Maniškei 2,1m. Tai žaislas Nr.1 - Lego Duplo lėlių namas; Nr.2 - Play Dough aštunkojis; Nr.3 - Minkšti žaislai. Man pačiai stebėtina, nes visi kartodavo nepirkti pliušinių žaisliukų, nes vaikai su jais nežaidžia. O štai maniškė žaidžia ir dar ogogo kaip. Nr.4 - visokiausios knygutės. Nr.5 - Mamos arba tėtės kompiuteris Už tat su kūdikiškais žaislais iki ~1,5 visiškai (kartoju: VISIŠKAI) nežaisdavo. Atrodydavo, kad su vyru juos sau perkam ir nesuprasdavome viso to bumo dėl žaislų vaikams. Kilimėliam, kandukam, barškučiam, karuselėm, supynėm ir t.t. būdavo 0 dėmesio. Nupirkdavom, pagulėdavo ir atiduodavom kitiem. Vieninteles, ką vartydavo tai knygutes. Pas mus jų dabar tokia krūva... visokių visokiausių... medžiaginių, plastikinių, popierinių, putplasčio... Knygutė Nr.1 Mikės Pūkuotuko enciklopedija. Gavo nuo draugo 1-metukų gimtadienio proga. Tai sėdėjo, vertė kiekvieną puslapį ir juokėsi iš džiaugsmo. Ir taip ~45min. buvo. Ir dabar dar ją mėgsta pavartyt, bet jau prašo, kad papasakotumėm plačiau apie kiekvieną gyvūną.
**Gin**
2009 11 17, 21:23
Musu megstamiausi tai knygutes, pianinas, daktares rinkinys
Cinnamona
2009 11 18, 14:53
Atsakymus į šį klausimą reikėtų suskirstyti pagal amžių, nes juk tiek skirtingų vaikų skirtingo amžiaus... Mūsų nuo leliuko turėjo tokį Clementoni meškutį-barškutį, pusiau medžiaginis, pusiau plastikinis, viduryje besisukantis kamuoliukas su spavotais žirniukais, kurie barška. Tikiuosi, suprantamai parašiau  Tai jo veidukas toks gražus išsiuvinėtas, su gražia šypsenėle, tai visada vaikutį pralinksmina, net jeigu zirzia, verkšlena, parodom meškutį, pasukam ratuką - ir jau juokiasi
niutkins
2009 11 22, 18:40
Megstamu daug, labai domisi ziaslais, bet mylimiausia lele kudikis. Maniskei metukai su biskiu.
Donatuke
2009 11 24, 18:38
Na is tiesu , teisingai pastebeta , kad sia tema reiktu skirstyti pagal amziu.. Nes jei mano vyresnioji dukra (jai 9 metai) mielai zaidzia monopoli, skaito knygas ir jau nera prisirisusi nei prie vieno zaislo, tai maziukas (jam 5 men. ) zaidzia su barskuciais.. ir keliais pliusiniais.. visgi pirmenybe teikia muzikinems dezutems..
Perliukai
2009 11 24, 20:19
Pats geriausias ir nenusibodes zaislas - musu katinas
laurikeee
2009 12 01, 23:10
O maniskei 1.3m ir ji miegoti neina be ingmanvega pliusinio meskiuko,taip jis jai lipo,toks pukutis,minkstutis
menininke
2009 12 02, 17:30
Vtech medis knygos mama
laimulka
2009 12 02, 22:30
O MUSU MYLIMIAUSI FILMUKO "CARS" personazai
Mums dabar reikia Batmano...Pernai buvo supermenas...
*caffe macchiato*
2009 12 28, 00:03
FP zirafa - sukurys su kamuoliukais
mums geriausias zaislas televizorius ir mob telefonai
Enriko mama
2009 12 28, 14:05
Mano bernuzelis kazkaip neturi mylimiausio zaislo, pazaidzia tai su vienais tai su kitais, bet nera nei vieno tokio isskirtinio
medlink
2010 03 15, 14:36
FP zebriukas nuo 1 metuku iki dabar, t.y. 1,5 m.
 o gal kas toki turi?ar verta pirkti?
vikulia 84
2010 05 01, 23:16
Mano sunui 1.8metu. Kolkas labiausiai patinka dideles LEGO kaladeles.
