Utiuitiutė
2008 01 09, 19:23
Kaip jums patiktų valgyti ką norit ir kada norit, o tuo pačiu dar mesti svorį? Skamba papiktinančiai, bet tai tiesa. Sunku patikėti, nes mūsų smegenys išplautos dietų, įtikinėjančių, jog atsikratyti antsvorio sunku, nors taip nėra. Ši McKennos programa padėjo tūkstančiams žmonių atsikratyti antsvorio ir pasijusti žymiai geriau. Dabar jūsų eilė... Kodėl ši sistema veikia? Žmonės, nusprendę mesti svorį, praleidžia daug laiko galvodami apie tai, ko jie NENORI, t.y. atsikratyti tų "rinkių", numesti nelemtus lašinius ir pan. Nuolat apie tai galvodami mes sustipriname SAVĘS STORO vaizdą pasąmonėje, ir gauname tai, ties kuo ir sutelkiame visą savo dėmesį: esame storuliai ir nelaimingi.. Jei sutelksime savo dėmesį ties tuo, KO NORIME, t.y. būti liekni ir sveiki, patogiai jaustis su suknele ir pan. - nusiųsime žinutę pasąmonei ieškoti bet kokių būdų gauti tai, ko norime. Vienintelis būdas numesti svorio ir jo nebeataugti, tai leistis į pasamonę ir visiems laikams pakeisti savo požiūrį į valgymą. Išmokę pakoreguoti savo mąstymą išsiugdysite naujus mąstymo ir elgsenos įpročius, garantuojančius sėkmę. Iš pradžių būtina sąmoningai taikyti kiekvieną žingsnį, kol tai taps vis lengviau ir galiausiai darysite viską net negalvodami. Tirdamas natūraliai liesus žmones P. McKenna atrado, kad retai tokie žmonės galvoja apie maistą. Išskyrus apie pamąstymą, ko jie labiausiai norėtų būdami išties praalkę. Iš esmės egzistuoja keturios "auksinės taisyklės", kurių jie visi, atrodo, intuityviai laikosi. 1. Kai esi alkanas - valgyk! Jei išalkę nuo valgio susilaikote, medžiagų apykaita sulėtėja, kad kūnas galėtų kaupti energiją. Organizmas tai supranta kaip badmečio pradžią ir ima kaupti riebalus, o jaučiama įtampa mūsų smegenyse sužadina tam tikras maisto manijas, polinkį padauginti. Jei valgysite vos išalkę - organizmas supras, kad badmetis negresia, pagyvins medžiagų apykaitą ir imsite lieknėti. 2. Valgyk, ką nori, o ne ką, tavo manymu, reikia! Vos uždraudę sau kokį maistą, pažeidžiade natūralų ryšį su juo, o "uždraustas vaisius" tampa tik dar patrauklesnis, o atsiradusi vidinė kova ir įtampa veda į apsivalgymą. Susitaikę su maistu atsikratysit įtampos ir kaltės jausmo, dings poreikis paslydus atsivalgyti tam tikro maisto, nes visada valgysite tik tai, ką norite. Išmokę maitintis intuityviai ilgainiui susikursite pakankamai subalansuotą racioną. 3. Valgyk sąmoningai ir mėgaukis kiekvienu kąsniu! Antsvorio turintys žmonės dažniausiai nesąmoningai ryja maistą kuo greičiau ir nepastebi skrandžio siunčiamo signalo, kad jau gana. Valgydami sąmoningai, lėtai kramtydami ir mėgaudamiesi kiekvienu kąsniu visada pajusite pilną to patiekalo teikiamą malonumą ir nepražiopsosit skrandžio signalo, kad jau gana. Gerai sukramtant pasitaisys virškinimas, sutaupysite energijos ir jausitės geriau. 4.Kai manai esąs sotus - nustok valgyti! Pakankamai privalgius skrandis duoda žinią, kad jau gana. Dauguma šį lengvą pasitenkinimo pojūtį patiria kaip šilumą ties saulės rezginiu. Jei nepaisysite šio signalo, pastebėsite kaip su kiekvienu kąsniu mažėja malonumas ir imate jausti diskomfortą. O maisto perteklius nusės ant juosmens ir klubų. Kai valgysit sąmoningai, maistas taps vis gardesnis ir gardesnis, o jūs, pajėgdami susivaldyti valgio metu, jausitės nuostabiai. Štai taip, dirbkite ties savo naujais įpročiais ir valgykite kada norite, ką norite, kiek norite ir mėgaukitės maistu  Sėkmės! Paul McKenna P.s. visiems rekomenduojama paskaityt jo knygelę  INFORMACIJĄ SUSISTEMINO IZOLDA- JAI UŽ TAI DĖKOKIT
