Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Neabejingoms Paul McKennai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Taspats
QUOTE(wiltė0101 @ 2009 02 11, 13:58)
Dekuij tas pats ...Tavo mintys visada man kazkaijp istringa atmintyje ,nes daznaij perskaijtau jas ne viena karta 4u.gif  dabar prisiminiau viena pratima is mckennos knugos ,kaijp nuslopinti kaij kurios igeijdzius.Labaij svarbu ne tik mintys bet i vaijzduote...tikiuosi prisimenat ta pratima kj norint nuslopinti iproti kazko prisiryti reijkia isivaijzduoti taij kas yra laaaaabaij tau slykstu ir susieti taij su maijstu ,kurio dazniausiai prisiryjam,dar yra minima ,kad taij isivaijzduojant reijkia stipriai suspausti du pirstus(didyji ir nyksti).Nusprendziau ismeginti si pratima.Is pradziu pagalvojau kas man gyvenime kelia pacius slyksciausius ir baijsiausius isgyvenimus,ir ilgaij galvoti nereijkejo ,nes slyksciausi ir patys baijsiausi man yra VORAIJ...net rasant si zodi sukilo baijsizusias sleijkstulys ,o kaij pagalvoju,kad galeciau susieti juos su bandelemis ar saldaijniaijs prisiekiu jauciu tarsi guza burnoj ir baijsiausia sleijkstuli.Bijau ju ir bjauriuosi jaijs nuo pat vaijkystes ....taijgi padariau si pratima ir tikraij nenoriu bandeliu su varske( siejau vorus butent su siuo maistu) man net neijna ilgaij taij isivaizduoti ,nes labaij greijtaij dingsta potraukis.O kad vaiszuote butu dar gyvesne tikraij patariu paziureti taij
http://www.youtube.com/watch?v=Hp3WEEoIxNQ
Sorry jeij kam nors taij sukels neijgiamu emociju ,bet man taij ziauriai padeda...sekmes smile.gif
*

aha,sis pratimukas labai veiksmingas,viena savo drauge jo ismokinau,ji didele cipsu fanatike ir jei jau valgo tai pokais,tai ji kai buna parduotuveje pamacius cipsus issivaizduoja dideles riebias kirmeles ir ranka nekyla ju imti,kuri laika visada taip isivaizduodavo,o dabar jau visai nebenori,juolab,kad visas tas slamstas prikimstas sonio stipriklio E621,kuris ir didina apetita nenaturaliai.
o tu saunuole,pratimus svarbu nepamirsti,reikia viska daryti,kas tik padeda mirksiukas.gif

pepilota
QUOTE(Taspats @ 2009 02 10, 18:29)
Sveikutes,noriu pasidalinti,stai ka perskaiciau knygoje
PASLAPTIS IR TAVO KUNAS
*

Sveikutes 4u.gif
O kur ta knyga gauti? Cia ka nors endro turi su zymiuoji filmu "The Secret"?
Taspats
QUOTE(pepilota @ 2009 03 01, 21:49)
Sveikutes 4u.gif 
O kur ta knyga gauti? Cia ka nors endro turi su zymiuoji filmu "The Secret"?
*

labutis, taip cia tas pats filmas,dabar yra ir knyga.ar macius ta filma?o tavo naujas avataras,tai cia galima tave sveikinti wub.gif tu nestuke.gif ar as cia kaZka painiojiu blush2.gif ax.gif
Zivilka
ale rimtai pepilota uzsidejusi, akd 2009 laukia leliaus. sveikinu, kolege nestuke.gif
pepilota
QUOTE(Taspats @ 2009 03 04, 15:25)
labutis, taip cia tas pats filmas,dabar yra ir knyga.ar macius ta filma?o tavo naujas avataras,tai cia galima tave sveikinti wub.gif tu nestuke.gif  ar as cia kaZka painiojiu blush2.gif  ax.gif
*

Jau pasikeiciau parasa, nes visus klaidina blush2.gif

Maciau filma nesuskaiciuojama skaiciu kartu thumbup.gif . Seniai domiuosi minciu galia ir ju poveikiu musu realybei, visada ziuriu, kai ininku i kasdienybe.
QUOTE(Zivilka @ 2009 03 04, 15:44)
ale rimtai pepilota uzsidejusi, akd 2009 laukia leliaus. sveikinu, kolege  nestuke.gif
*

Cia parasas buvo prie to paties saves programavimo, kad 2009-aisiais pastosiu smile.gif
Taspats
QUOTE(pepilota @ 2009 03 04, 18:04)
Jau pasikeiciau parasa, nes visus klaidina blush2.gif

