reikli pinigams, be 750 – 800 lt nesitikėkite, kad pas jus dirbs ilgesnį laiką. Tačiau ar kas leistų ir už dyką traumuoti savo vaiką?

Jos paskutinis mob. telefonas - žinoma gali būti pasikeites (868010297, kitaip užrašius 8 680 10297, dar kitaip (8*680) 1 02 97).
Auklė, aukle Genute, G.Butkienė, Genovaite Butkiene, G. Butkiene, smurtas, žala, juodas aukliu sarasas, juodas auklių sąrašas sarašas.
------------------------------------------------------------
Kadangi vadovaujantis įstatymais mes neturime teisės platinti asmens nuotraukų o juolabiau paso nuotraukų be asmens sutikimo, nuotraukas ištryniau.

Moderatorė Auges

*

Iš pradžių skeptiškai žiūrėjau į kamera/diktofoną namuose, nes auklė atrodė tikrai patikimas žmogus, ... deja, galiu tik patvirtinti, kad ponia Genutė Butkienė nė kiek nepasikeitė. Pykčio jai nelaikau, bet nemanau, kad tokiam žmogui galima dirbti aukle.
Kenga
QUOTE(mamairute @ 2005 03 30, 14:59)
Turiu dar vieną kandidatę - Jadvyga, gyvena Sodų gatvėje. Gal ji žiūrėjo kieno nors vaikus?
*

Atsiprašau, kad neskaičiau iki galo ax.gif Žinau, pas ką Jadvyga iš Sodų gatvės dirbo. Su vaikeliu labai gerai sutarė. Buvo bėdų dėl tvarkos. Ir šeimininkų paruoštą maistą mikliai sudorodavo, nepamiršdavo ir savo vaikų pamaitinti.
sviesiaplauke
Sveikos visos,

Ar kas zino ka apie Liudmila is Gurių. Ja man rekomendavo, ir pasirode labai miela, su vaiku klaba rado.

Ir dar Elena is PAsilaiciu. Sake, kad pries dvi savaites baige ziureti mergaite baltupiuose.

LAbai lauksiu bet kokios informacijos
ajb
O is kokios gatves Elena is Pasilaiciu? Pas mus dirbo Elzbieta, bet teko girdeti, kad ji kartais buna Elena? smile.gif
Svarbiausia tau - skambinti seimai, kurioje ji dirbo, ir klausti kas ir kaip.
sviesiaplauke
QUOTE(ajb @ 2005 12 06, 08:32)
O is kokios gatves Elena is Pasilaiciu? Pas mus dirbo Elzbieta, bet teko girdeti, kad ji kartais buna Elena? smile.gif
Svarbiausia tau - skambinti seimai, kurioje ji dirbo, ir klausti kas ir kaip.
*

