Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Teminiai vakarėliai :)II dalis
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Šventės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ritperliukas
sena tema cia
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry14096102
na va atidariau nauja tema biggrin.gif
ritperliukas
na toliau dalinames idejomis paie teminius vakarelius thumbup.gif
Avocado
Taip mielosios... ax.gif Nepatingėkim papasakot, pasidalinti vaizdais, tai naudinga indormacija 4u.gif thumbup.gif
ritperliukas
kazkaip mastau kuklu gimtadieni daryti. bet visgi atsizvelgti i tema. na mano gitmadienis per vaelntino diena vasario 14. tai galvoju kad daryti koky baliuka su akcnetu raudona splava, angeliukas nu nz dar . na nz gal kas yra dariusios panasu vakarely ?
Avocado
QUOTE(ritperliukas @ 2008 01 10, 16:11)
kazkaip mastau kuklu gimtadieni daryti. bet visgi atsizvelgti i tema. na mano gitmadienis per vaelntino diena vasario 14. tai galvoju kad daryti koky baliuka su akcnetu raudona splava, angeliukas nu nz dar . na nz gal kas yra dariusios panasu vakarely ?
*

Jauki data... wub.gif Na aš esu buvusi vakarėlyje, kuris tiesiog skaitėsi - RAUDONAS. Tai kiekvienas žmogus turėjo būti bent su vienu akcentu šios spalvos! Nuotraukos pritrenkiančios, o ir šiaip gražiai žiūrėjosi... smile.gif Bet kaip ir labai tema tai čia nesigauna, tiesiog gal įdomiau nei paprastas pasitūsinimasis.
Isila
Pas mus bus vakarėlis blondinių tematika. Ką patarsit?
ritperliukas
sviesus plaukai daug ruzasvos spalvos biggrin.gif ruzavas ciulipnukas i rankas. arba apsirengti viska gepardiniai.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
na cia is sitos fotkes tai galima tik plaukus ir geles pasiimti, o apskritai tai si foto labai jau baisi
user posted image
user posted image
na cia man nieko
user posted image
user posted image
user posted image mirksiukas.gif
user posted image
d.lineta
Sveikos,
Mano gimtadienis kur kas arčiau, nei Valentino diena... Pamaniau, pasinaudosiu Agniut idėja praeitoje temoje apie mafijos temą. Ką galit pasiūlyti apsirengt mafijozo žmonai? Žadu daryti kažkur jau aprašytus mafijos boso rinkimus, ir kitą, kur vyrai turi dainuoti atsiraitę kelnes o merginos tuo tarpu išrenka plaukuočiausias kojas. Dar radau vieną gerą žaidimą, kai rateliu sustatomi įvairiausi gėrimai, pvz. kava, brendis, šampanas, vodka etc. viduryje ratelio sukamas butelis, į kurį gėrimą atsisuka, tą turi sukėjas išgerti.
Gal dar kokių idėjų turite šia tema?
ritperliukas
seip tai juodi drabuziai grieztas kostiumelis. pirstines juodos. cigarai sautuvai.
na ziurint kuriu laiku mafijozais busit.
user posted image
user posted image
user posted image

na as cia jau su tom fotkem tai turbt kartojuosi nes ankstesneje temoje tai itirkai buvo imesta mafojozu foto
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
na cia dar
user posted image
user posted image
user posted image
Kuci
sveikos merginos, turiu naujamatinio karnavalo nuotrauku, ax.gif tik pameciau puslapiuka, per kuri galima sukelti nuotraukas cia doh.gif
ritperliukas
QUOTE(Airin'uke @ 2008 01 14, 05:56)
sveikos merginos, turiu naujamatinio karnavalo nuotrauku,  ax.gif  tik pameciau puslapiuka, per kuri galima sukelti nuotraukas cia doh.gif
*

o kaip idomu butu paziureti bigsmile.gif o tu pabandyk senoje temoje pasiknisti biski ten yra nuoroda mazu ras ita puslapiuka biggrin.gif
Fruste
O man si sestadieni vakarelis kurio tema "pasaku ir filmuku herojai", nu kaip kokiam vaiku darzely doh.gif nieko nesumastau, o ir savo spintoje nieko tinkamo tikrai neturiu, gal kokiu pigiu ideju turit?????
ritperliukas
na pvz pepe ilgakojine nu sijonukas bliuskute ir kojines iki keliu . 2 kasytes su bantikais. ie strazdans issipasiyti ir vsio. mirksiukas.gif
user posted image
Alisa is stebuklu salies na suknyte, baciukai ir viskas tik ant galvos kaspinas didelis. juk gali pvz cheroju pasku salies parodijuoti ir siuolaiskiskai. alisa(na mergaite trumpas sijonas tinklines pedkelnes nu tipo padaryti kad ji blogas veikejas o juk is tikruju tai ji buvo gera.)
user posted image

