Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Geriausias vaiko žaislas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4
gera_mama
Koki zaisla labiausiai myli Jusu vaikas? Maniskis tai niekaip negali atsidziaugti pliusinia lelyte, kuria nupirkau Toys market parduotuveje. Nakti, be jos uz uzmigti negali, ryte prabunda ir vel stveriasi zaisliuko.
Paja
Na, o maniškėms laaaabai patinka Barbie:vyresnėlė seka visas naujienas ir madas(to gero turi apie 20, neskaitant visų namų, karietų, laivų ir t.t.), kas atsiliepia tėvelio kišenei, o mažoji irgi neatsilieka, nors jai viskas tinka kas groja ir yra nauja. smile.gif
carlabella
mano dukra isikibusi meskiuka, o stai sunus eina miegoti su keturiais: katyte, teletabiu, meskuciu ir karvute... Ir niekaip negali palikti ne vieno is ju... idarzeli irgi butinai turi nusinesti visus 4 smile.gif
catina
O mano sunus eina miegoti su masinyte. Su visokiais minkstais meskiukais, zuikiukais, peliukais miegoti galiu as pati, nes vaikas ju nei i rankas neima. O pats mylimiausias zaislas yra policijos masina su elektriniu pakraunamu motoru. Tik kai jis su ta masina, sirena isijunges, pradeda po visus kanbarius vazinetis, tai mums su teciu - nors is namu bek... Susikalbeti neimanoma, televizoriaus nesigirdi, glavos nuo triuksmo plysta. Mums teveliams - tai labiausiai nekenciamas zaislas. Labai laukiam kada pakankamai atsils. Tada mesim ta masina lauk - tegu sunus po kiema vazineja.
Kerli
Mano sūnelis labai mėgsta "Kinder" žaisliukus visokius kareivukus, žmogeliukus ir ginklus. Vieno pačio mėgstamiausio nėra, kasdien vis kitą nešiojasi 4u.gif
ofa
maniškis viena vakarą gali nusitempti į lovą visą savo žaislų dėžę, o kitą-nieko jam nebereikia blink.gif
*Malvina*
Pastaruoju metu mano dukrytė nešiojasi teletabį, net į darželį nešasi, bet tai ne pastovus jos žaislas...Ji perijodiškai juos maino, tai galiu teigti, kad megiamus turi kelis pliušinius žaisliukus 4u.gif
*Bitutė*
NA O MANO SUNUS,TAI MASINU FANAS,BET MYLIMIAUSIAS ZAISLAS
PLIUSINE VARLYTE SU JA IR MIEGOTI,IR VALGYTI,IG I DARZELI NESAS,VIENU ZODZIU JO DRAUGE thumbup.gif TIESA NET NEDAVE MAN JOS ISPLAUTI doh.gif tongue.gif
Keberiokšt
Mano trimeciui dabar lektuvu bumas- isrikiuoja visa tunta ir skraido per dienu dienas. Lektuviuka nesasi ir i lova miegot.. Zaislas numeris du yra kastonai. Dar rudeni prisirinkom puse kibiro, isdziovinom ir visa ziema prazaide su jais - stato kelius, garazus, vaziuoja su masinom pro juos. Ne dienos be ju nepabuna 4u.gif
Maša
Mano vyresnysis paskutiniu metu neina miegoti be savo minkštos baltos katytės ir į darželį ją nešasi. Dieną tai žaidžia įvairiausiais žaislais, kaladėlėm, mašinom, bet miegui - tik katytė. Anksčiau favoritai pas jį pastoviai mainydavosi, o dabar va jau koks pusmetis kitų nebereikia. Ir vardą katytei davė - Marmė (čia Biseto pasakų prisiskaitęs biggrin.gif ) Pasakoja man įvairiausias istorijas apie tą savo katytę kaip apie gyvą tikrą žvėriuką. Kartais pagalvoju, gal jam reikia kokio tikro gyvūnėlio? g.gif

O mažoji į lovą prisikrauna kalną žaislų, kalną knygų ir kai jos tik nosis kyšo iš tos krūvos, tada jau gali miegoti biggrin.gif Kai užmiega, prarenkam tuos lobius, kad naktį neužsigautų į ką nors, bet iš ryto vos pabudus vėl kaip voverė į urvelį viską susitempia smile.gif .