Maciau filma nesuskaiciuojama skaiciu kartu thumbup.gif . Seniai domiuosi minciu galia ir ju poveikiu musu realybei, visada ziuriu, kai ininku i kasdienybe.
Cia parasas buvo prie to paties saves programavimo, kad 2009-aisiais pastosiu smile.gif
*

aisku, na tai tada linkim pastoti
smagu girdeti, as ir mielai skaitau knygas apie pasamone,daug mes galim tik reik padirbet su savimi blush2.gif ax.gif bet kartais kai isisuki i rutina,kai pasiduodi aplinkai vel griZti i pradzia, todel tokias knygas skaitau kaip vadovelius, po kelis kartus
Zivilka, kaip tau sekas rolleyes.gif
as vis reciau uZsuku,nes su maistu graZiai sutariu, nepersivalgau ir valgau viska ko tik noriu, ir visai savimi patenkinta, svarbiausia gera nuotaika, meile sau ir gyvenimui.oi kaip laukiu tikro pavasario wub.gif
pepilota
QUOTE(Taspats @ 2009 03 05, 02:37)
aisku, na tai tada linkim pastoti
smagu girdeti, as ir mielai skaitau knygas apie pasamone,daug mes galim tik reik padirbet su savimi blush2.gif  ax.gif bet kartais kai isisuki i rutina,kai pasiduodi aplinkai vel griZti i pradzia, todel tokias knygas skaitau kaip vadovelius, po kelis kartus
*

Ir as drinks_cheers.gif esu emazai paskaicius, bet turiu pora megstamu ir jau moku beveik mintinai biggrin.gif Bet kartais man uztenka viena puslapi paskaityt, kad vel upas pakiltu ir vel stociau i vezias smile.gif
Taspats
Sveikutes,
visas su kovo 8-aja 4u.gif
wiltė0101
sweijkos ,kaij jum sekasi ? kaijp su maitinimuisi ,man taij ne kas ....su artejanciom sventem lotuliukas.gif
pepilota
Labas 4u.gif Man tai net labai kas thumbup.gif Kaip kitoms sekasi? Si tema kazkaip labai neaktyvi, bet turbut del to, kad daugelis iesko greitu butu numesti svorio. Nedaug tokiu, kurios nori keisti viska is esmes g.gif

Siaip tai, mergaites, man sekasi vis geriau. Laaabai retai pasiraiko persivalgymai, po truputi tampu gurmane lotuliukas.gif Labai jau stengiuosi megautis maistu. Per iseigines, jau net tradicija. Is anksto sugalvoju ka ypatingo gaminsiu, nes dabar jau ne taip kaip anksciau, kad tik skrandi prisikimst noredavosi doh.gif

Ir, zinokit, dabar labai suprantu, kai lieknos merginos sakydavo, kad nesilaiko jokiu dietu ir valgo viska, ka tik nori. Nes dabar lygiai taip yra ir man thumbup.gif Maistas man dabar - be galo didelis gyvenimo malonumas thumbup.gif
7day
Pepilota, miela skaityti Tavo postus wub.gif

Primenu, kad turiu McKennos knygos konspektą, jei kam reikia, į AŽ, atsiųsiu emailu mirksiukas.gif

Manau, visoms verta paskaityti.
Zivilka
pepilota, o tu jau pagimdei?
pepilota
QUOTE(Kaktusė @ 2009 05 01, 12:56)
Pepilota, miela skaityti Tavo postus  wub.gif
*

Net susinepatoginau kazkaip blush2.gif

QUOTE(Zivilka @ 2009 05 01, 21:37)
pepilota, o tu jau pagimdei?
*

Gerai butu biggrin.gif Pirmiausia laabai noreciau pastot rolleyes.gif
liudnute**
Aš turbūt beviltiška.Labai myliu šią knygą,tačiau man sunkiai sekasi unsure.gif .Kažkaip neilgai užtenka tos ugnelės ,turbūt mane kankina "emocinis"alkis. g.gif Butent šiuo metu tai net šonai braška,valgau kad valgyčiau,kaip visi... verysad.gif aš beviltiška doh.gif
Zivilka
QUOTE(liudnute** @ 2009 05 03, 23:43)
Aš turbūt beviltiška.Labai myliu šią knygą,tačiau man sunkiai sekasi unsure.gif .Kažkaip neilgai užtenka tos ugnelės ,turbūt mane kankina "emocinis"alkis. g.gif Butent šiuo metu tai net šonai braška,valgau kad valgyčiau,kaip visi... verysad.gif aš beviltiška doh.gif
*