pepilota
2008 01 09, 19:29
Labas, pupos  Su visokiais pagrybavimais musu tema atidaryta pagaliau Taigi tesiam toliau. Izolda, aciu uz ideta darba ir uz toki dideli kieki atspausdintos info Taigi tirpdom savo kilogramiukus itaigos deka ir sekminagi judam i prieki
Na tai ka, registruojuosi i nauja temele, reikia uzsisakyt, kad pastu siustu
pepilota
2008 01 09, 19:42
Izolda, atsakau i pries tai uzduota klausima. Sekasi gerai. Per svetes buvo didysis apsirijimas  Bet aciu dievui griztu i vezias ir nuo sausio pirmos sekmingai laikausi. Praktikuoju McKenna, bet salia dar ir kcal paskaiciuoju. Bet, jauciu, reikes mest, nes man nuo ju stogas vaziuoja. Tik dabar negaliu apsispresti ka daryt  Kai kcal skaiciuoju, tai nuolat apie jas galvoju. Vistiek nera to 100% savo kuno klausymosi. O kai vien tik McKennai atsidedu, tai jauciuosi, lyg nekontroliuociau situacijos Kaip tu manai?
QUOTE(pepilota @ 2008 01 09, 20:42) Oi net nezinau, man cia taip buna, kai per daug neturiu ka veikt arba nuobodziauju. As ir siaip beveik kasdien mazdaug primetu kiek kcal suvartojau. Bet labiau patarciau i organizma isiklausyt - sakau is asmenines patirties  bet tam reikia ir nusiteikimo, nusiraminimo.. o dar jei bunu uzsiemus, tai isvis valgi prisimenu tik kai skrandis marsus ima groti, ir tada su tokiu pasimegavimu pavalgau, ir lb greit pasisotinu, ir nebuna poreikio padaugint, nes vel reikia grizti prie veiklos..  o vakare atsigulus i lova sumetu, kad vos 1000kcal suvartojau, bet matyt tiek tereikejo
prieplauka
2008 01 09, 21:06
na vat, pagaliau uzsisakiau knygele internetu, nes nelabai yra kaip is namu iseit, o kaune centre neradau knygynuose. tikiuosi jau kita savaitele buti apsisvietus... kaip gera, kad galiu cia uzeit ir is karto motyvaciaj pakyla. aciu , kad esat
Taspats
2008 01 09, 21:23
Labutis visoms, su Naujais Metais (geriau veliau nei niekad) labai jusu pasiilgau senai jau buvau prie kompo ir dabar turiu tik kelias minutes. Man ir dabar sesija, ar galit patiketi Paul Mckenno sistema man labai praverte, parasiau tema apie tai, kaip apie nauja mitybos sistema na sventes kaip ir sventes, nelengva kai mano ir vyro tevai tame paciame miestelyje gyvena, mesos atsivalgiau uz visus metus. visi tik ir kartoja,kad turiu valgyti uz du, nors jau senai irodyta,kad taip elgtis nereikia.Taciau naujus metus sutikome su draugais,kurie taip pat saikingai bet labai skaniai valgo,todel jokiu persivalgymu rasiau tema apie dietu manija, tai patikekit merginos, ko tik nepridaro moterys,kad numestu kelis kg,kankina save viskuo tik ne malonumu valgyti man Patiko kai Izolda, rase kaip ji 8metus daug galvojo apie maista,man ir panasiai,bet dabar turiu didesniu rupesciu ir stengiuosi myleti save tokia kokia esu ir tikiu,kad po gimdymo su Paul Mckennos pagalba sugrisiu i savo vezes. susirasysim dar,vaziuoju i kauna,bet kita savaite grisiu sekmes jums visoms,tikekit savim ir mylekit gyvenima
pepilota
2008 01 09, 22:43
TasPats, kap gera tave cia vel matyti Kaip tavo pilvukas?