tindi
mano mazoji eina miegot su soske,tai jai geriausia,nereikia zaislu,o didysis tai turi megstama delfina,be jo niekur.o su tuo delfinu tai buvo istorija,as ji nusipirkau sau blush2.gif kad po galva pasidet,o jis paeme ir ateme is manes rolleyes.gif
JOVITA A.
Mašinėlės - mėgstamiausias žaislas biggrin.gif ir dar muilo burbulai thumbup.gif
edvina
Mėgstamiausi žaislai yra mašinų modeliukai.
mamyte_Ewa
Musu jaunesnioji amzinai zaizdia su BARBEM , o vyresnioji megsta zaisti su BRATZ kazkokiom tai lelem...
user posted image
ultraviolet
mano dukros mano( biggrin.gif ) miegstamiausias žaislas(o taip norėčiau, kad ir jos cry.gif ) tokie dideli kaladėliai, o jos visokiausi Ne žaislai - dežutės nuo saldainiukų,segtukų, kortelės visokiausios doh.gif
Dar turim dawug visokiausių medinių puzlių, tai padelioja kartais unsure.gif
ostė
mano dukrytės mėgstamiausias žaislas lėlytė chou chou . Augina ją kaip tikrą lėliuką: maitina pagal valandas, keičia sauskelnes, kartu miega. Kai kur važiuojame ir chou chou savo kėdutėje mašinoje sėdi, netgi į darželį kartu su dukryte keliauja.
vilma@gpk.lt
Na o musu Kamiles mylimiausias draugas yra pliusinis suniukas, ji padovanojo musu draugai kai sukako 1metuka. 4u.gif Su tuo zaisliuku irgi istorija- noredama psiimti dovana, zenge pirmuosius zingsnius. Ir jai pavyko thumbup.gif Nuo to karto suniuko nepaleidzia is ranku niekada, nebent kai ja maudau.... o taip tai visur tempiasi kartu, ir miega, ir darzelin, ir kai valgo ji pasisodina salia. Na o vezimelis skirtas lelems vezioti, puikiai tinka suniukui vezioti, nes su lelem nezaidzia visiskai, o jau visas nublukes nuo skalbimo, net geda- sakys zmones kad vaikui normalaus zaislo tevai nenuperka biggrin.gif Tai va taip....
LARISA 74
laba diene mielos mamytes tongue.gif tongue.gif tongue.gif manyske viresnioji visur tempesi sena plisini meskena ,tiesa jis kadaise buvo tevelio ,tai kai pamate teko isskalbt masinoj ir susiiut ausytes ,dar jinai aprenge meskena savo mazais drabuziais ir prisege prie ausiciu kaspinelius,vienu zodziu buvo bernas tapo mergaite,vyras mane nuramino,suprato kad jai truko biciuliu tai padare sau drauge 4u.gif 4u.gif 4u.gif mespagalvojom ir supratom kad reiktu pastoti nestuke.gif ,kai gime sesute viskas baigesi po poros menesiu biggrin.gif jinai buvo tikra niania,taip pradejo ja vadinti mazoji kai jaj buvo tik 5 menesiai.As skaitau kad labai svarbu su kokiais zaislais zaidzia vaikai thumbup.gif g.gif
linartina
Prisijungsiu ir as. Mano dukra kuriai jau 6 metai nemego zaisti su lelemis nuo mazens. Bet 6-ojo gimtadienio proga gavo dovanu lele naujagimi su visais reikmenimis lovele, vezimeliu, nesiokle ir t.t. Tai dabar grazu ziureti kaip ji zaidzia ir rupinasi savo lele naujagimiu. thumbup.gif
sandralita
dviratis,dviratis ir dar karta dviratis.dviratis lauke,dviratis kambari.ryte ir vakare.butu ir lovoj jei leisciau. biggrin.gif
Etina
Maniškis dievina mašinytes, visas: dideles ir mažas. lauke- dviratis, didelė mašina, į kurią pats atsisėda ir važiuoja. miegoti einam su mano vaikystės pliušiniu šuniuku ax.gif
Adile
Maniskiui dar tik metai... gal dar ateis i prota blink.gif
Bet kol kas megstamiausi "zaislai" prailgintuvas, laidai ivairiausi, mobilus ir distanciniai teliko, centro... nelabai svarbu kokie, kad tik mygtuku butu daug. Zaislai visokie pypsintys - cypiantys idomus kokias 3 min. Zaisliuku kalnas... Jei atsisedu as kartu zaist, tada padeliojam, pazaidzia, o tik nuejau - viskas, vel laida isitveria (kelis davem "zaist", nes neimanoma.. lupa is visur kitur, kur koki pamato) ir kur eina visur paskui save tempia.