zinai, man nuo emocinio valgymo padejo patarimai is valgymo sutrikimu skyrelio merginu. kad reikia atsisakyti saldumynu ir paprastuju angliavandeniu, na liaudiskai miltiniu patiekalu. nu ta samoningai reikia pdaryti. nes tie gliukozes svyravimai krajyje ir sukelia alki, kuri mes daznai suprantame kaip emocinini, nes apima nerimas ir neina sustoti valgyti. o riebalu kaip tik neriboti, nepirk jokiu nuriebintu produktu, tik naturalaus riebumo, negailek alyvu aliejaus i salotas ir pan. ziniok man nerealiai pasiteisino. kai taip padariau , jau po savaites pajutau ,kad valgau kaip pagal makena.
makena raso, kad mes su laiku patys atsirinksim, ko organizmui reikia ko ne, bet taip pat jis raso, kad jei turite valgymo sutrikimu, tai reikia atskiros pagalbos, jo knygeles neuztenka.
as manau, kad mes, kurios puse gyvenimo dietinomes, ir kurios ryta vakara galvojome apie maista ir svori, tikrai esame su tais sutrikimais, as jau iki bulimijos buvau priejusi, isveminejau maista. tai va tie patarimai man ziauriai padejo, dabar valgau kada alkana, ir tik tol , kol pasistotinu. tikrai.
jei apie svori paklausit, tai as tik pradejusi taip matintis, ta pati menesi pastojau (cia irgi manau susije, nes dievas nesiunte vaikelio vemianciai ir persiedanciai psichiskai nestabiliai motinai), tai jau per pirmus 2 nestumo menesius numeciau 5 kg, nors nepykino, o dabar jau prasidejo 6-as nestumo menuo, o as neturiu priaugusi svorio, taip ir laikosi tie -5, pasvyruodami +-0,5 kg. o pilvukas jau ant nosies lipa.
Papildyta:
QUOTE(pepilota @ 2009 05 02, 10:43)
Net susinepatoginau kazkaip blush2.gif
Gerai butu biggrin.gif  Pirmiausia laabai noreciau pastot rolleyes.gif
*

oj, tai sumaisiau tave. dar paziurejau profilyje tavo, akd siais metais lauki vaikucio ir avatare nestuke doh.gif sorry
linkiu noru issipildymo bigsmile.gif
pepilota
QUOTE(Zivilka @ 2009 05 04, 10:59)
linkiu noru issipildymo  bigsmile.gif
*

Dekoju bigsmile.gif Labai tikiuosi jau siais metais ax.gif
Izolda
Sveikos,
na aš tai ir neieškau greitų būtų sulieknėti.. Kažkaip neblogai man, tik ne visada pavyksta pradėti valgyti tik išalkus, tačiau nuo gimdymo nebuvau praktiškai persivalgiusi bigsmile.gif Ir svorio liko gal du kg, viskas krenta iš lėto savaime, nieko nedarau.. O manau čia taip dėl to, kad turiu ir svarbesnių dalykų, man tas svoris nebetoks svarbus kaip anksčiau, gerai kaip yra.. Tad gal mažiau reikšminu svorį, mažiau ir maistą? g.gif Nežinau.

Linkiu, Pepilota, pastoti 4u.gif
Zivilka
QUOTE(Izolda @ 2009 05 04, 13:31)
Sveikos,
na aš tai ir neieškau greitų būtų sulieknėti.. Kažkaip neblogai man, tik ne visada pavyksta pradėti valgyti tik išalkus, tačiau nuo gimdymo nebuvau praktiškai persivalgiusi  bigsmile.gif  Ir svorio liko gal du kg, viskas krenta iš lėto savaime, nieko nedarau.. O manau čia taip dėl to, kad turiu ir svarbesnių dalykų, man tas svoris nebetoks svarbus kaip anksčiau, gerai kaip yra.. Tad gal mažiau reikšminu svorį, mažiau ir maistą?  g.gif  Nežinau.

Linkiu, Pepilota, pastoti  4u.gif
*

oj, visaip buna ir vaikui gimus. tu manai, kad nereiksmini maisto, del to, kad turi rupintis leliuku, bet as manau, kad tu jau ismokai jo nebereiksminti o leliukas tam nebutu buves kliutis. zodziu fainai, kad sauniai laikaisi.
Taspats
senokai pas jus buvau, visoms 4u.gif
Zivilka,teisingai tu apie tuos angliavandenius rasai.Man ju uZsinori,kai panos prastai miega,tai ryte kavos ir sokolado norisi,po poros valandu vel kavos noriu ax.gif blush2.gif bet as stengiuosi ryte pasportuoti ir tada viskas o.k.
Galbut kai turi leliuku pati apie maista maZiau galvoji,nes maZiau tam laiko turi,o gal ir nebesureiksmini to,aisku gerai atrodyti norisi,bet svarbiausia viskam energijos tureti,daug entuZiamo ir pirmyn 4u.gif
geros dienos visoms 4u.gif
Zivilka
QUOTE(Taspats @ 2009 05 04, 14:40)
senokai pas jus buvau, visoms 4u.gif
Zivilka,teisingai tu apie tuos angliavandenius rasai.Man ju uZsinori,kai panos prastai miega,tai ryte kavos ir sokolado norisi,po poros valandu vel kavos noriu ax.gif  blush2.gif bet as stengiuosi ryte pasportuoti ir tada viskas o.k.
Galbut kai turi leliuku pati apie maista maZiau galvoji,nes maZiau tam laiko turi,o gal ir nebesureiksmini to,aisku gerai atrodyti norisi,bet svarbiausia viskam energijos tureti,daug entuZiamo ir pirmyn 4u.gif
geros dienos visoms 4u.gif
*