Ji sake, kad gyvena prie pat 16 troleibuso ziedo. Tokia nediele senuciuke, jau pensininke.
ajb
Tai tuomet ne ta! Linkiu sėkmės!!!
dainele
Na, man irig pasidare idomu del to Fredos miestelio.
As pati esu uzkietejus Frediske. Ten gyvenu nuo labai seniai, tad drisciu teigti, kad rajona pzistu.
Noreciau pazymeti + ir - sios vietos.
Pirma, sutinku su pastebejimu, kad tas miestelis statomas "ant pelkes". Tiesa, ta vieta buvo drenuojama, kuomet ja state. Jei ten iskase tvenkini ir jis tera tik stovintis vanduo, tai nuo uodu ir maslau birzelio, liepos men. neatsiginsite. Uztenka nueiti i Botanikos sora ir paziureti kas ten darosi palei tvenkineklius vasaros metu: uodyne, masalyne. Tad reiketu issiaiskinti, kaip ten tie tvenkinio mechanizmai bus statomi ar ne? Kas juos priziures ir kiek tai kainuos kiekvienam miestelio gyventojui. tikiu kad visos gyvenvietes prieziuros islaidos bus padalintos ant visu Fredos miestelio gyventoju.
Antra, pati esu "statybininke". Apziurejus statybu pradzios etapa, teko pastebeti daug statybiniu klaidu, broko. Turiu teisybes delei pasakyti, kad ne vienas ten dirbantis statybninkas voge statybines medziagas ir siule besistatantiems privatininkams. Ypatingai dideles problemos yra pamatuose, garso izoliacijoje nei sandarumuose: langai, durys, garazo vedinime. Isivaizduokite, masinas statomas po namu, kurio vedinimas tokiai galybei masinu yra neproporcingai mazas. Tai kyka pavojus, kad zmonems, gyvenantiems tuose butuose teks uostyti BUTE ismetamas automobiliu dujas garaze, o tai ypac jausis ziema ir per vasaros karscius. Kai jau bus nebeimanoma pakelti tos duju smarves, Fredos miestelio adminas neivertins ismetamu duju vedimino klaidingos sistemos kaip staytbu broko, bet pasiulys gyventojams pasididinti vedinimo sistema uz savo pinigus. Man tai atrodo mazhu maziausiai kaip apgavyste dabar, o ateity - vagyste. verysad.gif
Trecia, tikrai zinau, kad Ciurlionio tiltas dar nebus atidaromas 3-4metai i prieki. Nera finansavimo ir nera rasta po siai dienai konsesininku. Priedo, pacioje savivaldybeje snibzdamasi, kad tilto sutvarkymas nukeliamas 8metams i prieki. Mat niekaip neiseina suformuoti miesto biudzeto ir rasti eilutes tam tiltui. Taigi, Ciurlionio tilto prizaviavimo sutvarkymas nusikelia dar neaiskiam laikui. Kaip vietine Fredos gyvenotja, galiu pasakyti, kad istoriskai tas tiltas "statomas" jau nuo 1960metu. Kiek mano prisiminimai siekia, mes to tilto pirmojo atidarymo laukeme 20metu. Ne vienas kaimynas pralose man nemazai pazadu del tilto atidarymo. Tiesa, pagal savivaldybes projektus (tarybinius ir naujus), buv. Bakanausko, dabar Europos pr. turetu kazkada riedeti ir troleibusai. Butu tikrai pasakiskas susisiekimas su miestu tokiam graziam Fredos rajonui.
Ketvirta, kas liecia "Helisotos" gamykla ir ta namu rajoneli. Taip, ten gyvena daug rusakalbiu. Bet negaliu teigti, kad jie visi banditai, vagys ir pan. Per paskutinius 10 metu gyventoju kontingentas pasikeite. Atsikele gyventi daug nauju seimi i tuos namus. Beda yra kur kitur. tai jau penktas punktas.
taigi, penktas minusas yra lektuvu "sklandymas". Tie kurie tais lektuvais virs Fredos skraido, kazkodel vadina "sklandymu". Tiesa, gyventojams i skandyma tai nepanasu, nes lektuvai burzgia ir gan zemai skraido. Skraidymai reciau vyksta ziemos periodu. Dazniausia skraidoma pavasari-vasara nuo penktadienio iki sekmadineio. Vnz, visa savaitgali popietemis tie lektuvai tikrai sukelia triuksma virs galvu. Kieme megautis kavute ar kapstymusi po zole praeina noras.
Sesta, Fredos mieselis masina zmones Botanikos sodo pasone. Gaila, bet praejo tie laikai, kai penkios Botanikos skyles buvo atdaros ir buvo galima uz dyka patekti i Bot. Soda. Dabar jau tenka moketi uz iejima i ji. O isties buvo nebloga vieta pabegiojimui, kai kam vaiko ar suns paganymui. Taigi, begiojimio beliko sirdziai mielos Fredos gatveles.
Nezinau, ar tai pliusas ar minusas. Fredoje gyvena Kauno m. architektas Valatkevicius Muzikos g. Si gatve yra pries Bot. soda ir labai trumpa. tad jo nama surasti nesunku. Tik nezinau, kiek jis pats suinteresuotas Fredos rajono sutvarkymu.
Ir pabaigai. MAn idomu, kodel mamytes ir ju seimos taip akis nukreipe i Fredos miesteli? Fredos/ II. Birutes gilumoje yra T. Ivanausko gatve,kurioje yra soveitmecio liekana - sublokuotu namu miestelis. Ten nusipirkus senus pamatus, glaima kelioms seimoms pasistatyti neblogus butus: Visos komunikacijos ten yra isvedziotos ir vieta rami ir patys galite sau minimalesnemis islaidomis pasistatyti susirganizave kelis butus vietoj sublokuoto namo 4u.gif
Tai tiek apie Frea ir jos ta nauja "mieteli".
dainele
biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Atsiprasau skatytoju apie aukles. Ne i ta skyreli su savo rashliava papuoliau. NOrejau pasidalinti mintimis apie Fredos miesteli, o patekau cionai.
Atsiprasau dar kata, o moderatores prasau si mano posta isstrinti, kad jis neklaidintu rimtos mamyciu temos. doh.gif doh.gif doh.gif
Calendula
primadienį pas mus pokalbiui turi ateiti Onutė, gyvenanti prie Savanorių pr. Kalniečių turgelį.
Ankščiau prižiūrėjo vaiką Žukausko g., dabar kažkur Savanoriuose, kelis kartus per savaitę, nepilną darbo dieną.