Atsakant i tema - geriausias "zaislas" - laidai ir distanciniai... doh.gif
Etina
Adile, ir mums taip buvo doh.gif kol nesuprato daiktų paskirties mirksiukas.gif išauksit 4u.gif
SuperMama
Ilgą laiką nuo 1 metų iki 3 topinis žaislas buvo Fisher Price Little People įvairus miesteliai-nameliai, Larsen delionės. Dabar labai patinka mini porcelianinis indų rinkinukas, labai visus vaišina ir į svečius kviečia, nuolat kažkokį maistą gaminą iš plasmasinių vaisių-daržovių.
Paskutinėm dienoms topas - 7 nykštukai iš snieguolės, bet turime tik vieną. Tai ji ir miega ir valgo su juo ir į daržą eina. O pomėgis prasidėjo nuo Disney'aus multiko, kurį dabar žiūri beveik kasdien prieš miegą.
sandralita
TIKRAI ADILE,VISIEMS TAIP BUNA.MANISKIS IRGI PER TAI PEREJO.LAIDUS PAMIRSO,O VA DISTANCINIAI,MOBILUS IKI SIOL VISAI NEBLOGAS ZAISLAS.
sigitac
Pas mus masinos, be ju neimanomas gyvenimas. Na o miegot tik su meskinu, nuo pat gimimo ta meskina turi, nublukes, nutriuses, bet pats geriausias, ne i nieka nemainomas. Jei vakare neranda, neis miegot be ''Beno'', nakti atsibudes jei pamato, jog is lovos iskrites - tuoj i asaras, kad ''Benas'' uzsigavo. tongue.gif O jei pabunda bloga sapna susapnaves, ateis i miegamaji tik meskinu nesamas, nes abu labai issigando ax.gif
Ingaaa
Maniskiui labiausiai patinka visokios masinytes, bet miegot eina su meskute, kuria per palankynas padovanojo mano grupiokes, vargse meskyte jau nuskalbta nunesiota, bet labai mylima, su ja ir i darzeli eina, ir nakti apsikabine abu miega, jeigu pameta nakti , iskart aliarmas visi turi keltis ir ieskot meskutes lotuliukas.gif
sandralita
maniskis irgi myli minkstus zaislus.bet myli visus kiek turi doh.gif miegot einam su visa chebra,o kai uzmiega isimu is lovos visus,isskyrus didyji meskina,nes i ji nakti isikniaubt turi,jei neranda aliarmas.beda kad tas meskinas puse lovos uzima ir uz vaika kokius du kart didesnis doh.gif lotuliukas.gif
Ingaaa
QUOTE(sandralita @ 2005 12 26, 17:33)
maniskis irgi myli minkstus zaislus.bet myli visus kiek turi doh.gif miegot einam su visa chebra,o kai uzmiega isimu is lovos visus,isskyrus didyji meskina,nes i ji nakti isikniaubt turi,jei neranda aliarmas.beda kad tas meskinas puse lovos uzima ir uz vaika kokius du kart didesnis doh.gif  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Man tai juokingiausia buvo kai jis nakti sysiot ejo, uzsimerkes abiejose rankose meskos , nusikapsto iki puoduko, pasideda meskas ant zemes nusimauna kelnes atsiseda ant puoduko vel meskas abi i rankas , padaro sysiu ir vel ta pati procedura lotuliukas.gif lotuliukas.gif
sandralita