- na o pigiausias variantas. kazkada dariau gimtadieni mergaites pasaku salies cherojai - tai mano bolis pajame bloga balta uztiesala prasipjove 2 skyles akims nu ir tipo kasperas buvo. lotuliukas.gif bet kai jis is gasdino mane ir vaikus. tai liepiau ta kauke nusiimti nes manoji tik pamatydavo ir verkdavo.

nupvz siuolaikine katyte
user posted image
meri popins
user posted image
kad ir daktare ai skauda. na jei utri balta bliuskute balta sijonuka na tik isipiesti tuos kryziukus. zinau yra pirkti daktaro rinkinys prie zaislu kainuoja man tarodo apie 5 lt
user posted image
Kuci
QUOTE(krisste.by @ 2008 01 14, 03:56)
O man si sestadieni vakarelis kurio tema "pasaku ir filmuku herojai", nu kaip kokiam vaiku darzely doh.gif  nieko nesumastau, o ir savo spintoje nieko tinkamo tikrai neturiu, gal kokiu pigiu ideju turit?????
*

musu tema kaip tik buvo pasakos ir filmuku veikejai ax.gif
Kuci
ausine zuvele ir zvejys (as ir mano vyras) ax.gif
user posted image

dvi grazuoles ir pabaisa ax.gif
user posted image

Shreku seimyna, grazuole, auksine zuvele ir meksikietis ax.gif
user posted image
Fruste
Aciu uz idejas, na gal Kasparu nebusiu lotuliukas.gif bet kokia Alisa ar Merepopins tai visai nieko ideja. Da zadejo drauge ilga elektrik spalvos suknele paskolint tai galvoju kokia feja but, tik kepyres reikes ir lazdeles kad galeciau burtus daryt lotuliukas.gif
ritperliukas
QUOTE(Airin'uke @ 2008 01 15, 06:46)
user posted image

user posted image

user posted image
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif na atrodot tikrai pritrenkianciai.
Papildyta:
QUOTE(krisste.by @ 2008 01 15, 11:54)
Aciu uz idejas, na gal Kasparu nebusiu  lotuliukas.gif bet kokia Alisa ar Merepopins tai visai nieko ideja. Da zadejo drauge ilga elektrik spalvos suknele paskolint tai galvoju kokia feja but, tik kepyres reikes ir lazdeles kad galeciau burtus daryt lotuliukas.gif
*

na jei elktrik suknele tai geletum buti kokia undine. kriauklyciu i plaukus prisisegti.dar ant tos sukneles ju prisissagstyti. arbent sage i plaukus susirasti ir isisegti.
user posted image
user posted image
karuna ir ir lazdele tai maciua pirkti iki atrodo prie zaislu.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
tikiuosi imesi foto kaip atrodei? lauksim nuotraukyciu. mirksiukas.gif
Fruste
Zinai gera ideja paziuresiu kaip as su ta suknia atrodysiu, gal tikrai undine busiu
Frija
Nors mano gimtadienis-jubiliejus dar toli, bet jau norisi kazka pradet ziurinetis.
Gimtadienis bus geguzes mensi, bus jau pakankamai silta, tai noriu kazko svelnaus ir silto. Galvoju apie spalvos vakarelis arba koki mkesikietiska, ar havajus. Spalvos butu patogiausias sveciams, bet noretusi kazko kito. Gal ka galit pasiulyt?
Fruste
o gal pamenat kaip atrode coliuke? man kazkaip su atmintim nekas arba sunki vaikyste buvo lotuliukas.gif idomu kiap mere popins atrode pamenui tik sketi ir skrybele blush2.gif
ritperliukas
QUOTE(Frija @ 2008 01 15, 15:57)
Nors mano gimtadienis-jubiliejus dar toli, bet jau norisi kazka pradet ziurinetis.
Gimtadienis bus geguzes mensi, bus jau pakankamai silta, tai noriu kazko svelnaus ir silto. Galvoju apie spalvos vakarelis arba koki mkesikietiska, ar havajus. Spalvos butu patogiausias sveciams, bet noretusi kazko kito. Gal ka galit pasiulyt?
*