Siurbelyte
2010 05 02, 13:08
Iki metuku buvo FP suniukas (kalbantis lietuviskai), o po pirmojo gimtadienio - teletabis  Dar lelemis mazoji dziaugiasi
mice123
2010 06 10, 08:33
Maniskes mylimiausias zaislas yra FurReal Friends suo. Jis didelis dydzio sulig tikru. Tai bejo niekur. Nakti prie lovos pasistato sako saugo jis mane. Istikruju fainas labai tas suo ir loja, uodega vizgina , net i komandas reaguoja! O antroj vietoj tai Barbes
*caffe macchiato*
2010 06 10, 20:57
Dabar mylimiausias zaislas masinytes, kamuolys, Tomy palapine
nora159
2010 06 14, 09:38
Dukrytes megstamiausias zaislas yra Baby born lele. O sunelis labiausiai megsta zaisti su lego kaladelemis
Daivuskaa
2010 06 14, 12:05
Mano berniukas tai labiausiai megsta dvirati
kol kas labiau mylimo nei Playskool kamuoliukų putiklio nebuvo
leles - kudikiai, butinai su ciulptukais ir buteliukais. o toliau per diena butinai pazaidzia zaisline virtuve, "issilygina" rubus ant tikroviskos tik mazytes lyginimo lentos, kasos aparato nepamirsta panaudot, pas "gydytoja vaiku nuvezt". ir dar "mob. tel" is ranku nepaleidzia, zodziu, gyvenimas verda
GOLD whiteris
2010 08 31, 14:28
Mikė Pūkuotukas ir Paršelis
Ivairus kamuoliukai, piramide, FP puodas
O maniškiams - dviratis (ir visi kiti važiuojantys ir riedantys prietaisai). Be konkurencijos.  Aišku, jei galima juos vadinti žaislu...  Bet, žinoma, tai buvo vasarą..... Ai, dar Diabolas.
Indrige
2010 10 05, 14:32
knygutes, leles ir pliusiniai zaisliukai
Dabar visokios mazos masinytes,kad i kisene tilptu ir raktai,viska uzrakina,ui.
neringuskinas
2010 10 19, 09:18
echoo1985
2010 10 20, 11:45
QUOTE(neringuskinas @ 2010 10 19, 09:18) Manoji labai mielai žaidžia su medinėmis kaladėlėmis. Nupirkom tokias spalvotas įvairių formų, tai dabar lipdo vaikas visokias pilis ir bokštus. O vat nugriauti, kai mama ką pastato, tai dar įdomiau
Dabar yra 4 menesiu, tai megstamiausias zaislas PlayGro bitute.
mylimausias playskool fontanas ir playskool traukinukas su kamuoliukais
vkrislas
2012 02 02, 17:19
megstamiausias canapol meskutis barskutis, ir pas gydytojus su juo einam
100 procentų pasiteisinęs žaislas - stumdukas  Žaidžia su juo nuo 8 mėnesių iki šiol.
gabrytė
2012 02 22, 23:34
Teletabis  kartu miega, valgo, soka ir t.t.
L'amour
2012 03 06, 12:49
Mano tai penkiamečio mylimiausias žaislas pasidarė štai šitas, kad ir suagusiems labai patinka  - LEDuku Šou pavadintas FyrFlyz
Kristiniux
2012 03 09, 17:16
QUOTE(L'amour @ 2012 03 06, 13:49) Mano tai penkiamečio mylimiausias žaislas pasidarė štai šitas, kad ir suagusiems labai patinka  - LEDuku Šou pavadintas FyrFlyz gal galima plačiau ar nuorodą jo  atrodo žaislais domiuosi, ale tokį pirmą kart matau
egasonka
2012 03 10, 19:18
Sveiki, mums is visu geriausias supamas arkliukas, masinele paspirtukas
ejau_pro_sali
2012 03 11, 21:41
QUOTE(Kristiniux @ 2012 03 09, 18:16) gal galima plačiau ar nuorodą jo  atrodo žaislais domiuosi, ale tokį pirmą kart matau  kazkur maciau youtube trumpa filmuka - paaugliai soka ir sukioja kazkokias vivrutes kurios ivairiai mirksi. Vaizduoja kad ten labai linksma, bet labiau panasu i tuos visokiu mirksiukus, kuriuos per renginius pardavineja ( lazdeles, svieciantys ragai ir t.t.). Pastaruju efektas labai trumplaikis - renginys baigesi, mirksiukas nebeidomus...  Bijau kad su tais led'ais gali buti analogiska.....