QUOTE(alvija @ 2005 12 26, 15:55)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man tai juokingiausia buvo kai jis nakti sysiot ejo, uzsimerkes abiejose rankose meskos , nusikapsto iki puoduko, pasideda meskas ant zemes nusimauna kelnes atsiseda ant puoduko vel meskas abi i rankas , padaro sysiu ir vel ta pati procedura lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
maniskis tai per du aukstus su savo numyletiniais keliauja:atsibunda visi eina i apacia,eina miegot vel is naujo..o mano pareiga dideli meskina nunest ir parnest,nes pats ji pasemes jau paeit nesugeba doh.gif
jei kanors darau ir neturiu kada tai zyzimas baisiausias,atnesk tu jam ir viskas.prie visu minkstu zaislu dar ir baby born priglaude blink.gif ir tuo rupinames doh.gif
ievuschka
Mūsiškei šiuo laikotarpiu tai meškinai-patys mieliausi.Vienas-tai nei gražus,neiką,bet pats mieliausias kolkas.Naktį kartais iš savo lovos pas mus keliaudama atsineša ir tą meškioką biggrin.gif .
Šiaip apie žaislus: manau,kad žaislas turėtų būti toks, kad vaikas ilgai norėtų su juo žaisti,sugalvotų vis naujų žaidimų,modeliuotų vis naujas situacijas. Toks žaislas, kurio vaikas užsigeidžia ir gauna tik dėl to,kad kiti turi ar reklamoj matė,netaps jam ypatingu, numylėtu...
TUSINA
o mes niekaip neatrandam jai mielo žaislo. Matyt jau subinytė visko pilna, tai nieko nebevertina doh.gif
rrrxxx
Mūsų pupa tai mėgsta lėlytę-kūdykį. Nupirkau, pavadino Mariumi ir niekur nesiskiria biggrin.gif
Džiaugiuosi, kad nors vieną mylimą žaislą atradom mirksiukas.gif
Alchemie
Maniskiui tai kaladeles yra thumbup.gif tokias pilis stato, kad as niekaip nesugebeciau, ryskus architektas, net fotografuojame.
Antras daiktas yra lemp,a kurios viduje zaibai. per Kaleda sgavo dovanu, tai gali zusihipnotizaves i ja ziueti valanda. Na ir dar vienas - tai masina valdoma distanciniu. Siaip masinos jo nedomina, bet si tai idomu, nes galima viskas sudeti paciam ir paskui mazina vaziuoja, tai svarbiausia.
elzeda
Mano dukrytes mylimiausi žaislai- kaladėlės, dėlionės, mozaikos ir kt. O miega, tai su senu nuskalbtu meškučiu (su juo elgiasi vos ne kaip su žmogum). Abu apsikloja, pasikalba prieš nakti ir miega. Ryte meškutis keliauja į lentyną, o vakare vėl į lovą.
gitana s
Pas mus tai yra toks suniukas prieš tris metus kalėdų senelis atnešė, tai be jo niekur ir į darželį, ir namie ir į lovą. blink.gif
Getter
Pas mus tai zaislai turi populiarumo stadijas smile.gif

Gauna nauja zaisla, ta ir i lova nesas miegot...iki tol kol koki kita gauna...
Lovoj miegojo : knygos, masinos, atvirutes, nuotraukos,minksti zaislai, prozektorius, lekstutes, puodukai, dazai (dezuteje aisku), ir t.t.