jo, kai pasportuoti irgi kazko issiskirai, kad nebereikia saldumynu, gal endorfinu kokiu, pasitenkinimui pasiekti.
as tai zinau ne viena atveji, kai mamytes po gimdymo kiekviena kasni skaiciuoja, net piena praranda, kad tik lieknetu greiciau, taip kad nenuvertinkit savo pasiekimu
liudnute**
labukas,tikrai neverta dėl gražesnių formų aukoti sveikatą,badmiriauti ir t.t.Aš po su pirmu vaiku priaugau 35kg doh.gif .Numečiau 25 kg laaabai sunkiai smile.gif ,o dabar likę po antro vaiko tiesiog laikosi jau eilę metų,truputį nukrinta,vėl atauga,Viskas nuo šiandien susiimu. fitness4.gif
Taspats
QUOTE(liudnute** @ 2009 05 04, 18:53)
labukas,tikrai neverta dėl gražesnių formų aukoti sveikatą,badmiriauti ir t.t.Aš po su pirmu vaiku priaugau 35kg doh.gif .Numečiau 25 kg laaabai sunkiai smile.gif ,o dabar likę po antro vaiko tiesiog laikosi jau eilę metų,truputį nukrinta,vėl atauga,Viskas nuo šiandien susiimu. fitness4.gif
*

Kad susiimi tai super, svarbu pakeisti mastyma,jau dabar issivaiZduok save lieknute,kaip tau lengvai viskas sekas,kaip tu pilna energijos,kaip tau viskas tinka ir patinka.ir matysi kaip viskas susitvarkys
jei vis galvosi kad ai cia liko tie kg ir lengvai nenukris taip ir bus
duok savo pasamonei darbo,sukur saves lieknos vaiZda ir pasamone pades tai pasiekti blush2.gif ax.gif na man tai padeda
Zivilka,neZinau kaip kitom mamytem,bet as tikiu,kad maitinimas padeda greiciau sugriZti i savo formas,bet tuopaciu ir apetitas didesnis,man svarbiausia kad streso nebutu tada ir valgyt bereikalo nelieka laiko
labanaktukas
pepilota
vat del to isivaizdavimo saves lieknos, tai cia 100% veikiantis dalykas thumbup.gif
As dabar turiu tiksla iki savo gimtadienio nukratyti likusius 2kg, tai vien tas isivaizdavimas kaip viskas bus, kai pagaliau busiu tokio svorio, kokio visada norejau buti bigsmile.gif Taip ir matau, kaip pirma karta po simto metu per savo gimtadieni nezadesiu sau numesti svorio, nes jis jau pasiektas thumbup.gif Kaip perku naujus rubus, nes iki siol nuolad atideliodavau, nes kai meti svori kaip ir nesamone pirkti naujas kelnes, nes su mano svoriu 2kg numetus jos palaisveja. O dabar pirksiu viska ka noriu thumbup.gif Ir, pats svarbiausias dalykas - pagaliau savo naudinga energija nukreipsiu i kitus dalykus thumbup.gif Kazkaip as, merginos, jauciu, kad pas mane prasides visiskai kitoks gyvenimo etapas bigsmile.gif
Zivilka
QUOTE(Taspats @ 2009 05 06, 02:10)
Zivilka,neZinau kaip kitom mamytem,bet as tikiu,kad maitinimas padeda greiciau sugriZti i savo formas,bet tuopaciu ir apetitas didesnis,man svarbiausia kad streso nebutu tada ir valgyt bereikalo nelieka laiko
labanaktukas
*

tiesa sakant buna ivairiai. vienoms labai krenta, nes kaloriju daug sunaudoja pienui, o kitoms nelabai krenta, nes taip organizmas reaguoja i tam tikrus hormonus, kurie maitinimo metu nera tokie, kaip kad paparastai buna. bet is kitos puses ziurint, tai jei sau iteigi, kad lasinukai eina i piena, tai jie ir eis, ane mirksiukas.gif
as jau save programuoju smile.gif ir kaip odos nukarusios atgal susitrauks. juk pasamone viska gali thumbup.gif
QUOTE(pepilota @ 2009 05 06, 10:16)
vat del to isivaizdavimo saves lieknos, tai cia 100% veikiantis dalykas thumbup.gif 
As dabar turiu tiksla iki savo gimtadienio nukratyti likusius 2kg, tai vien tas isivaizdavimas kaip viskas bus, kai pagaliau busiu tokio svorio, kokio visada norejau buti bigsmile.gif  Taip ir matau, kaip pirma karta po simto metu per savo gimtadieni nezadesiu sau numesti svorio, nes jis jau pasiektas thumbup.gif  Kaip perku naujus rubus, nes iki siol nuolad atideliodavau, nes kai meti svori kaip ir nesamone pirkti naujas kelnes, nes su mano svoriu 2kg numetus jos palaisveja. O dabar pirksiu viska ka noriu thumbup.gif  Ir, pats svarbiausias dalykas - pagaliau savo naudinga energija nukreipsiu i kitus dalykus thumbup.gif  Kazkaip as, merginos, jauciu, kad pas mane prasides visiskai kitoks gyvenimo etapas bigsmile.gif
*

