O banana jei uzmato kur zaislu kruvoj, tai siekia kol pasiima
Mano leliaus megstamiausias zaislas TL bananas, ir barskina, ir grauzia, ir ko tik neisdarineja, ir taip jau kokie 3-4 men beveik kasdien, kiti greit nusibosta.
O banana jei uzmato kur zaislu kruvoj, tai siekia kol pasiima
Mano trimete turi toki visai maziuka ..jau nusiurusi suniuka ir ji vadina Aliose ir su juo visur ,visur .Tai negana sito isitaise dar viena toki panasu suniuka ir pavadino Marium
QUOTE(SANTA @ 2007 05 18, 17:16) Mano trimete turi toki visai maziuka ..jau nusiurusi suniuka ir ji vadina Aliose ir su juo visur ,visur .Tai negana sito isitaise dar viena toki panasu suniuka ir pavadino Marium Prajuokinai
Maniškei patinka dėlionės, knygos, ypač muzikinės. Jau praėjo era, kai "vežė" knygos su lipdukais. Dar patinka spalvinimas su vandeniu.Mėgsta spalvint su flomasteriais, guašu, akvarele. Labaiu patinka ne knygutės, o atspausdinti lapai su įvairiais disney personažais. Buvo laikas, kai mirė dėl lėlės kūdikio ( dabar jau 3 yra), ir dėl vežimo, bet jau dabar žaidžia mažiau. Labai mums geras žaislas virtuvė- jau beveik 3 metus žaidžiam. Renka barbes, perka iš savo santaupų joms visokius drabužėlius
dabar kasdien žiūri filmuką apie garfildą- na čia tai pasidarė šventas reikalas. bet miegot tai nė vieno savo žaislo neima, vis dar nori su mamyte miegot ir svajoja,kai kai kur nors nuvažiuosim, tai nebus jai atskiros lovos ir su mumis galės miegot
o maniskei knygeles yra
Mes tai turim toki superini miego zaisla- medziagini kiski, tai be jo miego nebuna... o kiskis toks- tik ausys, rankos ir kojos- pats mieliausias
O mano vaiko mylimiausias yra Furby. Jau net angliškai bando su juo šnekėtis. Super žasiliukas. Ir miegui ir kasdienai. Kartu kartais net valgo.
Truim tokia nedidele lelyte,kur paspaudus vis kita kuno dali tai verkia,tai juokiasi,tai sneka - nu mylimiausias zisliukas,ir migdo,lopsines dainuoja,supa,moko vaiskciot,maitina i savo matinimo kedute pasisodinus,ir vezimuky vezioja
Apie seminara
Mielieji Draugai! Kaip padaryti mūsų šeimos ir mūsų vaikų gyvenimą idomesni, šviesesni ir linksmesni? Kaip sukurti namuose jaukią nuotaiką ir šiltą atmosferą? Kaip išspręsti būtent savo vaiko paauglystės problemas? Galima išmokti daryti kažką naudingą ir gerą kartu, savo rankomis, savo šeimai ir namams. Milijoną idėjų mes padovanosime Jums mūsų konferencijoje. Kviečiame dalyvauti konferencijoje ir darbo grupėse. Konferencijos metu vaikai nuo 2 metų galės paleisti laiką žaidimų kambaryje. Lėlė padaryta kartu su mama yra mėgstamiausias mano pasakiškos vaikystės draugas (gr.B XI), kaip paaiškinti mano pasakų pasaulį mama sužinos darbo grupėje apie pasakas (gr.B VIII), kaip sušildyti mano vaikystę (gr.B IX). 14 oji Rytų Europos darbo konferencija mokytojams, psichologams, socialiniams darbuotojams, gydytojams, terapeutams, gydantiesiems pedagogams, tėvams 2007 m. rugpjūčio 7-12 dienomis, Vilnius, Lietuva Aš vystimasis ir jo kritiniai momentai, krizės. Kaip galime juos keisti? Laisvė ir meilė partnerių, porų pedagoniniuose ir terapiniuose santykiuose. Meilės ir seksualumo dimensija šiuolaikiniame moksle. Visuomeninis profesoriaus, med. dr. Peter Petersen (Vokietija) pranešimas Registracija dėl dalyvavimo konferencijoje: e-mail.: vilnius@rsgpc.org fax.: + 370 5 245 41 24 Adresas: Druskio g 11, Vilnius, LT- 04120, Lietuva 5 dienų konferencija kainuoja 155 Lt (45 ) 1 dienos kaina - 38 Lt (11) Registruotis iki 2007 m. liepos 23 dienos QUOTE(catina @ 2005 04 02, 19:02) O mano sunus eina miegoti su masinyte. Su visokiais minkstais meskiukais, zuikiukais, peliukais miegoti galiu as pati, nes vaikas ju nei i rankas neima. Musiskis panasiai,i pliusinius nei neziuri,niekada ju nemego.O uzmiega su visokiais smulkiais kietais zaisliukais-kaladelem,masinytem,kamuoliukais.Visada tenka uzmigusiam isimt is rankytes,nes kitaip isbyres,palis po juo ir trukdys miegot.