Gal kas girdėjo?
J-jolita
Sveiki, gal galetumete suteikti informacijos jei kas zinote apie aukle vardu Jura. Is anksto dekinga. Mano adresas : z.jolita@erdves.lt
pokemonas
Gal pas ką dirbo Aldona iš Taikos gatvės?
Lapas
As niekada nebetureciau nieko bendro su aukle Ramune is Justiniskiu. schmoll.gif
Ir yra nereali aukle Ramute is senamiescio. wub.gif
Vilnius
Shanti
QUOTE(Lali @ 2005 10 20, 06:25)

Atpažinau savo kambarių tvarkytoją. Per 3 sav. sugebėjo 3 k. pavėluot - maždaug po pusvalandį ir 2 k. neateit, po paskutiniojo susiradau kitą, ji taip ir nepasirodė, maždaug nuo lapkričio vidurio. Neturėjau jos tel., rašydavo per SM, pvz., iš vakaro, klausdama, ar ryt ateit, kaip tarėmės, o aš neskaitau kas valandą SM - tai ir neatėjo. Žodžiu, nepatikima.
Beje, nickas - TiGriCa.
Kutuliukas
Siūlyčiau atkreipti dėmesį į forumo pavadinimą, temos pavadinimą, o jei labai norisi asmeniškai "pasikalbėti", naudoti až. "Iš šalies" įlindusiam į šią temą žmogui mažiausiai įdomu kuri už kurią didesnė intrigantė. Su vaikų auklėjimu ir ugdymu tai silpnai tesusiję.
Aurėja
QUOTE(Karbynė @ 2006 01 05, 11:21)
Siūlyčiau atkreipti dėmesį į forumo pavadinimą, temos pavadinimą, o jei labai norisi asmeniškai "pasikalbėti", naudoti až. "Iš šalies" įlindusiam į šią temą žmogui mažiausiai įdomu kuri už kurią didesnė intrigantė. Su vaikų auklėjimu ir ugdymu tai silpnai tesusiję.
*

i 
Dar pridėsiu:

dalis šios temos komentarų, pažeidžiančių Forumo taisykles yra ištrinti. Pažeidėjai bus įspėti asmeniškai.

Prašome toliau diskutuoti sąžiningai, pateikti tikslius faktus, nepamiršti, kad forume draudžiama skelbti informaciją, kuri yra šmeižianti, įžeidžianti žmogų, žeminanti jo garbę ir orumą. Taip pat draudžiama naudoti grubius, necenzūrinius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, grubaus tono žinutes ("varančias ant asmens"). Net jei buvo ginčytasi, netgi jei jūs buvote teisūs, už tokį elgesį jūs būsite įspėti.