drinks_cheers.gif
Taspats
QUOTE(pepilota @ 2009 05 06, 07:16)
As dabar turiu tiksla iki savo gimtadienio nukratyti likusius 2kg, tai vien tas isivaizdavimas kaip viskas bus, kai pagaliau busiu tokio svorio, kokio visada norejau buti bigsmile.gif  Taip ir matau, kaip pirma karta po simto metu per savo gimtadieni nezadesiu sau numesti svorio, nes jis jau pasiektas thumbup.gif  Kaip perku naujus rubus, nes iki siol nuolad atideliodavau, nes kai meti svori kaip ir nesamone pirkti naujas kelnes, nes su mano svoriu 2kg numetus jos palaisveja. O dabar pirksiu viska ka noriu thumbup.gif  Ir, pats svarbiausias dalykas - pagaliau savo naudinga energija nukreipsiu i kitus dalykus thumbup.gif  Kazkaip as, merginos, jauciu, kad pas mane prasides visiskai kitoks gyvenimo etapas bigsmile.gif
*

drinks_cheers.gif tikrai labai svarbu savo energija nukrepti kitur,kai pagalvoju sitiek metu dietu,sportu skaitymo,visko bandymu,pats metas gyventi kitaip kokybiskiau,mylint save ir aplinkinius
po truputi pradedu dirbti,tai savo energija ir panaudoju,kartais buna,kad tik vakare prisimenu apie maista,ir nebijau su vyru kartu pavakarieniauti skaniai
Zivilka, drinks_cheers.gif vat as ir taip manau,kad lasiniai per piena,gerai tu cia issireiskiai
LYGJA
...kaaaip įdomu...kaip teisinga....ir kaip reikalinga, norint kažko pasiekti.
Kai įsigilinau į jūsų išsakytas mintis, supratau, kaip čia atsitiko su mano svoriu.
Po pirmo ir antro vaikiuko numečiau viską, ką buvau priaugusi (21 ir 22 kg).O numečiau, nes: žinojau , kad turiu numesti (mano mama labai stambi), nes nenoriu būti tokia kaip mama, matau,kaip sunku jai visom prasmėm, ir apsirengti, ir su sveikata ir pan.Taigi, žinojau, kad turiu numesti,privalau, labai aiškiai tai žinojau, nors gerai nežinojau, kaip tai padarysiu, bet žinojau, kad numesiu.Taip ir atsitiko.Labai paprasta.....
O va kitų 10 kg., užaugusių šiaip, tarp nėštumų, kuriem metimas neužprogramuotas, niekaip neina atsikratyti....Tai panašu, kad lieka tik mažytė smulkmena - užsiprogramuoti.Susidomėjau minėtomis knygomis, eisiu į knygyną pasižiūrėti.Jau daugelį metų žinau tokį posakį ir tikiu juo "MINČIŲ ENERGIJA VIRSTA MATERIALIĄJA APLINKA" (NEPAMENU, KIENO ČIA ŽODŽDIAI), tai va dabar supratau, kame čia šuo pakastas, tsakant...... Labai tikiu juo...
Kažin ar galiu laikyti tai pavyzdžiu, bet pvz. 12-oj klasėje laikydama egzą užsimaniau, tiksliau įsikaliau, kad turiu ištraukti 1-ą bilietą.Geriausiai jį mokėjau.Tiesiog , kol laukiau egzo, gal 2-3 valandas skaičiau labiausiai tą bilietą ir pusiau juokais visiems kartojau, kad ištrauksiu pirmą bilietą.Ir ką jūs manote.....Išlaikiau egzaminą puikiai smile.gif
solvesol2009
QUOTE(Kaktusė @ 2009 05 01, 12:56)
Pepilota, miela skaityti Tavo postus  wub.gif

Primenu, kad turiu McKennos knygos konspektą, jei kam reikia, į AŽ, atsiųsiu emailu  mirksiukas.gif 

Manau, visoms verta paskaityti.
*

Laba diena,
radau Jusu pasiulyma del konspekto - labai domintu, jei galetumet atsiusti.
Dekui
leliukazz
QUOTE(solvesol2009 @ 2009 07 13, 18:00)
Laba diena,
radau Jusu pasiulyma del konspekto - labai domintu, jei galetumet atsiusti.
Dekui
*