spalvos man kazkaip snobiskai atrodo, na cia tik mano nuomone. ir saplvos tinka manau, kai pas tave yra vyresnio amziaus sveciai (tevai,uosviai,seneliai ir t.t.) ax.gif seip kiek skaitinejau foruma dar niekas nedare meksikietiska tema vakarelio. g.gif bigsmile.gif havajietiska tai reikia gero oro ir kad tikrai butu silta. as buvau tokiam vakarely liepos mensi praitais metasi. ta ibuvo seip apsiniaukes dangus tai vakare teko detis megztinius ir kelnes nes su tokiais sijonais plaikstytis salta buvo. smile.gif
MagnolijaB
Mūsų Piratiškoji šeimyna per šį Naujametį tongue.gif
jokubaite
QUOTE(ritperliukas @ 2008 01 15, 14:16)
  havajietiska tai reikia gero oro ir kad tikrai butu silta. as buvau tokiam vakarely liepos mensi praitais metasi. ta ibuvo seip apsiniaukes dangus tai vakare teko detis megztinius ir kelnes nes su tokiais sijonais plaikstytis salta buvo. smile.gif
*

nebūtinai, jei vakarėlis viduj. Mes buvom pernai "havajietiškam" viduj - name ir palmių ir kokosų ir gėlių girliandų netrūko... Ir labai smagu buvo taip šiltai visom prasmėm sėdėt, kai už lango kokia -15 buvo wub.gif
O Coliukė tai su gėlių žiedlapių sijonėliu, ir tokiu kaip triko, na labai panaši į baleriną mirksiukas.gif
mergyna su sijonu
sveiki 4u.gif skaitinejau apie daugiau rubus,akcentus ir pan.bet ka jus veikiate susirinke?as dalyvausiu sventeje kur bus apie 20 zmoniu,tai renginio vedejo kaip ir nebus..tema hipiai,70uju laikmetis.tai kokie zaidimai galetu susisieti? smile.gif
ritperliukas
MagnolijaB thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(mergyna su sijonu @ 2008 01 15, 22:19)
sveiki 4u.gif  skaitinejau apie daugiau rubus,akcentus ir pan.bet ka jus veikiate susirinke?as dalyvausiu sventeje kur bus apie 20 zmoniu,tai renginio vedejo kaip ir nebus..tema hipiai,70uju laikmetis.tai kokie zaidimai galetu susisieti? smile.gif
*

seip zaidimu tinkaciu visada ieskau cia supermamoje ten kur vestuves, ir seip yra temikiu yra sukurta
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...amp;hl=zaidimai
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...59238&st=36
Papildyta:
QUOTE(krisste.by @ 2008 01 15, 16:12)
o gal pamenat kaip atrode coliuke? man kazkaip su atmintim nekas arba sunki vaikyste buvo lotuliukas.gif  idomu kiap mere popins atrode pamenui tik sketi ir skrybele blush2.gif
*

na coliuke gali pabandyti kazka panasaus tik be sparnu.
user posted image
tik vietoj basuciu- ceskes detis biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
na cia kazkas panasau mery popins grieztas juodas kostiumelis, dar atse turejo didele mirksiukas.gif
http://www.costumesofnashua.com/CNWebSite1...PopinsT7773.jpg
d.lineta
Ritperliukas, greit tavo pačios gimtadienis. Kokią temą organizuoji? Išduok paslaptį ax.gif
Kažkaip atvėsau su ta mafijos tema. Kuo ilgiau galvoju, tuo labiau nepatinka...
Praeitą savaitgalį buvau "snobiškame" žalios spalvos vakarėlyje. Na visai nieko buvo.