KOSMĖJA
2008 01 10, 09:41
Laba naujoj temelėj Sėkmės visoms Vakar mano dienelė buvo šauni, jokiu apsivalgymų.
pepilota
2008 01 10, 09:59
QUOTE(KOSMĖJA @ 2008 01 10, 11:41) Laba naujoj temelėj Sėkmės visoms Vakar mano dienelė buvo šauni, jokiu apsivalgymų. Saunuole  Taip ir toliau!!! Kuo daugiau dienu issilaikai, tuo labiau kyla azartas! Linkiu tau, sau ir visoms, kad tas azartas tik didetu!!! Labas rytas ir lengvos dienos
Taspats
2008 01 10, 19:56
Sveikutes, ka tik po vakarienes, draugas pavaisino keptais kiausiniais, taip skaniai juos suvalgem siandien isilaikem pora egzaminu,tai smagu,nes labai tingisi mokytis, po penkiu metu tarpo Aciu, pilvukas auga, vakar pajutau pirmus judesius tai smagu. Po viso nestumo turbut reiks visu jusu paramos, nes truputi sokiravo kad per 4menesius priaugau 6kg, kai per pirma nestuma priaugau 8-9kg is viso, bet raminu save, kad tada svoris pradejo augti nuo 60kg, o dabar nuo 55kg. na nieko biski daugiau pasportuosiu ir kaip nors. o kaip daznai jus darot igeidziu slopinimo pratimukus, nes kazkaip pastebejau,kad buvau juos apleidus, ir pasiteisindavau, na esu nescia tai ir valgau, o kartais uztenka,arba isgerti vandens, arba padaryti pratimuka. turiu skaniu salotu receptuka,cia toms kurios megsta skaniai pavalgyti, daznaiusiai valgau vakarienei reikia kons.zirneliu,marinuotu pievagrybiu,agurko,pomidoru,truputi kiniskos salotos ir virto lieziuvio,bei majonezo, galima prieskoniu ar druskos.viska supjaustai ir sumaisai,laabai soti vakariene gero savaitgalio
pepilota
2008 01 11, 16:24
Retai darau as tuos pratimus  O jie tikrai gerai viekia TasPats, dziaugiuosi, kad su pilvuku viskas gerai. Ir saunuole, kad pagavai save paciu laiku. Gal i kokias nestukiu manksteles pavaiksciok?
pepilota
2008 01 12, 18:45
Labas, pupos Kur susislepe?  Man sekasi puikiai  Valgau skaniai, vadovaujuosi 4 taisyklemis, primetu kcal ir viskas ciki  Kitoj temoj prisidavimas antradieni, tai ziuresiu, ka as ten priduosiu Kaip jums?
pepilota
2008 01 14, 15:22
Turiu itarima, kad kilus auginat  Greitai prisipazistat!!! As tai ant kazkokios bangos uzsokau  Rytoj kitoj temoj prisidavimas, tai jau net paciai smalsu
gretoole
2008 01 14, 19:33
Labas vakaras, man tai sunkiai jau kelios dienos sekas... pms buvo tai vien sokoladus kimsau, db mmmm... irgi norisi daug valgyt
MB laikosi Paul McKnenos dėsnių pats to nežinodamas  nes tai natūralus prigimtinis kūno klausymasis, kartais pavydžiu jam to. manau vyrams šiuo klausimu kiek lengviau nes moteriai visą gyvenimą kinta svoris, tai brendimas, nėštumas ir pan. pamenu kaip gera buvo kai maistas buvo tiesiog maistas iki kokių 13 kol brendimas nepadarė savo. niekad nebuvau stora, gal tiktų žodis normalaus KMI bet iki šiol norėjos kokių 3-4 kg atsikratyti. ir gerai kad aptikau šitą temą. nusipirkau jo knygutę "pakeisk gyvenimą per 7 dienas". ten apie mitybą nedaug, bet labai patiko pats išdėstymas, konkretūs pratimai visoms gyvenimo sritims. ir dabar maistas nėra mano priešas. jis pats skaniausias draugas pasaulyje, kuriuo mėgaujuosi
pepilota
2008 01 15, 12:04