Patarimas perskaityti visa knyga... Vien kospektas kazi ar motyvuos g.gif Nebent jau karta visa knyga perskaityta mirksiukas.gif
solo
QUOTE(leliukazz @ 2009 07 16, 13:39)
Patarimas perskaityti visa knyga... Vien kospektas kazi ar motyvuos g.gif Nebent jau karta visa knyga perskaityta mirksiukas.gif
*

visiškai pritariu mirksiukas.gif
Ne kas
As negaunu savam kaime sitos knygos(Elektrenai,jei kam nereikia perpirkciau).O taip noriu,ir be knygos visa menesiuka laikausi patarimu. thumbup.gif Kelionej labai padejo neprisiryti svetimsaliu skanestu,o ir siaip svoris uzsistovejes buvo,o va dabar pajudejo.
Tai gal kam jau nebereikia rolleyes.gif unsure.gif
Sidabrija
Sveikos 4u.gif Ilgai galvojau ar parasyti ar ne, bet pasiryzau pasipasakoti smile.gif
Pirmiausia apie save - ugis mano nedidelis, svoris didelis. Kas kaltas? Tik as, besaikis valgymas. Normaliai pries sustorejima sverdavau apie 58 kg. Paskui metams einant, baigiantis paauglystei labai issipuciau (apie 25 kg priaugau) . Tu metu eigoje sukusdavau siek tiek, tai vel plesdavausi. Kunas kaip armonika. Tapau nepasitikinti savimi, apatiska, vengiau iseiti is namu, judeti ir pan.
Nezinau kaip bus dabar. Nuo birzelio menesio pradzios esu numetusi 9 kg. Ir viskas tik sios knygos deka. Man ji labai patiko, pameginau taikyti sau patarimus. Pameginau pajusti, kada jauciuosi alkana... Maisto porcijos sumazejo. Is tiesu, buna dienu, kai valgyti visai nenoriu, bet vis is iprocio pavalgau... smile.gif

Tik gal kas pasakys, kas nutiko, kad svoris nustojo kristi?. jau kokia savaite, kaip nekrenta. Tiesa, visa savaite (dar tik pirma savaite) sportuoju - begioju, greitai vaikstau - 5 km kasdien.

Tai va, labai dziaugiuosi, kad atradau sia knygele. Ir labai noreciau, kad svoris toliau ristusi zemyn ax.gif
pepilota
Labutis, Sidabrija,

Saunuole tu 4u.gif

Net nezinau kodel svoris tau sustojo g.gif Dar savaitele pasimaitink pagal taisykles ir, jeigu nejudes, pasidaryk iskrova. Turetu padeti isjudinti svori mirksiukas.gif

O kaip kitoms sekasi?

As tai dabar jau galiu pasakyt, kad man si knyga svori metant tinka tik is dalies, taciau norint islaikyt pasiekta svori - ji ideali thumbup.gif

O tinka is dalies, nes vercia klausyti savo kuno, taciau as nevisai pritariu valgymui to ko nori. Juk tai gali buti ir riebus bei kaloringas maistas. Taip kad as asmeniskai laikausi taisykliu, tik kai prieinu prie tos, kur valgyk ka nori, beveik taip ir darau, tik renkuosi vien is sveiku produktu.
Ne kas
Sidabrija,o tu malacius bigsmile.gif

As skusiuosi skusiuosi ,skusiuosi. verysad.gif

Negaliu gauti McKenno knygos,knigyne isdurnino,kad ieskau senienos( blink.gif ),bibliotekose nerasta.Nu kas daryt doh.gif
Zivilka
zinokit, o as dar pries nestuma uzsiprogramavau, kad per nestuma sukusiu, darydavau pasamones programavimo pratimukus. dabar jau 34 savaites, sveriu maziau, nei pries pastodama, nors pilve geras drambliukas,sake tikrai virs 4 kg bus. gine juokiasi, kad man dar pora nestumu, ir sversiu 60, bet as zinau, kad po sito nestumo mano organzimas darys viska, kad as ir sverciau tuos 60 ir baigtusi mano visos hormonines ligo,s nuo kuriu paskutiniu metu prisikentejau.
beje dar idomus dalykas. man nustate nestumo diabeta, tai negaliu valgyti jokiu saldumynu ar miltiniu patiekalu, net bulviu nelabai, man rodos, mano pasamone issirinko butent toki metoda mano isakymui vykdyti. tikiu, kad kaip ir daugumai mamyciu pagimdzius sita diagnoze dings ir leliukui blogos itakos nebus padariusi, gal tik biski putlesnis gims.
tai tiek
Papildyta:
QUOTE(bolesiukas @ 2009 07 27, 18:48)
Sidabrija,o tu malacius bigsmile.gif
As skusiuosi skusiuosi ,skusiuosi. verysad.gif

Negaliu gauti McKenno knygos,knigyne isdurnino,kad ieskau senienos( blink.gif ),bibliotekose nerasta.Nu kas daryt doh.gif
*

gal pabandyk intike uzsisakyti
Ne kas
Siandien gavau knyga bigsmile.gif jau ka patenkinta.