L'amour
2012 03 22, 08:20
QUOTE(Kristiniux @ 2012 03 09, 17:16) gal galima plačiau ar nuorodą jo  atrodo žaislais domiuosi, ale tokį pirmą kart matau  lietuviviškai tai informacijos radau šiamepuslapyje My Webpage O pirkome, tai mes VCUP Vilniuje "Spragtukas" parduotiveje , ten pardavėja pademonstravo, papsakojo, davė pabandyti, tai vaikas aišku iš rankų nepaleido, reikėjo pirkti  )) QUOTE(ejau_pro_sali @ 2012 03 11, 21:41) kazkur maciau youtube trumpa filmuka - paaugliai soka ir sukioja kazkokias vivrutes kurios ivairiai mirksi. Vaizduoja kad ten labai linksma, bet labiau panasu i tuos visokiu mirksiukus, kuriuos per renginius pardavineja ( lazdeles, svieciantys ragai ir t.t.). Pastaruju efektas labai trumplaikis - renginys baigesi, mirksiukas nebeidomus...  Bijau kad su tais led'ais gali buti analogiska.....  Dėl įdomumo, tai tų šviečiančių žasilų jūs esate teisi, jie nieko neveikia tik mirksi arba šviečia. O su šiuo žaislu man patiko tas principas, kad kuo daugiau su juo žaidi, tuo įdomesnių "vikruntasų "  gaunasi. Tai vaikui už tai yra stimulas toliau su juo užsiimti, nes mato rezultatą. Kiek visokių dalykų mano penkiametis jau parodo, aš net stebiuosi, nes man neišeina
bemsiuke
2012 03 26, 21:37
nei vienu ziaslu nesidomejo taip kaip Vtech stumduko panele  nuo 7 men kai atnešė kalėdų senis, dabar lyg ir jau atrado pagrindinę jo funkciją - stumdyti, o taip panelė žadimų neatsibosta niekaip, tiek krapsto ja kad nezinau ką ten ir bekrapštyt
salomena_
2012 03 27, 09:43
Musu patys megstamiausi zaislai sie: Medinis leliu vezimelis, puikiai pasitarnavo kaip stumdukas, paskui kaip leliu vezimas, o kartais buna tinkamas net ir sesyte paveziot:) http://www.medinisarkliukas.lt/medinis-vezimelis-lelemsdar neisivaizduojam savo gyvenimo be paspiriamos masinytes ir medinio arkliuko, manau sie trys zaislai butini vaikams ir visiems jie patinka  As isbandziau augindama 2 vaikus ir 100% pasiteisino, tad galiu but jau siokia tokia eksperte
spragsiukas
2012 03 27, 12:30
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2012 03 11, 21:41) kazkur maciau youtube trumpa filmuka - paaugliai soka ir sukioja kazkokias vivrutes kurios ivairiai mirksi. Vaizduoja kad ten labai linksma, bet labiau panasu i tuos visokiu mirksiukus, kuriuos per renginius pardavineja ( lazdeles, svieciantys ragai ir t.t.). Pastaruju efektas labai trumplaikis - renginys baigesi, mirksiukas nebeidomus...  Bijau kad su tais led'ais gali buti analogiska.....  Kiek zinau VCUP prekybos centre parduotuveje Spragtukas , kovo 31 d. 14 val bus Fyr Flyz( LEDuku ) pristatymas su prizais. Maniske skaiciuoja dienas kada gales sudalyvauti pristatyme to zaislo. Bijau, kad teks atverti pinigine.
L'amour
2012 03 27, 16:54
QUOTE(spragsiukas @ 2012 03 27, 12:30) Kiek zinau VCUP prekybos centre parduotuveje Spragtukas , kovo 31 d. 14 val bus Fyr Flyz( LEDuku ) pristatymas su prizais. Maniske skaiciuoja dienas kada gales sudalyvauti pristatyme to zaislo. Bijau, kad teks atverti pinigine. reiks sudalyvauti  , gal parodys kaip ten padaryti kokius įmantrius triukus, internete ten pilna vaizdų, bet mums ne viskas gaunasi
spragsiukas
2012 03 28, 10:32
QUOTE(L'amour @ 2012 03 27, 16:54) reiks sudalyvauti  , gal parodys kaip ten padaryti kokius įmantrius triukus, internete ten pilna vaizdų, bet mums ne viskas gaunasi  Ir as tikiuosi, kad pademonstruos, kaip su tuo zaislu elgtis, gal ir duos isbandyti.
ejau_pro_sali
2012 04 02, 09:27
kartu.lt dabar parduora fyrflyz'us po 23 lt. Gal kam aktualu
Tomawru
2012 04 02, 13:52
 norejau pasiteirauti apie burbulu putimo masinas, kas kokias naudojate, kokios geriausios, senukuose uzmaciau tokia, kaip mano ikelta foto, gal kas turit tokia ir galit pasidalinti patirtimi?
Mistika123
2012 04 04, 17:55
QUOTE(Tomawru @ 2012 04 02, 13:52)  norejau pasiteirauti apie burbulu putimo masinas, kas kokias naudojate, kokios geriausios, senukuose uzmaciau tokia, kaip mano ikelta foto, gal kas turit tokia ir galit pasidalinti patirtimi?  turėjom kitokio dizaino, tai trumpa atrakcija buvo iš to burbulų pūtiklio. Tik porą kartų vasarą ant pievos ir per gimtadienį naudojom, O paskui nusprendė vaikai, kad patiems burbulus pūsti smagiau
Tomawru
2012 04 05, 08:14
na jo cia geras pastebejimas, gal tada kokia tarkim burbulus pucianti zoliapjove idomesne butu, nes mums burbulu manija siuo metu  turejom sautuva kur burbulus saudo, tai super, bet pagedo dabar, tai dairausi kazko kito
|
|