Erikui podžius iš Anglijos parvežė kažkokį tai konstruktorių, iš jo pasidaro robotas, mašina ar kas tik nori. tai iš akių nepaleidžia
Mano mergytė dar neturi mylimiausio žaisliuko...
Na o musu mazoji jau nuo geguzes nepaleidzia borno is ranku ir maitina ir prausia ir supuoja ir prises miega ant puoduko sodina,nors miegot paguldo atskirai i jo lovele tik duoda ciulptuka o kau jau uzsimerkia vadinasi jau miega ,jaugalima ir man eit miegot(sako)
O sunaitelis tai paskutiniu metu rado stalciuj tecio sugedusi mobilu telefona,tai dabar geriausias jam zaislas,"skambina,kalbasi,juokiasi" vaidina kad veikiantis telefas,niekur be telefono nei is kambario nei i toleta visur su juo,eidamas miegot pasideda po pagalve,ir visiem perspeja kad neliestume kol jis miegos pasoko is lovos apie 3 val.nakties ir saukia :-mama,mama,tete!!!! galvoju kas nutiko maz sapnuoju,bet kazkaip atsibudau o jis sako kur mano telefonas,sakau po pagalve,ikiso ranka po pagalve susirado telefona issitrauke pabuciavo,pakiso vel po pagalve ir toliau miega
Mano vyresnėlio mėgstamiausias žaislas buvo mašinėlė- paspirtukas. Kiauras dienas nuo jos nenulipdavo. Nešdavomės ją į lauką, veždavomės į sodą, į gamtą. Tai buvo vienintelis žaislas, dėl kurio pirkimo nepasigailėjau nė akimirkai. Kadangi pirkome nebrangią ir nelabai tvirtą, kai sūnui buvo 3.3 m, ją "pribaigė"
o mum mediniai zaislai labai pagelbeja kasdienybej
Sveiki, mes ir pirkom dailej medini traukinuka, tai jis pats megstamiausias, patvariausias ir mylimiausias, ne tik mano, bet ir visu kitu vaiku, kurie tik pas mus uzeina
o maniskis nesiskiria su tiny love bananu...
nu visur ir visada jam reikia jo
Mano vaikino mėgstamiausias žaislas - tušti jogurto indeliai. Turim surinkę visą kolekciją. Stumdo, mėto ir dėlioja juos visaip kaip sugalvoja
Kai gimė mažius, draugės atnešė dovanu, tame tarpe buvo pliušinis triušis, labai gražus , viskas, nuo pirmų dienų iki dabar mes visur su juo keliaujame
ir mes turim du mylimus zaisliukius
Mano dukryte turi mylimiausia lele pavadinom lele Simuku, tai ir buciuoja, vezimelyje vezioja, tute duoda, is buteliuko gerti, jei valgo tai ir pavaisina. Kaip tikra mama!