mergyna su sijonu
QUOTE(ritperliukas @ 2008 01 16, 12:35)
MagnolijaB thumbup.gif
Papildyta:

seip zaidimu tinkaciu visada ieskau cia supermamoje ten kur vestuves, ir seip yra temikiu yra sukurta
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...amp;hl=zaidimai

na,as kazkiek zaidimu ir pati turiu..tik va tema ta tokia.kazkokiu zaidimu ir to laikmecio noretus tongue.gif biggrin.gif na ne tiek zaiidmu,na ideja cia su oskaru skulpurelem,pvz man asmeniskai super thumbup.gif .tik kad nelabai tinka..[nesenai apturejom apdovanojimus],o kazko panasaus nesusigalvoja g.gif
mergyna su sijonu
QUOTE(mergyna su sijonu @ 2008 01 16, 17:55)
na,as kazkiek zaidimu ir pati turiu..tik va tema ta tokia.kazkokiu zaidimu ir to laikmecio noretus  tongue.gif  biggrin.gif  na ne tiek zaiidmu,na ideja cia su oskaru skulpurelem,pvz man asmeniskai super thumbup.gif .tik kad nelabai tinka..[nesenai apturejom apdovanojimus],o kazko panasaus nesusigalvoja  g.gif
*

To KARAPUZIKĖ "Sveikos. Aš jau po vakarėlio "Hipinio". buvo nerealu. Liux. Super. Įspūdžių visiems, susirinksiu foto iš visų ir įkelsiu geriausius kadrus."
gal galėtumete papasakoti ka maždaug veikėte?kokie žaidimai ir pan..? smile.gif
ritperliukas
QUOTE(d.lineta @ 2008 01 16, 18:13)
Ritperliukas, greit tavo pačios gimtadienis. Kokią temą organizuoji? Išduok paslaptį  ax.gif
Praeitą savaitgalį buvau "snobiškame" žalios spalvos vakarėlyje. Na visai nieko buvo.
*

jo manasis irgi arteja . seip nemegstu savo gimtadienios svesti. nes per valentino diena, tai norisi su vyru pabuti. bet vis vien jauciu neisieis. tai galvoju si karta, ne pirty kokia nuomuoti ar ten namie daryti o varyti arbe i bernelius arbe i kluba. g.gif na aisku klube gi neapsiregsi isaukenciai gi liaudis gali ne taip suprasti. g.gif o ir ne visi isdrystu ateiti i ta kluba taip apsirengus. galvoju jei i kluba tai gal tada pasirinti kokia atributika na kaip spalvos tokia tema- na pasirinkti konkrecia spalva -raudona visgi valentinas. bigsmile.gif bet man tos spalvos - nelabai,reikia kazka konkreciau pagalvoti. biggrin.gif dar kazkaip nesuku galvos sau, o jau vertetu. rolleyes.gif gal ka pasiulysit kuklaus ir idomaus.
Papildyta:
QUOTE(d.lineta @ 2008 01 16, 18:13)
Ritperliukas, greit tavo pačios gimtadienis. Kokią temą organizuoji? Išduok paslaptį  ax.gif
*