MB irgi naturaliai laikosi McKennos principu. Gali buti skaniausias patiekalas, jis nevalgys, jei nesijaus alkanas. Jam nesuvokiama su kokiais sunkumais susidurdavau as, besistengdama atsisakyti antros porcijos ar deserto. Jam atrodo, kad nevalgyt yra labai lengva. Pagal ji, valgyt yra daug sunkiau, nes turi sugalvot ka pasigamint ir t.t. Neveltui McKenna ir kalba apie NATURALIAI LIEKNU ZMONIU IPROCIUS. Mes besidietindamos jau esam juos pamirse, nors tikrai turim. Tik belieka tai susigrazinti. Dziaugiuosi, kad deka siu principu, man vis geriau sekasi tai daryti. Buna visokiu dienu, bet jus jau daug maziau Beje, as siandien paslinkau liniuote  Nuo sausio 1d. per dvi savaites numeciau virs 2kg  Tikiuosi, kad dar po dvieju sav. svarstykles ir vel mane pradziugins
Zivilka
2008 01 15, 13:48
o as kazkaip piktybiskai valgau, kai jauciu kad reikia sustoti numoju ranka. ka daryti? jauciu kad palaisveje drabuziai vel darosi aptempti. ar tai cia po svenciu toks issibalansavimas, ar ka, nzn. bet bandau bandau susiimti, nepalieku sio reikalo
KOSMĖJA
2008 01 15, 14:02
QUOTE(pepilota @ 2008 01 15, 13:04) Beje, as siandien paslinkau liniuote  Nuo sausio 1d. per dvi savaites numeciau virs 2kg  Tikiuosi, kad dar po dvieju sav. svarstykles ir vel mane pradziugins  sveikinu Aš senokai jau nelipau ant svarstyklių... bet nujaučiu, kad stoviu vietoj. Sekas sakyčiau normaliai, stengiuos nepersivalgyti ir įsiklausyti į save. O jau kaip man išeina kita kalba. Reik kažkaip susitvarkyt su vakariniu valgymu, grįžtu iš darbo ir tikrai jaučiuosi alkana, ir pamirštu mėgautis maistu ir vis persisotinu nes net ir nemažą porciją suvalgius jaučiuosi rodos alkana... ir vėliau suvokiu, kad padauginau. Va rodos viską suprantu, bet dar iki galo nesusitvarkau. Bet manau su laiku turėtų viskas būt gerai. Sėkmės visoms
pepilota
2008 01 15, 14:02
QUOTE(Zivilka @ 2008 01 15, 15:48) o as kazkaip piktybiskai valgau, kai jauciu kad reikia sustoti numoju ranka. ka daryti? jauciu kad palaisveje drabuziai vel darosi aptempti. ar tai cia po svenciu toks issibalansavimas, ar ka, nzn. bet bandau bandau susiimti, nepalieku sio reikalo Man labai padeda saves lieknos isivaizdavimas ir LABIAUSIAI, tai pratimas, kur sau kartoji, kad priimi savo kuna. As pastebejau, kai tik pradedu kartoti, kad priimu savo kuna ir, kad myliu ji ir jis toks vienintelis, tai is karto praeina noras ryt ir lieka tik sveikas noras valgyt. Neualeisk pratimu!!! Jie daug stipresni uz valia
o kaip konkrečiai vadinasi MacKennos knyga apie valgymą, nes kiek žiūrėjau knygynuose nemačiau  ar gal kur atsisiųsti galima
pepilota
2008 01 15, 14:40
QUOTE(efyra @ 2008 01 15, 16:34) o kaip konkrečiai vadinasi MacKennos knyga apie valgymą, nes kiek žiūrėjau knygynuose nemačiau  ar gal kur atsisiųsti galima "Lieknekime kartu"
QUOTE(pepilota @ 2008 01 15, 15:40) "Lieknekime kartu"  ačiū, bandysiu rasti
pepilota
2008 01 15, 15:03
QUOTE(efyra @ 2008 01 15, 16:42) ačiū, bandysiu rasti  I sveikata  Tikrai laaabai verta demesio
Zivilka
2008 01 15, 15:15
ok pabandysiu. tikrai kai save labiau myli, maziau ir valgai, na tieiog myli visom prasmem. dabar save programuoju, kad nuo vasario 1 d. vel atnaujinu bodyfleksa
pepilota
2008 01 15, 15:25