Ačiū. Tęsiame temą.
Arabika
O gal pas ką dirbo Liuda Krivelienė? Gyvena kažkur prie Kairėnų. Pirmas įspūdis apie ją man neblogas, bet jei kas pažįstantis atsilieptų, tai būtų ramiau...
rivera
Gal kas ką žinot apie auklę Danutę iš Lazdynų raj. . Buvusi auklėtoja sanatorinio darželio, Žvėryne.
saintlina
o gal kas esat susidūrę su 29 m Egle, gyvenančia Grybo gatvėj? Pasirodė visai nebloga, betgi pasiskaičiau čia, kaip paskui viskas gali apsisukti...
Medeinė
gal kas girdejote apie auklę Almą iš L.Giros gatvės. Sake 4 vaikucius isaugino nuo 4 mėn., bet visos šeimos, jos žodžiais tariant, kazkodel į uzsienius isvaziavo. Jai 50 metų. Gal kuri turėjote reikalų?
g.gif
mamuska
gal kas ASTA RIMKIENE IŠ ŠEŠINĖS pažystat....atiliepkit
mamuska
gal kas žino ką apie ASTĄ RIMKIENĖ IŠ ŠEŠKINĖS....
lengvute
sveikos, va, ir man jau reikia auklės, baisu bus bet kokiai palikt mažylę, na, bet kitą savaitę vyresnėm atostogos, tai ją "pašnipinės", o ir pati pirmą dieną grįšiu bet kada be įspėjimo biggrin.gif .Noriu paklausti, ar kas nors ką nors girdėjo apie Danutę iš Kalvarijų gatvės, apie 60m, labai šneki, energinga g.gif ir Jolanta Pilaitėj gal kam užkliuvo, nuo pirmo pokalbio apie tai, kad jai kiti daugiau moka, daug pasiūlymų turi šneka, kažin, kaip šita?
lengvute
ar kas girdėjot apie Aldoną iš Viršuliškių g., visai nieko iš pokalbio, aišku, visų auklių neaptarsi, bet pamėgint galima.
Liolialio
Is Kalariju gatves pas mus viena aukle keleta dienu buv. Nepamenu vardo, bet gyvena uz ginklu parduotuves Oksalis i kiemu vidu iejus pirmame aukste. Tos tai tikrai nerekomenduociau, tikrai vaiku nemyli.
sssvaja
Sveikos mamos,
gal ka nors girdejot apie aukle Elvyra is Pilaites?
ciobrelis77
QUOTE(Smalsute2 @ 2005 09 19, 17:57)
Sveikutes,

*

Sveikos,

Gal cia jus samdet Liuda is Lazdynu?
Buvom su ja susitike (galbut ta pati tongue.gif ) praeita savaite. Sakesi, kad jau savaite, kaip baige ziuret vaikeli, nes isleido i lopseli 2-ju metuku. Labai savotiska pasirode, bet, panasu, kad su vaikiukais sutarti galetu. Susitarem, kad ateis nuo praeito treciadienio, is pat ryto. Neatejo. Tipo, negalejo mums pranesti, bo telefono neturejo. O jos anukas susirgo. Susitarem, kad ateis penktadieni. Daviau telefono numeri savo, jeigu ka. Nepaskambino ir neatejo. Nelabai suprantu, kaip cia jai gavosi. Na, bet nebenoriu daugiau rizikuot, susiradom kita aukle. Gaila tik, kad ji susirgo. Dabar laukiam, kol pasveiks blink.gif
ciobrelis77
ot mums sekasi. Aukle vakare pries einant miegot parase zinute, kad negales pas mus dirbti. Atsakingumas zmoniu doh.gif Tai ar jau pildyt juoduju aukliu sarasa gun_bandana.gif bash.gif frusty.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.