zalia spalva juk ramina lotuliukas.gif. nepastebejai kad sveciai tokie ramus tingus. na as cia ziuriu is tos pozicijos- kai spalvos veikia zmogu. biggrin.gif o kodel atvesai as va pala idesiu viena foto kur buvo mano draugai mafijos vakarelyje. na sake kukliai bet linksmai.
user posted image
ritperliukas
na as irgi kai dariau dukriaus gimtadieni galvojau kokius cia gi tuos zaidimus pasirinkus, bet isirinkau parasciausius su gedes telefonas lotuliukas.gif , ir pala ten dar toks zaidimas buvo na cia daugiau tinka kai zmoniu daug. padariau lapuku ir ant ju surasiau poras tarkim
ozka ant vieno lapuko ozys- ant kito. na ir taip toliau vista- gaidys, arklys- kumele, na ir t.t na ir kai jau visi suseda prie satlo daviau is taures traukti po viena lapuka. na kai jau visi isitraukia. tai reikia pradeti pirmas pradeda ir to zveries balsu turi saukti koky lapuka isitrauke. ir jo pora turi atsisaukti tuo paciu balsu kaip gyvunai saukia na prisiszvengem nerialiai.
na siulyciau paziureti filma keistuoliu tetro-Paskutiniai bremeno muzikantai (apie hipius ten) jis 2005 met,u o nufilmuotas nespalvotai.. filmas man - thumbup.gif ten galetum ir dainu prisirankioti ir gal kils kokia ideja ir zaidimams mirksiukas.gif
juk nebutinai to pacio laikmecio zaidimus zaisti.
kitas zaidimas linksmesnis na pasiimi laikrasciu, zmones turi susikirstyti porom. na ant to laikrascio turi uzlipti sukojom.kai paleidziama muzika visos poros soka. laikrascio negalima suplesyti. jei supleso ar nuo jo nulipa iskrenta is zaidimo. paskui muzika vel sutabdoma poros perliankia laikrascius, ir vel uzlipa su kojom ir soka. na ir taip lankstai po biskiuka ta laikrasty. lotuliukas.gif juoko tai i valias ir kia jau tas laikrasti mazeja tai soka kad ir puse pedos uzdeje bet to laikrascio negalima suplesyti ir nuojo visiskai nulipti. dar parenki koky rokenrola biggrin.gif kur riekia sukinetis tai laikrasciai garantuotia plys lotuliukas.gif
as per naujus zaidziau toky zadima. ten yra 30 klasuymu ir 30 atsakymu na nepamenu gal daugiau. tai ant lapo as atsispazdinau juos ,sukarpiau tuos atsakymu ir klausymus. ir paskui kiekvienam sveciui rekia duoti traukti viena klausyma ir kita atsakyma. na ir kia visi isitraukia tai vienas pradeda pasako varda kam skirtas klausyma. o tam kam skirtas klasymas zmogus turi paskaityti atsakyma.ir taskursi paskaite atsakyma kitam zmogui uzduoda klausyma ir t.t.
jei kam riekia rasykit i az susitarsim kaip. na seip tas zaidimas yra ir super mamoje. bet kas tingi ieskoti turiu pas save kompe.
Frija
O kaip tie meksikieciai atrodo? Kaip butu galima apsirengt?
ritperliukas
QUOTE(Frija @ 2008 01 17, 13:57)
O kaip tie meksikieciai atrodo? Kaip butu galima apsirengt?
*

meksikieciai
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
pasiziurek sitam puslapiuke

http://www.costumzee.com/tag/mexico/
http://www.costumzee.com/tag/fiesta/
seip tinka zooro kaukes. o kokia idomi tema meksika. daug kaktusu.
cili pipirai thumbup.gif
http://www.costumzee.com/tag/flamenco/
ritperliukas

tiesa prisiminiua viena panele buvo apsirengus kai buva uteminiame vakarely tai ji buvo meksikiete. - tai ilga ruda suknele iki zemes. o ant galvos susipyne dirbtiniu geliu vainikely. atrode thumbup.gif
http://www.biteplius.lt/lt/2content.diary_...71-=(2004644917
jei netingi praziurek rasi, na aisku jei dar rodys mirksiukas.gif
jokubaite
QUOTE(ritperliukas @ 2008 01 17, 13:37)

jau audžiu mintį kada panašią alaus degustaciją surengt drinks_cheers.gif thumbup.gif Tik galvoju, kad tikrai nupirkčiau 1 bambalį to Žebenkšties alaus, tik neįsivaizduoju, kur gaut doh.gif
Aguonėlė
QUOTE(Airin'uke @ 2008 01 15, 05:46)
user posted image

user posted image

user posted image
*

Super kostiumai pas jus.
O gal kas man galetu pagelbeti, Kur Vilniuje galima butu gauti tokia Sreko kaukia? Arba moters kates kauke? Man reik kaukiu Holivudo tema
Is anksto aciu
ritperliukas
QUOTE(Aguonėlė @ 2008 01 17, 17:18)
Super kostiumai pas jus.
O gal kas man galetu pagelbeti, Kur Vilniuje galima butu gauti tokia Sreko kaukia? Arba moters kates kauke? Man reik kaukiu Holivudo tema
Is anksto aciu
*

o tai nebutu parasciau nusipirkti juoda triko is podevono o tada jau ir kauke kazkaip pasigaminti.- kates. seip rubu nuomoje yra manu toks kostiumas arbe kitas variantas is juodos kepures pasigaminti -ausis prisisiuti. akis isikirpti na kaip toje kaukeje istikruju kas, ir kaip nepamenu. na o sreka tai nz sunkiau. turbut.
Papildyta:
QUOTE(joreta @ 2008 01 17, 16:25)
jau audžiu mintį kada panašią alaus degustaciją surengt   drinks_cheers.gif thumbup.gif Tik galvoju, kad tikrai nupirkčiau 1 bambalį to Žebenkšties alaus, tik neįsivaizduoju, kur gaut  doh.gif
*