QUOTE(Zivilka @ 2008 01 15, 17:15) ok pabandysiu. tikrai kai save labiau myli, maziau ir valgai, na tieiog myli visom prasmem. dabar save programuoju, kad nuo vasario 1 d. vel atnaujinu bodyfleksa O kodel taip toli nukeli?  As tai save programuoju, kad iki vasario 1d. sversiu 66kg, tai yra numesiu dar du kilus
Zivilka
2008 01 15, 15:57
tai numesti as irgi planuoju neatidedant, bet su sportu tai tokia beda, kad kaip pasukom laikrodi nu mirk uzmusk nebesugebejau atsikelti, kiek atsikeldavau anksciau tai per tokia prievarta ta bodyfleksa padarydavau, kad vemti versdavo, tai paskui nusprendziau , kad nekankinsiu saves ir lauksiu kol prades anksciau svisti, tada ir sugebu atsikelti tuo pusvalandziu anksciau. tai va sian sugalvojau, kad nuo vasario 1 d. jau rytai sviesesni pasijus ir as vel sportuosiu  zodziu islysiu is ziemos miego
prieplauka
2008 01 15, 17:32
vakar pradejau skaityt knygele  o siandien apsirijau morenginio torto  suvalgiau savo emocijas...neigiamas emocijas...jei ir toliau taip mane uosviene veiks, niekas nepades.  ...issisakiau, sorry
Zivilka
2008 01 16, 09:07
na pradzi visad sunku. nesigrauzk ir toliau stenkis laikytis taisykliu
pepilota
2008 01 16, 10:36
QUOTE(Zivilka @ 2008 01 16, 11:07) na pradzi visad sunku. nesigrauzk ir toliau stenkis laikytis taisykliu
Taspats
2008 01 16, 10:40
QUOTE(saule^ @ 2008 01 15, 16:32) vakar pradejau skaityt knygele  o siandien apsirijau morenginio torto  suvalgiau savo emocijas...neigiamas emocijas...jei ir toliau taip mane uosviene veiks, niekas nepades.  ...issisakiau, sorry Labutis, uzjauciu ir as pamenu tas dienas,kai del uosves lindimo i musu reikalus iraiskinimo kaip gyventi,kasvakara tris savaites is eiles suvalgydavau karunos sokolado visa plytele,aciu dievui tuo metu maitinau dukra,tai svorio nepriaugau. Bet tada supratau,kad kenkiu pati sau, niekasnegali mumsvadovauti,esamesavo gyvenimo seimininkai,kai darosi abydna geriau pasileisti gera muzikair pasokti, arba pasismilkyti skaniu smilkalu,isgerti kakavos ir pagalvoti,kaip smagu gyventi,tiesiog nuteik savegeriemsdalykams,daugkam tenka su uosvem kariauti,kadir kaip noretusi to karo isvengti,kartais neina zivilka,saunuolegriks prie bodyflekso, o kai sunku su maistu patapsnojimo pratimuka prisimink,gal pades Efyra,vakariniai persivalgymai daug ka kankina,del nepavalgymo dienos metu,jei iseina butinai papietauk,mesvisada skubam,bet kaskitas mumis pasirupins jei nepacios,jei neinapaietauti,tai gal galiprie saves tureti riesutu,ar kokijogurta,tai kas tau skanu,kad negriztumperalkus namo.o gryzus pabandyk isgerti stikline kefyro,arba megiamos arbatos,kol pasidarysi vakariene numalsins truputi alki Pepilote,smagu,kad gerai sekas,matau optimizmo netruksta O kur musu Izolda, turbut vis dar sesija,sekmes O kas cia raset,kad negaunat knygos,jei negausit parasykit savo emaila,atsiusiu santrauka is savo darbo,aisku ne visa knyga nurasyta,bet pagrindas,pradziai uztektu teisingai jus pastebit,kad musu vyrai teisingai maitinasi, butent ir patikejau sia sistema,kai perskaicius knyguteporadienu stebejau vyra,jis vakarienes laukstiek kiek reikia,nepuola atakuoti saldytuvo. pvzjei baigiasi jogurto galiojimo laikas tai as ji suvalgau,kad nereiktu ismesti,kartais pasiulau vyrui, o jis ramiai atsaki ne nenoriu,mesk