pepilota
QUOTE(bolesiukas @ 2009 08 04, 20:08)
Siandien gavau knyga bigsmile.gif jau ka patenkinta.
*

Lauksim ispudziu mirksiukas.gif
Ne kas
QUOTE(pepilota @ 2009 08 05, 01:38)
Lauksim ispudziu mirksiukas.gif
*

Nuo liepos 1 as maitinausi pagal auksines Paulo taisykles ir -2kg.Dabar perskaiciau visa knyga,pasistengsiu ismokti keleta pratimuku ir ziuresim kas toliau biggrin.gif
pepilota
kaip sekasi, merginos? 4u.gif

AR cia dar yra gyvu? As eilini karta pradedu laikytis Mckennos doh.gif Rugsejo pirma visai gerai skamba pradziai biggrin.gif Pranesiu, kaip sekasi smile.gif Siandieninis svoris 64,6kg ax.gif
*Miurielė*
QUOTE(pepilota @ 2009 09 01, 17:54)
kaip sekasi, merginos? 4u.gif

AR cia dar yra gyvu? As eilini karta pradedu laikytis Mckennos doh.gif  Rugsejo pirma visai gerai skamba pradziai biggrin.gif  Pranesiu, kaip sekasi smile.gif  Siandieninis svoris 64,6kg ax.gif
*

Sveika smile.gif Ir aš vis karts nuo karto grįžtu prie McKennos rolleyes.gif

sėkmės tau 4u.gif
pepilota
Dekui, tik turiu prisipazint, kad nera labai lengva, kai puse gyvenimo kcal skaiciuoji ir visaip kaip kitaip durniuoji doh.gif Na, bet cia juk ilgalaikis, gal net viso gyvenimo planas, o ne trumpalaike dieta. Tai tikiuosi, kad kuo toliau tuo lengviau bus. Islekiu savaitei atostogu i labai skanaus maisto sali, tai bus gera praktika bigsmile.gif
pepilota
labas! Ar cia dar yra gyvu? unsure.gif
Zivilka
QUOTE(pepilota @ 2010 01 12, 15:27)
labas! Ar cia dar yra gyvu? unsure.gif
*

esam smile.gif
Nemura
Sveikutes 4u.gif
Skaiciau ta knyga du kartus. Labai patiko. Zadu skaityt ir trecia karta, nes kol skaitai tai ir motyvacija ir atrodo taip paprasta, bet praeina kazkiek laiko vel pasimirsta.
Sidabrija
Sveikos 4u.gif Paskaiciau savo pasisakyma temoje ir tiek geda pasidare... blush2.gif
Kodel? Nes vel per ta pusmeti nuo vasaros ,parvaziavau' ant senojo svorio. Ir puikiai zinau kas kaltas - mano negalvojimas apie tai, ar esu alkana ir ka valgau. Mechaniskai ryju. Geda geda geda.
Taciau ir vel stengiuosi... Nuo pradinio svorio nuridenau 2 kg.
Nezinau kaip ta motyvacija istempti. Reikia tuos normalaus valgymo iprocius itvirtinti visam gyvenimui, bet kaip?
Pas mane buna taip - laikausi, stengiuosi. Viena diena ,,op'' ir dingsta visos pastangos, motyvacija, uzsispyrimas. Pavalgau, tiksliau persivalgau, kita diena - taip pat, ir taip savaite po savaites, menesis po menesio...
Su metais suprantu, kad turiu sustoti kazkurioje barikadu puseje, bet dar nezinau ar pavyks tai padaryti. Zinau, kad nutukimas yra negerai, o didelis svorio svyravimas - dar blogiau.
Tai va. Daugiau nieko nebezadu. Bet prisipazinsiu - dar tikiuosi. Svajonese zinau, kokia noreciau buti. rolleyes.gif
O kalbant apie knyga - ji man tada tikrai padejo. Planuoju vel ja pasiimti, gal isvysiu is saves ta bevale tingine doh.gif
Bellina
QUOTE(Sidabrija @ 2010 02 03, 15:21)
Daugiau nieko nebezadu. Bet prisipazinsiu - dar tikiuosi.

Linkiu daug kantrybės ir ištvermės 4u.gif
Sidabrija
QUOTE(Bellina @ 2010 02 03, 16:20)
Linkiu daug kantrybės ir ištvermės  4u.gif
*