nu man ta mintis irgi nieko. sakau jei alus nelabai tai galima kokio vyno, na ta kad ir nupikrti paty prasciausia koks ten buna zara ar jara lotuliukas.gif
jokubaite
QUOTE(ritperliukas @ 2008 01 17, 17:40)
nu man ta mintis irgi nieko. sakau jei alus nelabai tai galima kokio vyno, na ta kad ir nupikrti paty prasciausia koks ten buna zara ar jara  lotuliukas.gif
*

manu, kad tą Jara ar Žara atskirčiau nuo gero vyno, bet negaliu būt labai kategoriška ax.gif , o su alumi tikrai sunkiau būtų mirksiukas.gif
ritperliukas
QUOTE(joreta @ 2008 01 17, 19:55)
manu, kad tą Jara ar Žara atskirčiau nuo gero vyno, bet negaliu būt labai kategoriška  ax.gif , o su alumi tikrai sunkiau būtų  mirksiukas.gif
*

nu jo su alum sunkiau lotuliukas.gif
Isila
dėl tų čiulpinukų, ta gera idėja, reiks nusipirkt.

O ką būtų galima suorganizuot, kokių žaidimų, linksmybių? Juk nesėdėsi rpei stalo visą laiką... doh.gif tegu ir blondinės, bet vis tiek biggrin.gif
ritperliukas
QUOTE(Isila @ 2008 01 18, 17:04)
dėl tų čiulpinukų, ta gera idėja, reiks nusipirkt.

O ką būtų galima suorganizuot, kokių žaidimų, linksmybių? Juk nesėdėsi rpei stalo visą laiką...  doh.gif tegu ir blondinės, bet vis tiek biggrin.gif
*

na manau koky sveikinimu koncerta padaryti ar kokius apdovanojmus. na taip cia super mamoje pasiziureti kokiu idmu zaidimu. mirksiukas.gif
g_u_c_c_i
Sveikos merginos,
kita savaite dalyvausiu teminiame pokylyje.. tema "9 dangus". Gal kas galit ka patart???? Nes jau is proto kraustaus ir neisivaizduoju, ka cia apsirengt... Nes be angelo daugiau neisivaizduoju, kas dar 9 dangaus temai tiktu.. blush2.gif Is savo rubu kaip ir nieko normalaus ir tinkamo neturiu.. tektu nuomuotis... Gal kuri bandet nuomuotis is kur nors, patiko? Laukiu Jusu ispudziu.. smile.gif
ritperliukas
QUOTE(g_u_c_c_i @ 2008 01 19, 21:06)
Sveikos merginos,
kita savaite dalyvausiu teminiame pokylyje.. tema "9 dangus". Gal kas galit ka patart???? Nes jau is proto kraustaus ir neisivaizduoju, ka cia apsirengt... Nes be angelo daugiau neisivaizduoju, kas dar 9 dangaus temai tiktu.. blush2.gif  Is savo rubu kaip ir nieko normalaus ir tinkamo neturiu.. tektu nuomuotis... Gal kuri bandet nuomuotis is kur nors, patiko? Laukiu Jusu ispudziu.. smile.gif
*

nu seip netingek ir paskaitinek sena tema ten apie nuomas tikrai yra aprasyta na ziurint is kokio tu miesto?
seip nz 9 danguj juk nebutinai gali rengtis angelu gali buti, apsirengti kokias sex drabuziais. tarnaites, tos sexsi iki blauzdu kojines smile.gif arbe ten is tu sado mazo. su kaukem- na juk 9 dangus kai kuriems gali buti ir orgazmas? smile.gif, arbe gali velniu atsidurusiam rojuje.
http://www.buycostumes.com/Category/126/42...ductDetail.aspx
na galima rengtis puse velnio puse angelo, bet cia jau turi arbe patisiutis arbe nuomuotis.
cia pasiziurek .
http://www.buycostumes.com/Category/70/Pro...ductDetail.aspx
http://www.buycostumes.com/Category/0/Prod...ductDetail.aspx
http://www.costumesupercenter.com/category...al-religious.do
arbe gali na nz pasirinkti kokia deive. apsirengi baltai pasiimi baltos paklode gabala persimeti per peti, koky vainikely i plaukus. na ta vainekeli gal ir dirbtinu geliu nusipirkti ir lapus nusipurksti auksines spalvos flakonu. is vielos arfa pasidaryti thumbup.gif va ir deive.
pasiieksok internete manu tikrai tiktu tema 9 danguje
http://www.blogas.lt/KaVeikti/314834/ ten kur antika uzrasyta. mirksiukas.gif iklesiu veliau dar deives pasveiksliukus parodyti. kaip galima atrodyti. deje netas kompas. gal kils paciai koku ideju kaip apsidaryti vienokia ar kitokia kauke.
g_u_c_c_i
Ritperliukas,
labai dekui uz info. seip uzvedei mane ant kelio.. thumbup.gif Dabar tiek ideju atejo i galva... Ryt vaziuosim i nuomos punkta, gal ten rasiu tinkamo.. aseip as is Kauno:)
ritperliukas
dziaugiuosi ,kad padejau mirksiukas.gif
ritperliukas
QUOTE(g_u_c_c_i @ 2008 01 20, 14:48)
Ritperliukas,
labai dekui uz info. seip uzvedei mane ant kelio..  thumbup.gif  Dabar tiek ideju atejo i galva... Ryt vaziuosim i nuomos punkta, gal ten rasiu tinkamo.. aseip as is Kauno:)
*