Mano 1,5 m. sūnaus mėgstamiausias žaislas yra MEGABLOCKS kaldėlės
Tik bėda, kad per tas kaladėles tuoj kojas išsisiukiosim su tėvu
Mano taip pat patinka ne kokie meškučiai, o lėlė, kuri turi tūtę. Ji ją ir vežioja su vežimu, ir savo lovytėj migdo, ir maitina. Žodžiu, pats mėgstamiausias žaislas. Kol kas
Aš turėjau silpnybę sūpynėms
Kas Jūsų mažylių mėgstamiausieji?
man patikdavo visi kiemo zaidimai taciau dabar vaikai mieliau u sautuveliais (kuo panasesniais i tikra laksto arba su kompiuteriu
mano mazute tai kaip ir megstamiausio zaislo gal ir neturi
mano pupukui labai patinka ant lavinimo kilimelio ir karvytes dainuojancios virs lovytes
o mano vyrukui pats megstamiausias zaislas nors mes ji jau beveik seimos nariu vadinam tai yra pliusinis meskiukas. jis ji gavo dovanu pirmo gimtadienio proga o siemet jam bus jau 8 metai tai meskis kartu su juo jau 7 metus. be meskio miegot neina.vat kaip.
maniske turi toki lavinamaji suni su cezanciom ausim, tai ji labai megsta
Nuo pusės metų iki pirmo gimtadienio dukrytė nepaleisdavo iš rankų skambančio dantų šepetuko, su juo net užmigdavo
Kol kas esam mažučiai, tai domimės viskuo, kas nėra žaislai (plaukų šepetukas, šaukštai, bliūdai, puodai, maišeliai ir kt.).
Dukrytei labai patinka samciai ,puodai ir t.t. jau visi zaislai atsibode
Maniskis tik masineles stumdo
Mano sunaitelis turi pora ypatingai megstamu masineliu,tai su jomis ir vaiksto ir miega
TL kiškis barškutis- o dabar chou chou lėlytė, net kartu miega
Žaisliukus turimus mano sunutis myli visus nelaužo
as turiu tris vaikus . visiems gimimo proga pasiuvau po zaisla . tai vyriausio sunaus ir buvo pats mylimiausias palydovas . o maziukam tie zaislai taip neprikibo .
QUOTE(laumele @ 2008 11 26, 15:14) as turiu tris vaikus . visiems gimimo proga pasiuvau po zaisla . tai vyriausio sunaus ir buvo pats mylimiausias palydovas . o maziukam tie zaislai taip neprikibo . Miela Maniškis, kai gimė irgi gavo dovanų švelnų mielą žaisliuką spec., miegučiui, kaip didelė nosinaitė neprilipo jam jis
Mums mylimiausias anciukas pirktas is norfos, visur kartu, o apie miega be jo net kalbu nera, tai dabar jau yra koks penktas anciukas, nezinau, kai ta paskutini nudremsim is kur benupirkt, nes jau norfose ju nebera
FP grojanti knygute..tai pati pasispaudzia ir soka pagal muzika ir daineles
mano vaikinas nenulipa nuo masinos,visa laika ir manie ir lauke duodasi,nu bet pavaro kaip profas,net saules piesia,ir varineja jau kokie metai,kiekviena diena
neuzmiega be meskucio,kuri kazkada padovanojo man mb
O mes turim toki niekuo neipatynga suniuka, kuri jau... 2 metus mergina nesiojasi visur su savim, suniukas ir i darzeli, ir i parduotuve, ir i svecius, ir miegot keliauja kartu
dukrytės (2,5metų) mėgstamų sąraše kol kas nebuvo minkštų žaislų. Visad labai mėgo smulkius žaisliukus, dabar plastikinių teletabių bei tublibukų figūrėlių etapas.
mano sunui labai patinka knygos
nuo 3 metu turiu viena medziagine lele. ji mano kaimynes bendravarde nes kai ja krikstijo buvo mano gimtadienis ir . kiti zaislai niekados nebuvo man tokie brangus.greitai juos sulauzydavau arba pamesdavau. ji labai suplysusi esu ja siuvus daugybe kartu, tiesiog lopas ant lopo bet vistiek brangiausia, net dabar su ja miegu kai liudna
Mano dukryte turi tokia ale servetele-ale zaisla,su karvytes galva ir tokiais suristais kampukais,na net nezinau kaip teisingai pavadinti ,kur specialiai miegojimui skirta,tai be jos neuzmiega.Dar labai patinka toks nertas pleduka,ji gavom dovanu gimdymo namuose,tai buvo paskutinis pledukas,su kuriuo uzklota ji miegodavo ligonineje,toks spalvotas spalvotas.
Mums nepatinka jokie zaislai
|