lauk,jei ir tu nenori,o man gaila,bet taip buvo anksciau,dabar sakau,kad nesu siuksliu deze.aisku specialiai maisto nemetau,stengiuosi,susiorganuzuoti taip kad nereiktu ismesti. na,o mane uzpuole gripas, sunku gydytis kai gali tik hemopatinius vaistus gerti ir siaip nesu rimtai sirgus jau kokius 5metus,bet jau i pabaiga.labai sunku prisiversti valgyti,bet turiu galvoti,apie leliu brolis parveze smagia mankstele  , tai soku salsa vakarais,nuotaika iskart pakyla, o dar smagiau kai dukrele prisijungia. Tai ikiuks,as vel i kauna i mokslus,egzaminai laukia taigi rasykit savo bedas ir jos taps perpus mazesnes kai pasidalinsit
Zivilka
2008 01 16, 11:09
taspats, primink apie ka tas tapsnojimo pratimas, ko tais nepamenu
prieplauka
2008 01 16, 12:15
 Taspats, aciu uz palaikyma
pepilota
2008 01 16, 13:14
TasPats, sveikateles tau ir tavo pilvukui  Labai smagu, kad uzsuki!!! Zivilka, tapsmojimo pratimas - kai tam tikrus taskus tapsnoji po desimt kartu. Tada stebi kokiam lygy yra tavo noras. Ir kartoji kol visai praeina
Zivilka
2008 01 16, 15:35
aj, kazka prisimenu, bet netiksliai , reikia skaityti, nes nedariau jo ne karto
Taspats
2008 01 16, 16:43
QUOTE(Zivilka @ 2008 01 16, 14:35) aj, kazka prisimenu, bet netiksliai , reikia skaityti, nes nedariau jo ne karto Sveikutes,zinot, ka pastebejau,kad tas tapsnojimas knyguteje aprasytas vienaip,o kai www.youtube.com ziurejau jo sau truputi skiriasi, gal efektas ir taspats,as darau taip 1. Sutelkite dėmesį į savo įgeidį. Įvertinkite jį dešimtbale sistema, kur vienetas yra mažiausias įvertinimas, dešimtukas didžiausias. Tai svarbu dėl to, jog netrukus norėsime sužinoti, kiek jūsų įgeidis nuslopo. Taigi pagalvokite apie valgį, kuris jus traukte traukia. Kaip stipriai jūs trokštate, vertinant balais iki dešimties? 2. Tebegalvodami apie valgį, kuriam negalite atsispirti, dviem pirštais dešinės rankos dešimt kartų spustelkit sau po akim. 3. Dabar spustelkit po raktikauliu. 4. Tebegalvodami apie masinantį valgį spustelkite po pažastimi. 5. Dabar ištieskite kairę plaštaką ir patapšnokite viršutinę jos dalį. 6. Vis dar tapšnodami užsimerkite ir vėl atsimerkite, pažiūrėkite į žemyn dešinę ir žemyn į kairę, apsukite akis 360 laipsnių ratu pagal laikrodžio rodyklę ir prieš laikrodžio rodyklę. 7. Vis dar tapšnodami ir galvodami apie masinantį maistą, paniūniuokite kelias pirmąsias pasveikinimo su gimimo diena eilutes, tada garsiai suskaičiuokite nuo vieno iki penkių, vis dar tapšnodami vėl paniūniuokite pasveikinimą. 8. Dabar pakartokite nuo 1punkto iki 5 punkto. Puiku, stabtelkite ir pasitikrinkite kokiu balu savo troškimą įvertintumėte dabar? Jei jis dar visiškai nepranyko, paprasčiausiai pakartokite visą pratimą iš naujo, kol troškimas išnyks. tikiuosi pravers
dekolte
2008 01 16, 18:57
man cia tai kaip burtai....
Zivilka
2008 01 16, 19:58
man rodos cia kokia tvarka nedarysi, vis tiek suveiks, tipo kaip demesio nukreipimas. bet kiek pamenu jo aprasyma, tai tipo cia kazkokie taskai veikiami, tipo akupunktura
KOSMĖJA
2008 01 18, 15:18
Laba  kur dingusios mergaites  kaip sekasi? Man šiuo metu visai gerai  ir del to esu patenkinta ir dar labiau myliu save Tikiuosi savaitgalis kojos nepakiš.