nava cia zadetos nuotraukos nz ar ju tau dar reikia. va kaip deive galima apsirengti.
user posted image
user posted image
vainikelis
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
d.lineta
QUOTE(ritperliukas @ 2008 01 17, 11:05)
zalia spalva juk ramina  lotuliukas.gif. nepastebejai kad sveciai tokie ramus tingus. na as cia ziuriu is tos pozicijos- kai spalvos veikia zmogu.  biggrin.gif o kodel atvesai as va pala idesiu viena foto kur buvo mano draugai mafijos vakarelyje. na sake kukliai bet linksmai.

Na taip, buvom visos ramios smile.gif
Na visai neblogai jie atrodė. Gražu. To ir noriu - kukliai, bet linksmai ax.gif
Gal gali paklaust, kokius žaidimus žaidė? Ir dar, gal gali atsiųst man tą žaidimą klausimų-atsakymų tema? Būčiau labai dėkinga linetadar@gmail.com 4u.gif
ritperliukas
na as tam vakarely nebuvau mirksiukas.gif , jau zaidima tau isiunciau. smile.gif pabandyk cia pasieiskoti zaidimu gal ka tinkamo rasi. biggrin.gif
http://day.lt/zaidimai/.susipazinimas
o kodel nepadarius kokiu mysliu konkurso ar seip ka nors panasaus.
kadagi sakei kokia tavo tema? mafija atrodo ane. o kodel nenoretum nusipikrkti kokio zaidimo kazino, (ju senukuose yra pirkti ir maxsimose), arbe zaisti kortomis. juk prie mafijos tai tinka. aisku tie zaidimai tai nemazai kainuoja. g.gif . yra toks zaidimas alies- atrodo taip vadinasi. nu bet ten ir pats gali padaryti sukirstyti i 2 grupes svecius. ir ant lapuku surasyti na pvz negras,rukas, rasa gali pagal tema pasidaryti. ir t.t. . kuri grupe isitraukia,ji turi pavaizduoti be zodziu kitai grupei, kuri turi atspeti. jauciu juoko tai daug . gali zodzius pagal teminio vakarelio tema padaryti. prizus kokius papigiam laimejusiai grupei padovanoti arbe pati kakza padaryti ir itiekti. biggrin.gif ten pries tai rasiua apie liakrascius kaip ant ju riekai sokti. biggrin.gif arbe gali daryti toky zaidima mes daznai zaisdavom per ziburelius lotuliukas.gif aisku reikai erdves. sustatai kedes ratu ir viena kede turi buti maziau nei zaideju. paleidziama muzika ir ratu eina zaidejai muzikai uztilus turi greitai atsiseti ant kedes. kas nespeja tas iskrenta is zaidimo ir t.t. po kol vienas lieka. lotuliukas.gif
ritperliukas
pabandyk cia dar pasiskaitineti zaidimu gal ka rasi biggrin.gif
d.lineta
QUOTE(ritperliukas @ 2008 01 21, 20:02)
pabandyk cia dar pasiskaitineti zaidimu gal ka rasi  biggrin.gif
*

ritperliukas, dar kartą ačiū, ką mes be tamstos darytumėm? ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.