Aciu, tikrai reiketu 4u.gif
jolaxus
Sveikos, lieknuolės (būsimos 4u.gif )
prieš pora metų buvau įsikinkius į vieną SM dietininkių temą ir tuomet valios pastangų dėka neblogai patvarkiau savo linijas, tačiau po gimdymo vėl raminu save, kad grįžau į tvirtų moteriškių gretas doh.gif na, pasakiau, kad raminu tai čia sąlyginai, nes viduje tai graužti savęs nepaliauju ax.gif
o prieš pora dienų į rankas paėmiau Mckenna knygą (nors lentynoj ji jau kuris laikas užmiršta gulėjo...) ir supratau, kad reikia kažko imtis. O čia atradu ir jus. Tagi, grįžkit į temą visos, kas dar ginklų nesudėjot ir gal pasispardom prieš vasarą cool.gif
O apie McKenna teoriją galiu pasakyti tiek, kad ji tikrai verta dėmesio. Visą gyvenimą mano svorio augimo bėda buvo besaikis ėdimas. O ypač namie su mažuoju sėdint, tai apskritai kur buvus kur nebuvus vis prie šaldytuvo atsiduru doh.gif Bet štai paskaičius ir pabandžius laikytis McKenna teorijos, iš tiesų supratau, kad niekada neanalizavau ką valgau, kodėl valgau, kada valgau.... tiesiog valgau ir viskas blush2.gif Dabar dar tik pirmosios dienos, kai bandau laikytis šios teorijos, tačiau jau pastebėjau, kad iš tiesų aš labai retai išalkstu, vadinasi vidinių resursų turiu apsčiai, telieka nepasiduoti. Negaliu pasigirt, kad man sekasi labai jau idealiai prisilaikyt, tačiau pradėjus klausytis pilvo(skrandžio) signalų jau gerokai sumažėjo mano užkandžiavimų skaičius thumbup.gif Kartais net nustembu, kad senokai nevalgiau, o ir visai nesinori biggrin.gif
Tik štai man pasakykit, kaip jums sekasi šią sistemą derinti su šeimos poreikiais? unsure.gif Juk atrodytų pareiga liepia privirt puodus ir patiekt garuojančius pietus tuo metu, kuomet visi įpratę susėsti prie stalo... O jei tai, ko aš užsimanau, šeimai neįsiūlysi? Jei vyras klasikinės virtuvės mėgėjas ir jam visi tie gurmaniški lengvi užkandžiai yra nevalgomas daiktas unsure.gif gaminti tik sau? aišku galima, bet ir taip jau virtuvėj duobę išstovėsiu doh.gif uups, ar tik neieškau čia aš sau pasiteisinimų, kodėl kažko nedaryti blink.gif doh.gif
ar atsiras šioj temoj kas gyvas? mirksiukas.gif
Bellina
QUOTE(jolaxus @ 2010 03 24, 15:13)
Sveikos, lieknuolės (būsimos 4u.gif )

Sveika mirksiukas.gif
Su nauju požiūrį į maistą ir užkandžiavimus gyvenu dar tik truputi daugiau nei 2 mėnesius, tačiau pavyko atsikratyti beveik 5kg bigsmile.gif Visos knygutėje aprašytos teorijos tikrai labai lengvai įsimenamos ir pokyčiai lengvai pasiekiami, svarbiausia nepamiršt savo tikslo biggrin.gif Žinoma, per tuos porą mėnesių buvo mažų nuklydimų, tačiau tikrai puikiai galiu atsilaikyti jei tikrai įsiklausau į save (o svarbiausia - to nepamiršti doh.gif ).
Dėl maisto gaminimo. Išties meniu šeimoje nepakito, nes ką mėgau valgyti, tą ir dabar mėgstu, bet... nebevalgau iš didelės lėkštės, visada imu mažąją, porciją stipriai sumažinau, sulaikau save neįdėdama paskutinio šaukšto pasamonės taip prašomos porcijos, valgau laabai lėtai, po kiekvieno kasnio padėdama įrankius ant stalo ir lėtai kramtydama ir visada laukiu to signalo, kad jau soti, o tada maistą sukraunu atgal į puodą. Vizuoliai palyginau buvusias ir dabartines maisto porcijas, galiu drąsiai pasakyti, kad jos sumažėjo mažiausiai 3 kartus doh.gif bigsmile.gif O kai taip sumažėja porcijos, neprisiryju, neužkandžiauju ir tik pozityviai mąstau, svoris lengvai pasiduoda thumbup.gif To paties linkiu ir Tau 4u.gif Tad palaikymas jei ką, yra , bet tikiuos pačios užsispyrimas bus didelis ir spyrių į sėdimąją neprireiks biggrin.gif drinks_cheers.gif
Izolda
Sveikos, aš irgi jungiuosi prie jūsų blush2.gif
Buvau prieš porą mėnesių kaip ir pasiekus savo idealų svorį, ale tie seni įpročiai tokie gajūs ax.gif Užtenka vienai dienai pasiduot apsirijimams ir nebegali sustot..

Na ką, viskas iš naujo, ir iki vasaros dar yra laiko, ir, kaip rašo, kol kūdikis išmoksta vaikščiot ne kartą krenta ir keliasi.. Na ką, kritau, keliuosi biggrin.gif
liudnute**
sveikos,mano lieknejimo pradzia irgi si nuooostabi knygele thumbup.gif ...na dar darbas pasikeite is sedimo i hyper aktyvu ir rezultatas -21kg!Turiu keist visus rubus ,nes vaiksciociau kaip su mamos lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.