pepilota
2008 01 18, 22:50
QUOTE(KOSMĖJA @ 2008 01 18, 17:18) Laba  kur dingusios mergaites  kaip sekasi? Man šiuo metu visai gerai  ir del to esu patenkinta ir dar labiau myliu save Tikiuosi savaitgalis kojos nepakiš. Sveika  Saunuole O as nutrukau  Bet nesigrauziu, o kitas valgymas bus tik isalkus ir taip toliau  Vis delto tas kcal skaiciavimas ne man  Bandysiu vel laikytis tik McKennos. Vienintelis kas kisa koja - kontroles jausmo nebuvimas. Bet bandysiu ji iveikti darydama daugiau pratimu. Butinai parasysiu kaip sekasi Einu dar karta perversti knygele
KOSMĖJA
2008 01 19, 13:34
QUOTE(pepilota @ 2008 01 18, 23:50) Einu dar karta perversti knygele  Sėkmės Man kadangi vargas su maistu būna, kai sėdžiu namuose ir trūksta veiklos, tada taip ir noris kažko įsimesti  tai dabar pasidariau pilną arbatinį žolelių arbatos ir geriu vis po truputi, alkio jokio  kadangi skrandis užpildytas, tai net ir "kažko skanaus" nesinori pasieškot.
pepilota
2008 01 19, 14:07
QUOTE(KOSMĖJA @ 2008 01 19, 15:34) Sėkmės Man kadangi vargas su maistu būna, kai sėdžiu namuose ir trūksta veiklos, tada taip ir noris kažko įsimesti  tai dabar pasidariau pilną arbatinį žolelių arbatos ir geriu vis po truputi, alkio jokio  kadangi skrandis užpildytas, tai net ir "kažko skanaus" nesinori pasieškot. Saunuole  Laikomes toliau. As siandie visai tvarkingai diena pradejau. Jei taip pat tvarkingai uzbaigsiu, laikysiu, kad grizau i ritma
prieplauka
2008 01 19, 19:17
as dabar bandau save pazint pagal alkio skales nustatyma...vakar sekesi neblogai, siandien prasciau, bet manau ismoksiu
pepilota
2008 01 19, 19:19
QUOTE(saule^ @ 2008 01 19, 21:17) as dabar bandau save pazint pagal alkio skales nustatyma...vakar sekesi neblogai, siandien prasciau, bet manau ismoksiu  aisku, kad ismoksi  Mes cia visos dar tik mokomes  Vat kad ir as. Kazkaip dar nemoku, po vienos prisivalgymo dienos, apsirijimu nebetest kita diena. Man tai vis dar uztrunka. Nors jau daug geriau, nei buvo anksciau
pepilota
2008 01 20, 17:08
Sveikos, nusipirkau McKennos sekmes zurnala 90 - ciai dienu  Tai nuo rytojaus pradesiu pildyt. Man atrodo jis labai turetu drausmint. Ten kiekvienos dienos pradzioj pasiskaitai ka nors motyvuojancio. O dienos gale turi zymeti kokiu taisykliu laikeisi ir pan. Na, zodziu, us kokios savaiteles pasakysiu kaip man sekasi su tuo zurnalu Beje, nezinau ar i LT kalba yra isversta
Na ką gi, jungiuos ir aš prie McKennos pasekėjų  Pamažu pamažu stengiuos laikytis jo principų,atrodo, padeda
pepilota
2008 01 21, 11:02
QUOTE(solo @ 2008 01 21, 12:44) Na ką gi, jungiuos ir aš prie McKennos pasekėjų  Pamažu pamažu stengiuos laikytis jo principų,atrodo, padeda  Sveika prisijungus Musu temele nera labai aktyvi, bet tai turbut todel, kad metant svori pagal si metoda nuolat negalvoji apie maista ir turi idomesniu uzsiemimu nei dietu skyrely sedet
sveikos nemazai, ziuriu, temele i prieki pasistumejus. As tai vis dar sesija laikausi, tai visai retai cia uzsuku, bet jau sia savaite issilaikau paskutini sunkuji egzamina, liks 2 lengvi, tai jau galesiu vel susiimti, nes per tuos mokslus biski nusivaziavau ir 1kg parsigrazinau Smagu, kad musu gretos pilneja  Sekmes visoms! Saunuoles!  Jei tik laikaisi, tai tikrai geras metodas visam laikui sulieknet. As ana diena pagalvojau, kad is visu mano pirktu knygu apie dietas McKennos pati vertingiausia
QUOTE(pepilota @ 2008 01 21, 11:02) kad metant svori pagal si metoda nuolat negalvoji apie maista ir turi idomesniu uzsiemimu nei dietu skyrely sedet  aš paaktyvinsiu ją
pepilota
2008 01 21, 13:09
QUOTE(solo @ 2008 01 21, 13:24) aš paaktyvinsiu ją  As irgi  Tai galesim dalyvaut. Nuo siandien pradejau savo 90d. programa. Ziuresim
|
|