Siuo metu yra begalo susidomejes delionem "puzzle's", sugeba pats sudeti net 100 daliu. Esu tuo patenkinta nes deliones "protingi" zaislai...be to namuose apie 5 k dienoj po gera valanda taip tylu tylu smile.gif
indruzele
Paskutiniu metu tai tas, kuri broliukas ka tik rankoj laiko, ypac vakarais.Tai, buna, atimineja, o bruliui ka nors kita kisa.Kol kas tai dar pavyksta, nezinau, kaip cia toliau bus. 4u.gif Kartais net issikaulija su Andriaus kiskuciu i lova eiti (brolis dazniausiai veliau eina miegoti, nes diena daugiau miega), bet pries uzmigdama vis tiek dazniausiai ismeta. doh.gif
Luda
Maniskiui labai patinka garsine piramide dramblys is Tiny Love, i lova neimam, pastatome salia. bet diena nesustoja i ja deti kamuoliukus.
Luda
Dar pamirsau jog megsta vezliuka TL, nes kartu juokiasi. lotuliukas.gif
Prime
Maniskis tai i lova nesasi raktus, kartais dar - prozektoriuka. Ir taip sako: "Pamigdysiu raktus" doh.gif
medasta
kitekat žalios spalvos dėžutė pats mieliausias žaislas, neįskaitant katino , gyvo aišku. biggrin.gif
PaMeL
QUOTE(sandralita @ 2005 12 01, 18:19)
TIKRAI ADILE,VISIEMS TAIP BUNA.MANISKIS IRGI PER TAI PEREJO.LAIDUS PAMIRSO,O VA DISTANCINIAI,MOBILUS IKI SIOL VISAI NEBLOGAS ZAISLAS.
*

va va jau pora telefonu i savartyna atduodam ir vistiek vaiis ju neatsisako o distanciniai musu be dangteliu dingo lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokas pro asaras bet vaikis tik atsikelia ir iesko knisa po visa lova kur mamka padejo juos doh.gif wub.gif
Mama_Tania
Maniškė tai į lovą nieko neneša g.gif

bet pagrindiniai žaislai, neskaitant kompo, tai medinis supamas arkliukas user posted image ir pripučiamas namelis user posted image; ir vakarais taupyklė
ciocia
nykštukas kurio veidelis paspaudus pilvą šviečia. pats pačiausias lovos žaislas, labai mylimas wub.gif
Kaliteja
O mūsiškis tai žaidžia su visais žaisliukais,bet labiau tai su prieskonių dėžutėmis,samčiais ir visais kitais virtuvės daiktais.Kasdiena vis ką nors kitą sugalvoją,kad nenusibodusį kokį žaidimą.Dar labai patinka pipirus iš vienos dėžutės į kitą dėlioti.tik kad dažnai rinkti man tenka,tai jau paslėpiau. ax.gif 4u.gif
ketti
Mano vaiko mylimiausias žaislas - pliušinis begemotas wub.gif
Kas vakarą eina miegoti tik su juo ax.gif
žiog(ien)ė
geriausias žaislas? - mama! tongue.gif
Onora
lapes uodega doh.gif cia miegui, bet toks nuolatinis (pati susirado, nusikabino, musu kambari be dekoro paliko laugh.gif, nepabostantis, dar Bruin telefonas-mobiliakas ir canpol karvytes barsktis.
Paskutiniais menesiais 9-11 men jau atsirado ir kitu zaislu- pvz. kaladeles, sluota, bliudelis ir saukstukas, stumiamas ratukas su pagaliuku.
reset
Vyresnioji..mhhh..jau 14metu ta pati zaisla, minksta "adijaliuka", kuriame ja is gimdymo namu parsivezem, i lova kisa
is jo nieko neliko, bet jis numeris pirmas kelioniniu daiktu sarase. Kaip toliau bus , kai jis susideves negriztamai, nezinau, nes sulig jo mazejimu, kyla merginos pyktis vakarais vis didesnis doh.gif

mazius Knysliuka minksta lygiai taip pat tarp pirstu vynioja ir migiukus tampo

kazkokie keisti abu zaislinykai biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.